×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Среща за летище Бургас (ВИДЕО)


Среща за летище Бургас (ВИДЕО)
Търсят се варианти за развитието на бургаският терминал
Тема в развитие
Да се създаде бургаска авикомпания за редовни полети през зимата, предлага експерт Областният управител на Бургас Пламен Янев загуби легитимност Среща за летище Бургас (ВИДЕО) Само двама от СЕК дойдоха на срещата на областния управител Пламен Янев с граждани за летище Бургас Как „Фрапорт“ се опита да вземат стотици хиляди от общините в Бургаско за реклама Кметът на Поморие с работещо решение, за да има Летище Бургас 5 целогодишни авиолинии На живо във Флагман.бг: Може ли летище Бургас да има целогодишни полети Туроператор, финансиран от държавата, за да рекламира Бургас, наплю Южното Черноморие Вижте как министър от Сглобката защити „Фрапорт“ за летище Бургас Българската асоциация за туризъм пита министър Зарица Динкова за Летище Бургас Всички общини в Бургаска област поискаха преразглеждане на концесионния договор на "Фрапорт" Ремонтът на летището в Бургас - акция срещу Слънчев бряг? Кметът на Поморие настоява за времеви график „Фрапорт“ с позиция за летище „Бургас“, обясниха защо още не са уведомили институциите за 6-месечния ремонт Кметовете: Да се преразгледа договорът на „Фрапорт“ за летище Бургас, незабавно!  Концесията на летище "Бургас" да бъде "скъсана", искат хотелиери "Фрапорт" демонстративно разбива бизнеса на един от най-успешните региони на България "Фрапорт" поиска да увеличи летищните такси Задава ли се германско нашествие в Поморие? Ремонтът на летището в Бургас съсипва бизнеса Иска ли „Фрапорт“ да унищожи летище „Бургас“, за да го превърне в карготерминал Кметове от Бургаска област: "Фрапорт" умишлено унищожава туризма в Бургаска област „Фрапорт“ иска да затвори летище Бургас за 6 месеца, взривява сезон 25 Натискът на кметовете даде резултат, големите авиокомпании идват на среща в Бургас след дни Кметът Иван Алексиев поиска от държавата достъп до договора с Летище Бургас Туристическият бранш застана зад кмета на Поморие Иван Алексиев по казуса Летище-Бургас ГЕРБ: Ако „Фрапорт“ няма да работи за Бургас, дайте зелена светлина за граждански и карго полети от Равнец След среща между „Фрапорт“ и Сдружение „Напред Несебър“ стана ясно: Повече полети още през април, но не достатъчно Кметът Иван Алексиев стартира процедура по преразглеждане на концесията с Летище Бургас Кметовете Димитър Николов и Иван Алексиев настояват за целогодишна натовареност на Летище-Бургас Ефектът "Фрапорт": Варна взе немския и британски пазар, а Бургас - полския Кметът на Поморие настоява за целогодишни пасажерски полети пред ръководството на Летище Бургас Туристическият бранш в Поморие: „Фрапорт“ затвори летище Бургас, насочи полетите към Варна
виж още
скрий
15 Март 2024, Петък, 10:05 ч.
Автор: Флагман.бг

Общини и представители на туристическия бранш се събраха в Областна администрация, за да обсъдят възможностите за развитието на терминала

Стратегическа среща за развитието на летище Бургас провежда в този момент в Областна администрация. В нея участват туристически организации. Поканени бяха представители на всички общини. Част от кметовете на стратегическите общини не дойдоха. 

Мотивите им са, че тази среща няма да доведе до решаващ резултат. А е напълно възможно в следващите дни областният управител Пламен Янев да бъде сменен. 

В Областната администрация влязоха  кметът на община Камено Жельо Вардунски, кметът на Созопол Тихомир Янакиев, кметът на община Сунгурларе Димитър Гавазов, зам.-кметът на Малко Търново Деян Йотов, кметът на Руен Ахмед Мехмед. Всички те са на мнение, че ще подкрепят идеята на кмета на Поморие Иван Алексиев за създаване на фонд, който да финансира полетите за Бургас. Това е от изключително значение за развитието на целия регион, смятат те.

Поканени са и гости от държавното летище Пловдив, което в последните две години оперира изключително успешно. Ще се търси техният опит, за да се пренесе и в Бургас.

Идеята е след днешната среща към концесионера „Фрапорт туин старт мениджмънт еърпорт“ АД и Министерството на транспорта като концедент да бъдат отправени конкретни предложения.


В категории: Бизнес


Флагман.БГ За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура 27/04/2024, Събота 20:20 0
13
Коментара по темата
13.
he-he
15.03.2024 13:18:09
1
1
а тя си е клон на КГБ.
12.
he-he
15.03.2024 13:16:25
1
2
Онези, с куфарчетата на Луканов, съсипаха Цялата държава, но си напълниха техните джобове. И разбира се с помоща на Иван Костов. Така или иначе всички са свързани с бившата Държавна сигурност.
11.
До 10
15.03.2024 11:33:48
4
6
Кви комунаги бе охлюв.Пеи тях имаше и бирени,и Славянки и всичко.Демократчетата съсипаха всичко.Комунягите вика ха ха
10.
До 9
15.03.2024 10:51:08
7
2
Истината като я покажеш на комунягите и много боли, почват гонения, аз посочих само факти, кое не е истина?
9.
До 5
15.03.2024 10:42:15
4
2
Проблемът с теб е, че си:
1. Злобен;
2. Пишеш като изтрезняващ;
3. Пишеш глупости;
4. Пишеш неграмотно, но пък искаш да бъдеш разпознат като капацитет.
Няма да ти се получи! Пропуснал си много от образованието си и никой няма да те вземе на сериозно. Спри да пишеш и иди да изкараш минималката. Мрънкачи като теб с лопата да ги ринеш! Тази страна има нужда от интелект, не от такива като теб! А дали пиеш или не...ще си остане мистерия :)
8.
питам
15.03.2024 10:35:37
0
8
2 минути гледам и 5 нарушения на автомобили правещи обратен завой или ляв завой на двойна непрекъсната линия
7.
КАТ
15.03.2024 10:35:25
0
9
От онлайн видеото, колко коли влязоха и нарушиха двойната лента.
Един катаджия да беше застанал, сумати фишове щеше да напише.
6.
до 2
15.03.2024 10:33:07
5
2
Той онЙя "умнЙк" си го местЙ за твоето "Й". Бива ли да си толкова прост?
5.
До 4
15.03.2024 10:29:27
1
3
Давай, давай, за червенотиквениците и пребоядисани клонинги, всеки, който изразява правилното мнение целищо право в сърцето кражбите им е пияница, ха"и"мана и лумпен. Нищо , че капка алкохол не съм пил през целия си живот, но според крадците не съм "изтрезнял".
"и"-то е за ония "умник", той си знае.
4.
До 2
15.03.2024 10:24:53
7
4
Не си изтрезнял още. Всичко, което си написал е абсолютна глупост. От друга страна щом толкова ги разбираш нещата що не направиш нещо различно от мрънка, а? Не ви ли омръзна този живот все наведени да те? Не зная кой е онзи с "й", но е прав, че си неграмотен.
3.
тукашен
15.03.2024 10:23:23
1
12
Какво има да му мислят, щом летище Пловдив е държавно и последните 2-3 години виждаме, че успешно се развива, значи добрата практика е на лице. Въпросът е кой е най голям куражлия да се опълчи на трибуквените.?
Вижда се, че без перспективата за летището в Сарафово региона най малкото не може да прескочи крачка напред и нагоре. Дано се случи нещо положително, а не само шум от журналята
2.
Дааа
15.03.2024 10:18:42
5
19
Какво има да обсъждат. мафията закопа Бургас. За 15 години затвориха и преместиха "Големите български мелници", бирената фабрика, домостро"й"телния комбинат, пред спиране е КРЗ, "Славянка", Океански риболов, пристанището е затворено и дадено на наши хора., летището на мутрите дадоха, те го съсипаха да върви гагузкото, но взеха отровите като сярната киселина от гагаузия за да съсипят бургаския залив... Няма работа, заведенията са мутрински... да ви и града от селски тип.
Петя Дубарова се върти в гроба като пумпал да гледа как съсипаха града й. Впрочем те комунягите и нея я съсипаха.

"й" е за ония "умник" дето смята провинциалния форум за състезание по правопис.
1.
Въведете защитния код
15.03.2024 10:10:48
1
3
na flagmamn go daite te sa kandidat paralii ot turisti
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК аут от ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК аут от ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние Гордост за Бургас! Весела Славева с национално отличие Гордост за Бургас! Весела Славева с национално отличие След приза "Студент на годината 2022" отличничката спечели и първо място за „Ландшафтен архитект на годината 2023“ Шок за „акулите“! Реми с Лудогорец II ги закопава в битката за спасение Шок за „акулите“! Реми с Лудогорец II ги закопава в битката за спасение Със спечелената с голяма мъка точка от мача в Бургас футболистите на „Черноморец“ не успяха да дръпат в битката със Спортист, а им предстои дерби в Своге Дезинформационна кампания внушава, че учебник по български рекламира еднополовите бракове Дезинформационна кампания внушава, че учебник по български рекламира еднополовите бракове Фалшивата новина е споделена близо 300 пъти за няколко часа, придружена е от злостни коментари Лъжливи туроператори с почивки за празниците плъзнаха в нета, не се връзвайте Лъжливи туроператори с почивки за празниците плъзнаха в нета, не се връзвайте От Министерството на туризма са провели за ден 8 автобуса за Турция, 2 от тях не са имали редовни документи за превоз на пътниците
Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори