×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Кой написа писмото, разплело убийството на инж. Миразчиев? Издирват го за решаващата фаза от делото срещу черната вдовица


Кой написа писмото, разплело убийството на инж. Миразчиев? Издирват го за решаващата фаза от делото срещу черната вдовица
Димитър Миразчиев e издъхнал при адски мъчения, съсипан и унищожен от Веселина Гинева, известна като Черната вдовица
Тема в развитие
Адвокати пишат до Борисов за Горанов: Живее в чуждо жилище, без да плаща наем, недопустимо е да ни нарича маргинали Медици сравниха последните дни на инж. Димитър Миразчиев с ужаса в концентрационните лагери Ще се измъкне ли Черната вдовица за садистичното убийство на инж. Миразчиев? Развръзката е близо Жената, която разплете убийството на Димитър Миразчиев: Ако не беше дъщеря му, щеше да е още жив! Полицай закопа Черната вдовица: Димитър Миразчиев беше умишлено съсипан, а тази безчовечна жена ни разиграваше Ваня Миразчиева брани със зъби и нокти в съда Черната вдовица, изкара баща си дърт пияндурник с деменция Само във Флагман.бг: Ще опита ли Черната вдовица да опише съпруга си брутален алкохолик, за да отърве затвора? Колеги на умъртвения инж. Димитър Миразчиев свидетелстват с покъртителен разказ пред съда (ОБНОВЕНА) Само във Флагман.бг! Вижте Черната вдовица, мълчи как пренесе в кош за боклук мъртвия си мъж от жк "Лазур" до Морската градина Бомба във Флагман! Свирепата мъчителка Веселина Гинева се разхожда на свобода в жк „Лазур“ Кой написа писмото, разплело убийството на инж. Миразчиев? Издирват го за решаващата фаза от делото срещу черната вдовица Ужасяваща находка на Флагман.бг! Анонимното писмо, което разплете смъртта на инж.Димитър Миразчиев (ОБНОВЕНА) Обрат! Съдът върна делото срещу черната вдовица заради нарушения на прокуратурата Кап. Патранесков за черната вдовица: За подобно зверство би трябвало да се измъчва, да има съвест! Процесът на учителката-мъчителка Веселина тръгва при нов докладчик, съдия Захарин Захариев в дълъг болничен Помните ли страховитата вдовица от жк „Лазур“ Веселина Гинева? Може да гние до края на дните си в затвора (ВИДЕО) Шокиращо! Черната вдовица Веселина държала съпруга си в стая-затвор със заковани прозорци (ОБНОВЕНА) Пълен шаш! Учителката Веселина Гинева, затрила мъжа си, подлуди съда! Нова бомба! Учителката-мъчителка от бургаския ж.к.“Лазур“ имала и пистолет Само във Флагман.бг! Всичко от апартамента на ужасите в блок 2 на бургаския ж.к.“Лазур“ Убитият от съпругата си Димитър пращал бележки на съседите: Спасете ме! Умирам!(ВИДЕО) Само във Флагман! Вижте как е докаран трупът на убития съпруг от дома му до Колежа по туризъм (ОБНОВЕНА) Първо във Флагман! Ужасяващо! Съпругата-убийца е детска учителка в Бургас. Вижте я Първо във Флагман: Полицаи разплетоха жестока трагедия! Бургазлийка убила мъжа си, захвърлила трупа му край Колежа по туризъм Трупът в Морската градина силно разложен, една от версиите - заличаване на следи от убийство Откриха труп до Колежа по туризъм в Бургас
виж още
скрий
19 Юни 2018, Вторник, 10:01 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимки: личен архив

Приятели на уважавания инженер настояват за справедливост, подозират, че Веселина Гинева ще се измъкне безнаказано

Кой е авторът на анонимното писмо, разплело убийството на уважавания инженер от Нефтохимическия комбинат Димитър Миразчиев?

Това се опитват да установят близки на бургазлията, починал след нечовешки изтезания от бившата му съпруга Веселина Гинева. (ВИЖТЕ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ). 

Припомняме, че Флагман.бг публикува копие от писмото, което съдържа потресаващи твърдения за смъртта на Димитър Миразчиев. То е изпратено до органите на реда, които след като са го получили и направили проверка, са установили, че трупът, намерен година по-рано в Морската градина на Бургас, е на инж. Миразчиев.

Роднини и приятели на Миразчиев, с които Флагман.бг се срещна, настояват за справедливост – Веселина Гинева да бъде пратена до живот зад решетките. Подозренията им са, че това няма да се случи и бившата учителка  ще се размине с неочаквано лека присъда за тежкото престъпление. Подозренията им се засилват, защото процесът така и не може да започне, а това трябваше да се случи още преди 3-4 месеца.

„Говорих с разследващия полицай от Пето РУП-Бургас, както и с наблюдаващият прокурор Ангел Георгиев и честно казано не съм обнадеждена. Търсят нови свидетели. Опитваме се да открием кой е авторът на анонимното писмо, но до засега неуспешно. Призоваваме го чрез вашата медия да даде показания в полицията, за да получи Веселина подобаващо наказание за това зловещо престъпление, което е извършила. От няколко седмици съм в България, разговарях с приятели на Димитър, узнах смущаващи факти за последните му дни”, разказа пред Флагман.бг близка на Димитър Миразчиев, която пожела анонимност.

Жената от дълги години живее в чужбина, тя ни предостави куп снимки на Димитър Миразчиев от личния си архив. Кадрите показват какъв човек е бил починалия в адски мъчения инженер – висок, красив и сериозен мъж.

В последните му месеци, вследствие на недохранването, се стопил. Тежал неповече от 40 кг, имал дълга брада, както и множество рани по цялото тяло от залежаването и лошата хигиена – издъхнал е заключен в една от стаите на семейното си жилище в ж.к.”Лазур” със заковани прозорци.

„Това е жестоко умишлено убийство, нечовешки мъчения за един невинен човек. Най-потресаващо е дебелокожието на Веселина, тя не заслужава да излезе никога повече на свобода”, гневи се пред Флагман.бг близката приятелка на инж.Миразчиев.

Вчера, тя и негови близки са посетили гроба му в Айтос, за да се поклонят пред тленните му останки.  Парцелът бил занемарен, личало си, че никой отдавна не е ходил.

В категории: Темида


4
Коментара
4
Коментара по темата
4.
*********
22.06.2018 18:08:31
0
1
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
3.
Аз съм на кон
19.06.2018 15:09:46
0
4
Ти знаеш ли кой е моя дядо?
2.
ВалСим
19.06.2018 13:49:19
2
3
Знаете ли кой е дядото на патриота Валентин Касабов и какво е направил за България?
1.
Исус
19.06.2018 12:51:35
2
20
Кой ражда такива изроди?
Да е.а майка ви грозна и алчна.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори