×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Мигрантите от камиона в Локорско са преминали границата със стълба


Мигрантите от камиона в Локорско са преминали границата със стълба
Взети са и 16 ДНК проби от камиона, които ще установят кой е шофьорът, каза директорът на НСлС Борислав Сарафов
Тема в развитие
И на втора инстанция оставиха Валентин Христов в ареста Ще остане ли в ареста бургаския бизнесмен Валентин Христов заради трагедията „Локорско“ Екстрадираха у нас бургаския бизнесмен Валентин Христов, обвиняем за каналджийската схема "Локорско" Съдът не пусна от ареста обвиняемите за смъртта на 18-те мигранти След трагедията "Локорско" - бизнесменът Валентин Христов съгласен да бъде екстрадиран Арестуваният в Гърция заради смъртта на 18 мигранти в Гърция Валентин Христов е съгласен да бъде екстрадиран Съдът остави в ареста петимата, обвинени за камиона ковчег с мигранти Каналджиите от "Локорско" влязоха мълчаливи в съдебната зала Прокуратурата поиска постоянен арест за Виктор Кузмов и още 4-ма от зловещата каналджийска схема Кой е Виктор Кузмов – от топ дизайнер до тартор на каналджийската мрежа „Локорско“ Каква е ролята на бургаския бизнесмен Валентин Христов в каналджийската мрежа "Локорско" Следовател с ужасни разкрития за мигрантите край Локорско, живите прегръщали мъртвите Извънредно! Задържаха издирвания в Гърция за смъртта на 18 мигранти в камиона - ковчег Само във Флагман.бг! Издирваният заради "Локорско" бургаски бизнесмен Валентин Христов проговори Издирваният каналджия от случая "Локорско", избягал в Гърция, чакаме да го арестуват до часове Вътрешният министър със странен коментар: Явно респектираме каналджиите, за да започнат да използват тайници Бизнесменът Виктор Кузмов - босът на каналджийската мрежа Брутално! Вижте ковчега, в който бургаски каналджии натъпкаха 52-ма мигранти Шофьорите на камиона-ковчег са от Каблешково, оставили мигрантите да умират мъчително в клетка Кои са арестуваните в каналджийската мрежа, убила 18 мигранти Виктор от Бургас е един от арестуваните заради смъртта на мигрантите край София Двама заварчици от Каблешково арестувани заради каналджийската схема Задържаните за трагедията с мигрантите край Локорско са вече 8, петима от Бургас, Каблешково и Обзор Част от оцелелите мигранти са в реанимация, не са се хранили с дни Подробности за единия каналджия от камиона-убиец от случая „Локорско” Поне трима от каналджиите са в сградата на ОДМВР в Бургас Главният секретар на МВР за случая "Локорско": Петимата задържани са криминално проявени Мигрантите от камиона в Локорско са преминали границата със стълба Министър Демерджиев: Осъждан за каналджийство е виновен за мъртвите мигранти Задържаха в Бургас двама мъже, свързани със случая с откритите мъртви мигранти, един се издирва Меджидиев за инцидента с мигранти край София: 14 души са настанени в болници в столицата 20 мигранти се задушиха в камион на каналджия край София
виж още
скрий
17 Февруари 2023, Петък, 19:42 ч.
Автор: Флагман.БГ

Има трима задържани по закона на МВР, не са им повдигнати обвинения. Те са задържани в домовете си, уточни той

Нелегалните мигранти, открити в камион край софийското село Локорско, са пресекли границата с Турция преди дни с помощта на стълба. Били са 52-ма души. Прекарали са два дни в гората край Ямбол и после са се натоварили в камиона. Това съобщи на брифинг директорът на Националната следствена служба Борислав Сарафов.

На мястото, на което бе открит камионът, са намерени 18 трупа и 34 оцелели граждани на Афганистан.

В момента оцелелите се разпитват в Национална следствена служба, на някои от тях се оказва медицинска помощ“, добави той. От думите му стана ясно още, че камионът е с българска регистрация. „Иззели сме следи, дактилоскопни следи, 16 ДНК следи от камиона. Ще установим по несъмнен начин кой е шофирал камиона, кой е бил в него. Ще установим кои са извършителите на това злодеяние, довело до смъртта на 18 невинни граждани“, зарече се той.

„Има трима задържани по закона на МВР за 24 часа, не са им повдигнати обвинения. Те са задържани в домовете си. Извършват се съвместни действия на 3 адреса както в София, така и в провинцията. Претърсват се домовете им. Ако излезе, че някой от тях е бил в камиона, ще бъде привлечен като обвиняем", добави той. Има и четвърти задържан - това е собственикът на камиона.

По думите на Сарафов, най-вероятно причината за смъртта на мгрантите е задушаване. „Ще бъдат взети ДНК следи и от починалите афганистански граждани, за да се установи самоличността им, тъй като много от тях са без документи“.

Камионът е тук от днешния ден, стана ясно от думите на шефа на Главна дирекция „Национална полиция“ Атанас Илков. Движението на му е установено.

 


В категории: София


9
Коментара
Флагман.БГ Забравете за IQOS в заведенията! Забравете за IQOS в заведенията! 23/04/2024, Вторник 17:00 0
9
Коментара по темата
9.
Pol
18.02.2023 11:41:01
0
5
Нали никой не си мисли,че тази голяма група не е била забелязана още на оградата?Дори и на по малки части да е била отначало.Разбира се, че са ги видяли.Но в края на краищата винаги става въпрос за пари.Кой каквото и да казва.Гранична полиция е пълна с връзкари и пенсионери на които изобщо не им пука за нищо.Връзкарите си правят схемите за кинтите,пенсионерите си траят и чакат заплата и макс пенсийка всеки месец.В свободното време часмаци яко и после чакайте от тях ефективност.Все им са малко парите,а вече са средно на 2500лв чисти пари.Поне да си плащат удръжките сами,а не да са от бюджета.Интересно,че все били с недостиг на хора и затова държали пенсионерите,а щатове обявени само с връзки се заемат.Няма нито един случаен без връзки назначен.5000лв вече не стигат да се уредиш,искат евро И всичко на наш гръб.Докога?По добре махайте тая Трагична полиция!
8.
някой си
18.02.2023 08:54:27
0
9
Кой е "проспал" преминаването на границата със стълба от 50 мигранти. Нали има видеонаблюдение, един куп командировани полицай и накрая нулев резултат. И най важното, че по върховете няма никой осъден. Спокойно, всяко чудо за три дни. Другата седмица няма да говорим вече за случилото се с мигрантите.
7.
*
18.02.2023 01:46:05
0
12
'смъртта на 18 невинни граждани' невинни? За нелегално пресичане на граница се заплащаше със смърт по бай Тошово време. Та кое им е невинното? На всичко отгоре и без документи, ще установяваме кои са по ДНК. Срам! За нашите старци и деца пари нямаме, за чуждите престъпници имаме.
6.
коментатор
17.02.2023 22:52:41
0
8
Ето затова сме на тоя хал. Не са "18 невинни граждани", а нарушители на държавната граница.
5.
Карул
17.02.2023 22:50:15
0
4
Напрайхме обхода стига толкова за днес след малко лягам да спя ,че утре съм на другата работа .
4.
Дааааа
17.02.2023 20:24:45
4
12
Гранична полиция пак е проспала такава голяма група.
Ама няма проблем то и без друго никой не им търси нищо.
За какво изобщо има ГП?????
3.
Българин
17.02.2023 20:14:29
2
5
Е то оставаше и хаспел да си направят...
2.
*********
17.02.2023 20:14:02
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
1.
*********
17.02.2023 19:50:57
0
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Ваксина за коклюш да се поставя месец и половина след раждането на бебето, предложиха лекари Ваксина за коклюш да се поставя месец и половина след раждането на бебето, предложиха лекари Към момента най-много са регистрираните случаи на заболели във възраст до 1 година и усложненията при новородените са по-чести Скандал в комисията за Агенция „Митници“, Рашков отказа да отговаря на въпроси Скандал в комисията за Агенция „Митници“, Рашков отказа да отговаря на въпроси Къщата му е до тази на обвинения в контрабанда Стефан Димитров - една ограда ги дели, обяви Тошко Йорданов Близо 30% от българите заменят животинските продукти с веган опции Близо 30% от българите заменят животинските продукти с веган опции Все повече млади хора предпочитат напитките на растителна основа пред кравето мляко Бургазлия си отцепи задълго две паркоместа в центъра, чакал доставка на дограма Бургазлия си отцепи задълго две паркоместа в центъра, чакал доставка на дограма Почнаха разпити – установява се кой за малко не предизвика снощи инцидент с фатален изход Община Несебър организира "Цветни дни за Марти" Община Несебър организира "Цветни дни за Марти" От администрацията призовават гражданите, гостите и приятелите на града да се присъединят към благотворителната акция За пример: Наградиха първокласници от Тервел, намерили и върнали голяма сума пари За пример: Наградиха първокласници от Тервел, намерили и върнали голяма сума пари Доброто стои в основата на човешките отношения, заяви министърът на образованието Млад мъж се хвърли от Аспаруховия мост, в болница е с множество фрактури Млад мъж се хвърли от Аспаруховия мост, в болница е с множество фрактури Не е ясна причината да посегне на живота си Бургас посреща Лазаровден и Цветница с грандиозна програма Бургас посреща Лазаровден и Цветница с грандиозна програма Над 650 изпълнители ще пеят и танцуват по улиците на морския град, за да го превърнат в истинска цветна столица през уикенда Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ През годините Средна Европейска Класа винаги се е противопоставяла на порочните практики в модела на управление на ГЕРБ и ДПС, се казва в прессъобщение до медиите  Елена Йончева с номинация за евродепутат от ДПС-Благоевград, тя я прие като признание Елена Йончева с номинация за евродепутат от ДПС-Благоевград, тя я прие като признание Благодари на партийната структура
Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори