×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Убитият от съпругата си Димитър пращал бележки на съседите: Спасете ме! Умирам!(ВИДЕО)


Убитият от съпругата си Димитър пращал бележки на съседите: Спасете ме! Умирам!(ВИДЕО)
Прибрах го, за да му вземам пенсията, защо да го убивам, обясни Гинева пред съда
Тема в развитие
Адвокати пишат до Борисов за Горанов: Живее в чуждо жилище, без да плаща наем, недопустимо е да ни нарича маргинали Медици сравниха последните дни на инж. Димитър Миразчиев с ужаса в концентрационните лагери Ще се измъкне ли Черната вдовица за садистичното убийство на инж. Миразчиев? Развръзката е близо Жената, която разплете убийството на Димитър Миразчиев: Ако не беше дъщеря му, щеше да е още жив! Полицай закопа Черната вдовица: Димитър Миразчиев беше умишлено съсипан, а тази безчовечна жена ни разиграваше Ваня Миразчиева брани със зъби и нокти в съда Черната вдовица, изкара баща си дърт пияндурник с деменция Само във Флагман.бг: Ще опита ли Черната вдовица да опише съпруга си брутален алкохолик, за да отърве затвора? Колеги на умъртвения инж. Димитър Миразчиев свидетелстват с покъртителен разказ пред съда (ОБНОВЕНА) Само във Флагман.бг! Вижте Черната вдовица, мълчи как пренесе в кош за боклук мъртвия си мъж от жк "Лазур" до Морската градина Бомба във Флагман! Свирепата мъчителка Веселина Гинева се разхожда на свобода в жк „Лазур“ Кой написа писмото, разплело убийството на инж. Миразчиев? Издирват го за решаващата фаза от делото срещу черната вдовица Ужасяваща находка на Флагман.бг! Анонимното писмо, което разплете смъртта на инж.Димитър Миразчиев (ОБНОВЕНА) Обрат! Съдът върна делото срещу черната вдовица заради нарушения на прокуратурата Кап. Патранесков за черната вдовица: За подобно зверство би трябвало да се измъчва, да има съвест! Процесът на учителката-мъчителка Веселина тръгва при нов докладчик, съдия Захарин Захариев в дълъг болничен Помните ли страховитата вдовица от жк „Лазур“ Веселина Гинева? Може да гние до края на дните си в затвора (ВИДЕО) Шокиращо! Черната вдовица Веселина държала съпруга си в стая-затвор със заковани прозорци (ОБНОВЕНА) Пълен шаш! Учителката Веселина Гинева, затрила мъжа си, подлуди съда! Нова бомба! Учителката-мъчителка от бургаския ж.к.“Лазур“ имала и пистолет Само във Флагман.бг! Всичко от апартамента на ужасите в блок 2 на бургаския ж.к.“Лазур“ Убитият от съпругата си Димитър пращал бележки на съседите: Спасете ме! Умирам!(ВИДЕО) Само във Флагман! Вижте как е докаран трупът на убития съпруг от дома му до Колежа по туризъм (ОБНОВЕНА) Първо във Флагман! Ужасяващо! Съпругата-убийца е детска учителка в Бургас. Вижте я Първо във Флагман: Полицаи разплетоха жестока трагедия! Бургазлийка убила мъжа си, захвърлила трупа му край Колежа по туризъм Трупът в Морската градина силно разложен, една от версиите - заличаване на следи от убийство Откриха труп до Колежа по туризъм в Бургас
виж още
скрий
25 Август 2016, Четвъртък, 14:30 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, видео и снимка: Авторът

Веселина го заключвала в една от стаите на семейното им жилище в бл. 2 в ж. к. „Лазур”

„Аз не съм го убила, той сам си умря. Оставих само трупа му в Морската градина – там, където всеки може да го види.” Това каза току-що 59-годишната Веселина Гинева, която е арестувана за жестокото убийство на съпруга си Димитър Миразчиев. /ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ/

По време на гледането на мярката й за неотклонение в БОС стана ясно, че Меразчиев е издъхнал в нечовешки мъки на 1 август 2014 г. Повече от 5 часа той е хрипал в стаята си, както обясни Веселина. Той стенел, но нямало кой да му помогне. Вечерта Веселина го закарала с контейнер в Морската градина край Колежа по туризъм и го изхвърлила като ненужна вещ.

Димитър е бивш съпруг на Веселина. Двамата се развели преди години, имали голяма дъщеря. Димитър някога бил шеф в Нефтозавода и като такъв получавал тавана на пенсията – 800 лв.

Именно заради това от лятото на 2013 г. бившата му съпруга Веселина се съгласила отново да го върне в дома си. Тя му вземала пенсията, а срещу това го гледала. За Димитър обаче последната година от неговия живот била кошмарна. Веселина го заключвала в една от стаите на семейното им жилище в бл. 2 в ж. к. „Лазур”. Не го пускала да излиза никъде, не викала и лекар да го види. Димитър направил няколко опита да сигнализира на съседите си, че е в опасност. Подал бележка на един от тях – Николай Луков. В нея написал: „Спасете ме! Умирам!”

През 2014 г. съседите извикали полиция, но Веселина се барикадирала вътре и не пускала никого. Тогава униформените разбили входната врата с кози крак и видели, че Веселина и бившия й съпруг стоят затворени в банята. Нямало обаче какво да направят, защото и самият Димитър гласно не смеел да каже на какво е подложен.

Детската учителка Веселина Гинева днес се държа крайно неадекватно в съдебната зала. Самата тя явно не осъзнава какво е направила. Спорно е психическото й състояние. „Не ми е минавало никога през ума, нито в подсъзнанието си да направя нещо подобно. Взех го, за да го гледам, защото имаше голяма пенсия. Защо да го убивам, като можех и до днес да му вземам пенсията! Нищо не съм му направила”, като пълен непукист обясни тя.

Веселина Гинева е с четири обвинения. Три от тях са изключително тежки и я грози затвор до края на дните й – убийство по особено жесток начин, задържане против волята на лице и измама. Бургаският окръжен съд остави Гинева зад решетките. 

ВИЖТЕ НАШЕТО ВИДЕО И КАК ВЕСЕЛИНА СЕ ДЪРЖЕШЕ В КОРИДОРИТЕ НА СЪДА!




В категории: Бургас


15
Коментара
15
Коментара по темата
15.
в
26.08.2016 08:52:02
0
3
Тая дебелана ,дано да пукне в тежки мъки!
14.
шерлок
25.08.2016 23:33:44
0
6
осъзнайте се, изобщо кой прокурор може да се излага и да повдига такива обвинения, за да се повдига обвинение за убийство по жесток начин трябва да се намерят следи по трупа за такива, задържане против волята няма как също да го има, къде е жалбата от човека, ако е бил задържан не е ли можел да вика през прозореца да го спасят и т.н. все пак не бил в мазе, това че е мамила с пенсията вече си е реално.
Принца от несебър къде е , ето това е доказано истинско убийство !!!
13.
GO40 - до Бургазлия
25.08.2016 22:46:04
2
4
Ти пак ли си тук БЕ педи.....от м.рудник...селото,че и коцкър.................Абе, Поли! Много си умна и секси мацка!
Възхитен съм!!!
Дай някакви координати да се видим!.......да ИБА и добитъка ти ПРОЗД........нахрани кучетата и лягай......!!!
12.
Iwo
25.08.2016 22:45:18
3
5
С това голямо дупе искам да я намажа цялата с олио и да я помпя докато почне да скуиртва да пръска любовен сок.
11.
Янчо
25.08.2016 22:40:04
3
4
Леля Веселина веднъж ми даде да я издоя, с големите бидони бая материал имаше. Иначе като го поеме, с топките иска да го вземе, като преди това я е вакуумирал през задния двор
10.
ооф
25.08.2016 22:21:46
3
5
каква гнуста, дебела, мазна и безкрайно нагла и лъжлива СВИНЯ !!! Познавам една такава
9.
Бургазлия
25.08.2016 21:30:37
3
3
Как вика:" флагман на Катя ли е? "
8.
Бургазлия
25.08.2016 21:29:39
4
1
Абе, Поли! Много си умна и секси мацка!
Възхитен съм!!!
Дай някакви координати да се видим!
7.
eлементарно
25.08.2016 19:31:55
1
12
ако е непукис - в множествено число някакси не звучи - непукиси , непукист - непукисти , значи е с "т"
6.
До 5
25.08.2016 19:24:50
3
16
Ххахах Пише се НЕПУКИСТ нещо май ти трябва да провериш речника.
5.
до 1
25.08.2016 19:17:56
21
4
Пише се непукиС. Преди да поправяш провери тъпотията, която казваш
4.
До 3
25.08.2016 18:35:34
1
16
И пърдят сперма
3.
Разочарован от жените мъж
25.08.2016 18:29:39
3
40
Жените станаха по-големи хулиганки и биячки от мъжете. Примери:
1. Анастаска дето уби детето в Поморие.
2. Анита Шмайзер от Варна.
3. Веселина от Лазур.

Гледам ги по улицата - брутални, арогантни, нахални, мазни, с надути силиконови бомби и джуки. Кич. Отвратителни женоря. Няма нищо женствено и нежно в тях.
2.
Страничен
25.08.2016 18:18:13
4
14
Сфиня и изрод, Сливен без право на помилване за това "нещо"
1.
Полина
25.08.2016 17:39:17
4
16
Пише се с Т - непукисТ!!! Аман вече...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Братя Халваджиян вземат милион от финала на „Като две капки вода“ 11 хиляди места в "Арена София" с цени между 40 и 150 лева са разпродадени като топъл хляб Лепа Брена с шокиращи подробности за развода на Драгана Миркович Лепа Брена с шокиращи подробности за развода на Драгана Миркович Двете са близки приятелки Първият човек на Гешев в Бургас се представи като президент на чужда фирма, собственикът в шок Първият човек на Гешев в Бургас се представи като президент на чужда фирма, собственикът в шок Не е ли това фалстарт за политическия проект на бившия главен прокурор, с който ще атакува парламента  Няма сърце! 33-годишен мъж открадна кутия за дарения с пари за лечение на онкоболна жена Няма сърце! 33-годишен мъж открадна кутия за дарения с пари за лечение на онкоболна жена В кутията имало 200 лева Кралят на крадците ще помага на Боби Михайлов да открие кой обра къщата му Кралят на крадците ще помага на Боби Михайлов да открие кой обра къщата му Пацо Килията обещал на бившия шеф на БФС да проучи по свои канали кой е извършил удара Започва мащабен ремонт на Младежкия дом в Бургас Започва мащабен ремонт на Младежкия дом в Бургас Очакваният резултат е сградата да хаби с над 75% по-малко ток годишно Купуваме храна за вкъщи в наши съдове Купуваме храна за вкъщи в наши съдове Ще предлагат кутии и бутилки за многократна употреба Парламентът спешно гласува закон за служебните премиери заради проблемите с Конституцията Парламентът спешно гласува закон за служебните премиери заради проблемите с Конституцията Целта е да се елиминират несъвместимостите Възможно ли е да се окажем с 480 депутати с двойни заплати Възможно ли е да се окажем с 480 депутати с двойни заплати ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ се заплашиха едни други с нови временни комисии Той ще наследи имотите на патриарх Неофит Той ще наследи имотите на патриарх Неофит Той е един от хористите, които създават неповторимата тържествена атмосфера по време на църковните служби в катедралата „Св. Александър Невски“, която му е като втори дом
Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Създателят на „Тесла“ обясни, че понякога има лошо настроение и депресивни епизоди, а кетаминът му помага Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Баба Шейде е най-близката й Правителството продава хиляди жилища на атрактивни цени Правителството продава хиляди жилища на атрактивни цени Целта е да се реализират възможно най-много стари и необитаеми от дълго време апартаменти Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори