Идеалният подсъдим: малоумният


Идеалният подсъдим: малоумният
Случаят с 15-годишния Иван и 11-годишната Никол напомня стар, познат сценарий
29 Август 2017, Вторник
Автор: Божидар БОЖКОВ

И къде все пак е открит ножът, с който е убита Никол, личните й вещи и телефонът?


Тежко престъпление в голям български град. Обществеността е настръхнала. Медиите неспирно нагнетяват обстановката. Всички чакат бързи резултати – властта още повече, понеже е свикнала да управлява в спокойна социална среда. Криминалните полицаи и поелите случая дознател и прокурор са под огромен натиск отгоре, защото структурите и на МВР, и на прокуратурата са пирамидални – като диктаторска държава. Но те не искат или не могат да разкрият истинския извършител – нямат достатъчен опит в разследванията, мързи ги или пък става дума за лице от платежоспособните високи полицейски / политически / бизнес етажи, което на всяка цена трябва да бъде покрито.
Има ли при това положение изход, с който хем да се хвърли успокоителен прах в очите на населението, хем репресивната машина да си измие ръцете с най-малко или дори никакви щети?


Има такъв изход! Толкова идеален, така ефективен, че репресивната машина отдавна го е открила. Той е като зайчето, което фокусникът винаги вади от ръкава си, за да разсее публиката, щом сеансът му е започнал да става скучен. Или като фалшива новина, която целенасочено се пуска по медиите, за да се отклони вниманието на зрителите от истински проблем.

Паролата е: търсете дебила.

Тя е универсална и върши работа винаги – при умъртвено двегодишно дете в Хасково или заклана зъболекарка в Бургас, при запалени тютюневи складове в Пловдив, при убито момиче в Борисовата градина в София или дете с прерязано гърло в асансьор…

Дебилът (той е малоумен, умствено изостанал) не е луд, но колцина от оскотялото българско население прават разликата… Репресивната машина прекрасно осъзнава това и целенасочено смесва  понятията, за да не вземе някой от народните маси да се усъмни и да поиска обяснение.


Малоумният Станимир от село Орлово: Много ме биха, ама после ми дадоха сладолед и аз признах

А разликата е голяма – лудият не може да носи наказателна отговорност и да лежи в затвор – той е болен човек. А малоумният може да бъде обвиняван, съден, осъден и пратен зад решетките. Медицината не третира малоумните като болни. Защото те не са такива. Това са хора, чието развитие е приключило на 7-8 годишна възраст. Това са деца, затворени в тялото на възрастен човек. Те са като транссексуалните, които са заключени в обвивката на противоположния пол. Но с малкото уточнение, че за разлика от транссексуалните, дебилите си нямат Хелзинкски комитет зад гърба. Те си нямат никой. И никой няма да се застъпи за тях. Арестуват ли ги, няма да има протести, няма да има гневни дописки по медиите, най-много някой от оскотелите да изпсува в социалните мрежи. Но не срещу репресивната машина, а по адрес на арестувания дебил. Единствените защитници на малоумния ще са неговите родители, ако са живи, но воплите им няма кой да чуе. Защото дебилът е заклеймен по дефиниция от обществото, което е въздъхнало с облекчение при ареста му.

За обществото малоумният е луд и точка!

Репресивната машина се е отчела, властниците отгоре са много доволни – спокойствието им е осигурено.

Може ли едно дете на 7-8 години да е убиец? Кой го интересува… Стига да дадеш на детето, заключено в пораснало тяло, това, което то най-много обича – бонбонки, дъвки, сладолед, ще повтори всичко, което му кажеш. А ако не слушка и не „признава“ от първия път това, което репресивната машина иска от него, може и малко шамари. Репресивната машина се е шлифовала и всичко това отдавна го е оттренирала. Дебилът е идеалният заподозрян, който след тази обработка се превръща в идеалния подсъдим. Дали дебилът ще е и идеалният затворник вече няма значение – дотогава случаят ще е забравен от всички.

Понякога се получават бъгове в системата – истинският престъпник вземе, че се издаде. Но какво пък толкова – и тук дебилът е идеалният сгрешен убиец. Пуснат на свобода, той е щастлив, че е отново при мама и тате. А ако тях вече ги няма – че е поне в родната къща – единственият обозрим кръгозор за детското му съзнание. Дебилът няма да тръгне да съди системата, която преди това го е смачкала. Няма да води дела в Страсбург, понеже си няма Хелзинкски комитет, а и не разбира нищо от обществото, в което живее. Той просто ще е щастлив.

Докато един ден репресивната система не се сети за него отново – при някое друго убийство, което я мързи или ѝ е заповядано да не разкрива.

2002 година. В кабинета си в Бургас буквално е заклана зъболекарката Ванина Русинова.

Всичките ѝ познати са убедени кой би могъл да го стори. Че убийството е предварително подготвяно, говорят фактите – намушкана е с ножица, забодена с хирургическа точност в гърлото, която е разкъсала сънната артерия. От кабинета ѝ не е пипнато нищо – нито парите, нито медикаментите.

„Аз смятам, че това убийство не е случайно. То е замислено. За това говори инструментът на престъплението. Човек, който действа в последния момент, не би прибягнал точно към ножица, скрита в чекмедже", обяснява тогава пред в. „Сега“ шефът на РДВР-Бургас по онова време полк. (вече е генерал) Красимир Петров.


Малоумният Христо Атанасов – осъден за смъртта на зъболекарката Ванина Русинова в Бургас. Той е отдавна в затвора и ще лежи там до края на живота си. Или докато истинският убиец не се издаде

Но репресивната машина намира идеалния заподозрян - 47-годишният малоумен Христо Атанасов. Обвиняват го, той признава всичко, осъждат го, отива в затвора, обществото е успокоено, случаят е забравен. Голяма работа, че там, където Христо живеел, хората му доверявали дори децата си, за да ги гледа, защото самият той е като дете. Кой ти обръща внимание на такива подробности…

2004 година. В парк в Хасково е открито обезобразеното тяло на двегодишната Кичка.

Главата ѝ е премазана с тежък предмет. Репресивната машина бързо удовлетворява глада на публиката и намира идеалния „убиец“ – малоумният Станимир от близкото село Орлово. В тялото на 37-годишния мъж е заключен мозъкът на 8-годишно дете. Едва ли тогавашният главен секретар на МВР ген. Бойко Борисов не е знаел какъв е арестуваният. Но в телевизионен ефир го нарича „сериен престъпник“ и „психично болен“ – в главата на оскотялото население понятията трябва да бъдат хубаво омешани. Станимир е бит в продължение на две седмици – с палки, с електрически кабели. Накрая някой от полицаите се сеща, че могат по-лесно да го придумат да „признае“ – ако му дадат това, за което детското му съзнание копнее най-много – порция сладолед.

И Станимир след това вече послушно повтаря всичко, което са му издиктували и пред полицаите, и пред съдията. Ако му бяха издиктували убийството на Кенеди, сигурно щеше да повтори и него. Осъден е, вкаран е в затвора. Две години по-късно е убито ново дете, за което репресивната машина вече няма под ръка друг малоумен. Така е разкрит истинският престъпник – циганинът и сериен убиец Асен Андреев. Станимир е освободен и е щастлив, че е отново с мама. Той не търси отмъщение, защото малките деца не познават това чувство. Пред Нова телевизия, попитан дали съжалява за всичко, което са сторили на Станимир, началникът на „Криминална полиция“ в Хасково Васил Матвеев отговаря: Не.

2011 година. В Борисовата градина в София е убита студентката Яна Кръстева.

Арестуван е клошарят Пламен Трифонов. Несретникът, който не е с всичкия си отрича, но кой ли го слуша. Той стои в ареста с етикет „убиец“, докато по случайност не се появява истинският извършител - Николай Русинов - Чеци.


Пламен Трифонов нямаше „късмета“ да се превърне в идеалния „убиец“ на студентката Яна Кръстева


2017 година. Бизнесмен от Дупница е намерен мъртъв в парк в Пловдив.

Репресивната машина експресно успокоява обществените страхове – не е убит, самоубил се е. Само че има дребен детайл – самоубилият се след това е скрил някъде оръжието и от него няма и следа. Минава доста време и полицията подхвърля някакъв пистолет – ето го, намерихме го. Къде? В дома на старец, по случайност страдащ от Алцхаймер - коварна и необратима болест, която убива мозъка и води до тотална загуба на памет. Хората с Алцхаймер не помнят нищо и живеят със спомените на другите или с това, което те им разказват, че се е случило…


Какво се случи в Бургас? Пусната ли е в ход любимата на репресивната машина парола „Търсете дебила“?

Полицаи, следователи, прокурори действат така смазано, че откриха Иван само часове, след като в асансьор бе намерено заклано дете. А обществото с овчи ентусиазъм прие новината за задържания слабоумен „убиец“. Прокурорката Йовита Григорова съобщи на втория ден, че малоумният Иван заклал момичето заради спор къде да пушат наргиле. Разказите на негови съседи, че в часа на убийството Иван си е играл пред блока с децата, бяха оставени встрани.


Прокурор Йовита Григорова разказва историята с наргилетата

Ден след убийството директорът на ОД на МВР-Бургас старши комисар Калоян Калоянов обяви, че в дома на Иван са открити вещите на убитото момиче и ножа, с който е заклана. Седмица по-късно обаче апелативният прокурор Георги Ханджиев заявяви, че ножът всъщност е открит съвсем другаде - на междуетажната площадка в блока на убийството, а телефонът на момичето е изхвърлен в контейнер за смет.

По дрехите на „убиеца“ Иван няма и капка кръв, но пък задържаният слабоумен бил направил частични самопризнания – нещо като да си малко бременна или да си убил някого наполовина.

Но нищо от тези объркани в превода изявления няма значение. Хелзинкският комитет го няма, единствените защитници отново са само татко и мама. „Акълът на сина ми е като на малко дете. Той не може да е убиец”, казва майката Донка. Тя отсега трябва да си знае, че Иван е идеалният заподозрян, който също е идеалният обвиняем и скоро ще стане идеалният подсъдим. Малко бонбонки, два три шамара, шоколад и ще си признае и останалата половина.

А с един сладолед ще си каже и за Андрей Луканов. И без друго всички вече дружно го заклеймиха в социалните мрежи и по новинарските форуми.

За населението малоумен и луд е едно и също нещо. Нали самият Бойко Борисов го съобщи отгоре.

В категории: Разследване


48
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
48.
До МВР
01.09.2017 10:17:34
2
2
Малоумният и нестабилен психически човек е ИДЕАЛНИЯ УБИЕЦ колега,а не жертва!Знам,че страшно ви се иска да е някой студент по право,но уви!!!Тя,процедурата е към финала всъщност,а вие си чешете езиците тук,лошо няма!
47.
до МВР
01.09.2017 07:22:09
4
2
А кой е истинския убиец, някой професионален килър от Ислямска държава ли? Или нинджа изпратен за морката поръчка от китайските триади, който е висял преди това 4 часа по въжетата на асансьора за да отнеме живота на 11 годишно момиченце в най-голямото бургаско гето Меден Курник?
46.
МВР
01.09.2017 00:26:27
2
3
трябва бързо заподозрян и обвиняем.. иначе много ще се мрънка.. малоумен или нестабилен психически човек, от бедно семейство.. идеалната жертва на системата..
45.
Спрете с филмите
31.08.2017 20:53:45
6
1
Нещата са ясни ....малкия комплексиран мухльо е убиеца. И престанете с тези холивудски филми, че убиеца е някой друг- някоя барета снайперист, нинджа или сериен убиец пристигнал от тъмните квартали на Ню Йорк за да дебне 11 годишни момиченца с нож по асансьорите в Бургас.
44.
Поаро
31.08.2017 19:30:20
4
2
Да разбрахме,че статията е смисленна,брилянтна и написана с хъс.Една дреболийка само леко ме човърка-основата на статията е,че обвиняемият е малоумен!!!Ок,но това твърдят близките и заинтересованите от това.А има ли медицински обоснован документ,който да потвърждава това.Не издаден сега,а такъв преди извършеното деяние.То всъщност и настоящ такъв документ не е факт!И какво излиза,че брилянтната статия за "набедения " малоумник се крепи единствено на думите на майка му,която в момента 100% иска синът и да е приеман за най-лудият на Балкалните.
43.
Смис_лено
31.08.2017 13:10:13
4
4
За първи път в този сайт да има нещо смислено, не може да се каже дали твърденията в статията са истина или не, но поне не са обичайните бози, които като част от репресивната машина затъпяват съзнанието на хората....
42.
Хахаха
30.08.2017 17:24:22
4
1
Прокурор Ангел Георгиев ги оправя. За пари може да прехвърли вината на които си реши и да ги държи по арестите няколко години както по делото Гранити.
41.
до 40 глупава нагла жено
30.08.2017 16:21:51
6
5
твоята "истина"одобрена от глупавата ти групичка не е моята и на други истина /за автора поздравления силна статия –според гледната точка/но многото и различни гледни точки водят към истината НО ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА ЗА МОМЕНТА Е ЧЕ ИМА ЖЕРТВА НА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ–ИМА ЗАПОДОЗРЯН /има следствие и улики/НА ТЯХНО ОСНОВАНИЕ ПОЧИТАЕМИЯ СЪД ЩЕ ОТСЪДИ –ВСИЧКО ДРУГО КОЕТО СЕ ВИХРИ Е"ВРЯВА И БЕЗУМСТВО"ПО УЙЛЯМ ФОКНАР
40.
в.г.
30.08.2017 12:38:20
22
12
Поздпавления на автора за брилянтната статия ,която за съжаление е истина от първата до последната дума :х
39.
до38–ПРОСТО Е
30.08.2017 10:55:23
7
1
БОЖКОВ СИ ГЛЕДА ХЛЯБА /И ТОЙ СЕ ХРАНИ ДА ОЦЕЛЕЕ/ОТ ТАЗИ ГЛЕДНА ТОЧКА СТАТИЯТА Е СИЛНА /ПРЕДИЗВИКВА/ А КОМЕНТАР №37 Е ОТ ЛИЦЕ НАПИСАЛО НАД 120 КОМЕНТАРА /МАНИПУЛАТИВНИ /В ЗАЩИТА НА ЗАПОДОЗРЕНИЯ–С ГЛУПАВОТО ОЧАКВАНЕ ЧЕ ЩЕ ПОВЛИЯЕ НА СЪДЪТ/който ще ОТСЪДИ според НЕОПРОВЕРЖИМИ ДОКАЗАТЕЛСТВА–РАЗКРИВАЩИ ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА/
38.
Поаро до 37
30.08.2017 09:18:59
8
2
https://m.flagman.bg/article/135875/Полицаи-разнищиха-стъпка-по-стъпка-пътя-на-Никол-към-смъртта-в-бл-108-в-жк-Меден-рудник Ето ти още една статия от същото издание.Айде сега ти наблюдателният, безстрашният писател Божков, колежката му Махмуд и бабите дето са видяли убиеца в по време на деянието пред блока,да седнете да се разберете кой какво и защо. И да спрете да ни занимавате с глупости и изблици на гениалност докато тече следствието.
37.
наблюдател
30.08.2017 07:47:05
7
8
От тази статия разбираме, че в България все още има МИСЛЕЩИ ХОРА! Поздравления, г-н Божков! Не Ви е страх да напишете каквото мислите! Истинският убиец на Никол рано или късно пак ще изпълзи от дупката си, за да убива. Жалко за Иван. Мислещите хора в тази страна рядко ядат суджуци.
36.
до 33 НАД ПОЛОВИНАТА ОТ КОМЕНТАРИТЕ
29.08.2017 21:52:45
8
5
СА ПИСАНИ ОТ ЕДИН АДРЕС ЖЕНА ИМАЩА ОТНОШЕНИЕ КЪМ ЗАПОДОЗРЕНИЯ И ПИШЕ КАТО ЛУДА В НЕГОВА ЗАЩИТА ПРИГЛАСЯИКИ И ГРУПА ОТ 5–6 КЛАКЬОРА/одобряват написаното/НАДЯВАЙКИ СЕ ДА МАНИПУЛИРАТ ОБЩЕСТВЕНОТО МНЕНИЕ –ПЪЛНА ГЛУПОСТ Е ЧЕ МОГАТ ДА ПОВЛИЯЯТ НА СПРАВЕДЛИВОТО РЕШЕНИЕ НА СЪДЪТ/КОЙТО ЩЕ ОТСЪДИ/според неопровержими доказателства/РАЗКРИВАЩИ ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА ДАВАЙ ФЛАГМАН ПУСКАЙ ИМ ФИТИЛИ–ПРАВИ ПАЧКА
35.
До № 15 Ted
29.08.2017 20:52:57
10
5
Ти наистина ли твърдиш, че ще вдигнеш нивото на разговора? :D С юридически доводи ще говориш? Още по-голям смях! Само едно нещо ще кажа във връзка с изказването ти за да разберат читателите точното ти ниво на компетентност и характера на юридическите ти доводи. Може ли да се гледа мярка за неотклонение без повдигнато обвинение? За справка отвори и прочети един закон, който се нарича НПК ( Наказателно-процесуален кодекс означава тази абревиатура. Реших да ти го напиша и това, че като ти видях нивото...)
34.
Atlas
29.08.2017 20:47:36
12
10
От тази "статия" разбрах само, че авторът й е малоумник. Излиза, че хора с психични проблеми не могат да извършат убийство. Що тогава не искате да живеете с тях!?! А колко убийства бяха извършени в Бургас от нормални хора, които получиха присъди и на последна инстанция!?! Ако авторчето си направи труда да провери, ще разбере, че няма нищо ненормално. Но по-лесно е да изсипеш кофата с л*йна и да гледаш сеир как непосветените се дървят... Типично за жълт сайт като Бесовете. Прост народ - слаба държава.
33.
До 25
29.08.2017 20:17:27
8
3
Очаквах такава реакция по-рано днес!Но и сега е добър резултат!Честно ли ми казваш,че популистка статийка в жълто сайтче те убеди да защитаваш човек,изправен пред съда за жестоко убийство???!Щял да се обединява.Защо не се обедини,когато овцете гласуваха и избраха на власт да бъде партия,чийто лидер бе записан да поставя чадър над определена фирма пред митниците.И след това главният свидетел удобно почина!Ето ти теория на конспирацията в действие.Ти си седнал тук да се правиш на ощипана мома заради една дълбоко проницателно написана статийка в медия,която за 5 път си сменя позицията по този случай.Недоказани твърдения и голи обвинения може всеки да хвърля,когато си поиска.Като не вярваш в системата се обедини и излез срещу нея,но да говориш и пишеш празни като огромен балон думи базирани на НЕДОКАЗАНИ твърдения е просто жалко и губене на време.Ако запълваш времето докато ти уври боба е друга работа.Аз лично не знам виновен ли е въпросният за убийството и не мога да преценя от подхвърляните протеворечиви факти.Но да защитавам човек,който наистина може да се окаже убиец,и то на базата на голи твърдения,Мерси! Това се нарича ЛИЦЕ МЕРИЕ!
32.
бургас
29.08.2017 20:09:40
18
0
Абе как така едно убийство го разкриват за една седмица а от показните убийства нито едно ,само догадки.
31.
Нямам роднина полицай
29.08.2017 20:00:55
16
4
Абе,хора ,вразумете се бе,непрекъснато хулите ви са по полицаите...ЗАЩО?????Та те хората ги хващат и предават където трябва и оттам нататък всичко почва да боксува...в правосъдието ,цялата съдебна система..там е проблема???Спрете се вече ,все полицаите са ви трън в очите и те обират хорския пешкир за всичко!
30.
no name
29.08.2017 20:00:52
10
5
Абе големи разбирачи и Божидар и той барабар Петко с мъжете. Само ще ви кажа че телефон в джоба е равнозначно на проследяваща гривна на ръката. Пътя на откачалника е проследен по минути но ако някой е искал да скрие нещо е друга тема. Въпросът обаче е ЗАЩО ?
29.
123
29.08.2017 19:30:40
10
7
Какви полицаи какви криминалисти.....само келеши чиито бащи и преди тях дядовци са били милиционери....който е от по малък град знае кой и как става полицай....по наследство.....
28.
Майка
29.08.2017 19:29:36
7
7
Ще набедят детето ми ама друг път!Полиция ли имаме,криминалисти ли,следователи ли,прокурори,съдии ли?
Защо не работите честно и достойно?Задавате ли СУ въпроса как се чувстват родителите на Никол,идва ми да ви избода очите на всички престъпници в това деяние!Хора дайте да се обединим и да защитим децата си!След няколко дни започва учебната година,незнам какво ще се случи с децата ни,но ако не се вземем в ръце тия гадове корумпирани ще убиват децата ни и ще ни п заплашват,както направиха с Валя от Лозово Бургас!Всичко прикриха и мислят,че хората са забравили случая!
Искат големи заплати ,да ви пресекнат дано и пожелавам на участниците в убийството на деца да изпитат най голямата болка в живота,те да се сетят каква е!!!!!
Убийци на деца,чакайте някой балама да ви гласува доверие ,никога няма да стъпя да гласувам за никой!Призовавам младите хора да не губят време,а да заминават в други държави където има ред и дисциплина,да живеят и работят спокойно и децата им да получат образование,а не да плащаш на помиярите за всеки изпит,те те принуждават и да си умен тук в България те ще те съсипят!!!!!Съжелявам милион пъти,че не махнах от България!Жалко за децата ни!!!!!!!
27.
Трезвомислещ
29.08.2017 18:40:51
14
4
Прекалено бързо всичко се случва!
26.
Х1
29.08.2017 18:39:52
6
2
Хрантутници!
25.
Обективен
29.08.2017 18:18:19
21
7
Браво на автора! Трябва да се обединим и защитим момчето!Утре може да бъде набедено твоето дете!
24.
НЕ СЪДЕТЕ ЗА ДА НЕ БЪДЕТЕ СЪДЕНИ
29.08.2017 16:30:17
10
6
САМО ГОСПОД/неведоми са пътищата божии/И ПОЧИТАЕМИЯ СЪД/на земята/ИМАТ ПРАВОТО /компетентноста/да СЪДЯТ
23.
НЕ СЪДЕТЕ ЗА ДА НЕ БЪДЕТЕ СЪДЕНИ
29.08.2017 16:22:36
10
7
ЕВАНГЕЛИЕ НА МАТЕЙ!!!!!!!НЕ СЪДЕТЕ ВИЕ СТЕ ДОЛНИ СЕИРДЖИИ!!!!!!!
22.
До 13
29.08.2017 16:20:25
18
5
Началника на криминална се интересува само от показни акции, всичко останало му е през оназ работа.
21.
Toi
29.08.2017 16:16:48
22
4
ФЛАГМАН САМО ПИШЕТЕ БЕЗ ПОКРИТИЕ ПРАТЕТЕ СЕГА В МОМЕНТА ВАШ ЧОВЕК ТУК В КАФЕ СПОТ ЗАД ТОХА И РАЗКАЖЕТЕ ТОГАВА НА БУРГАСКИТЕ РОДИТЕЛИ КАКВО ПРАВЯТ ТЕХНИТЕ ДЕЦА ВЪТРЕ НАРКОТИЦИ НАРГИЛЕТА КАКВОТО СИ ПОЖЕЛАЕШ КЪДЕ Е ПОЛИЦИЯТА ТЯ ЗНАЕ НО ЗАЩО НЕ РЕАГИРА. .....
20.
Флагман прави ПАЧКА –няма лошо
29.08.2017 16:08:04
17
9
начинаещи "КРИМИНАЛИСТИ"си правят ГИМНАСТИКА НА МОЗЪКА–ГАВРЕЙКИ СЕ С ПАМЕТТА НА ЖЕРТВАТА И СЪДБАТА НА ЗАПОДОЗРЕНИЯ–ГОСПОД ЩЕ ГИ НАКАЖЕ !!!!!!!!!!
19.
бургазлия
29.08.2017 16:03:54
24
3
Придържам се към коментара на КРИМИ че дори да заколиш кокошка се облива наоколо с кръв да не говорим че колкото да си професионален убиец пак ще останат следи от кръв.Какъвто е шефа такъв е и криминалния състав при ОДПИнтересно при доказано че бургаския регион е с най голяма пристъпност а Калоянов е непоклатим Взема и пенсия и заплата .
18.
O
29.08.2017 16:02:28
12
4
Един, двама дават минуси на всеки, може и да имат връзка ....
17.
Бургас
29.08.2017 15:59:38
18
3
Намерете убийците на децата ни!
Всичко друго е лъжа!
16.
ДПС, ГЕРБ, БСП и патрЕЕЕооотите
29.08.2017 15:57:36
10
2
Молим за спокойствие, всичко е наред и има държава! На изборите ви чакаме, МВР ще вземат още повече Power, обещаваме.
15.
Ted
29.08.2017 15:54:35
21
9
Сега, бих искал да вдигна нивото на разговора като използвам конкретни юридически доводи.всичко,които прочетох до сега е в сверата на спекулациите. Първо-нямаме съдебно медицинска експертиза за дата и точен час на извършеното престъпление в случая -убийство.второ -нямаме повдигнато обвинение-предумишлено убийство, убийство по хулигански подбуди, убийство по непредпазливост,злополука. Трето-нямаме самопризнание, само частично,в правото частичното самопризнание не съществува като понятие,защото е точна наука.частичното самопризнание се тълкува като признание или не признаване на вина.това го решава съдът, но зависи от предявеното обвинение на прокуратурата, но още няма такова.пълна мъгла.и сега да поръсъждаваме логически.прокуратурата не е сигурна какво точно обвинение да повдигне,защотото работата мирише.днк експертиза се хвърля в оществото като неуспоримо доказателство,но ако часът на убийството не съвпада ?има свидетели за местонахождението на ЗАДЪРЖАНИЯ в определен час,който не съответства с предполагаемия час на извършеното престъпление. Ако е бил натопен това може да стане много лесно , защото това е непълнолетно лиц е с забавено развитие-перфектната жертва.друг вариант е да прикрива съучастник доброволно или пък под страх или пък да прикрива под страх и неразбиране извършителят,не като съучастник а като свидетел или в последствие избран свидетел определен от извършителя .ps мислете повече преди да пишете спекулативни слова!!!
14.
Koi
29.08.2017 15:43:27
29
3
ЗА КАКВИ ПОЛИЦАЙ И КРИМИНАЛИСТИ ГОВОРИТЕ ВСИЧКО Е КОРУМПИРАНО В МОМЕНТА ДЕЦАТА ВИ ПУШАТ НАРГИЛЕТА В КАФЕ СПОТ ЗАД ТОХА А ПОЛИЦАЙТЕ СТОЯТ С ПАТРУЛКАТА И ГИ ПАЗЯТ ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ ИМА НАД 100 СИГНАЛА ЗА ТОВА КАФЕ
13.
ММ
29.08.2017 15:43:16
25
6
Алооо началника на криминална защо се криеш като мишка? Ти трябва да отговаряш на тези въпроси. Май покривате сина на някой местен бизнесмен.
12.
A
29.08.2017 15:18:58
15
4
Какви са тези "Криминални полицаи" и ако са такива наистина защо работят в МВР? Не се ли пише "криминалисти"примерно? Иначе статията горе долу добре. Божков, наблегнете на значението на думите.Успех!!!
11.
Поздравления за автора
29.08.2017 15:13:17
36
6
Разкошна статия ! Странно обаче защо е пропуснат КРЕЩЯЩИЯТ ПРИМЕР със случая "Белнейски" , където за общо СЕДЕМ ТРУПА , бе вкаран в затвора някакъв дребен крадец на джиесеми...
10.
Коки
29.08.2017 14:58:39
32
7
Има трети човек 100% ,това е сигурно и този сега го крие от страх затова мълчи .
9.
Цацата
29.08.2017 14:58:21
24
8
Интересна статия ... дава отг на много неща ... цялото следствие е мазало ... няма желание да се свърши качествено работата,няма кадърни и компетентни професионалисти,толкова много пропуски има ,дано защитата на момчето да е добра поне, МВР криминалистите свършете си качествено работата намерете истината ...... !!!
8.
11
29.08.2017 14:56:31
11
3
Така е...
7.
ГРАЖДАНИН
29.08.2017 14:48:49
32
11
ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА АВТОРА НА СТАТИЯТА!
6.
Аз
29.08.2017 14:44:32
23
7
Обществото настръхна и вие много помогнахте за това. Сега обръщате палачинката..това за съжаление доказва само какви овце сме. А колко ще спечелят медии като вас от раздуханата история е друг въпрос..
5.
Голям КЕФ!!
29.08.2017 14:43:15
16
12
Полуистини,полулъжи, полупубликации,полупозиции,полукомпетентно мнение!Ама голям кеф е да си жълта медийка,нали ФЛАГМАН!Отричаме всичко,ама не доказваме и противното.То като се замислиш и кефа ви е полукеф!
4.
изненадан
29.08.2017 14:42:09
41
4
КАКВО СТАВА ? Обективна статия във флагман ? И дори критична към недосегаемият Б.Б. ? Да не е задухал вятърът на промяната ?
3.
Крими
29.08.2017 14:40:13
36
7
Ако човек пререже гърлото на някой то той щеше да е целия в кръв и най-малко поне един човек в раьона щеше да го забележи.
2.
Има
29.08.2017 14:38:15
39
8
Има нещо вярно неможе да кажеш ,че телефона е намерен в тях а после ,че е бил в казана поне се наговотете какво ще лъжите .И незнам какъв човек трябва да си че да натупиш и вкараш невинен човек в затвора бил той и малоумен човек .Нека съда отвори заседанията да видят хората каква е истината ако е виновен смърт ако не къде е убиеца сега .
1.
с66
29.08.2017 14:29:56
25
17
Флагман, повторихте 20 пъти че малоумен и луд не било едно и също. Явно вие ни вземате за малоумни или луди де, не разбрах има ли разлика?
Божидар БОЖКОВ, журналист Автор
Божидар БОЖКОВ, журналист


Тема в развитие
» Бащата на Никол: Отпадна версията за убийство заради наргилето (ВИДЕО) » Защо бургаският съд подхранва теориите на конспирацията за убийството на 11-годишната Никол? » Идеалният подсъдим: малоумният » Братовчедът на Иван пред Флагман: Той не е убиец, много е страхлив, през живота си не е пипал нож! » Нови разкрития! ДНК по оръжието и телефона на Никол заковават Иван за бруталното убийство (ОБНОВЕНА) » Родителите на 15-годишния Иван, обвинен в жестокото убийство на Никол, го бранят в съда » Бащата на 11-годишната Никол: Убийството е планирано, целта е била да я намушка, да й вземе раницата и телефона (ВИДЕО) » Криминален психолог с нова жестока версия за бруталното убийство на 11-годишната Никол » Обвиненият за зверското убийство на Никол иска у дома, в понеделник отново се изправя пред съда » Полицаи разнищиха стъпка по стъпка пътя на Никол към смъртта в бл. 108 в жк „Меден рудник” » Бащата на убитата Никол: Не се сбогувах, не мога да я пусна » Деца на опасно тъпи родители масово пушат отровно наргиле » Съученици изпратиха убитата Никол, погребаха я в бял ковчег (СНИМКИ) » Дни преди ужаса в Бургас двама тийнейджъри се карат за Никол във фейсбук, заплашват с убийство (СНИМКИ) » Сбъркана работа! Майката на заподозрения Иван подала сигнал, че е заплашвана с убийство! (ОБНОВЕНА) » Второ училище отрича убиецът Иван да е техен ученик, лъснаха интриги » Съседите на Иван, обвинен в убийството на 11-годишната Никол: Да намерят истинския престъпник, той е невинен! (ВИДЕО) » Съдия Светлин Иванов скри от обществеността обвиняемия за зверското убийство на малката Никол (СНИМКИ) » Само във Флагман.бг: Никол е заклана в асансьора на 5-ия етаж, петна от кръв напомнят за ужаса (СНИМКИ) » Майката на 15-годишния Иван ридае: Детето ми не е убиец, натопен е! (ВИДЕО) » Убиецът Иван побърка МВР – крие къде учи, цяла нощ шерва новини на Флагман за екзекуцията на Никол » Ексклузивно! Флагман разкри жестока двойна лична драма за майката на Никол » Брутално! Иван не искал да убие Никол, а само „да я сплаши – да я боцне” (ОБНОВЕНА) » Луд ли е убиецът на малката Никол? Може да излезе сух – на свобода » Първо във Флагман.бг! Това ли е 15-годишният Иван, обвинен в хладнокръвното убийство на Никол » Нови разкрития за убийството на малката Никол: Раната е дълбока 3 см, наръгана е силно и целенасочено (ВИДЕО) » Трагедията е неописуема: Никол била едно дете в семейството, навършила 11 г. преди дни » Първо във Флагман.бг! Арестуваха млад бургазлия за бруталното убийство в „Меден рудник” » Жесток мотив за убийството в жк „Меден рудник”: Малолетните бургазлии се скарали къде да пушат наргиле » Първо във Флагман.бг! 11-годишната Никол е зверски убитата в жк „Меден рудник” » Кърваво убийство в "Меден рудник": Разбиха до смърт главата на млада жена » Извънредно! Момиче е открито окървавено в асансьор в ж.к. „Меден рудник”
Виж всички Скрий повечето
Новините
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Крими
Бургазлийка твърди: Внимавайте с тази жена, завлече ме с огромна сума, направи го и с други
Бургазлийка твърди: Внимавайте с тази жена, завлече ме с огромна сума, направи го и с други Дамата била затънала до гуша с кредити към различни фирми, търси всевъзможни начини да получи пари назаем от някого, не й вярвайте
Всичко в категорията
Призив! Отсечете това дърво и направете джобове за контейнерите Сигнал до Флагман.бг: Служители в аутлета на "Пума": Пуснете осветлението на главния път, тъмно е като в рог! ЕВН изпъна нервите на хиляди бургазлии! Ж.к.”Славейков” и ж.к.”Изгрев” останаха без ток Читател на Флагман.бг пита: Знаят ли учителите в "Св. Св. Кирил и Методий" как да се грижат за безопасността и здравето на децата? Жена падна в шахта в ж.к. „Славейков” снощи. Внимавайте между бл.71 и бл.182 (СНИМКИ) ЕВН побърка бургазлии: Домовете ни се превърнаха в дискотеки, през минута спират тока Бургазлийка: Претърпяхме щети за хиляди левове от наводнението, а сега ми отказват помощ Жители на блок 84 в бургаския ж.к.”Меден рудник” с призив: При всеки дъжд се наводняваме. Помогнете ни! (СНИМКИ) Глобиха “Метро” в Бургас заради долни гащи Капан за шофьори! Опасни решетки трошат коли пред УМБАЛ-Бургас (СНИМКИ) Гнусно! В бургаски хипермаркет продават мухлясал хляб, не вярвайте на етикети (СНИМКИ)
Цветанов: С оставката на Главчев само сменяме капитана
Цветанов: С оставката на Главчев само сменяме капитана БСП не предлагат реални решения, обяви зам. шефът на ГЕРБ


Всичко в категорията
Цвета Караянчева разкри как се е стигнало до оставката на Димитър Главчев БСП със закон, който вади тийнейджърите от дискотеките и ги завежда на театър Реформаторският блок осиротя. И БЗНС го напусна Гергов разкритикува Нинова: Историята на БСП не се пише на коляно Пленум на БСП: Стефан Данаилов ще убеждава Нинова за приватизацията и той "ще си тури пръстчето" Имате да взимате пари от лихвоточки? Включете се в подписката на БСП-Бургас Игра на котка и мишка: БСП даде на ГЕРБ само подписа на Нинова за приватизацията Валентин Златев в спор с шефа на митниците Георги Костов заради контрабандата с горива Бизнесмен от Пловдив поема координацията на структурите в НФСБ Президентът изрази съболезнования на семействата и близките на загиналите край Микре Дъщеря на сатрапа Че Гевара пристигна в парламента и обяви, че още вярва в комунизма
Бургазлията Милен завъртял схемата със самотни красавици във ФБ след присъда за обсебване, баба му го предала на ченгетата Удар на полицията! Арестуваха 38-годишния Милен от Бургас, измамил над 100 човека с фалшиви профили на красиви момичета Изверг, изнасилвал 10-годишната си дъщеря, си получи заслуженото! Цацаров отказа да отговори за тайния бизнесмен, приватизирал „Булгартабак” при „Борисов 1” Само във Флагман.бг! Заклан в НДК бургаски ултрас лъсна в кърваво меле в жк „Славейков” Изслушват Цацаров в парламента за паралелния износ на лекарства Човек на Мазния сключи сделка с прокуратурата, но съдът не я одобри Николай може да получи от 3 до 15 години затвор за кървавата гонка в "Бършен", убила бургазлиите Невен и Галин След поредния доклад на ЕК: Всички в парламента обичат прокуратурата, реформи няма да има Обвиненият в брутална гавра с бургазлия Станислав: Не съм отвлякъл никого, това са измишльотини на Димитър Тръгва делото за атентата в Сарафово?
Валентин Златев в спор с шефа на митниците Георги Костов заради контрабандата с горива
Валентин Златев в спор с шефа на митниците Георги Костов заради контрабандата с горива Според директора на „Лукойл-България” контролната система БАЦИС е компрометирана
Всичко в категорията
Само във Флагман! Потопът, отнел 4 човешки живота и червената компания от Камено
Само във Флагман! Потопът, отнел 4 човешки живота и червената компания от Камено Разследване на Флагман показа как публична общинска собственост става частна, язовир се превръща в пасище, мера или нива – или каквото още си пожелаете


Всичко в категорията
Бургазлията Станислав Панайотов-Тачо – свиреп наркобос или примерен съпруг и баща, преценете сами (СНИМКИ) Вижте как гард на самоубилия се Кристиян Коджуклиев превърна семейната къща в наркоферма (СНИМКИ) Само във Флагман.бг! Лейтенант в новата наркобанда се оказа зет на съдружник в „Аркус”, сменил убития гард на Очите Само във Флагман.бг! Кой е Недялко Гетов: От очевидец на разстрела на Костов до лидер на новата наркобанда в Бургаско Касапинът Божидар живее като холивудска звезда, вменяем ли е? Преценете сами (СНИМКИ) Само във Флагман.бг! Италиански мастършеф измами десетки в Бургас и избяга от България Мега скандал: Вижте как се „изпари” цяло наказателно дело от кървава касапница в Бургас Само във Флагман.бг! Страховит бос лъсна в схема на Цар Плъх за контрабанда в Бургаския затвор Шефът на БАБХ-Бургас д-р Георги Митев: Шокиран съм от ареста на моите служители в Несебър Полицаи блъснали елен, одрали го в РПУ-то и го изяли на банкет Сотир Цацаров прати прокурори на Каваци да разследват дали Митко Каратиста тормози Баневи
Родители, ако училищното настоятелство ви иска пари за консумативи или ремонти, не давайте!
Родители, ако училищното настоятелство ви иска пари за консумативи или ремонти, не давайте! МОН взе пример от Община Бургас: Забрани събирането на пари от родителите на децата в градини и училища в цялата страна


Всичко в категорията
Световна сензация: Хирурзи обявиха за успешна трансплантация на човешка глава Ето как телефоните съсипват здравето ни и как да се предпазим! Невероятен шанс за 20 хил.онкоболни в Бургаско! УМБАЛ „Дева Мария” откри ново отделение, привлече топспециалисти (ВИДЕО) Първо във Флагман.бг! Вижте как супермедицината идва в Бургас с новия корпус на УМБАЛ "Дева Мария" (СНИМКИ) Д-р Гергана Гешанова към пушачите: Дайте парите си днес за нещо добро! (ВИДЕО) Пациенти на отделението по онкология в УМБАЛ „Дева Мария“ с първи впечатления Ето го новия оазис на релакса! Подмладяват със скъпоценни камъни, превръщат екзотични растения в еликсир на живота УМБАЛ „Дева Мария“ започва масирана кампания за ранно откриване на рака Проф. Байкова: От постене се дебелее, не бъркайте Коледния пост с диетите! (ВИДЕО) БЛС: Без вдигане цените на болничната помощ, фалитите ще продължат За първи път болница пита пациенти за техните нужди
Кървавият ад край Микре вече има лице! Съпрузите Стоименка и Кирил посрещнали заедно трагичната си гибел
Кървавият ад край Микре вече има лице! Съпрузите Стоименка и Кирил посрещнали заедно трагичната си гибел ​Друга от жертвите на касапницата на пътя - Веска Рангелова, също била придружителка на своя сляпа приятелка


Всичко в категорията
Известен холивудски актьор е в болница в тежко състояние Покъртителната история на този млад български автор, претърпял четири мозъчни операции, ще ви трогне Антония, чиито крака бяха отсечени от влак, мечтае за ново начало: Силна съм, няма да пропилея втория си живот 8-годишно момче се нуждае от милиони левове за лечение (ВИДЕО) Трогателна изповед на момиче от Хитрино: Сестра ми остана сираче, сега съм й и майка, и баща (ВИДЕО) Извънредно! Миньор загина в рудник "Ораново" след срутване Родители организираха „парти” за рождения ден на починалото си момченце! Когато разгледаха СНИМКИ от него, останаха без дъх Голяма трагедия разтърси! 29-годишен отиде на гурбет, събра пари за апартамент, но сега ще се върне в ковчег Жестока трагедия! Цистерна се обърна на "Тракия", шофьорът загина на място Зла прокоба преследва Бате Николай! Черен джип "Мерцедес" помете актьора Метъл средите скърбят: Отиде си прочут вокалист
Рачков, гледай какво става! Мария Игнатова завъртя главата на холивудска звезда, връща се у нас да си я вземе (СНИМКА)
Рачков, гледай какво става! Мария Игнатова завъртя главата на холивудска звезда, връща се у нас да си я вземе (СНИМКА) Присъствали на партито свидетелстват, че той цяла вечер не е откъснал поглед от красивата Игнатова


Всичко в категорията
Астролог: Помогнете на нуждаещите се, но не давайте пари на заем днес! Астролог: Хвърляйте малки монети на кръстопът, за да ви даде Бог богатство! Астролог: Не хвърляйте думите си на вятъра, дръжте под контрол емоциите Астролог: Тайните падат, гадайте по книга със затворени очи! Алена: Не постете дълго, защото Луната изсмуква силите ни и може да се стигне до анорексия! (ВИДЕО) Световноизвестната ясновидка Теодора Стефанова представи „Осмото чувство“ в Гранд хотел „Приморец“ (СНИМКИ) Венера и Юпитер в съвпад, опитайте си късмета в лотарията! Астролог: Авантюрите са противопоказни, това е ден за изплащане на всякакви дългове Луната преминава в Лъв, отложете важните дела след 14:30 часа! Астролог: Ако сънувате, сте на грешен път или не сте в добри отношения със своя Ангел-Хранител Астролог: Не се занимавайе с пари, има риск да станете жертва на измами
Славно минало! Преди 105 години българка първа литна в бойна мисия (СНИМКИ)
Славно минало! Преди 105 години българка първа литна в бойна мисия (СНИМКИ) 15-годишната Райна Касабова хвърля над Одрин от боен самолет позиви против войната


Всичко в категорията
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Бургас
Истерия по "Света Анастасия": 40 000 туристи посетили острова това лято
Истерия по "Света Анастасия": 40 000 туристи посетили острова това лято Чак идният април атракционът отново ще бъде желана дестинация за посетители


Всичко в категорията
"Бургасбус" с ново зимно разписание, вижте при кои линии ще има промяна Вижте тежките машини, които ще осигурят проходимостта на улиците в Бургас Как рибарите изпържиха рибата? Морските вълци от Ченгене скеле край Бургас залагат на идеи с опит Димитър Николов: Бургас скърби за загиналите в катастрофата край Ловеч Извънредно! Три коли се нанизаха във верижна катастрофа на бургаската ул. „Крайезерна” (СНИМКИ) Женски футболен клуб „Бургас“ вкара гол на агресията Лошите момчета са новите господари на клубната сцена в Бургас! Чупят бариери, хапят питбули, териери и пият блъдимери Добрата новина! Отделението по Неонатология на УМБАЛ-Бургас е спасило живота на 317 недоносени бебета през 2016 г. (СНИМКИ) Едно специално място отваря врати! Амбициозният проект La Casa Grande ще e изискан, уютен и с панорама към Бургаския залив Иван Щъркела проплака: Цивилните полицаи ме ритаха заради сигнали за рекет, не съм бракониер! (ВИДЕО) Ето колко ще струва на Общината ледената мечта на бургазлии
Бургаският ж.к."Меден рудник" и кв.Сарафово се спасиха от вдигането на данъците
Бургаският ж.к."Меден рудник" и кв.Сарафово се спасиха от вдигането на данъците Над 60 хил.бургазлии ще плащат по-ниски налози и през следващата година

Всичко в категорията
Крадци ошушкаха магазин в жк "Меден рудник", задигнаха 50 кутии цигари и пари Бургазлия върти странен бизнес в нета, продава хлебарки за 0,60 лв. бройката (СНИМКИ) Само във Флагман.бг! Ето го бургазлията Тодор, подкарал БМВ-то си на повече от бутилка алкохол Акция в "Меден рудник": Изкараха с белезници Сенко и негов авер от Голф Един пътник в болница след сблъска на бул. "Захари Стоянов" в бургаския ж.к."Меден рудник" ТИР се натресе в градски автобус в бургаския ж.к. "Меден рудник" (СНИМКИ) Внимание! Огромна дупка в жк "Меден рудник" се превърна в канал за смяна на масла Така паркира ямболски шофьор в „Меден рудник”. Ето защо „У” се превърна в нарицателно Жители на блок 84 в бургаския ж.к.”Меден рудник” с призив: При всеки дъжд се наводняваме. Помогнете ни! (СНИМКИ) Учредиха "Местна инициативна рибарска група Бургас-Камено" Задигнаха 900 лева от строителен шеф на саниран блок в "Меден рудник"
Коледарско надпяване съхранява българските традиции в Айтос
Коледарско надпяване съхранява българските традиции в Айтос Празникът е включен в културния календар на Общината


Всичко в категорията
Вижте какво ще се строи на супермясто в Несебър Семейството на кмета на Несебър подари копие на чудотворната икона на „Богородица Пречиста-Мегарска“ на жителите на Неа Месемврия (СНИМКИ) Кметът на Несебър и дистрикт гуверньорът на Ротари България обсъдиха предстоящи съвместни проекти Спецпрокуратурата пак предаде на съд Божо Кравата и групата му Несебърското с. Тънково отбеляза своя празник с богата програма Кметът на Несебър Николай Димитров поздрави служителите на МВР и имениците Безобразие! Вандали съсипаха парка в Равда (СНИМКИ) Застрелялият гарда на Митьо Очите окончателно остава в ареста, но едва ли ще лежи още дълго Тежки машини и камиони сложиха началото на обходния път през Ахелой (СНИМКИ) Шофьорът на обърнатия автобус предотвратил по-голяма трагедия? Кошарица вече има модерна закрита автоспирка, кметът на Несебър Николай Димитров я откри (СНИМКИ)
Поморийски деца станаха пътни полицаи, съветват шофьори да спазват правилата (СНИМКИ)
Поморийски деца станаха пътни полицаи, съветват шофьори да спазват правилата (СНИМКИ) 50 малчугани от ОУ „Христо Ботев“ в Поморие спираха водачите на автомобили, но вместо санкция, им поставяха стикери „Пази детето на пътя“ 

Всичко в категорията
Финансират проектите на поморийските рибари с 4 млн. лева Плешивия и Малката Камба свидетели срещу „Групата на Тачо”, 2 пистолета и 69 празни саксии сред доказателствата Отлична новина: Кметът Иван Алексиев издейства пари за реконструкцията на пътя Поморие-Каменар Изненадваща рокада със сметопочистващата фирма в Поморие, РТК напусна, ето кой влезе на мястото й Премиерът Бойко Борисов инспектира четирилентовото шосе до Слънчев бряг Градска художествена галерия „Дечко Стоев“ – Поморие навърши 1 година Скандал по време на първа копка, жители на Ахелой искат кръгово Започва строителството на обхода на Ахелой, правят първата копка утре Гори тресавище папур край пътя Поморие-Ахелой (СНИМКИ) Иван Алексиев стана кмет на годината в категорията „Паркове и градска среда”, благодари на Бойко Борисов Започна Международната научна конференция, посветена на годишнината от битката при Ахелой
Бургаският депутат от БСП Николай Тишев с приемен ден в Царево
Бургаският депутат от БСП Николай Тишев с приемен ден в Царево Срещата с жителите на морския град ще се проведе на 19 ноември от 11:30 ч. 

Всичко в категорията
Приморско ще отбележи Деня на християнското семейство с музикално-поетична вечер
Приморско ще отбележи Деня на християнското семейство с музикално-поетична вечер Програмата за един от най-българските празници ще стартира от 17.30 часа в Историческия музей на морския град

Всичко в категорията
24-годишният Станислав от Средец избяга от полицаи, опита да се скри в сградата на ВиК Девизът на българското европредседателство оживя по време на мащабно събитие в Средец Преглеждат безплатно уязвимите групи в Малко Търново и Средец Ударни ремонти в Средец: Общината запретна ръкави за парите от спечеления европроект Младежи задигнаха Мерцедеса на бургазлия, опитаха да го скрият в Средецко Средец преодоля криза в транспорта, след като основният превозвач се оттегли Жена опита да вкара в затвора екстази и амфетамин, скри ги в маратонки Кметът на Средец Иван Жабов даде старт на амбициозен проект: Превръщат стара сграда на пъпа на града в еко център за деца И Средец си има наклонена кула, но това не е атракция (СНИМКИ) Кметът на Средец Иван Жабов: Опитваме се да променим града, но е много трудно да наваксаш пропуснатите десетилетия (ВИДЕО) Георги Христов пя пред пълен площад за празника на Средец (ВИДЕО)
Коледен базар за сувенири и играчки отваря врати в Малко Търново, вижте кога
Коледен базар за сувенири и играчки отваря врати в Малко Търново, вижте кога За записване се обърнете към Дирекция "Култура, образование и спорт"


Всичко в категорията
Граматиково на бунт заради неизпълнени проекти, депутатът Петър Кънев успокоява местните (СНИМКИ) Флагман се поклони на Венелин Ташев! Защото като него в бизнеса са твърде малко 17 митничари арестувани при акцията на ГДБОП в Малко Търново? Шефът на Митниците Георги Костов разкри пред Флагман.бг какво се случва на ГКПП Малко Търново Извънредно! МВР затвори ГКПП Малко Търново. Арестувани са митничарите? Само във Флагман.бг! Вижте феноменалната ограда на границата при странджанското Сливарово (СНИМКА) Преглеждат безплатно уязвимите групи в Малко Търново и Средец Николай Нанков разгневи кмета на Малко Търново: Странджа не е единственият регион с лоши пътища! Oтменят протеста край Малко Търново, шефът на АПИ Дончо Атанасов потушава странджанския бунт за лош път В Малко Търново излизат на протест, искат спешен ремонт на пътя за Царево Протест в Граматиково, затварят пътя за Турция (ВИДЕО)
ГЕРБ направи своя жест след бедствието в Камено и Бургас. Но дали избирателят го разбра? (СНИМКИ)
ГЕРБ направи своя жест след бедствието в Камено и Бургас. Но дали избирателят го разбра? (СНИМКИ) Кметове и депутати час и половина пренасяха тежка битова техника в помощ на пострадалите, някои ги нямаше, а други наблюдаваха безучастно
Всичко в категорията
Депутати и кметове на ГЕРБ разтоварват помощи за пострадалите семейства, местните гледат отстрани (СНИМКИ) Благородна кауза! Помогнете за спасяването на храм „Св. Симеон Стълпник” в с. Черни връх (СНИМКИ) Децата от наводнената детска градина в Черни връх се нуждаят от нови легла (ВИДЕО) Доброволци от Камено се учат как да реагират и спасяват хора при пожари и бедствия (СНИМКИ) Панайот и Стойка Костадинови от Ливада: Изхвърлихме целия си живот на боклука (ВИДЕО) Започна разпределянето на средствата за пострадалите от потопа в Ливада Виолета Радева: Хората в Ливада днес ще получат одеяла и постелки (ВИДЕО) Жельо Вардунски: До седмица ще са ремонтирани 20 от наводнените къщи (ВИДЕО) Потопът унищожи забавачката в Черни връх, заля спалнята и занималнята на децата (СНИМКИ) Кметът на Камено: Създаваме съвети от местни хора, с които да разпределяме помощите след бедствието Мая Манолова в Камено: Необходими са законодателни промени, а не да чакаме на дарения и на солидарността на хората след бедствията
Ето колко наливат в снегопочистването на Руен
Ето колко наливат в снегопочистването на Руен Общината е във високопланински район с опасност от снегонавяване и заледяване почти по всички и пътища

Всичко в категорията
Трагедията е огромна! Нуртен закарала малкия Мустафа да види баба си, тръгнала рано, за да избегне трафика Ужасна трагедия! Майка и син загинаха в зверска катастрофа край Руен Ето го свирепия Петър, размазал главата на Станчо с дървен кол Жестокият убиец Петър опита да се оправдае: Трябваше да се защитавам, Станчо е много по-едър от мен! Петър убил Станчо по жесток начин, грози го доживотен затвор Пробив за ГЕРБ в крепостта на ДПС, двойно увеличи гласовете си за две години 19-годишният Петър убил Станчо заради псувни, сам отишъл при кмета и се издал Първо във Флагман.бг! Кърваво убийство край Руен: Откриха труп на мъж с размазана глава Зрелищно меле! Мерцедес се заби в ТИР на пътя Бургас - Варна (СНИМКИ) Ето къде ще гласуват за нов кмет в руенското село Скалак Четирима кандидати в сблъсък да управляват айтоското село Чукарка, с. Скалак може да се похвали с нов кмет
Измамата с криптовалути се разпознава лесно на сбирки с обещания да станете веднага богати Интервю Всички интервюта Инж. Валентин Русалийски – член и лектор на общността „Бургас-криптовалути“ и „Биткойн Бургас“: Измамата с криптовалути се разпознава лесно на сбирки с обещания да станете веднага богати
Биткойн и неговите производни са много волатилни на пазара, стойността им ще расте в бъдеще


Глас отвътре Всички Светлозария КИДЕРОВА, редактор, журналист Светлозария КИДЕРОВА ГЕРБ направи своя жест след бедствието в Камено и Бургас. Но дали избирателят го разбра? (СНИМКИ) Кметове и депутати час и половина пренасяха тежка битова техника в помощ на пострадалите, някои ги нямаше, а други наблюдаваха безучастно Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали Бургазлийка твърди: Внимавайте с тази жена, завлече ме с огромна сума, направи го и с други Призив! Отсечете това дърво и направете джобове за контейнерите Сигнал до Флагман.бг: Служители в аутлета на "Пума": Пуснете осветлението на главния път, тъмно е като в рог! ЕВН изпъна нервите на хиляди бургазлии! Ж.к.”Славейков” и ж.к.”Изгрев” останаха без ток Читател на Флагман.бг пита: Знаят ли учителите в "Св. Св. Кирил и Методий" как да се грижат за безопасността и здравето на децата?
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любовwww.karm-krag.com
Дневен хороскоп за 19.11.2017на Светлана Тилкова - Алена
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Трудно ви е да сте перфектни в отношенията си, въпреки добрите намерения, с които сте изпълнени. Не са изключени нови делови предложения. Задачите си ще изпълните перфектно. Ще постигнете целите си, ако не се ядосате, че се справяте по-бавно с професионалните си задачи. Не избързвайте и не критикувайте. Налага се да промените плановете си, защото напрежението около вас ще ви попречи да постигнете успех. Не взимайте важни решения. Не бягайте от запознанства. Те могат да ви донесат полза. Възможна е появата на покровители, които ценят постиженията ви и искат да ви помогнат. За пореден път сте разочаровани от живота, който живеете, въпреки че никой не ви е виновен за вашия избор. Не се задълбочавайте в неприятностите, защото ще се справите успешно с трудностите по пътя си. Обсъдете договорите за бъдещо сътрудничество. Помислете си за начините за разрастване на дейността си, ако развивате собствен бизнес. Не обещавайте на близките си да се приберете рано от работа, защото ще си създадете  неприятности. На работното място не спорете с колегите си и се занимавайте само с рутинните си задачи. По-добре бъдете честни в отношенията си. Обмислете и подгответе за подпис договорите и финансовите документи. Пазете се от нечия недобросъвестност, която ще ви изнерви и ще блокира за известно време плановете ви. Не се ядосвайте, ако не може да промените ситуацията. Бъдете сдържани. Можете да пътувате, ако това няма да навреди на работата ви. След работа направете планираните покупки за дома. Внимавайте настроението ви да не стане причина за финансови загуби. Внимавайте и при работа с режещи инструменти. Пътуване ще ви се отрази добре. Не споделяйте с никого намеренията си. В материално отношение ви очакват успехи. Работата ви спори. Анализирайте постигнато в изминалите дни, защото равносметката за седмицата ви носи полза. Направете плановете си за следващия месец. Не отказвайте предложенията за помощ. Бъдете разумни, ако искате да се справите с работата си и да не отдалечите успеха от пътя си. Не взимайте важни решения и не поемайте сериозни обещания. Ще осъзнаете нови истини, които ще ви обогатят и ще разкрият пред вас неподозирани възможности. Следобед избягвайте деловите срещи и разговори. Може да се провалите заради напрежение в отношенията с колегите ви. Очакват ви признание и успех във всички начинания, ако знате какво искате и сте убедени в своята правота. Стабилизирайте постигнатото до момента и избегнете начинанията. Съхранете добрия тон в деловите и личните си отношения. Пазете в тайна своите планове, за да не допуснете неприятели да ви блокират. Налага се да се справяте с неприятности, заради поредните интриги на вашето работно място. Защитете своите интереси. Мнозина ще почувстват неудовлетворение от себе си. Проверете своята стабилност и премислете отново живота си. Откажете се от реализация на идеите и плановете си, свързани с професионалните ви цели. Пред вас е ден, в който е по-добре да не мислите за разширяване на дейността си, защото няма да срещнете подкрепа от влиятелни хора. Бъдете внимателни и не се доверявайте на всеки в обидата си. На работното си място се концентрирайте в задълженията си, за да завършите задачите си до края на работния ден. Неприятностите ви ще започнат от сутринта и ще усложнят отношенията с приятелите ви. Емоцията ви пречи да възприемете правилно и с разума си ставащото около вас. Концентрирайте вниманието си на главната си цел за деня и не допускайте грешки.
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип