Полицаи разнищиха стъпка по стъпка пътя на Никол към смъртта в бл. 108 в жк „Меден рудник”


Полицаи разнищиха стъпка по стъпка пътя на Никол към смъртта в бл. 108 в жк „Меден рудник”
На това място пред Търговски център Триа на пл. „Тройката” Никол и Иван се срещат в 15:35 ч., за да поемат към БСУ
24 Август 2017, Четвъртък
Автор: Емел МАХМУД

На това място пред Търговски център Триа на пл. „Тройката” Никол и Иван се срещат в 15:35 ч., за да поемат към БСУ


Полицейско разследване разби на пух и прах митовете, че 15-годишният Иван е удобната изкупителна жертва, а истинският извършител на убийството се прикрива или се търси.

Записи от охранителни камери са дали пълна картина на престъплението и са доказали недвусмислено, че неговият извършител най-вероятно е Иван. Двамата с Никол са се срещнали пред Търговски център Триа на площад „Тройката” в Бургас в 15:35 ч. След като разменят няколко думи помежду си, двамата поемат спокойно по главната улица „Александровска” в посока Бургаския свободен университет. В 16:15 ч. те хващат автобус за жк „Меден рудник” от Централната автобусна спирка "Александровска".

Иван Иванов се чекира с ученическата си карта за градския транспорт, а Никол си купува билет. Това е установено от видеоконтрола на интегрираната система на общинския превозвач „Бургасбус”. През цялото време на пътуването те се държат като приятели, но рядко се обръщат един към друг и погледите им не се срещат.

Слизат на Терминала „Меден рудник” в 16:42 ч. Веднага след това те тръгват към блок 108, без никакво колебание. По данни на полицейския източник, предоставени ексклузивно на Флагман.бг, е нямало никакво съмнение, че мястото, където ще се пуши евентуално наргилето, е именно блок 108. Той се намира близо до блок 96, където живее Иван. Но по всяка вероятност той е предпочел другата сграда поради свободния достъп до покрива. Срещата е била основно, за да се огледа мястото за бъдещото шиша-удоволствие.
Убийството е извършено минути след това в асансьора на вход Б в бл. 108, което изключва възможността трети човек да се е присъединил към двамата и да е съпричастен към престъплението.

В категории: Крими


32
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
32.
Димо
25.08.2017 16:40:34
4
1
Случаят от Ямбол приключи така: https://news.bg/crime/dozhivotna-prisada-za-ubietsa-na-13-godishnata-eleonora.html
доживотна за килъра. За Бургас трябва да приключи по-същият начин.
31.
Димо
25.08.2017 16:27:28
9
0
Преди повече от десет години в Жк. "Златен Рог" в Ямбол също беше потресен от подобно убийство на малолетно момиче.В Google се намират архиви от различни онлайн новинарски сайтове. https://news.bg/crime/13-godishnata-eleonora-ot-yambol-udushena-ot-svoy-sased.html
След като приключи цялата дъндания се разбра че основният мотив на убиеца да задърпа момичето в мазето, когато тя е тръгвала за училище е бил секс.След като му се е дръпнала той я удушил... Вероятно тук мотива на убиеца е също секс... На последният етаж я притиска в асансьора за да получи нещо, но след като момичето се дърпа той и посяга с хладно оръжие фатално... Цяла България е потресена от случилото се в Бургас... Съболезнования към родителите! Убиеца да отнесе доживотна.
30.
Поаро
25.08.2017 15:33:02
8
0
Ко прайте ве криминалисти.Открихте ли убиеца !Ми айде дее...Той ще си излежи присъдата докато го разберете кой е.Само да ви кажа-една баба от 109 блок е видяла зайчето Бъни с две наргилета под мишница,да бяга на зигзаг към мандренското езеро.От ФЛАГМАН ми казаха-на 100% е в играта.
29.
3. фарфои
25.08.2017 12:56:00
1
0
За безалкохолно говориш нали?
28.
До 27
25.08.2017 11:08:12
5
2
Не те разбирам какво искаш да кажеш наистина,при едно боцване ти знаеш ли колко кръв има? Не съм компетентна да коментирам криминално деяние,а ти? Те раследващите не са дастатъчно компетентни като гледам,а какво остава за теб и мен. Казвам че всички искаме да се разбере истината,защото има много въпроси на които отговора е скрит, а може би и манипулипан!
27.
До №25
25.08.2017 10:48:02
2
5
Да, пълни глупости написа! Къде те учиха да пишеш, че хората да не си пращат там децата? Знаеш ли колко кръв тече при "боцване"? Това, че гледаш по телевизията криминални сериали, не те прави с компетенция да коментираш криминално деяние.
26.
Една майка
25.08.2017 10:40:36
17
3
Трагедията е огромна! Мили хора, вината е наша, обща, споделена, на обществото. Не се побирам в кожата си, като чета небивалици и епитети за убитото прекрасно дете. То няма никаква вина, нима 90 % от 11 год. деца нямат фейбуци и безброй приятели?! Изобщо не изключвам тезата, че извършителят на това изродско деяние е въпросното дете Иван, бил добър, хрисим и т.н., то хубаво, но това дете е мачкано, обиждано, потъпквано, само влизайки в профила му, поне трима негови " приятели" под постовете му го наричат бавен, луд и какво ли още не. Предвид състоянието му това дете е трупало злоба и хоп в един момент се отключва и агресията, надмощие над жертвата. Повечето серийни убийци са имали подобно детство. А родителите виждат едно хрисимо дете и дори не подозират какво ли става с все още детското му съзнание и какви ли не мисли се пораждат във вече болната му и обременена психика.Не случайно един приятел полицай ми е казвал, че родителите най- малко познават децата си. Момиченцето е само на 11 год, наивно по детски, милото дори не му е минало през главата какво може да се случи, как да се предпази. Зловеща история с още по зловещ край. Като родител съм изключително притеснена за бъдещето на децата си, изпитвам ужас, като гледам какво се случва навън, как ще опазим най- милото си, а именно собствените ни деца... Навън е много страшно. В това забързано ежедневие, все нещо може да ни убегне и то да бъде фатално...Искрени съболезнования към родителите на това прекрасно дете, кураж мили хора, въпреки жлъчта на огромната болка, която е в сърцата ви. Не знам какво да кажа...
25.
Пълни глупости
25.08.2017 09:57:19
26
4
АМА ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ!Аз мисля че версията първоначалната беше че те са отишли при техен общ познат във входа,който всъщност издава че причината за убийството е къде да пушат наргиле!!!! Някой направи ли си труда да проследи живущите в този вход? Ако това е била причината къде е шибаното наргиле? Освен това тоя кухненски нож открит ли е? По него има ли отпечатаци на Иван? Майка му потвэрдила ли е че липсва нож в тях? И не само че в центъра и в автобуса никой не го е видял, ами и пред блока никой не гж е видял че е изцапан? Някой по долу беше написал че ако бил зад нея нямало как да е изцапан - НЕВЪЗМОЖНО! Поне по ръцете си ще има кръв- това е невъзможно целия осансьор и всичко да е в кръв,а той да няма и петанце. Хора съгласям се напълно с вас ,че убиеца заслужава смърт!!!!! Това е толкова долно,мръсно ,гадно и мръсно същество,че той няма право да диша вече,но предвид шибаната ни държава и съдебна система,предвид че всичко е корумпирано от най-висши магистрати до контрольорката в абтобуса наистина падхождаме с недоверие към целия тоя ужас!!!! Вярвам в манипулацийте и те се случват повярвайте ми! За това просто ние всички искаме да знаем истината! Не пак да хвърлят пясък в очите ни! Ако Иван е шибания убиец нека цялата ярост на НАРОДА се стовари на главата му, НО АКО НЕ Е?Всичкж е много странно има мн.въпроси,има мн.недомлъвки и скрити неща в този случай! Не живеем в нжрмолна държава ! Нападките върху починалото дете са абсолютно излишни,за умрелия или нищо или само добро! За майка й.....незнам то е ясно че е допусната грешка в начина на отглеждане на детето,но това и тя си го знае,няма нужда да сипваме сжл в раната й,пж скоро това трябва да е наша обеца и да се замислим за децата си и начина по който ги гледаме и възпитаваме! НЕКА ИСТИНАТА ВЪЗТЪРЖЕСТВУВА И ТО НЕ ЗАРАДИ НАС,А ЗАРАДИ НИКОЛ,ДА ПОЧИВА МИРНА И СПОКОЙНА!
24.
Бургазлия
25.08.2017 08:59:06
6
3
Подкрепям Темида!
А иначе аз си го обяснявам, че е бил сгъваем, а не кухненски нож. Вторият би се пренасял доста трудно, а и най-малкото щеше да направи впечатление на хората в автобуса.
23.
Темида
25.08.2017 07:53:30
6
7
Няма ли кой да го намушка този психопат и да се приключва. Утре ще убие друг човек
22.
Бургазлия
25.08.2017 07:48:00
9
0
Ножът къде е бил през цялото време? Сериозно ли го е носил в себе си до центъра и после в Меден Рудник!? Щом са отишли направо там, а не са минали през апартамента на убиеца, и е нямало друг човек, по пътя на логиката излиза така!
21.
ДО ОТВРАТЕН
25.08.2017 06:21:58
7
6
Само факта че е искал нещо от 11 годишно малко детенце доказва че Иван е непълнолетен долен изверг и мръсен психопат. Само не ми казвайте, че и той е дете, защото разликата от дете на 11 и дете на 15 години е много голяма. 15-годишно дете разсъждава почти като голям човек, наясно е кое е добро - кое лошо, правилно - неправилно. Не можем да кажем същото за 11 годишно дете, то е прекалено малко за да прецени каквото и да е било в каквато и да е ситуация. А за носенето на нож лятно време....носил съм два ножа в мен лятото под дрехите, само по шорти и потник, няма никакъв проблем и не се виждат. Не е проблем за Иванчо да носи един средно голям кухненски нож, а ако е бил с чантичка.... още по-удобно.
20.
Отврътен
25.08.2017 04:57:23
8
1
Интересно е кога и от къде е взел кухненски нож, в центъра с ножа ли е ходил? Лятото дрехите леки как е скрил кухненски нож под тениска? и е ходил с него в центъра.
А за тези които са разгледали фейса на момичето е ясно че намерението на момчето е било секс, тя в нета се държи като ...... като й четеш коментарите си представяш на лични какво ли е писала.
19.
запознат
25.08.2017 03:24:23
9
4
Нямам как да е окървавен Иван ако в момента на пробождането е бил зад гърба и, мислете малко с тези празни глави! Ако е бил е зад нея, може спокойно да просегне ръка над рамото и да я мушне.
Може пък да е упрял острието на ножа на врата, стоейки зад гърба и докато е искал да я опипва или насили в асансьора и момичето да се е мръднало и да е станала белята. Сниман е на 7 камери малкия убиец. За какъв трети човек бълнувате който стоял скрит в шахтата, това да не ви е някакъв криминален филм от Местопрестъплението Маями?
18.
Nov
25.08.2017 01:36:17
10
0
Съжалявам номер 17,но ще те разочаровам.Основните състезатели още ги няма тук под тази публикация.Не са я надуши ли още.Погледни утре пак и ще видиш над коментара си как се вихрят истинските титулярни играчи.Приготви си лексотан и торбичка за повръщане!
17.
Pisi
25.08.2017 01:14:32
15
2
Хора,оставете на мира тази майчица да жали за рожбата си....Съсипахте фейсбука с тия ''новини''.Не е ли достатъчно,че погреба детенцето си.По 56002776 нови версий се пишат на минута.Сякаш слушам Албена Вулева.Само простотий.Бащата бил се оженил,Никол имала 3000 приятели,значи ме я гледат правилно родителите.Този Иван пък първо луд,после наркоман,след това стана умствено изостанал....Нямам думи просто.Аз значи като порасне дъщеря ми трябва да не я пускам от вкъщи навън,че сегашното поколение иззверя.Апелирам към журналистите просто да оставят Мими с мъката и,защото е неописуемо една майла да погребе детето си.
16.
Поаро
25.08.2017 01:03:26
9
3
Айде Криминалисти лягайте,че утре кой ще продава дини на пазара!
15.
невярващ все още ,че е Иван!
25.08.2017 00:57:08
14
4
Покажете ни на снимка ,окървавения Иван ,че всички това ни интересува..как никой не го е видял окървавен..та дори и майка му..нали му пере дрехите ???????Някой ,който е убил момичето е накарал Иван да отиде да го вземе от центъра и да го докара в бл.108..по-нататък следите се губят...пълна неяснота и мистерия......
14.
до 13душата ти е обсебена от ДЯВОЛА
24.08.2017 23:54:17
3
11
ДЯВОЛА ТИ ДИКТУВА ДА ПИШЕШ "ДВОИСТВЕН" ЖИВОТ – ПРИКАЗКИТЕ И БИЛИ НА УЛИЧНИЦА КАКВО ОБЩО ИМА ТОВА С ИЗВЪРШЕНОТО УБИИСТВО НА ДЕТЕ ВИЕ СТЕ НЕСПРАВЕДЛИВА –ГОСПОД ДА ВИ СЪДИ
13.
не нас тия
24.08.2017 22:42:42
17
4
Коментар 8 е мой-нито съм Нети, нито Неси, нито пък познавам някого от действащите лица в тази трагедия. Даже не съм от вашия град!. Аз съм обективен човек, мислещ, силно ВЯРВАЩ ХРИСТИЯНИН и се моля на Господ да не пострада една невинна душа. А вие като сте жадни за мъст, продавайте душите си на дявола. Жалко за убитото момиче, но трябва да признаем колко е била права прокурорката, когато още първия ден обяви, че това момиче е имало ДВОЙНСТВЕН живот! Приказките на Никол във Фейсбук не са на дете, а на малка уличница. Но никой не трябва да се прости с живота си заради своите приказки. Затова нека Господ помогне да се открие цялата истина!
12.
Бургас
24.08.2017 22:32:41
21
3
Като го притиснат Иванчо ще каже всичко от иглата до конеца!
Ей хора,това не е някаква детска игра,това е убийство по особено жесток начин на едно дете!!!!!
Докога ще търпим престъпните гадини да ни тормозят и убиват децата,нееееееее не сте познали!Око за око зъб за чене!!!!!!!!
Няма детето да гние в земята,а убиецът да си живее живота!!!!
Смъртно наказание за убиеца!!!!!!!!
След няколко дни започва учебната година,как ще сме спокойни за децата си уважаеми отговорни хора?????
Къде ни е спокойствието които са имали нашите родители когато ние сме ходили от 1клас сами на училище и спокойно сме се връщали по домовете си????
Искаме такова спокойствие!!!!
11.
КОМЕНТАР 8 Е НА ЛИЦЕТО ПРЕДСТАВЯЩО СЕ КАТО НЕТИ
24.08.2017 22:31:02
5
5
ТЕ ОПРЕДЕЛЕНО СА ОРГАНИЗИРАНА ГРУПА ПРИЯТЕЛКИ НА МАЙКАТА ОЩЕ С ИЗЛИЗАНЕ НА КОМЕНТАРА СЛЕД МИНУТА ИМА 7 ОДОБРЕНИЯ
10.
КОМЕНТАРИ 3/4/5/6/И7 СА НА НЕТИ
24.08.2017 22:21:49
8
3
ВНУШАВАЩА/ ЧРЕЗ КОМЕНТАРИТЕ СИ/ НА ОБЩЕСТВОТО НЕИНАТА ГЛЕДНА ТОЧКА ЧЕ КОМПЕТЕНТНИТЕ СЛУЖЕБНИ ЛИЦА ВЪРШАТ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ С ЦЕЛ ДА СИ УСИГУРЯТ УДОБЕН ИЗВЪРШИТЕЛ ЧРЕЗ ИВАН–В СТАТИЯТА "СБЪРКАНА РАБОТА МАИКАТА НА ИВАН ИМА НЕОПРОВЕРЖИМИ ДОКАЗАТЕЛСТВА –ГАВРЕЙКИ СЕ И С ПАМЕТТА НА ЖЕРТВАТА
9.
Мая
24.08.2017 22:11:13
10
0
Не ми се вярва убийството да е планирано,че тръпки ме побиват.Обир или тя е казала нещо,че ще каже на полиция и т.н.Но защо е бил спрян асансьора?Можеше на покрива "да се карат".
8.
не нас тия
24.08.2017 22:04:23
27
3
„Имало много кръв. Ударът във врата е бил само един, но от налягането е имало много пръски. " Тогава къде са кървавите дрехи на Иван? Как пък никой не е видял Иван оплискан целият в кръв! Толкова баби постоянно дежурят пред входовете, нали?То, ако си спомняте случая с убитата Яна в Борисовата градина, пак един невинен мъж лежа дълго време в ареста, а накрая хванаха истинския убиец Чеци! И накрая-отивали да пушат наргиле, без да носят наргиле!Скарали се за това, къде да пушат наргилето, което не носили със себе си.Кой тогава е носил наргилето?Иван е много УДОБЕН за следствието убиец!
7.
Sd
24.08.2017 21:59:25
11
0
А записи от М.Р.?
6.
.....
24.08.2017 20:55:01
21
2
тва означава че на тройката някой трябва да отишал с наргилето ..а ся
5.
мотивите
24.08.2017 20:54:26
18
1
и подбудите на едно убийство са важни, но все пак за да е на лице такова престъпление , основно е изпълнителното деяние, а аз не разбраха дали е намерено оръжието на престъmлението и дали е изследвано
4.
.....
24.08.2017 20:53:07
33
3
добре ве....къде е наргилето в цялата тая история..намерено ли е..дайте да го видим туй наргиле ве
3.
фарфои
24.08.2017 20:35:55
40
4
А ако в блока вече някой ги е чакал? Щом отиват направо там значи предварително е решено, колко му е да има друг носещ наргиле/джоинт или други неща.
2.
Пена
24.08.2017 20:33:01
33
3
Не знам дали има умисъл в това убийство, но съм на 100% сигурен, че момчето е малък неосъзнат наркоман с още по-неосъзнати родители, които не желаят да приемат реалността. Майката поне я видя цяла България що за стока е. Нормално е да защитава детето си, но има все пак някакви правила и граници. Искрено и съчувствам, но не повече от родителите на жертвата, които също са в шок и скърби. Пазете децата си и ги образовайте. Не е нормално дете да убие дете!
1.
Az
24.08.2017 20:20:38
23
2
Da vidim zapisite pone pred tria city centara
Емел МАХМУД Автор
Емел МАХМУД


Тема в развитие
» Жестоко: Убитата в асансьор в жк "Меден рудник" Никол пищяла от болка преди смъртта си, осъзнавала, че умира » Първо във Флагман.бг! Убиецът на малката Никол е вменяем, но пак ще се размине леко » И по чехлите на Иван има следи от кръвта на убитата Никол » Потресаващо! Екзекуцията на 11-годишната Никол е от ревност, планирана и извършена хладнокръвно с 20,5 см острие » Нови разкрития: 15-годишният Иван обичал да ходи с нож на срещи с момичета » Вътрешният министър: Има доказателства, че Иван е убиецът на Никол. За нас работата е свършена и виновникът е намерен (ВИДЕО) » Последната реплика на Никол преди смъртта й: Ще ме водят на ресторант, после ще разказвам » Бащата на Никол: Отпадна версията за убийство заради наргилето (ВИДЕО) » Защо бургаският съд подхранва теориите на конспирацията за убийството на 11-годишната Никол? » Идеалният подсъдим: малоумният » Братовчедът на Иван пред Флагман: Той не е убиец, много е страхлив, през живота си не е пипал нож! » Нови разкрития! ДНК по оръжието и телефона на Никол заковават Иван за бруталното убийство (ОБНОВЕНА) » Родителите на 15-годишния Иван, обвинен в жестокото убийство на Никол, го бранят в съда » Бащата на 11-годишната Никол: Убийството е планирано, целта е била да я намушка, да й вземе раницата и телефона (ВИДЕО) » Криминален психолог с нова жестока версия за бруталното убийство на 11-годишната Никол » Обвиненият за зверското убийство на Никол иска у дома, в понеделник отново се изправя пред съда » Полицаи разнищиха стъпка по стъпка пътя на Никол към смъртта в бл. 108 в жк „Меден рудник” » Бащата на убитата Никол: Не се сбогувах, не мога да я пусна » Деца на опасно тъпи родители масово пушат отровно наргиле » Съученици изпратиха убитата Никол, погребаха я в бял ковчег (СНИМКИ) » Дни преди ужаса в Бургас двама тийнейджъри се карат за Никол във фейсбук, заплашват с убийство (СНИМКИ) » Сбъркана работа! Майката на заподозрения Иван подала сигнал, че е заплашвана с убийство! (ОБНОВЕНА) » Второ училище отрича убиецът Иван да е техен ученик, лъснаха интриги » Съседите на Иван, обвинен в убийството на 11-годишната Никол: Да намерят истинския престъпник, той е невинен! (ВИДЕО) » Съдия Светлин Иванов скри от обществеността обвиняемия за зверското убийство на малката Никол (СНИМКИ) » Само във Флагман.бг: Никол е заклана в асансьора на 5-ия етаж, петна от кръв напомнят за ужаса (СНИМКИ) » Майката на 15-годишния Иван ридае: Детето ми не е убиец, натопен е! (ВИДЕО) » Убиецът Иван побърка МВР – крие къде учи, цяла нощ шерва новини на Флагман за екзекуцията на Никол » Ексклузивно! Флагман разкри жестока двойна лична драма за майката на Никол » Брутално! Иван не искал да убие Никол, а само „да я сплаши – да я боцне” (ОБНОВЕНА) » Луд ли е убиецът на малката Никол? Може да излезе сух – на свобода » Първо във Флагман.бг! Това ли е 15-годишният Иван, обвинен в хладнокръвното убийство на Никол » Нови разкрития за убийството на малката Никол: Раната е дълбока 3 см, наръгана е силно и целенасочено (ВИДЕО) » Трагедията е неописуема: Никол била едно дете в семейството, навършила 11 г. преди дни » Първо във Флагман.бг! Арестуваха млад бургазлия за бруталното убийство в „Меден рудник” » Жесток мотив за убийството в жк „Меден рудник”: Малолетните бургазлии се скарали къде да пушат наргиле » Първо във Флагман.бг! 11-годишната Никол е зверски убитата в жк „Меден рудник” » Кърваво убийство в "Меден рудник": Разбиха до смърт главата на млада жена » Извънредно! Момиче е открито окървавено в асансьор в ж.к. „Меден рудник”
Виж всички Скрий повечето
Новините
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Здраве
Има ли частни тротоари в ж.к."Възраждане" и как паякът вдигна БМВ-о на Георги Колев
Има ли частни тротоари в ж.к."Възраждане" и как паякът вдигна БМВ-о на Георги Колев Бургазлията твърди, че е собственик на земята, а сигналът в Общината подала бившата му приятелка, която искала да го натопи

Всичко в категорията
Читател на Флагман.бг показа мизерията на гробищата: Очи затварят мъртвите, но и живите спим вечния си сън Ужас! Бургаски деца смучат шоколад от спринцовки Улиците в Черноморец са реки, шахти бълват, а колите пъплят (ВИДЕО) Красивото бургаско село Равнец заринато от боклуци (СНИМКИ) Паяк пропадна и спука тръба в центъра на Бургас, аварията е огромна (ВИДЕО) Внимание! Стара къща в широкия център на Бургас на крачка от срутване(СНИМКИ) Бургазлия алармира: Асансьорът на пасарелката до „Мираж“ е опасен, притисна като в менгеме количката заедно с бебето ми! Туристи помислиха фонтана пред Община Бургас за Ди Треви, циганка обра стотинките им Извънредно! Червена Хонда пламна до Ритуалната зала в Бургас (СНИМКИ/ВИДЕО) Само във Флагман! Дърво премаза автомобил заради бурята в Бургас Огромни опашки от автомобили блокираха границата с Гърция (СНИМКИ)
Какво иска тази протестираща? Вижте колоритния й танц на жълтите павета (ВИДЕО) Слави покани Бойко Борисов в шоуто си, премиерът май се съгласи? Франция дава €500 милиона, за да усмири гневните си шофьори Жалък опит за протест в Бургас: Леля Златка знаменоската и едно знаме не успя да раздаде (ВИДЕО) Кой влошава доклада на ЕК - в. „Капитал”. Законът на Пеевски за медиите обаче щял да го подобри Над 1,2 милиона пенсионери ще получат бонус за Коледа Kpeмъл мoжe дa cи oтдъxнe. CAЩ e нaпът дa oтлoжи нoвитe caнĸции cpeщy Pycия Скандал! Треньорката в Спортното Соня Стойчева ругаела дете на етническа основа, твърди съветник Иван Нейков: Хванали сме се за горивата, но се мълчи за цените на наемите у нас и в Люксембург (ВИДЕО) Премиерът за данъците: Когато партията на Радев управляваше, карахме кола само в събота и неделя Договорено е споразумение за Брекзит между Лондон и Брюксел
Дядо блудствал със 7-годишна приятелка на внучката си Ужасяващо разкритие! Садист искал да отреже пениса на футболиста, но после подивял и.... Само във Флагман.бг: Вижте кой ще бъде обвинен за мъчителната смърт на затворника Горан Дъщерята на Митьо Очите пише до Флагман.бг: Не съм изчезнала, детето ми е болно Бандит заплаши и ограби двойка влюбени, излезли на романтична среднощна разходка Мъж краде саксии с туи, чемшири и лавровишни Цяла Гърция кълне "мирния бежанец" Алхахада, изнасилил 3-годишно момченце в Янина Младен Маринов: Протестиращите да спазват закона, не нападайте полицаи! (ВИДЕО) Вътрешният министър Младен Маринов: Искам Митьо Очите час по-скоро, но не можем да принудим Турция (ВИДЕО) Работник загина на жп гарата във Варна Шиптърската мафия: Албанските наркобосове в Лондон безсрамно се изфукаха с пари и оръжия (СНИМКИ)
Съдебен изпълнител, откраднал четвърт милион лева, се измъкна с условна присъда
Съдебен изпълнител, откраднал четвърт милион лева, се измъкна с условна присъда След 3 години той ще може отново да започне "работа" по ограбване на други свои клиенти
Всичко в категорията
Мъж и жена измамници си присвоиха ниви за 185 бона с фалшиви завещания Майка, изтезавала 14-годишната си дъщеря, се размина само с глоба 1000 лева Стар куршум в тялото на Митьо Очите случайно открили лекари в Бургас Обвиниха двама по казуса „Джи пи груп“, единият е с гаранция от 30 бона Само във Флагман.бг: Вижте кой ще бъде обвинен за мъчителната смърт на затворника Горан Лекарят, спасил Очите след стрелбата в Слънчев бряг: Беше в шок, кръвното - много под 60, в замъглено съзнание Държавата не може да намери голямата дъщеря на Митьо Очите, съседите й крият имената си Прецедент! Лихвар на 92-години отива на съд заедно с приятелката си Стари проблеми с корупцията, спряна съдебна реформа и драма с медийната среда, видя БСП в новия евродоклад за България Наркоготвачът на мъртвия ромски барон Иско се призна за виновен. Каква ще бъде присъдата му? Румен Радев спря еко-данъка за старите автомобили и обвини прокуратурата в политически действия (допълнена)
Нормално е Общината да иска филиал на Софийския университет в Бургас, но ние гледаме националния интерес В първото българско училище в Швейцария започват учебни занимания Образователното министерство предлага защитени специалности в машиностроенето, електрониката и автоматиката Призвание: Високоплатен мениджър стана учител в „Столипиново“ Бургас остава без филиал на Софийския университет – държавата спира процедурата Станаха ясни победителите в категория „Спорт“ на Кампанията „Аз и Ти ЗаЕдно“ Култовата комедията „Изневери в повече” отново на бургаска сцена Красимир Вълчев: Увеличаваме с 20% заплатите на учителите Бургаският писател Слави Томов представя творчеството на Томас Ман на 9 ноември Хитовият спектакъл „Железният светилник” ще бъде представен за единадесети път в Бургас Кметът Николов към младите учители: Вярвам във вас и в успеха на бургаските ученици
Художник помага на дете от Бургас да победи рака
Художник помага на дете от Бургас да победи рака 15 картини са включени в благотворителната изложба на Евгений Халачев, която ще бъде открита на 12 ноември в Клуба на моряка
Всичко в категорията
Майката на убиеца Викторио: Той беше най-добрият баща и детето го чака някъде, защото се обичаха Вдовиците на Коста Цонев пропъдени от семейството му Майка, пребивана от приятеля си: Зависим е от хазарта, заплашва ме с убийство (ВИДЕО) Четиригодишната Таня се нуждае от лечение в чужбина, майка й не може дори да я прегърне (ВИДЕО) 17-годишният Краси чака белодробна трансплантация, състоянието му се влошава Помогнете! Бургаски учител с 27-годишен стаж ослепя, нуждае се от спешна операция, за да прогледне Хирургът д-р Георги Гендов - герой за българските майки: Топлил като свое оперирано бебче в УМБАЛ-Бургас Болен мъж от Несебър иска да напусне България заради липса на лечение (ВИДЕО) 86-годишен българин живее на спирка, плаши крадците с камъни (ВИДЕО) Жестока трагедия! Откриха телата на издирваните рибари Петър и Васил 22-годишен студент се нуждае от 120 000 евро за лечение (ВИДЕО)
Астролог: Може да установите връзка с небесните сили
Астролог: Може да установите връзка с небесните сили В този ден Ангелът на Божественото слово отваря вратата на Знанията, дарява Сила и подлага човека на изпитания
Всичко в категорията
Иновация: Сателит ще лови колите без винетки 74-годишен шофьор помете Реното на бургазлийка на ул."Крайезерна" Внимание! Катастрофа на „Трапезица“ в Бургас предизвика огромна тапа, кръговото е запушено (СНИМКА) МВР: Няма регистрирани случаи на насилие между полицаи и протестиращи Извънредно! Протестиращите блокираха бул."Христо Ботев" АМ "Тракия" блокирана и край Ямбол и Сливен, шофьори разбиват мантинелата край Дупница КФН разкри как ще наказва шофьорите с „Гражданската отговорност“ Входът на Бургас откъм АМ „Тракия” остава блокиран, ето как шофьорите спряха движението (ОБНОВЕНА) Три джипа и БМВ затвориха входа към Бургас край Джъмбо (СНИМКИ) Стотици са затапени на изхода на Бургас заради протеста срещу скъпите горива Над 350 автомобила на бургаския протест срещу скъпите горива, искат и държавна намеса за гражданската отговорност
Скандал! Треньорката в Спортното Соня Стойчева ругаела дете на етническа основа, твърди съветник Корица със Серена Уилямс на GQ породи обвинения в сексизъм Бургаска гордост! Акробатите на “Черноморец” се завърнаха с три златни отличия от Международен турнир (СНИМКИ) Безапелационни! Акро-Джъмп се завърна с 12 златни медала от турнира „Дунавска перла” Кметът на Поморие Иван Алексиев с гневно писмо до БФС заради съдийска сеч, намекна за напускане на групата Созопол набира скорост и печели победа след победа. Може ли да вземе първото място от Нефтохимик? Нефтохимик си тръгна с три точки от Първомай Черноморец би Асеновец в истинска корида с безобразно съдийство Сребро за Мария Оряшкова на Световното по самбо Чичото на Джокович е новият директор на "София Оупън" Бургас се превърна в столица на плуването! Най-добрите състезали са вече в Парк "Арена ОЗК" (СНИМКИ)
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Несебър
Орлин Горанов с предколедна премиера на автобиографията си в Бургас
Орлин Горанов с предколедна премиера на автобиографията си в Бургас Събитието е с организатор и домакин Гранд Хотел и СПА Приморец

Всичко в категорията
БМВ Х5 отнесе 67-годишна в бургаския жк. „Изгрев” Коледна треска! Бургас пореща празника с три елхи и "звездно небе" Платформата КинеДок с 14 прожекции в Бургас, вижте заглавията и програмата Вижте графика на тренировките в Бургас подходящи за всеки - йога, водна гимнастика и аква спининг Първо във Флагман! Вижте най-красивия бутиков ансамбъл на бул."Богориди" (СНИМКИ) Общински съветник пита: Колко ще струва на бургазлии референдум за въздуха? Община Бургас ще ъпгрейдва електронната си система, възможни са забавяния в четвъртък Зов за помощ! 42-годишният Иван Михайлов се бори с коварно заболяване, да му помогнем Похвално! Монтират стъклописа в най-големия християнски храм в Бургас (СНИМКИ) Читател до "Флагман"! Шест месеца майка е затворник в собствения си апартамент в "Меден рудник" (СНИМКИ) Общинският експерт Иван Гюлев: Премахнахме велоалеята край морето, защото създаваше множество конфликти
Наркоготвачът на мъртвия ромски барон Иско се призна за виновен. Каква ще бъде присъдата му?
Наркоготвачът на мъртвия ромски барон Иско се призна за виновен. Каква ще бъде присъдата му? Грозят го до 10 години затвор и глоба до 100 хил.лева, но със сигурност наказанието ще е доста под максимално предвиденото

Всичко в категорията
Спецполицаи нахлуха в дома на Константин от жк „Меден рудник“ в Бургас, отриха 2 кг канабис Само във Флагман.бг! Вижте кой е собственикът на нелегалния склад за риба в жк „Меден рудник“ Извънредно! Разкриха нелегален склад за риба в жк "Меден рудник" (ЕКСКЛУЗИВНИ СНИМКИ) 31-годишен бургазлия с Пасат отнесе моторист на пътя за жк. „Меден рудник” 33-годишна бургазлийка от жк „Меден рудник“ отиде на почивка за уикенда, но съжали жестоко Вижте сълзите в очите на Анастасия – безскрупулен крадец от ж.к.”Меден рудник” задигна парите й, подиграва се с нея Само във Флагман.бг! Ето го Кольо от жк „Меден рудник“, закопчан при спецакция в Айтоско Джигит с тузарско Ауди "обърка" околовръстното на Бургас с АМ "Тракия", ето как ще бъде наказан Спипаха тийнейджърите, потрошили детска площадка в бургаския жк „Меден рудник” (ВИДЕО) 21-годишен младеж е в болница след катастрофа на бургаския бул. „Захари Стоянов” Тежка катастрофа край Меден рудник! Мерцедес помля комби, завъртя се и заби в стълб
В името на детето: Семейство от Айтос е готово на всичко, за да си върне малката Зейнеб В Айтос нямат време за губене! Стартира мащабен проект за 6 млн. лв., който слага край на мъките на три села Съветници от Айтос отказаха да бъде издигнат паметник на екскмета Борис Щерев Започна мащабният ремонт на автогарата в Айтос, вижте коя е фирмата-изпълнител Приоритет в работата ми са образованието и инфраструктурата. Ще работя в тази посока докрай Двоен празник за Айтос! Гордостта на България Мариела стана почетен гражданин (СНИМКИ/ВИДЕО) Николай Славеев и Руслан Мъйнов ще празнуват с айтозлии на Димитровден, вижте пълната програма Протест ли е това? Едва 50 души се събраха в центъра на Айтос срещу циганските издевателства (СНИМКИ) Подготвят протест в подкрепа на пребития от цигани Пламен Извънредно! Пуснаха двама от айтоските цигани биячи под гаранция, третият е задържан за 72 часа Циганин от Меден рудник провокирал кървавото меле срещу студента Пламен в Айтос
Алекс се покая за катастрофата в Карнобат, но съдът го остави зад решетките (ВИДЕО)
Алекс се покая за катастрофата в Карнобат, но съдът го остави зад решетките (ВИДЕО) Клиентът ми не е искал да предизвика това ПТП, недопустимо е да го представяте като богаташа, който гази хора със скъпата си кола, пледира защитникът му адв.Марковски

Всичко в категорията
Издъхна тезата на адвокат Марковски за дупка – виновна за двойното убийство в Карнобат 18-годишният ром, който уби две жени в Карнобат, е 12-класник в техникум, но не ходи на училище Алекс карал курсовете за шофьор в карнобатска школа, потил се здраво за изпитите, твърди адвокатът му (ВИДЕО) Алекс, премазал две жени в Карнобат, си нае известен бургаски адвокат да го защитава. Ще го освободи ли съдът от ареста? 13-годишен бил в Мерцедеса на Алекс, премазал две жени в Карнобат Няма дрога в циганина Алекс, който заби мерцедеса си в две жени и ги уби Трагедия! Почина и втората карнобатлийка, премазана от мерцедеса на Алекс Вътрешният министър Младен Маринов за катастрофата в Карнобат: Явно самочувствието зад волана е било високо! Само във Флагман.БГ: Как Алекс почерни задушница в Карнобат и напои с кръв ул. „Петър Берон” Само във Флагман.бг: Вижте Алекс, който предизвика автокасапницата в Карнобат Шофьорът, причинил кървавото меле в Карнобат, е 18-годишен с един месец стаж и с "Мерцедес" (ОБНОВЕНА)
Стар куршум в тялото на Митьо Очите случайно открили лекари в Бургас
Стар куршум в тялото на Митьо Очите случайно открили лекари в Бургас Извадили го и го дали на полицията 13 дни след стрелбата в Слънчев бряг през 2016 г.
Всичко в категорията
Започва второто издание на "Ние обичаме България" в Обзор Лекарят, спасил Очите след стрелбата в Слънчев бряг: Беше в шок, кръвното - много под 60, в замъглено съзнание Държавата не може да намери голямата дъщеря на Митьо Очите, съседите й крият имената си Децата от ДГ „Калина Малина“ посетиха историческия музей на Несебър, визитата е част от обучението им Ресторант „Джани“ остана без свободни маси, в петък клиентите чакаха за места, както през летните месеци Второто издание на „Ние обичаме България“ е вече факт Стартира изграждането на северния околовръстен обход на Равда В Свети Влас дават курбан за здраве Министър Ангелкова на крака за 50-годишния юбилей на гимназията по туризъм „Иван Вазов” в Слънчев бряг С подкрепата на американското посолство Несебър даде нов живот на храма "Йоан Алитургетос" в Несебър (СНИМКИ/ВИДЕО) Министър Ангелкова ще участва в откриването на реставрираната църква „Св. Йоан Алитургетос“ в Стария Несебър
Поморие си взе стария общински път от държавата, скоро започва мегапроекта за изграждането на велоалеи
Поморие си взе стария общински път от държавата, скоро започва мегапроекта за изграждането на велоалеи След цялостната реконструкция на I-9 и разширението между Поморие и кв. Сарафово ще стане възможно преминаването към втория етап от проекта

Всичко в категорията
Строителят на годината "Планекс" вдига Wave Resort за рекордно кратък срок (СНИМКИ) Местни скочиха срещу концесията на плаж „Поморие - изток”, с подписката подкрепят кмета Иван Алексиев Полицията с подробности за тежката катастрофа в Каблешково, възрастен мъж е потрошен Супер екстра! Поморие с безплатен интернет за жители и гости на града Акция край Поморие: Откриха половин тон фалшиво сирене в опаковки за истинско (СНИМКИ) Възрастни поморийци надхитряват телефонните измамници, последният хванат лежи в затвора 38-годишна жена заби Реното си в БМВ Х6 на пътя Бургас-Поморие РИОСВ-Бургас категорични: Сладководната риба в Поморие умира от недостиг на кислород Втора проверка днес ще решава има ли мъртва риба в язовир край Поморие и какво я отрови Депутатът Ася Пеева инициира среща с ахелойци, вижте какъв е поводът Ужасяваща находка! Лодка с труп доплава от Свети Влас до Ахелой
Созопол – град на романтиката или на измамата? (СНИМКИ) Сеч на гората край бившия къмпинг Черноморец може да активизира свлачище, плажът застрашен? (ВИДЕО) Съветници дадоха зелена светлина за ремонт на пътища в Созопол, но къде е кметът Панайот Рейзи? Кой сече над к-г „Черноморец”, за да тръгне активното свлачище? Само във Флагман.бг! Запалиха колите на созополския бизнесмен Коцето Василев (СНИМКА) Водолазът Ивайло Иванов: Източихме около 300 кубика нефт от потъналия край Созопол кораб (ВИДЕО) Спипаха надрусана мадама да броди с колата си из улиците в с. Крушевец, ето какво й се случи Уникална част от историята: В Ахтопол откриха килограми злато и сребро на именити владетели (СНИМКИ) "Ауто фактор" взема централния плаж на Созопол за 20 години, чадърът и шезлонгът по 7 лв. Рибари от Созопол на протест: Бранят "Германката" от застрояване (ВИДЕО) Започва делото срещу Хлебаря, убил с ритници сестра си
АПИ ремонтира над 117 км пътища в Бургаска област, ето кои са
АПИ ремонтира над 117 км пътища в Бургаска област, ето кои са Обявена е обществена поръчка за изработване на техническите проекти
Всичко в категорията
Държавата не прави почти нищо за Странджа през последните години – поредно доказателство, че живеем в разпад Представят утре съкровището от Калиакра и още разкрития на Сдружение „Черноморска Странджа“ Голямото сърце на Лозенец събра над 150 кг любов Представят на кръгла маса в Ахтопол историко-археологическите проучвания в Черноморска Странджа 30-годишен сливналия прати две момичета в болница след тежка катастрофа на пътя Царево-Приморско Спипаха 25-годишен софиянец, задигнал каяк от к-г „Арапя” край Царево ВМС чакат млади кандидати за 32 вакантни длъжности в Бургаско при заплата поне 780 лева Огнен ад изпепели две каравани в Лозенец! Умишлен палеж или инцидент? Ето къде в Бургаска област валя най-много, но пък няма никакви поражения Ето коя е критичната точка на Бургаска област, изсипаха се 110 литра дъжд на кв.м за 3 часа Общинари от Царево направиха първа копка на Зелен парк в Турция
Проверяват потънал кораб край Приморско заради опасност от втори "Мопанг"?
Проверяват потънал кораб край Приморско заради опасност от втори "Мопанг"? Корабът „Родина” е на почти същата дълбочина, морската администрация започва изследвания
Всичко в категорията
Добра новина! Започва мащабна реконструкция за 1 млн. лв. на ВиК мрежата в старата част на Приморско Мечтата на малчуганите от с. Ясна поляна се сбъдна, вече имат своe футболно игрище Състезателите на Приморско от клуб „Аригато“ с нови постижения Софийски полицай яко се издънил в Приморско, решил с изнудване за едно лято богат да стане Спортен деятел дарява книги на училището и библиотеката в Приморско Китен ще бие Приморско по скъпи чадъри и шезлонги. Избраха нови концесионери за двата плажа Жителите на община Приморско с безплатни профилактични прегледи на 12-13 ноември Депутати и полицаи с беседа в Приморско: Обясняват на пенсионерите как да се пазят от свирепите алоизмамници Уникално! Вижте Лъвската глава - за първи път толкова отблизо Жестока драма! Ясна поляна плаче за 31-годишната Елена, оставя две деца сирачета след трагедията на АМ „Тракия“ Уникално! Златни накити на 5000 години открити в гроба на девойка в местността "Силихляр" до Приморско
Средец напълни „Голямото сърце”, благотворителната инициатива бе подкрепена от жителите на града Вижте коя красавица седна на кметския стол на Иван Жабов за един ден МО не успя да продаде военни апартаменти в Средец на цени под 3000 лв. Аложиголото Атанас ухажва две изкуфели баби - дарили го с всичките си златни накити и над 10 хил.лв. Форд изгоря като факла в центъра на с. Голямо Буково, собственикът се втурнал да гаси пламъците Трагедия! 57-годишният Константин почина след огромен пожар в дома на чичо му в с. Голямо Буково Само във Флагман.бг: ГЕРБ и БСП гуша за гуша – предрешен ли е днешният вот в с. Орлинци БСП-Средец подари икона на св. Петка на храма в село Орлинци ГЕРБ смаза БСП на вота за кмет в с. Орлинци – 159:33 40-годишна бургазлйка с БМВ се заби в Мерцедес близо до Средец, прати свекърва си в болница Община Средец реши проблема с язовирите, отдаде на концесии всички ключови съоръжения
Колко дават общините в Бургаска област за снегопочистване
Колко дават общините в Бургаска област за снегопочистване От пет кметства са обявили обществени поръчки, най-скъпо ще излезе на община Руен - 177 хил. лв. 

Всичко в категорията
И Малко Търново се включи в проекта за борба срещу отпадъците в черноморското крайбрежие АПИ ремонтира над 117 км пътища в Бургаска област, ето кои са В Малко Търново ще си разменят книги в Деня на народните будители 81-годишен старец прати дете в болница след челен удар на пътя за Малко Търново Откриха паметник на ген.-майор Алекси Попов в Малко Търново (СНИМКИ) Навръх 105-годишнината от освобождението на Малко Търново: Откриват паметник на ген.майор Алекси Попов С грандиозен концерт-спектакъл Малко Търново отбеляза Европейската година на културното наследство Спомени от соца: Мистериозните разкопки в Странджа през 1981 г. И новият пътен министър обещава ремонти на „Царево – Малко Търново” - Петър Кънев не вярва, поднася съболезнования Ужас на пътя! Моторист със Сузуки Бандит се хвърли в канавката, счупи гръбнака си Петър Кънев: Единственият вариант е Малко Търново да се присъедини към Турция – това вече е откъсната община
За пример! Жители на каменското село Желязово сами си ремонтираха пътя
За пример! Жители на каменското село Желязово сами си ремонтираха пътя Реконструираната отсечка е с дължина 3 км, техниката и материалите са предоставени от Община Камено
Всичко в категорията
Ходене по мъките: Валентин от Камено над 10 години чака за българско гражданство Нов фонд с пряк контрол ще помага на бедни и болни в Камено Година след потопа, убил петима в Камено и Бургас: ЕС отпусна 2,3 млн. евро, но как ще се похарчат? Ученици от Камено научиха повече за съдбата на българските евреи след Холокоста Черни връх година след потопа: Варят курбан за здраве, за да се отърсят от ужаса Трагедията е огромна: Цялото с. Трояново тъжи за нелепо загиналия Костадин, погребват го днес Брутално! Мъж издъхна след бой в каменско село, арестуван е 35-годишният Иван Затвори врати и една от последните селски фурни в Бургаско Общинският съвет в Камено отпуска средства за процедури и пътни разходи на деца в неравностойно положение Година след потопа: Държавата все още не е почистила деретата си в Камено Камено с нова бензиностанция: Жител на града дари модерна техника за нуждите на общината
Стадионът в Сунгурларе вече си има име
Стадионът в Сунгурларе вече си има име Поводът е 40-годишнината от обявяването на Сунгурларе на община

Всичко в категорията
Екшън на пътя! Каруца предизвика зверски удар край Сунгурларе, жена е в болница На прага на зимата: Община Сунгурларе бави дървата за огрев След "Винпром Поморие" днес митничарите удариха и "Винекс Славянци" Бизнесменът Кирил Кленовски наема 51 военни склада в село край Сунгурларе срещу 450 000 лв. на година Едноетажна къща се изпепели като факла в Лозарево, 31-годишният Асен е с изгаряния по лицето и тялото Кметът на Сунгурларе Васил Панделиев с поздравително писмо за първия учебен ден ГЕРБ дари средства за паметна плоча в с. Дъбовица Невръстна челяд спаси от ареста 27-годишния Христо, закопчан при полицейска блокада след бясна гонка (СНИМКА) Стана известна самоличността на убитата от кола жена в Прилеп Нанков отряза Сунгурларе за ремонт на Върбишкия проход, трасето трябвало да се измести Пролетното почистване в Сунгурларе е в разгара си, общината с призив към гражданите
Колко дават общините в Бургаска област за снегопочистване
Колко дават общините в Бургаска област за снегопочистване От пет кметства са обявили обществени поръчки, най-скъпо ще излезе на община Руен - 177 хил. лв. 

Всичко в категорията
Пратиха за 12 години в затвора убиеца Петър, размазал черепа на Станчо в с. Вресово Изправят пред съда 20-годишния Петър, смазал с дървен кол главата на Станчо в с. Вресово Огромна трагедия! Пежо се заби с бясна скорост в дърво край Руен, загина 18-годишната шофьорка Трагедия край Руен: Мицубиши блъсна Хонда, прати я в крайпътно дърво и уби шофьора Намериха изчезналата 17-годишната ученичка от Вресово, пила кафе на „Кашмир“-а с гаджето си Мистерията се заплита: 17-годишната синеока красавица от Вресово избягала с гаджето си? Издирват 17-годишно момиче, в неизвестност е четвърти ден Как „турската” община Руен се превърна в символ на толерантност и спази завета на Апостола (ВИДЕО) Румен Радев откри паметник на Левски в Руен, нарече общината пример за толерантност Историческо! Откриват паметник на Апостола на свободата в сърцето на крепостта на ДПС Руен (СНИМКИ) Кръв на пътя: Хонда се заби в мантинела край Руен, лекари се борят за живота на жена
Не харесвам това управление, но ако има нещо добро в него, то се казва Валери Симеонов Интервю Всички интервюта Симо СИМОВ от сдружението на търговците и превозвачите на горива: Не харесвам това управление, но ако има нещо добро в него, то се казва Валери Симеонов
Той е нещо различно през последните 29 години, изразява свободно мнение, показва лице на държавник, смята говорителят на неправителствената организация
Глас отвътре Всички Божидар БОЖКОВ, журналист, Божидар БОЖКОВ, журналист Конфликът между Доган и Пеевски заради Бойко вече стана явен Почетният председател на ДПС се е договорил с БСП за сваляне на властта, медиите на протежето му обаче я бранят

Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали Има ли частни тротоари в ж.к."Възраждане" и как паякът вдигна БМВ-о на Георги Колев Читател на Флагман.бг показа мизерията на гробищата: Очи затварят мъртвите, но и живите спим вечния си сън Ужас! Бургаски деца смучат шоколад от спринцовки Улиците в Черноморец са реки, шахти бълват, а колите пъплят (ВИДЕО) Красивото бургаско село Равнец заринато от боклуци (СНИМКИ)
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любов
Дневен хороскоп за 15.11.2018на Стефка Добрева - астролог, нумеролог и лечител
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Не давайте пари назаем и не сключвайте имотни сделки! Периодът не е добър за бизнес. Внимавайте, защото може да станете жертва на измамници! Пестете физическите си сили. Не посещавате многолюдни места! Желателно е да си останете у дома. Може и да не вярвате в телепатията, но днес ще „улавяте“ чувствата и мислите на околните, без дори да подозирате, че имате такива способности. Всъщност те са заложени във всеки от нас и ако желаете, може да ги развиете. Не претоварвайте сърцето! Може да почувствате и болки в гърба. Съветите на опитни колеги и на възрастните хора ще се окажат много полезни за кариерното ви развитие. Сега нищо не може да наруши спокойствието ви. Разчитайте повече на интуицията си! Може да влюбите, но връзката едва ли ще е дългосрочна. Нямате никакво време за губене. Налага се да вършите няколко неща наведнъж. Тази лудница може да ви изцеди, но в никакъв случай не бива да пренебрегвате тези, които обичате! Дайте им това, което заслужават! Хармонизирайки връзката си, миговете ще станат вълшебни. Сега е моментът да се докажете като добър професионалист. Съдбата ви дава възможности, които не трябва да се пропускат. Може да използвате времето и за разрешаване на спорни въпроси със свои роднини. Не пропускайте да зарадвате любимата и майка си с цвете! Имате хубава идея, но реализацията й може да почака. Сега обаче може да се заемете с разработването на бизнес план. Планирайте внимателно средствата, които трябва да се вложат за начинанието! Не пренебрегвайте съветите и напътствията на по-опитни хора! Периодът е подходящ за обсъждане на делови въпроси. Може да се споразумеете с шефа за по-висока заплата. Ще трябва обаче да полагате повече усилия на работното място. Не е желателно да ходите на лекар, защото има риск да ви постави грешна диагноза. Изпълнени сте със сили, но портфейлът ви е на път да се изпразни. Опитайте се да си изпълните важните ангажименти преди обяд! Внимавайте с разходите! Не купувайте компютри или мобилни апарати, защото вероятно ще се окаже, че са дефектни! Мнозина от вас ще почувстват, че силите им са на изчерпане. Заемете се с изпълнението на задачите, които изискват по-малко усилия! Избягвайте физическите натоварвания, а така също и досадниците! Бъдете внимателни при работа с електрически уреди! Ставате по-емоционални, но се налага да сте внимателни и тактични в отношенията си с вашите колеги и близки. Не търсете вината в другите за това, което ви се случва! Уязвим е и дванайсетопръстникът.  Добре е да се подложите на диета, като избягвате месото. Умението бързо да се ориентирате в ситуацията днес ще ви е от полза. Ще се появи важна информация, на която трябва да обърнете повече внимание. Покажете на любимия човек, че му имате доверие! Самотните имат шанс да срещнат сродна душа. Този ден сякаш е подвластен на законите на Мърфи. Ако нещо ще се обърка, то непременно се обърква. Опитайте се да намерите общ език с колегите! Сега не е моментът да сключвате споразумения или да водите преговори. Не подписвайте документи. Не давайте пари!
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип