Полицаи разнищиха стъпка по стъпка пътя на Никол към смъртта в бл. 108 в жк „Меден рудник”


Полицаи разнищиха стъпка по стъпка пътя на Никол към смъртта в бл. 108 в жк „Меден рудник”
На това място пред Търговски център Триа на пл. „Тройката” Никол и Иван се срещат в 15:35 ч., за да поемат към БСУ
24 Август 2017, Четвъртък
Автор: Емел МАХМУД

На това място пред Търговски център Триа на пл. „Тройката” Никол и Иван се срещат в 15:35 ч., за да поемат към БСУ


Полицейско разследване разби на пух и прах митовете, че 15-годишният Иван е удобната изкупителна жертва, а истинският извършител на убийството се прикрива или се търси.

Записи от охранителни камери са дали пълна картина на престъплението и са доказали недвусмислено, че неговият извършител най-вероятно е Иван. Двамата с Никол са се срещнали пред Търговски център Триа на площад „Тройката” в Бургас в 15:35 ч. След като разменят няколко думи помежду си, двамата поемат спокойно по главната улица „Александровска” в посока Бургаския свободен университет. В 16:15 ч. те хващат автобус за жк „Меден рудник” от Централната автобусна спирка "Александровска".

Иван Иванов се чекира с ученическата си карта за градския транспорт, а Никол си купува билет. Това е установено от видеоконтрола на интегрираната система на общинския превозвач „Бургасбус”. През цялото време на пътуването те се държат като приятели, но рядко се обръщат един към друг и погледите им не се срещат.

Слизат на Терминала „Меден рудник” в 16:42 ч. Веднага след това те тръгват към блок 108, без никакво колебание. По данни на полицейския източник, предоставени ексклузивно на Флагман.бг, е нямало никакво съмнение, че мястото, където ще се пуши евентуално наргилето, е именно блок 108. Той се намира близо до блок 96, където живее Иван. Но по всяка вероятност той е предпочел другата сграда поради свободния достъп до покрива. Срещата е била основно, за да се огледа мястото за бъдещото шиша-удоволствие.
Убийството е извършено минути след това в асансьора на вход Б в бл. 108, което изключва възможността трети човек да се е присъединил към двамата и да е съпричастен към престъплението.

В категории: Крими


32
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
32.
Димо
25.08.2017 16:40:34
4
1
Случаят от Ямбол приключи така: https://news.bg/crime/dozhivotna-prisada-za-ubietsa-na-13-godishnata-eleonora.html
доживотна за килъра. За Бургас трябва да приключи по-същият начин.
31.
Димо
25.08.2017 16:27:28
9
0
Преди повече от десет години в Жк. "Златен Рог" в Ямбол също беше потресен от подобно убийство на малолетно момиче.В Google се намират архиви от различни онлайн новинарски сайтове. https://news.bg/crime/13-godishnata-eleonora-ot-yambol-udushena-ot-svoy-sased.html
След като приключи цялата дъндания се разбра че основният мотив на убиеца да задърпа момичето в мазето, когато тя е тръгвала за училище е бил секс.След като му се е дръпнала той я удушил... Вероятно тук мотива на убиеца е също секс... На последният етаж я притиска в асансьора за да получи нещо, но след като момичето се дърпа той и посяга с хладно оръжие фатално... Цяла България е потресена от случилото се в Бургас... Съболезнования към родителите! Убиеца да отнесе доживотна.
30.
Поаро
25.08.2017 15:33:02
7
0
Ко прайте ве криминалисти.Открихте ли убиеца !Ми айде дее...Той ще си излежи присъдата докато го разберете кой е.Само да ви кажа-една баба от 109 блок е видяла зайчето Бъни с две наргилета под мишница,да бяга на зигзаг към мандренското езеро.От ФЛАГМАН ми казаха-на 100% е в играта.
29.
3. фарфои
25.08.2017 12:56:00
1
0
За безалкохолно говориш нали?
28.
До 27
25.08.2017 11:08:12
5
2
Не те разбирам какво искаш да кажеш наистина,при едно боцване ти знаеш ли колко кръв има? Не съм компетентна да коментирам криминално деяние,а ти? Те раследващите не са дастатъчно компетентни като гледам,а какво остава за теб и мен. Казвам че всички искаме да се разбере истината,защото има много въпроси на които отговора е скрит, а може би и манипулипан!
27.
До №25
25.08.2017 10:48:02
2
5
Да, пълни глупости написа! Къде те учиха да пишеш, че хората да не си пращат там децата? Знаеш ли колко кръв тече при "боцване"? Това, че гледаш по телевизията криминални сериали, не те прави с компетенция да коментираш криминално деяние.
26.
Една майка
25.08.2017 10:40:36
17
3
Трагедията е огромна! Мили хора, вината е наша, обща, споделена, на обществото. Не се побирам в кожата си, като чета небивалици и епитети за убитото прекрасно дете. То няма никаква вина, нима 90 % от 11 год. деца нямат фейбуци и безброй приятели?! Изобщо не изключвам тезата, че извършителят на това изродско деяние е въпросното дете Иван, бил добър, хрисим и т.н., то хубаво, но това дете е мачкано, обиждано, потъпквано, само влизайки в профила му, поне трима негови " приятели" под постовете му го наричат бавен, луд и какво ли още не. Предвид състоянието му това дете е трупало злоба и хоп в един момент се отключва и агресията, надмощие над жертвата. Повечето серийни убийци са имали подобно детство. А родителите виждат едно хрисимо дете и дори не подозират какво ли става с все още детското му съзнание и какви ли не мисли се пораждат във вече болната му и обременена психика.Не случайно един приятел полицай ми е казвал, че родителите най- малко познават децата си. Момиченцето е само на 11 год, наивно по детски, милото дори не му е минало през главата какво може да се случи, как да се предпази. Зловеща история с още по зловещ край. Като родител съм изключително притеснена за бъдещето на децата си, изпитвам ужас, като гледам какво се случва навън, как ще опазим най- милото си, а именно собствените ни деца... Навън е много страшно. В това забързано ежедневие, все нещо може да ни убегне и то да бъде фатално...Искрени съболезнования към родителите на това прекрасно дете, кураж мили хора, въпреки жлъчта на огромната болка, която е в сърцата ви. Не знам какво да кажа...
25.
Пълни глупости
25.08.2017 09:57:19
26
4
АМА ПЪЛНИ ГЛУПОСТИ!Аз мисля че версията първоначалната беше че те са отишли при техен общ познат във входа,който всъщност издава че причината за убийството е къде да пушат наргиле!!!! Някой направи ли си труда да проследи живущите в този вход? Ако това е била причината къде е шибаното наргиле? Освен това тоя кухненски нож открит ли е? По него има ли отпечатаци на Иван? Майка му потвэрдила ли е че липсва нож в тях? И не само че в центъра и в автобуса никой не го е видял, ами и пред блока никой не гж е видял че е изцапан? Някой по долу беше написал че ако бил зад нея нямало как да е изцапан - НЕВЪЗМОЖНО! Поне по ръцете си ще има кръв- това е невъзможно целия осансьор и всичко да е в кръв,а той да няма и петанце. Хора съгласям се напълно с вас ,че убиеца заслужава смърт!!!!! Това е толкова долно,мръсно ,гадно и мръсно същество,че той няма право да диша вече,но предвид шибаната ни държава и съдебна система,предвид че всичко е корумпирано от най-висши магистрати до контрольорката в абтобуса наистина падхождаме с недоверие към целия тоя ужас!!!! Вярвам в манипулацийте и те се случват повярвайте ми! За това просто ние всички искаме да знаем истината! Не пак да хвърлят пясък в очите ни! Ако Иван е шибания убиец нека цялата ярост на НАРОДА се стовари на главата му, НО АКО НЕ Е?Всичкж е много странно има мн.въпроси,има мн.недомлъвки и скрити неща в този случай! Не живеем в нжрмолна държава ! Нападките върху починалото дете са абсолютно излишни,за умрелия или нищо или само добро! За майка й.....незнам то е ясно че е допусната грешка в начина на отглеждане на детето,но това и тя си го знае,няма нужда да сипваме сжл в раната й,пж скоро това трябва да е наша обеца и да се замислим за децата си и начина по който ги гледаме и възпитаваме! НЕКА ИСТИНАТА ВЪЗТЪРЖЕСТВУВА И ТО НЕ ЗАРАДИ НАС,А ЗАРАДИ НИКОЛ,ДА ПОЧИВА МИРНА И СПОКОЙНА!
24.
Бургазлия
25.08.2017 08:59:06
6
3
Подкрепям Темида!
А иначе аз си го обяснявам, че е бил сгъваем, а не кухненски нож. Вторият би се пренасял доста трудно, а и най-малкото щеше да направи впечатление на хората в автобуса.
23.
Темида
25.08.2017 07:53:30
6
7
Няма ли кой да го намушка този психопат и да се приключва. Утре ще убие друг човек
22.
Бургазлия
25.08.2017 07:48:00
9
0
Ножът къде е бил през цялото време? Сериозно ли го е носил в себе си до центъра и после в Меден Рудник!? Щом са отишли направо там, а не са минали през апартамента на убиеца, и е нямало друг човек, по пътя на логиката излиза така!
21.
ДО ОТВРАТЕН
25.08.2017 06:21:58
7
6
Само факта че е искал нещо от 11 годишно малко детенце доказва че Иван е непълнолетен долен изверг и мръсен психопат. Само не ми казвайте, че и той е дете, защото разликата от дете на 11 и дете на 15 години е много голяма. 15-годишно дете разсъждава почти като голям човек, наясно е кое е добро - кое лошо, правилно - неправилно. Не можем да кажем същото за 11 годишно дете, то е прекалено малко за да прецени каквото и да е било в каквато и да е ситуация. А за носенето на нож лятно време....носил съм два ножа в мен лятото под дрехите, само по шорти и потник, няма никакъв проблем и не се виждат. Не е проблем за Иванчо да носи един средно голям кухненски нож, а ако е бил с чантичка.... още по-удобно.
20.
Отврътен
25.08.2017 04:57:23
8
1
Интересно е кога и от къде е взел кухненски нож, в центъра с ножа ли е ходил? Лятото дрехите леки как е скрил кухненски нож под тениска? и е ходил с него в центъра.
А за тези които са разгледали фейса на момичето е ясно че намерението на момчето е било секс, тя в нета се държи като ...... като й четеш коментарите си представяш на лични какво ли е писала.
19.
запознат
25.08.2017 03:24:23
9
4
Нямам как да е окървавен Иван ако в момента на пробождането е бил зад гърба и, мислете малко с тези празни глави! Ако е бил е зад нея, може спокойно да просегне ръка над рамото и да я мушне.
Може пък да е упрял острието на ножа на врата, стоейки зад гърба и докато е искал да я опипва или насили в асансьора и момичето да се е мръднало и да е станала белята. Сниман е на 7 камери малкия убиец. За какъв трети човек бълнувате който стоял скрит в шахтата, това да не ви е някакъв криминален филм от Местопрестъплението Маями?
18.
Nov
25.08.2017 01:36:17
9
0
Съжалявам номер 17,но ще те разочаровам.Основните състезатели още ги няма тук под тази публикация.Не са я надуши ли още.Погледни утре пак и ще видиш над коментара си как се вихрят истинските титулярни играчи.Приготви си лексотан и торбичка за повръщане!
17.
Pisi
25.08.2017 01:14:32
15
2
Хора,оставете на мира тази майчица да жали за рожбата си....Съсипахте фейсбука с тия ''новини''.Не е ли достатъчно,че погреба детенцето си.По 56002776 нови версий се пишат на минута.Сякаш слушам Албена Вулева.Само простотий.Бащата бил се оженил,Никол имала 3000 приятели,значи ме я гледат правилно родителите.Този Иван пък първо луд,после наркоман,след това стана умствено изостанал....Нямам думи просто.Аз значи като порасне дъщеря ми трябва да не я пускам от вкъщи навън,че сегашното поколение иззверя.Апелирам към журналистите просто да оставят Мими с мъката и,защото е неописуемо една майла да погребе детето си.
16.
Поаро
25.08.2017 01:03:26
9
3
Айде Криминалисти лягайте,че утре кой ще продава дини на пазара!
15.
невярващ все още ,че е Иван!
25.08.2017 00:57:08
14
4
Покажете ни на снимка ,окървавения Иван ,че всички това ни интересува..как никой не го е видял окървавен..та дори и майка му..нали му пере дрехите ???????Някой ,който е убил момичето е накарал Иван да отиде да го вземе от центъра и да го докара в бл.108..по-нататък следите се губят...пълна неяснота и мистерия......
14.
до 13душата ти е обсебена от ДЯВОЛА
24.08.2017 23:54:17
3
11
ДЯВОЛА ТИ ДИКТУВА ДА ПИШЕШ "ДВОИСТВЕН" ЖИВОТ – ПРИКАЗКИТЕ И БИЛИ НА УЛИЧНИЦА КАКВО ОБЩО ИМА ТОВА С ИЗВЪРШЕНОТО УБИИСТВО НА ДЕТЕ ВИЕ СТЕ НЕСПРАВЕДЛИВА –ГОСПОД ДА ВИ СЪДИ
13.
не нас тия
24.08.2017 22:42:42
17
4
Коментар 8 е мой-нито съм Нети, нито Неси, нито пък познавам някого от действащите лица в тази трагедия. Даже не съм от вашия град!. Аз съм обективен човек, мислещ, силно ВЯРВАЩ ХРИСТИЯНИН и се моля на Господ да не пострада една невинна душа. А вие като сте жадни за мъст, продавайте душите си на дявола. Жалко за убитото момиче, но трябва да признаем колко е била права прокурорката, когато още първия ден обяви, че това момиче е имало ДВОЙНСТВЕН живот! Приказките на Никол във Фейсбук не са на дете, а на малка уличница. Но никой не трябва да се прости с живота си заради своите приказки. Затова нека Господ помогне да се открие цялата истина!
12.
Бургас
24.08.2017 22:32:41
21
3
Като го притиснат Иванчо ще каже всичко от иглата до конеца!
Ей хора,това не е някаква детска игра,това е убийство по особено жесток начин на едно дете!!!!!
Докога ще търпим престъпните гадини да ни тормозят и убиват децата,нееееееее не сте познали!Око за око зъб за чене!!!!!!!!
Няма детето да гние в земята,а убиецът да си живее живота!!!!
Смъртно наказание за убиеца!!!!!!!!
След няколко дни започва учебната година,как ще сме спокойни за децата си уважаеми отговорни хора?????
Къде ни е спокойствието които са имали нашите родители когато ние сме ходили от 1клас сами на училище и спокойно сме се връщали по домовете си????
Искаме такова спокойствие!!!!
11.
КОМЕНТАР 8 Е НА ЛИЦЕТО ПРЕДСТАВЯЩО СЕ КАТО НЕТИ
24.08.2017 22:31:02
5
5
ТЕ ОПРЕДЕЛЕНО СА ОРГАНИЗИРАНА ГРУПА ПРИЯТЕЛКИ НА МАЙКАТА ОЩЕ С ИЗЛИЗАНЕ НА КОМЕНТАРА СЛЕД МИНУТА ИМА 7 ОДОБРЕНИЯ
10.
КОМЕНТАРИ 3/4/5/6/И7 СА НА НЕТИ
24.08.2017 22:21:49
8
3
ВНУШАВАЩА/ ЧРЕЗ КОМЕНТАРИТЕ СИ/ НА ОБЩЕСТВОТО НЕИНАТА ГЛЕДНА ТОЧКА ЧЕ КОМПЕТЕНТНИТЕ СЛУЖЕБНИ ЛИЦА ВЪРШАТ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ С ЦЕЛ ДА СИ УСИГУРЯТ УДОБЕН ИЗВЪРШИТЕЛ ЧРЕЗ ИВАН–В СТАТИЯТА "СБЪРКАНА РАБОТА МАИКАТА НА ИВАН ИМА НЕОПРОВЕРЖИМИ ДОКАЗАТЕЛСТВА –ГАВРЕЙКИ СЕ И С ПАМЕТТА НА ЖЕРТВАТА
9.
Мая
24.08.2017 22:11:13
10
0
Не ми се вярва убийството да е планирано,че тръпки ме побиват.Обир или тя е казала нещо,че ще каже на полиция и т.н.Но защо е бил спрян асансьора?Можеше на покрива "да се карат".
8.
не нас тия
24.08.2017 22:04:23
27
3
„Имало много кръв. Ударът във врата е бил само един, но от налягането е имало много пръски. " Тогава къде са кървавите дрехи на Иван? Как пък никой не е видял Иван оплискан целият в кръв! Толкова баби постоянно дежурят пред входовете, нали?То, ако си спомняте случая с убитата Яна в Борисовата градина, пак един невинен мъж лежа дълго време в ареста, а накрая хванаха истинския убиец Чеци! И накрая-отивали да пушат наргиле, без да носят наргиле!Скарали се за това, къде да пушат наргилето, което не носили със себе си.Кой тогава е носил наргилето?Иван е много УДОБЕН за следствието убиец!
7.
Sd
24.08.2017 21:59:25
11
0
А записи от М.Р.?
6.
.....
24.08.2017 20:55:01
21
2
тва означава че на тройката някой трябва да отишал с наргилето ..а ся
5.
мотивите
24.08.2017 20:54:26
18
1
и подбудите на едно убийство са важни, но все пак за да е на лице такова престъпление , основно е изпълнителното деяние, а аз не разбраха дали е намерено оръжието на престъmлението и дали е изследвано
4.
.....
24.08.2017 20:53:07
33
3
добре ве....къде е наргилето в цялата тая история..намерено ли е..дайте да го видим туй наргиле ве
3.
фарфои
24.08.2017 20:35:55
40
4
А ако в блока вече някой ги е чакал? Щом отиват направо там значи предварително е решено, колко му е да има друг носещ наргиле/джоинт или други неща.
2.
Пена
24.08.2017 20:33:01
33
3
Не знам дали има умисъл в това убийство, но съм на 100% сигурен, че момчето е малък неосъзнат наркоман с още по-неосъзнати родители, които не желаят да приемат реалността. Майката поне я видя цяла България що за стока е. Нормално е да защитава детето си, но има все пак някакви правила и граници. Искрено и съчувствам, но не повече от родителите на жертвата, които също са в шок и скърби. Пазете децата си и ги образовайте. Не е нормално дете да убие дете!
1.
Az
24.08.2017 20:20:38
23
2
Da vidim zapisite pone pred tria city centara
Емел МАХМУД Автор
Емел МАХМУД


Тема в развитие
» И по чехлите на Иван има следи от кръвта на убитата Никол » Потресаващо! Екзекуцията на 11-годишната Никол е от ревност, планирана и извършена хладнокръвно с 20,5 см острие » Нови разкрития: 15-годишният Иван обичал да ходи с нож на срещи с момичета » Вътрешният министър: Има доказателства, че Иван е убиецът на Никол. За нас работата е свършена и виновникът е намерен (ВИДЕО) » Последната реплика на Никол преди смъртта й: Ще ме водят на ресторант, после ще разказвам » Бащата на Никол: Отпадна версията за убийство заради наргилето (ВИДЕО) » Защо бургаският съд подхранва теориите на конспирацията за убийството на 11-годишната Никол? » Идеалният подсъдим: малоумният » Братовчедът на Иван пред Флагман: Той не е убиец, много е страхлив, през живота си не е пипал нож! » Нови разкрития! ДНК по оръжието и телефона на Никол заковават Иван за бруталното убийство (ОБНОВЕНА) » Родителите на 15-годишния Иван, обвинен в жестокото убийство на Никол, го бранят в съда » Бащата на 11-годишната Никол: Убийството е планирано, целта е била да я намушка, да й вземе раницата и телефона (ВИДЕО) » Криминален психолог с нова жестока версия за бруталното убийство на 11-годишната Никол » Обвиненият за зверското убийство на Никол иска у дома, в понеделник отново се изправя пред съда » Полицаи разнищиха стъпка по стъпка пътя на Никол към смъртта в бл. 108 в жк „Меден рудник” » Бащата на убитата Никол: Не се сбогувах, не мога да я пусна » Деца на опасно тъпи родители масово пушат отровно наргиле » Съученици изпратиха убитата Никол, погребаха я в бял ковчег (СНИМКИ) » Дни преди ужаса в Бургас двама тийнейджъри се карат за Никол във фейсбук, заплашват с убийство (СНИМКИ) » Сбъркана работа! Майката на заподозрения Иван подала сигнал, че е заплашвана с убийство! (ОБНОВЕНА) » Второ училище отрича убиецът Иван да е техен ученик, лъснаха интриги » Съседите на Иван, обвинен в убийството на 11-годишната Никол: Да намерят истинския престъпник, той е невинен! (ВИДЕО) » Съдия Светлин Иванов скри от обществеността обвиняемия за зверското убийство на малката Никол (СНИМКИ) » Само във Флагман.бг: Никол е заклана в асансьора на 5-ия етаж, петна от кръв напомнят за ужаса (СНИМКИ) » Майката на 15-годишния Иван ридае: Детето ми не е убиец, натопен е! (ВИДЕО) » Убиецът Иван побърка МВР – крие къде учи, цяла нощ шерва новини на Флагман за екзекуцията на Никол » Ексклузивно! Флагман разкри жестока двойна лична драма за майката на Никол » Брутално! Иван не искал да убие Никол, а само „да я сплаши – да я боцне” (ОБНОВЕНА) » Луд ли е убиецът на малката Никол? Може да излезе сух – на свобода » Първо във Флагман.бг! Това ли е 15-годишният Иван, обвинен в хладнокръвното убийство на Никол » Нови разкрития за убийството на малката Никол: Раната е дълбока 3 см, наръгана е силно и целенасочено (ВИДЕО) » Трагедията е неописуема: Никол била едно дете в семейството, навършила 11 г. преди дни » Първо във Флагман.бг! Арестуваха млад бургазлия за бруталното убийство в „Меден рудник” » Жесток мотив за убийството в жк „Меден рудник”: Малолетните бургазлии се скарали къде да пушат наргиле » Първо във Флагман.бг! 11-годишната Никол е зверски убитата в жк „Меден рудник” » Кърваво убийство в "Меден рудник": Разбиха до смърт главата на млада жена » Извънредно! Момиче е открито окървавено в асансьор в ж.к. „Меден рудник”
Виж всички Скрий повечето
Новините
EU2018BG
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Политика
Всички политически сили в европарламента поздравиха България за успешното председателство
Всички политически сили в европарламента поздравиха България за успешното председателство

„Браво! Отлично! Много ви благодаря!“. Това каза председателят на Европейската комисия Жан-Клод Юнкер


Всичко в категорията
Защо Българското председателство е успешно Борисов представя резултатите от българското европредседателство на среща на върха Борисов към Европейския съюз: Пожелавам ви и занапред така да ни помагате! Исторически момент! Българското председателство домакин на първия дебат за кохезионните политики след 2020. Как ще се разходват 300 млрд.евро? Министрите на туризма от държавите членки на ЧИС се срещат във Варна Петър Кънев брани малкия и средния бизнес на форум от Европредседателството, приветства инициативи на ЕС Обсъждат как ще се разпределят парите на ЕС след 2020 година Бургас посреща стотици гости като домакин на Европейския морски ден Министър Павлова: Дигитализацията осигурява по-добри услуги за гражданите Стани „делегат“ на Българското председателство в Деня на отворените врати в НДК на 21 май Политическият елит на Европа се среща с лидери на Западните Балкани в София
Вижте състоянието на плочките на най-използваната автобусна спирка в Бургас
Вижте състоянието на плочките на най-използваната автобусна спирка в Бургас „Плочките са начупени, спъваме се в тях, не можем да се качим на автобуса“, пише читател на Флагман.бг
Всичко в категорията
Ще можем ли да си носим туби с бензин в колата? Парламентът прие изцяло новия Закон за горивата Много разсеян дядо подкара старата си шкодичка по бул.”Алеко Богориди” Вижте какво причини силният дъжд в бургаския ж. к. „Зорница“ (ВИДЕО) Това момче обра колата на бургазлийка, познавате ли го? (ВИДЕО) Това момче обра колата на бургазлийка, познавате ли го? (ВИДЕО) 3 седмици няма кой да запуши този трап на ул.”Копривщица” в Бургас Помогнете да го разпознаем! Този мъж задигна телефон от магазин в бургаския ж.к.”Братя Миладинови” Кошмар в ж.к.”Лазур”, съсед събира десетки котки на ул.”Иван Богоров” Ужасяващо! Убито бебе делфинче шокира хората край Морска гара в Бургас Този мъртвопиян несретник спи в парк под носа на МВР в Бургас, шокира майки и деца Добрият пример: Камион изсипа товара си на възлов булевард в Бургас, но този човек се притече и…
Избират д-р Дечо Дечев за управител на Здравната каса?
Избират д-р Дечо Дечев за управител на Здравната каса? Номинацията беше направена от управляващата коалиция
Всичко в категорията
Испания отмени международните заповеди за арест на Пучдемон
Испания отмени международните заповеди за арест на Пучдемон Народна партия на сваления от власт Мариано Рахой ще избира днес нов лидер
Всичко в категорията
Първо във Флагман.бг! Пращат шампиона по борба Мариян Ганев зад решетките, веднага щом го изпишат от болницата
Първо във Флагман.бг! Пращат шампиона по борба Мариян Ганев зад решетките, веднага щом го изпишат от болницата 20-годишният републикански първенец няма да бъде пускан под гаранция, каквито информации се появиха вчера


Всичко в категорията
Чешкият милиардер Келнер няма да купи Нова телевизия и Нетинфо КЗК не разреши на Гинка да купи ЧЕЗ За година: Българи завлечени с 1 млн. лева от онлайн резервации В борбата с мръсния въздух можете да получите 1200 евро безвъзмездно за газифициране на дома Къде се "изпариха" търговците от ул."Александровска" в Бургас и защо има все повече свободни площи на ларгото Арестуваният в Слънчев бряг бизнесмен имал бизнеси за милиони от обществени поръчки Продажбите на нови коли в страните от ЕС се повишиха с почти 3% за полугодието Краят на бума? Продажбите на имоти с първи спад от 2012 г. Изненадваща акция на НАП! Вървежни кръчми по морето се разделиха с оборота си Министър Ангелкова подписа договора за нова туристическа система! Всеки хотел и всяка нощувка в регистър Калкулатор изчислява колко губим, ако не се осигуряваме на реалния си доход
Дейвид Хаселхоф ще се жени за трети път
Дейвид Хаселхоф ще се жени за трети път 65-годишният актьор и Хейли Робъртс са сгодени от две години
Всичко в категорията
Брутална агресия в училищен двор! Деца се млатят пред учители, вдигнаха на крак полиция и Бърза помощ (СНИМКИ) Разследване на Флагман.БГ показа: Странно е, че никой няма интерес от палежа „Адам и Ева” Конфискуваните артефакти при спецакцията в Сарафово предизвикаха сензация в научните среди. Какъв е произходът им? (СНИМКИ) Гаджето на Преслава я затвори в златна клетка от ревност! Искал да съсипе най-големия успех в кариерата й Разследване на Флагман.бг: Как се придобива учителска квалификация от Софийския университет - без изпит, срещу 200 лв. на ръка Мистерията се заплита! Огнената вендета в Карнобатско била за друг бизнесмен, тракторите на офшорка пламнали по погрешка? Проверяват шефка в МОН, опитала да уреди сина си Помните ли скандала с кардиолога д-р Михаил Читаков? Ето каква е развръзката БЧК приютява оръжейна фирма в централата си (ВИДЕО) Шест вида поведение, които разрушават връзката Собствениците и наемателят на "Ред Корнер" с ексклузивни разкрития пред Флагман
Изтича срокът за записване в Софийския университет
Изтича срокът за записване в Софийския университет Непотвърдилите от второто класиране кандидати губят правото си за участие в третото класиране, което е окончателно
Всичко в категорията
Как се привличат студенти: с томбола за кола, таблет или екскурзия за двама до Париж Стартира проект за над 20 милиона в Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ с нов технологичен скок с лабораторията за „Вградени компютърни системи“ Излезе второто класиране в Софийския университет Училищна библиотека застрашена от закриване Ученици от Строителния в Бургас получиха германски професионални сертификати Важна новина за всички родители, ето как ще се разпределят ваканциите следващата година Допълнителна трета паралелка създават в престижното ОУ "Ал.Г. Коджакафалията" След заседание в Бургас: Ректори предлагат революционни промени, за да реформират висшето образование Изкуството и психологията се сливат в едно - вижте най-атрактивната специалност във Филиала на НХА в Бургас Тази година още 10 бургаски училища станаха иновативни, общият им брой е вече 19
Медицинска лаборатория „ЛИНА” вече извършва видово определяне на кърлеж
Медицинска лаборатория „ЛИНА” вече извършва видово определяне на кърлеж За предаване на инфекцията са необходими средно 1-2 дни, поради което ранното сваляне на забития кърлеж е най-добрата профилактика

Всичко в категорията
Цветелина Оланд: Нямам представа къде са децата ми. В дневника си дъщеричката и пише: Защо трябва да имам такова детство? Трагедията на едно семейство! Баща и син инвалиди останаха на улицата в Бургас, не ги одобриха за общинско жилище Експертизи бавели финала на разследването за смъртта на детето на Московски Джендъри си правят реклама с убити красавици, градския транспорт осъмна с увиснали гащи и сутиени (СНИМКИ) Вижте разтърсващата изповед на парализирания Васко, марихуаната изцели болките му, но сега искат да го вкарат в затвора (ВИДЕО) Саня Борисова се съсипва от мъка, иска да си върне Ники Илиев Драма! Джамайката потъна във водите на река Златна Панега Река погълна 8-годишно момиченце Щерката на Анахид Тачева влезе в японска секта Мечка уби баща, пазещ децата си Откриха мъртва във ваната секс икона, известна участничка от "Биг Брадър" (СНИМКИ 18+)
Астролог: Отнасяте се с хумор към всичко, което ви тревожи!
Астролог: Отнасяте се с хумор към всичко, което ви тревожи! Помагайте на нуждаещите се, но не давайте пари на заем днес, съветва Ивелина Пенчева
Всичко в категорията
Спомени от соца: Когато оставяхме ключа под изтривалката
Спомени от соца: Когато оставяхме ключа под изтривалката Репликата - „прибирам се, че ще ми звъннат по телефона”, днес звучи комично


Всичко в категорията
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Бургас
Започва Ролерфест Бургас, вижте цялата програма на събитието Фестивалът „Дни на украинската култура в Бургас“ ще представи богата концертна програма, изложби и акробатично цирково изкуство Общински съветник застана зад идеята за графити фест в Бургас, вижте историята на изкуството (СНИМКИ/ВИДЕО) Къде се "изпариха" търговците от ул."Александровска" в Бургас и защо има все повече свободни площи на ларгото Веселина Таралова: В новата еко детска градина в „Меден рудник“ ще се садят билки (ВИДЕО) Бургазлии тръгнаха по стъпките на алпиниста Боян Петров, изкачиха връх Мальовица в знак на почит Елитното казино Royale Palms в Бургас ще избира Мис за рождения си ден, претендентките предизвикаха фурор Искат стикери за Зелена зона за собственици на имоти без адресна регистрация в Бургас, редно ли е? Бургас е на път да се сбогува с кукерския фестивал, общински съветници не дават пл. "Тройката" Университет „Проф. д-р Асен Златаров“ с нов технологичен скок с лабораторията за „Вградени компютърни системи“ Вижте къде бургазлии мият колите си на сензационни цени
Ексклузивно! Вижте изповедта на болния от левкемия Митко и как марихуаната спасила живота му (ВИДЕО) Ето кой оглавява първата по родa си еко детска градина в Бургас, местата за нея вече са запълнени (ВИДЕО) Eто защо Иван и Антон се биха и клаха в бургаския жк. „Меден рудник”, ябълката на раздора е момиче (СНИМКИ) Новият гробищен парк в жк „Меден рудник“ с капацитет на малък град, ще има ритуална зала за мюсюлмани Подивели цигани от гетото разбиха чисто нов парк в бургаския ж. к. „Меден рудник“ (СНИМКИ) Спират водата в жк "Меден рудник", вижте кога Наркоготвачи се опитаха да избягат от полицията, спретнаха си гонка с ченгетата в ж.к."Меден рудник" Спецакция в Меден рудник! След бясна гонка с полицията неизвестни изхвърлиха съмнителни чанти на пътя Ще има ли бургаският ж.к.”Меден рудник” амфитеатър, вижте каква е идеята на Общината До небостъргача в „Меден рудник“: Пласират за 50 хиляди лв. парцел на длъжник за строеж на сграда (снимки) Болниците от групата на „Булфарма“ и изворна вода „Бачково“ обединени в обща кауза
Започна изграждането на обещаната алея до Гробищния парк в Айтос
Започна изграждането на обещаната алея до Гробищния парк в Айтос 150 хил. лв. са заделени от общинския бюджет за пешеходния път

Всичко в категорията
Обещано и спазено! Айтос ще има модерна автогара, търсят кой да я ремонтира (СНИМКИ) Край на драмата край Айтос: Ето какво се случи с 23-годишния Рамадан Първо във Флагман.бг: Вижте кой е мъжът, който се провеси от жп прелез в Айтос Извънредно! Самоубиец се кани да скочи от жп надлез край Айтос (СНИМКИ) Отлична новина! Кметът на Айтос Васил Едрев издейства 6 млн. лв., с които ще разрешат голям проблем на общината Съни маркет предизвика фурор, новият търговски обект в Айтос би всички рекорди Вижте какво наказание грози Теньо за убийството на приятелката му. Справедливо ли е? Жестоко: Теньо убил от бой жена си пред детето им, докато то пищяло от ужас Ето го озверелия Теньо, който преби до смърт приятелката си Ивета Свръх наглост! Този мъж краде цветя от известно кафене в Айтос, познавате ли го? (ВИДЕО) Айтос стана столица на фолклора: Хиляди се събраха за откриването на 50-ото издание на „Славееви нощи“ в обновения парк
Само във Флагман! ГДБОП разкри нелегална фабрика за цигари в бивша мандра край Карнобат
Само във Флагман! ГДБОП разкри нелегална фабрика за цигари в бивша мандра край Карнобат Обектът е собственост на сина на кмета Георги Димитров – Иван, но е отдаден под наем

Всичко в категорията
"Карнобат" тръгна с водосвет и торта с емблемата на футболния клуб Уникално! Фолклорни ритми, разтърсващ рок и огнено шоу в петото издание на Балканския фестивал на изкуствата в Карнобат Вандали разбиха детска площадка в Карнобат, опасна е за децата (СНИМКИ) Карнобат показа училището на бъдещето (ВИДЕО) Оспорвано първо издание на футболния турнир „ГЕРБ фен купа Карнобат“ Балканският фестивал на изкуствата ще превърне за пети път Карнобат в огромна сцена за песни, танци и веселие Посрещнахме световните лидери с уникален вкус от Карнобат Кметът на Карнобат за градушката: Беше нещо страшно, няма как да се предвиди подобен ужас (СНИМКИ) Невиждано! Градушка удари Карнобат, лед като маслини се изсипа над града (СНИМКИ) Карнобатска раздава награди като за Световно Емблемата на образованието в Карнобат СУ "Св.св.Кирил и Методий" празнува 154 години, вижте Випуск 2018
Изрядни ли са плажните заведения в Слънчев бряг, ето какво установи проверката на Министерството на туризма
Изрядни ли са плажните заведения в Слънчев бряг, ето какво установи проверката на Министерството на туризма Всички кафенета и барове са заустени в канализацията, няма поводи за притеснение, категорична е министър Николина Ангелкова
Всичко в категорията
Откриха нови детски площадки в Стария Несебър Несебър отбеляза 181 години от рождението на Васил Левски Изгорелият Мерцедес в Равда е на 29-годишния земеделски бизнесмен Стилиян Петров (СНИМКИ) Приеха дете в болница след къпане на плажа в Обзор (ВИДЕО) Хотелиерът Диана Колчева: Имаме 50 % спад на заявките за юни, безумно е да отчитат ръст в туризма Бербатов дойде на почивка в Слънчев бряг с хеликоптер Шеф на нощен бар в Слънчев бряг пред съда: Набиха ме – това са нормални работи… След Сашо Водолаза, Митьо Очите и Кольо Магарето: Изскочиха още двама поразени от куршумите във “4 you” Преди стрелбата във „4 you”: Казал ли е Очите „да отидем да видим тези какво искат“ или „не са точно така нещата“? Видеозапис доказва, че разтворени крака при скок от водна пързалка причиняват разкъсване на влагалището Forza Milan! Седмото издание на футболната академия на АК „Милан” ще пише историята си в Несебър
Шок за джигитите! Полицията в Поморие лови надрусани шофьори със супер дрегер (СНИМКИ)
Шок за джигитите! Полицията в Поморие лови надрусани шофьори със супер дрегер (СНИМКИ) Вярвам, че внедрената наскоро система за видеонаблюдение и настоящият дрегер значително ще допринесат за предотвратяване на тежки пътни произшествия и намаляване на битовата престъпност, заяви кметът Иван Алексиев


Всичко в категорията
Извънредно! Кандило и масажор подпалиха апартамент в Поморие, евакуират младо семейство (СНИМКИ) Трагедия! Бруталната жега уби човек пред очите на шокирани туристи в Поморие Над 200 млн. лв са инвестирани в Поморие, не режа ленти, а върша работа Ще се изпълни ли вторият етап на рибарското пристанище в Поморие, Черноморските общини в битка за проектите си Ето я изчезналата в Поморие полякиня, близките й нямат следа от нея 13 дни Извънредно! От МВР с подробности за издирваната в Поморие туристка 24-годишен шофьор с Рено премаза пешеходец на зебра в Поморие Бургаският депутат Ася Пеева: Ремонтът на пътя Просеник-Горица е дългоочакван от жителите на три общини Пуснаха Марчо Сървайвъра на свобода, той се брани сам в съда Започна 60-то юбилейно издание на „Яворови дни“ в Поморие Иво Милтенов: Реликви пазят аурата на Яворов, в Поморие е камата, която Гоце Делчев му е подарил (ВИДЕО)
Созопол на крака пред Ради Кисьов, авторa на най-хубавия градски химн в България
Созопол на крака пред Ради Кисьов, авторa на най-хубавия градски химн в България Тази вечер в кулминацията на тържествата за празника на града - Света Марина
Всичко в категорията
Бургазлия Петър Божинов спечели плувния маратон на Созопол (СНИМКИ) Военните моряци участваха в тържественото отбелязване празника на град Созопол (СНИМКИ) 24-годишен руснак подпали хотел в Черноморец, играел си с огън в стаята Созопол ще продължи делото на проф. Божидар Димитров Инспектори на хайка, проверяват атракционите по Черноморието Вижте програмата за празника на Созопол РЗИ и агенти по храните влязоха в ресторанта, цъфнал върху басейна на луксозна сграда в Каваците Директорът на РЗИ Георги Паздеров се извини на протестиращите в Черноморец заради данните за радиацията във Вромос ( РЗИ-Бургас след гафа от петък: Плажовете на Черноморец са чисти и няма риск за туристите Къмпингар: За хубавата почивка на плажа са достатъчни свобода и готини хора (ВИДЕО) Свалете ръцете от залива Вромос, ще стане като през 2010 г.!
БСП нападат Порожанов заради чумата в Странджа, ГЕРБ наблягат на обезщетенията за фермерите
БСП нападат Порожанов заради чумата в Странджа, ГЕРБ наблягат на обезщетенията за фермерите От другата седмица започва изплащането на компенсациите за евтаназираните животни, увери министърът
Всичко в категорията
Георги Пейчев: Риба в морето ни има, но делфините я изяждат (ВИДЕО) Плажът на Ахтопол с нов концесионер! Чадър и шезлонг най-много 5 лв., познати фигури изплуваха зад фирмата Експерти пред депутати и вицепремиера Симеонов: Евтаназията на животни в село Кости е без алтернатива Бомба във Флагман! Нелегални мигранти, преспали в заразена турска овцеферма, пренесли чумата в Странджа Драмата в с. Кости е жестока! За втори път избиват животните на фермера Атанас, съсипан е Първо във Флагман.бг: Вижте ужасяващата трагедия на Странджа, започна евтаназия на 14 хил.животни (СНИМКИ) Потвърди се черният сценарий за епидемия в Кости, избиват стотици животни заради непозната в България болест Отцепиха село Кости. Флагман.бг подозира чума по животните (ОБНОВЕНА) Ужас в с. Кости! Избиват животните на хората без предупреждение Скандал: Изгониха чехкиня с увреждания от плаж „Корал“ Гонят къмпингари от плаж „Корал“, плашат ги с фотокапани
Спипаха Наско циганина с нелегална риба край Приморско, продал развалени попчета на майка, натровил детето й (ВИДЕО)
Спипаха Наско циганина с нелегална риба край Приморско, продал развалени попчета на майка, натровил детето й (ВИДЕО) Агенти от БАБХ, ИАРА и полицаи проведоха извънредна акция против мнимите търговци по Черноморието


Всичко в категорията
Инцидент с лодка: Около 70 л нафта се изляха до Южния плаж в Китен (СНИМКИ) Топдилърът от Приморско, чиято квартира щурмуваха ченгетата, се оказа известен футболен талант (СНИМКИ) Фестивалът "В магията на танца и морето" събира таланти от цялата страна в Приморско Петима скулптори ваят фигури от дърво в Ясна поляна Приморско: Събираме боклуците разделно, контейнерите с жълто-сини капаци са за смесени отпадъци Вижте зрелищно видео от спасителната акция на полската нинджа! Мъртвопияният Павел вдигна на крак полиция и пожарна, увисна на покрив на хотел Морето взе още една жертва. Откриха тялото на 38-годишен поляк на плажа в Китен Полицаи свалиха пиян поляк от покрив на хотел в Приморско Талант от Приморско спечели сребърен медал на ветроходната регата "Черноморец 2018" Удар срещу ментетата! Ченгета конфискуваха стоки в Приморско и Несебър, запечатаха 4 магазина
Стар футболен спец с 2-годишна военна служба в битка за районен прокурор на Средец с временната шефка Соня Петрова
Стар футболен спец с 2-годишна военна служба в битка за районен прокурор на Средец с временната шефка Соня Петрова Димо Николов е бил инстуктор във ФК "Несебър", завършил е Висшия институт на МВР през 1989 г. 
Всичко в категорията
Пълен потрес! Гражданин сервира торба с кал и фекалии на сесията в община Средец Рейзи иска от държавата Рибния порт, но от БСП намекват, че губи подкрепата на Борисов Гърция ли? Вижте бедствието в Средец, улиците станаха реки Дълговете на МБАЛ-Средец пак разпалиха опозицията срещу ГЕРБ, май без причина Музикална система и дрелка забърсаха крадци в Средец Кой ще иска да стане районен прокурор в Средец на границата с Турция? Петстотин деца преминаха през Центъра за развитие на общността в Средец Само във Флагман.бг! Кмет подаде оставка след сигнали в прокуратурата за злоупотреби Празник на българщината! Ето как магията на странджанската песен обедини хиляди българи (СНИМКИ) Трима патриоти и кмет на ГЕРБ пристигнаха за празника на странджанското село Дебелт Пълна промяна! Превърнаха знакова сграда в центъра на Средец в бижу по проект за близо 1 млн. лв. (СНИМКИ)
Тайнствено заклинание пази гробницата на Мишкова нива
Тайнствено заклинание пази гробницата на Мишкова нива Дали там е погребана богинята-котка Бастет е спорно, но има нещо ...


Всичко в категорията
Партийната лидерка Заячка: Правителството да покани Заев на Петрова нива на 18 август Внимание, шофьори! Пътят между Малко Търново и Звездец - блокиран от… крави (СНИМКИ) Местни ченгета и общинари в Малко Търново укриват големец от ГЕРБ, вижте защо Туристи бродят из горите край Малко Търново заради магически ритуали (ВИДЕО) Георги Илиев: Нестинарството не е само игра в огъня, така почитаме светците (ВИДЕО) Светилището Индипасха в Странджа най-лековито в неделята след Великден, хиляди го посетиха (СНИМКИ) Подигравка! Оставиха стотици възрастни без пенсии за Великден Рекултивират старо депо край Малко Търново за 736 хил.лева Отглеждат есетрови риби и японска пъстърва в бетонни басейни край Малко Търново (ВИДЕО) Затвориха пътя Малко Търново-Царево заради свлачище От април започват да „изкърпват” пътя „Царево – Малко Търново” , догодина – голям ремонт за 20 млн. лева
Край на водния режим в община Камено. Ремонтират тръбоповода, който снабдява 4 села
Край на водния режим в община Камено. Ремонтират тръбоповода, който снабдява 4 села По тръбопровода имаше множество кърпежи, което водеше до изтичане на водата
Всичко в категорията
Отлична новина! В Община Камено детските градини и млечна кухня стават безплатни Започна археологическото лято на крепостта Русокастро Много настроение и забавления на детския хепънинг „Наше лято“ в Камено Затвориха магистралата и в двете посоки заради огромен пожар (СНИМКА) Връщат в календара „Св. Тривелий Български”, репресиите на режима преди 9-и го затриват Пресъздават арабското нашествие в Камено, вижте как (СНИМКИ) Пчелари помагат на свои колеги от Полски извор, загубили пчелините си след потопа (ВИДЕО) Цяло село въстана срещу фермер, който ги тероризира с кравите си (ВИДЕО) Призове за най-добър ученик и клас на годината в Камено, вижте отличените Свирят „сбор” за актива на БСП в Камено, ГЕРБ трябва ли да се притеснява? От „Чернишка” до „Малкият принц”, ето кои са любимите книги на известни политици и държавни шефове от Бургаска област
Стана известна самоличността на убитата от кола жена в Прилеп
Стана известна самоличността на убитата от кола жена в Прилеп Възрастната жена е вървяла по пътното платно, когато 73-годишен шофьор я застига и блъска

Всичко в категорията
Нанков отряза Сунгурларе за ремонт на Върбишкия проход, трасето трябвало да се измести Пролетното почистване в Сунгурларе е в разгара си, общината с призив към гражданите Мъж подхвърли стотачка на катаджии в Бургаско, но вижте какво му се случи Екшън в Сунгурларе! Щерю убил своя приятел Панайот, ударил го с вила в главата Маратонецът Шабан Мустафа организира състезание за планинско бягане в Сунгурларе Истина ли е? Контролен „орган” помлял пиян личното си БМВ, бракува го набързо Жители на сунгурларски села: Тук е снежен капан, не пътувайте! Измамник метна баба, че й дава златен пендар, взе й 2400 лева Бургаският депутат Петър Кънев се срещна с кмета на Сунгурларе: Умуват как да намалят безработицата в района Ако някой иска да добие най-голямата сила - нека дари камбана на храма в с. Есен Община Сунгурларе налива близо 100 хил. лв. в три села: Чубра се сдобива с нов площад, ремонти в Садово и Манолич
Как „турската” община Руен се превърна в символ на толерантност и спази завета на Апостола (ВИДЕО)
Как „турската” община Руен се превърна в символ на толерантност и спази завета на Апостола (ВИДЕО) Показахте, че големите дела могат да бъдат постигнати с малки стъпки, каза държавният глава Румен Радев на местните хора


Всичко в категорията
Румен Радев откри паметник на Левски в Руен, нарече общината пример за толерантност Историческо! Откриват паметник на Апостола на свободата в сърцето на крепостта на ДПС Руен (СНИМКИ) Кръв на пътя: Хонда се заби в мантинела край Руен, лекари се борят за живота на жена Ужасяващи подробности за сблъсъка между тир и бус на Ришкия проход Драмата след мелето на Ришкия проход е неописуема: Ниязи дошъл от Турция при болната си баба, а ще го върнат в ковчег Екшън в Руен: Маскирани "нахлуха" в СУ "Елин Пелин" и взеха заложник (СНИМКИ/ВИДЕО) Извънредно! 61-годишен мъж загина при зверски удар край Руен (ОБНОВЕНА) Зрелищна катастрофа в Руен: Опел се преобърна след ужасяващ сблъсък в центъра (СНИМКИ) Затишие пред буря или ДОСТ на Лютви Местан изпадна в дълбок зимен сън Мустафа Карадайъ пристигна в Руен за празника на общината, ще има ли сблъсък с ДОСТ Четвъртият лекоатлетически турнир в Руен – по-силен от всякога
В борбата с мръсния въздух можете да получите 1200 евро безвъзмездно за газифициране на дома Интервю Всички интервюта Жечо СТАНКОВ, зам.-министър на енергетиката: В борбата с мръсния въздух можете да получите 1200 евро безвъзмездно за газифициране на дома
С програма „Дезире“ на Министерство на енергетиката могат да се спестят по 300 лева на отоплителен сезон

Глас отвътре Всички Моника ИЛИЕВА, журналист Моника ИЛИЕВА Къде се "изпариха" търговците от ул."Александровска" в Бургас и защо има все повече свободни площи на ларгото Централната градска част се превръща в място за разходки, а не бизнес

Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали Вижте състоянието на плочките на най-използваната автобусна спирка в Бургас Ще можем ли да си носим туби с бензин в колата? Парламентът прие изцяло новия Закон за горивата Много разсеян дядо подкара старата си шкодичка по бул.”Алеко Богориди” Вижте какво причини силният дъжд в бургаския ж. к. „Зорница“ (ВИДЕО) Това момче обра колата на бургазлийка, познавате ли го? (ВИДЕО)
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любов
Дневен хороскоп за 20.07.2018на Стефка Добрева - астролог, нумеролог и лечител
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Пазете се от крайности и проявете скромност, когато е нужно! Възможни са конфликтни ситуации. Не се занимавайте с интриганти и досадници! Ограничете контактите с хората, които ви дразнят! Успехът ви е гарантиран, ако се вслушвате в мнението на хората, които обичате. Можете да си намерите работа, да поемете ангажименти или да потърсите начин за повишаване на професионалната си квалификация. Изпълнени сте с енергия и не ви отива да стоите в очакване на това вратите сами да се отворят пред вас. Може да омагьосате околните с чара си. Вашата припряност може да ви подведе. Важно е да сте спокойни, когато вземате важни решения. Поради небрежност е възможно да пропуснете нещо важно. Има вероятност от любовно разочарование. За да не съжалявате, не се опитвайте да натрапвате на любимия своето мнение! Времето е много благоприятно за активни действия, общуване и преговори. Разчитайте на себе си и търсете позитивното във всяка възможност! Имате достатъчно сили, за да се справите с всяко препятствие, изпречило се на пътя ви. Пазете очите си, възможно е възпаление! Днес сте непредвидими, уверени и изпълнени с надежда. Можете да изненадате околните, а и дори себе си с рискови начинания. Срещите ви вероятно ще са вълнуващи, а разговорите - приятни и желани. Самотните дами имат шанса да намерят подходящия партньор и да се влюбят. Положете усилия в усвояване на знания, които ще са важни за бъдещето ви! Ако на работното място или у дома нещата не се развиват така, както сте очаквали, не губете кураж! Бъдете настоятелни, концентрирайте се и следвайте целите си! Усилията ви ще бъдат възнаградени. Търговията днес ви върви, както и общуването с представители на противоположния пол. Не отлагайте деловите срещи! Може да намерите финансиране за свой проект или пък допълнителни приходи. Не пренебрегвайте обаче хората, които се нуждаят от вас и от вашите ласки! Може да разбиете всяка врата, която някой се опита да затвори пред вас, но не се налага, защото в този ден пред вас се откриват нови възможности и ще се превърнете в желан партньор. Може да се справите с всичко, ако не се притесните. Избягвайте конфликтите! Можете лесно да се справяте с възникналите проблеми, но с помощта на колеги, приятели или на Висшите сили. Важно е в този ден да имате добри намерения и да не губите вярата си.  Помолете се, поискайте и ще ви се даде! Може да получите и целебна енергия или нова дарба. Прекалената доверчивост може да ви навреди. Вслушвайте се в съветите на своите колеги, но не приемайте всичко, което ви казват, за правилно! Решенията вземайте сами! Ако имате усещането, че с партньора ви се отдалечавате един от друг, разтопете ледовете с вечеря на свещи! Не отлагайте деловите срещи, но е желателно да ги приключите до 15 часа! Весело ви е, но ви предстои много работа и макар да сте романтично настроени, ще трябва да насочите вниманието си към ангажиментите, които не търпят отлагане, а довечера може да излезете с приятели. Запазете достойнството си! Не позволявайте на началника да ви обижда и крещи! Още по-лошо ще бъде, ако и вие си изпуснете нервите. Трябва да обърнете внимание на бъбреците. Това, което сте сънували, може би ще се сбъдне до третия ден.
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип