×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

ВКС реши: Черната вдовица от Бургас ще изгние зад решетките


ВКС реши: Черната вдовица от Бургас ще изгние зад решетките
Черната вдовица за последно беше на свобода в края на 2019 година
Тема в развитие
Адвокати пишат до Борисов за Горанов: Живее в чуждо жилище, без да плаща наем, недопустимо е да ни нарича маргинали Медици сравниха последните дни на инж. Димитър Миразчиев с ужаса в концентрационните лагери Ще се измъкне ли Черната вдовица за садистичното убийство на инж. Миразчиев? Развръзката е близо Жената, която разплете убийството на Димитър Миразчиев: Ако не беше дъщеря му, щеше да е още жив! Полицай закопа Черната вдовица: Димитър Миразчиев беше умишлено съсипан, а тази безчовечна жена ни разиграваше Ваня Миразчиева брани със зъби и нокти в съда Черната вдовица, изкара баща си дърт пияндурник с деменция Само във Флагман.бг: Ще опита ли Черната вдовица да опише съпруга си брутален алкохолик, за да отърве затвора? Колеги на умъртвения инж. Димитър Миразчиев свидетелстват с покъртителен разказ пред съда (ОБНОВЕНА) Само във Флагман.бг! Вижте Черната вдовица, мълчи как пренесе в кош за боклук мъртвия си мъж от жк "Лазур" до Морската градина Бомба във Флагман! Свирепата мъчителка Веселина Гинева се разхожда на свобода в жк „Лазур“ Кой написа писмото, разплело убийството на инж. Миразчиев? Издирват го за решаващата фаза от делото срещу черната вдовица Ужасяваща находка на Флагман.бг! Анонимното писмо, което разплете смъртта на инж.Димитър Миразчиев (ОБНОВЕНА) Обрат! Съдът върна делото срещу черната вдовица заради нарушения на прокуратурата Кап. Патранесков за черната вдовица: За подобно зверство би трябвало да се измъчва, да има съвест! Процесът на учителката-мъчителка Веселина тръгва при нов докладчик, съдия Захарин Захариев в дълъг болничен Помните ли страховитата вдовица от жк „Лазур“ Веселина Гинева? Може да гние до края на дните си в затвора (ВИДЕО) Шокиращо! Черната вдовица Веселина държала съпруга си в стая-затвор със заковани прозорци (ОБНОВЕНА) Пълен шаш! Учителката Веселина Гинева, затрила мъжа си, подлуди съда! Нова бомба! Учителката-мъчителка от бургаския ж.к.“Лазур“ имала и пистолет Само във Флагман.бг! Всичко от апартамента на ужасите в блок 2 на бургаския ж.к.“Лазур“ Убитият от съпругата си Димитър пращал бележки на съседите: Спасете ме! Умирам!(ВИДЕО) Само във Флагман! Вижте как е докаран трупът на убития съпруг от дома му до Колежа по туризъм (ОБНОВЕНА) Първо във Флагман! Ужасяващо! Съпругата-убийца е детска учителка в Бургас. Вижте я Първо във Флагман: Полицаи разплетоха жестока трагедия! Бургазлийка убила мъжа си, захвърлила трупа му край Колежа по туризъм Трупът в Морската градина силно разложен, една от версиите - заличаване на следи от убийство Откриха труп до Колежа по туризъм в Бургас
виж още
скрий
11 Април 2021, Неделя, 21:27 ч.
Автор: Флагман.бг, архив на Флагман

Според върховните магистрати, няма съмнения, че действията й са били с користна цел

 

Черната вдовица - Веселина Гинева от Бургас ще изгние в затвора. Върховният касационен съд окончателно я осъди на 17 години затвор, но предвид напредналата й възраст, бившата детска учителка, която умори от глад безпомощния си съпруг Димитър Миразчиев, със сигурност ще остане до края на дните си зад решетките.

Според върховните магистрати, няма съмнения, че действията й са били с користна цел - тя е уморила от глад съпруга си, след като близо година го държала под ключ, с оскъдна храна и вода, а след това е захвърлила тялото му в контейнер в парк Езеро и в продължение на две години пребирала голямата му пенсия - на инженер от Нефтохимическия комбинат.

Флагман.бг проследи процеса на Веселина Гинева в Бургас, а самата тя не признаваше вината си. Ето какво каза на изслушването си в Бургаския окръжен съд. "„Цял живот съм възпитавала, закриляла и образовала малки деца от 1 до 4 клас. Ако аз бях звярът, който медиите ме изкарват, че съм, това щеше да си проличи в работата ми с учениците и техните родители. Свидетелите по делото са повлияни от написаното за мен в медиите, особено във Флагман и искам да ви кажа, че няма човек, който да не лъже – това е написано дори в Библията. Т.нар. мои „приятелки“, които свидетелстват срещу мен, ме съветваха и подстрекаваха да оставя Димитър да умре, да му давам малко храна – но аз никога не ги послушах. Лесно е държавата да обвинява, но никой не знае през какво съм минала аз и какво наистина се е случило. България се е превърнала в голям концентрационен лагер, всички се дебнем един друг да си причиним немислимо страдание“

Тя се опита да изкара Димитър Миразчиев алкохолик, който й посягал.


В категории: Темида


14
Коментара по темата
14.
Страхо от БевърлиХуйс
12.04.2021 16:34:00
1
0
Страхотни преподаватели е имало през комунизЪмът.
Проявяват се но чак през демокрацията какви са всъщност.
13.
Страхил от Бевърли Хилс
12.04.2021 14:59:17
0
0
Що за глупости за изслушване? "Цял живот съм възпитавала, закриляла и образовала деца от 1-ви до 4-ти клас..."
Колко е годишна тая женица, чийто живот е започнал от зората на демокрацията?
Работно време и работно място нямала ли е тая възпитателка?
Добре, че цял живот не е надзиравала затворници!
12.
възмутен .
12.04.2021 13:03:24
0
0
Посочете иадреса или комплекса да я разобличим в пенсионерския клуб .
11.
Сериоз? Кой знае каква учитека е била тая
12.04.2021 10:02:11
0
5
„Цял живот съм възпитавала, закриляла и образовала малки деца от 1 до 4 клас. Ако аз бях звярът, който медиите ме изкарват, че съм, това щеше да си проличи в работата ми с учениците и техните родители."
10.
Анатема
12.04.2021 10:00:56
0
8
Тая да я пратят нейде в Сибир да чука камъни, не да ми лежи и пърди по цял ден в килията
9.
Йоанна
12.04.2021 09:49:36
14
1
Само тя самата си знае, какво и е било.
Мъжете не заслужават милост. Мъжете трябва да страда и да теглят. Когато те задушават и подтискат, хвърляй му децата да ги гледа и си живей живота. Няма нищо по-хубаво от свободата, заведенията и чуждите мъже.
8.
:)
12.04.2021 08:34:11
2
7
kakva lubq6ta supruga
7.
вместо
12.04.2021 07:40:02
0
7
да я качат директно на въжето........
сега ще си седи на топло,закуска ,обяд ,вечеря,през ден ,чисти дрехи,тв,книжки.....и какво излиза......изписали и веждите.....
егати.......????
6.
Пею
12.04.2021 07:27:24
0
5
Тая като млада е била много иблива,фащам бас!
Бахти гадната бабичка!
ИзроТ
5.
Таз пък
12.04.2021 07:27:20
0
9
Вие всички мазни мастии от боята все ви бият, все ви тормозят.
Там е проблема, че човвчеца е бил културен, възпитан, образован и вероятно добряк.
Трябвало е да те смазва ежедневно за да ти избие всички дяволи от ръпата тиква
4.
Епикриза.
12.04.2021 07:06:20
0
8
МНОГО БОЛЕН МОЗЪК!!!
3.
На Гамена сестра му
12.04.2021 06:32:49
0
9
А с онези млади полицайчета, които са отишли на сигнал от комшиите на това говедо какво се случва.Преодоляха ли големия шок от това, че това изчадие ги е посрешнало на вратата чисто голо.
Представям си какъв ужас са изпитали момчетата от тази прелест, топлес в пълния блясък.
Дано са им осигорили терапевтична помощ за да преодолеят тази травма.
2.
Дернев
11.04.2021 22:28:04
0
13
Анаааа майкооо,таз много страшна изглежда.Тя тази баба Меца пак като не го е изяла човечеца.Много спестовна добре, че не е решила да спести някой лев и от покупка на месо за тез две години.
1.
CTAHKO
11.04.2021 22:22:15
1
19
Поредната ашладисана мангасарка, която е уморила мъжа си.Аз знам поне за двайсетина подобни урода само в Бургас.Кой знае още колко такива има в цялата страна.
Повечето си тровят мъжете с отрови с бавно действие или такива, които имат действие аналогично на инфаркт и инсулт и др.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Братя Халваджиян вземат милион от финала на „Като две капки вода“ 11 хиляди места в "Арена София" с цени между 40 и 150 лева са разпродадени като топъл хляб Лепа Брена с шокиращи подробности за развода на Драгана Миркович Лепа Брена с шокиращи подробности за развода на Драгана Миркович Двете са близки приятелки Първият човек на Гешев в Бургас се представи като президент на чужда фирма, собственикът в шок Първият човек на Гешев в Бургас се представи като президент на чужда фирма, собственикът в шок Не е ли това фалстарт за политическия проект на бившия главен прокурор, с който ще атакува парламента  Няма сърце! 33-годишен мъж открадна кутия за дарения с пари за лечение на онкоболна жена Няма сърце! 33-годишен мъж открадна кутия за дарения с пари за лечение на онкоболна жена В кутията имало 200 лева Кралят на крадците ще помага на Боби Михайлов да открие кой обра къщата му Кралят на крадците ще помага на Боби Михайлов да открие кой обра къщата му Пацо Килията обещал на бившия шеф на БФС да проучи по свои канали кой е извършил удара Започва мащабен ремонт на Младежкия дом в Бургас Започва мащабен ремонт на Младежкия дом в Бургас Очакваният резултат е сградата да хаби с над 75% по-малко ток годишно Купуваме храна за вкъщи в наши съдове Купуваме храна за вкъщи в наши съдове Ще предлагат кутии и бутилки за многократна употреба Парламентът спешно гласува закон за служебните премиери заради проблемите с Конституцията Парламентът спешно гласува закон за служебните премиери заради проблемите с Конституцията Целта е да се елиминират несъвместимостите Възможно ли е да се окажем с 480 депутати с двойни заплати Възможно ли е да се окажем с 480 депутати с двойни заплати ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ се заплашиха едни други с нови временни комисии Той ще наследи имотите на патриарх Неофит Той ще наследи имотите на патриарх Неофит Той е един от хористите, които създават неповторимата тържествена атмосфера по време на църковните служби в катедралата „Св. Александър Невски“, която му е като втори дом
Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Създателят на „Тесла“ обясни, че понякога има лошо настроение и депресивни епизоди, а кетаминът му помага Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Баба Шейде е най-близката й Правителството продава хиляди жилища на атрактивни цени Правителството продава хиляди жилища на атрактивни цени Целта е да се реализират възможно най-много стари и необитаеми от дълго време апартаменти Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори