×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Концесията на летище "Бургас" да бъде "скъсана", искат хотелиери


Концесията на летище "Бургас" да бъде "скъсана", искат хотелиери
В момента управляващите позволяват чужд инвеститор да унищожава туризма по Южното Черноморие и си затваря очите, казват от БХРА
Тема в развитие
Да се създаде бургаска авикомпания за редовни полети през зимата, предлага експерт Областният управител на Бургас Пламен Янев загуби легитимност Среща за летище Бургас (ВИДЕО) Само двама от СЕК дойдоха на срещата на областния управител Пламен Янев с граждани за летище Бургас Как „Фрапорт“ се опита да вземат стотици хиляди от общините в Бургаско за реклама Кметът на Поморие с работещо решение, за да има Летище Бургас 5 целогодишни авиолинии На живо във Флагман.бг: Може ли летище Бургас да има целогодишни полети Туроператор, финансиран от държавата, за да рекламира Бургас, наплю Южното Черноморие Вижте как министър от Сглобката защити „Фрапорт“ за летище Бургас Българската асоциация за туризъм пита министър Зарица Динкова за Летище Бургас Всички общини в Бургаска област поискаха преразглеждане на концесионния договор на "Фрапорт" Ремонтът на летището в Бургас - акция срещу Слънчев бряг? Кметът на Поморие настоява за времеви график „Фрапорт“ с позиция за летище „Бургас“, обясниха защо още не са уведомили институциите за 6-месечния ремонт Кметовете: Да се преразгледа договорът на „Фрапорт“ за летище Бургас, незабавно!  Концесията на летище "Бургас" да бъде "скъсана", искат хотелиери "Фрапорт" демонстративно разбива бизнеса на един от най-успешните региони на България "Фрапорт" поиска да увеличи летищните такси Задава ли се германско нашествие в Поморие? Ремонтът на летището в Бургас съсипва бизнеса Иска ли „Фрапорт“ да унищожи летище „Бургас“, за да го превърне в карготерминал Кметове от Бургаска област: "Фрапорт" умишлено унищожава туризма в Бургаска област „Фрапорт“ иска да затвори летище Бургас за 6 месеца, взривява сезон 25 Натискът на кметовете даде резултат, големите авиокомпании идват на среща в Бургас след дни Кметът Иван Алексиев поиска от държавата достъп до договора с Летище Бургас Туристическият бранш застана зад кмета на Поморие Иван Алексиев по казуса Летище-Бургас ГЕРБ: Ако „Фрапорт“ няма да работи за Бургас, дайте зелена светлина за граждански и карго полети от Равнец След среща между „Фрапорт“ и Сдружение „Напред Несебър“ стана ясно: Повече полети още през април, но не достатъчно Кметът Иван Алексиев стартира процедура по преразглеждане на концесията с Летище Бургас Кметовете Димитър Николов и Иван Алексиев настояват за целогодишна натовареност на Летище-Бургас Ефектът "Фрапорт": Варна взе немския и британски пазар, а Бургас - полския Кметът на Поморие настоява за целогодишни пасажерски полети пред ръководството на Летище Бургас Туристическият бранш в Поморие: „Фрапорт“ затвори летище Бургас, насочи полетите към Варна
виж още
скрий
27 Февруари 2024, Вторник, 14:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Според тях настоящият оператор съсипвал туризма по Южното Черноморие 

Държавата трябва да вземе обратно контрола върху летище "Бургас", за да може да оперира целогодишно, а не полетите от него да се пренасочват към Варна, както е изгодно на временния стопанин – компанията “Фрапорт Туин Стар Еърпорт Мениджмънт” АД.

Това заяви зам.-председателят на Българската хотелиерска и ресторантьорска асоциация (БХРА) Веселин Налбантов. 

В момента управляващите позволяват чужд инвеститор да унищожава туризма по Южното Черноморие и си затваря очите, категорична е позицията не само на Налбантов, но и на колегите му от най-големия български курорт Слънчев бряг и региона.

"Чуват се слухове, че летището ще затваря за ремонт, но никой не знае кога реално ще се случи това, нето колко ще продължи. Ясно е само, че без полети милиарди български инвестиции и дългогодишни усилия отиват на вятъра, а оттам и по-малко приходи в бюджета, които впоследствие всички ние като данъкоплатци ще трябва да събираме по един или друг начин", посочи Налбантов.

И обясни, че през последните години летище Бургас умишлено се неглижира за сметка на аеропорта във Варна, което води до скъсяване на летния сезон до едва три месеца.

Концесионерът реално стопанисва и двете летища в Бургас и Варна, като обаче умишлено пренасочва интереса и полетите към Варна, обясняват хотелиерите.

От БХРА са категорични, че планираните ремонти на летище Бургас не трябва да спират или възпрепятстват изпълнението на полетите от и до него. Както и че аеропортът трябва да заработи целогодишно, а не сезонно, както е в момента.

Хотелиерите очакват от местната администрация – кметове и областни управители, категорично да подкрепят региона на Южно Черноморие и да изискат от Министерски съвет адекватна защита за правото на постоянен труд и приходи на жителите на цялото Южно Черноморие, които пряко зависят от работещо летище.

От туристическия бизнес са категорични и че ще си потърсят правата по всички възможни и позволени от закона начини, като не изключват и организиране на продължителни протести.

Не искаме нищо даром от управляващите, а единствено да ни осигурят справедливи пазарни условия на труд, подчертава от БХРА.

“Очевидно е, че компанията-майка е избрала „любимо дете“, а в света на бизнеса това се нарича нелоялна конкуренция”, заяви членът на УС на БХРА и ръководител на регионалната структура на организацията в Поморие Георги Тръпков.


В категории: Бизнес


56
Коментара по темата
56.
Германия
01.03.2024 12:01:56
0
1
Не съм ходил в Бургас отдавна, но искам да попитам там младите хора с какво се занимават? Няма ли само един унивеситет, има ли бизнеси и тн? Поздрави
55.
Бат ники
29.02.2024 12:15:43
0
2
Така ще е ,защото освен че са собственици на двете летища ,хората от Тим си имат и доста техни лични хотели и заведения които трябва да се пълнят целогодишно ,така че нищо не очаквайте от тях ,или от онази острилка неразбралияяят германец,той завалията си опъва 30/40 евра на месец и гледа само кой да му запоти очилата!
Това е истината и които не е знае да пита да му я разкажа .
54.
Божо
28.02.2024 20:01:27
2
2
Уфф, отново български тъпотии. Всички други виновни, само не аз. Ако Бургаските туристически босове не са разбрали, някой трябва да им го каже в прав текст. Сънито бавно и славно се плъзга към забвение. Беше гореща и купонджийска туристическа дестинация преди години. От тогава много вода изтече. Пандемия се появи и разтресе туристическия бизнес из основи.
53.
ДО 46
28.02.2024 07:52:35
1
1
ПОВЕЧЕТО ВИ КОЛЕГИ КОЕТО ОСТАНЕ ОТ ЗАКУСКА СЕ СЛАГА ЗА ОБЯД И ВЕЧЕРЯ.
ПОКАЖЕТЕ ФАКТУРИ НА КОИТО СТЕ ЗАКУПИЛИ "КАЧЕСТВЕНИ ПРОДУКТИ"
ВЯРНО Е ЗНАЧИ ЧЕ ВСЕКИ СИ ГЛЕДА СМЕТКАТА.
ОТ МНОГО ГОДИНИ ЧУВАМ КАК ВСЯКА ГОДИНА ТУРИСТИЧЕСКИЯ БРАНШ Е ПО ЗЛЕ ОТ ПРЕДХОДНАТА ГОДИНА. ЗНАЧИ ЛИ ЧЕ РАБОТИТЕ ВЕЧЕ НА МИНУС 150% ЗАГУБА САМО ЗА КЕФА?
52.
M'glata
27.02.2024 22:59:10
4
0
До.44.Хотел "Космос" 1*,доколкото помня е на летище"София".Не знам да са го купували тимаджиите.Казвам,защото сме го ползвали като служители безплатно.Последно съм бил 2012 г.
51.
кво ревете
27.02.2024 20:40:37
0
2
нали искахте агресора на хой. сега ще ви се налага да го спирате на да си боядисвате баните в хотелите.
50.
Лош
27.02.2024 19:41:02
15
14
Абе първо си съборете тъпите миризливи хотели. Баааа сиии и нещастниците. Я да ви проверят от НАП хотелите, перачки на пари. Просто не сте привлекателни, как да ви го обяснят? С византийски номера само да обирате хората с некачествени услуги вече не минаваааа! Бургас никога зимата не е имало повече полети от сега - НИКОГА! Вие си нямате и на идея какво усилия коства да се поддържа това летище! Ако не с тия може да останете и без летище. Варна винаги ще го има. Истанбулското е на 150км и вие по всички бизнес правила сте излишниии. Само смучете пари! Ако пистата на Бургас не беше по- дълга от тая във Варна, това летище отдавна нямаше да го има. Хахахаха. Накрая наистина ще стане така., че ще сте без летище. И именно заради дългата пуста е интересно за военните ;) така, че стига скачахте , че да не цопнете у лаЙ на та.
49.
До 46
27.02.2024 19:10:33
1
18
Не, не беше. Работих 15 години в туризма. В Бургас нямате представя какво е обслужване. И преди, и сега!
48.
Варненец
27.02.2024 19:02:12
7
19
Истината е ,че откакто блокираха руснаците и Гърция, Турция започнаха да предлага по -евтин и качествен продукт ,работата на летището започна да пада и така до днес . Някой беше споменал по-долу ,че Бургас нямало какво да предложи извън сезона ,и е абсолютно прав . И да стачкувате и да не стачкувате бъдещето е предначертало- натовска база или карго терминал.
47.
До 39
27.02.2024 18:54:09
6
6
Ами оня по-надолу Ко вика -бургадидас заработвал колкото Варна ,Пловдив ,Русе и Ст.Загора взети заедно аахахахахахахахах явно са продавали паста поморин и бисквити по цялата земя че и на луната. Ааахаххаахахах
46.
До 37
27.02.2024 18:53:40
8
19
Преди 10 години да не би да беше по добро обслужването?! Беше фраш с руснаци! Ай стига разни идиоти дето сте на държавна заплата и една пица не сте продали да се обаждате колко ни била лоша храната, хотелите, обслужаванеро итн. Нека да пуснат руските чартъри за Бургас да видиш дали няма да са фул до горе.
45.
СатаНаТо
27.02.2024 18:53:27
7
16
Летището е идеално за Краваристанците,, да сеят мир по Света с тяхните бомби,, затова и Правителството явно си мълчи по темата Южно Черноморие
44.
ТИМ
27.02.2024 18:29:14
3
22
Хотел "Космос" е собственост на варненската компания "ТИМ". Може по него да се съди до каквото се докоснат на какво става! За 20 години единствено направиха търг за разпродажбата на движимите имущества на хотела - вилици, лъжици, чинии.... смях!!! Хотела тъне в разруха и не работи!!
43.
до №5 ДЕРНЕВ
27.02.2024 18:23:35
2
7
ЛАНСИРАНЕТО НА КОНСТАНЦА ИМА "БРАТСКО ЛОБИ" ОТ ПОСОЛСТВА И ДРУГИ СТРУКТУРИ ИЗВЪН БЪЛГАРИЯ!
42.
AAAAAA
27.02.2024 18:20:11
3
11
пРЕДИ 18 ГОдини тим платиха на фрапорт ,да са лицето на концесията , а те да управляват. за СРАВНЕНИЕ ВИЖТЕ КАК СЕ РАЗВИВАТ ДРУГИТЕ ЛЕТИЩА НА фрапорт ,В ЧУЖБИНА
41.
Човек от Р. България.
27.02.2024 18:13:58
10
10
КОЙ ПОРЪЧВА ТЕЗИ СТАТИИ, ТОВА Е ВЪПРОСЪТ?
КАКВО СЕ ЦЕЛИ?
НЕ ВЯРВАМ ГОЛЯМАТА ЧАСТ ОТ ПИШЕЩИТЕ ДА НЕ МИСЛЯТ НОРМАЛНО, ИЗКЛЮЧВАМ ПИШЕЩИТЕ ПО ПОРЪЧКА.
А ИНАЧЕ:
КЪДЕ ЕНОРМАЛНАТА ИНФРАСТРУКТУРА-САМО БЕТОН И ЛОШО ОБСЛУЖВАНЕ В ПО-НИСКИТЕ КЛАСОВЕ ХОТЕЛИ.
С КАКВО ЩЕ ПРИВЛЕЧЕТЕ ПОЧИВАЩИ?
С ХИГИЕНА ЛИ? С ЧИСТ ПЛАЖ КОЙТО НЕ СТИГА АКО ПОЛОВИНАТА ОТ ХОТЕЛИТЕ РЕШАТ ДА ГО ПОСЕТЯТ?
СМЕШЕН ПЛАЧ?
КЪДЕ СА ВИ ТУРИСТИТЕ ОТ БИВШИЯТ СССР С ТЕХНИТЕ ИМОТИ?
40.
Коментиращ
27.02.2024 18:03:41
1
16
Дългата ръка на ТИМ се прокрадва и във Флагман! Включиха цензурата.
39.
Хахахахахаха
27.02.2024 18:00:46
10
8
Хайде дсега данъците на бургазлии отивали във Варна и София> Хахахахахахахаха... ако не за друго, поне за коментарите идвам и никога не ме разочаровате! Толкова сте прости, че дори не можете да се усетите! Хаххахахахахахаххаха Ужас! Бургас заслужава да е там където е! На дъното!
38.
Кемпър Лайка
27.02.2024 17:42:47
0
9
Т.И.М са собственици на "Bulgarian Air" и Националния Авиопревозвач на РАО-Руска Автономна Област ТАТАРСТАН на теритария Русия
37.
Олив
27.02.2024 17:13:46
17
14
Драги ми чичко, и ти се понапъни малко, даже и да се запоти адидаската. С ниското качество хващахте руснаци и тук-там някой заблуден българин преди. Но сега, кой си мислиш, че иска да лети до Бургас и какво си представяш, че ще прави, особено извън сезон? (Навярно си представяш, че ще ти плаща, но се чудя за какво?) Така че, проблемът не е в летището, автогарата и морската гара и там друга инфраструктура каквато имате - просто не сте привлекателни! Отделно, ако се интересуваше от туризъм извън отсечката Бургас - Слънчака - Влас, щеше да знаеш, че Фрапорт контролират поне 50 летища, от които 10+ от най-важните гръцки туриситечески, вкл. Александър Велики, точно до Кавала, за което ти писах. Основен акционер са провинция Хесен и град Франкфурт (60%+), така че да си мислиш, че ТИМ диктуват на немска провинция е малко... провинциално :)
36.
Професорът
27.02.2024 17:13:26
5
13
Блокади на магистрали, граници, летища друго не плаши управляващите. С пискане нищо няма да постигнете.
35.
Мишо
27.02.2024 16:57:29
5
24
Браво, ако има стачка излизам веднага. Само пишете кога и къде. Не на бездарната тирания на Фра Порт! Не на превръщането на летище Бургас в карго терминал!!!!
34.
До маслинката Олив
27.02.2024 16:54:50
3
11
Драга ми Оливия, напъни се малко и помисли аджеба защо е така. Гърция цялата е крайбрежие и имат достатъчно плажна ивица за да не си пречат, дори напротив конкурират се и затова са мили и учтиви. Що се отнася до летището в Кавала едва ли ТИМ е концесионер и там. Сравнението ти е меко казано неуместно да не кажа глупаво.
33.
Олив
27.02.2024 16:49:54
14
10
В Гърция е по-чисто, по-хубаво, по-незастроено, по-топло, по-любезни са местните и е по-евтино. А, и не носят адидаси. Фрапорт е концесионер и на летището до Кавала/Тасос, за там не съм чувала хотелиерите да се оплакват, че им пречели ;) Може би защото туристите искат да летят до района, не знам?
32.
Smeshnici...
27.02.2024 16:43:36
2
8
Razbirat ot obsluzvane, che kade si bil...?! Ne mi hvali chuzbina...

Burgas ima nuzda ot poleti,tova zavisi i ikonomikata na celia region!!!
31.
НАП
27.02.2024 16:41:57
6
23
А някой въобще дава ли си сметка, че данъците на Фрапорт, пристанище, Лулойл и много други отиват във Варна и София? Всички подобслужващи фирми на летище Бургас са варненски. Данъците от всички тях и съответно от работещите бургазлии за тези фирми отиват за благото на Варна. Затова ще западаме и няма да има пари тук никога.
30.
Олив
27.02.2024 16:35:29
6
15
Абе то и а аз искам да получавам качествено обслужване от бургаските хотелиери, ама ей на ...
29.
Даа
27.02.2024 16:35:15
4
16
Тимаджите от Варна, прокараха своите интереси. Държава - няма!
28.
Под минималната заплата
27.02.2024 16:25:31
6
10
Пишман-хотелиерите да мълчат!
27.
Пилот на чартър
27.02.2024 16:18:14
6
29
По бай Тошово време Бургаския регион беше гръбнака на българската икономика. Внасяше колкото Пловдив, Варна, Русе и стара Загора в държавната хазна. Всеки ден броихме от 50 до 70 кораба в залива. Толкова нито Костанца и Варна взети заедно не обработваха. Сарафово е най слънчевото Летище на балканския полуостров. Бургаските управници са най послушните.Като се вземе от Гани Ганев та до Митко. Имаш даденостите а си смачкан.
26.
Ухааа
27.02.2024 16:15:07
1
10
БГ еър нямат един полет до Бургас :)
25.
Маджо
27.02.2024 16:05:09
3
12
Давай маджо ти си.изгони тимаджии станете пак за смях.пред цял свят.така ама не групировките са виновни.простия така наречен народ дет стоят и търпят нямали народ няма и държава.да бачкат по 12часа за 1500лева.
24.
Berthold Kynast
27.02.2024 15:55:10
6
45
Отдавна имам впечатлението, че Бургас умишлено се принизява спрямо Варна, защото Варна просто не може да се конкурира с Бургас по друг начин.Противно на твърденията на Фрапорт, Бургас и региона са много по-привлекателни от Варна. Освен това южното крайбрежие е единственият регион в ЕС със средиземноморски климат и най-ниски разходи. Крайно време е лицензът на Фрапорт да бъде отнет. Бургас, най-хубавият град
23.
Никола
27.02.2024 15:53:00
0
47
Да дадеш стратегически обекти на бандити. Няма такава държава.
22.
До 20
27.02.2024 15:52:20
4
40
Ще се проведе нова процедура без участието на ТИМ.
Ти не се притеснявай Бургаското летище има много повече перспектива от Варненското.
21.
Наблюдател
27.02.2024 15:50:26
1
36
Мафиотската групировка ТИМ е пуснала пипала не само в летищата те са и в НХК чрез ПЛАНЕКС и в Девня и са окупирали Варна тотално.
20.
БоБо
27.02.2024 15:49:47
31
6
И като изгоните Фрапорт, кой ще обслужва летището целогодишно?
19.
Е на тва е!
27.02.2024 15:46:35
3
34
Летище Бургас преди концесията обслужваше туристическа леглова база четири пъти по голяма от тази на северното Черноморие. Годишните приходи от кацания бяха с 30% по големи от тези на Варненското летище. Има статистика - проверете. След придобиване на концесията ТИМаджийската мафия постепенно прехвърли полетите към Варна.
18.
Е на тва е!
27.02.2024 15:41:34
4
31
Комунистическата мафия начело със Станишев подари на мафиотската структура ТИМ летищата Варна и Бургас. Комунистическият мафиот - така наречения "генерал" Румен Радев подари още 5 години на същите мафиоти от ТИМ. Безумие е да се дадат две конкуриращи се летища на един и същ концесионер, но тъй като на мафията не и пука за последствията това се случва. Ако държавата си е на място незабавно трябва да отнеме летище Бургас от ТИМ и да проведе процедура без тяхно участие. Нека си използват Варненското летище колкото си искат.
17.
До 15
27.02.2024 15:32:28
15
15
А защо не си плащате 20% ДДС като другите бизнеси ами саме ревете? Кои сте Вие, че да имате претенции към други бизнеси как се управляват?
16.
Някой си
27.02.2024 15:24:08
34
15
Така, летище Варна обслужва области Силистра, Шумен, Добрич, Търговище, Разград.......колко области обслужва летище Бургас?
Колко време е пътят през проходите от североизточна България?
Защо си мислите, че някой ще търкаля самолети струващи по няколкостотин милиона евро с по 15-20 човека в самолета?
Североизточна България НЯМА магистрала като Бургас, стига сте ревали!
Летище Варна беше затворено за ремонт преди 12 години за шест месеца и никой не е мрънкал колкото бургаските мутрохотолиери....
15.
До 15
27.02.2024 15:20:26
14
15
Щото като не ти предлагат качествена услуга в отиваш в друг хотел в Бургас. Като не ти предлагат летищни услуги в Бургас кацаш във Варна. Послими малко преди да пишеш глупости !
Като не си доволен от качеството на магистралата що не си купиш яхта?!
14.
АУУУ
27.02.2024 15:09:57
27
20
А защо не фирмата концесионер на летище Бургас не поиска държавата да отнеме хотелите от хотелиерите, защото не предлагат качествена услуга, поради което има слаб интерес за пътувания
13.
me
27.02.2024 15:05:33
2
44
Точно така, вън тия хиени от летище Бургас. И ние искаме да летим целогодишно до различни европейски градове. Когато имаше полети до Милано самолетите бяхапълни до горе и в двете посоки. Градът беше пълен с италианци.
12.
До 123
27.02.2024 15:01:36
1
10
Е как каква! Пак "дайте другари да дадеме".
11.
:)
27.02.2024 14:48:30
2
30
както писах вчера
много статии много силни приказки ДЕЙСТВИЯ НИКАКВИ
10.
?
27.02.2024 14:44:22
23
28
Вечно ревящите : хотелиери и ресторантьори!
9.
123
27.02.2024 14:44:19
26
13
Не мога да рзбера каква им е драмата на хотелиерите. За слуховете, че летището ще затваря си има официална информация на техния сайт от коя до коя дата са в ремонт.Няма нужда от излишни драми....
8.
Хахахахахаха
27.02.2024 14:43:36
19
9
Поредното смешно предположение за да могат първосигналните да реагират. Щом са толкова сигурни тези "хотелиери" що се пенявят... а не действат?
7.
F
27.02.2024 14:36:54
32
17
то па един туризъм....... Ако туристическата услуга беше на ниво, концесионерът нямаше да иска да го затваря.... тъй че, да потърсите проблема във вашият телевизор, а?
6.
ПП
27.02.2024 14:20:43
6
35
ВЪВ ВСЯКА ЕДНА ПОДПИСАНА КОНЦЕСИЯ ИМА КЛАУЗИ ЗА ПРЕКРАТЯВАНЕТО И. ОСОБЕНО, ДЪРЖАВНА ТАКАВА.
ТИМ ИМАЛИ ЮРИСТИ .... ХА ХА ХА.
ЩОТ КОМПАНИЙТЕ НА ДЕБЕЛЯН&БОКО , МАРГИНИТЕ, ЗЛАТЕВ, МАДЖО И Т.Н. НЯМАТ ?
КВО КАЗВАШ, КОЛЕГА ?
5.
Дернев
27.02.2024 14:19:06
4
47
И тази за пристанището също. Да се прекъсне варненското влияние над летището и пристанището. Това влияние доведе до развитието на Констанца вместо на Бс. Сега пак работят за Констанца лансирайки северното направление на връзката с гръцките пристанища без да се пнедприемат стъпки за изграждането на фериботен терминал и в Бс. Дори говорят, че токова не му трябва на Бс. С изграждането на Карнобат като обща брегова база на пристанищата в Бс и Вн се работи в полза на двете пристанища. Бс трябва да поеме инициативата за развитието на българските пристанища морси и речни за да се намали и премахне загърбването на БГ интереса заради чужди или тесни частни.
4.
Rhdhd
27.02.2024 14:12:45
11
48
Ще скъсат концесията ама другият път…. Никога няма да стане…
Колкото ще вземат и пристанището от Домуса…
3.
Интересно
27.02.2024 14:09:04
11
36
И как точно ще бъде взета концесията на ТИМ? Държавата им подари този бизнес и няма закон, който да не са изпипали армията от юристи защитаваща интересите на Иво, Марин …….
2.
.....
27.02.2024 14:07:58
13
33
ТИМ СРЕЩУ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ.
МАЧА Е СВИРЕН, РЕЗУЛТАТА ЯСЕН.
1.
Нагоре
27.02.2024 14:02:53
9
12
Плащат повече нормално,долу можем да го дух*ме
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Внимание! Двама души са в тежко състояние след ухапване от кърлежи Внимание! Двама души са в тежко състояние след ухапване от кърлежи Това са първите случаи за тази година след затоплянето на времето Сезонът на фестивалите в Бургас е открит с първия кемпер фест Сезонът на фестивалите в Бургас е открит с първия кемпер фест Идеята за феста е на общинския съветник Евелина Михалева Накълцаната с макетно ножче Дебора свали перуката, мрежата прегря Накълцаната с макетно ножче Дебора свали перуката, мрежата прегря Тук съм, за да припомня на всички вас, че трябва да се обичаме без значение как изглеждаме - каза тя Увеличиха заплатите на военните с 30% Увеличиха заплатите на военните с 30% Решението ще влезе в сила от 1 януари 2025 г. Смени в Надзорния съвет на НОИ Смени в Надзорния съвет на НОИ От състава на Надзорния съвет са освободени: Иванка Николова Шалапатова, Весела Начева Начева, Добринка Димитрова Вичева Жесток удар по Лена Жесток удар по Лена Днешните й думи не ми остават друг избор, освен да заведа срещу нея едно дело за клевета, заяви управителят на НЗОК Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Правят имунизационни кабинети във всеки областен център за безплатната ваксинация на бременни жени Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Все още има незавършени процедури по проектирането на съоръжението Лазаровден е! Лазаровден е! 3 страхотни имена черпят на светлия празник Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Излъчени са около 100 номинации за представители в ЕП
Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори