×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Туроператор, финансиран от държавата, за да рекламира Бургас, наплю Южното Черноморие


Туроператор, финансиран от държавата, за да рекламира Бургас, наплю Южното Черноморие
В опит да защити "Фрапорт" Иван Грошев сплете страшен скандал
Тема в развитие
Да се създаде бургаска авикомпания за редовни полети през зимата, предлага експерт Областният управител на Бургас Пламен Янев загуби легитимност Среща за летище Бургас (ВИДЕО) Само двама от СЕК дойдоха на срещата на областния управител Пламен Янев с граждани за летище Бургас Как „Фрапорт“ се опита да вземат стотици хиляди от общините в Бургаско за реклама Кметът на Поморие с работещо решение, за да има Летище Бургас 5 целогодишни авиолинии На живо във Флагман.бг: Може ли летище Бургас да има целогодишни полети Туроператор, финансиран от държавата, за да рекламира Бургас, наплю Южното Черноморие Вижте как министър от Сглобката защити „Фрапорт“ за летище Бургас Българската асоциация за туризъм пита министър Зарица Динкова за Летище Бургас Всички общини в Бургаска област поискаха преразглеждане на концесионния договор на "Фрапорт" Ремонтът на летището в Бургас - акция срещу Слънчев бряг? Кметът на Поморие настоява за времеви график „Фрапорт“ с позиция за летище „Бургас“, обясниха защо още не са уведомили институциите за 6-месечния ремонт Кметовете: Да се преразгледа договорът на „Фрапорт“ за летище Бургас, незабавно!  Концесията на летище "Бургас" да бъде "скъсана", искат хотелиери "Фрапорт" демонстративно разбива бизнеса на един от най-успешните региони на България "Фрапорт" поиска да увеличи летищните такси Задава ли се германско нашествие в Поморие? Ремонтът на летището в Бургас съсипва бизнеса Иска ли „Фрапорт“ да унищожи летище „Бургас“, за да го превърне в карготерминал Кметове от Бургаска област: "Фрапорт" умишлено унищожава туризма в Бургаска област „Фрапорт“ иска да затвори летище Бургас за 6 месеца, взривява сезон 25 Натискът на кметовете даде резултат, големите авиокомпании идват на среща в Бургас след дни Кметът Иван Алексиев поиска от държавата достъп до договора с Летище Бургас Туристическият бранш застана зад кмета на Поморие Иван Алексиев по казуса Летище-Бургас ГЕРБ: Ако „Фрапорт“ няма да работи за Бургас, дайте зелена светлина за граждански и карго полети от Равнец След среща между „Фрапорт“ и Сдружение „Напред Несебър“ стана ясно: Повече полети още през април, но не достатъчно Кметът Иван Алексиев стартира процедура по преразглеждане на концесията с Летище Бургас Кметовете Димитър Николов и Иван Алексиев настояват за целогодишна натовареност на Летище-Бургас Ефектът "Фрапорт": Варна взе немския и британски пазар, а Бургас - полския Кметът на Поморие настоява за целогодишни пасажерски полети пред ръководството на Летище Бургас Туристическият бранш в Поморие: „Фрапорт“ затвори летище Бургас, насочи полетите към Варна
виж още
скрий
10 Март 2024, Неделя, 19:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Туристически организации зоват да му прекратят договора 

Туроператорът, финансиран от държавата, за да рекламира община Бургас и Южното Черноморие, наплю Бургаския регион в опит да защити концесионера на летището - "Фрапорт туин стар еърпорт" АД. За скандалния случай сигнализират от Националния туристически канал.

Те посочват интервю на Иван Грошев, председател на Асоциацията на инкаминг агенциите и представител на британския туроператор JET2Holidays и на германския FTI, за специализирано издание, в което той обявява Южното Черноморие за неперспективно, използвайки едно към едно опорните точки на концесионера на аеропорта.

Според Грошев причината да няма полети извън летния сезон до летище Бургас не е във мениджмънта на „Фрапорт“, а в неатрактивното Южно Черноморие, което според него нямало какво да предложи на туристите

„Авиокомпаниите нямат интерес да летят целогодишно до Летище Бургас, защото няма търсене от страна на чуждите туристи да посещават региона" коментира Грошев.

Според него „Фрапорт“ правили много усилия, маркетинг и реклама на Летище Бургас на изложенията в Европа, за да привлече нови авиокомпании на пазара, но това не било достатъчно.

 „Тези общини не са залети с чужди туристи извън летния сезон. Показателно е, че дори нямат и българи, за да показва някакъв интерес и тенденция за развитие“, каза Иван Грошев.“ Тук възникват няколко въпроса: Щом общините от Южно Черноморие нямаме добър продукт и няма какво да предложим на туристическия пазар целогодишно и дори "няма тенденция за развитие", защо г-н Грошев е пожелал от Министерството на туризма да вземе пари, за да рекламира Бургас като туристическа дестинация, питат от Националния туристически канал.

"Подобни пренебрежителни изказвания са в пълен противовес на усилията на общини, бранш и туристически организации за развитие на целогодишен туризъм, както и за разширяване сезонността на нашето Черноморие. Тази антиреклама на Бургас и Южно Черноморие е не само обидна, но и недопустима. Очакваме реакцията не само на община Бургас, но и на Черноморските общини за този пореден водевил срещу тях", обявиха представители на туристическия сектор.

Иван Грошев е кандидатствал и е одобрен за финансиране на проект по Програмата замаркетингови дейности на туристически услуги в черноморските общини към Министерство на туризма.


В категории: Животът


66
Коментара по темата
66.
Turist
19.03.2024 10:01:38
0
0
Никой не иска да чуе горивата истина за най добрия град за живеене
65.
Джо
18.03.2024 12:33:31
1
3
Я да попитам разбирачите-Цащо в пустата Констанца има повече полети от Варна и Бургас общо? Отговора е -Защото няма ФРАПОРТ! Защото съветската фирма клати туризма в БГ за да дере по 100кожи. Вижте на какво приличат летищата. Ако беше в Турция например,само сололечението в Поморие щеше да пълни региона! Мно'о провинциални коментари.
64.
Заинтересован
18.03.2024 11:13:03
3
1
Моето мнение е, че южното черноморие бавно и полека се превръща в един голям ке**ф. Общините и хотелиерите не си мърдат пръста да направят каквото и да било за да стане атрактивно дори и за лятото, а какво да говорим за зимен туризъм. Кметовете сега се сетиха за фонд, но с какво може да помогне той, когато няма качествен продукт, който да бъде предложен. Дори и идеята за градска авиокомпания е обреччена на неуспех, защото изисква значителни инвестиции, а същедтвуването и е просто обречено, пак по същите причини, поради които нискотарифните компании отказват да летят извън сезона. Истината е, че за да има туристи целогодишно, трябва да има с какво да ги привлечеш и рекламата е само малка част от това, което трябва да се направи. Нито инфраструктурата е добре уредена, нито дори атракциите, които могат да забавляват туристите извън сезона са във вид, който да задоволи интереса на турустите. Дори балнео хотелите предпочитат булгарски посетители, склонни да приемат по-нискокачесрвена услуга, пред чужденците. Туристическия бизнес не е само да събираш парсата, особено на фона на засилена конкуренция от съседните страни. Иска се качествен продукт, а такъв у нас не се оредоставя. Ище повече, че по нашето черноморие имат много негативно отношение към туристите. Ако има начин хората, независимо българи или чужденци, да отидат да си оставят парите и да не им се пречкат, ще е най-добре. Е да, да ама не. Всеки който плаща за даден продукт изисква да получи качество, поне до толкова, че да се върне и следващите години. Не напразно дори по-голяма част от българите избират да пичиват в чужбина. За съжаление болшинството от хотелиерите и въобще организациите в туристическия бранш не се стараят да направят каквото и да било за да спечелят вниманието на туристите, а хотелиерите дори се стискат да рекламират собствения си бизнес. Всички чакат на държавата да се грижи за тях. Само дето държавата не е собственик и тя не е органът дето трябва да управлява техния бизнес. И ако хотелиерите искат да направят своя бизнес печеливш и извън сезона, то те трябва да са водещите в рекламирането на своите дестинации, а държавата да осигурява само условията за това.
63.
Иван
17.03.2024 23:07:56
2
5
А защо когато купувахме имоти ни обещаваха не презастрояване.
Не съм стъпвал в имота си с години.
Явно не познават този бизнес,Събаряне скоро ако не ...
62.
Какво имало на север!
13.03.2024 17:33:52
0
9
Браво пич! Някога да си излизал от Варна? Явно не си. История, география, гореща минерална вода, сериозно си мислиш че само във Варненско? Ами това го има в цялата страна пич, дори във Варна е по малко от средното. Великолепни паркове и ресторанти? - ти май наистина не си излизал от Варна. Нямало чалга, боже господи, точно във Варна. Нямало мутри във Варна, там където ТИМ владеят всичко и всеки, всичко е мафиотизирано и няма изход, психологията да прецакаш всеки е култ. Комплексирани бургазлии няма, верно е, трудно се оцелява в тази варненска джунгла ако цени свободата си. Пич, колкото и да не ти се вярва Варна не е центъра на вселената и няма нищо повече от другите места в България, излез малко от Владиславо и се ограмоти, сега поне полети имате, ами използвай ги.
61.
Калата
12.03.2024 23:57:10
3
13
прав е тоя чичак
тотално е скапана цялата системата по веригата с изключение на 3 месеца.Всичко е тотално прецакано,няма туристически продукт за по- голям период време
За съжаление е адски прав
60.
Капитана
12.03.2024 17:24:53
4
21
България е пародия на тема туризъм, не казвам природните дадености или климат, продукта който ни предлагат пишман българските бизнесмени не струва пет пари.Идете в Испания, Италия, Гърция и Турция да се научите какво е туризъм и как се предлага туристически продукт.Накрая дори ще се окаже, че и като пари сте платили по-малко.
59.
Hriss
12.03.2024 15:38:21
5
5
Изключително неприятен човек, имах нещастието да говоря с него един-единствен път. Дано не се повтори!
58.
Ази Бракми
12.03.2024 09:11:51
0
6
Крайно време е да си ходят!
57.
Какво имало на север?
12.03.2024 07:21:57
14
14
Побити камъни, музей на римски мозайки ,най-старото злато,голф игрища, хотели със ГОРЕЩА МИНЕРАЛНА вода , ресторанти висок клас ,великолепни паркове до морето , красиви и спокойни хора, няма чалга, няма мутри ,и най-вече няма комплексирани бургазлии ,дето си мислят че са Париж , а всъщност са Мореопол хахахахаха
56.
Ха
11.03.2024 19:01:42
10
13
Я си събирайте бедните европейци и въобще не ги водете насам, шибани бедняци на олинклузив

Я викнете обратно платежоспособните, онея дето ви ебаха мамата на икономиките

Такива бедняци от наглия или гнусната немска нацистка държава, дето идваха за по 400евро на седмица и не харчеха нито един лев..шото нямат.

Тоя паляк и фрапорт, да ходят да си подмият хубаво дудите, защото голямото разчекване тепърва започва
55.
...
11.03.2024 14:44:32
2
16
А бе всички много ги разбирате и концесиите, и авиациите, и политиките.... и като сте толкова разбирачи.. я кажете, защо чичко кмет мълчи и не взема отношение :)
54.
спас
11.03.2024 14:18:58
2
20
А бе пичове ! 99% от полетите за и от Европа са от София. Какъв бизнес очаквате от чужд инвеститор в останалата част на страната?
Кой от Шенген ще кацне в София и ще разглежда Черноморието? По какви пътища и ще си изкарат чудно? Виновни са тези от 2006г. дали на концесия двете литища на една фирма. Концесионера сам си определя летищните такси и по този начин фаворизира единия град за сметка на другия. Добър вариант е да се развали тази концесия и да се стартира отново , но зависи от клаузите заложени в договора.Че някой е вземал едни комисионни за това нещо е ясно на всички, но означавали че българина бъдещ шенгенец трябва да пътува само с автобуси и маршрутки по света? И нормално ли е в цяла една държава да има едно работещо летище а останалите да са на сезонно работно време?
53.
До 47
11.03.2024 12:54:59
0
5
Преди да напишеш нещо е редно да прочетеш. В твоя случай прочети каква сума са инвестирали в бургаското летище! Мислете с тези кратуни! Не боли!
52.
Рибариер
11.03.2024 12:48:44
6
15
До 51 дето хвали Бяла и там други курорти отгоре Балкана. Да хубави са но са ОТВОРЕНИ. При морско време или мелтем там не става за къпане щото вълните са огромни. Варна и курортите и също са отворени, Калиакра е твърде далеч а и от Калиакра до Емине няма голям борим да спира вятъра. От Емине надолу заливите са защитени и плажовете са сравнително по спокойни от Севера а и водите на юг са по топли и сезона е по далак а и ви по екзотично средиземноморско. Обикалял съм от Севри борим до Резово когато работех във Черноморски риболов и имам лични впечетления от морските брегове. Тъка че гагаузите да имат малко по ниско платната
51.
Били ли сте?
11.03.2024 12:10:44
13
21
Кога последно сте ходили на север?
Изобщо стъпвали ли сте след Обзор?
Бяла е супер град, който не се вижда от шосето и ако човек не влезе в града, не може да изгради представа за града, курорт от семеен тип, подреден, зелен, тих и интересен, че и древни разкопки има и е пълно с чужденци целогодишно. Оттам започват девствени километрични плажове и природа, Камчия, Шабла, Яйлата, Тюленово е на север, Балчик е на север, Калиакра, Бъргарево, Болата, Евксиноград, Аладжа манастир, Побити камъни, къмпинг Русалка рай са го направили и още, и още. Атмосферата там е съвсем различна, нямаща нищо общо с южното черноморие. Няма нито бетон, нито боклуци, нито чалга. Има безкрайно спокойствие, природа и история, а това търсят нормалните туристи. В какво е превърнато южното? Цигания и наркомания.
50.
до ИлКане
11.03.2024 09:08:40
4
28
Сливен и Ямбол сами по себе си е с мащаба на Добрич и Шумен.
Стара Загора е по-голяма от Русе и 2 пъти по-богатa от Бургас, а сигурно превъзхожда икономически даже и Варна.
Защо тогава да няма достатъчен трафик до летище Бургас?
49.
...
11.03.2024 09:03:16
10
29
Всъщност ви казва самата истина. Южното черноморие винаги е било с прерогатив вътрешен туризъм. Няма как изведнъж да стане търсено и желано от хора, които дори не знаят, че го има :) Полети няма заради липсата на продукт! Тук няма обслужване, няма история, няма архитектура, няма поминък. Южното черноморие винаги е било цаца и плаж. А Цаца и плаж има само 3-4 месеца в годината :) Освен това и служители не могат да се намерят... за какъв туризъм изобщо говорим като дори местните не се интересуват от него?
48.
Мв до олив
11.03.2024 08:05:51
13
19
Братчед, сЕди си у Варна и не се бутай в бургаските сайтове. Прави впечатление, че е пълно с варненски тролове във всяка новина за концесията. Не съм ни пък, ни видял бургазлия да се бута у варненските сайтове та да плюе. Останалите ти глупости няма да ги коментирам, понеже даже няма и смисъл. Подобни глупости може да пиеш само човек, дето не е консумирал грам в чужбина, и не е плащал 5 Евро за 125 мл. вино или 7 Евро за едно малко 30 мл. Бирата няма да я коментирам, тъй като между бира за 2 лв в България и била за 2-5 евро в Австрия например има съществена разлика - от нашата боли глава...
47.
Ванчо калпазанчо
11.03.2024 07:53:07
3
23
Айде сега и тоя заедно и фрапортчовците да им намазват ските. Стига само пари са смукали.
46.
Voko
11.03.2024 07:45:37
1
12
To vece v BG vsicko se pravi za pari. Tozi ped---st e tipicen primer.
45.
Олив
11.03.2024 07:45:34
19
23
До МВ-44 (а и другите разбирачи от туризъм в Бургас):
Проблемът е точно в това Ваше разбиране, че туристите идвали да ядат и да пият, и мимоходом ако видян нещо, ок. Да, прави сте, че туристите в бургаско са основно от този тип, но дори и с тях имате няколко проблема. Първо - те ще отидат където е най-евтино яденето и пиенето, или където е най-доброто съотношение качество/цена. Бургас вече не е нито толкова евтин (бира за 2 евро има и в Италия, и в Испания), а за качеството нали няма нужда да коментирам? Второ, какво толкова си представяте да "види" между другото този турист? Нефтохима? Или изкъртените улици? Или Меден рудник, пардон Слънчев бряг или там както се казват ЖКтата? Истината е, че Бургас и околията са гадни дори през лятото, а през зимата е откровено тъжно. Помислете за обслужване, за изживявания (положителни), които да осигурите, пък тогава се сравнявайте с Варна или поне Пловдив за неалкохолен нелетен туризъм...
44.
Мв
11.03.2024 07:35:54
3
26
Когато има полети, има и чужденци, без значение дали е Бургас или Варна или друг малък провинциален европейски град. Просто хората им избива шайбата, и решават да отидат някъде, където не са били, за 2-3 дена. В Бургас и района има какво да се прави за период от две или три нощувки даже и през зимата. А чужденците конкретно идват да ядат, да пият, че е евтин алкохола, и по пътя да видят нещо. 100% таксите за полетите са по-високи в Бургас. Има най-различни начини да отблъснеш компаниите ако не ти трябват. Не е реалистично полетите от София и Варна да са на 40-50 на посока на човек, а в Бургас да се почва от 100 лева на посока на човек. Тая разлика идва от някъде. Че авиокомпаниите са лакоми, лакоми са, но не пак толкова..ю
43.
ИлКане
11.03.2024 07:09:33
14
18
На никой в Бургас и региона не му харесва грозната истина, а тя е че летище Бургас е неатрактивна дестинация извън туристическия сезон.
Като цяло южното Черноморие след 15-20 септември опустява напълно и от към български туристи, какво остава за чуждестранни такива. Същата е ситуацията и със северното Черноморие. Увеличения трафик към летище Варна се дължи на факта, че то обслужва два от най-големите градове в България - Варна и Русе като пътникопоток. Редом до тях са още Добрич и Шумен кото също са с население от около 80.000. Замислете се кой голям областен град обслужва Бургас? Евентуално Стара Загора, Сливен и до там. А нискотарифните превозвачи се пълнят основно от българи, туристи по черноморието извън летния сезон няма.
42.
Ветрен иБаните всички да слизат
11.03.2024 03:30:55
3
28
СПА туризъм със ЧЕШМЯНА СТУДЕНА"минерална вода" 17градуса НЕ се прави кажи го на оня шматки-шушляци от Аква Калиде
Водата трябва да е от 25-37 градуса
41.
до ти да видиш
11.03.2024 03:24:04
6
22
Ето на видял си "гагаузките селяци"ходят на СКИ в Австрийските алри дета нощувките са по 250 €(500 лв) нагооре пък Ц
Бургашките батки турбо гъзари на шопинг в Одрин или на почивка в Божура Средец
40.
Фекрет Стораро
10.03.2024 23:41:09
8
45
Ем кво да правят зимата хората тук? Да гледат как непълнолетни пушат мери джей пред училищата си или сиганите като нямат пари за кристали нападат хора за по 10-20 лева? Или да се качат при някой бакшиш да ги удари половината им пари за екскурзията с помпичка и без касова бележка? Или да рискуват живота си в дискотека, където групички с 3 лева в джоба се изживяват като генкста милярдери и биха те нападнали щото се засякли погледи и ти имаш приятелка, а те не? Или да рискуват се натровят в някой ресторант с помията дето сервират ? Да не говорим, че паметници на културата няма и такива не са строени от години. Да не говорим за фасовете в пясъка и кенчетата от бира заровени, и хвърлените фасове от саски по земята в морската.
39.
Странджата
10.03.2024 22:55:34
4
31
Абе,Грошев,за колко гроша се продаде?
38.
Крепостен
10.03.2024 22:50:17
6
34
Ако някой иска да инвестира в някакъв бизнес по Южното черноморие или в Бургас как би пристигнал най бързо?
През София или през Варна?
Що говорите глупости? Чешете си езиците за мутри които са превзели Варна и си правят каквото си искат. Също като Диневи в Несебър.
Цяла България с едно летище и българите европейци пътуват с часове или с нощния влак и дисагите до летището за да посетят духа на Европата.
Останалото е дълбока провинция с претенция за голямо дУбро утро!
37.
Копейкин
10.03.2024 22:36:27
41
14
Варна е истинския авиационен център на източна България. Бургас е провинция. Брат за Брата.
36.
Ти видиш
10.03.2024 22:06:37
9
40
А по северното Черноморие какъв туризъм има през зимата,че не ми е ясно?Тези €кавали защо се правят на ударени?Никой не им иска целогодишни туристически полети,а целогодишни полети до основни за авиотранспорта летища,откъдето Бургас и региона да имат връзка с цял свят.Последно като летях с австрийците до Варна самолета беше пълен с гагаузки селяци връщащи се от почивка в Австрия,моряци,някой друг рускоезичен и нашенски имигранти от Ингилизко.Къде ги туристите на тоя €кавал и СраПорт?
35.
34 събуди се
10.03.2024 21:54:56
2
14
Недей да съдиш за жените на другите по твоята
34.
33 - лягай вече
10.03.2024 21:49:54
8
2
колега, виж жена ти нещо иска от комшията докато пишеш гениални коментари
33.
Не верно ли?
10.03.2024 21:42:06
4
33
Мн си ограничен колега, ако не беше концесията на ТИМ Грошев нямаше да ги говори тези неща. Ясното е кой е шефа в Холидей Шоп, по точното кой не е.... ГРОШЕВ. Колегите на Златни са вързали и цъфнали с персонала, за това ми искаха контакт на фирмата за персонал, разбирай Киргизи! И там е същия.... като тук, само Албена е с хубава инфраструктурата, другото е леш като при нас, както е цяла България!
32.
Верно ли?
10.03.2024 21:34:32
26
33
Значи, според всички “обидени” на Грошев, ако той не беше дал това интервю, летище Бургас щеше да е като Хийтроу?!? А бе вие чувате ли се бре!
31.
Профи
10.03.2024 21:30:29
11
36
Без полети през зимата до Бургас не могат да се развиват нито спортен, нито здравен, спа и уелнес, да не говорим за конгресен и културен туризъм. Инвестиции за милиарди евро стоят затворени 7 месеца в годината от Обзор до Синеморец...
Браво Иване, браво Грошев...
30.
До 27
10.03.2024 21:23:10
0
6
Ачо , ай стига с твоите бутафории!
29.
Нещастници сте :)
10.03.2024 21:08:19
40
33
Какво ви е виновен човекът, че ви казва истината. Авиокомпаниите определят маршрутите и честотата на полетите си. Не Фрапорт, не някой от вас! Като никой не иска да лети до глупавия ви град, какво се очаква да направят авиокомпаниите - да летят празни та да си пиете ракията спокойно?!? С какво Бургас е по-привлекателен от всеки друг европейски град през новмври? Някой? Аре сипете, че пресъхнахте
28.
*********
10.03.2024 21:05:47
16
12
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
27.
*********
10.03.2024 20:52:15
3
10
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
26.
Знам
10.03.2024 20:48:22
3
46
А защо представителят на jet2 не казва, че те изобщо нямат полети до Варна през летния сезон, а само до Бургас?!? Защо не се коментират различните условия и такси, които се представят на авиокомпаниите за обслужване във Варна и Бургас, в полза на Варна, разбира се
25.
От Милано
10.03.2024 20:42:00
9
36
Ти може да искаш, и аз искам, ама само с нас двамата и позахлебилите корумпета от администрацията не става работата. Нямат интерес компаниите, няма туристи, няма пари. Кой бяга от допълнителна печалба - не сме перспективни и никой не иска да лети на загуба!
Показателно е, че дори полетите до София спряха. Няма пътници от Бургас, за да им излиза сметката, разберете го!
24.
Батман
10.03.2024 20:40:48
5
44
Всеобщо безхаберие в София, доста мутрински пари под масата, късна реакция на местните власти след безобразията на Фрапорт ТИМ и ето го резултата. Сега ще се защитават като Матросов на амбразурата, единственият шанс е 12 те общини да се преборят за разваляне на концесията което ще е голяма борба и трудно, много трудно. Вероятно ще трябва да,се изчака Варна да доизсмуче целия ресурс и живот на североизтока и тогава нещата да се реулират по естествен и пазарен принцип, ще бъде дълго.
23.
От морето
10.03.2024 20:35:20
4
70
Ако искам за уикенда да отида с децата примерно в Милано трябва да пътувам 6 часа по "аутобана" до София. 2часа преди полета да се чекирам и 2 часа да летя. На връщане същото. В 21 век меринджей по маркетинг да ми казва че това е нормално щото той се изявява като вещо лице..... идва в повече на всеки от Бургас и региона.
22.
Южното
10.03.2024 20:31:25
16
64
И какво предлага Южното Черноморие - обслужване от бангладешци и киргизи, в най-добрия случай от наши ро
ми, щото великите бизнесмени са тарикати - не им се дават пари за заплати и осигуровки. Чалга вечери и туземни забавления, които не всички туристи разбират. Алкохолни партита по дискотеките с богати възможности за дрога и секс. Възможностите за почивка са само край басейна на затворения комплекс. Опция, която може да е навсякъде във вътрешността на страната. Туристите си търсят своето но ние не сме Венеция. Можем да предложим само курорти като Албена, Златните, където туристите не са обезпокоявани на всяка крачка. Никой не иска да почива в града или в селище, което не се е посветило на туризма. Особено, ако обслужването е Балкантурист. Кой оператор ще доведе самолети с туристи за Поморие или Лозенец. Че то там няма къде да паркираш. Всичко е претъпкано. Как изобщо си представят летището да работи, ако няма интерес към Южното Черноморие от страна на туристите???? То българите бягаме към съседните държави, че някой ще дойде тук!!!!
21.
1
10.03.2024 20:31:01
14
12
1 капейкин млъквай ве мършо
20.
Някол
10.03.2024 20:17:20
10
70
Някой като каже истината и веднага е лош. БУРГАС Е ПРАЗЕН заради шайка хрантутници, хванати за т.. пардон сливиците.
19.
Ами
10.03.2024 20:14:44
16
38
Ами ето. Представителят на jet 2 и FTI го казва. Хората по изложенията не им харесва. Остава и Папата да Ви го каже та дано го проумее те и да се спрете.
18.
Местен
10.03.2024 20:12:01
1
64
То пък в общините на север един наплив от туристи извън сезона, направо се пръскат по шевовете. Що за глупости бръщолеви тоя?!? И ако наистина е взел пари за да рекламира Бургас, моментално да ги връща!
17.
Благой от село Порой
10.03.2024 20:07:44
3
50
Тоя много ГРОЗЕН И НАГЪЛ ОЛИГОФРЕН !!!
16.
Запознат
10.03.2024 20:06:08
19
22
Прав е човека. Какъв туризма с тия качур.
15.
КолегИтИ
10.03.2024 20:01:47
7
50
Иванйе........... колко договора подписани на Златни Пясъци, и колко на Слънчев бряг имат твойте хора? Де ср@ха гладните? Порасна ти работата много, спор няма. Внимавай, на чуждо място и камъните бият, за нашта дълбока страндженска душа и боя легенди се носят! Със здраве, и помни ние знаем как и от къде тръгна, да не се върнеш там пак! Поздрави, колегИтИ от дълбоката Странджа! Салаго
14.
аз
10.03.2024 19:54:28
12
61
АБЕ ТЪПАНАР НЕЩАСТЕН........
КАКВО ЩЕ ГЛЕДАТ ТУРИСТИТЕ НА СЕВЕР....?
КАМАНАЦИТЕ НА КАЛИАКРА ИЛИ СВЛАЧИЩАТА ПО КУРОРТИТЕ....
ПОРЪЧКОВ ЛИЗАЧ
13.
всеобщо мнение
10.03.2024 19:51:32
12
54
КАКЪВ Е ТОЗИ ПОРЪЧКОВ БОКЛУК ???
ЕЙ ЗАРАДИ ТАКИВА ИЗРОДИ ГУБИМ ТУРИСТИ
АМАН ОТ АМАТЬОРИ
12.
Алпецин
10.03.2024 19:36:19
3
50
Никъде няма нищо за този образ. Сигурни ли сте, че този е представител на нещо? Да се не окаже служител на заплата в агенция " гагауз холидейс тинтири-минтири къмпани"
11.
Бай....
10.03.2024 19:34:53
7
31
Тоя май е Куроператор, нали ?!
10.
*********
10.03.2024 19:32:26
1
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
9.
*********
10.03.2024 19:31:18
2
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
8.
До 5
10.03.2024 19:30:10
0
40
Казва се уплътняване. Виж как на моста до Шел цяла кооперация върху гробовете на хората изниква.
7.
ХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА!!!!!!!!!!!!!!!!!
10.03.2024 19:29:07
3
56
АКО ЗАЛА АРЕНА БУРГАС БЕШЕ ГОТОВА ПОНЕ СПОРТ ОТ СВЕТОВНА ВЕЛИЧИНА ЩЯХМЕ ДА ПРЕДЛАГАМЕ !!!!!!!!!!!!!!!!!!ТОВА Е НАЙ ДОБРОТО """"""СПОРТНО"""""СЪОРЪЖЕНИЕ НА БАЛКАНИТЕ МАЛКО КАПЕЛО КАТО ЗАВАЛИ НО И ТОВА СИ Е АТРАКЦИЯ ХАХА!!!!!!!!!!
6.
Гошо
10.03.2024 19:28:15
4
87
Че е прав, прав е, ама няма право да говори такива простотии публично. Плащат му да защитава българския туризъм, а не интересите на ТИМ.
За такива неща рязко се уволнява.
5.
ХаХа
10.03.2024 19:24:06
6
69
Кметовете са заети с крадене. Как да тръгнат да се борят за обща кауза?
4.
така е
10.03.2024 19:23:47
16
66
Прав е, туризмът у нас е на примитивно ниво.Проблем с изхранването, проблем с хигиената, проблем със сервиза, с културата на отношение, липсва приветливост и още и още.Хората с възможности и средната класа знаят нивото в чужбина и не почиват по нашите курорти.
3.
Бай....
10.03.2024 19:19:34
19
49
Тоя брадясал плешивец първо да се изкъпе и обръсне и тогава да коментира ! Нещастен чикиджия !
2.
Мда
10.03.2024 19:18:49
16
77
Прав е, бетон връз бетон, фекална тръба връз фекална тръба. Мутрите съсипаха поимъка на хората.
1.
Хахахах
10.03.2024 19:10:15
26
62
Хайде бе, гейпарадски свине! Кажете, че пак Путин ви е виновен ХАХАХХАХАХАХАХ
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Накълцаната с макетно ножче Дебора свали перуката, мрежата прегря Накълцаната с макетно ножче Дебора свали перуката, мрежата прегря Тук съм, за да припомня на всички вас, че трябва да се обичаме без значение как изглеждаме - каза тя Увеличиха заплатите на военните с 30% Увеличиха заплатите на военните с 30% Решението ще влезе в сила от 1 януари 2025 г. Смени в Надзорния съвет на НОИ Смени в Надзорния съвет на НОИ От състава на Надзорния съвет са освободени: Иванка Николова Шалапатова, Весела Начева Начева, Добринка Димитрова Вичева Жесток удар по Лена Жесток удар по Лена Днешните й думи не ми остават друг избор, освен да заведа срещу нея едно дело за клевета, заяви управителят на НЗОК Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Тревожна статистика: Над 500 са регистрираните болни от коклюш у нас, 90% са деца Правят имунизационни кабинети във всеки областен център за безплатната ваксинация на бременни жени Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Кога ще започне изграждането на тунел под връх Шипка Все още има незавършени процедури по проектирането на съоръжението Лазаровден е! Лазаровден е! 3 страхотни имена черпят на светлия празник Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Пленум на БСП ще реди листите за парламентарните и евроизборите Излъчени са около 100 номинации за представители в ЕП Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Правят основна подмяна на футболния терен на градския стадион в Царево  Не е препоръчително през следващата седмица теренът да се използва Ударна ревизия на Закона за хазарта Ударна ревизия на Закона за хазарта На първо четене парламентът прие пълна забрана за рекламата на хазартни игри в радио, телевизия, печатни и електронни издания, както и на обществени места и фасади на сгради
В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори