×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Жената, която разплете убийството на Димитър Миразчиев: Ако не беше дъщеря му, щеше да е още жив!


Жената, която разплете убийството на Димитър Миразчиев: Ако не беше дъщеря му, щеше да е още жив!
Боряна Петрова днес свидетелства по процеса за убийството на инж.Димитър Миразчиев и разказа смразяващи факти за живота му с Веселина Гинева
Тема в развитие
Адвокати пишат до Борисов за Горанов: Живее в чуждо жилище, без да плаща наем, недопустимо е да ни нарича маргинали Медици сравниха последните дни на инж. Димитър Миразчиев с ужаса в концентрационните лагери Ще се измъкне ли Черната вдовица за садистичното убийство на инж. Миразчиев? Развръзката е близо Жената, която разплете убийството на Димитър Миразчиев: Ако не беше дъщеря му, щеше да е още жив! Полицай закопа Черната вдовица: Димитър Миразчиев беше умишлено съсипан, а тази безчовечна жена ни разиграваше Ваня Миразчиева брани със зъби и нокти в съда Черната вдовица, изкара баща си дърт пияндурник с деменция Само във Флагман.бг: Ще опита ли Черната вдовица да опише съпруга си брутален алкохолик, за да отърве затвора? Колеги на умъртвения инж. Димитър Миразчиев свидетелстват с покъртителен разказ пред съда (ОБНОВЕНА) Само във Флагман.бг! Вижте Черната вдовица, мълчи как пренесе в кош за боклук мъртвия си мъж от жк "Лазур" до Морската градина Бомба във Флагман! Свирепата мъчителка Веселина Гинева се разхожда на свобода в жк „Лазур“ Кой написа писмото, разплело убийството на инж. Миразчиев? Издирват го за решаващата фаза от делото срещу черната вдовица Ужасяваща находка на Флагман.бг! Анонимното писмо, което разплете смъртта на инж.Димитър Миразчиев (ОБНОВЕНА) Обрат! Съдът върна делото срещу черната вдовица заради нарушения на прокуратурата Кап. Патранесков за черната вдовица: За подобно зверство би трябвало да се измъчва, да има съвест! Процесът на учителката-мъчителка Веселина тръгва при нов докладчик, съдия Захарин Захариев в дълъг болничен Помните ли страховитата вдовица от жк „Лазур“ Веселина Гинева? Може да гние до края на дните си в затвора (ВИДЕО) Шокиращо! Черната вдовица Веселина държала съпруга си в стая-затвор със заковани прозорци (ОБНОВЕНА) Пълен шаш! Учителката Веселина Гинева, затрила мъжа си, подлуди съда! Нова бомба! Учителката-мъчителка от бургаския ж.к.“Лазур“ имала и пистолет Само във Флагман.бг! Всичко от апартамента на ужасите в блок 2 на бургаския ж.к.“Лазур“ Убитият от съпругата си Димитър пращал бележки на съседите: Спасете ме! Умирам!(ВИДЕО) Само във Флагман! Вижте как е докаран трупът на убития съпруг от дома му до Колежа по туризъм (ОБНОВЕНА) Първо във Флагман! Ужасяващо! Съпругата-убийца е детска учителка в Бургас. Вижте я Първо във Флагман: Полицаи разплетоха жестока трагедия! Бургазлийка убила мъжа си, захвърлила трупа му край Колежа по туризъм Трупът в Морската градина силно разложен, една от версиите - заличаване на следи от убийство Откриха труп до Колежа по туризъм в Бургас
виж още
скрий
24 Април 2019, Сряда, 22:45 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

Веселина Гинева беше най-големият му враг и Митко се върна при нея само заради дъщеря си, която го убеди, че това е най-доброто за него, разказа днес Боряна Петрова

Жената, която разплете мистериозното убийство на Димитър Миразчиев, даде пред Бургаския окръжен съд ключови показания по делото срещу Веселина Гинева. (ВИЖТЕ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

Студентската любов на уважавания инженер, Боряна Петрова прелетя хиляди километри от Америка, за да хвърли светлина върху фактите и събитията, помогнали да се разкрие ужасяващата истина за зверството, което потресе Бургас. 

Както Флагман.бг единствен съобщи, мистерията с открития в кофа за боклук в Парк Езеро труп е разплетена след като Боряна получава анонимно писмо, описващо в детайли последните дни агония на Димитър Миразчиев.

С Митко се познавахме от 1972 година, имахме красива любов, но после пътищата ни се разделиха. Въпреки че се омъжих и с настоящия си съпруг заминахме за Америка, с Миразчиев запазихме приятелски отношения. Чувахме се всеки път, когато се прибирах в България, докато изведнъж просто не изчезна. С негови колеги и приятели се притеснихме и започнахме да го издирваме, ходех до тях да го търся, но никой не отваряше. През 2016 години хора, които знаеха, че сме били гаджета ми връчиха писмо, пуснато до всички пощенски кутии в блока. Не можех да повярвам на прочетеното – беше като сценарий на холивудски филм на ужасите”, разказа Петрова.

Тя е категорична, че дори и да не се отнасяло за някогашната й любов, а за напълно непознат човек, пак не би могла да остане безучастна, затова веднага сигнализирала полицията. Съпругът й също я посъветвал да не премълчава нищо. Въпреки че в началото служителите на реда приемат с недоверие анонимното писмо, на следващия ден й се обажда гл. следовател Любомир Евтимов от Пето РУП, от когото научава, че най-големите й страхове се потвърждават.

„Ако не беше дъщеря му Ваня, която Митко толкова обичаше, той щеше да е още жив. Тя го прилъга да й подпише пълномощните и го повери на майка си да го гледа, въпреки че знаеше колко тежък беше разводът им. Димитър мина през ада, докато се опитваше да се измъкне, а Веселина намаза с фекалии кантората на адвокатката му, за да я прогони. Гинева беше най-големият му враг и Митко се върна при нея само заради дъщеря си. Същата, която побърза да изкара смъртен акт на баща си и започна да разпродава имотите му. А сега се опитва да го очерни, за да отърве майка си”, продължи свидетелката.

Вижте разказа на Боряна:

 

На противоположния полюс бяха показанията на Васил Ряхов – бившият приятел на Ваня Миразчева, с когото от две години са разделени. Той описа Димитър Миразчиев като „дебел и себичен човек с подпухнало от пиене лице”.

По думите му, той бил с дълга брада и намарлив вид, защото го мързяло да се поддържа. Въпреки това Веселина Гинева старателно се грижела за него и правела каквото може. Всеки ден сменяла превръзката му с втъкани сребърни нишки, дори му купила шезлонг, за да не се залежава. Попитан от прокурор Ангел Георгиев за хигиенните условия в апартамента, Ряхов се отдаде на романтика осезаемо кривна от темата.

Вляво на снимката е Васил Ряков, бившият приятел на Ваня Миразчиева, който днес определи Димитър Миразчиев за алкохолик, в дъното е Веселина Гинева, а вдясно адвакът на семейството Веселина Василева

„Това са мъжки неща, но Димитър Миразчев ми сподели, че докато лежали с Веселина на съседните легла в стаята му, двамата се държали за ръце. Каза ми го с любов, личеше си, че има чувства между тях. Доказателство, че е имало и нещо хубаво в тази история”, сантиментално отбеляза бившият приятел на Ваня Миразчиева.

Междувременно, източник на Флагман.бг разкри, че майката на Веселина Гинева и брат й Димитър отказват да свидетелстват пред Бургаския окръжен съд, защото пряко са участвали в убийството на Миразчиев.

По непотвърдена информация, при предварителния разпит Димитър Гинев е признал, че е помогнал на сестра си, като собственоръчно заковал прозорците в стаята на омаломощения мъж. В хода на съдебния процес обаче той реши да се възползва от правото си да не говори, за да не уличи себе си или свой близък в престъпление.

Наблюдаващият прокурор Ангел Георгиев


В категории: Темида


10
Коментара по темата
10.
weso
01.11.2019 07:07:52
0
0
za imota si ubila 4owek yq go ubila znamq xodi spokoino nawan
9.
анонимка
25.04.2019 16:12:10
2
3
Охаа да не стане накрая че баш Еборяна е написала писмото и убила човека а
написала и изнесла трупа юхууу и после заминала за щата юта
8.
културтрегерка
25.04.2019 13:36:40
0
4
Аааааа Бобанке ще ти искам правата за издаване на роман ма
много си добра
тая учителка колко лесно е завършила брех как се учи лесно задочно
7.
???
25.04.2019 12:44:55
0
6
То и прокурорът е нечистоплътен ама по друг начин.
6.
добронамерена
25.04.2019 12:30:54
2
5
ма да каже тая каква майка е тя за чудо и приказ
всички знаят,че на Боряна дъщеря й се друса
страхотна майка любовницата
5.
Селянка
25.04.2019 11:45:40
0
2
Боже Бобке що не кажеш за собствената си щерка ма
всички знаят,че смъркоти кокаин в Америка пропаднал боклук надрусан
4.
Четяща
25.04.2019 11:41:55
4
5
Значи всички са го убили майка дъщеря йи баба хахахахаахха Абе тая луда ли е
Лельо ти къде беше в Америка ли тогазя
Я дай някоя и друга хамериканска предния за циганските мюмюни на
Няма само Нефтохимик инженерите да взимат и оещтяват НОИ мама ти
3.
Пръдла
25.04.2019 11:38:34
2
3
Ся тая любовницата му от Америка ли е...бе то голяма сапунка.нещо много невероятно звучи
2.
колега
25.04.2019 09:32:01
2
8
Абе пийваше си инженера от сутрин гърмеше с конячета и водчица,та накрая го понижиха в технолог...след два смъртни случая на колеги при аварии.лека му пръст
1.
1.
24.04.2019 23:02:09
2
31
Приятелката му да не мисли ,че правосъдието в България е като в Америка.Лека му пръст на човечеца .Дано им се връща на съществата същото.Да не дава Господ такова дете .
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Какви са мерките срещу епидемията от кокльош Най-засегнати от заболяването са децата Ученици от СУ „Епископ Константин Преславски“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Ученици от СУ „Епископ Константин Преславски“ взеха участие в традиционната инициатива „Ден на отворени врати“ на Районна прокуратура-Бургас Младежите разиграха импровизиран съдебен процес Силви ще съди участничките в Ергенът Силви ще съди участничките в Ергенът Сплетните в любовното риалити обещават нестандартно продължение Симона показа защо е откритието на риалити форматите Симона показа защо е откритието на риалити форматите Хоби готвачката се самоиронизира по забавен начин Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Козичино празнува „Голямо Лазари“ на 28 април Вижте каква е програмата Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Всички обичат тази храна, но знаете ли, че предизвиква депресия Депресията не е настроение, не е просто умора или меланхолия, а опасно заболяване С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев С финансовия министър гасихме два „пожара” тази седмица, обяви премиерът Димитър Главчев Единият от тях беше в сектор „Земеделие”, а другият - с миньорите и енергетиците от Мини „Марица Изток” и Бобов дол, каза служебният премиер  Автомобил пропадна в огромна дупка в Пловдив Автомобил пропадна в огромна дупка в Пловдив Нямаше никакви индикации, че мястото е опасно, казва шофьорът Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Кампанията ще бъде безмилостно черна, Сглобката се разведе по най-скандалния начин Ако в тази кампания изнасянето на мръсно бельо не престане, това ще гарантира рекордно ниска избирателна активност 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас 7 коли се нанизаха във верижна катастрофа на пътя Варна-Бургас Няма пострадали, щетите са само материални 
Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ Тази емблематична българска звезда емигрира в САЩ 76-годишната комедийна легенда наскоро пак имаше перипетии със здравето, но се надявал до есента да бъде в отлична кондиция, за да не се провали екскурзията на живота му Лихвите тръгнаха нагоре Лихвите тръгнаха нагоре Средните лихвени проценти по депозитите, договорени за ползване след предизвестие в левове и в евро се запазват на нивата от предходния месец съответно 0.10% и 0.15% Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Никой мъж не ме е унижавал така, плаче изгонена от Ергенът Още повече от мъж, в когото е влюбена Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Цър Пър живее охолен живот в тузарски комплекс Спортният мениджър се шири в просторен апартамент в Сентрал парк, който е на минути от София Защо Маги от "Ергенът" се разрева Защо Маги от "Ергенът" се разрева Тя не получи покана за мечтаната среща с Алек Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Лидерът на ГЕРБ е капитан на отбора 
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори