×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Путин печели изборите с 87%
  • Путин печели изборите с 87%
  • Жена е намерена мъртва в дома й в Пловдив, задържан е синът й
  • Остават 2 седмици, в които може да платите данъка си с 5%
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ужасяваща находка на Флагман.бг! Анонимното писмо, което разплете смъртта на инж.Димитър Миразчиев (ОБНОВЕНА)


Ужасяваща находка на Флагман.бг! Анонимното писмо, което разплете смъртта на инж.Димитър Миразчиев (ОБНОВЕНА)
Това е Веселина, която бавно и мъчително уби бившия си съпруг, за да харчи парите му – посрещнала дибидюс гола разследващите полицаи
Тема в развитие
Адвокати пишат до Борисов за Горанов: Живее в чуждо жилище, без да плаща наем, недопустимо е да ни нарича маргинали Медици сравниха последните дни на инж. Димитър Миразчиев с ужаса в концентрационните лагери Ще се измъкне ли Черната вдовица за садистичното убийство на инж. Миразчиев? Развръзката е близо Жената, която разплете убийството на Димитър Миразчиев: Ако не беше дъщеря му, щеше да е още жив! Полицай закопа Черната вдовица: Димитър Миразчиев беше умишлено съсипан, а тази безчовечна жена ни разиграваше Ваня Миразчиева брани със зъби и нокти в съда Черната вдовица, изкара баща си дърт пияндурник с деменция Само във Флагман.бг: Ще опита ли Черната вдовица да опише съпруга си брутален алкохолик, за да отърве затвора? Колеги на умъртвения инж. Димитър Миразчиев свидетелстват с покъртителен разказ пред съда (ОБНОВЕНА) Само във Флагман.бг! Вижте Черната вдовица, мълчи как пренесе в кош за боклук мъртвия си мъж от жк "Лазур" до Морската градина Бомба във Флагман! Свирепата мъчителка Веселина Гинева се разхожда на свобода в жк „Лазур“ Кой написа писмото, разплело убийството на инж. Миразчиев? Издирват го за решаващата фаза от делото срещу черната вдовица Ужасяваща находка на Флагман.бг! Анонимното писмо, което разплете смъртта на инж.Димитър Миразчиев (ОБНОВЕНА) Обрат! Съдът върна делото срещу черната вдовица заради нарушения на прокуратурата Кап. Патранесков за черната вдовица: За подобно зверство би трябвало да се измъчва, да има съвест! Процесът на учителката-мъчителка Веселина тръгва при нов докладчик, съдия Захарин Захариев в дълъг болничен Помните ли страховитата вдовица от жк „Лазур“ Веселина Гинева? Може да гние до края на дните си в затвора (ВИДЕО) Шокиращо! Черната вдовица Веселина държала съпруга си в стая-затвор със заковани прозорци (ОБНОВЕНА) Пълен шаш! Учителката Веселина Гинева, затрила мъжа си, подлуди съда! Нова бомба! Учителката-мъчителка от бургаския ж.к.“Лазур“ имала и пистолет Само във Флагман.бг! Всичко от апартамента на ужасите в блок 2 на бургаския ж.к.“Лазур“ Убитият от съпругата си Димитър пращал бележки на съседите: Спасете ме! Умирам!(ВИДЕО) Само във Флагман! Вижте как е докаран трупът на убития съпруг от дома му до Колежа по туризъм (ОБНОВЕНА) Първо във Флагман! Ужасяващо! Съпругата-убийца е детска учителка в Бургас. Вижте я Първо във Флагман: Полицаи разплетоха жестока трагедия! Бургазлийка убила мъжа си, захвърлила трупа му край Колежа по туризъм Трупът в Морската градина силно разложен, една от версиите - заличаване на следи от убийство Откриха труп до Колежа по туризъм в Бургас
виж още
скрий
21 Април 2018, Събота, 14:11 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ

Клошари нападнали Веселина Гинева, опитали се да откраднат контейнера с трупа на Димитър Миразчиев

Жена, която е била близка на инж.Димитър Миразчиев, починал при изключителни мъчения, а след това захвърлен в контейнер край Колежа по туризъм в Бургас от бившата си съпруга Веселина Гинева, се свърза с Флагман.бг, за да направи шокиращи разкрития. Тя ни разказа как се е стигнало до разплитането на убийството му. (ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ).

Жената, която ни се обади, пожела анонимност. В момента тя е в чужбина, откъдето ни изпрати автентичното писмо, което е разплело цялото убийство на уважавания инженер от Нефтохимическия комбинат.

„Дълго време издирвах Димитър, защото сме добри семейни приятели. Сигурна бях, че нещо му се е случило и това, което твърди Веселина, че е в старчески дом в Царево не е вярно”, каза нашият източник.

Тя го е търсила по всякакви канали, докато през юли 2016 година нейна позната й изпраща анонимно писмо с потресаващи твърдения, препратено в НАП Бургас от централата на Министерството на финансите.

Писмото веднага след това е насочено към Пето РУП, полицаите издирват дъщеря му Иванка, от която вземат ДНК проба, за да установят дали откритият година и половина по-рано труп – на 26 февруари 2015 година е на инж.Миразчиев. Часове по-късно арестуват Веселина Гинева.

Флагман.бг научи, че един от съседите, който се е грижил известно време за инж.Миразчиев пръв е заподозрял, че нещо се е случило с приятеля му и сигнализирал в полицията.

От писмото става ясно защо не се е стигнало до нищо след неговия сигнал - Веселина посрещнала дибидюс гола младите полицайчета, изпратени да проверят сигнала. Те толкова се стресирали от нея, че отвратени се отказали да я разпитват и си тръгнали.

Нашата читателка, разказва, че той напуснал Веселина още преди 20-ина години. По-късно заживял с друга жена, но в един момент се оказал богат наследник - на голяма къща с двор в центъра на Айтос, два апартамента в Бургас, лозя, много ниви и солиден банков влог.

Веселина явно се е притеснила, че той няма да й остави нищо, заради което влетяла в дома на тогавашната му приятелка, за да се разправи с нея и прибере насила бившия си съпруг у дома - под претекст, че тя ще се грижи по-добре за нея. След скандала Димитър Миразчиев се разделил с приятелката си, с която смятал да остарее. След което започнал да злоупотребява с алкохола - от отчаяние.

"През цялото време тя искаше единствено имотите и голямата му пенсия. Не се е стремяла към нищо друго. Майката на Димитър Миразчиев почина при много странни обстоятелства, той самият ходи да дава показания в полицията в Айтос, но така и нищо не се разкри", разказа нашата читателка.

Още разкрития, свързани с наследството на инж.Димитър Миразчиев, четете в понеделник


Ето пълния текст на писмото:
До министерството на Финансите, София

До Министерството на вътрешните работи, София
Уважаеми господа,

Не се подписвам под това писмо, не защото то е плод на моята развихрена фантазия, а защото не искам разни тъпи ченгета и следователи да ме разкарват по съдилища! Нямам нерви и време да пиша показания и да свидетелствам.

Нищо не е измислено или понадено! Бях свидетел на един разговор, който ме потресе и от септември 2014 година често ми се случва да се връщам към този кошмарен спомен. Вие имате достатъчно ресурси да проверите истината, ако имате желание! Поне така си мисля! Историята е следната:

В първите дни на септември 2014 влязох в сутерена на едно кафе на ул.”Поморие”, гр.Бургас. На съседната маса седнаха две охранени брюнетки на възраст между 55 и 60. Явно по-ниската беше учителка, защото не можала да си намери работа в Бургас и сега „драпала” за място в някакво училище в турските села.

Ниската се обръщаше към приятелката си със „скъпа”, а тя – с Веселина. Веселина имала да черпи, за онова, за което отдавна й била казала, че ще направи! Уморила мъжа си от глад, на 1 септември през нощта го изнесла от апартамента, сложила го в един контейнер за смет, покрила го с някаква стара черга и оставила контейнера до други контейнери до старите казарми в Морската градина.

Скъпата ахна: „Стига ма, Веселино! Как го свали от осмия етаж този голям мъж?!”Е, не беше лесно, но той вече не беше това, което ти помниш”.

От разговора, а впоследствие от разговорите с други хора разбрах:

- Веселина и мъжът й били разведени, но той се поболял и тя се съгласила да го гледа. Страдал от незарастващи рани по гърба, които изисквали специални грижи – всекидневна дезинфекция и третиране със специални пластири, както и редовно обръщане, за да не се залежава тялото само по гръб. „Пластири ли, дезинфекция ли? Как няма да давам по 600 лева на месец! Върнах му го тъпкано за всичките унижения и побоища!”

Имала пълномощно да му получава пенсията, бил високопоставен служител в „Лукойл”. „Не извадих смъртен акт, вземам си 920 лева и си ги харча сама!".

- "Добре де, ами Ванчето, какво каза", пита ошашавената „скъпа”. Ванчето е дъщерята, стюардеса, работи в София, имала проблеми с приятеля си, артист, софийски тарикат и нямала много време за баща си и майка си. „Казах й, че баща й е в старчески дом в Мичурин, тя до там няма никога да отиде!”

- Имаше и пикантни подробности – как през нощта, докато бутала контейнера, срещнала трима цигани, които искали да й вземат контейнера, после среща с клошар, спящ в казармите. След 2 дни ходила през нощта да провели дали трупът е още там, в контейнера!

Как магазинерките на партера в блока питали защо не виждат мъжа й - "болничък е, а обича сладичко и аз му купувам от моята си заплата, за някакъв заядлив съсед от долния етаж, баща на бивше ченге, предизвикал проверка от МВР, но дошли две млади полицайчета, Веселина ги посрещнала "чиплак гола" и момчетата отишли! След това посещение замазала с бяла боя табелката на апартамента на входната врата на блока! 

- Най-отвратително беше самодоволството на госпожата - "Само да го беше видяла Димитър как ми плачеше. Все дай ми водичка! Весе, гладен съм, направи ми една чорбичка. Чорбичка ли? Като се сетя, му подхвърлях комат хляб и бутилка вода! И това му беше много! Весе, заведи ме до тоалетната, моля те, ще се изпусна пак! Миришеше на мърша, пикня и л...на, как няма да го мъкна до тоалетната!" 

- Димитър веднъж я издебнал и направил опит да избяга, даже излязъл на етажната площадка, Веселина го усетила и се наложило да го усмирява. После седмица нито вода, нито хляб! "Да му дойде акъла в главата с кого си има работа!”.

- Димитър се опитал да вика за помощ от прозореца, даже писал бележки и ги хвърлял през прозореца, но те падали върху плочата на първия етаж и нямало резултат. Веселина го видяла на прозорца, когато се прибирала веднъж, слязла, прибрала бележките, а после заковала прозореца! Той обещал да не вика и я молел да не заковава прозореца, за да влиза чист въздух, но не би. 

Веселина покани "скъпата" да й видя апартамента, но получи отказ - Веселина имала котка и куче, "а и ти за последно кога го чисти този апартамент? Ще те изпратя до блока и си хващам рейса!". Платих и тръгнах след тях, спряха пред бл. 1 на к-с "Лазур", разделиха се и Веселина влезе във входа. 

Живея наблизо и започнах да пазарувам от магазина на партера. С времето успях да установя контакт с двете продавачки, представих се за пенсионер от Лукойл и попитах за един колега Димитър, технолог от Лукойл, който живеел в този блок и когото от години не съм срещал. Потвърдиха, че има такъв, но отдавна не са го виждали, само жена му, "много приятна жена и интелигентна", пазарувала, той бил болен на легло, а тя много се грижела за него! 

С мои връзки и познанства успях да науча още подробности. Пълното име на госпожата е Веселина Гинева Янкова, ЕГН: ...., има майка, която живее във ведомствените жилища на Пети километър и брат, с когото почти не поддържа връзка. Бившият й мъж се казвал Димитър Миразчиев, к-с "Лазур", бл. 1, ет. 8, ап. 38. 

Това е всичко! Когато минавам покрай бл. 1, се сещам за Веселина и Димитър. Преди няколко дни срещнах Веселина, никак не беше повяхнала, напротив! И реших да ви пиша! Пиша на вас, защото не вярвам НАП и МВР-Бургас да си развалят рахатлъка! А вие каквото решите! 

Поздрави!  


Ето и факсимиле от автентичното писмо:





В категории: Темида


17
Коментара
Флагман.БГ Дете почина в двора на училище в Казанлък Дете почина в двора на училище в Казанлък 18/03/2024, Понеделник 18:51 2
17
Коментара по темата
17.
Вагабонд
23.04.2018 19:11:32
4
5
Ейй,тъз читателка мноо запозната с личния им живот,бре...голяма агенторка и разузнавачка..тя да не му е била третата любовница с незаконен син от него..и ся да иска тъз уруспия да му вземе милионите влог,,,
16.
Наблюдател
22.04.2018 13:06:34
3
8
Абе много скалъпено,бе...чак мирише на мърша..тази пратила писмото дали не е съучастничка...що не се изправи с името си,що не свидетелства,а желае анонимност??
15.
Наблюдател
22.04.2018 13:04:49
3
7
И какво "разплита" това анонимно писмо??Айде стига вече,на мен единствено ми изглежда като добре скалъпено и сътворено алиби на съучастницата....що не се яви пред съда,а "държи да остане анонимна" тая доброжелателка приятелка на инженера....??що ли,щото и тя е в кюпа..ма не й стиска,ми само праща измишльотини.
14.
Много просто
22.04.2018 10:51:19
6
3
Писмото е написано от дъщерята, която доста странно се вписва в описаната ситуация - накрая тя ще онаследи всичко ...
13.
Quokka
22.04.2018 10:19:58
2
13
Да приемем,че писмото е истинско. Каква ще е тази близка семейна семейна приятелка,която седи до Веселина и тя няма да я познае и сладкодумно ще си признава деянията? Да предположим,че Веселина е посрещнала полицаите гола. Те и по-страшни неща са виждали. Има си ред,по който се процедира. Няма да влизам в повече подробности за измислени анонимни показания и писма.
12.
ММ
22.04.2018 10:17:00
0
12
Спомням си ситуация, в която бях извикала полиция защото този човек беше счупил прозорец, крещеше за помощ и хвърляше вестници през прозореца. Полицията дойде, качи се горе и като слезе каза, че човекът е психичноболен и често получавали сигнали. Това беше преди 3,4 години.
11.
До Главния прокурор Сотир ЦАЦАРОВ
22.04.2018 09:26:30
1
4
КАК ДА БЪДЕ РАЗКРИТА И ДОКАЗАНА ТОЛКОВА ЯВНА ИМОТНА ИЗМАМА С НАСЛЕДСТВЕНИ ИМОТИ на СИЙКА ВЪЛКОВА ТЕНЕВА, но при нотариус Бисер ДЕМИРЕВ 324 със ФАЛШИВИ ;

1 Лични карти
2 Удостоверения за наследници от Община Айтос
3 Данъчни оценки от Община Айтос
4 Скици от Община Айтос
5 Разрешително за строеж от Община Айтос с КМЕТ ВАСИЛ ЕДРЕВ *ползвани за заблуда* на 29.07.2010г. при нотариус Бисер ДЕМИРЕВ 324
....която за съжаление не можа да бъде разкрита и доказана от ПРОКУРОРИТЕ ;

1 МИЛЕНА СТОЙЧЕВА -ГЕНЧЕВА ...Административен ръководител и председател на РП-Айтос
2 Елгина ЧАЛЪМОВА от ОП-Бургас

3 ЕМИЛ ХРИСТОВ от Апелативна прокуратура Бургас
10.
Евтино, евтино...
22.04.2018 08:10:29
1
8
Институцията "една жена чула" е супер престижна и с огромна тежест в съда !!
9.
До Питам
22.04.2018 08:06:22
2
0
Момчето е изключително интелигентно и със скрита любов говори за баща си. Проблемът, който ги е сполетял, може всеки момент да сполети всеки, който има деца. Никой не е застрахован. Даниел е изключително смел - излиза и говори за проблема, за това какво е преживял и какво в момента преживява. Опозицията "баща - син" е класическа. Тук я виждаме в едно от съвременните и проявления.
8.
*********
22.04.2018 05:50:14
1
5
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
7.
до 4
21.04.2018 22:18:09
0
3
иди и кажи -няма да ти откаже гаранте
6.
созополски селянин
21.04.2018 21:35:39
3
28
Сега не трябва ли двете полицайчета,дето са отишли и не са си свършили работата да ги намерят кои са и да ги накайат?Или само ни дай да ревем за заплати?Вярно,представям си каква "прелестна" гледка се е разкрила пред тях ако наистина тази баба цоцолана ги е посрещнала на вратата без дрехи,но тук става въпрос за човешки живот,който вероятно е можело да бъде спасен.
Пък и каква е тази дъщеря,дето си имала свои проблеми и и било през онази работа баща и жив ли бил или умрял.Пази Боже от такива деца!
5.
*********
21.04.2018 21:29:01
1
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
4.
Gergi
21.04.2018 21:23:43
1
4
Имам мнооо имоти !
Дайте ми ена Сия !
Мнооо я искам !!!
3.
Тази е Сия номер 2
21.04.2018 20:59:19
0
4
Сия е същия катил за пари и къщи е готова да убие и да преспи и с най големия изродр. -Уроди
2.
Gochooff
21.04.2018 20:58:07
0
4
Искам да га обичам тая !
И всички имоти да ми препише !
Мнооо обичам имотите !
Направил сьм си катафалка с ремарке !
1.
garibaldi
21.04.2018 20:36:20
0
27
Типичен Булгаристански сценарии !
Имоти , мангизи ...
Ще речеш че си ги вземе по пьтя кьм Срафово - в ляво на колелото !
Там мнооо имоти и мангизи има !
Погребани !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. Лято 2024: Сянката на морето в Бургас ще струва 1.20 лв. С вдигането на градусите започнаха да стягат българските плажове за новия сезон Заблудите, които провалят секса и интимния живот Заблудите, които провалят секса и интимния живот Хубавият секс, който ни държи здраво скрепени с половинката, невинаги е свързан толкова с това колко демонстрираме желанието си един към друг, а колко харесваме самия полов акт Какво подсказва, че може би сме част от любовен триъгълник, без да знаем? Какво подсказва, че може би сме част от любовен триъгълник, без да знаем? Ако вашият партньор рядко ви е глезил с цветя и подаръци, но усещате промяна в тази посока и получавате жестове на внимание без причина, тогава си струва да се замислите Зодиите, които са родени да бъдат обожавани Зодиите, които са родени да бъдат обожавани Ето кои са те  Турската бисквитена сладост Сарай сарма, която ще ви подлуди с вкуса си Турската бисквитена сладост Сарай сарма, която ще ви подлуди с вкуса си Нежен, копринено мек и много приятен на вкус Тя стана водеща на "Съдебен спор" и вече се хвали с нова къща Тя стана водеща на "Съдебен спор" и вече се хвали с нова къща Имотът се намира край София, а Ромина Тасевска го определя като своя "мечта" Хората пощуряха от безпаричие: Домашното насилие драстично нарасна Хората пощуряха от безпаричие: Домашното насилие драстично нарасна Най-често мъже бият жените си, синове също посягат на майките „Генерал СВР“: Кремъл планира за лятото да парализира няколко страни от ЕС и НАТО (видео, български субтитри) „Генерал СВР“: Кремъл планира за лятото да парализира няколко страни от ЕС и НАТО (видео, български субтитри) „Това ще е хакерска хибридна операция, в която ще бъдат блокирани всички банки, учреждения, услуги и пътища“, твърди каналът, зад който стоят бивши руски разузнавачи Ергенът избра две лелки, перничанка,  софтуерен инженер и студентка да стигнат до финал Ергенът избра две лелки, перничанка, софтуерен инженер и студентка да стигнат до финал Ясни като бял ден са 5-те финалистки в третия сезон на шоуто Свещеник обяви гладна стачка заради касиран избор Свещеник обяви гладна стачка заради касиран избор Отец Иван Янков е от храм "Св.Троица" в Сливен
Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Как спокойната Швеция заприлича на България през 90-те Скокът в насилието върви ръка за ръка с имиграцията  На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа На крачка от нас! Култов курорт става най-голямата база на НАТО в Европа 10 000 бойци ще са дислоцирани в Констанца Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Смъртта на принцеса Даяна беше използвана в "гнусна" реклама на евтаназия Рекламната кампания беше свалена заради липсата на съобразителност и вълна от недоволство Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Наркотрафикант застреля полицай в Белгия, друг е тежко ранен Барикадирал се мъж е ранил и други двама души Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Тръмп каза, че Путин е замесен в смъртта на Навални Той е млад човек, така че статистически погледнато трябваше да е жив още дълго време, каза Тръмп Мъж загина след падане от балон в Австралия Мъж загина след падане от балон в Австралия Тялото е намерено в жилищен район Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Тази самолетна компания унизи две жени, защото били прекалено дебели Компанията поискала от тях да си резервират по две места заради теглото Пролетта идва с лунно затъмнение Пролетта идва с лунно затъмнение Началото на явлението от полусянката ще бъде в 06:53 ч. на 25 март Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Няма спасение от него, гласят го за водещ на ново риалити Очаква се да се появи в новия формат на бТВ Историята на Азис, когато още беше Васко Историята на Азис, когато още беше Васко Днешният Крал на попфолка е започнал от църковния хор
Христо Иванов, ДБ Христо Иванов, ДБ Ако има разум, шанс винаги има Виц на деня Виц на деня При пластичния хирург:
- А може ли да направите лице, като на Лили Иванова?
- Разбира се! Ето ви каталога, изберете си година...
Виц на деня Виц на деня По време на сватба две жени си говорят:
- Булката има уморен вид!
- Ми ще има я, за това място се бори цели 10 години!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Ако след купон те боли главата, значи си се забавлявала.
Ако те боли задника, значи друг, се е забавлявал!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори