×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Светът празнува 135 години от рождението на Чарли Чаплин
  • Петър Стойчев преплува Гибралтарския пролив
  • Политически игри във Вашингтон - Камарата на представителите ще гласува отделни проектозакони за подкрепа за Украйна и Израел
  • Ценова секира за българите заради Шенген, над 1 милиард лева е загубата за страната ни
  • Времето се променя, вижте какво ни очаква днес
  • Военно летище за F-16 в Хмелницка област е било атакувано от руснаци
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Съдът остави в ареста петимата, обвинени за камиона ковчег с мигранти


Съдът остави в ареста петимата, обвинени за камиона ковчег с мигранти
Виктор Кузмов е сочен за тартор на бандата
Тема в развитие
И на втора инстанция оставиха Валентин Христов в ареста Ще остане ли в ареста бургаския бизнесмен Валентин Христов заради трагедията „Локорско“ Екстрадираха у нас бургаския бизнесмен Валентин Христов, обвиняем за каналджийската схема "Локорско" Съдът не пусна от ареста обвиняемите за смъртта на 18-те мигранти След трагедията "Локорско" - бизнесменът Валентин Христов съгласен да бъде екстрадиран Арестуваният в Гърция заради смъртта на 18 мигранти в Гърция Валентин Христов е съгласен да бъде екстрадиран Съдът остави в ареста петимата, обвинени за камиона ковчег с мигранти Каналджиите от "Локорско" влязоха мълчаливи в съдебната зала Прокуратурата поиска постоянен арест за Виктор Кузмов и още 4-ма от зловещата каналджийска схема Кой е Виктор Кузмов – от топ дизайнер до тартор на каналджийската мрежа „Локорско“ Каква е ролята на бургаския бизнесмен Валентин Христов в каналджийската мрежа "Локорско" Следовател с ужасни разкрития за мигрантите край Локорско, живите прегръщали мъртвите Извънредно! Задържаха издирвания в Гърция за смъртта на 18 мигранти в камиона - ковчег Само във Флагман.бг! Издирваният заради "Локорско" бургаски бизнесмен Валентин Христов проговори Издирваният каналджия от случая "Локорско", избягал в Гърция, чакаме да го арестуват до часове Вътрешният министър със странен коментар: Явно респектираме каналджиите, за да започнат да използват тайници Бизнесменът Виктор Кузмов - босът на каналджийската мрежа Брутално! Вижте ковчега, в който бургаски каналджии натъпкаха 52-ма мигранти Шофьорите на камиона-ковчег са от Каблешково, оставили мигрантите да умират мъчително в клетка Кои са арестуваните в каналджийската мрежа, убила 18 мигранти Виктор от Бургас е един от арестуваните заради смъртта на мигрантите край София Двама заварчици от Каблешково арестувани заради каналджийската схема Задържаните за трагедията с мигрантите край Локорско са вече 8, петима от Бургас, Каблешково и Обзор Част от оцелелите мигранти са в реанимация, не са се хранили с дни Подробности за единия каналджия от камиона-убиец от случая „Локорско” Поне трима от каналджиите са в сградата на ОДМВР в Бургас Главният секретар на МВР за случая "Локорско": Петимата задържани са криминално проявени Мигрантите от камиона в Локорско са преминали границата със стълба Министър Демерджиев: Осъждан за каналджийство е виновен за мъртвите мигранти Задържаха в Бургас двама мъже, свързани със случая с откритите мъртви мигранти, един се издирва Меджидиев за инцидента с мигранти край София: 14 души са настанени в болници в столицата 20 мигранти се задушиха в камион на каналджия край София
виж още
скрий
20 Февруари 2023, Понеделник, 20:11 ч.
Автор: Флагман.БГ

Атанас Атанасов и Християн Дунгаров си признали, че видели 18-те мъртви бежанци и избягали

Софийският градски съд остави в ареста петимата мъже, обвинени за смъртта на 18 мигранти в камиона ковчег, съобщи 24 часа.

На заседанието стана ясно, че основният свидетел е лице с три имена - Георги Петков Тодоров. Това бе съобщено съдия Милен Михайлов.

Въпросният Георги разказал, че Виктор Кузмов регистрирал камиона на името на Тачо Тачев.

Атанас Атанасов, който карал във фаталния 17 февруари, и Кузмов дори му казали, че ползват машината за превоз на мигранти (ВИЖТЕ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ).

Бившият собственик на камиона Любен Куцаров пък разказал, че макар реално да продал камиона на Кузмов, мъжът настоял да го пише на друг човек.

Затова Куцаров предал машината на "Тачев и и на лице с малко име Наско", посочи съдия Михайлов.

Християн Дунгаров, който се возил до Атанасов, когато мигрантите загинали, обяснил, че именно Кузмов е поискал да се направят тайниците. Посочил, че Атанасов направил 2 курса с мигранти. Разказал и за злополучния петък.

Обяснил, че макар мигрантите да били повече, отколкото можели да поберат тайниците, решили да действат. Атанасов също признал, че е карал. И двамата не отричат, че са избягали, след като са видели мъртвите бежанци, стана ясно в съда.

Адвокатът на Дунгаров Симеон Ханджиев контрира, че няма опасност клиентът му да се укрие, нито да извърши друго престъпление. Поиска за клиента си парична гаранция.

"Аз съм от бедно семейство, израснал съм без баща, майка ми има здравословни проблеми и не може да работи. Моля ви, пуснете ме", каза Дунгаров пред съда.

Аз съм помогнал на разследването. Смятам, че процесът ще се бави доста време. Ако може да не съм в ареста, каза шофьорът на камиона Атанасов.

Бил съм на 400 километра. Имам свидетели. Ако съм направил нещо, да кажа, ама не съм, обърна се към съда пък Петър Янев.

Съдия Михайлов прецени, че има достатъчно данни и остави и петимата обвинени в ареста. Това са Виктор Кузмов, Атанас Атанасов, Християн Дунгаров, Тачо Тачев и Петър Янев. 

Решението не е окончателно. Петимата могат да обжалват на 28 февруари.

По делото е обвинен и Валентин Христов. Той обаче бе задържан в Гърция и се очаква да бъде екстрадиран у нас.


В категории: Темида


15
Коментара
15
Коментара по темата
15.
Такси
21.02.2023 00:05:44
4
13
Незаконно ли е ако си платят да ги превозя от Бс до Драгоман, на челата им не пише че са нелегални, махат край Метро и ги качвам,това ми е работата
14.
avantaja
20.02.2023 23:48:08
0
4
she gi w shemite mrusni na men mi dadoha za edin shamar godina i polovina lejano
kwi sa teq 5 meseca koi mu e advokata na taq halka
13.
Вал
20.02.2023 23:24:13
1
1
Килмар
12.
USA
20.02.2023 23:17:13
1
22
ОПГ - организирана прокурорска група в Бургас.
Ни Шенген, ни нищо вече, заради тези тези алчни убийци. Министъра хубаво пита кой е позволил тези споразумения, но да вземе и да провери кой му е бил адвокат на този Виктор, ако вече не е стегнал и той куфарите за Турция.
200 000 евра на транспорт. Колко ли са платили за добро споразумение, за да си продължи работата канала?
Някой да вземе да му иде на консултация в кантората на Ботева, ако не се сещате драги читатели кой е боклука облечен в тога и власт.
За това няма ми стъпи крака в Бг !
11.
Фото Мими
20.02.2023 22:25:49
0
6
до всички.Боли ма швепса,как изглеждам!Не знаете ли приказката- имаш ли парички,обичан си от всички.
10.
Джони Хубавеца до 1
20.02.2023 22:22:38
0
5
Арно питаш,убавец е чиляка. Манекенството му е втора порода.....
9.
Тези имат
20.02.2023 22:15:26
2
26
Тези имат късмет,че живеят в пародията на държава,наречена България.Двеста км. в Южна посока и щеше да има:вай-вай-вай,Гранде Секиш!!!
8.
Мата Хари
20.02.2023 21:24:33
1
43
Кой дава споразумения по 5 месеца за трафик на бежанци?
Кой е парламентьора тук за тази подигравка със съдебната система?
На кого е толкова важен Кузмов, за да се радва на привилегии в съдебния процес?
Как този полеви играч има контакти на такова ниво, за да има възможността да участва в убийството на 18 души?
Парите от трафика на кого са предадени, за да стигнат до правилния прокурор власт имащ?
И последно кой е “Адвоката” раздаващ по етажите пари в Бургас, за да убият тези хора невинни за няколко евра ?!?
7.
*********
20.02.2023 21:11:07
0
15
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
6.
5
20.02.2023 21:02:41
0
17
Аз виждам човек с леко изразена сърдечна недостатъчност, вероятно с дислипидемия, увеличени чернодробни ензими, хипертония и кандидат за нечия инвазивна кардиология..
5.
*********
20.02.2023 20:56:29
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
4.
Похантос до 1
20.02.2023 20:53:12
27
5
Това е баща ти. Няма как да го знаеш тъй като майка ти го е пазила в тайна от теб. Като те е родила майка ти акушерът е бил първия който е изревал, след това като те е прибрала в къщи първите 2 години те е хранел с прашка докато свикне с външния ти вид, а като си по отрасъл малко тих евързвала по 2 пържоли на врата като си излизал навън за да може поне бездомните кучета да си поиграя с теб :)) Та така относно кой е грозника от снимката :)) Имаш ли други въпроси?
3.
Белото
20.02.2023 20:45:45
3
27
На 52 да изглеждаш на 72 не е лесно.
2.
Канален плъх
20.02.2023 20:43:55
0
21
Какво стана с Александър Крихтин от хотел Кантилена. Печатар на фалшиви пари хванат 2 пъти за една тодина на едно и също място?.
1.
Пахама дъртия швестър
20.02.2023 20:25:42
5
34
Кой е грозникът на фотографията
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Войната в сянка между Израел и Иран излезе на показ. Какво следва? Войната в сянка между Израел и Иран излезе на показ. Какво следва? Атаката на Иран разпали страхове, че войната в Газа ще причини регионален хаос Иван от Камено се покая за тази катастрофа, отнела човешки живот в Айтос, получи 6 години затвор Иван от Камено се покая за тази катастрофа, отнела човешки живот в Айтос, получи 6 години затвор Присъдата му ще бъде намалена с 1/3 заради реда на протичане на съдебното производство  Бургазлия с екзотично предложение за Синята зона, старите собственици да паркират с приоритет Бургазлия с екзотично предложение за Синята зона, старите собственици да паркират с приоритет Не може новодомците да са по-привилегировани от нас, живущите в домовете си от 25 и повече години, казва гражданин с инициали Г.А. Мастит бизнесмен започва да строи град у нас - на около 3 км от пътя Бургас – Варна Мастит бизнесмен започва да строи град у нас - на около 3 км от пътя Бургас – Варна Комплекс от десетки еднофамилни жилищни сгради ще се появи съвсем скоро на това място  Ергенката Виктория със солидни връзки в БФС, организирала „Футболист на годината“ Ергенката Виктория със солидни връзки в БФС, организирала „Футболист на годината“ Чернокосата участничка в любовното шоу имала корави връзки в БФС, родителите й били сред най-уважаваните в спортните среди Летният сезон е пред провал заради недостиг на кадри Летният сезон е пред провал заради недостиг на кадри Работодателите чакат над 5-6 хиляди души от Узбекистан, но обработката на документите се бави Внимание: Хвърчат пачки по стотачки, ама фалшиви Внимание: Хвърчат пачки по стотачки, ама фалшиви Броят на спипаните ментета удари 17-годишен рекорд Под паркинга на ул."Ген. Гурко" има бомбоубежища, преработваме проекта за етажно съоръжение Под паркинга на ул."Ген. Гурко" има бомбоубежища, преработваме проекта за етажно съоръжение Приоритет в следващите месеци ще е строителство на такива съоръжения и в жк „Възраждане”, предстоят обществени обсъждания за предвидените терени, каза арх. Тихомир Райчев Главчев поиска смяната и на земеделския министър Главчев поиска смяната и на земеделския министър Кирил Вътев не се справял със служебните задължения Атанас Славов с бонус за три млади нотариуски, преместил ги в София в последния си ден като министър Атанас Славов с бонус за три млади нотариуски, преместил ги в София в последния си ден като министър Депутатът от ПП-ДБ бламирал провеждането на дългоочакван конкурс за 52-ма нови нотариуси, подготвил прекратяването му в края на мандата си в МП
Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Община Бургас призовава ВиК да си довърши работата в ж.к."Славейков" Става въпрос за забавените ремонти в района на блоковете 15-16 и 25-28 Над 200 животни загинаха в пожар в зоопарк на полуостров Крим Над 200 животни загинаха в пожар в зоопарк на полуостров Крим Спасени от огнената стихия са само две мечки Краят на една ера дойде: Надал се сбогува с тениса Краят на една ера дойде: Надал се сбогува с тениса Някои неща се случват в тялото ми и не успях да следвам графика, който исках, като не можеш - не можеш, споделя испанецът Почина тик ток сензация Почина тик ток сензация Тя докосна част от живота ви лично и част от живота ви чрез нейния огромен живот на друга платформа, каза майката на влиятелната знаменитост Джаки Коен Рот Съдбата на тази участничка от "Ергенът" развълнува зрителите Съдбата на тази участничка от "Ергенът" развълнува зрителите Ти си необикновена жена, каза й Алекс на сбогуване Той е причината Мара Отварачката да стане певица Той е причината Мара Отварачката да стане певица Признанието е от самата Мария  Журито го спъна за рекордна победа Журито го спъна за рекордна победа Зомбори пък отново направи страхотно изпълнение, като поп фурия DARA Арестуваха тези българи в Гърция за големи измами Арестуваха тези българи в Гърция за големи измами Според първоначалната информация от полицията общо 42 случая са регистрирани в Патра, Илия, Закинтос, Солун, Халкидики, Янина, Кардица, Лариса, островите Корфу, Родос и Крит Над 2 евро удари цената на бензина в Гърция, масови проверки по бензиностанциите Над 2 евро удари цената на бензина в Гърция, масови проверки по бензиностанциите Геополитическото обостряне допринася за тревожността на пазара, тъй като суровият петрол Brent регистрира най-голямото си покачване от месеци, надхвърляйки от 90 долара за барел Заради няколко чалгаджийки всички ни питат как може да сме толкова прости, избухна тази изпълнителка Заради няколко чалгаджийки всички ни питат как може да сме толкова прости, избухна тази изпълнителка Екстра Нина гневна на фолк елементи като Дебора 
Красимир Каракачанов Красимир Каракачанов На ГЕРБ и ДПС им трябва един смокинов лист след изборите, за да могат да управляват Виц на деня Виц на деня - Гинке, мъжът ми отиде за риба и вече втори ден го няма... Сигурно ми изневерява с някоя.
- Ееее, Данче, защо все най-лошото си мислиш? Може да се е удавил.
Виц на деня Виц на деня - Бабо, много ли обичаш цветята?
- Да, мила, защо?
- Тате каза, че скоро ще гушнеш букета.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Купих си къща с технология "умен дом"! Докато бях на работа, къщата напуснала страната!

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори