×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Путин печели изборите с 87%
  • Путин печели изборите с 87%
  • Жена е намерена мъртва в дома й в Пловдив, задържан е синът й
  • Остават 2 седмици, в които може да платите данъка си с 5%
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Адвокати пишат до Борисов за Горанов: Живее в чуждо жилище, без да плаща наем, недопустимо е да ни нарича маргинали


Адвокати пишат до Борисов за Горанов: Живее в чуждо жилище, без да плаща наем, недопустимо е да ни нарича маргинали
И адвокатите реагираха и поискаха мерки от държавата за подкрепа в ситуацията на извънредно положение
Тема в развитие
Адвокати пишат до Борисов за Горанов: Живее в чуждо жилище, без да плаща наем, недопустимо е да ни нарича маргинали Медици сравниха последните дни на инж. Димитър Миразчиев с ужаса в концентрационните лагери Ще се измъкне ли Черната вдовица за садистичното убийство на инж. Миразчиев? Развръзката е близо Жената, която разплете убийството на Димитър Миразчиев: Ако не беше дъщеря му, щеше да е още жив! Полицай закопа Черната вдовица: Димитър Миразчиев беше умишлено съсипан, а тази безчовечна жена ни разиграваше Ваня Миразчиева брани със зъби и нокти в съда Черната вдовица, изкара баща си дърт пияндурник с деменция Само във Флагман.бг: Ще опита ли Черната вдовица да опише съпруга си брутален алкохолик, за да отърве затвора? Колеги на умъртвения инж. Димитър Миразчиев свидетелстват с покъртителен разказ пред съда (ОБНОВЕНА) Само във Флагман.бг! Вижте Черната вдовица, мълчи как пренесе в кош за боклук мъртвия си мъж от жк "Лазур" до Морската градина Бомба във Флагман! Свирепата мъчителка Веселина Гинева се разхожда на свобода в жк „Лазур“ Кой написа писмото, разплело убийството на инж. Миразчиев? Издирват го за решаващата фаза от делото срещу черната вдовица Ужасяваща находка на Флагман.бг! Анонимното писмо, което разплете смъртта на инж.Димитър Миразчиев (ОБНОВЕНА) Обрат! Съдът върна делото срещу черната вдовица заради нарушения на прокуратурата Кап. Патранесков за черната вдовица: За подобно зверство би трябвало да се измъчва, да има съвест! Процесът на учителката-мъчителка Веселина тръгва при нов докладчик, съдия Захарин Захариев в дълъг болничен Помните ли страховитата вдовица от жк „Лазур“ Веселина Гинева? Може да гние до края на дните си в затвора (ВИДЕО) Шокиращо! Черната вдовица Веселина държала съпруга си в стая-затвор със заковани прозорци (ОБНОВЕНА) Пълен шаш! Учителката Веселина Гинева, затрила мъжа си, подлуди съда! Нова бомба! Учителката-мъчителка от бургаския ж.к.“Лазур“ имала и пистолет Само във Флагман.бг! Всичко от апартамента на ужасите в блок 2 на бургаския ж.к.“Лазур“ Убитият от съпругата си Димитър пращал бележки на съседите: Спасете ме! Умирам!(ВИДЕО) Само във Флагман! Вижте как е докаран трупът на убития съпруг от дома му до Колежа по туризъм (ОБНОВЕНА) Първо във Флагман! Ужасяващо! Съпругата-убийца е детска учителка в Бургас. Вижте я Първо във Флагман: Полицаи разплетоха жестока трагедия! Бургазлийка убила мъжа си, захвърлила трупа му край Колежа по туризъм Трупът в Морската градина силно разложен, една от версиите - заличаване на следи от убийство Откриха труп до Колежа по туризъм в Бургас
виж още
скрий
27 Март 2020, Петък, 11:30 ч.
Автор: Лъчезар ЛИСИЦОВ, снимка: МС

Представителите на свободните професии формират 10-15% от брутния продукт на страната и също имат нужда от подкрепа в ситуацията на извънредно положение, смятат те

Станалото особено популярно изказване на финансовия министър Владислав Горанов за „маргиналите“ отпреди дни продължава да отеква в публичното пространство.

Горанов използва думата, за да опише част от обществото, която била изолирана и на която държавата не би следвало да помогне в кризата около коронавируса Covid-19.

На същия брифинг бе и премиерът Бойко Борисов, който тогава обяви мерки на правителството за подкрепа на гражданите и бизнеса.

Вчера от „Фейсбук общността на българските адвокати“ (ФОБА) разпространиха открито писмо, адресирано до премиера Бойко Борисов и до председателя на Народното събрание Цвета Караянчева.

То обяснява, че Владислав Горанов включва сред маргиналите и хората от свободните професии. Вероятно това е породило и реакция на правителството. На снощната пресконференция – след въпрос предвиждат ли се мерки за хората от свободните професии, Бойко Борисов каза, че говорил по въпроса с вицепремиера Томислав Дончев: „Утрешния ден ще се работи по тази тема, на Тристранния съвет, за всяка една професия – къде и как да подкрепиме. В рамките на нашите възможности.“

Откритото писмо пък е от 262-ма адвокати от цялата страна, които са членове, на „най-голямата неформална общност ФОБА“, информира бургаският адв. Сава Каров – администратор на Фейсбук-общността.

А ето и писмото на ФОБА:

ДО

МИНИСТЪР ПРЕДСЕДАТЕЛЯ

НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

 

Копие: ПРЕДСЕДАТЕЛЯ НА

НАРОДНОТО СЪБРАНИЕ

НА РЕПУБЛИКА БЪЛГАРИЯ

УВАЖАЕМИ Г-Н БОРИСОВ,

УВАЖАЕМА Г-ЖО КАРАЯНЧЕВА,

Обръщаме се към Вас, не като „маргинали“, а като представители на конституционно уредена професия за защита на правата и законните интереси на българските граждани. Ние се обръщаме към Вас, като част от „Фейсбук общността на българските адвокати“ /ФОБА/, където членуват 2600 адвокати, но и от името на хилядите наши клиенти и приятели, упражняващи свободни професии или занаятчийска дейност по регистрация (журналисти, адвокати, нотариуси, частни съдебни изпълнители, лицензирани оценители, експерти към съда и прокуратурата, медицински специалисти, дейци на науката, културата и образованието, икономисти, инженери, консултанти, архитекти, одитори, експерт-счетоводители и други физически лица, упражняващи свободна професия, които плащат патентен данък и не са еднолични търговци, собственици или съсобственици на капитала в търговски дружества или регистрирани земеделски стопани или тютюнопроизводители, както и хиляди други граждани полагащи труд без трудово правоотношение и месечно възнаграждение), които формират повече от 10–15 % от брутния национален продукт на страната.

Всички гореизброени имаме основание да се считаме засегнати от думите на финансовия министър Горанов, изречени по време на пресконференцията на 22.03.2020 г. под мотото „Да не истерясваме, за маргиналите няма какво да се направи“, където същият непремерено си позволи да обиди достойни български граждани, по повод това че формираме приходи в републиканския бюджет, но също имаме право и основание да претендираме държавата да помисли и за нас в ситуацията на извънредно положение, като не ни изключва от мерките за подпомагане и защита, и също да ни даде възможност за отсрочване на данъчни и осигурителни вноски, продължаване на срокове за подаване на декларации и данни за намаляване данъчните и осигурителни задължения.

Заявеното от министър Горанов, че “Българските граждани, които са социално слаби, продължават да се ползват от системата за социална закрила. Тези граждани, които се опитат да запазят правоотношенията си с работодателите по време на кризата, техният работодател ще получи помощ от държавата. Тези граждани, които са маргинали и не попадат в нито една от описаните хипотези, те са социално изолирани и едва ли може да се направи много за тях“ е крайно обидно и скандализиращо за една голяма част от българските граждани, които сме редовни платци към бюджета. Като хора с положение и достойнство сме длъжни да реагираме на това цинично изказване!

Не си струва да искаме оставката на човек, който живее в чуждо жилище, без да плаща наем и в същото време укорява внасящите стотици хиляди лева в бюджета, но настояваме Вие, г-н Борисов, като премиер и негов ръководител в Министерски съвет и Вие, г-жо Караянчева, като председател на парламента да задължите министър Горанов да се извини за непремерените си и нагли приказки, както и да бъдат предприети в спешен порядък действия по допълване на мерките, които са предвидени и се провеждат по повод извънредното положение в страната, като те включат и категориите, в които ние попадаме като задължени към бюджета лица, а най-недопустимо и крайно несъстоятелно сме наречени „маргинали“.

Невключването ни в списъците за запазване на заетост и отлагане срокове за плащане данък по ЗДДФЛ и корпоративен данък води до поставяне в явно неравностойно и неравноправно положение, с което не желаем да се съгласим, доколкото с нищо не сме дали повод и основание за това виждане на финансовия министър, който следва да е водеща фигура при предвижданията и равнопоставеното третиране на всички български граждани по отношение техните плащания към бюджета.

Поставянето на етикет „маргинали“ и определянето ни като лица, които не попадат в нито една защитна социална схема и са социално изолирани, поради което за тях не може да се направи много, е и явна проява на груба дискриминация по професионален признак.

Като се присъединяваме към вече изразените стотици мнения в социалните мрежи от множеството високоинтелигентни и квалифицирани хора, най-отговорно заявяваме, че не сме се оставили да бъдем на издръжката на държавата, а редовно и почтено си внасяме данъците и осигуровките, като формираме национален продукт, от който г-н Горанов получава заплатата си и дори само това е достатъчно за необходимостта неговото изказване да бъде порицано и изрично публично оттеглено или да получим публично извинение.

Наред с това считаме, че в Народното събрание срочно следва да се предприемат действия по допълване на вече приетите текстове в нормативната уредба с цел привеждане положението на лицата, упражняващи свободни професии, към това на останалите български граждани.

В противен случай си запазваме правото да реагираме по подобаващ начин на нежеланието на министъра на финансите, Правителството и Народното събрание да уважат нашите справедливи и основателни искания за равно третиране с всички останали български граждани, които са засегнати от въведеното извънредно положение. Запазваме си и правото да се отнесем към държавата, както тя се отнася към нас, тоест да я поставим в ролята на „маргинал“!

Подписали като членове на Фейсбук общност на българските адвокати:

1. адв. Златина Георгиева Кралева, АК Бургас, л. н. 1100017880

2. адв. Велислав Величков Величков, АК София, л. н. 1200344710

3. адв. Румяна Георгиева Манковска, АК Варна, л. н. 1200084090

4. адв. Стела Димитрова Николова, АК Варна, л. н. 1400091990,

5. адв. Атанас Валентинов Вълчев, АК Шумен, л. н.1500020597

6. адв. Сава Колев Каров, АК Бургас, л. н. 1200038480

7. адв. Георги Дианов Гайдаров, АК София, личен номер 1300430210

8. адв. Ани Венкова Бонева, АК Варна, л. н. 1900002490

9. адв. Ивалина Димитрова Димитрова, АК Варна, л. н.1300148090

10. адв. Звезделина Михайлова Стоянова, АК Варна, л. н. 1700038990

11. адв. Георги Ванев Стоянов, АК Бургас, л. н. 1400088580

12. адв. Силвия Мартинова Севдалинова, АК Силистра, л. н. 1300013875

13. адв. Венета Юлиянова Захариева, АК София, л. н. 1900012610

14. адв. Таня Атанасова Радуловска АК София, л. н. 1200700410

15. адв. Димитър Неделчев Костадинов, АК Русе, л. н. 1500046670

16. адв. Стефан Ангелов Левашки, АК Пловдив, л. н. 1200088840.

17. адв. Вяра Драгнева Драгнева, АК Русе, л.н. 1800012870

18. адв. Петя Миткова Белелиева, АК София, л. н. 1100069610

19. адв. Димитър Георгиев Янев, АК София, л. н. 1900719310

20. адв. Емил Георгиев Йорданов, АК София, л. н. 1000150710

21. адв. Петър Николаев Петров, АК София, л. н. 1000636810

22. адв. Деляна Валериева Христова, АК Варна, л. н. 1500146690

23. адв. Милена Валентинова Калчева, АК София, л. н. 1100252410

24. адв. Мария Василева Дамянова, АК Смолян, л. н.1000015647

25. адв. Ива Красимирова Николаева АК София, л. н. 4000194010

26. адв. Милена Найденова Найденова, АК Варна, л. н. 1300064390

27. адв. Аглая Аврамова Самоковлийска, АК София, л. н. 1600621910

28. адв. Марияна Димитрова Калчева, АК София, л. н. 1400447910

29. адв. Полина Антонова Велчева, АК София, л. н 1300677010

30. адв. Веселка Дакова Генова, АК София, л. н. 1800004010

31. адв. Антони Емилов Аврамов, АК София, л. н. 1800668410

32. адв. Пепа Кръстева Пеневилова, АК София, л. н. 1000512110

33. адв. Елизабета Николаева Дерменджиева, АК Благоевград, л. н. 1500057127

34. адв. Искра Кънчева Бояджиева, АК Велико Търново, л. н.1500036250

35. адв. Християн Тодоров Христов, АК Добрич, л. н.1600017193

36. адв. Недялка Любенова Тасева, АК Търговище, л. н. 1300011177

37. адв. Рена Енчева Стефанова АК Русе, л. н. 1600008370

38. адв. Биляна Георгиева Петачка, АК Благоевград, л. н.1700052327

39. адв. Богдана Печилкова Георгиева, АК Смолян, л. н. 1900000947

40. адв. Галина Пеева Печева, АК Добрич, л. н. 1200003793

41. адв. Милена Николова Николова, АК Варна, л. н. 1000064490

42. адв. Ива Иванова Згурова - Шопова, АК София, л. н. 1500493410

43. адв. Тихомир Василев Стойчев, АК Пловдив, л. н. 1400094140

44. адв. Андрей Сашов Александров, АК София, л. н. 1100638110

45. адв. Станислав Анастасов Карагяуров, АК Смолян, л. н. 1800014747

46. адв. Кристина Пламенова Митева, АК София, л. н. 4600170910

47. адв. Радко Радев Моллов, АК София, л. н. 1500655110

48. адв. Христина Веселинова Джулева, АК София, л. н. 1100369710

49. адв. Валентина Петрова Георгиева, АК София, л. н. 1600246110

50. адв. Ваня Андонова Стоянова, АК София, л. н. 1500630410

51. адв. Владимир Владимиров Иванов, АК Кюстендил, л. н. 4200002425

52. адв. Христо Драгомиров Гичев, АК Варна, л. н. 1600112390

53. адв. Пламен Стоянов Велчев, АК Благоевград, л. н. 1500056727

54. адв. Невена Кънчева Пожарлиева, АК Бургас, л. н. 1700073780

55. адв. Валерий Йорданов Илиев, АК Пловдив, л. н. 1800124340

56. адв. Бояна Илиянова Ангелова, АК Благоевград, л. н. 1600042927

57. адв. Жулиета Любомирова Калчева, АК Монтана, л. н. 1200006834

58. адв. Петя Веселинова Дилова, АК София, л. н. 1100496910

59. адв. Христинка Иванова Анастасова, АК Сливен, л. н. 1000016788

60. адв. Незабравка Петкова Велева, АК София, л. н. 1500605510

61. адв. Мирослава Манева Манева - Ангелова, АК София, л. н. 1500064210

62. адв. Силвия Ангелова Минчева, АК София, л. н. 1000623710

63. адв. Лиляна Стефанова Чокова, АК Пловдив, л. н. 1700104140

64. адв. Невена Николова Христова, АК Варна, л. н. 1800068890

65. адв. Вилиана Иванова Стойчева, АК София, л. н. 1100362510

66. адв. Димитринка Янчева Топалова, АК Хасково, л. н. 1100010963

67. адв. Ирина Петкова Алексова АК София, л. н. 1500129210

68. адв. Надя Георгиева Димитрова, АК Варна, л. н. 1800143490

69. адв. Лилия Кирилова Борисова от АК София, л. н. 1000558810

70. адв. Атанаска Иванова Дурова - Каракашева, АК Стара Загора, л. н. 1400050060

71. адв. Тодор Георгиев Станев, АК София, л. н. 1000642710

72. адв. Боряна Божидарова Божкова, АК София, л. н. 1500215810

73. адв. Иглика Димитрова Иванова, АК София, л. н. 1000177310

74. адв. Стефания Емилова Гичева, АК София, л. н. 1700138710

75. адв. Десислава Петрова Георгиева - Славова, АК Варна, л. н. 1900024890

76. адв. Снежанка Янкова Ангелова, АК Благоевград, л. н. 1700027427

77. адв. Татяна Любомирова Иванова, АК Бургас, л. н. 1000050080

78. адв. Вихрен Николаев Бъчваров, АК Варна, л. н. 1100126290,

79. адв. Лазар Христов Кондов, АК София, л. н.1600133710

80. адв. Цвета Валентинова Рангелова АК Благоевград, л. н. 1600030227

81. адв. Екатерина Иванова Димитрова, АК Сливен, л. н. 1200027388

82. адв. Мая Запрянова Симеонова, АК Хасково, л. н. 1800042063

83. адв. Маргарита Пенева Пенева, АК София, л. н. 1600118510

84. адв. Румен Цанев Павлов, АК Велико Търново, л. н. 1800030750

85. адв. Асен Стоянов Карагьозов, АК София, л. н. 1400631110

86. адв. Росица Ангелова Кирова, АК Перник, л. н.1000024423,

87. адв. Десислава Здравкова Димитрова, АК София, л. н. 1100502910.

88. адв. Христо Иванов Вълков, АК София, л. н. 1500061910

89. адв. Елена Димитрова Даскалова - Радева, АК Смолян, л. н. 1200003147

90. адв. Георги Иванов Христов, АК София, л. н. 4800185310

91. адв. Пламен Стефанов Димитров, АК София, л. н. 1900569210

92. адв. Екатерина Лазарова Георгиева, АК София, л. н. 1900201110

93. адв. Милена Димитрова Павлова, АК Сливен, л. н. 1200023588

94. адв. Елена Атанасова Димитрова, АК Сливен, л. н. 1600023488

95. адв. Кристина Венцеславова Бобева - Тенева САК л. н. 1500047110

96. адв. Петър Панайотов Киряков, АК София, л. н. 1800666510.

97. адв. Атанаска Стоянова Калоянова, АК Бургас, л. н. 1700050980

98. адв. Радослав Стоянов Русев, АК Велико Търново, л. н. 1100032550

99. адв. Татяна Борисова Кюркчиева, АК Плевен, л. н. 1700029458

100. адв. Десислава Станимирова Маринова, АК Шумен, л. н. 4900004497

101. адв. Надежда Георгиева Римпева, АК Благоевград, л. н. 1300022227

102. адв. Деница Димитрова Панайотова, АК Варна, л. н. 1700143790

103. адв. Ваня Йорданова Пълова, АК Кюстендил, л. н. 1800033825

104. адв. Мирена Емилова Йорданова, АК София, л. н. 1200555610

105. адв. Елена Силвестърова Николова, АК София, л. н. 1300233910

106. адв. Ясен Василев Крайчев, АК Пловдив, л. н. 1500159640

107. адв. Ирена Димитрова Караколева, АК София, л. н. 1400098510

108. адв. Венцислав Людмилов Петров, АК София, л. н. 1700559010

109. адв. Сийка Койчева Петрова – Христова, АК Варна, л. н. 1400088390

110. адв. Росен Пенчев Рашков, АК София, л. н 1000718310

111. адв. Тодор Монов Янкулов, АК Перник, л. н. 1500018123

112. адв. Нели Георгиева Борисова, АК Монтана, л. н. 1800013534

113. адв. Детелина Кирилова Филипова, АК Варна, л. н. 1300103990

114. адв. Теодора Пенкова Пенкова, АК Русе, л. н. 1800041570

115. адв. Десислава Георгиева Дикова - Кайцанова, АК Видин, л. н. 1100003637

116. адв. Антоанета Георгиева Гинева, АК Бургас, л. н.1300001880

117. адв. Ралица Иванова Йосева - Петкова, АК София, л. н. 1600001210

118. адв. Ивайло Петров Ценкулов. АК Плевен, л. н. 1100006258

119. адв. Галя Димитрова Иванова, АК Бургас, л. н. 1100008580

120. адв. Калин Александров Найденов, АК Хасково, л. н.1200044663

121. адв. Ива Тодорова Иванова, АК София, л. н. 1000524810

122. адв. Зорница Иванова Радулова - Карлова, АК София, л. н. 1800435110

123. адв. Петър Светославов Даскалов, АК Стара Загора, л. н. 1800026560

124. адв. Марияна Андреева Пушева, АК Бургас, л. н. 1400028180

125. адв. Златка Николова Господинова, АК гр. Хасково, л. н. 1000037063

126. адв. Ивайло Йорданов Малинов, АК Пловдив, л. н. 4400037840

127. адв. Елена Пламенова Гьошева-Мутафчиева,АК Благоевград, л.н. 4300011727

128. адв. Елена Дамянова Гоцева, АК София, л. н. 1800196910

129. адв. Благовеста Стоянова Ганчева, АК Варна, л. н. 1600005690

130. адв. Таня Тодорова Тодорова, АК Бургас, л. н. 1900044480

131. адв. Мария Иванова Генинска, АК София, л. н. 1000566610

132. адв. Татяна Георгиева Димитрова, АК Шумен, л. н. 1000014297

133. адв. Стела Здравкова Караасенова - Дойкова, АК Пловдив, л. н. 1000147340

134. адв. Радостина Атанасова Хаджиева, АК София, л. н. 1000732310

135. адв. Николина Иванова Деспотова, АК Пловдив, л. н. 1700071540.

136. адв. Румен Николаев Георгиев, АК Пловдив, л. н. 4900038940

137. адв. Стоян Йорданов Стоянов, АК Шумен, л. н. 17000114097

138. адв. Димитър Кирилов Николов АК Хасково, л. н. 1300008263

139. адв. Ели Иванова Желязкова, АК Варна, л. н 1200110590

140. адв. Кристиян Людмилов Григоров, АК София, л. н. 1600715310

141. адв. Вероника Анчова Тодорова, АК София, л. н. 1800731410

142. адв. Цветанка Георгиева Иванова, АК София, л. н.1000068710

143. адв. Ани Стефанова Петкова, АК Смолян, л. н. 1500014547

144. адв. Ивайло Богомилов Боев, АК София, л. н. 1800264110

145. адв. Стойчо Димитров Гогов, АК София, л. н. 1700722410

146. адв. Анжела Благоева Василева, АК София, л. н. 1600261310

147. адв. Бойка Богомилова Станчева, АК Варна, л. н. 1400126490

148. адв. Меглена Иванова Иванова, АК София, л. н. 1100380010

149. адв. Тодор Езекиев Грозданов, АК София, л. н. 1800241310

150. адв. Николина Йорданова Василева – Петкова, АК София, л. н. 1100226010

151. адв. Евгения Михайлова Григорова, АК София, л. н. 1400172710

152. адв. Спаска Йосифова Бенчева - Асланян, АК Велико Търново, л. н. 10001575

153. адв. Десислава Стефанова Ангелова АК Добрич, л. н. 1000026393

154. адв. Светослав Огнянов Симеонов, АК София, л. н. 1300036510

155. адв. Борислав Станков Вълчев, АК София, л. н. 1200351010.

156. адв. Цветомила Славиева Вукова, АК София, л. н.1800563810

157. адв. Стоян Димитров Марев, АК Смолян, л. н. 1600007947

158. адв. Десислава Георгиева Матева, АК София, л. н. 1500378910

159. адв. Юлияна Бениаминова Боглева, АК София, л. н. 1300525110

160. адв. Искра Христова Немчева, АК Благоевград, л. н.1500014927

161. адв. Валентина Николова Стоянова, АК Бургас, л. н. 1600004380

162. адв. Павлина Тодорова Георгиева, АК София, л. н. 1400567710

163. адв. Румяна Иванова Костова, АК Русе, л. н. 1000023170

164. адв. Катя Костадинова Бачева, АК София, л. н. 1600611110

165. адв. Илияна Кирилова Димова, АК Велико Търново, л. н. 1000028050

166. адв. Явор Димитров Димов, АК София, л. н. 1300693710

167. адв. Мария Михайлова Георгиева, АК Благоевград, л. н 1600020527

168. адв. Лазар Иванов Лазаров, АК София, л. н. 1000468110

169. адв. Любомир Митков Георгиев, АК Благоевград, л. н. 1100050027

170. адв. Димитър Стоянов Марев, АК Смолян, 1700010147

171. адв. Асен Милчев Вакареев, АК Благоевград, л. н. 1100046027

172. адв. Венелина Светлинова Фотева, АК - Бургас, л. н.1300005680

173. адв. Иван Тодоров Ставрев, АК Пловдив, л. н. 4100039540

174. адв. Райна Емилова Петрова, АК София, л. н. 1200679210

175. адв. Пламен Олегов Петков, АК София, л. н. 1600392310

176. адв. Златина Захариева Зашева, АК Варна, л. н. 1000144090

177. адв. Маринела Иванова Петрова - Ашикова, АК София, л. н. 1600619810

178. адв. Павлина Димитрова Георгиева, АК Добрич, л. н. 1000020393

179. адв. Силвия Наскова Великова, АК Разград, л. н. 1000015672

180. адв. Доротея Славейкова Нейчева, АК София, л. н. 1600321810

181. адв. Искра Янева Кишкова, АК София, л. н. 1600361710

182. адв. Станислав Михов Желев АК Хасково, л. н. 1000027063

183. адв. Павел Иванов Филипов, АК София, л. н. 1500713710

184. адв. Мария Иванова Димитрова, АК Варна, л. н. 1900130090

185. адв. Мариета Георгиева Пешева, АК София, л. н 1700474910

186. адв. Албина Алексеева Анева - Томова, АК Благоевград, с л. н. 1800000527

187. адв. Веселина Стефанова Александрова, АК Пловдив, л. н. 1000113340.

188. адв. Мария Цветкова Живкова, АК София, л. н. 1900457210

189. адв. Евелина Миткова Моловска, АК Смолян, л. н. 4000003647

190. адв. Маргарита Ангелова Ницова, АК Стара Загора, л. н. 1000053560

191. адв. Дончо Димитров Йорданов, АК София, л. н. 1700191910

192. адв. Иван - Александър Чавдаров Николов, АК София, л. н. 1600526810

193. адв. Васил Методиев Стефанов, АК София, л. н. 1300485110

194. адв. Юлияна Велинова Николова, АК София, л. н. 1800302210

195. адв. Данчо Цветанов Стоянов, АК Враца, л. н 100019130

196. адв. Елена Георгиева Ставрева, АК Бургас, л. н. 1300015380

197. адв. Нелия Костова Маринова – Янкова, АК Смолян, л. н. 1000005947

198. адв. Славейко Луиджов Серафимов, АК Перник, л. н. 1700016723

199. адв. Валя Димитрова Разпопова, АК София, л. н. 1200199910.

200. адв. Даниела Асенова Витанова, АК Пловдив, л. н. 1200025040

201. адв. Ана Георгиева Парцова, АК Бургас, л. н. 160007540

202. адв. Ганка Илева Драганова, АК Хасково, л. н. 1500047163

203. адв. Павлина Грозданова Лазарова, АК София, л. н. 1000140710

204. адв. Христо Пламенов Райчев, АК София, л. н. 1900607310

205. адв. Иванка Василева Сивенова, АК Смолян, л. н. 1000010347

206. адв. Румен Миленов Владимиров, АК София, л. н. 1800677710

207. адв. Камелия Георгиева Каменова, АК София, л. н. 1300663510

208. адв. Десислава Диянова Сливовска, АК София, л. н. 4800189110

209. адв. Десислава Георгиева Георгиева АК Варна, л. н. 1800024090

210. адв. Калоян Светославов Будинов, АК София, л. н. 1000719010

211. адв. Жанет Георгиева Желязкова, АК София, л. н. 1000092110

212. адв. Стела Цветкова Христоскова от САК, л.н. 1900498610

213. адв. Велик Илиев Гогов, АК - Благоевград, л. н. 1900049227

214. адв.Тихомир Атанасов Чобанов, ДАК, л.н.1300028193.

215. адв. Милена Колева Димитрова - АК Варна, л.н 1000064190

216. адв.Даниела Павлова Андреева, САК, л.н. 1100246510

217. адв. Райна Димитрова Мандакова - САК, л. н 1500358410

218. адв. Невена Кирилова Стефанова, АК - Варна, л. н.1100068790

219. адв. Керка Георгиева Богоева, ХАК, л. н.1000011663

220. адв. Лилия Пламенова Денева - САК, л.н. 1000567010;

221. адв. Валентина Михайлова Глинджурска, САК, л.н. 1500660610

222. адв. Петър Владиславов Славов, л.н. 1500431110

223. адв. Деляна Спасова Забукова, АК - Пловдив, л.н 1000025940

224. адв. Биляна Христова Димитрова САК л.н 1700590910

225. адв. Николай Стефанов Шарапов САК, л.н 1800217910

226. адв. Пепа Василева Марникас, САК, л.н. 1100304010

227. адв. Христо Славеев Савов, ВАК, л.н. 1500020657.

228. адв. Владислав Александров Янев, САК, л.н. 1300160310

229. адв. Мариана Димитрова Каварджикова Михайлова, АК Пловдив, л.н. 1100057440

230. адв. Веселина Стефанова Демирева, САК, л.н. 1500569310

231. адв. Ирина Такова, л.н. 1000007788

232. адв. Изабела Атанасова Иванова,САК, л.н. 1700052010.

233. адв. Ирина Лъчезарова Соколова , л.н . 1900450010

234. адв. Гергана Иванова Николова, АК - Бургас, л.н. 1000010180

235. адв. Адриан Димитров Хаджииванов, АК-Хасково, л.н.1000037863

236. адв. Лилия Аспарухова Попова, АК - Пловдив, л.н. 1100054040

237. адв. Милена Драганова Спасова, л.н. 1700069780

238. адв. Анна Руменова Георгиева, САК, л.н. 1700608310

239. адв. Крум Ангелов Конов, САК, л. н. 1000421810

240. адв. Росица Георгиева Димитрова, САК, л.н. 1000316210

241. адв. Мариана Славчева Митова, САК,л.н.1900080810.

242. адв. Маргарита Иванова Махаева, САК, л.н.1000726110

243. адв. Ивелин Василев Димитров, АК Варна, л.н.1000043590

244. адв. Мартин Димитров Димитров, САК , л.н. 1200545910

245. aдв. Станислав Любенов Бахчеванов, АК Пловдив, л. н. 1600117540

246. адв. Нелия Костова Маринова-Янкова, АК – Смолян, л.н. 1000005947

247. адв. Диана Миланова Димитрова, САК, л.н. 1300451110

248. адв. Николина Тодорова Топалова, АК - Ст. Загора, л.н. 1100049260

249. адв. Симона Юрий Георгиева, САК, л.н. 1700731710

250. адв. Диана Миланова Димитрова, САК, л.н. 1300451110

251. адв. Николина Тодорова Топалова, АК - Ст. Загора, л.н. 1100049260

252. адв. Симона Юрий Георгиева, САК, л.н. 1700731710

253. адв. Ирина Цветкова Цветкова, АК Разград, л.н. 1000016072

254. адв. Ирена Петрова Обретенова, АК Русе, л.н. 1200001270

255. адв. Жана Калчева Георгиева, ЯАК, л.н. 1400012586

256. адв. Людмила Стефанова Паунова, САК, л.н. 1500260110

257. адв. Петромир Иванов Кънчев, САК, л.н. 1900386610

258. адв. Ана Тянкова Босолова, САК, л.н. 1800448210

259. адв. Добрияна Кирова Ковачка, САК , л. н. 1400117610

260. адв. Мая Любенова Грозданова, САК , л. н. 1900056310

261. адв. Миглена Костова Симеонова , САК, л.н .1700567910

262. адв. Валентина Иванова Георгиева- Григорова, АК Монтана, л.н 1800001934

 


В категории: Политика


Флагман.БГ Дете почина в двора на училище в Казанлък Дете почина в двора на училище в Казанлък 18/03/2024, Понеделник 18:51 2
24
Коментара по темата
24.
XX 9-Вирус
27.03.2020 19:00:46
0
1
Ти кога ще върнеш на държавата двата апартамента, които баща ти взе без да чака ред, като активен борец против фашизма и капитализма.
23.
Хаха
27.03.2020 17:41:07
2
3
Мазните адвокати са засегнати...как не ви е срам да ревете за държавна помощ бе...
22.
Тин
27.03.2020 15:32:30
0
2
До Иван. Дано скоро ви потърся за ваша услуга и да ми откажете, защото имате много работа, а вие да си купите от моите градински цветя, ей така за настроение в къщи.
21.
boko
27.03.2020 14:14:39
6
39
Хора работещи до този момент и освободени или съкратени от работа все още имат някакви парични средства. Но тези които са на трудовата борса и получаването на помощи им е изтекло или изтича през този или идните месеци и както се развива обстановката и няма свободни работни места хората остават без доходи осигуровки и хляба насъщен. Те имат най-належаща нужда от помощ. По тези въпроси ни вопъл ни стон от Боко социално министерство маргинара Горанов или други институции отговорни за това? На всички на държавната хранилка да се изплатят 60 процента от заплатите им.
20.
*********
27.03.2020 14:12:28
4
10
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
19.
Иван
27.03.2020 14:12:09
4
17
До Тин 17 и 19 нямаше нужда да обяснявате в крайна сметка сама знаете, че "жътвата" на цветята е 8 март и той не беше засегнат. А колко цветя, освен за погребения, бихте продали от 14 до 26 март на всеки е ясно.
Аз пък съм домашен майстор на мазилки и плочки, никой в момента не прави ремот в дома си и изглежда скоро няма да почнат. И на мен държавата няма да помогне, кво прайм? Друга година, моята работа почва в началото на март. Защото по нова година хората задлъжняват и към началото или средата на март се виждат с пари и се сещат за ремонт, тая година до края й няма да има ремонти. A министъра ме нарича маргинал.
18.
Тин
27.03.2020 13:50:03
10
12
И не съм ползвала Евро фондове, не поставяйте всички под един знаменател. И не карам Мерцедес, затова дребния производител е смачка в България. Ама като отидете на пазара питате дали е българско.
17.
292
27.03.2020 13:47:33
3
3
До 14
В опозицията със сигурност има милиционери. Ама това е бял кахър, предвид факта, че баш шефът на позицията е възпитаник на милиционерското училище. И командва еднолично цялата държава.
16.
Тин
27.03.2020 13:43:34
4
9
До 11,само да уточня, че производството ми е цветя. Нали се сещате, че цяла зима чакаме пролетта и сме вложили сумати средства за да имаме реколта. На никой в момента не му е до цветя и не се сърдя на никой. Само, че трябва всеки месец да си внасям осигуровките и всичко останало, което и вие плащате. Това не са обувки и дрехи да стоят с години. Ама така е, нали не е във вашия двор?! И не съм ползвала Евро фондове, не поставяйте всички под един знаменател.
15.
XX 9-Вирус
27.03.2020 13:43:20
1
5
Некадърен и неук бастунджия, на всяко гърне мерудия.
14.
Тин
27.03.2020 13:38:55
4
9
До 11,само да уточня, че производството ми е цветя. Нали се сещате, че цяла зима чакаме пролетта и сме вложили сумати средства за да имаме реколта. На никой в момента не му е до цветя и не се сърдя на никой. Само, че трябва всеки месец да си внасям осигуровките и всичко останало, което и вие плащате. Това не са обувки и дрехи да стоят с години. Ама така е, нали не е във вашия двор?!
13.
Аууу кои ревнаха
27.03.2020 13:30:32
9
13
Импексова и др милионери от "опозицията", Грипена, адвокатите-търгаши произвеждащи корупция и земеделците, които последните години вследсвие на ЕВрофондовете-субсидии така се уредиха, че се яхнаха на коли за 200-300 хил и вдигнаха палати като дворци(което разбира се няма нищо лошо, щом се трудят), но точно тези вдички да ревът е малко нагло.
Нека се помага на пенсионери, тези на по една заплата и чак тогава да мислим за алчни коморометирани политици и приближените им адвоксти и крупни бизнесмени милионери.
12.
Гарантирано от ГЕРБ
27.03.2020 13:27:53
10
10
Горките адвокати! Намерили на кого да се оплакват! Попаднали сте на грешният човек, бе хора...Все едно агнето да се оплаква на вълка от дтуг вълк!
11.
А така, браво на адвокатите
27.03.2020 13:17:03
11
19
Абсълютно подкрепям.
Не само живее в чуждо жилище и не плаща наем, но е и в конфликт на интереси и буди съмнения за какво точно му е дадено да живее там, дали не е негово, а да е с подставен собственик и т.н. Все неща, заради които във всяка нормална държава този щеше да си е подал оставката и да е повлякъл цялото правилество в бездната. 262 адвоката не е шега работа, сигурно Баце газ пикае
10.
Иван
27.03.2020 13:07:27
6
10
След като в коментарите са писали земеделски производители, с какво ви спря производството вируса? И почвата ли се заразява с този вирус, че растенията не растът? Вярвам вируса не спира нито растежа на растенията, нито спира храненето на хората с марули.
Иначе адвокатите са прави, свободните професии си плащат данъци и е обидно да са наречени маргинли. Съгласявам се че заради карантината ,имат по малко работа или дори нямат работа.
9.
Хахахаа
27.03.2020 12:35:32
14
15
Прослойка от патологични лъжци и мошенници, основно звено в корупционни практики.
Лъжат хората, когато са в нужда "Ау положението много сериозно, не знам какво ще правим"
После жертвата се мами с думите"Имаме късмет, прокурора мой човек, той ще се разбере със съдията, но струва...."
После жертвата е дал парите и въпреки това бива осъден и следва другата култова лъжа от това съсловие" ами аз дадох на прокурора и той ги дал на съдията обаче Бойко се обадил преди делото" хахахаааа
Ами върни парите бе отпадък.
Колко народ съсипаха тези лъжци ненаядени. С болката и мъката на хората си пълниха гушите, лъжейки и изнудвайки. Маааааа ви мръсна!
8.
XX
27.03.2020 12:19:37
7
24
Правилно пишат.
Да заведат и дело срещу доказано некадърния нефел, но бушон на тиквата, горанов.
7.
Аспарух
27.03.2020 12:16:23
7
6
Айде не може да ударжим извареното положение прекратява го Бойко и без това никой не седи във къщи
6.
Тин
27.03.2020 12:15:00
5
17
Земеделски производител съм. Плащам всичко което трябва според законите. Производството ми е дребно, колкото за прехрана. Всеки ден бях с надеждата, че правителството ще се сети за нас. Уви, няма ни?! 60a42
5.
Не народ , а мърша
27.03.2020 12:06:13
6
20
На пеевски протежетата горанов и гешев се самозабравиха тотално . Но и аз да бях , при условието , че стадото обича да му е отзад , защо не .
4.
пешев
27.03.2020 12:02:49
5
24
Да заведат дело, инче тиквата ще го накара да се извини и толкоз.
3.
Тин
27.03.2020 12:01:40
5
22
Никой до сега не се сети за нас. Регистрирана съм като зем. производител, всеки месец плащам осигуровки и в един момент нас ни няма. Кой е заинтересован от това? Всеки който се издържа от положения труд и плаща данъци трябва да бъде равнопоставен. Не получавам и не искам социални помощи, но съм обидена, че държавата ни изолира. b
2.
ЗА
27.03.2020 11:52:13
7
41
Браво! Много точна и правилна реакция! Присъединявам се към вас като проектант инженер на свободна практика!
Изявленията на Горанов винаги са крайно надменни, но в случая надмина и себе си!
1.
въпрос
27.03.2020 11:41:52
6
17
Искам да разбера как, на какъв имейл се пише на г-н Борисов или става само с отворено писмо? Става дума за назначенията в бургаските училища и неспазването на никакви законови и морални принципи норми! Помогнете! Как да се напише писмо лично до г-н Борисов или със сигурност да стигне до него?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. С вдигането на градусите започнаха да стягат българските плажове за новия сезон Заблудите, които провалят секса и интимния живот Заблудите, които провалят секса и интимния живот Хубавият секс, който ни държи здраво скрепени с половинката, невинаги е свързан толкова с това колко демонстрираме желанието си един към друг, а колко харесваме самия полов акт Какво подсказва, че може би сме част от любовен триъгълник, без да знаем? Какво подсказва, че може би сме част от любовен триъгълник, без да знаем? Ако вашият партньор рядко ви е глезил с цветя и подаръци, но усещате промяна в тази посока и получавате жестове на внимание без причина, тогава си струва да се замислите Зодиите, които са родени да бъдат обожавани Зодиите, които са родени да бъдат обожавани Ето кои са те  Турската бисквитена сладост Сарай сарма, която ще ви подлуди с вкуса си Турската бисквитена сладост Сарай сарма, която ще ви подлуди с вкуса си Нежен, копринено мек и много приятен на вкус Тя стана водеща на "Съдебен спор" и вече се хвали с нова къща Тя стана водеща на "Съдебен спор" и вече се хвали с нова къща Имотът се намира край София, а Ромина Тасевска го определя като своя "мечта" Хората пощуряха от безпаричие: Домашното насилие драстично нарасна Хората пощуряха от безпаричие: Домашното насилие драстично нарасна Най-често мъже бият жените си, синове също посягат на майките „Генерал СВР“: Кремъл планира за лятото да парализира няколко страни от ЕС и НАТО (видео, български субтитри) „Генерал СВР“: Кремъл планира за лятото да парализира няколко страни от ЕС и НАТО (видео, български субтитри) „Това ще е хакерска хибридна операция, в която ще бъдат блокирани всички банки, учреждения, услуги и пътища“, твърди каналът, зад който стоят бивши руски разузнавачи Ергенът избра две лелки, перничанка,  софтуерен инженер и студентка да стигнат до финал Ергенът избра две лелки, перничанка, софтуерен инженер и студентка да стигнат до финал Ясни като бял ден са 5-те финалистки в третия сезон на шоуто Свещеник обяви гладна стачка заради касиран избор Свещеник обяви гладна стачка заради касиран избор Отец Иван Янков е от храм "Св.Троица" в Сливен
Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Скокът в насилието върви ръка за ръка с имиграцията  На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа 10 000 бойци ще са дислоцирани в Констанца Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Рекламната кампания беше свалена заради липсата на съобразителност и вълна от недоволство Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Барикадирал се мъж е ранил и други двама души Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Той е млад човек, така че статистически погледнато трябваше да е жив още дълго време, каза Тръмп Мъж загина след падане от балон в Австралия Мъж загина след падане от балон в Австралия Тялото е намерено в жилищен район Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Компанията поискала от тях да си резервират по две места заради теглото Пролетта идва с лунно затъмнение Пролетта идва с лунно затъмнение Началото на явлението от полусянката ще бъде в 06:53 ч. на 25 март Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Очаква се да се появи в новия формат на бТВ Историята на Азис, когато още беше Васко Историята на Азис, когато още беше Васко Днешният Крал на попфолка е започнал от църковния хор
Христо Иванов, ДБ Христо Иванов, ДБ Ако има разум, шанс винаги има Виц на деня Виц на деня При пластичния хирург:
- А може ли да направите лице, като на Лили Иванова?
- Разбира се! Ето ви каталога, изберете си година...
Виц на деня Виц на деня По време на сватба две жени си говорят:
- Булката има уморен вид!
- Ми ще има я, за това място се бори цели 10 години!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Ако след купон те боли главата, значи си се забавлявала.
Ако те боли задника, значи друг, се е забавлявал!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори