×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Вътрешният министър със странен коментар: Явно респектираме каналджиите, за да започнат да използват тайници


Вътрешният министър със странен коментар: Явно респектираме каналджиите, за да започнат да използват тайници
Искахме от НС да завиши наказанията за трафик на мигранти, но не го направиха, отбеляза вътрешният министър
Тема в развитие
И на втора инстанция оставиха Валентин Христов в ареста Ще остане ли в ареста бургаския бизнесмен Валентин Христов заради трагедията „Локорско“ Екстрадираха у нас бургаския бизнесмен Валентин Христов, обвиняем за каналджийската схема "Локорско" Съдът не пусна от ареста обвиняемите за смъртта на 18-те мигранти След трагедията "Локорско" - бизнесменът Валентин Христов съгласен да бъде екстрадиран Арестуваният в Гърция заради смъртта на 18 мигранти в Гърция Валентин Христов е съгласен да бъде екстрадиран Съдът остави в ареста петимата, обвинени за камиона ковчег с мигранти Каналджиите от "Локорско" влязоха мълчаливи в съдебната зала Прокуратурата поиска постоянен арест за Виктор Кузмов и още 4-ма от зловещата каналджийска схема Кой е Виктор Кузмов – от топ дизайнер до тартор на каналджийската мрежа „Локорско“ Каква е ролята на бургаския бизнесмен Валентин Христов в каналджийската мрежа "Локорско" Следовател с ужасни разкрития за мигрантите край Локорско, живите прегръщали мъртвите Извънредно! Задържаха издирвания в Гърция за смъртта на 18 мигранти в камиона - ковчег Само във Флагман.бг! Издирваният заради "Локорско" бургаски бизнесмен Валентин Христов проговори Издирваният каналджия от случая "Локорско", избягал в Гърция, чакаме да го арестуват до часове Вътрешният министър със странен коментар: Явно респектираме каналджиите, за да започнат да използват тайници Бизнесменът Виктор Кузмов - босът на каналджийската мрежа Брутално! Вижте ковчега, в който бургаски каналджии натъпкаха 52-ма мигранти Шофьорите на камиона-ковчег са от Каблешково, оставили мигрантите да умират мъчително в клетка Кои са арестуваните в каналджийската мрежа, убила 18 мигранти Виктор от Бургас е един от арестуваните заради смъртта на мигрантите край София Двама заварчици от Каблешково арестувани заради каналджийската схема Задържаните за трагедията с мигрантите край Локорско са вече 8, петима от Бургас, Каблешково и Обзор Част от оцелелите мигранти са в реанимация, не са се хранили с дни Подробности за единия каналджия от камиона-убиец от случая „Локорско” Поне трима от каналджиите са в сградата на ОДМВР в Бургас Главният секретар на МВР за случая "Локорско": Петимата задържани са криминално проявени Мигрантите от камиона в Локорско са преминали границата със стълба Министър Демерджиев: Осъждан за каналджийство е виновен за мъртвите мигранти Задържаха в Бургас двама мъже, свързани със случая с откритите мъртви мигранти, един се издирва Меджидиев за инцидента с мигранти край София: 14 души са настанени в болници в столицата 20 мигранти се задушиха в камион на каналджия край София
виж още
скрий
18 Февруари 2023, Събота, 20:42 ч.
Автор: Флагман

Този човек, който стои в дъното на тази схема, има две осъждания, приключили със споразумения по пет месеца лишаване от свобода и той пак е там, пак извършва за енти път такова деяние, гневен е Демерджиев

До голяма степен сме успели да респектираме тези хора, които се занимават с тази дейност, за да започнат да превозват мигранти с такива тайници, нарочно пригодени в превозните средства, доскоро нямаше такава практика. Този странен коментар направи пред журналисти служебният министър на вътрешните работи Иван Демерджиев.

 Министърът тази вечер е в Карлово по повод 150-годишнината от гибелта на Васил Левски. 

Той съобщи, че активно се извършват процесуално -следствени действия, задържани са четирима човека, които имат отношение към случая, и се търси още един човек, които е успял да премине в Гърция. Ще направим всичко необходимо да обезпечим и него, отбеляза Демерджиев.

Второто нещо, което се налага като извод е, че когато се обръщаме с молба към Народното събрание за помощ, тези молби трябва да се чуват, коментира Демерджиев. По думите му са поискали помощ не за себе си като служебен кабинет, а за да се справят с един национален проблем - нелегалната миграция. Тази помощ не ни беше дадена, добави той. 

Три текста в Наказателния кодекс, които ние подготвяхме като законопроект, не бяха разгледани и сега вече последиците са налице, каза още Демерджиев. 

Този човек, който стои в дъното на тази схема, има две осъждания, приключили със споразумения по пет месеца лишаване от свобода и той пак е там, пак извършва за енти път такова деяние, посочи Демерджиев. Според министъра всеки трябва да си носи отговорността. В случая отговорността няма как да е наша, защото ние на два пъти този човек сме го залавяли, на два пъти сме го изправяли пред закона, коментира министърът.

Ако се бяха приели измененията, които ние искахме, в момента той щеше да е в затвора и нямаше да сме изправени пред такава човешка трагедия, смята Демерджиев. 

Тези ситуации са вследствие на това, че в случая законодателният орган не ни помогна, не помогна на България, смята той и добави: „ето ви един от заветите на Апостола – да помагаме на народа си и на държавата си, а не да търсим тясно партийни интереси и да избягваме решението на проблеми, които са национални“. 


В категории: Политика


Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
16
Коментара по темата
16.
бс
19.02.2023 18:07:15
0
0
respektira na maika si putkata :)
15.
Вярно, че е нямало такава практика
19.02.2023 12:42:44
0
0
Те предишните са били... отделни случаи!
14.
Не полицай
19.02.2023 10:53:33
0
5
Този Семерджиев нали щеше да обявява имената на 16 гранични които участват в каналите за мигранти,какво стана май овладяхме каналите и млъкнахме! Пак същото,никаква промяна!
13.
Смешко Смешников
19.02.2023 10:22:54
0
4
Още в самото заглавие има печатна грешка! Няма смисъл да си правя труда са чета статията.
Медийни НЕГРАМОТНИЦИ.
12.
Ще означава
19.02.2023 09:39:37
0
11
че си ги респектирал , когато СПРАТ да превозват мигранти, бре , министре !!
Когато се борят да те надхитрят не означава, че са се уплашили,а че са поумнели !
От това трябва да се боиш, министре, а не сам да се тупаш по рамото !
11.
Явно
19.02.2023 09:36:59
0
12
Явно половината Сирия и Афганистан си минава на парад а всички гледат на страни.
10.
Попова
19.02.2023 08:41:23
0
4
Тия бежанци много странно се задушили от Ямбол до София,да не донесат на България някой нов вирус,защо млади хора,а все в реанимация
9.
До Флагман и до оня с каскета :
19.02.2023 04:14:27
2
18
Аве , Флагман ?
Що не чуваме НИТО ЕДИН коментар за така наречената "ограда" на границата ???
Щото там потънаха много милиони , а в крайна сметка вместо ограда , получихме филмов ДЕКОР ! При това - с НУЛЕВА ефективност !!!
Името на човека който чопна милионите е всеизвестно . Ще ни го напомните ли ?
8.
Запознат
19.02.2023 03:44:31
3
12
МВР-то започна да" потъва" още в края на управлението на ГЕРБ. Тогава масово напуснаха 5000 полицая.
7.
Гърди Цицовенко
19.02.2023 00:46:11
2
17
Тоя е бати глупака маняци.
6.
И тоз
18.02.2023 23:06:37
0
16
Започна да открива топлата вода, като повечето преди него. Напред към пълния колапс на МВР с името на Апостола на уста!
5.
Rando
18.02.2023 22:38:53
0
16
Важно е човек да си вярва особено в тази прокълната държавица

Чакай Ганьо шенген хахахаха
4.
Изключително
18.02.2023 21:49:05
0
17
тап црвл е МВР министърчето.
3.
пенсионер
18.02.2023 21:33:19
0
20
МВР Демерджиев си няма представа от охрана на Държавната граница Така са респектирани каналджиите че надхитрили Гранична полиция и ренгените изолирайки тайниците с фолио против засичане на по висока температура от специалната техника на ГП и рентгените .
2.
Тоя па смешник
18.02.2023 21:26:51
0
30
си приписва и успехи, и се тупа по рамото! Най-неадекватните и безхаберни нагляри са това
1.
А стига бе
18.02.2023 21:21:15
1
45
А бе тоя какви очи има да се показва и ръси глупости. Бил ги респектирал…52 минали границата накуп , и кой знае колко още не са хванали. 18 задушени в адски мъки . На място не са хванали никой от каналджиите , добре , че някой видял камиона в нивата. И ги бил респектирал , божееее…
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Уроците на живота: 10 брачни съвета от наскоро разведен мъж Влюбвайте се отново и отново и отново „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel „Будилникът“ ми натрупа сметка от 114,63 лева към Yettel Алкател 1Е - тази антика, която не става за нищо друго, освен за събуждане, се оказа, че е „поръчала“ вместо мен „Плати с Yettel от Apple” 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори