Полицаи разнищиха стъпка по стъпка пътя на Никол към смъртта в бл. 108 в жк „Меден рудник”


Полицаи разнищиха стъпка по стъпка пътя на Никол към смъртта в бл. 108 в жк „Меден рудник”
На това място пред Търговски център Триа на пл. „Тройката” Никол и Иван се срещат в 15:35 ч., за да поемат към БСУ
24 Август 2017, Четвъртък
Автор: Емел МАХМУД

На това място пред Търговски център Триа на пл. „Тройката” Никол и Иван се срещат в 15:35 ч., за да поемат към БСУ


Полицейско разследване разби на пух и прах митовете, че 15-годишният Иван е удобната изкупителна жертва, а истинският извършител на убийството се прикрива или се търси.

Записи от охранителни камери са дали пълна картина на престъплението и са доказали недвусмислено, че неговият извършител най-вероятно е Иван. Двамата с Никол са се срещнали пред Търговски център Триа на площад „Тройката” в Бургас в 15:35 ч. След като разменят няколко думи помежду си, двамата поемат спокойно по главната улица „Александровска” в посока Бургаския свободен университет. В 16:15 ч. те хващат автобус за жк „Меден рудник” от Централната автобусна спирка "Александровска".

Иван Иванов се чекира с ученическата си карта за градския транспорт, а Никол си купува билет. Това е установено от видеоконтрола на интегрираната система на общинския превозвач „Бургасбус”. През цялото време на пътуването те се държат като приятели, но рядко се обръщат един към друг и погледите им не се срещат.

Слизат на Терминала „Меден рудник” в 16:42 ч. Веднага след това те тръгват към блок 108, без никакво колебание. По данни на полицейския източник, предоставени ексклузивно на Флагман.бг, е нямало никакво съмнение, че мястото, където ще се пуши евентуално наргилето, е именно блок 108. Той се намира близо до блок 96, където живее Иван. Но по всяка вероятност той е предпочел другата сграда поради свободния достъп до покрива. Срещата е била основно, за да се огледа мястото за бъдещото шиша-удоволствие.
Убийството е извършено минути след това в асансьора на вход Б в бл. 108, което изключва възможността трети човек да се е присъединил към двамата и да е съпричастен към престъплението.

В категории: Крими


32
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
32.
Димо
25.08.2017 16:40:34
4
1
Случаят от Ямбол приключи така: https://news.bg/crime/dozhivotna-prisada-za-ubietsa-na-13-godishnata-eleonora.html
доживотна за килъра. За Бургас трябва да приключи по-същият начин.
31.
Димо
25.08.2017 16:27:28
9
0
Преди повече от десет години в Жк. "Златен Рог" в Ямбол също беше потресен от подобно убийство на малолетно момиче.В Google се намират архиви от различни онлайн новинарски сайтове. https://news.bg/crime/13-godishnata-eleonora-ot-yambol-udushena-ot-svoy-sased.html
След като приключи цялата дъндания се разбра че основният мотив на убиеца да задърпа момичето в мазето, когато тя е тръгвала за училище е бил секс.След като му се е дръпнала той я удушил... Вероятно тук мотива на убиеца е също секс... На последният етаж я притиска в асансьора за да получи нещо, но след като момичето се дърпа той и посяга с хладно оръжие фатално... Цяла България е потресена от случилото се в Бургас... Съболезнования към родителите! Убиеца да отнесе доживотна.
30.
Поаро
25.08.2017 15:33:02
8
0
Ко прайте ве криминалисти.Открихте ли убиеца !Ми айде дее...Той ще си излежи присъдата докато го разберете кой е.Само да ви кажа-една баба от 109 блок е видяла зайчето Бъни с две наргилета под мишница,да бяга на зигзаг към мандренското езеро.От ФЛАГМАН ми казаха-на 100% е в играта.
29.
3. фарфои
25.08.2017 12:56:00
1
0
За безалкохолно говориш нали?
28.
До 27
25.08.2017 11:08:12
5
2
Не те разбирам какво искаш да кажеш наистина,при едно боцване ти знаеш ли колко кръв има? Не съм компетентна да коментирам криминално деяние,а ти? Те раследващите не са дастатъчно компетентни като гледам,а какво остава за теб и мен. Казвам че всички искаме да се разбере истината,защото има много въпроси на които отговора е скрит, а може би и манипулипан!
27.
До №25
25.08.2017 10:48:02
2
5
Да, пълни глупости написа! Къде те учиха да пишеш, че хората да не си пращат там децата? Знаеш ли колко кръв тече при "боцване"? Това, че гледаш по телевизията криминални сериали, не те прави с компетенция да коментираш криминално деяние.
26.
Една майка
25.08.2017 10:40:36
17
3
Трагедията е огромна! Мили хора, вината е наша, обща, споделена, на обществото. Не се побирам в кожата си, като чета небивалици и епитети за убитото прекрасно дете. То няма никаква вина, нима 90 % от 11 год. деца нямат фейбуци и безброй приятели?! Изобщо не изключвам тезата, че извършителят на това изродско деяние е въпросното дете Иван, бил добър, хрисим и т.н., то хубаво, но това дете е мачкано, обиждано, потъпквано, само влизайки в профила му, поне трима негови " приятели" под постовете му го наричат бавен, луд и какво ли още не. Предвид състоянието му това дете е трупало злоба и хоп в един момент се отключва и агресията, надмощие над жертвата. Повечето серийни убийци са имали подобно детство. А родителите виждат едно хрисимо дете и дори не подозират какво ли става с все още детското му съзнание и какви ли не мисли се пораждат във вече болната му и обременена психика.Не случайно един приятел полицай ми е казвал, че родителите най- малко познават децата си. Момиченцето е само на 11 год, наивно по детски, милото дори не му е минало през главата какво може да се случи, как да се предпази. Зловеща история с още по зловещ край. Като родител съм изключително притеснена за бъдещето на децата си, изпитвам ужас, като гледам какво се случва навън, как ще опазим най- милото си, а именно собствените ни деца... Навън е много страшно. В това забързано ежедневие, все нещо може да ни убегне и то да бъде фатално...Искрени съболезнования към родителите на това прекрасно дете, кураж мили хора, въпреки жлъчта на огромната болка, която е в сърцата ви. Не знам какво да кажа...
25.
Пълни глупости
25.08.2017 09:57:19
26
4
АМА ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ!Аз мисля че версията първоначалната беше че те са отишли при техен общ познат във входа,който всъщност издава че причината за убийството е къде да пушат наргиле!!!! Някой направи ли си труда да проследи живущите в този вход? Ако това е била причината къде е шибаното наргиле? Освен това тоя кухненски нож открит ли е? По него има ли отпечатаци на Иван? Майка му потвэрдила ли е че липсва нож в тях? И не само че в центъра и в автобуса никой не го е видял, ами и пред блока никой не гж е видял че е изцапан? Някой по долу беше написал че ако бил зад нея нямало как да е изцапан - НЕВЪЗМОЖНО! Поне по ръцете си ще има кръв- това е невъзможно целия осансьор и всичко да е в кръв,а той да няма и петанце. Хора съгласям се напълно с вас ,че убиеца заслужава смърт!!!!! Това е толкова долно,мръсно ,гадно и мръсно същество,че той няма право да диша вече,но предвид шибаната ни държава и съдебна система,предвид че всичко е корумпирано от най-висши магистрати до контрольорката в абтобуса наистина падхождаме с недоверие към целия тоя ужас!!!! Вярвам в манипулацийте и те се случват повярвайте ми! За това просто ние всички искаме да знаем истината! Не пак да хвърлят пясък в очите ни! Ако Иван е шибания убиец нека цялата ярост на НАРОДА се стовари на главата му, НО АКО НЕ Е?Всичкж е много странно има мн.въпроси,има мн.недомлъвки и скрити неща в този случай! Не живеем в нжрмолна държава ! Нападките върху починалото дете са абсолютно излишни,за умрелия или нищо или само добро! За майка й.....незнам то е ясно че е допусната грешка в начина на отглеждане на детето,но това и тя си го знае,няма нужда да сипваме сжл в раната й,пж скоро това трябва да е наша обеца и да се замислим за децата си и начина по който ги гледаме и възпитаваме! НЕКА ИСТИНАТА ВЪЗТЪРЖЕСТВУВА И ТО НЕ ЗАРАДИ НАС,А ЗАРАДИ НИКОЛ,ДА ПОЧИВА МИРНА И СПОКОЙНА!
24.
Бургазлия
25.08.2017 08:59:06
6
3
Подкрепям Темида!
А иначе аз си го обяснявам, че е бил сгъваем, а не кухненски нож. Вторият би се пренасял доста трудно, а и най-малкото щеше да направи впечатление на хората в автобуса.
23.
Темида
25.08.2017 07:53:30
6
7
Няма ли кой да го намушка този психопат и да се приключва. Утре ще убие друг човек
22.
Бургазлия
25.08.2017 07:48:00
9
0
Ножът къде е бил през цялото време? Сериозно ли го е носил в себе си до центъра и после в Меден Рудник!? Щом са отишли направо там, а не са минали през апартамента на убиеца, и е нямало друг човек, по пътя на логиката излиза така!
21.
ДО ОТВРАТЕН
25.08.2017 06:21:58
7
6
Само факта че е искал нещо от 11 годишно малко детенце доказва че Иван е непълнолетен долен изверг и мръсен психопат. Само не ми казвайте, че и той е дете, защото разликата от дете на 11 и дете на 15 години е много голяма. 15-годишно дете разсъждава почти като голям човек, наясно е кое е добро - кое лошо, правилно - неправилно. Не можем да кажем същото за 11 годишно дете, то е прекалено малко за да прецени каквото и да е било в каквато и да е ситуация. А за носенето на нож лятно време....носил съм два ножа в мен лятото под дрехите, само по шорти и потник, няма никакъв проблем и не се виждат. Не е проблем за Иванчо да носи един средно голям кухненски нож, а ако е бил с чантичка.... още по-удобно.
20.
Отврътен
25.08.2017 04:57:23
8
1
Интересно е кога и от къде е взел кухненски нож, в центъра с ножа ли е ходил? Лятото дрехите леки как е скрил кухненски нож под тениска? и е ходил с него в центъра.
А за тези които са разгледали фейса на момичето е ясно че намерението на момчето е било секс, тя в нета се държи като ...... като й четеш коментарите си представяш на лични какво ли е писала.
19.
запознат
25.08.2017 03:24:23
9
4
Нямам как да е окървавен Иван ако в момента на пробождането е бил зад гърба и, мислете малко с тези празни глави! Ако е бил е зад нея, може спокойно да просегне ръка над рамото и да я мушне.
Може пък да е упрял острието на ножа на врата, стоейки зад гърба и докато е искал да я опипва или насили в асансьора и момичето да се е мръднало и да е станала белята. Сниман е на 7 камери малкия убиец. За какъв трети човек бълнувате който стоял скрит в шахтата, това да не ви е някакъв криминален филм от Местопрестъплението Маями?
18.
Nov
25.08.2017 01:36:17
10
0
Съжалявам номер 17,но ще те разочаровам.Основните състезатели още ги няма тук под тази публикация.Не са я надуши ли още.Погледни утре пак и ще видиш над коментара си как се вихрят истинските титулярни играчи.Приготви си лексотан и торбичка за повръщане!
17.
Pisi
25.08.2017 01:14:32
15
2
Хора,оставете на мира тази майчица да жали за рожбата си....Съсипахте фейсбука с тия ''новини''.Не е ли достатъчно,че погреба детенцето си.По 56002776 нови версий се пишат на минута.Сякаш слушам Албена Вулева.Само простотий.Бащата бил се оженил,Никол имала 3000 приятели,значи ме я гледат правилно родителите.Този Иван пък първо луд,после наркоман,след това стана умствено изостанал....Нямам думи просто.Аз значи като порасне дъщеря ми трябва да не я пускам от вкъщи навън,че сегашното поколение иззверя.Апелирам към журналистите просто да оставят Мими с мъката и,защото е неописуемо една майла да погребе детето си.
16.
Поаро
25.08.2017 01:03:26
9
3
Айде Криминалисти лягайте,че утре кой ще продава дини на пазара!
15.
невярващ все още ,че е Иван!
25.08.2017 00:57:08
14
4
Покажете ни на снимка ,окървавения Иван ,че всички това ни интересува..как никой не го е видял окървавен..та дори и майка му..нали му пере дрехите ???????Някой ,който е убил момичето е накарал Иван да отиде да го вземе от центъра и да го докара в бл.108..по-нататък следите се губят...пълна неяснота и мистерия......
14.
до 13душата ти е обсебена от ДЯВОЛА
24.08.2017 23:54:17
3
11
ДЯВОЛА ТИ ДИКТУВА ДА ПИШЕШ "ДВОИСТВЕН" ЖИВОТ – ПРИКАЗКИТЕ И БИЛИ НА УЛИЧНИЦА КАКВО ОБЩО ИМА ТОВА С ИЗВЪРШЕНОТО УБИИСТВО НА ДЕТЕ ВИЕ СТЕ НЕСПРАВЕДЛИВА –ГОСПОД ДА ВИ СЪДИ
13.
не нас тия
24.08.2017 22:42:42
17
4
Коментар 8 е мой-нито съм Нети, нито Неси, нито пък познавам някого от действащите лица в тази трагедия. Даже не съм от вашия град!. Аз съм обективен човек, мислещ, силно ВЯРВАЩ ХРИСТИЯНИН и се моля на Господ да не пострада една невинна душа. А вие като сте жадни за мъст, продавайте душите си на дявола. Жалко за убитото момиче, но трябва да признаем колко е била права прокурорката, когато още първия ден обяви, че това момиче е имало ДВОЙНСТВЕН живот! Приказките на Никол във Фейсбук не са на дете, а на малка уличница. Но никой не трябва да се прости с живота си заради своите приказки. Затова нека Господ помогне да се открие цялата истина!
12.
Бургас
24.08.2017 22:32:41
21
3
Като го притиснат Иванчо ще каже всичко от иглата до конеца!
Ей хора,това не е някаква детска игра,това е убийство по особено жесток начин на едно дете!!!!!
Докога ще търпим престъпните гадини да ни тормозят и убиват децата,нееееееее не сте познали!Око за око зъб за чене!!!!!!!!
Няма детето да гние в земята,а убиецът да си живее живота!!!!
Смъртно наказание за убиеца!!!!!!!!
След няколко дни започва учебната година,как ще сме спокойни за децата си уважаеми отговорни хора?????
Къде ни е спокойствието които са имали нашите родители когато ние сме ходили от 1клас сами на училище и спокойно сме се връщали по домовете си????
Искаме такова спокойствие!!!!
11.
КОМЕНТАР 8 Е НА ЛИЦЕТО ПРЕДСТАВЯЩО СЕ КАТО НЕТИ
24.08.2017 22:31:02
5
5
ТЕ ОПРЕДЕЛЕНО СА ОРГАНИЗИРАНА ГРУПА ПРИЯТЕЛКИ НА МАЙКАТА ОЩЕ С ИЗЛИЗАНЕ НА КОМЕНТАРА СЛЕД МИНУТА ИМА 7 ОДОБРЕНИЯ
10.
КОМЕНТАРИ 3/4/5/6/И7 СА НА НЕТИ
24.08.2017 22:21:49
8
3
ВНУШАВАЩА/ ЧРЕЗ КОМЕНТАРИТЕ СИ/ НА ОБЩЕСТВОТО НЕИНАТА ГЛЕДНА ТОЧКА ЧЕ КОМПЕТЕНТНИТЕ СЛУЖЕБНИ ЛИЦА ВЪРШАТ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ С ЦЕЛ ДА СИ УСИГУРЯТ УДОБЕН ИЗВЪРШИТЕЛ ЧРЕЗ ИВАН–В СТАТИЯТА "СБЪРКАНА РАБОТА МАИКАТА НА ИВАН ИМА НЕОПРОВЕРЖИМИ ДОКАЗАТЕЛСТВА –ГАВРЕЙКИ СЕ И С ПАМЕТТА НА ЖЕРТВАТА
9.
Мая
24.08.2017 22:11:13
10
0
Не ми се вярва убийството да е планирано,че тръпки ме побиват.Обир или тя е казала нещо,че ще каже на полиция и т.н.Но защо е бил спрян асансьора?Можеше на покрива "да се карат".
8.
не нас тия
24.08.2017 22:04:23
27
3
„Имало много кръв. Ударът във врата е бил само един, но от налягането е имало много пръски. " Тогава къде са кървавите дрехи на Иван? Как пък никой не е видял Иван оплискан целият в кръв! Толкова баби постоянно дежурят пред входовете, нали?То, ако си спомняте случая с убитата Яна в Борисовата градина, пак един невинен мъж лежа дълго време в ареста, а накрая хванаха истинския убиец Чеци! И накрая-отивали да пушат наргиле, без да носят наргиле!Скарали се за това, къде да пушат наргилето, което не носили със себе си.Кой тогава е носил наргилето?Иван е много УДОБЕН за следствието убиец!
7.
Sd
24.08.2017 21:59:25
11
0
А записи от М.Р.?
6.
.....
24.08.2017 20:55:01
21
2
тва означава че на тройката някой трябва да отишал с наргилето ..а ся
5.
мотивите
24.08.2017 20:54:26
18
1
и подбудите на едно убийство са важни, но все пак за да е на лице такова престъпление , основно е изпълнителното деяние, а аз не разбраха дали е намерено оръжието на престъmлението и дали е изследвано
4.
.....
24.08.2017 20:53:07
33
3
добре ве....къде е наргилето в цялата тая история..намерено ли е..дайте да го видим туй наргиле ве
3.
фарфои
24.08.2017 20:35:55
40
4
А ако в блока вече някой ги е чакал? Щом отиват направо там значи предварително е решено, колко му е да има друг носещ наргиле/джоинт или други неща.
2.
Пена
24.08.2017 20:33:01
33
3
Не знам дали има умисъл в това убийство, но съм на 100% сигурен, че момчето е малък неосъзнат наркоман с още по-неосъзнати родители, които не желаят да приемат реалността. Майката поне я видя цяла България що за стока е. Нормално е да защитава детето си, но има все пак някакви правила и граници. Искрено и съчувствам, но не повече от родителите на жертвата, които също са в шок и скърби. Пазете децата си и ги образовайте. Не е нормално дете да убие дете!
1.
Az
24.08.2017 20:20:38
23
2
Da vidim zapisite pone pred tria city centara
Емел МАХМУД Автор
Емел МАХМУД


Тема в развитие
» Първо във Флагман.бг! Убиецът на малката Никол е вменяем, но пак ще се размине леко » И по чехлите на Иван има следи от кръвта на убитата Никол » Потресаващо! Екзекуцията на 11-годишната Никол е от ревност, планирана и извършена хладнокръвно с 20,5 см острие » Нови разкрития: 15-годишният Иван обичал да ходи с нож на срещи с момичета » Вътрешният министър: Има доказателства, че Иван е убиецът на Никол. За нас работата е свършена и виновникът е намерен (ВИДЕО) » Последната реплика на Никол преди смъртта й: Ще ме водят на ресторант, после ще разказвам » Бащата на Никол: Отпадна версията за убийство заради наргилето (ВИДЕО) » Защо бургаският съд подхранва теориите на конспирацията за убийството на 11-годишната Никол? » Идеалният подсъдим: малоумният » Братовчедът на Иван пред Флагман: Той не е убиец, много е страхлив, през живота си не е пипал нож! » Нови разкрития! ДНК по оръжието и телефона на Никол заковават Иван за бруталното убийство (ОБНОВЕНА) » Родителите на 15-годишния Иван, обвинен в жестокото убийство на Никол, го бранят в съда » Бащата на 11-годишната Никол: Убийството е планирано, целта е била да я намушка, да й вземе раницата и телефона (ВИДЕО) » Криминален психолог с нова жестока версия за бруталното убийство на 11-годишната Никол » Обвиненият за зверското убийство на Никол иска у дома, в понеделник отново се изправя пред съда » Полицаи разнищиха стъпка по стъпка пътя на Никол към смъртта в бл. 108 в жк „Меден рудник” » Бащата на убитата Никол: Не се сбогувах, не мога да я пусна » Деца на опасно тъпи родители масово пушат отровно наргиле » Съученици изпратиха убитата Никол, погребаха я в бял ковчег (СНИМКИ) » Дни преди ужаса в Бургас двама тийнейджъри се карат за Никол във фейсбук, заплашват с убийство (СНИМКИ) » Сбъркана работа! Майката на заподозрения Иван подала сигнал, че е заплашвана с убийство! (ОБНОВЕНА) » Второ училище отрича убиецът Иван да е техен ученик, лъснаха интриги » Съседите на Иван, обвинен в убийството на 11-годишната Никол: Да намерят истинския престъпник, той е невинен! (ВИДЕО) » Съдия Светлин Иванов скри от обществеността обвиняемия за зверското убийство на малката Никол (СНИМКИ) » Само във Флагман.бг: Никол е заклана в асансьора на 5-ия етаж, петна от кръв напомнят за ужаса (СНИМКИ) » Майката на 15-годишния Иван ридае: Детето ми не е убиец, натопен е! (ВИДЕО) » Убиецът Иван побърка МВР – крие къде учи, цяла нощ шерва новини на Флагман за екзекуцията на Никол » Ексклузивно! Флагман разкри жестока двойна лична драма за майката на Никол » Брутално! Иван не искал да убие Никол, а само „да я сплаши – да я боцне” (ОБНОВЕНА) » Луд ли е убиецът на малката Никол? Може да излезе сух – на свобода » Първо във Флагман.бг! Това ли е 15-годишният Иван, обвинен в хладнокръвното убийство на Никол » Нови разкрития за убийството на малката Никол: Раната е дълбока 3 см, наръгана е силно и целенасочено (ВИДЕО) » Трагедията е неописуема: Никол била едно дете в семейството, навършила 11 г. преди дни » Първо във Флагман.бг! Арестуваха млад бургазлия за бруталното убийство в „Меден рудник” » Жесток мотив за убийството в жк „Меден рудник”: Малолетните бургазлии се скарали къде да пушат наргиле » Първо във Флагман.бг! 11-годишната Никол е зверски убитата в жк „Меден рудник” » Кърваво убийство в "Меден рудник": Разбиха до смърт главата на млада жена » Извънредно! Момиче е открито окървавено в асансьор в ж.к. „Меден рудник”
Виж всички Скрий повечето
Новините
EU2018BG
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Политика
Всички политически сили в европарламента поздравиха България за успешното председателство
Всички политически сили в европарламента поздравиха България за успешното председателство

„Браво! Отлично! Много ви благодаря!“. Това каза председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер


Всичко в категорията
Защо Българското председателство е успешно Борисов представя резултатите от българското европредседателство на среща на върха Борисов към Европейския съюз: Пожелавам ви и занапред така да ни помагате! Исторически момент! Българското председателство домакин на първия дебат за кохезионните политики след 2020. Как ще се разходват 300 млрд.евро? Министрите на туризма от държавите членки на ЧИС се срещат във Варна Петър Кънев брани малкия и средния бизнес на форум от Европредседателството, приветства инициативи на ЕС Обсъждат как ще се разпределят парите на ЕС след 2020 година Бургас посреща стотици гости като домакин на Европейския морски ден Министър Павлова: Дигитализацията осигурява по-добри услуги за гражданите Стани „делегат“ на Българското председателство в Деня на отворените врати в НДК на 21 май Политическият елит на Европа се среща с лидери на Западните Балкани в София
Паяк пропадна и спука тръба в центъра на Бургас, аварията е огромна (ВИДЕО)
Паяк пропадна и спука тръба в центъра на Бургас, аварията е огромна (ВИДЕО) В момента на място работят екипи, аварията е локализирана и се очаква да бъде отстранена в близките часове
Всичко в категорията
Внимание! Стара къща в широкия център на Бургас на крачка от срутване(СНИМКИ) Бургазлия алармира: Асансьорът на пасарелката до „Мираж“ е опасен, притисна като в менгеме количката заедно с бебето ми! Туристи помислиха фонтана пред Община Бургас за Ди Треви, циганка обра стотинките им Извънредно! Червена Хонда пламна до Ритуалната зала в Бургас (СНИМКИ/ВИДЕО) Само във Флагман! Дърво премаза автомобил заради бурята в Бургас Огромни опашки от автомобили блокираха границата с Гърция (СНИМКИ) Вижте състоянието на плочките на най-използваната автобусна спирка в Бургас Ще можем ли да си носим туби с бензин в колата? Парламентът прие изцяло новия Закон за горивата Много разсеян дядо подкара старата си шкодичка по бул.”Алеко Богориди” Вижте какво причини силният дъжд в бургаския ж. к. „Зорница“ (ВИДЕО) Това момче обра колата на бургазлийка, познавате ли го? (ВИДЕО)
Тръмп обеща, Тръмп изпълни: Започна изграждането на стената по границата с Мексико
Тръмп обеща, Тръмп изпълни: Започна изграждането на стената по границата с Мексико Проектът е на стойност 22 млн. долара и ще бъде приключен за седем месеца


Всичко в категорията
Брутална вендета! Заляха автомобил с монтажна пяна (СНИМКA)
Брутална вендета! Заляха автомобил с монтажна пяна (СНИМКA) Кодиакът е съвсем нов, а цените за този модел при дилърите започват от около 18 хил. евро


Всичко в категорията
Екшън в морето! Турски военен кораб задържа екипажа на кипърски риболовен кораб, собственост на бизнесмен Протестът срещу затварянето на винзавода в Карнобат започна, гледайте НА ЖИВО Удар! Полицията задържа 5 кг хероин, укрит в тайник на Мерцедес (СНИМКИ) 84-годишна старица метна 13 бона на мним полицай Нова издънка с пияния доктор от Хисар, вижте какви „чудеса“ сътвори след поредния запой Бесен екшън в семейството на наша риалити звезда заради красива жена 450 сигнала за корупция на висши чиновници. А обвинени? Мистерията с ученичката Силвия, изчезнала безследно преди първия звънец, се заплита! (СНИМКИ) Разследване: Отровената в Солсбъри рускиня се оказа елитна проститутка 35-годишният Иван започна работа в хотел, 5 пъти обира касата с подправен ключ Министър Младен Маринов: 65 българи са убити, а разкрихме 64 от убийците (ВИДЕО)
Цацаров: Не мисля, че екстрадицията на Димитър Желязков-Очите ще повтори случая „Цветан Василев”
Цацаров: Не мисля, че екстрадицията на Димитър Желязков-Очите ще повтори случая „Цветан Василев” Нямам смелостта да предвиждам действията на турските съдебни власти, заяви обаче още главният прокурор
Всичко в категорията
Ще се кандидатира ли Деница Вълкова за нов мандат в Апелативния съд в Бургас или отива във ВКС? (ВИДЕО) Съдия Стойков след 8-годишната присъда за убийството на Никол: Децата ни растат в агресивна среда, губят морални ценности Лозан Панов вбеси депутатите – обвини ги в ниска институционална култура, чете им лекция по демокрация С водосвет за здраве откриха новата съдебна година в Бургас (СНИМКИ) Кой е новият ръководител на Районния съд в Бургас (снимка) Шефката на Районен съд-Бургас подаде оставка Мариан, който екзекутира жестоко майка си: Искам вкъщи, адвокатът не ми дава надежда Арестуван след екшън в Бургас каналджия лъсна в касапница с 10 трупа на "Тракия" (СНИМКИ) Турски съд осъди българката Мира Яшар на година и 10 месеца затвор Заподозреният за тероризъм швейцарец остава в ареста Джигитът, блъснал и убил балетиста във Варна, имал проблеми със зрението
Майсторство и перфекционизъм: Вижте ВИДЕО за ръчното сглобяване на двигателите на BMW M850i
Майсторство и перфекционизъм: Вижте ВИДЕО за ръчното сглобяване на двигателите на BMW M850i Независимо от цената на немския спортен автомобил, характеристиките му определено ще бъдат впечатляващи


Всичко в категорията
Протестиращите от винзавода заклещиха шефа на Митницата Валери Стефанов, вижте екшъна край Карнобат От епицентъра на събитието: Гледайте НА ЖИВО протеста в Карнобат Работници на винзавода: Обричате цял град на глад, ще ни унищожите! (ВИДЕО) Извънредно! Автобус блокира жп линията Бургас-София, стотици работници на Винпром Карнобат на протест пред завода Една от най-големите вериги за дрехи в Германия отваря 10 магазина у нас С 34 млн. лева са скочили оборотите по Северното Черноморие през лятото Бургас може да стане стартъп град и да се превърне в магнит за инвеститорите Наказателна отговорност за производство на цигари без бандерол! Ето как българите превземат Европа с нелегални фабрики Земеделци, побързайте! Коригирайте декларациите към НАП до 1 октомври, иначе следват глоби Хлябът поскъпва с 15%, масовият вече е 1,10 - 1,15 лeва Договорите с подизпълнители по обществени поръчки стават публични
Изтича срокът, в който КФН трябваше да внесе доклад за „Олимпик” в парламента
Изтича срокът, в който КФН трябваше да внесе доклад за „Олимпик” в парламента Кипърската компания фалира, а над 200 хил. застраховки на автомобили се оказаха невалидни


Всичко в категорията
Ново разкритие: Свидетели, карали зад автобуса - ковчег край Своге, разказаха с колко км/ч се е движел Нощни проверки на такситата в Бургас Мегавзрив във военен завод: Най-малко трима души са загинали Дончо Атанасов и Лазар Лазаров на разпит в Националното следствие Спецпрокуратурата влиза в офисите на два от най-луксозните хотели БНТ уволнява пияния Цветан Николов, който едва не умря в катастрофа Хакнаха Търговския регистър, прекратен е достъпа до него Дейвид Хаселхоф ще се жени за трети път Брутална агресия в училищен двор! Деца се млатят пред учители, вдигнаха на крак полиция и Бърза помощ (СНИМКИ) Разследване на Флагман.БГ показа: Странно е, че никой няма интерес от палежа „Адам и Ева” Конфискуваните артефакти при спецакцията в Сарафово предизвикаха сензация в научните среди. Какъв е произходът им? (СНИМКИ)
Бита учителка: Удряха ме и бащата, и майката, а после и детето пред учениците (ВИДЕО) Ани Петрова показва в Бургас колекция фотоси на български артисти, поети, писатели и художници Запознават още 3 училища в Бургас с киберпрестъпността Показват късометражни филми от 14 държави от 10 до 13 октомври във "Флора"-та Филиалът на НХА в Бургас открива учебната година на 3 октомври Полезни съвети как да се справим с първолака През новата година в Бургас: 64 деца ще учат чрез работа по швейцарски модел Първият звънец призова стотици деца на училище в Приморско и Ново Паничарево Първият учебен звънец събра над 2300 ученици в Община Несебър Професор съм в Софийския университет, а нямам право да преподавам в училище – абсурдно е #ВърниОбратно: Ето как бивши възпитаници на ППМГ „Акад. Никола Обрешков“-Бургас помогнаха на любимото си училище
Много доктори мълчат: Използваме тези лекарства ежедневно, а могат да ни навредят сериозно! Кампанията „От мама за мама“ сплоти бургаските майки УМБАЛ-Бургас представя високоефективен метод за диагностика и предотвратяване на инсулт "Мисис Бургас 2018" Вержиния Иванова помага за лечението на пациенти с редки заболявания в барокамера Ето кой грабна приза за „Най-добър специалист по здравни грижи“ за 2018 г. Доц. Михайлова от лаборатория „ЛИНА“ е единственият български учен, награден на международен симпозиум в Словения 7-те стъпки за силен имунитет през есента Д-р Ангелина Скръчкова, УМБАЛ „Дева Мария“: Почти 20% от хората умират от исхемична болест на сърцето Става страшно! Стадото на Ани от Болярово, която стотици бранеха, започна да измира, четири овце са мъртви Проф. Тодор Кантарджиев: 30% от разболелите се от Близкоизточния респираторен синдром умират (ВИДЕО) Искате як секс? Тогава имате нужда от тези витамини!
Трагична новина! Не успяха да спасят младия рокер, смазан при зверската катастрофа (СНИМКИ) Извънредно! Самоуби се бившият шеф на баретите Филко Славов Огромна трагедия! Директорка на училище загина в зверска катастрофа преди първия учебен ден (СНИМКА) Тригодишният Никола от Бургас се нуждае от $120 000, започна кампания „Дарение вместо цветя“(ВИДЕО) Трагична новина! Почина известният цигулар, който се бореше за живот след зверска катастрофа на "Тракия" Виваком се гаври с дъщерята на покойничка трети месец Побоища, стригане, обиди - семейният ад на красивата Михаела Трагедията е огромна! Малкият Сашко се задушавал часове наред при 50 градуса жега в затворената кола Роднина на Шумахер със сензационни разкрития за състоянието му Млад мъж с ампутирани крака търси работа (ВИДЕО) Мъж в инвалидна количка живее в павилион без вода и тоалетна, добри хора му помагат (ВИДЕО)
Живот по време на социализъм
Живот по време на социализъм Това беше система, която държеше да знае всичко за всеки и да се грижи за правилното му идеологическо израстване


Всичко в категорията
Футболистите и служителите на Нефтохимик с декларация в подкрепа на ръководството Winbet намали шансовете на Манчестър Сити за титлата след контузията на Де Брюин Нефтохимик и Черноморец в епичен сблъсък, победителят ще играе с градското чудо Звезденбург Станимир Димитров от ФК "Нефтохимик": Оставката ни е в знак на подкрепа Фенове на Нефтохимик с убийствено писмо: Футболна революция или закопаване? Скандалът се разраства: Цялото треньорско ръководство на Нефтохимик подаде оставки Николай Тодоров: Отстъпвам позицията си на всеки, способен да поведе Нефтохимик в по-добра посока Бербатов - тук, Бербатов - там, ама май накрая – бам! Шампионска лига се завръща с куп зрелищни битки Мегасблъсък между волейшампиона "Нефтохимик" и турския гранд "Галатасарай" в Бургас Фенове на Нефтохимик: Писна ни от гаври! Закрийте ни, ако ни използвате за политически цели
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Поморие
Помните ли колоритния Недко? Отново се прояви, в жк "Зорница" и "Изгрев" пропищяха от него
Помните ли колоритния Недко? Отново се прояви, в жк "Зорница" и "Изгрев" пропищяха от него  Цветков умишлено разбил асансьорното табло и след месец се върнал, за да си го прибере


Всичко в категорията
Вълчо Чолаков договори безплатно обучение в Китай на петима студенти от Бургас Котки и велосипеди в едно! Вижте как Бургас ги събра в арт инсталация (СНИМКИ) Почват мащабни ремонти на пътищата в Бургаско, ето кои са В петък двама професори изнасят концерт за цигулка и роял в експоцентър „Флора“ Закопчаха Иван Альошата, откраднал питбул от дома на бургазлия По настояване на жителите на кв.Долно Езерово: Бургасбус пуска самостоятелна линия и удвоява автобусите Момиче, целунато от Путин, се яви на кастинга в Бургас за „Гласът на България“ И атентатът на летище „Бургас” влезе в парламентарния дебат за министерските рокади Бургас се оказа национален лидер по ползване на PVC дограма, топлоизолация и дял на стоманобетонните жилища Научи ли се бургаският шофьор да спира на зебра, а знаят ли как пешеходците да пресичат? Децата ги учат (СНИМКИ) Запознават още 3 училища в Бургас с киберпрестъпността
Безумна заповед не пуска децата в СУ „Петко Росен” в ж.к.”Меден рудник”, ще чакат навън, докато ги въведе класният
Безумна заповед не пуска децата в СУ „Петко Росен” в ж.к.”Меден рудник”, ще чакат навън, докато ги въведе класният Много родители оставят децата си по-рано на училище, защото са на работа, но се оказва, че те не могат да влязат в стаите си преди 7:45 часа

Всичко в категорията
Потресаващо! Тийнейджъри се награбиха на улицата, задоволяват се до блок в жк "Меден рудник" (СНИМКА) Eто как ж.к."Меден рудник" ще отбележи празника си Заслужават ли бургазлии нови и красиви съоръжения? Вижте какво сътвориха вандали с площадката на ДГ "Детелина" Съни маркет открива днес магазин в Меден рудник! Пуска всички продукти на сензационни цени в новия обект Спешно! Търсят дарители с кръвна група “АБ-“ за Жеката, който изхвърча от мотора си в "Меден рудник" Моторист лежи на кръстовище в бургаския жк. „Меден рудник” след катастрофа (ВИДЕО) Три часа оглеждат мястото, където се разцепи пистов мотор в ж.к.”Меден рудник”, водачът – в тежко състояние Помогнете! Спешно търсят кръв за пострадалия при касапницата моторист в жк "Меден рудник" Градският стадион на Бургас ще е от английски тип, морски платна ще спират розата на ветровете край ж.к.”Меден рудник” Ето кой е арестуваният наркодилър в жк. “Меден рудник“ Белезници за оборотен наркодилър от бургаския ж.к.”Меден рудник”, откриха 90 грама марихуана в дома му
Училището в айтоското село Карагеоргиево посрещна учениците с чисто нов спортен комплекс (СНИМКИ)
Училището в айтоското село Карагеоргиево посрещна учениците с чисто нов спортен комплекс (СНИМКИ) Новите спортни полщадки ще се ползват не само от учениците, но и от младите хора в селото напълно безплатно

Всичко в категорията
Извънредно! Пламна Сеатът на млада айтозлийка, разследват палеж Обрат: Прекратиха търга за ремонт на Айтоския проход – сметката била грешна Прехвърлят на държавата всички язовири в община Айтос, кметът Васил Едрев застана зад концесионерите Шокиращо! Локомотив започна да се разпада при 130 км/ч край Айтос Нанков към Али за Айтоския проход: Сигурен съм, че задавате този въпрос за последен път Златомир се разциври, че влиза зад решетките. Затворът бързо го пречупи! Шест фирми в битката за реконструкцията на автогарата в Айтос Хората не вярваха, че ще се случи. Но ето, че парк „Славеева река“ в Айтос се превърна в зелената перла на Бургаско Айтос с бебе-шампион – Любомира се роди с тегло 5700 грама Айтоското Караново настръхна срещу педофила Живко, искат да изселят фамилията му от селото Изродът Живко от айтското село Караново, изнасилил 9-годишната си дъщеря. Твърдял, че имат връзка
Целият Карнобат се вдигна в подкрепа на лозарите от винзавода, превзеха сцената и поискаха оставки (ВИДЕО)
Целият Карнобат се вдигна в подкрепа на лозарите от винзавода, превзеха сцената и поискаха оставки (ВИДЕО) Карнобатлии са бесни, че се действа по начин, заплашващ поминъка на цял град и съзират други причини, съвсем различни от официалните

Всичко в категорията
Протестиращите в Карнобат: По чие нареждане затоврихте завода, обричате ни на глад (СНИМКИ/ВИДЕО) Протестът срещу затварянето на винзавода в Карнобат започна, гледайте НА ЖИВО Шеф на „Винпром Карнобат”: Щетите от показната акция на митниците за нас са огромни, досега сме загубили 10 млн.лева Започна гражданско неподчинение във винзавода в с.Церковски, Карнобатско Адв. Мосинов: Как прокуратурата реши, че Иван Димитров участва в ОПГ, след като свидетели казват, че ги е инструктирал да уведомят полицията при проблем Ученици от СУ „Христо Ботев” в Карнобат: Училището ни помага да си сбъднем мечтите (ВИДЕО) 213 деца в първи клас ще посрещнат училищата в община Карнобат Изгорелият Голф в Карнобат е на 24-годишен младеж, умишлен палеж ли е? Огнена вендета! Запалиха колата на карнобатлия пред дома му (СНИМКА) Диреният на Апенините карнобатлия с чудато обяснение за бягството си от Италия (ОБНОВЕНА) Безочливост! Карнобатлийка изостави пеленачето си, но 11 години по-късно го "припозна" заради 100 хил.лева
Несебърският археологически музей посрещна своите икони Цацаров: Не мисля, че екстрадицията на Димитър Желязков-Очите ще повтори случая „Цветан Василев” Огняна Вълканова: Не мога да си обясня защо управителката на хотела в Слънчев бряг ме нападна (ВИДЕО) Похвално! Столична фирма дари свои златни 45 кв.м за кръстовище в Несебър Несебър отбелязва 80 години от рождението на великия Висоцки Поморие атакува Несебър с дружина от 101 малки рицари в невиждан досега турнир на тамплиерите Районната прокуратура в Несебър подхваща екшъна с камериерките в хотел „Сънсет“ на Слънчев бряг Близо 50 тона отпадъци събраха в Несебър в кампанията „Да изчистим България заедно“ Община Несебър удължи срока за дървата за огрев за най-старите хора Облекчават приема в детските градини на Несебър Първият учебен звънец събра над 2300 ученици в Община Несебър
Хлапаците Стамен и Кристиян отпрашиха с мотора на помориец, ченгетата ги хванаха Собствена бензиностанция и спасително ремонтно корабче за поморийските рибари Поморие атакува Несебър с дружина от 101 малки рицари в невиждан досега турнир на тамплиерите Кметът Иван Алексиев и зам.-посланикът на САЩ Джон Фридман и откриха новото крило на ДГ „Детелина” в Поморие 100 първокласници прекрачиха прага на обновеното Начално училище „Иван Вазов” в Поморие (СНИМКИ) Добрата новина! Ремонтират спортни площадки в Поморие за близо 300 хил.лв. Откриват нова детска градина за 1 млн. лв. в Поморие Поморие празнува Съединението, полагат венци и цветя пред монумента на Левски Сигнал до Флагман.бг: Бесен таксиджия щеше да ме помете В Поморие група Булгара ще изнесе празничен концерт в деня на Съединението Луд се прави на терорист в Поморие, награби сатър, но си намери майстора
Кой подведе премиера за "Силистар" и защо се огъна при най-слабия натиск? Кметът на Царево: План за вилно селище до Силистар няма, но хората се бият там, за да стигнат до плажа Ето как партийно-грантаджиите "зИлени" превърнаха в кенеф плажа „Корал” (ВИДЕО) БСП - Бургас настоява областният управител да се произнесе по казуса "Силистар" Борисов разпореди на Чолаков да спре решението на местната власт по казуса „Силистар“ Котка помогнала на учените да открият новия биологичен вид в село Велика (ВИДЕО) Георги Лапчев: В Община Царево не е внасян инвестиционен проект за вилно селище до Силистар Кметът на Царево: Фалшива новина е, че ще се застроява Силистар Борисов към кмета на Царево: Не бързайте с решение на ОбС за Силистар Порожанов: „Клиника“ за чума имаше, оставки от моя страна надолу няма да има Дивокъмпингуващите показаха мизерията на плаж Корал, но защо не казаха чия е вината
Експерти от РИОСВ-Бургас спасиха бедстващо фламинго (СНИМКИ) Първият звънец призова стотици деца на училище в Приморско и Ново Паничарево За пример! Доброволци от Приморско събраха 1 т боклук за няколко часа Приморско събира отбора, за да се включи в кампанията „Да изчистим България за един ден” Огнеборец номер 1 на Приморско облепи сградата на пожарната с пъзели (ВИДЕО) Археолози пред сензационно разкритие! Светилището на богинята Бастет и акропол с хилядолетно послание заровени в Странджа Кметът на Приморско: Съединението прави силата С кръшно хоро завършиха фолклорните празници "Приморска перла" Приморско с хуманен жест, кръводарителска акция спасява десетки човешки животи Див купон на Южното Черноморие! Девойки мятат гюбеци върху хладилник на брега на морето (ВИДЕО) Завърши ултра крос триатлонът „Лъвско сърце”, кметът на Приморско също получи награда (СНИМКИ)
Знакова сграда в Средец бе преобразена, превърна се в „Зелената къща” (СНИМКИ)
Знакова сграда в Средец бе преобразена, превърна се в „Зелената къща” (СНИМКИ) Ремонтът струва около 800 хил.лв., Центърът за обучение на екологичните клубове разполага с 4 клубни помещения, работни кабинети и конферентни зали


Всичко в категорията
Кметът Иван Жабов в навечерието на градския празник: Средец трайно ще промени своята визия (СНИМКИ) ГЕРБ издигна Христина Шопова за кандидат-кмет в средецкото с. Орлинци Вижте програмата за официалния празник на община Средец Обявиха извънреден вот за селски кмет в община Средец - ще има ли политически сблъсък? Ужасяващо! Човек виси на бесилото на публично място в Средец Добра новина! Държавата отпусна 1,2 млн. лв. за ремонт на ключова улица в Средец Скандал! Инвеститор заплаши да се изтегли от Средец, ако не му продадат 1800 дка на безценица Започва пълната промяна на уличната мрежа в Средец по проект за близо 1,5 млн. лв. Новото бижу на Средец е почти завършено, откриват го за празниците на града (СНИМКИ) Трагедия! 13-годишно момче се удави в язовир край Средец Иван Жабов за скандала с екскмета на с. Орлинци: Прокуратурата разследва, но при нас няма нито един сигнал за нарушение!
За първи път държавата отпусна 800 хил.лв. за ремонти на улици в Малко Търново Археолози пред сензационно разкритие! Светилището на богинята Бастет и акропол с хилядолетно послание заровени в Странджа Посетители превърнаха най-красивата част на Странджа в сметище, но бургазлии им дадоха добър урок! (СНИМКИ) Как тържествено-етичните отношения на районния прокурор на Малко Търново с местните власти смутиха Цацаров Гард от НСО помрачи празника на Петрова нива, не „разпозна“ вицепремиера Валери Симеонов (ВИДЕО) Румен Радев идва на Петрова нива за 115-ата годишнина от Илинденско-Преображенското въстание Петрова нива чества 115 години от Илинденско-Преображенското въстание, вижте програмата на националния събор Тайнствено заклинание пази гробницата на Мишкова нива Партийната лидерка Заячка: Правителството да покани Заев на Петрова нива на 18 август Внимание, шофьори! Пътят между Малко Търново и Звездец - блокиран от… крави (СНИМКИ) Местни ченгета и общинари в Малко Търново укриват големец от ГЕРБ, вижте защо
Кметът на Сунгурларе Васил Панделиев с поздравително писмо за първия учебен ден ГЕРБ дари средства за паметна плоча в с. Дъбовица Невръстна челяд спаси от ареста 27-годишния Христо, закопчан при полицейска блокада след бясна гонка (СНИМКА) Стана известна самоличността на убитата от кола жена в Прилеп Нанков отряза Сунгурларе за ремонт на Върбишкия проход, трасето трябвало да се измести Пролетното почистване в Сунгурларе е в разгара си, общината с призив към гражданите Мъж подхвърли стотачка на катаджии в Бургаско, но вижте какво му се случи Екшън в Сунгурларе! Щерю убил своя приятел Панайот, ударил го с вила в главата Маратонецът Шабан Мустафа организира състезание за планинско бягане в Сунгурларе Истина ли е? Контролен „орган” помлял пиян личното си БМВ, бракува го набързо Жители на сунгурларски села: Тук е снежен капан, не пътувайте!
Трагедия край Руен: Мицубиши блъсна Хонда, прати я в крайпътно дърво и уби шофьора Намериха изчезналата 17-годишната ученичка от Вресово, пила кафе на „Кашмир“-а с гаджето си Мистерията се заплита: 17-годишната синеока красавица от Вресово избягала с гаджето си? Издирват 17-годишно момиче, в неизвестност е четвърти ден Как „турската” община Руен се превърна в символ на толерантност и спази завета на Апостола (ВИДЕО) Румен Радев откри паметник на Левски в Руен, нарече общината пример за толерантност Историческо! Откриват паметник на Апостола на свободата в сърцето на крепостта на ДПС Руен (СНИМКИ) Кръв на пътя: Хонда се заби в мантинела край Руен, лекари се борят за живота на жена Ужасяващи подробности за сблъсъка между тир и бус на Ришкия проход Драмата след мелето на Ришкия проход е неописуема: Ниязи дошъл от Турция при болната си баба, а ще го върнат в ковчег Екшън в Руен: Маскирани "нахлуха" в СУ "Елин Пелин" и взеха заложник (СНИМКИ/ВИДЕО)
Има сценарий Бойко Борисов да управлява завинаги, но досега българите са показвали, че не са руснаци Интервю Всички интервюта Проф. Евгений Дайнов пред „Флагман”: Има сценарий Бойко Борисов да управлява завинаги, но досега българите са показвали, че не са руснаци
Вариантите за страната са два – или да се заформи евразийска авторитарна крепост, или обществото да прояви достатъчно демократични рефлекси, казва политологът
Глас отвътре Всички Георги РУСЧЕВ, журналист Георги РУСЧЕВ Топ грозотия: Дори фасадите на бургаската ул. „Алеко Константинов“ плачат за ремонт (СНИМКИ) С графити на Комендантството, смърдящ нужник, разбита настилка и сборище от мръсни котки - така тупти сърцето на Бургас


Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали Паяк пропадна и спука тръба в центъра на Бургас, аварията е огромна (ВИДЕО) Внимание! Стара къща в широкия център на Бургас на крачка от срутване(СНИМКИ) Бургазлия алармира: Асансьорът на пасарелката до „Мираж“ е опасен, притисна като в менгеме количката заедно с бебето ми! Туристи помислиха фонтана пред Община Бургас за Ди Треви, циганка обра стотинките им Извънредно! Червена Хонда пламна до Ритуалната зала в Бургас (СНИМКИ/ВИДЕО)
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любов
Дневен хороскоп за 22.09.2018на Стефка Добрева - астролог, нумеролог и лечител
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Не се страхувайте от трудности! Можете да ги преодолеете. Способни сте на подвизи, за да изпълните своите цели. Не притискайте обаче хората, които ви обичат! Гордостта и високомерието само ще ви навредят. Поговорете спокойно и приемете съветите им! Това е ден за духовно прозрение, но не и за флирт. Жените да внимават със свалячите! Днес сте като магнит за кретени, които си търсят забавление. По-добре да сте сами, отколкото с някого, който не ви заслужава. Мъжете пък е време да помислят за грешките си и да ги поправят! С това, което сте замислили, лесно ще се справите. Помислете как да разширите дейността си! Избягвайте разгорещените спорове и хората, които са склонни към насилие! Вместо на дискотека или бар, заведете любимия човек на разходка сред природата! Това е ден за експерименти. Може да поемате вина – и бели, и червени, но не и отговорност, защото старанията ви няма да бъдат оценени. Може дори да ви обвинят за грешки, които други са направили. Помолят ли ви за помощ обаче, не отказвайте! Бъдете милостиви, ако някой ви срещне с протегната ръка! Имате достатъчно сила и умения, за да изпълнявате всякакви задачи. Липсва ви само желание за работа, но това е естествено. Сега обаче е добре да помислите за вашите приоритети. Слушайте интуицията си, тя няма да ви разочарова! Възможни са проблеми със стомаха. Според Тургенев, щастието е като здравето - ако не го забелязваш, значи го имаш. Може би не го забелязвате, но това не пречи да се усмихвате щастливо и да радвате хората край вас. Можете да оставите в миналото недоразуменията и да хармонизирате отношенията си. Любовните приключения може и да ви замаят, но може да се отразят зле на финансите. Внимавайте с парите, за да не се наложи да гладувате! Заради емоциите сега не ви е до важни дела. Ако все пак имате неотложен ангажимент, ще ви нужно повече време, за да се справите със задачата. Обуздайте апетита си! Ако талията ви застрашително расте, спрете да се погубвате с нож и вилица в ръка! Избягвайте обилното хранене и ако имате проблеми със сърцето! Подложете се на диета! Може да изпиете една – две чаши вино, а с ракията внимавайте! Намалете и цигарите! Добре ще ви се отрази на настроението и дори на здравето една разходка сред природата. Може да слушате приятна музика, да медитирате, да се занимавате с автогенен тренинг, с йога или с Рейки. Това ще ви зареди с положителна енергия и ще ви освободи от стреса. Денят е чудесен за начало на всякакви дела. Може да се захванете с нещо велико, или дори с нещо незначително и да постигнете успех, макар че днес ви се иска да прекарате деня в леглото. Може да се забавлявате с любимата (любимия) и не досаждайте на никого с въпроси! Отстоявайте принципите си и бъдете готови да се борите, за да реализирате набелязаните цели! Съперниците си едва ли ще изплашите с груба сила, може да ги победите с хитрост. Мъжете, ако имат ново гадже, да не спират да се държат с нея мило и да я засипват с комплименти! Ако дълго време сте отлагали разрешаването на определен проблем, сега имате възможност да го направите. Станете гъвкави в мисленето и действията ви ще са продуктивни, ако се отпуснете и разчитате на своята изобретателност. Срещайте се с приятели и се забавлявайте!
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип