×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ще остане ли в ареста бургаския бизнесмен Валентин Христов заради трагедията „Локорско“


Ще остане ли в ареста бургаския бизнесмен Валентин Христов заради трагедията „Локорско“
Бизнесменът Валентин Христов сам се е предал, но му е наложена мярка „задържане под стража“
Тема в развитие
И на втора инстанция оставиха Валентин Христов в ареста Ще остане ли в ареста бургаския бизнесмен Валентин Христов заради трагедията „Локорско“ Екстрадираха у нас бургаския бизнесмен Валентин Христов, обвиняем за каналджийската схема "Локорско" Съдът не пусна от ареста обвиняемите за смъртта на 18-те мигранти След трагедията "Локорско" - бизнесменът Валентин Христов съгласен да бъде екстрадиран Арестуваният в Гърция заради смъртта на 18 мигранти в Гърция Валентин Христов е съгласен да бъде екстрадиран Съдът остави в ареста петимата, обвинени за камиона ковчег с мигранти Каналджиите от "Локорско" влязоха мълчаливи в съдебната зала Прокуратурата поиска постоянен арест за Виктор Кузмов и още 4-ма от зловещата каналджийска схема Кой е Виктор Кузмов – от топ дизайнер до тартор на каналджийската мрежа „Локорско“ Каква е ролята на бургаския бизнесмен Валентин Христов в каналджийската мрежа "Локорско" Следовател с ужасни разкрития за мигрантите край Локорско, живите прегръщали мъртвите Извънредно! Задържаха издирвания в Гърция за смъртта на 18 мигранти в камиона - ковчег Само във Флагман.бг! Издирваният заради "Локорско" бургаски бизнесмен Валентин Христов проговори Издирваният каналджия от случая "Локорско", избягал в Гърция, чакаме да го арестуват до часове Вътрешният министър със странен коментар: Явно респектираме каналджиите, за да започнат да използват тайници Бизнесменът Виктор Кузмов - босът на каналджийската мрежа Брутално! Вижте ковчега, в който бургаски каналджии натъпкаха 52-ма мигранти Шофьорите на камиона-ковчег са от Каблешково, оставили мигрантите да умират мъчително в клетка Кои са арестуваните в каналджийската мрежа, убила 18 мигранти Виктор от Бургас е един от арестуваните заради смъртта на мигрантите край София Двама заварчици от Каблешково арестувани заради каналджийската схема Задържаните за трагедията с мигрантите край Локорско са вече 8, петима от Бургас, Каблешково и Обзор Част от оцелелите мигранти са в реанимация, не са се хранили с дни Подробности за единия каналджия от камиона-убиец от случая „Локорско” Поне трима от каналджиите са в сградата на ОДМВР в Бургас Главният секретар на МВР за случая "Локорско": Петимата задържани са криминално проявени Мигрантите от камиона в Локорско са преминали границата със стълба Министър Демерджиев: Осъждан за каналджийство е виновен за мъртвите мигранти Задържаха в Бургас двама мъже, свързани със случая с откритите мъртви мигранти, един се издирва Меджидиев за инцидента с мигранти край София: 14 души са настанени в болници в столицата 20 мигранти се задушиха в камион на каналджия край София
виж още
скрий
16 Март 2023, Четвъртък, 08:00 ч.
Автор: Флагман.бг

Съдът решава съдбата на бившия граничен полицай, обвинен за смъртта на 18 мигранти

Софийският апелативен съд решава днес дали да остави за постоянно в ареста бургаския бизнесмен Валентин Христов, съобщава бТВ. Той е едни от обвиняемите за смъртта на 18 мигранти, открити задушени в камион край Локорско.

Бившият граничен полицай беше задържан в Гърция и предаден на 8 март на българските власти след издадена европейска заповед за арест.

На 9 март Софийският градски съд му наложи мярка „задържане под стража“. Пред съда той изтъкна, че сам се е предал и е изявил желания да бъде върнат в България.

Христов е обвинен за участие в организирана престъпна група за трафик на мигранти. Според прокуратурата той е осигурил техническата поддръжка и е участвал в изглаждането на тайниците в камиона.

По случаят „Локорско“ обвиняеми са още петима души.


В категории: Темида


Автор
13
Коментара
Любовен хороскоп за май
Любовен хороскоп за май 25/04/2024, Четвъртък 21:00 0
Колко често правят sex Гущерови?
Колко често правят sex Гущерови? 25/04/2024, Четвъртък 20:16 3
13
Коментара по темата
13.
Bubbles
16.03.2023 15:52:10
0
4
Вальо Локорския вече е известен в национален мащаб!
12.
До1-Али
16.03.2023 13:10:23
0
4
Кой им разреши на тези наречени от Вас нещастни хорица да минават границата ни незаконно?Някой канил ли ги е?Жалко за загиналите по собствена вина, а останалите трябваше да ги върнат обратно. Нашите деца ще работят и плащат донъци за да отглеждаме нарушителите на законите ни.
11.
Glarus
16.03.2023 11:16:23
0
9
Ало флагман всички дето ви спонсор наричате БИЗНИСМНИ ТОВА СА ПРЕСТЪПНИЦИ
10.
Продан Пуйката
16.03.2023 10:06:26
0
15
Таа карикатура Вальо Тарелката до оня ден живееше при майка си и баща си в панелка в бл 15 в Меден рудник,а го пишете Бизнесмен.Цял живот изплаща на лизинг S-класи и G-класи само и само да избива комплекси
9.
Таки
16.03.2023 10:02:15
0
7
Всички ме знаят като Таки,стига с това Вальо Мутрата !!!хаха
8.
Към Тримата глупаци и Вальо Мутрата
16.03.2023 09:58:43
0
2
Дай линк към профилити във Фейсбук на тримата - Дечката-Йордечката,Слави Кенефа и Коцето Аркуса-Носа да ги видим кой са и да се пазим от такива приятели.
7.
Тримата глупаци и Вальо Мутрата
16.03.2023 09:38:53
0
9
Тримата глупаци Дечката-Йордечката,Слави Кенефа и Коцето Аркуса-Носа. Вальо тарелката им беше Лимонка
6.
Любопитен
16.03.2023 09:20:57
0
20
Върху това лице ли беше намазано тарелка с фекалии на улица Александровска, имаше клипче, как другите седят до него и се смеят.
5.
*********
16.03.2023 09:08:43
2
13
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
4.
*********
16.03.2023 08:58:57
1
9
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
3.
Манго Джери
16.03.2023 08:58:10
1
27
Господина циганин ли е???
2.
g
16.03.2023 08:51:31
2
40
може ли да покажете данъчните декларации на валентин христов и на фирмите му да видим какъв бъзнесмен е и въобще може ли да му се сложи тези титла или просто е един гащник
1.
Али
16.03.2023 08:42:00
5
30
За убийството на 1 човек у нас се лежи 20 години,че и повече ! А заради тоя "селски тарикат" загинаха 18 нещастни хорица ! В затвора му е мястото до някой талибан ако може !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Защо Иван Христов запали строителна техника за 130 хил. лева на бургаски предприемач Не е успял да подели общ имот с фирма „Беркс 2004“ ЕООД на Атанас Ангелов Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Туристическият бранш обеща на министъра, че ще вдигне заплатите с 20 % Това е добър знак към пазара на труда в България, защото туризмът се бори за работници, каза Евтим Милошев Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение
Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори