×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кметовете: Да се преразгледа договорът на „Фрапорт“ за летище Бургас, незабавно! 


Кметовете: Да се преразгледа договорът на „Фрапорт“ за летище Бургас, незабавно! 
Всички кметове от региона застават зад тази декларация
Тема в развитие
Да се създаде бургаска авикомпания за редовни полети през зимата, предлага експерт Областният управител на Бургас Пламен Янев загуби легитимност Среща за летище Бургас (ВИДЕО) Само двама от СЕК дойдоха на срещата на областния управител Пламен Янев с граждани за летище Бургас Как „Фрапорт“ се опита да вземат стотици хиляди от общините в Бургаско за реклама Кметът на Поморие с работещо решение, за да има Летище Бургас 5 целогодишни авиолинии На живо във Флагман.бг: Може ли летище Бургас да има целогодишни полети Туроператор, финансиран от държавата, за да рекламира Бургас, наплю Южното Черноморие Вижте как министър от Сглобката защити „Фрапорт“ за летище Бургас Българската асоциация за туризъм пита министър Зарица Динкова за Летище Бургас Всички общини в Бургаска област поискаха преразглеждане на концесионния договор на "Фрапорт" Ремонтът на летището в Бургас - акция срещу Слънчев бряг? Кметът на Поморие настоява за времеви график „Фрапорт“ с позиция за летище „Бургас“, обясниха защо още не са уведомили институциите за 6-месечния ремонт Кметовете: Да се преразгледа договорът на „Фрапорт“ за летище Бургас, незабавно!  Концесията на летище "Бургас" да бъде "скъсана", искат хотелиери "Фрапорт" демонстративно разбива бизнеса на един от най-успешните региони на България "Фрапорт" поиска да увеличи летищните такси Задава ли се германско нашествие в Поморие? Ремонтът на летището в Бургас съсипва бизнеса Иска ли „Фрапорт“ да унищожи летище „Бургас“, за да го превърне в карготерминал Кметове от Бургаска област: "Фрапорт" умишлено унищожава туризма в Бургаска област „Фрапорт“ иска да затвори летище Бургас за 6 месеца, взривява сезон 25 Натискът на кметовете даде резултат, големите авиокомпании идват на среща в Бургас след дни Кметът Иван Алексиев поиска от държавата достъп до договора с Летище Бургас Туристическият бранш застана зад кмета на Поморие Иван Алексиев по казуса Летище-Бургас ГЕРБ: Ако „Фрапорт“ няма да работи за Бургас, дайте зелена светлина за граждански и карго полети от Равнец След среща между „Фрапорт“ и Сдружение „Напред Несебър“ стана ясно: Повече полети още през април, но не достатъчно Кметът Иван Алексиев стартира процедура по преразглеждане на концесията с Летище Бургас Кметовете Димитър Николов и Иван Алексиев настояват за целогодишна натовареност на Летище-Бургас Ефектът "Фрапорт": Варна взе немския и британски пазар, а Бургас - полския Кметът на Поморие настоява за целогодишни пасажерски полети пред ръководството на Летище Бургас Туристическият бранш в Поморие: „Фрапорт“ затвори летище Бургас, насочи полетите към Варна
виж още
скрий
27 Февруари 2024, Вторник, 19:09 ч.
Автор: Флагман.бг

Дори да се платят неустойките за прекратяването на концесията, те няма да са по-големи от щетите за туризма

Всички кметове от Бургаска област застанаха зад становището да се преразгледа договорът на „Фрапорт“ за концесията на летището. Те обсъдили темата на днешното заседание на НСОРБ и излязоха с обща позиция, която градоначалниците на Бургас Димитър Николов и на Поморие Иван Алексиев преди минути публукуваха в официалните си профили в социалните мрежи. 

Те смятат, че дори концесията да се прекрати и държавата да плати неустойките към „Фрапорт“, сумата няма да е по-висока от щетите за туризма. 

Ето и целия текст от общата позиция на кметовете от общините в Бургаска област: 

На снимката сме кметовете на общини от Югоизточна България. Днес имахме заседание на Националното сдружение на общините в България. Категорично не можем да приемем случващото се или по-скоро неслучващото се на летище Бургас! 

Настояваме за целогодишни полети! 
През годините сме провели стотици разговори с “Фрапорт”, десетки срещи, участвали сме в какви ли не кръгли маси! Няколко общини дори създадохме фонд за стимулиране на повече полети. И всеки път уверения от “Фрапорт”, че ще направят всичко възможно за целогодишни полети. Никакъв резултат!  

Трябва да е ясно! С липсата на полети наистина се обрича Южното Черноморие! Което е със значително повече туристи от северното през лятото. А през останалото време нашите туристически бази нямат шанс да работят, именно заради липса на полети. Нашите градове са лишени от чужди туристи извън сезон. 

Въпросът вече дори не е регионален, а национален! Засяга цял бранш, засяга всеки един от нас. И това е категоричната позиция на кметовете от Югоизточна България! 

Не сме запознати с концесионния договор, но със сигурност неустойките от развалянето му едва ли биха били по-големи от загубите на туристическия бранш, на регионите, на държавата. 

И докато се наумуваме, туристите ще изтичат към други съседни държави и после ще се чудим защо имаме всички дадености, а все не можем да печелим както тях от туризъм.

Настояваме за преразглеждане на концесионния договор за летище Бургас и за клаузи, които задължават концесионера осигуряването на целогодишни полети! 

Ние, кметовете ще подкрепим всички законови действия на местния бизнес, защото са справедливи и са за бъдещето на целия регион!
 


В категории: Бургас


Флагман.БГ За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура 27/04/2024, Събота 20:20 1
55
Коментара по темата
55.
ASD
04.03.2024 11:06:57
0
1
До всички Варневци !
Не искаме да затварят летище Варна,да се сравняваме с градът Ви !
Просто искаме друг концесионер който развива нашето летище !
Каква е тази злоба от Ваша страна си нямам и на идея ?
Бъдете Здрави !
54.
Мдааа..
29.02.2024 22:00:19
0
2
Събарят интензивно бившия/отдавна /радиозавод във Варна и ще строят шест 23 етажни сгради . Толкова по темата "западащата Варна" ...хахахахахах Аз не пиша балалайки като бургаския трол...
53.
Е?
29.02.2024 21:54:24
0
1
Скок ще плати неустойката ? Пак ли държавата ,бургадидаски галеници?
52.
До 51
28.02.2024 17:10:14
1
5
Много ти е ниско нивото. Нито завист, нито злоба. За сметка на това у мен има много отвращение към Бургас и бургазлии. превърнахте се в дупка и такива като теб сте причината за това. Виж си писанията и иди се оплачи на майка ти, че те е направилата такива скапаняк. 99% в бургас са точно такива като теб! И сте отвратителни! Лондон такива като теб виждат само откъм канализацията, където ти е и мястото. Вижте си нивото и се срамувайте да се наричате бургазлии! Дебили и необразован смешник си! Хахахахахахахахахахаха
51.
до 52 имбецила с претенции
28.02.2024 15:08:14
6
3
На дъното си ти, драги, на г*зната дупка на света и си тръгнал да лееш и сееш морал в коментари в някакъв селски сайт. Миришеш на неБургазлия и от коментарите ти лъха много завист и злоба спрямо Бургас, която бургазлия няма как да таи в себе си. Ти очевидно си аналн* малтретиран от бургазлия и за това душицата ти е пълна с л*йна спрямо Бургас и бургазлии, ама с леене на злоба няма да си излекуваш г*зната и душевна. травма. Беж към Лондон или в краен случай 2- години по-назад в София. Хахахах. Д*бил!
50.
До 42
28.02.2024 15:02:21
3
8
Не е до мерене! Просто да си знаете къде се намирате в света. Демек, на дъното сте :) И по манталитет, и по история, и по архитектура. Така че, мълчете. Ясно е, че за нищо не ставате... ама само вие не го знаете! Апропо, не съм от София :) От Бургас съм. Но за разлика от имбецилите с капаци на очите виждам на какво превърнахте града. Дори с дотациите от времето на бокича не успяхте да изплувате :) По-голяма некадърност от това.. здраве му кажи :)
49.
*********
28.02.2024 13:05:51
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
48.
Бай тошко
28.02.2024 12:46:31
4
5
И какво ще предложите зимата никоя авиокомпания няма да иска да лети на загуба зимата голяма аларма вдигате и н
47.
Фекрет Стораро
28.02.2024 11:56:00
1
8
по-важно е да се разгледат водопроводите, че е срамно 21 век да няма вода през 2 дена
46.
Браво на кметове от ГЕРБ!
28.02.2024 11:53:02
7
13
Страхотни сте че се застъпвате за народа! Събрани само гербаджии в бургаска област браво.. а има един от БСП ама то и без това не е кмет целия град знае че служи на милионери и бивши гербаджии! Дано след 4-ти години по Морето да са само демократи че ако са социалисти, комунисти тежко ни!
45.
въй
28.02.2024 11:51:43
1
9
тъкмо щяха да пуснат влака за летището, пък те го закриват...
44.
Югоизточен кмет
28.02.2024 11:46:32
4
6
Да добавя, че не е честно Лондон да има четири целогодишни летища, а ние в югоизтока не!
43.
шок
28.02.2024 11:41:54
0
4
София за последните 30г стана на клоака. По соца пак беше запусната и сива , но поне бе чисто. Из кварталите маневрираш покрай кучешки го*на, центърът е заринат с боклуци. Има два сезона, не четири - на калта и на прахта.
Единствено хубаво е градският транспорт, тук нямам забележки.
Бургас не съм ходил отдавна, не знам как е, но Варна ми харесва 3 пъти повече от София.
42.
до 43 Лондончанина
28.02.2024 10:57:37
4
9
Бургас не е тръгнал да се мери с Лондон и не виждам защо трябва да го стига, ако ти имаш комплекс, че София е кенеф и не е Лондон си е твой проблем. Бургас си е Бургас и селяндурщината и мизерията на София тук я няма за щастие. Изобщо не ни е и мерак да се мерим с кенеф като София, камо ли да го стигаме. Факт е обаче, че София и софиянци все се мерите с други градове (вкл и Бургас по различни параметри като чистота, интегриране на смарт системи из града и други) и искате да сте като тях, а дефакто сте кенефа на Европа, на Балканите и на България. Факт, дори Белград е в пъти по-красив, запазен и съхранен архитектурно и културно, а София е плод на една комунистическа ч*кия.
41.
до 41
28.02.2024 10:40:22
8
6
Имайки предвид колко докачливи са бургазлии реших да им спестя цялата истина :) И си прав :) Ама сега се сети Бургас къде се намира и след колко време ще стигне Лондон ;)
40.
ДА
28.02.2024 10:09:52
4
11
СПОРЕД МЕН ТУРИСТИЧЕСКИЯ БРАНШ ТРЯБВА ДА ПЛАТИ ЦЯЛАТА НЕУСТОЙКА ИЛИ ПОНЕ ЧАСТ ОТ НЕЯ,ЗАЩОТО СА НАЙ ЗАИНТЕРЕСОВАНИ.ТЕ СА ТОЛКВА МНОГО И ВСЕ БОГАТЕ ХОРА,НЕ ВЯРВАМ ДА Е ГОЛЯМ БРОБЛЕМ ЗА ТЯХ.
39.
до 31 Ами...
28.02.2024 10:05:21
4
11
Бухахахаахахаха София била 20 години след Лондон. Хахахахахахаха най-големият майтап на света, оправи ми деня. София и 200 години да минат, ще прилича на Лондон от 16ти век, когато са хвърчали ла*на по улиците от тераси и прозорци, с разликата, че в Сф освен ла*на, хвърчат и торби с боклуци и добитък живее по балконите. На някой външен кенеф в подмосковието може и да заприлича след още 50 години, ама на друго едва ли...
38.
ГЕрп
28.02.2024 10:01:18
7
12
НачЕ' елементарна бакалска сметка, ако нещо работи на загуба или го затваряш или го преструктурираш. В конкретният случай, летището вади пари през лятото, какъв е смисълът да работи и през зимата. Low cost компаниите няма интерес да летят до тук, щот първо няма достатъчно желаещи да посетят БургазЪ и второ, няма достатъчно платежоспособни чиляци да пътува от тук. Като за това вина имат само и единствено тез жентълмени на снимката! Не разбирам що ревете толкоз да това летище, а не погледенете болната истина, която ще ви избоде очите...
37.
:)
28.02.2024 09:14:06
10
6
няма лошо, нека да го затворят, че най накрая мътзеливите и алчни помориици да се хванат на нормална работа и да стават всеки ден в 6 и да почват работас от 8 до 5, както правят бургазлии. не може да има двойни стандарти, бургазлии да са работещите бедни, а помориици да са айляк богаташчетата, които се чудят на каква почивка да отидат цяла година, докато ние боргазлии се чудим как да си платим сметките и да искараме до следващата заплата жез бърз кредит
36.
Миска
28.02.2024 08:35:55
3
11
Тоя шопар Михаил Хаджиянев навсякъде нареден. То бива да иска да е под светлините на прожекторите, ама това е отврат направо...
Аз не помня да е имало друг такъв председател на общинския съвет, мазен и навсякъде да се бута
35.
Селянин
28.02.2024 08:20:00
6
28
тези вярно ли са толкова некадърни? И като вземат концесията на кой ще я дадат? Кой ще я вземе да подържа летище на загуба? Пак казвам. Връзката е обратна. Летището зависи от броя пътници, а те зависят от икономическата обстановка в региона. Няма компания да лети за място в което няма пътници. Кой ще плаща загубите? Бургазлия съм 4то поколение и съм осъзнал, че сами си разрушихме икономиката и туризма заради алчност, некадърност и шуробаджанащища. Града е празен. Има два посредтсвени университета. Пристанището е празно. Товарна гара е празна. Има двама ортопеда, които работят в 7 болници, за да могат да работят болниците. Няма един детски хирург. Ако стане нещо трябва да се бяга в страната или в Турция. Поне пет пъти съм бил в болница с възрастни роднини, който ако не съм там ще умрат още на третия ден. Отидете и вижте какво получват за закъска в централната болница. И никой не му пука, че човека е с инсулт и неподвижен. Хвърля му се вилията хляд и той самоя гледа и плаче докато умира от глад понеже не може да я достигне. И книга мога да напиша за толкова неща в града които водят до това да няма пътници, че свят да им се завие на кметовете.
34.
кой
28.02.2024 08:19:21
1
6
некъдърен фотограф ги подрежда за снимка тея
33.
32
28.02.2024 08:10:11
9
18
Това че някой ви казва истината в очите не значи, че е варненец :) Просто има хора в Бургас, които имат интелект и виждат действителността! Бургас е дупка. Както е писано по-долу дори децата ви бягат от тази дупка. Преди дни бургазлия написа, че след 22 часа по Богориди има само кучкари. Действителността е сурова и коне с капаци като теб не могат да я преглътнат. За това ви трябват митични същества, за които говориш :)
32.
Ме
28.02.2024 08:07:57
5
16
Абе в темите за летището се забелязва тежко наказване от варненци, плюещи по Бургас. Дали няма поръчка от някой за спама и обидите, които се изсипват? Аз например във варненски сайтове не обикалям да гледам какво пишат и да се пеня дни наред....
31.
Ами...
28.02.2024 07:50:03
23
21
Вярно е, че в Бургас свикнахте да получавате всичко наготово. И сега изведнъж действителността ви тресна по челата: градът ви е треторазряден. София е 20 години след Лондон! Бургас е 20 години след София. И не, никой не ви е виновен. Местните са просто мързели. Закопахте си града и въпреки дотациите, които получавахте успяхте да стигнете дъното. Дори собствените ви деца бягат и учат и работят другаде. Да, действителността е жестока и не дължи никому нищо. Най-малко на мързели без история и поминък. Един туризъм имахте и него разсипахте.
България има нужда от 2 летища: София и Варна. Живеете на час и половина от Варна, и на два часа и половина от София. Летя над 30 пъти на година. Не ми пречи да пътувам нито до Варна, нито до София. Ако има полети от Бургас, то те са винаги до някакви ненужни и евтини "летища", от които не можеш да направиш връзка.
Така че, свиквайте :) Светът никога не се е въртял около Бургас. Никога няма и да се върти.
За концесията: много искам да я развалите. И после каква комедия ще натворите.... Само си викам: дано, дано, дано!
30.
Ставрев
28.02.2024 07:45:11
14
17
Полетите не зависят само от Фрапорт. Авиокомпаниите си търсят сметките да им излязат. Вие ще работите ли на загуба?
Кой има интерес да се развали договора и защо? Истината е там някъде!
А ремонта е необходим иначе контролните институции ще затворят летището.
29.
Профи
28.02.2024 07:42:37
13
16
Били настоявали, кметовете, разбираш ли, за целогодишни полети?! Че защо му е на някого да ходи в бургаско през зимата? И сериозно ли мислите, че проблемът е в летището? И чак настоявали да им се докарат туристи, насила може би? И за чия сметка да са полетите?
28.
Ха ха ха
28.02.2024 07:26:35
6
14
Колко незабавно ? Сега или веднага ? Смешници !
27.
Глигана Янчев
28.02.2024 07:19:21
4
8
Какво го интересува летището, той да гледа как са свинету в гората, има ли зарзалини, циганиту как са, той гледа летището кво става, нерде Стамбул- нерде Малко Търново
26.
Хахахахахаха
28.02.2024 06:37:59
10
14
Тези хора на тази снимка изглеждат като абсолютна гротеска. Отидете и си купете по един качествен костюм! Навлекли сте парцали! А драскачите тук вижте ги много добре: ще ви вземат "данъците" и ще ги дадат на Фрапрт. После ще ви дадат драгоценото летище на някой техен. И накрая ще го затворят!
25.
ХХ
28.02.2024 05:08:05
1
15
До 10

"... чуждестранния инвеститор даващ пари на работниците и инвестиращ лични средства в модернизация?
ТИМ участват само за контрол над сделките и прибиране на печалби' - егати чуждестранният инвеститор, дет само давал пари без да прибира печалби.
То бива да си про'с'т и неграмотен, но чак пък толкова е почти невъзможно.
24.
555
28.02.2024 00:16:33
5
32
Дано кметовете успеят. Летището осигурява макар и сезонна заетост на мн бургазлии. Градът без оборотно летище съвсем ще затъне.
23.
M'glata
27.02.2024 23:49:28
2
8
Сигурността е по- важна от "мешаната скара"
22.
Пътник
27.02.2024 23:12:16
5
51
С вас сме. Писна ни да летим до София или Варна да наемаме коли от летищата им , вместо да кацнем в Бургас . Хиляди сме .
21.
Дернев
27.02.2024 21:54:54
1
56
#10
"Проблемът на летище Бургас е ТИМ , не Фрапорт!"
Не е и ТИМ, а държавата. Ако имахме държава, нямаше да ги има тези т.н. концесии и приватизационни договори подаръци, като този на БМФ-то. Сега не бих се изненадал да са обвързали продажбата на нефтозавод с летището. Не български интерес, както и не европейски.
20.
Аз предлагам
27.02.2024 21:46:29
5
23
Да се премести кметството в Горно Езерото а Областната управа в Лозово
19.
Летище
27.02.2024 21:23:00
15
35
Летище Бургас и Варна имат АБЛОСЮТНО еднакви такси и условия. Проблема с бизнеса през зимата не е в летището, а в кофти политиците и тотално сбърканата туристическа инфраструктура.
18.
Бургазлията
27.02.2024 21:16:27
1
26
До:16 глупака
Като не четеш и реагираш първосигнално ставаш за смях.
Нали това написах и сега НАТО ползват летището за товари .
За военно летище , трябва друг вид писта , хангари за самолети , радиолокационни станции....кога и как ще стане това със щракване на пръстите ли?
17.
*********
27.02.2024 20:50:28
1
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
16.
до 14
27.02.2024 20:31:49
10
22
А бе глупак - през 2011г. без инвестиции Летище-Бургас работеше за самолетите -цистерни КС-135 на САЩ и то през летния сезон и т.н.
15.
военен рибар от ССУМОР
27.02.2024 20:22:29
3
21
Бачийски щеше да Ви предостави Равнец!!!)))
14.
Абароната
27.02.2024 20:14:44
16
27
До: 12 Аз
Гражданско летище , ще става военно?
Това в кой филм го гледа?
Теа приказки са за инфантилни тийнеджъри.
НАТО и сега могат да ползват летището , но за товарни превози , за военни цели трябва огромна инвестиция и само с една писта няма да стане!
13.
Smith
27.02.2024 20:12:31
18
60
Договорът не може да се преразгледа, без да се платят брутални неустойки. Но може да се търси отговорност на главншя Фатмак на републиката - Румен Радев, защо го удължи безплатно с 5 години в полза на варненските Мутри!
12.
Аз
27.02.2024 20:05:24
11
20
... в момента тази статия е твърде кратка, спрямо това, за което е представено като конкретно проблем И това е умишлено...
..... въобще на всеки с акъл в главата е ясно, че по даден казус или проблем, когато се разглежда в не цялостната му картина, а част от детайлите, това е предпоставка за нещо "жълто" , един вид чиста проява на т.нар. "жълта преса"...
...съветвам Ви да разгледате проблема, ако наистина искате да си изградите мнение, близко до реалната картина със всички детайли, до най-малкия значим...
... полети от и до Русия?!!!
... ТИМ - като страна в казуса?
- договора за концесията, ако се прекрати едностранно, неустойките кой ше плаща? Народа ли? Като се подписваше и разглеждаше, сигурно не знаехте, че това ще стане? ... Сигурно!
... ако наистина Н$ТО иска това летище е въпрос на време да бъде дадено... както ни дадоха ^упетата ...
..и т .н.

Успех!
11.
Хеклер и Кох-австрийски туроператор
27.02.2024 20:04:04
5
20
Т.И.Маджиите имат цели и започват да си почистват болт-райфъл снайперските пушки за "едър дивеч"
10.
Бургазлията
27.02.2024 20:00:06
2
86
Защо никой не смее да каже ТИМ , а всички насочват вниманието ни към чуждестранния инвеститор даващ пари на работниците и инвестиращ лични средства в модернизация?
ТИМ участват само за контрол над сделките и прибиране на печалби . Те решават кой къде , как ще работи .
Кметовете да назоват истинския проблем , както всички хора тук го знаят
Проблемът на летище Бургас е ТИМ , не Фрапорт!
9.
Фил
27.02.2024 19:50:14
52
36
Хааааа малееее какви са тия от снимката ? Това ли са кметове?!?!? Божееее заслужавате да нямате летище. Пълна селяния и неразбиране как се управлява. Вие наясно ли сте, че при една инспекция може не доброволно, а доброзорно да затворят летището? Не искали ремонти, не искали да се затваря. Ами да се руши тогава. Те ви казват, че зимата ще е затворено когато така и така няма толкова полети, те пак вият на умряло. Ама страшен синдром на Дънинг - Крюгер ги гони.
8.
Хахахахахаха
27.02.2024 19:37:05
62
28
Какво ви готвят дори не можете да се усетите. Неустойките ще са грамадни и ще ги платят имбецилите в Бургас. Накрая ще го вземе някой, който идея си няма какво да прави с това летище и ще сте пак в същата ситуация! Хайде! Развалете го и станете за смях пред целия свят! Тъп, по-тъп, бургазлия!
7.
До 4
27.02.2024 19:34:52
5
78
Захарния завод в Камено, мина Черно море, мина Росенец, златните мини в Странджа се опостушават. Горите нарязаха, деретата беотнираха... Кражби, кражби, кражи.
6.
Тимчо
27.02.2024 19:34:30
9
42
Чакай ся ,вадите няколко стотин милиона /от крадените последните 17 години / ,плащате неустойката и си стискате ръцете .И не бъдете стиснати,щото за бетонната рибка прибрахте долу -горе половината сума
5.
rero
27.02.2024 19:27:01
20
36
гат яддохте киутеаата не ривахте ,се га ша плащате тъпанари.
4.
Дааа
27.02.2024 19:26:35
6
99
Абе, те ни взеха предприятията - пивоварната, големите български мелници, Камбана, Славянка, Г. Димитров, Родопа , хиляди малки фирми затриха, подариха пристанището, аерогарата, сега се сетиха. Ограбиха Бургас боклуците червени и клонинги.
Младите избягаха.
3.
nooooooooooooooooo
27.02.2024 19:23:05
27
36
вие кметоветве ще платите неустойката , а не целата държава
2.
XX
27.02.2024 19:22:56
9
34
Връщат едни 150 милиона (например) неустойка и Фрапорт се отказва...
1.
uuuuuuuuuuuuuuurrrrrrrrrraaaaaaaaaaaaa
27.02.2024 19:20:46
1
47
най-сетне втасаха/.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК аут от ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК аут от ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние
Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори