×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Русия разпореди изземване на сметките на Ходорковски, основател на петролния гигант "Юкос"
  • Италианският квартет 40 Fingers идва за първия си концерт в България
  • Лесбийки в сключиха публично символичен брак на покрива на кметството в Тирана
  • Съдът в Хага подготвя заповеди за арест на лидера на "Хамас" и на израелския премиер
  • Георги Иванов-Гонзо е инициирал среща за подобряване на футболната инфраструктура в страната
  • Обвиненият в шпионаж Асанж спечели нова отсрочка от екстрадиция в САЩ
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Всички общини в Бургаска област поискаха преразглеждане на концесионния договор на "Фрапорт"


Всички общини в Бургаска област поискаха преразглеждане на концесионния договор на "Фрапорт"
Единодушно изразяваме острото си несъгласие по отношение управлението на Летище Бургас от летищния оператор, пише в съвместна декларация
Тема в развитие
Да се създаде бургаска авикомпания за редовни полети през зимата, предлага експерт Областният управител на Бургас Пламен Янев загуби легитимност Среща за летище Бургас (ВИДЕО) Само двама от СЕК дойдоха на срещата на областния управител Пламен Янев с граждани за летище Бургас Как „Фрапорт“ се опита да вземат стотици хиляди от общините в Бургаско за реклама Кметът на Поморие с работещо решение, за да има Летище Бургас 5 целогодишни авиолинии На живо във Флагман.бг: Може ли летище Бургас да има целогодишни полети Туроператор, финансиран от държавата, за да рекламира Бургас, наплю Южното Черноморие Вижте как министър от Сглобката защити „Фрапорт“ за летище Бургас Българската асоциация за туризъм пита министър Зарица Динкова за Летище Бургас Всички общини в Бургаска област поискаха преразглеждане на концесионния договор на "Фрапорт" Ремонтът на летището в Бургас - акция срещу Слънчев бряг? Кметът на Поморие настоява за времеви график „Фрапорт“ с позиция за летище „Бургас“, обясниха защо още не са уведомили институциите за 6-месечния ремонт Кметовете: Да се преразгледа договорът на „Фрапорт“ за летище Бургас, незабавно!  Концесията на летище "Бургас" да бъде "скъсана", искат хотелиери "Фрапорт" демонстративно разбива бизнеса на един от най-успешните региони на България "Фрапорт" поиска да увеличи летищните такси Задава ли се германско нашествие в Поморие? Ремонтът на летището в Бургас съсипва бизнеса Иска ли „Фрапорт“ да унищожи летище „Бургас“, за да го превърне в карготерминал Кметове от Бургаска област: "Фрапорт" умишлено унищожава туризма в Бургаска област „Фрапорт“ иска да затвори летище Бургас за 6 месеца, взривява сезон 25 Натискът на кметовете даде резултат, големите авиокомпании идват на среща в Бургас след дни Кметът Иван Алексиев поиска от държавата достъп до договора с Летище Бургас Туристическият бранш застана зад кмета на Поморие Иван Алексиев по казуса Летище-Бургас ГЕРБ: Ако „Фрапорт“ няма да работи за Бургас, дайте зелена светлина за граждански и карго полети от Равнец След среща между „Фрапорт“ и Сдружение „Напред Несебър“ стана ясно: Повече полети още през април, но не достатъчно Кметът Иван Алексиев стартира процедура по преразглеждане на концесията с Летище Бургас Кметовете Димитър Николов и Иван Алексиев настояват за целогодишна натовареност на Летище-Бургас Ефектът "Фрапорт": Варна взе немския и британски пазар, а Бургас - полския Кметът на Поморие настоява за целогодишни пасажерски полети пред ръководството на Летище Бургас Туристическият бранш в Поморие: „Фрапорт“ затвори летище Бургас, насочи полетите към Варна
виж още
скрий
01 Март 2024, Петък, 15:13 ч.
Автор: Флагман.БГ

Председателите на тринадесетте Общински съвети изготвиха съвместна декларация, която изпращат до Народното събрание и Министерски съвет

Обща кауза обедини председателите на местните парламенти от тринадесетте общини в област Бургас. Те са Бургас, Айтос, Камено, Карнобат, Малко Търново, Несебър, Поморие, Приморско, Руен, Созопол, Средец, Сунгурларе и Царево.

Председателите изготвиха съвместна декларация, която изпращат до Народното събрание и Министерски съвет. В нея те искат спешно преразглеждане на условията на концесията за Летище Бургас и защита на правото за работа, доходи, развитие и икономически растеж за жителите на областта.

ДЕКЛАРАЦИЯ

Ние, председателите на Общинските съвети от тринадесетте общини на територията на област Бургас, единодушно изразяваме острото си несъгласие по отношение управлението на Летище Бургас от летищния оператор „Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт“ АД.

В последните 20 години на територията на област Бургас, местната власт полага изключителни и целенасочени усилия за осигуряване на необходимата инфраструктура, транспортна свързаност, бизнес климат, инвестиции и пр., които да затвърдят позициите на региона като туристически. За интереса и реалната полза от положените усилия недвусмислено и категорично говори броят на туристите, които летището в Бургас посрещна през 2018 и 2019 г. – 3,3 млн. и 2,85 млн. пътници. За сравнение, през същия период във Варна броят им е 2,2 млн. и 2 млн. Тези числа, реализирани в рамките на летен сезон, показват туристическия потенциал на област Бургас и причината туризмът да бъде основен икономически отрасъл и поминък за значителна част от нашите съграждани. Цитираните числа са и контрапункт на мнението, изразено от летищния оператор в рамките на туристически форум, проведен в гр. Бургас, че Южното Черноморие не е достатъчно атрактивно за туристите.

 Положителните тенденции от 2018 и 2019 г. към днешна дата са с обратен знак. Проведени са многократни работни срещи, в които концесионерът заявяваше воля за разширяване на дестинациите и осигуряване на полети извън летния сезон. В продължение на 6 години общините в региона отделят средства, за да субсидират целогодишни полети до Летище  Бургас. Въпреки всички тези усилия,  авиокомпаниите се пренасочват към Летище Варна. На практика, през есенно-зимния период от бургаското летище не се осъществяват полети. Негативите от липса на пасажери се понасят от всички наши съграждани. Ситуацията се утежнява допълнително и във връзка с предвидените ремонти, които още веднъж ще ограничат възможността за реализация на полети. Вратата за милиони туристи към Югоизточна България е затворена! От това губим всички! Руши се имидж, рушат се бизнеси, отнема се поминък, предаван от поколения!

Международното летище, което е лесен и удобен вход, достъп до най-атрактивните и живописни плажове – тези по Южното Черноморие, до изключителни културни паметници и институции, богата история, фестивали и редица рекреационни услуги, реално не работи.

През последните десетилетия последователните политики на бургаските общини са насочени към развитие на само на морския туризъм, но също така и на културния – доказателство са целогодишните музикални фестивали с участието на световни изпълнители; спортния – провеждат се турнири с международно присъствие – Бургаският залив е все по-привлекателно място за съвременните водни спортове; привличането на чуждестранни студенти чрез  разкриването на атрактивни специалности, предлагани от университетите с утвърдени традиции и качествени преподаватели. В Бургас е изградена огромна, модерна и функционална спортна зала, готова да посрещне световни спортни събития. През последните години отвори врати и мултифункционален конгресен център, в който се провеждат бизнес събития и научни конгреси, което благоприятства развитието и на конгресния туризъм.

В интерес на гражданите на област Бургас и на съседните области от Югоизточна България, в интерес на страната ни, настояваме за спешно преразглеждане на условията на концесията и защита на правото за работа, доходи, развитие и икономически растеж.

В заключение, категорично, от свое име и от името на нашите съграждани, заявяваме, че сме изключително горди с всички природни, исторически и културни дадености на Южното Черноморие и общините в областта, с гостоприемството, енергията и  трудолюбието на местните хора!

Категорично заставаме зад справедливите искания на местните хора и ще ги отстояваме заедно с тях!

Адам Адамов – Председател на Общински съвет Поморие

Върбан Кръстев – Председател на Общински съвет Несебър

Динко Цъцаров – Председател на Общински съвет Средец

Златина Тюлиева – Председател на Общински съвет Приморско

Исмаил Осман – Председател на Общински съвет Руен

Красимир Стефанов – Председател на Общински съвет Малко Търново

Красимир Енчев – Председател на Общински съвет Айтос

Маргарита Стаматова – Председател на Общински съвет Карнобат

Михаил Хаджиянев – Председател на Общински съвет Бургас

Радослав Балтаджиев – Председател на Общински съвет Камено

Ружди Хаджен – Председател на Общински съвет Сунгурларе

Станимир Андонов – Председател на Общински съвет Созопол

Таня Янчева– Председател на Общински съвет Царево


В категории: Политика


Флагман.БГ 4-те най-често срещани лъжи преди секс 4-те най-често срещани лъжи преди секс 20/05/2024, Понеделник 22:00 0
Топ 4 на най-съблазнителните зодии
Топ 4 на най-съблазнителните зодии 20/05/2024, Понеделник 21:20 0
Рецепта за кюфтета фрикасе
Рецепта за кюфтета фрикасе 20/05/2024, Понеделник 21:00 0
Меню и цени в ресторанта от 80-те
Меню и цени в ресторанта от 80-те 20/05/2024, Понеделник 20:40 6
Флагман.БГ Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 20/05/2024, Понеделник 19:44 0
43
Коментара по темата
43.
Капитана
02.03.2024 12:36:37
3
5
Това какъв сезон се очаква го казва горния, не сулю пулю пишман бизнесмена, че като ударят едни дъждове и студ целия май и юни, както беше миналата година и ще гониш михаля с два месеца сезон.Очаквал се бил вика, хаха!
42.
Василев.В
01.03.2024 23:55:26
4
6
Доста хора са наясно, че се очаква един от най-силните летни сезони за последните 10г. ..
41.
Абе
01.03.2024 20:33:06
4
7
Стига с това зимата. Гледайте си лятото, че хлопне ли летището цялата област отивате в отвъдното. И друго, не е вярно, че имат спад. Видяхте ли им статистиката. Почти навсякъде е увеличение. Имат огромен спад над 700 000 пътници в сектор други. А се сетете кои са тия други - руснаците, заради забраната за полети до там. Ето ви ефект от санкциите пряк. Ама гербавите да го кажат на вожда им, който подкрепя тия санкции. Ха се сетете, че руснаците докато бяха в областта и са летяха целогодишно, а не само лятото, за да си ходят до вкъщи.
40.
до 29
01.03.2024 19:44:30
2
6
Съгласна съм с теб. Само това се крои! Ако всичките тези изведнъж станали толкова "смели" кметчета се интересуваха от развитието на региона и интересите на тукашното население и не играеха в един и същ пясъчник с всички родни мафиоти, включително ТИМ, никога нямаше да се съгласят на тази абсолютно нелогична и абсурдна концесия или щяха отдавна да са я прекратили. Но не, те си кютаха през всичките тези години. Та те не могат да ги накарат един хотел да боядисат! Не само не могат, но едва ли дори са опитвали. Някогашният хубав хотел стои като цирей на входа на града! Обааааче, сега времената се промениха, вятърът задуха в друга посока и естествено заповедите на посолството имат по-висок приоритет от интересите на колониалната мафия.
39.
хм
01.03.2024 19:22:12
11
12
И откъде да се намерят пътници за зимни полети при 20%-30% обезлюдяване на гр.Бургас и бургаска област?
Ми като няма хора, хлопват кепенцата.
38.
До 36
01.03.2024 19:05:01
8
1
Всеки е свободен да си коментира каквото си иска :) Не е задължително да му пука за летището и за вас :) Толкова ли пък ви липсва логика в тези кратуни?
37.
Димо Руменов Златев
01.03.2024 19:02:44
5
2
Някой знае ли какво е здравословното състояние на Димо Туморов от Кюприя?
Колко още му остава?
Старата Зла укусирила собственото си Чадо-вече петдесет годишен дънгалак, останал до днес днешен до гъза й сакън некоя булка да не си събуе чехличките и влезе наготово в хотела от Соца с пристроени нужници,държи ли е още кръста?
Сезон 2024 приключи още преди да е започнал!

PS: че да си отменяме полета към наше весело село!
36.
до 31
01.03.2024 18:53:39
5
5
Хахаха, приятел, коментираш под статия за концесията на бургаското летище в тополовградски сайт, но иначе не ти пукало и не те интересува
35.
До 33
01.03.2024 18:44:41
1
5
И като се замислиш само... заради такива като теб градът е превърнат в дупка. Преди мен си. Наистина се връща. На деца и внуци. Продължавай! Имаш явно доста за жертване! Долна сган!
34.
До 31
01.03.2024 18:40:11
5
9
А на теб защо ти е толкова важно да напишеш нещо по тази тема? Къде видя някой да упреква варненци? Упреците са към една групировка. Само че, тези дни се начетох на такива като теб, които яростно си защитавате местните босове и тяхната концесия, все едно сте крепостни селяни. Задръжте си ги, развивайте си бизнеса и общината с тях, ние тук не ги щем и ще ги разкараме!
33.
*********
01.03.2024 18:37:29
4
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
32.
Бате, бате...
01.03.2024 18:35:15
9
6
Големи шовенисти били тези Бургазлии, не стига че магистрала имат, цяла България при тях ходи на Море и пак недоволни.
31.
До 25
01.03.2024 18:19:09
5
12
Само в мокрите ти сънища на варненци им пука за вас и вашето летище :)
30.
До 28
01.03.2024 18:18:25
3
3
Всяка клетва се връща, нали знаеш? Най-често на деца и внуци... не знам как ядеш с тази уста и с какво се изхранваш... ама дори и това не заслужаваш!
29.
Жълтопаветен еврогейпарадчик
01.03.2024 18:01:28
11
4
Защо ме го не го подарят на Американците и НАТО? Идеален плацдарм за наближаващата война. Взеха Атия, сега и авиобаза... Да не говорим за другите им бази с техен флаг. Вий ревете за тим и герп
28.
!!!!!!!!!!!!
01.03.2024 18:00:50
2
16
Браво на тези общинари ! От това зависи препитанието на целия регион. А за изпедерастените, наркомански, пъпчиви дебилчета малоумни които плюят по туризма с който се изхранваме, дано пукнат от предозировка тези олигофренчета шибани
27.
uuuuraaaa
01.03.2024 17:43:13
14
3
най-сетне ше закрият тъпото летище и няма да ми шумат самоледи нощем над славейков
26.
С
01.03.2024 17:33:20
10
2
До 15.
Пренасочването как ще стане , при положение, че капацитета на терминал перон е определен.
Относно казината и хотелите също имат капацитет и сметката няма как да е в полза на едни пари от хотелите при положение , че имаш 3 4 5 милиона пътника от летището.
Относно туризма Бургаска област не съм запознат, какво може да предложи през зимата.
25.
www
01.03.2024 17:28:47
5
18
Трогателно е да четем как варненци защитават концесията на ТИМ все едно е тяхна. Не се учудвам, че града им западна с толкова заспали жители.

Концесионера очевадно отдавна е прекрачил всички граници на допустимото и подобна безпрецедентна позиция от цялата местна власт в най-голямата област е показателна. Не знам какви ще са неустойките за разваляне на концесията, но едва ли ще е повече от приходите за 1 година. Още повече, ако се вземе предвид неизпълнението от страна на концесионера и несправянето му с поетите ангажименти да развива летището. Да се къса веднага договора и до 2-3 години можем да имаме и по-хубаво летище, и много повече полети, а и повече приходи.
24.
До този отдолу
01.03.2024 17:28:21
6
18
Ами не са глупости.
Туристите може и да са намалели временно заради геополитиката, но тези към Бургаско са в пъти повече от тези във Варненско. Очевидно е, че някой пречи. Да не говорим и за постоянно пътуващите от югоизточна България които са може би и повече от тези в североизточна и са пренасочени към София или Варна, пътищата до Варна са отвратителни, транспорта го няма никакъв, полетите за и от Варна не са съобразени с никакви връзки и трансфери, изобщо Варна си е местно селско летище, няма възможности и манталитет да е хъб.
23.
Симеон
01.03.2024 16:45:45
23
9
Стига сте писали глупости, и журналистите, и коментаторите! Никой не ви пречи нарочно, просто твърде малко хора искат да са туристи в Бургас. Българите ходят в Гърция, руснаците вече никъде няма да ходят, остават английските пияници, които никой не ги спира, ще дойдат, споко!
22.
Тошко
01.03.2024 16:42:02
2
15
Сега ще станем свидетели , на какво е спосбна ТИМ и как ще се потули случая и ще върнат на жалбата , че всичко е точно.
21.
До 9
01.03.2024 16:20:06
18
6
Само бургазлии трябва да плащат. Все пак си е ваше летище и вие искате прекратяване на концесията. Носете си кръста! Така е честно!
20.
До 15
01.03.2024 16:17:38
13
8
И що им каза сега? Нека врещят как Варна ги изпреварва и им взема блясъка. много е приятно да им четеш необразованите тъпотии... сега, ако спрат... как да си разведрявам деня, а?
19.
До 15
01.03.2024 16:16:08
4
19
1. Прав сте.
2. Не сте прав - Президентът дефакто управляваше със Служебното правителство.
3. Пак не сте прав - ТИМ имат интерес да развиват варненското летище и съответно да си пълнят техните хотели, казина и т.н.!
4. Не сте много прав - Бургаска област има какво да предложи(може да не е много, но не е и "0")
5. Може, може като пренасочи всичко към Варна...Вече се е случвало веднъж, само че Варна-Бургас!
6. Прав сте, не съм сигурен дали 2010-2014 не й правиха частичен ремонт!
18.
Дано, дано, дано!
01.03.2024 16:09:10
6
15
Развалете я, моля! Веднага. Скоро такъв цирк не сме гледали! Заслужава си и вадя пуканките! Дано на бургазлии джобовете са пълни и дълбоки!
17.
Тук нещо
01.03.2024 16:08:19
6
21
не е наред... За да се вдига толкова пушилка и за да се обединят всички тези мошеници чието единствено занимание е действия във вреда на населението, явно бъдещите планове за летището са дори още по-лоши от настоящото състояние.
16.
Капитана
01.03.2024 16:07:47
30
10
Дано наистина успеят да развалят концесията да видят боргашките шматки дали ще се навие някой да вземе това пробито летище с полу умрелия град Боргас :ДДдд
15.
С
01.03.2024 16:07:46
15
17
Съветвам 90 % от коментиращите да не се излагат така.
Пишете абсолютни глупости.
1во Концесията е от 2006 - тогва бяха червените боклуци.
2ро Президента няма как да удължи концесия - удължава се от министерски съвет.
3то Никой няма интерес от затварянето на Бургаското летище.
4то Бургас няма туризъм през есеннозимният период ,а както казаха тея председатели туризма е осоновен за региона.
5то Никой няма да си затвори пистата за ремонт по време на сезона когато трябва да печели пари.
6то За да оперира летище трябва да покрива изискванията на редица регулатори - ЕАСА , ИКАО , ГД-ГВА. При положение, че има 50 годишна писта за ремонт , никой няма да ги остави да оперират
14.
*********
01.03.2024 15:56:34
3
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
13.
NumberOne
01.03.2024 15:53:29
7
20
По-добре да я вземе СИК поне са стъпили на нашия регион и ще искат да го развият … ТИМ гледат да го разбият,защото си гледат Варна.
12.
Смях........
01.03.2024 15:52:38
1
45
Фактът, че ФРАПОРТ дават различни цени за Бургас и Варна на авиокомпаниите, говори достатъчно.. познайте къде е по-евтино.
11.
ХХЛ
01.03.2024 15:52:13
3
7
След това ще им оставят едни десетина процента, другите ги делят, всички знаем с кой.
ФРАПОРТ се изсипаха минимум 400 мил.евро до сега за построяването на нови терминали във Бургас и Варна плюс оборудването им, рехаб на писти обаче, дотук.
Аста ла Виста и Ауфидерзен.
10.
Истината
01.03.2024 15:50:39
11
20
Ще има яко неустойки да се плащат.
Интересно ми е на главния kрадец на Републиката бочко дали някой ще му търси отговорност, че е сключил толкова неизгодна за България концесия!
9.
Н@страдамус
01.03.2024 15:46:45
12
24
Всички общини - 14 на брой искат спешно преразглеждане на условията на концесията за Летище Бургас!
Ами сега какво ще правим с Комисионната,
която е взел ГЕРБ за концесията!
Или отново Народа ще плаща!
8.
*********
01.03.2024 15:46:08
11
8
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
7.
.....
01.03.2024 15:43:09
5
13
Шиши, Боко и цялата сговорна дружина. Тез Лукойл опаткаха, на немци ли ще цепят басма.
Държавата плаща за развалянето на концесията. ТИМ изкупува 60 процента дялово участие на немците и всичко е шест.
6.
Доволен
01.03.2024 15:41:33
5
42
Браво само така не ги оставят видя се че последните две години че без руски туристи Бургас минава Варна по туристи и затова е това прехвърляне на полети не само зимата а през пролета и есента април май и септеври октомври и ноември месец има повече полети от Варна и дефакто Летище Бургас работи 3 месеца лятото. РАЗВАЛЯНЕ НА КОНЦЕСИЯТА!!! ФРАПОРТ И ТИМ ВЪН!!!
5.
Отчайващо
01.03.2024 15:41:06
9
29
Ще има яко неустойки да се плащат. Интересно ми е на главния Фатмак на републиката Румен Радев дали някой ще му търси отговорност, че увеличи консецията с 5 години (уж заради ковид), или ще стане като с Боташ - някой друг ще плаща сметката и няма да има въпроси.
4.
До 2
01.03.2024 15:40:35
4
2
Шиши къде и какво е казал?
3.
Някой си
01.03.2024 15:40:00
0
9
Фанариотите умират от завист и алчност!
2.
Орбан
01.03.2024 15:29:46
2
15
Шиши ги натисна
1.
ХХХ
01.03.2024 15:27:44
4
33
МАЧА Е СВИРЕН, РЕЗУЛТАТА ЯСЕН.
ФРАПОРТ ЯДАТ ДЪРВОТО.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Мистериозно изчезна папка със знаково дело от Апелативния спецсъд в София Мистериозно изчезна папка със знаково дело от Апелативния спецсъд в София Бургаският бизнесмен Златко Кънев е натопен от полицай, твърди ключовият свидетел Йордан Стойков от Айтос, заради когото Кънев лежи в затвора 4-те най-често срещани лъжи преди секс 4-те най-често срещани лъжи преди секс Ето кои са те Кога е най-добре да си тръгнем от една връзка Кога е най-добре да си тръгнем от една връзка Ако решите да си тръгнете, направете го безвъзвратно, веднъж завинаги Топ 4 на най-съблазнителните зодии Топ 4 на най-съблазнителните зодии Ето кои са те  Рецепта за кюфтета фрикасе Рецепта за кюфтета фрикасе Вижте как да приготвите вкусен бял сос с кисело мляко за кюфтетата Меню и цени в ресторанта от 80-те Меню и цени в ресторанта от 80-те Направо не е за вярване След 17 години отлична работа! Кметът Димитър Николов се разделя с ключов кадър от своя екип След 17 години отлична работа! Кметът Димитър Николов се разделя с ключов кадър от своя екип Четири дами са подали своите документи за директор на Дирекция "Образование" в Община Бургас, конкурсът е на финала Военната прокуратура наема геодезисти да разследват тежката катастрофа с автомобил на НСО Военната прокуратура наема геодезисти да разследват тежката катастрофа с автомобил на НСО Ще има повторен оглед на двата автомобила от произшествието, случило се на входа на град Аксаково, който ще бъде извършен от експерти на Военната прокуратура, свързани с разследването Бургас ще е домакин на международен турнир по плажен тенис Бургас ще е домакин на международен турнир по плажен тенис Турнирът се организира от Спортен клуб „БИЙЧ ТЕНИС БУРГАС“ с подкрепата на Община Бургас и Българската федерация по тенис Първата дама Деси Радева: Той ме бие! (ВИДЕО) Първата дама Деси Радева: Той ме бие! (ВИДЕО) Въпреки „оплакването“ президентшата сияеше в дрескод смарт кежуал и определено плуваше в свои води, докато откриваше летния сезон на морето
Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Това е единствената жена в света, която отказа на Елвис Пресли Шер потвърди, че преди е отхвърляла ухажвания от Елвис Пресли, защото е била "нервна" заради репутацията му Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран Кой е Мохамад Мохбер - новият президент на Иран 68-годишният Мохбер оставаше в сянка в сравнение с други политици от иранската шиитска теокрация Мисис Бургас 2024  организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Мисис Бургас 2024 организира благотворителна кампания, вижте кога и къде Ще се радвам да видя много усмивки и подкрепа за нашата инициатива, каза тя Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Затварят улица за ремонт на ВиК мрежата в ж.к."Зорница" Въвежда се нова организация Русия връща корекомите Русия връща корекомите Във валутните магазини ще може да пазаруват само дипломати и чужди граждани Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Смъртен случай от парвовирус в Гърция: Какви са симптомите на болестта и как да се предпазим Инфекцията с парвовирус В19 е неразличима от други леки заболявания Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Делото срещу Тротинетката, Куката и Чеченеца пропадна Тодор Чалъков-Куката, Петко Караилиев-Чеченеца, Даниел Йорданов – Емили Тротинетката и соченият за техен съучастник Стоян Карапанов отричат умишлено да са искали да унижат 18-годишния тогава Денислав Делчев Почина един от създателите на Бийтълс Почина един от създателите на Бийтълс Емблематичен музикант, който помогна на легендарната група Бийтълс, издъхна на 86 години ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС ЕЦБ бие аларма за предстоящи сътресения в страните от ЕС Причината е високият дълг на страните-членки, това застрашава икономиката им 4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване 4-дневна работна седмица е успешна за всички, сочи проучване Компании увеличават производителността, служителите са удовлетворени
Асен ВАСИЛЕВ Асен ВАСИЛЕВ Не че Борисов и Пеевски се изпраха, ние се изцапахме Виц на деня Виц на деня Той и тя седят прегърнати на дивана.
- За какво мислиш, скъпа? - пита той.
- За това което и ти - отговаря тя.
- Чудесно! В такъв случай донеси по една биричка...
Виц на деня Виц на деня - Скъпи, каза ли на шефа си, че ние, двамата, не можем да живеем с тази твоя малка заплата?
- Казах му...
- И той к'во?
- Каза да се разведем...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Моногамна жена - това е жена, която съсипва живота само на един мъж.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори