×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Каква е ролята на бургаския бизнесмен Валентин Христов в каналджийската мрежа "Локорско"


Каква е ролята на бургаския бизнесмен Валентин Христов в каналджийската мрежа "Локорско"
Валентин Христов попадна в юридическа клопка заради европейската заповед за арест. Арестуван бе на границата и сега ще трябва да премине процедурата по екстрадиция
Тема в развитие
И на втора инстанция оставиха Валентин Христов в ареста Ще остане ли в ареста бургаския бизнесмен Валентин Христов заради трагедията „Локорско“ Екстрадираха у нас бургаския бизнесмен Валентин Христов, обвиняем за каналджийската схема "Локорско" Съдът не пусна от ареста обвиняемите за смъртта на 18-те мигранти След трагедията "Локорско" - бизнесменът Валентин Христов съгласен да бъде екстрадиран Арестуваният в Гърция заради смъртта на 18 мигранти в Гърция Валентин Христов е съгласен да бъде екстрадиран Съдът остави в ареста петимата, обвинени за камиона ковчег с мигранти Каналджиите от "Локорско" влязоха мълчаливи в съдебната зала Прокуратурата поиска постоянен арест за Виктор Кузмов и още 4-ма от зловещата каналджийска схема Кой е Виктор Кузмов – от топ дизайнер до тартор на каналджийската мрежа „Локорско“ Каква е ролята на бургаския бизнесмен Валентин Христов в каналджийската мрежа "Локорско" Следовател с ужасни разкрития за мигрантите край Локорско, живите прегръщали мъртвите Извънредно! Задържаха издирвания в Гърция за смъртта на 18 мигранти в камиона - ковчег Само във Флагман.бг! Издирваният заради "Локорско" бургаски бизнесмен Валентин Христов проговори Издирваният каналджия от случая "Локорско", избягал в Гърция, чакаме да го арестуват до часове Вътрешният министър със странен коментар: Явно респектираме каналджиите, за да започнат да използват тайници Бизнесменът Виктор Кузмов - босът на каналджийската мрежа Брутално! Вижте ковчега, в който бургаски каналджии натъпкаха 52-ма мигранти Шофьорите на камиона-ковчег са от Каблешково, оставили мигрантите да умират мъчително в клетка Кои са арестуваните в каналджийската мрежа, убила 18 мигранти Виктор от Бургас е един от арестуваните заради смъртта на мигрантите край София Двама заварчици от Каблешково арестувани заради каналджийската схема Задържаните за трагедията с мигрантите край Локорско са вече 8, петима от Бургас, Каблешково и Обзор Част от оцелелите мигранти са в реанимация, не са се хранили с дни Подробности за единия каналджия от камиона-убиец от случая „Локорско” Поне трима от каналджиите са в сградата на ОДМВР в Бургас Главният секретар на МВР за случая "Локорско": Петимата задържани са криминално проявени Мигрантите от камиона в Локорско са преминали границата със стълба Министър Демерджиев: Осъждан за каналджийство е виновен за мъртвите мигранти Задържаха в Бургас двама мъже, свързани със случая с откритите мъртви мигранти, един се издирва Меджидиев за инцидента с мигранти край София: 14 души са настанени в болници в столицата 20 мигранти се задушиха в камион на каналджия край София
виж още
скрий
20 Февруари 2023, Понеделник, 10:29 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

"Няма логика да участвам в нещо подобно - бизнесъм ми е печеливш, имам семейство с малко дете. Защо ми е да се замесвам в тези дела", каза Христов пред Флагман.бг

Бургаският бизнесмен Валентин Христов, който бе издирван заради трагедията „Локорско“ (ВИЖТЕ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ) от снощи е в гръцки арест, след като бе закопчан на ГКПП Орменион-Капитан Петко Войвода при опита да се върне в България.

Той реално попадна в юридическа клопка, тъй като издирването му започна след като той бе напуснал  страната – по бизнес дела, според обясненията му.

За неговото задържане имаше издадена европейска заповед за арест и сега ще трябва да премине цялата процедура за екстрадиция, която може да отнеме два-три месеца. В този период той почти сигурно ще остане зад решетките.

При връщането си в България ще му бъдат предявени всички доказателства, а прокуратурата ще реши дали да му иска мярка за неотклонение. 

Може да се окаже, че няма достатъчно данни за участието му в мрежата, да бъде разпитан като свидетел и освободен, но това ще се случи едва когато се прибере в България. Дотогава ще остане в гръцки затвор.

Христов, както по-рано през вчерашния ден обеща пред дежурния ни редактор, пътуваше към Бургас, за да се предаде на родните власти.

Той твърди, че е разбрал от Флагман.бг за евентуалната му съпричастност към каналджийската мрежа и обяви, че е готов да помогне на разследването. Заради това още в неделя сутринта тръгна към гръцко-българската граница, а по пътя се свърза с властите, за да се предаде.

При спирането си на гръцката граница обаче името му веднага е изскочило в Шенгенската система и гръцките граничари изобщо не са го пуснали да премине, а задържали незабавно, научи Флагман.бг.

Тепърва ще се установява съпричастността му.

Валентин Христов твърди, че няма нищо общо с каналджийската мрежа. Единственото, което може да го свързвало, е приятелството му със сочения за бос на канала Виктор Кузмов.

Да, познавам Виктор от повече от 10 години. Семейни приятели сме! Но него целият град го познава още от времето, когато държеше „Кашмир“. А и това, че съм пил кафе с някого, не означава, че съм съпричастен към деянията му“, каза вчера пред Флагман.бг Валентин Христов.

Часове преди ареста си в южната ни съседка той бе категоричен:

„Никога не бих се занимавал с нещо подобно.Имам семейство с малко дете. Хората, които ме познават знаят, че имам печеливш бизнес. Не ми е нужно да се замесвам в тъмни дела. Плащам си данъците, НАП са ме проверявали и си работя. При мен всичко е изрядно“.

Всъщност Валентин Христов бе единственият, чието участие в каналджийската група не бе уточнено на пресконференцията на прокуратурата в събота. На всички останали се съобщиха инициалите и ролята им в ОПГ-то, а за Христов - само, че се издирва с международна заповед. Нищо повече.

Според непотвърдена информация на Флагман.бг при разплитането на мрежата в един момент се стигнало до името на Валентин Христов. „Доказателствените материали сочат към него. Трябваше да го разпитаме, но не го открихме“, казаха разследващи.

Бургаският бизнесмен потвърди, че в петък по мобилния телефон му позвънил полицай от Четвърто РУ-Бургас, който го уведомил, че трябва да го разпита като свидетел, но не уточнил нищо. Христов му казал, че се прибира в неделя вечерта и в понеделник ще се яви на разпит в районното, но изобщо не подозирал за какво всъщност го търсят.

След това никой друг не го и търсил, а в неделя сутринта Христов сам се свърза с Флагман.бг, за да съобщи, че не се укрива.

 


В категории: Крими


Автор
74
Коментара
Защо се гаврят с тази тв легенда
Защо се гаврят с тази тв легенда 25/04/2024, Четвъртък 12:39 1
74
Коментара по темата
74.
ere4wetetgtr
07.12.2023 19:32:36
0
0
Хахааааааааа стягай халката Вале
73.
Васа Димров
07.03.2023 21:06:37
0
0
Кафенце си пийни, а по- късно компанията събери. От кол и въже в Каратепе. Прасето заколи и свинете угои. Скарата се върти, но сега всеки мълчи. Лъскави коли, но такива всеки е виждал... Нали?
Масата голяма, но сега всеки гледа във тавана. А, къде е сега Краси п.мияра???
72.
Фен
23.02.2023 08:27:22
0
1
Знаем ги такива стойкаджии гледащи лошо колко ревът вътре!!!! Валката ще рони ред сополи ред сълзи също като кюфтето-орева целия софийски арест ,ден и нощ реване а после гледаме лошо от Г класата 2000 година смяяяях смяяяяяях
71.
*********
22.02.2023 19:57:12
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
70.
Свети Влас
21.02.2023 23:05:59
2
2
Бяха му отредили роля на Бург № 2, но при това стечение на нещата май няма да се получи. Жалко за момчето. Дано началниците им да се грижат за жена му и детето му.
69.
Петър
21.02.2023 22:42:33
1
3
Дали има талибани в пандиза ?
68.
Леля ви
21.02.2023 15:53:55
1
12
Обобщено - на синигерче в клетка,тва е ролята на този борсов трейдър,експерт и бигбизНис
67.
Баба ви
21.02.2023 15:48:22
1
13
В момента ролята му е на синигер в клетка .
66.
Goro
21.02.2023 15:16:40
2
9
Пита се в задачата Каква му е ролята на въпросния безнесмен! Ами много просто бивш граничен полицаи уредил с друго гранично ченге прехвърлянето на мигрантите!
65.
Водопроводчик
21.02.2023 12:30:14
2
12
Хм,бизнесмен бил,големи бизнеси имал и прочие лакърдии.Алоууу бизнесмена,защо нямаш упълномощен адвокат,който да те представлява в твое отсъствие бе???Ами контактуваш с институциите чрез медиите???При толкоз бизнес,толкоз нещо ти да не се имаш за многоръкия Шива та да огрееш навсякъде?Сега хубаво ще грейнеш,ще си поиграйкаш на пролет,там вътре.Те ще те ....,ти ще цъфтиш.Айде сърбай,каквото там си надробил и за другия път да знаЙш - има адвокати,не бъди цънцър.---p.s.топлата вода отдавна е открита.....
64.
Хахахаха
21.02.2023 06:34:22
2
17
Таки Таки пак ще ни плащаш сметките и храната шушумигаа и кой полицай ти звънна краси полицая лии само око знаят хората каква плашигугудка си и колко ти трепери лъжичката и как пълниш гащите на сто процента вътре ще те прелъсти някой мъж и ще те оженят
63.
Биг бизнес ис хиър
20.02.2023 23:41:00
1
12
Биг бизнес. Не биг бушон. Ай чао
62.
Тоз пък
20.02.2023 22:08:06
1
20
Къв бизнесмен си ти е, цървул
61.
Ne ms
20.02.2023 21:45:31
1
23
Какъв бизнесмен си щом трябва да се занимаваш с такива неща и да лежиш по арестите, по бизнес. Минало покрай бизнес
60.
За едно
20.02.2023 19:46:39
1
26
За едно е прав - няма логика да участва в такова нещо,ама пуста алчност.Той народът си го е казал- "гъз,глава затрива"....
59.
Mivka. Bg
20.02.2023 19:40:01
2
22
Toq Valio mivkata nego li bqha gavrili rijite v edna diskoteka navremeto i prashtal servitiorkite na tqhnoto separe sus shisheta ot nai skupiq alkohol obache mai ne pomognalo hahahahha
58.
ПлСинк
20.02.2023 19:13:39
2
9
Още една мутра.
57.
Мис Мисир Мисорянски
20.02.2023 19:12:58
1
9
Мутра.
56.
Европол
20.02.2023 18:10:38
1
10
Защо не напишете, че и Европол се включва? Човек вече трябва да мисли глобално.
55.
*********
20.02.2023 17:17:02
0
8
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
54.
Sali
20.02.2023 16:57:08
2
32
Замина му имиджа на мистър бург
53.
Талибан
20.02.2023 16:41:04
1
27
Ролята му ще бъде на хостеса на ул. "Индустриална", а на гърба му ще пише "Затвора Бургас".
52.
Тролчо
20.02.2023 16:28:05
2
21
Щях да напиша нещо по темата, но като се замисля стс сигурност ще съдържа рекламно съобщение или спам. Няма да пиша нищо да не давам повод на модераторите да трият. Да си починат малко, че тежък понеделник им се падна.
Жалки сте…
51.
До 47
20.02.2023 16:26:30
5
8
Ходи, да му бараш меча, като си толкова загрижен за престъпността !
50.
Burgaska batka
20.02.2023 16:24:31
2
38
Tova toq li e s G-klasata i kitaiskite gumi
49.
Живко черни връх
20.02.2023 16:19:28
2
26
На кой трябва да платя за да пуснат статия и за мен
48.
*********
20.02.2023 16:00:51
0
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
47.
Мишки
20.02.2023 15:53:16
37
5
Ко плюйте мишки момчето беше в кредити цял живот ся го на напрайхте каналджия теглете и вие и да ва видим колко ви стиска като ви зарежда ше колите доло се смеехте ся злобейте мишки един с име не застана мъже в кавички късмет Вале
46.
*********
20.02.2023 15:52:48
0
4
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
45.
До 44
20.02.2023 15:27:08
1
21
Не от Върли бряг… малко по-далеко.
Черни връх.
44.
Кирчо ухото
20.02.2023 15:20:29
1
29
Този цървул май е доста близък с едно друго късокрако човече от Върли Бряг. Май май и на него му се прецака кампанията............ей голямо драпане голямо чудо
43.
До 41
20.02.2023 15:06:07
1
22
Колега после нямало корупция и шуробаджинащина. Щом тук се вижда за какво пристрастие става въпрос, какво да говорим в Бургас или София. Пълна трагедия е тази държавица с население колкото един европейски град.
42.
*********
20.02.2023 15:04:37
0
8
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
41.
Браво Флагман
20.02.2023 15:01:46
2
50
От 40 коментара са изтрити 30 … да живее свободата на словото.
40.
*********
20.02.2023 14:33:57
0
13
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
39.
*********
20.02.2023 14:26:22
1
15
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
38.
*********
20.02.2023 14:20:36
0
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
37.
познат
20.02.2023 14:20:22
3
56
И как от граничен полицай от доброто старо време се става бизнесме, петролен бос, магнат и се кара S-класа, строи се имение?!?! Май е оферта да си държавен служител...
36.
Васко жабата
20.02.2023 14:12:19
3
49
Много бързосе изтриват неудобните коментари или ги пускт само за да отидеш да си платиш и да ги изтрият. Мърши долни вече и децата го знаят нали всички минават от тук
35.
Бург
20.02.2023 14:11:24
3
25
Какво не ви хареса, какъв е този хейт? Спрете се. Ще намалим цените на автомивката. То човек да не ви поиска 30.00-40.00 лв. за едно измиване.
34.
*********
20.02.2023 14:07:12
0
10
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
33.
*********
20.02.2023 13:57:25
0
8
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
32.
Запознат
20.02.2023 13:49:28
1
34
Виктор звънял на валентин айде този път няма мърдане
31.
*********
20.02.2023 13:40:21
0
6
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
30.
Запознат
20.02.2023 13:31:18
2
42
Ей немогат да сварят да трият аз пиша те трият няма и една минута хахахах
29.
Най накрая
20.02.2023 12:59:44
2
60
Тоя най накрая може да каже, че е лежал в ареста, иначе голям гангстер се пише покрай другите, но всъщност само плаща сметките, както едно време Мамала, викаха го за клоун да яде кебапчета, после голяма мутра стана.
28.
Запознат
20.02.2023 12:56:17
1
42
Кате не си заслужава за тая бълха да си съсипваш сайта
27.
Бай мангал
20.02.2023 12:54:35
2
66
Флагман е най-пробитата "медия". За някой лев са склонни да оневинят всеки
26.
Ха ха
20.02.2023 12:53:40
2
47
Дежурен сложете да трие че нямам работа
25.
MiB
20.02.2023 12:39:08
3
72
Бизнесакула ,а! На коя фондова борса се листват акциите на компаниите му? Колко корпоративен данък е платил за последните 3 години? Не ме разсмивайте!
Каквито журналистите, такива и полицаите, такива и бизнесмените. Парлама отвсякъде.
24.
Грешката му е
20.02.2023 12:38:15
18
12
че прибирайки се в България не е ползвал същият канал за прекарване на мигрантите , а като първият левак се набухал на ГКПП-то !
Голям сеир става да те арестуват по пътя , отивайки към полицията да даваш обяснения!
Ето го още един , който ще осъди и България и Гърция на съда в Страсбург и има да му плащаме ...! Вероятно повече, отколкото евентуално би изкарал от канала с мигрантите !
23.
*********
20.02.2023 12:37:54
1
9
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
22.
*********
20.02.2023 12:36:17
1
11
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
21.
хахахах
20.02.2023 12:30:39
3
64
ФЛАГМАНИИ, кой от вас е личен приятел с тая девойка, че триете коментарите на поразия?? Или сте на хранилка ?
НЕ Е ЛИ ВЯРНО всичко, което хората казват??? Живеем в малък град, всичко се знае. Даже и как си плащате за "информация" и доп-ни услуги
20.
*********
20.02.2023 12:19:21
1
15
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
19.
*********
20.02.2023 12:18:33
0
12
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
18.
*********
20.02.2023 12:09:39
0
21
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
17.
Рошкови
20.02.2023 11:54:58
2
91
Защо наричате такива цървули бизнесмени?После било мръсна дума.
16.
..... До 7
20.02.2023 11:43:50
2
101
Много честен, преди 2 години като му правиха акция за неплащане на акциз? Това пак ли е случайно? А че е Бив граничен служител подпомагащ дейноста по трафика на мигранти???
15.
Хахахаха
20.02.2023 11:40:53
2
68
Ма той мангал ма
14.
пенсионер
20.02.2023 11:23:03
2
61
До кога така повърхностно и без контролно ще се назначават кандидатите за служители на Гранична полиция .След като изучат начина на охрана на границата подстъпите и пътищата водещи към нея както и уязвимите места напущат и се превръщат в каналджии и трафиканти на мигранти .
13.
*********
20.02.2023 11:16:50
0
12
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
12.
*********
20.02.2023 11:14:59
0
11
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
11.
Муахаха
20.02.2023 11:14:45
1
67
“Свободата на словото” жалка история. Цензора на свободното изразяване на мнение от страна на флагман.
10.
Фончо
20.02.2023 11:13:06
1
89
Кажете още един път, че е бизнесмен петролен бос шейх и мултимилионер, че нещо не се разбра от първия път
9.
....
20.02.2023 11:12:15
2
29
Алчниииииииии ще ви удари и вас все нещо!
8.
Винче
20.02.2023 11:09:35
111
12
Валентин е много точно момче и порядъчен бизнесмен, явно завистта на някои хора и за това ,че не им е удобен са решили да го игнорират от бизнеса с горива в бургас ..В България ако не си плащаш данък спокойствие така става нарочват те за бандит и контрабандист при положение че си изкарваш парите с легален бизнес, ко са правите ве всички го познавате и много добре знаете че някой го е взел на мушка ,после що хората си местят бизнесите в чужбина....
7.
Поли
20.02.2023 11:01:02
2
57
Общо взето ни чул ни видял ама то в живота случайни няма…
6.
*********
20.02.2023 11:00:15
1
12
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
5.
*********
20.02.2023 10:56:01
1
16
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
4.
*********
20.02.2023 10:55:16
0
12
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
3.
*********
20.02.2023 10:53:03
1
16
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
2.
*********
20.02.2023 10:51:43
2
18
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
1.
сфсмвр
20.02.2023 10:46:25
3
54
там ще го оправят в затвора
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Якова е правила възлагания по договори без финансово обезпечение, извършвала е неправомерни плащания, като е изхарчила тригодишен бюджет само за година и половина Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Доживотен затвор за мъж, убил жена си след съмнение за изневяра Аутопсията на жената установила съчетана комбинирана травма, включително множество счупени ребра Защо се гаврят с тази тв легенда Защо се гаврят с тази тв легенда Мария Янакиева се ожали, че е станала жертва на арогантно поведение, подигравки и обиди от шеф на софийска ТЕЛК комисия Евтим Милошев тръгна на 4-дневна разходка до морето и планината, обичал да си почива в България Евтим Милошев тръгна на 4-дневна разходка до морето и планината, обичал да си почива в България Очаква се НС да гласува изменение на Закона за чужденците, за да има работна ръка за туристическия бранш ГДБОП арестува мъж, продавал оръжия по куриер ГДБОП арестува мъж, продавал оръжия по куриер В работилницата на задържания са намерени общо девет въздушни пушки, три мобилни телефона, документи - фактури, сертификати и други Как да разпознаем прясното агнешко за Великден Как да разпознаем прясното агнешко за Великден Цветът на печатите показва дали месото е българско, или вносно Община Бургас ще продължи да павира улиците в историческия център на града Община Бургас ще продължи да павира улиците в историческия център на града „Вярвам, че с изпълнението на ремонтите ще направим тази част на града още по-интересна, посещавана и благоприятна за развитие на бизнес“, каза кметът Димитър Николов Топ мениджъри от аутсорсинга представиха възможностите за развитие на сектора в Бургас Топ мениджъри от аутсорсинга представиха възможностите за развитие на сектора в Бургас „Бургас е традиционна спирка от националното ни Роудшоу, защото се радваме на голяма подкрепа от местната власт и образователните институции", заяви Наталия Георгиева – изпълнителен директор на АИБЕСТ Свалиха Росен Желязков, изпратиха го с бурни овации Свалиха Росен Желязков, изпратиха го с бурни овации 129 депутати подкрепиха предложението за махането му като председател на парламента Корнелия Нинова зове ГЕРБ да не въвлича БСП в калните си пехливански борби с ПП-ДБ Корнелия Нинова зове ГЕРБ да не въвлича БСП в калните си пехливански борби с ПП-ДБ Бойко Борисов е част от най-голямото зло за България и затова отказах да съм председател на парламента, сподели тя
Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него  Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години  Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Москва наложи вето в Съвета за сигурност срещу резолюция на САЩ и Япония срещу надпреварата във въоръжаването в Космоса Козирогът и Телецът да си пазят парите, а Стрелецът да внимава с храната! Козирогът и Телецът да си пазят парите, а Стрелецът да внимава с храната! Хороскоп за деня – 25 април 2024, четвъртък Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори