Идеалният подсъдим: малоумният


Идеалният подсъдим: малоумният
Случаят с 15-годишния Иван и 11-годишната Никол напомня стар, познат сценарий
29 Август 2017, Вторник
Автор: Божидар БОЖКОВ

И къде все пак е открит ножът, с който е убита Никол, личните й вещи и телефонът?


Тежко престъпление в голям български град. Обществеността е настръхнала. Медиите неспирно нагнетяват обстановката. Всички чакат бързи резултати – властта още повече, понеже е свикнала да управлява в спокойна социална среда. Криминалните полицаи и поелите случая дознател и прокурор са под огромен натиск отгоре, защото структурите и на МВР, и на прокуратурата са пирамидални – като диктаторска държава. Но те не искат или не могат да разкрият истинския извършител – нямат достатъчен опит в разследванията, мързи ги или пък става дума за лице от платежоспособните високи полицейски / политически / бизнес етажи, което на всяка цена трябва да бъде покрито.
Има ли при това положение изход, с който хем да се хвърли успокоителен прах в очите на населението, хем репресивната машина да си измие ръцете с най-малко или дори никакви щети?


Има такъв изход! Толкова идеален, така ефективен, че репресивната машина отдавна го е открила. Той е като зайчето, което фокусникът винаги вади от ръкава си, за да разсее публиката, щом сеансът му е започнал да става скучен. Или като фалшива новина, която целенасочено се пуска по медиите, за да се отклони вниманието на зрителите от истински проблем.

Паролата е: търсете дебила.

Тя е универсална и върши работа винаги – при умъртвено двегодишно дете в Хасково или заклана зъболекарка в Бургас, при запалени тютюневи складове в Пловдив, при убито момиче в Борисовата градина в София или дете с прерязано гърло в асансьор…

Дебилът (той е малоумен, умствено изостанал) не е луд, но колцина от оскотялото българско население прават разликата… Репресивната машина прекрасно осъзнава това и целенасочено смесва  понятията, за да не вземе някой от народните маси да се усъмни и да поиска обяснение.


Малоумният Станимир от село Орлово: Много ме биха, ама после ми дадоха сладолед и аз признах

А разликата е голяма – лудият не може да носи наказателна отговорност и да лежи в затвор – той е болен човек. А малоумният може да бъде обвиняван, съден, осъден и пратен зад решетките. Медицината не третира малоумните като болни. Защото те не са такива. Това са хора, чието развитие е приключило на 7-8 годишна възраст. Това са деца, затворени в тялото на възрастен човек. Те са като транссексуалните, които са заключени в обвивката на противоположния пол. Но с малкото уточнение, че за разлика от транссексуалните, дебилите си нямат Хелзинкски комитет зад гърба. Те си нямат никой. И никой няма да се застъпи за тях. Арестуват ли ги, няма да има протести, няма да има гневни дописки по медиите, най-много някой от оскотелите да изпсува в социалните мрежи. Но не срещу репресивната машина, а по адрес на арестувания дебил. Единствените защитници на малоумния ще са неговите родители, ако са живи, но воплите им няма кой да чуе. Защото дебилът е заклеймен по дефиниция от обществото, което е въздъхнало с облекчение при ареста му.

За обществото малоумният е луд и точка!

Репресивната машина се е отчела, властниците отгоре са много доволни – спокойствието им е осигурено.

Може ли едно дете на 7-8 години да е убиец? Кой го интересува… Стига да дадеш на детето, заключено в пораснало тяло, това, което то най-много обича – бонбонки, дъвки, сладолед, ще повтори всичко, което му кажеш. А ако не слушка и не „признава“ от първия път това, което репресивната машина иска от него, може и малко шамари. Репресивната машина се е шлифовала и всичко това отдавна го е оттренирала. Дебилът е идеалният заподозрян, който след тази обработка се превръща в идеалния подсъдим. Дали дебилът ще е и идеалният затворник вече няма значение – дотогава случаят ще е забравен от всички.

Понякога се получават бъгове в системата – истинският престъпник вземе, че се издаде. Но какво пък толкова – и тук дебилът е идеалният сгрешен убиец. Пуснат на свобода, той е щастлив, че е отново при мама и тате. А ако тях вече ги няма – че е поне в родната къща – единственият обозрим кръгозор за детското му съзнание. Дебилът няма да тръгне да съди системата, която преди това го е смачкала. Няма да води дела в Страсбург, понеже си няма Хелзинкски комитет, а и не разбира нищо от обществото, в което живее. Той просто ще е щастлив.

Докато един ден репресивната система не се сети за него отново – при някое друго убийство, което я мързи или ѝ е заповядано да не разкрива.

2002 година. В кабинета си в Бургас буквално е заклана зъболекарката Ванина Русинова.

Всичките ѝ познати са убедени кой би могъл да го стори. Че убийството е предварително подготвяно, говорят фактите – намушкана е с ножица, забодена с хирургическа точност в гърлото, която е разкъсала сънната артерия. От кабинета ѝ не е пипнато нищо – нито парите, нито медикаментите.

„Аз смятам, че това убийство не е случайно. То е замислено. За това говори инструментът на престъплението. Човек, който действа в последния момент, не би прибягнал точно към ножица, скрита в чекмедже", обяснява тогава пред в. „Сега“ шефът на РДВР-Бургас по онова време полк. (вече е генерал) Красимир Петров.


Малоумният Христо Атанасов – осъден за смъртта на зъболекарката Ванина Русинова в Бургас. Той е отдавна в затвора и ще лежи там до края на живота си. Или докато истинският убиец не се издаде

Но репресивната машина намира идеалния заподозрян - 47-годишният малоумен Христо Атанасов. Обвиняват го, той признава всичко, осъждат го, отива в затвора, обществото е успокоено, случаят е забравен. Голяма работа, че там, където Христо живеел, хората му доверявали дори децата си, за да ги гледа, защото самият той е като дете. Кой ти обръща внимание на такива подробности…

2004 година. В парк в Хасково е открито обезобразеното тяло на двегодишната Кичка.

Главата ѝ е премазана с тежък предмет. Репресивната машина бързо удовлетворява глада на публиката и намира идеалния „убиец“ – малоумният Станимир от близкото село Орлово. В тялото на 37-годишния мъж е заключен мозъкът на 8-годишно дете. Едва ли тогавашният главен секретар на МВР ген. Бойко Борисов не е знаел какъв е арестуваният. Но в телевизионен ефир го нарича „сериен престъпник“ и „психично болен“ – в главата на оскотялото население понятията трябва да бъдат хубаво омешани. Станимир е бит в продължение на две седмици – с палки, с електрически кабели. Накрая някой от полицаите се сеща, че могат по-лесно да го придумат да „признае“ – ако му дадат това, за което детското му съзнание копнее най-много – порция сладолед.

И Станимир след това вече послушно повтаря всичко, което са му издиктували и пред полицаите, и пред съдията. Ако му бяха издиктували убийството на Кенеди, сигурно щеше да повтори и него. Осъден е, вкаран е в затвора. Две години по-късно е убито ново дете, за което репресивната машина вече няма под ръка друг малоумен. Така е разкрит истинският престъпник – циганинът и сериен убиец Асен Андреев. Станимир е освободен и е щастлив, че е отново с мама. Той не търси отмъщение, защото малките деца не познават това чувство. Пред Нова телевизия, попитан дали съжалява за всичко, което са сторили на Станимир, началникът на „Криминална полиция“ в Хасково Васил Матвеев отговаря: Не.

2011 година. В Борисовата градина в София е убита студентката Яна Кръстева.

Арестуван е клошарят Пламен Трифонов. Несретникът, който не е с всичкия си отрича, но кой ли го слуша. Той стои в ареста с етикет „убиец“, докато по случайност не се появява истинският извършител - Николай Русинов - Чеци.


Пламен Трифонов нямаше „късмета“ да се превърне в идеалния „убиец“ на студентката Яна Кръстева


2017 година. Бизнесмен от Дупница е намерен мъртъв в парк в Пловдив.

Репресивната машина експресно успокоява обществените страхове – не е убит, самоубил се е. Само че има дребен детайл – самоубилият се след това е скрил някъде оръжието и от него няма и следа. Минава доста време и полицията подхвърля някакъв пистолет – ето го, намерихме го. Къде? В дома на старец, по случайност страдащ от Алцхаймер - коварна и необратима болест, която убива мозъка и води до тотална загуба на памет. Хората с Алцхаймер не помнят нищо и живеят със спомените на другите или с това, което те им разказват, че се е случило…


Какво се случи в Бургас? Пусната ли е в ход любимата на репресивната машина парола „Търсете дебила“?

Полицаи, следователи, прокурори действат така смазано, че откриха Иван само часове, след като в асансьор бе намерено заклано дете. А обществото с овчи ентусиазъм прие новината за задържания слабоумен „убиец“. Прокурорката Йовита Григорова съобщи на втория ден, че малоумният Иван заклал момичето заради спор къде да пушат наргиле. Разказите на негови съседи, че в часа на убийството Иван си е играл пред блока с децата, бяха оставени встрани.


Прокурор Йовита Григорова разказва историята с наргилетата

Ден след убийството директорът на ОД на МВР-Бургас старши комисар Калоян Калоянов обяви, че в дома на Иван са открити вещите на убитото момиче и ножа, с който е заклана. Седмица по-късно обаче апелативният прокурор Георги Ханджиев заявяви, че ножът всъщност е открит съвсем другаде - на междуетажната площадка в блока на убийството, а телефонът на момичето е изхвърлен в контейнер за смет.

По дрехите на „убиеца“ Иван няма и капка кръв, но пък задържаният слабоумен бил направил частични самопризнания – нещо като да си малко бременна или да си убил някого наполовина.

Но нищо от тези объркани в превода изявления няма значение. Хелзинкският комитет го няма, единствените защитници отново са само татко и мама. „Акълът на сина ми е като на малко дете. Той не може да е убиец”, казва майката Донка. Тя отсега трябва да си знае, че Иван е идеалният заподозрян, който също е идеалният обвиняем и скоро ще стане идеалният подсъдим. Малко бонбонки, два три шамара, шоколад и ще си признае и останалата половина.

А с един сладолед ще си каже и за Андрей Луканов. И без друго всички вече дружно го заклеймиха в социалните мрежи и по новинарските форуми.

За населението малоумен и луд е едно и също нещо. Нали самият Бойко Борисов го съобщи отгоре.

В категории: Разследване


48
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
48.
До МВР
01.09.2017 10:17:34
2
2
Малоумният и нестабилен психически човек е ИДЕАЛНИЯ УБИЕЦ колега,а не жертва!Знам,че страшно ви се иска да е някой студент по право,но уви!!!Тя,процедурата е към финала всъщност,а вие си чешете езиците тук,лошо няма!
47.
до МВР
01.09.2017 07:22:09
4
2
А кой е истинския убиец, някой професионален килър от Ислямска държава ли? Или нинджа изпратен за морката поръчка от китайските триади, който е висял преди това 4 часа по въжетата на асансьора за да отнеме живота на 11 годишно момиченце в най-голямото бургаско гето Меден Курник?
46.
МВР
01.09.2017 00:26:27
2
3
трябва бързо заподозрян и обвиняем.. иначе много ще се мрънка.. малоумен или нестабилен психически човек, от бедно семейство.. идеалната жертва на системата..
45.
Спрете с филмите
31.08.2017 20:53:45
6
1
Нещата са ясни ....малкия комплексиран мухльо е убиеца. И престанете с тези холивудски филми, че убиеца е някой друг- някоя барета снайперист, нинджа или сериен убиец пристигнал от тъмните квартали на Ню Йорк за да дебне 11 годишни момиченца с нож по асансьорите в Бургас.
44.
Поаро
31.08.2017 19:30:20
4
2
Да разбрахме,че статията е смисленна,брилянтна и написана с хъс.Една дреболийка само леко ме човърка-основата на статията е,че обвиняемият е малоумен!!!Ок,но това твърдят близките и заинтересованите от това.А има ли медицински обоснован документ,който да потвърждава това.Не издаден сега,а такъв преди извършеното деяние.То всъщност и настоящ такъв документ не е факт!И какво излиза,че брилянтната статия за "набедения " малоумник се крепи единствено на думите на майка му,която в момента 100% иска синът и да е приеман за най-лудият на Балкалните.
43.
Смис_лено
31.08.2017 13:10:13
4
4
За първи път в този сайт да има нещо смислено, не може да се каже дали твърденията в статията са истина или не, но поне не са обичайните бози, които като част от репресивната машина затъпяват съзнанието на хората....
42.
Хахаха
30.08.2017 17:24:22
4
1
Прокурор Ангел Георгиев ги оправя. За пари може да прехвърли вината на които си реши и да ги държи по арестите няколко години както по делото Гранити.
41.
до 40 глупава нагла жено
30.08.2017 16:21:51
6
5
твоята "истина"одобрена от глупавата ти групичка не е моята и на други истина /за автора поздравления силна статия –според гледната точка/но многото и различни гледни точки водят към истината НО ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА ЗА МОМЕНТА Е ЧЕ ИМА ЖЕРТВА НА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ–ИМА ЗАПОДОЗРЯН /има следствие и улики/НА ТЯХНО ОСНОВАНИЕ ПОЧИТАЕМИЯ СЪД ЩЕ ОТСЪДИ –ВСИЧКО ДРУГО КОЕТО СЕ ВИХРИ Е"ВРЯВА И БЕЗУМСТВО"ПО УЙЛЯМ ФОКНАР
40.
в.г.
30.08.2017 12:38:20
22
12
Поздпавления на автора за брилянтната статия ,която за съжаление е истина от първата до последната дума :х
39.
до38–ПРОСТО Е
30.08.2017 10:55:23
7
1
БОЖКОВ СИ ГЛЕДА ХЛЯБА /И ТОЙ СЕ ХРАНИ ДА ОЦЕЛЕЕ/ОТ ТАЗИ ГЛЕДНА ТОЧКА СТАТИЯТА Е СИЛНА /ПРЕДИЗВИКВА/ А КОМЕНТАР №37 Е ОТ ЛИЦЕ НАПИСАЛО НАД 120 КОМЕНТАРА /МАНИПУЛАТИВНИ /В ЗАЩИТА НА ЗАПОДОЗРЕНИЯ–С ГЛУПАВОТО ОЧАКВАНЕ ЧЕ ЩЕ ПОВЛИЯЕ НА СЪДЪТ/който ще ОТСЪДИ според НЕОПРОВЕРЖИМИ ДОКАЗАТЕЛСТВА–РАЗКРИВАЩИ ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА/
38.
Поаро до 37
30.08.2017 09:18:59
8
2
https://m.flagman.bg/article/135875/Полицаи-разнищиха-стъпка-по-стъпка-пътя-на-Никол-към-смъртта-в-бл-108-в-жк-Меден-рудник Ето ти още една статия от същото издание.Айде сега ти наблюдателният, безстрашният писател Божков, колежката му Махмуд и бабите дето са видяли убиеца в по време на деянието пред блока,да седнете да се разберете кой какво и защо. И да спрете да ни занимавате с глупости и изблици на гениалност докато тече следствието.
37.
наблюдател
30.08.2017 07:47:05
7
8
От тази статия разбираме, че в България все още има МИСЛЕЩИ ХОРА! Поздравления, г-н Божков! Не Ви е страх да напишете каквото мислите! Истинският убиец на Никол рано или късно пак ще изпълзи от дупката си, за да убива. Жалко за Иван. Мислещите хора в тази страна рядко ядат суджуци.
36.
до 33 НАД ПОЛОВИНАТА ОТ КОМЕНТАРИТЕ
29.08.2017 21:52:45
8
5
СА ПИСАНИ ОТ ЕДИН АДРЕС ЖЕНА ИМАЩА ОТНОШЕНИЕ КЪМ ЗАПОДОЗРЕНИЯ И ПИШЕ КАТО ЛУДА В НЕГОВА ЗАЩИТА ПРИГЛАСЯИКИ И ГРУПА ОТ 5–6 КЛАКЬОРА/одобряват написаното/НАДЯВАЙКИ СЕ ДА МАНИПУЛИРАТ ОБЩЕСТВЕНОТО МНЕНИЕ –ПЪЛНА ГЛУПОСТ Е ЧЕ МОГАТ ДА ПОВЛИЯЯТ НА СПРАВЕДЛИВОТО РЕШЕНИЕ НА СЪДЪТ/КОЙТО ЩЕ ОТСЪДИ/според неопровержими доказателства/РАЗКРИВАЩИ ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА ДАВАЙ ФЛАГМАН ПУСКАЙ ИМ ФИТИЛИ–ПРАВИ ПАЧКА
35.
До № 15 Ted
29.08.2017 20:52:57
10
5
Ти наистина ли твърдиш, че ще вдигнеш нивото на разговора? :D С юридически доводи ще говориш? Още по-голям смях! Само едно нещо ще кажа във връзка с изказването ти за да разберат читателите точното ти ниво на компетентност и характера на юридическите ти доводи. Може ли да се гледа мярка за неотклонение без повдигнато обвинение? За справка отвори и прочети един закон, който се нарича НПК ( Наказателно-процесуален кодекс означава тази абревиатура. Реших да ти го напиша и това, че като ти видях нивото...)
34.
Atlas
29.08.2017 20:47:36
12
10
От тази "статия" разбрах само, че авторът й е малоумник. Излиза, че хора с психични проблеми не могат да извършат убийство. Що тогава не искате да живеете с тях!?! А колко убийства бяха извършени в Бургас от нормални хора, които получиха присъди и на последна инстанция!?! Ако авторчето си направи труда да провери, ще разбере, че няма нищо ненормално. Но по-лесно е да изсипеш кофата с л*йна и да гледаш сеир как непосветените се дървят... Типично за жълт сайт като Бесовете. Прост народ - слаба държава.
33.
До 25
29.08.2017 20:17:27
8
3
Очаквах такава реакция по-рано днес!Но и сега е добър резултат!Честно ли ми казваш,че популистка статийка в жълто сайтче те убеди да защитаваш човек,изправен пред съда за жестоко убийство???!Щял да се обединява.Защо не се обедини,когато овцете гласуваха и избраха на власт да бъде партия,чийто лидер бе записан да поставя чадър над определена фирма пред митниците.И след това главният свидетел удобно почина!Ето ти теория на конспирацията в действие.Ти си седнал тук да се правиш на ощипана мома заради една дълбоко проницателно написана статийка в медия,която за 5 път си сменя позицията по този случай.Недоказани твърдения и голи обвинения може всеки да хвърля,когато си поиска.Като не вярваш в системата се обедини и излез срещу нея,но да говориш и пишеш празни като огромен балон думи базирани на НЕДОКАЗАНИ твърдения е просто жалко и губене на време.Ако запълваш времето докато ти уври боба е друга работа.Аз лично не знам виновен ли е въпросният за убийството и не мога да преценя от подхвърляните протеворечиви факти.Но да защитавам човек,който наистина може да се окаже убиец,и то на базата на голи твърдения,Мерси! Това се нарича ЛИЦЕ МЕРИЕ!
32.
бургас
29.08.2017 20:09:40
18
0
Абе как така едно убийство го разкриват за една седмица а от показните убийства нито едно ,само догадки.
31.
Нямам роднина полицай
29.08.2017 20:00:55
16
4
Абе,хора ,вразумете се бе,непрекъснато хулите ви са по полицаите...ЗАЩО?????Та те хората ги хващат и предават където трябва и оттам нататък всичко почва да боксува...в правосъдието ,цялата съдебна система..там е проблема???Спрете се вече ,все полицаите са ви трън в очите и те обират хорския пешкир за всичко!
30.
no name
29.08.2017 20:00:52
10
5
Абе големи разбирачи и Божидар и той барабар Петко с мъжете. Само ще ви кажа че телефон в джоба е равнозначно на проследяваща гривна на ръката. Пътя на откачалника е проследен по минути но ако някой е искал да скрие нещо е друга тема. Въпросът обаче е ЗАЩО ?
29.
123
29.08.2017 19:30:40
10
7
Какви полицаи какви криминалисти.....само келеши чиито бащи и преди тях дядовци са били милиционери....който е от по малък град знае кой и как става полицай....по наследство.....
28.
Майка
29.08.2017 19:29:36
7
7
Ще набедят детето ми ама друг път!Полиция ли имаме,криминалисти ли,следователи ли,прокурори,съдии ли?
Защо не работите честно и достойно?Задавате ли СУ въпроса как се чувстват родителите на Никол,идва ми да ви избода очите на всички престъпници в това деяние!Хора дайте да се обединим и да защитим децата си!След няколко дни започва учебната година,незнам какво ще се случи с децата ни,но ако не се вземем в ръце тия гадове корумпирани ще убиват децата ни и ще ни п заплашват,както направиха с Валя от Лозово Бургас!Всичко прикриха и мислят,че хората са забравили случая!
Искат големи заплати ,да ви пресекнат дано и пожелавам на участниците в убийството на деца да изпитат най голямата болка в живота,те да се сетят каква е!!!!!
Убийци на деца,чакайте някой балама да ви гласува доверие ,никога няма да стъпя да гласувам за никой!Призовавам младите хора да не губят време,а да заминават в други държави където има ред и дисциплина,да живеят и работят спокойно и децата им да получат образование,а не да плащаш на помиярите за всеки изпит,те те принуждават и да си умен тук в България те ще те съсипят!!!!!Съжелявам милион пъти,че не махнах от България!Жалко за децата ни!!!!!!!
27.
Трезвомислещ
29.08.2017 18:40:51
14
4
Прекалено бързо всичко се случва!
26.
Х1
29.08.2017 18:39:52
6
2
Хрантутници!
25.
Обективен
29.08.2017 18:18:19
21
7
Браво на автора! Трябва да се обединим и защитим момчето!Утре може да бъде набедено твоето дете!
24.
НЕ СЪДЕТЕ ЗА ДА НЕ БЪДЕТЕ СЪДЕНИ
29.08.2017 16:30:17
10
6
САМО ГОСПОД/неведоми са пътищата божии/И ПОЧИТАЕМИЯ СЪД/на земята/ИМАТ ПРАВОТО /компетентноста/да СЪДЯТ
23.
НЕ СЪДЕТЕ ЗА ДА НЕ БЪДЕТЕ СЪДЕНИ
29.08.2017 16:22:36
10
7
ЕВАНГЕЛИЕ НА МАТЕЙ!!!!!!!НЕ СЪДЕТЕ ВИЕ СТЕ ДОЛНИ СЕИРДЖИИ!!!!!!!
22.
До 13
29.08.2017 16:20:25
18
5
Началника на криминална се интересува само от показни акции, всичко останало му е през оназ работа.
21.
Toi
29.08.2017 16:16:48
22
4
ФЛАГМАН САМО ПИШЕТЕ БЕЗ ПОКРИТИЕ ПРАТЕТЕ СЕГА В МОМЕНТА ВАШ ЧОВЕК ТУК В КАФЕ СПОТ ЗАД ТОХА И РАЗКАЖЕТЕ ТОГАВА НА БУРГАСКИТЕ РОДИТЕЛИ КАКВО ПРАВЯТ ТЕХНИТЕ ДЕЦА ВЪТРЕ НАРКОТИЦИ НАРГИЛЕТА КАКВОТО СИ ПОЖЕЛАЕШ КЪДЕ Е ПОЛИЦИЯТА ТЯ ЗНАЕ НО ЗАЩО НЕ РЕАГИРА. .....
20.
Флагман прави ПАЧКА –няма лошо
29.08.2017 16:08:04
17
9
начинаещи "КРИМИНАЛИСТИ"си правят ГИМНАСТИКА НА МОЗЪКА–ГАВРЕЙКИ СЕ С ПАМЕТТА НА ЖЕРТВАТА И СЪДБАТА НА ЗАПОДОЗРЕНИЯ–ГОСПОД ЩЕ ГИ НАКАЖЕ !!!!!!!!!!
19.
бургазлия
29.08.2017 16:03:54
24
3
Придържам се към коментара на КРИМИ че дори да заколиш кокошка се облива наоколо с кръв да не говорим че колкото да си професионален убиец пак ще останат следи от кръв.Какъвто е шефа такъв е и криминалния състав при ОДПИнтересно при доказано че бургаския регион е с най голяма пристъпност а Калоянов е непоклатим Взема и пенсия и заплата .
18.
O
29.08.2017 16:02:28
12
4
Един, двама дават минуси на всеки, може и да имат връзка ....
17.
Бургас
29.08.2017 15:59:38
18
3
Намерете убийците на децата ни!
Всичко друго е лъжа!
16.
ДПС, ГЕРБ, БСП и патрЕЕЕооотите
29.08.2017 15:57:36
10
2
Молим за спокойствие, всичко е наред и има държава! На изборите ви чакаме, МВР ще вземат още повече Power, обещаваме.
15.
Ted
29.08.2017 15:54:35
21
9
Сега, бих искал да вдигна нивото на разговора като използвам конкретни юридически доводи.всичко,които прочетох до сега е в сверата на спекулациите. Първо-нямаме съдебно медицинска експертиза за дата и точен час на извършеното престъпление в случая -убийство.второ -нямаме повдигнато обвинение-предумишлено убийство, убийство по хулигански подбуди, убийство по непредпазливост,злополука. Трето-нямаме самопризнание, само частично,в правото частичното самопризнание не съществува като понятие,защото е точна наука.частичното самопризнание се тълкува като признание или не признаване на вина.това го решава съдът, но зависи от предявеното обвинение на прокуратурата, но още няма такова.пълна мъгла.и сега да поръсъждаваме логически.прокуратурата не е сигурна какво точно обвинение да повдигне,защотото работата мирише.днк експертиза се хвърля в оществото като неуспоримо доказателство,но ако часът на убийството не съвпада ?има свидетели за местонахождението на ЗАДЪРЖАНИЯ в определен час,който не съответства с предполагаемия час на извършеното престъпление. Ако е бил натопен това може да стане много лесно , защото това е непълнолетно лиц е с забавено развитие-перфектната жертва.друг вариант е да прикрива съучастник доброволно или пък под страх или пък да прикрива под страх и неразбиране извършителят,не като съучастник а като свидетел или в последствие избран свидетел определен от извършителя .ps мислете повече преди да пишете спекулативни слова!!!
14.
Koi
29.08.2017 15:43:27
29
3
ЗА КАКВИ ПОЛИЦАЙ И КРИМИНАЛИСТИ ГОВОРИТЕ ВСИЧКО Е КОРУМПИРАНО В МОМЕНТА ДЕЦАТА ВИ ПУШАТ НАРГИЛЕТА В КАФЕ СПОТ ЗАД ТОХА А ПОЛИЦАЙТЕ СТОЯТ С ПАТРУЛКАТА И ГИ ПАЗЯТ ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ ИМА НАД 100 СИГНАЛА ЗА ТОВА КАФЕ
13.
ММ
29.08.2017 15:43:16
25
6
Алооо началника на криминална защо се криеш като мишка? Ти трябва да отговаряш на тези въпроси. Май покривате сина на някой местен бизнесмен.
12.
A
29.08.2017 15:18:58
15
4
Какви са тези "Криминални полицаи" и ако са такива наистина защо работят в МВР? Не се ли пише "криминалисти"примерно? Иначе статията горе долу добре. Божков, наблегнете на значението на думите.Успех!!!
11.
Поздравления за автора
29.08.2017 15:13:17
36
6
Разкошна статия ! Странно обаче защо е пропуснат КРЕЩЯЩИЯТ ПРИМЕР със случая "Белнейски" , където за общо СЕДЕМ ТРУПА , бе вкаран в затвора някакъв дребен крадец на джиесеми...
10.
Коки
29.08.2017 14:58:39
32
7
Има трети човек 100% ,това е сигурно и този сега го крие от страх затова мълчи .
9.
Цацата
29.08.2017 14:58:21
24
8
Интересна статия ... дава отг на много неща ... цялото следствие е мазало ... няма желание да се свърши качествено работата,няма кадърни и компетентни професионалисти,толкова много пропуски има ,дано защитата на момчето да е добра поне, МВР криминалистите свършете си качествено работата намерете истината ...... !!!
8.
11
29.08.2017 14:56:31
11
3
Така е...
7.
ГРАЖДАНИН
29.08.2017 14:48:49
32
11
ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА АВТОРА НА СТАТИЯТА!
6.
Аз
29.08.2017 14:44:32
23
7
Обществото настръхна и вие много помогнахте за това. Сега обръщате палачинката..това за съжаление доказва само какви овце сме. А колко ще спечелят медии като вас от раздуханата история е друг въпрос..
5.
Голям КЕФ!!
29.08.2017 14:43:15
16
12
Полуистини,полулъжи, полупубликации,полупозиции,полукомпетентно мнение!Ама голям кеф е да си жълта медийка,нали ФЛАГМАН!Отричаме всичко,ама не доказваме и противното.То като се замислиш и кефа ви е полукеф!
4.
изненадан
29.08.2017 14:42:09
41
4
КАКВО СТАВА ? Обективна статия във флагман ? И дори критична към недосегаемият Б.Б. ? Да не е задухал вятърът на промяната ?
3.
Крими
29.08.2017 14:40:13
36
7
Ако човек пререже гърлото на някой то той щеше да е целия в кръв и най-малко поне един човек в раьона щеше да го забележи.
2.
Има
29.08.2017 14:38:15
39
8
Има нещо вярно неможе да кажеш ,че телефона е намерен в тях а после ,че е бил в казана поне се наговотете какво ще лъжите .И незнам какъв човек трябва да си че да натупиш и вкараш невинен човек в затвора бил той и малоумен човек .Нека съда отвори заседанията да видят хората каква е истината ако е виновен смърт ако не къде е убиеца сега .
1.
с66
29.08.2017 14:29:56
25
17
Флагман, повторихте 20 пъти че малоумен и луд не било едно и също. Явно вие ни вземате за малоумни или луди де, не разбрах има ли разлика?
Божидар БОЖКОВ, журналист Автор
Божидар БОЖКОВ, журналист


Тема в развитие
» Защо бургаският съд подхранва теориите на конспирацията за убийството на 11-годишната Никол? » Идеалният подсъдим: малоумният » Братовчедът на Иван пред Флагман: Той не е убиец, много е страхлив, през живота си не е пипал нож! » Нови разкрития! ДНК по оръжието и телефона на Никол заковават Иван за бруталното убийство (ОБНОВЕНА) » Родителите на 15-годишния Иван, обвинен в жестокото убийство на Никол, го бранят в съда » Бащата на 11-годишната Никол: Убийството е планирано, целта е била да я намушка, да й вземе раницата и телефона (ВИДЕО) » Криминален психолог с нова жестока версия за бруталното убийство на 11-годишната Никол » Обвиненият за зверското убийство на Никол иска у дома, в понеделник отново се изправя пред съда » Полицаи разнищиха стъпка по стъпка пътя на Никол към смъртта в бл. 108 в жк „Меден рудник” » Бащата на убитата Никол: Не се сбогувах, не мога да я пусна » Деца на опасно тъпи родители масово пушат отровно наргиле » Съученици изпратиха убитата Никол, погребаха я в бял ковчег (СНИМКИ) » Дни преди ужаса в Бургас двама тийнейджъри се карат за Никол във фейсбук, заплашват с убийство (СНИМКИ) » Сбъркана работа! Майката на заподозрения Иван подала сигнал, че е заплашвана с убийство! (ОБНОВЕНА) » Второ училище отрича убиецът Иван да е техен ученик, лъснаха интриги » Съседите на Иван, обвинен в убийството на 11-годишната Никол: Да намерят истинския престъпник, той е невинен! (ВИДЕО) » Съдия Светлин Иванов скри от обществеността обвиняемия за зверското убийство на малката Никол (СНИМКИ) » Само във Флагман.бг: Никол е заклана в асансьора на 5-ия етаж, петна от кръв напомнят за ужаса (СНИМКИ) » Майката на 15-годишния Иван ридае: Детето ми не е убиец, натопен е! (ВИДЕО) » Убиецът Иван побърка МВР – крие къде учи, цяла нощ шерва новини на Флагман за екзекуцията на Никол » Ексклузивно! Флагман разкри жестока двойна лична драма за майката на Никол » Брутално! Иван не искал да убие Никол, а само „да я сплаши – да я боцне” (ОБНОВЕНА) » Луд ли е убиецът на малката Никол? Може да излезе сух – на свобода » Първо във Флагман.бг! Това ли е 15-годишният Иван, обвинен в хладнокръвното убийство на Никол » Нови разкрития за убийството на малката Никол: Раната е дълбока 3 см, наръгана е силно и целенасочено (ВИДЕО) » Трагедията е неописуема: Никол била едно дете в семейството, навършила 11 г. преди дни » Първо във Флагман.бг! Арестуваха млад бургазлия за бруталното убийство в „Меден рудник” » Жесток мотив за убийството в жк „Меден рудник”: Малолетните бургазлии се скарали къде да пушат наргиле » Първо във Флагман.бг! 11-годишната Никол е зверски убитата в жк „Меден рудник” » Кърваво убийство в "Меден рудник": Разбиха до смърт главата на млада жена » Извънредно! Момиче е открито окървавено в асансьор в ж.к. „Меден рудник”
Виж всички Скрий повечето
Новините
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Политика
След алармата на Флагман.бг! Виваком се извини на бургазлията Тодор Нейчев за капана с договорите, обеща да му върне парите
След алармата на Флагман.бг! Виваком се извини на бургазлията Тодор Нейчев за капана с договорите, обеща да му върне парите Тодор изпада в трудна ситуация, защото не може да се откаже от „Виваком”, тъй като има опасения, че след като се усетят, че са го загубили като клиент могат да пуснат договорите в действие

Всичко в категорията
На вниманието на ГДБОП! Родна красавица се радикализира, зове за смърт на всички българи Възрастна бургазлийка е в неизвестност! Виждали ли сте я? Сигнал до Флагман.бг! Вижте на какво изглежда градинката до Хепи в ж.к."Лазур" Внимание, шофьори! Отворена шахта в Слънчев бряг създава предпоставка за катастрофи (СНИМКИ) Станка Полицайката пак вмириса баровското село Маринка, превърна къщата си в сметище (СНИМКИ) Загадка на деня: Това Бургас ли е или село в северозападна България? (СНИМКИ) „Възмутен татко” в сигнал до Флагман.бг: Два часа обикалям във „Възраждане”, няма къде да паркирам Войната за паркоместа в ж.к."Славейков" загрубя, в блок 37-и скочиха на съсед Гневен бургазлия! Полицаи запушиха ул."Шейново" до СУ "Иван Вазов" На вниманието на ДАИ Бургас! Копърки и нелегални бусове дебнат за туристи в Слънчев бряг Ужас! Мъртви плъхове изплуваха в морето край Морската гара в Бургас (СНИМКИ 18+)
Световните агенции предават: Издъхна най-богатата жена в света!
Световните агенции предават: Издъхна най-богатата жена в света! През последните години от живота ѝ над фамилията надвисна скандал с подозрения, че Никола Саркози се е възползвал от преклонната възраст на Бетанкур


Всичко в категорията
От Пътна агенция съобщиха много важна новина за всички шофьори!
От Пътна агенция съобщиха много важна новина за всички шофьори! Електронните винетки за пътуване ще бъдат въведени, когато заработи тол системата


Всичко в категорията
Дядо в роля на комисар от МВР: Измъкна 17 бона от баба
Дядо в роля на комисар от МВР: Измъкна 17 бона от баба Наложена му е мярка за неотклонение "парична гаранция"


Всичко в категорията
Първо във Флагман.бг! Сблъсък на две дами за Окръжната прокуратура в Бургас Само във Флагман.бг! Росица Темелкова поема Окръжния съд в Бургас Протакат делото за мелето заради рокерите на Путин, биячите могат да отнесат сериозни присъди Наркотрафикант влиза за дълго в затвора, опита да прекара 3 кг дрога през България Какво стана, нали БСП щеше да се променя? ВСС пенсионира бургаския съдия Георги Кошничаров Пребилият възрастна жена на спирка Живко се оказа вменяем, нападението било напълно съзнателно Двама възпитаници на Бургаския свободен университет стават членове на ВСС Разочароващо: Членовете на ВСС пак бяха избрани със задкулисна договорка в парламента Румяна Арнаудова: Двама от задържаните бандити на магистралата са убили таксиметров шофьор (ВИДЕО) Непълнолетен циганин, блъснал пешеходка в бургаски квартал, получи 2 години условно
След 3 години в Central Park Burgas ще се живее и работи вдъхновено
След 3 години в Central Park Burgas ще се живее и работи вдъхновено Това е комплекс от стратегическо значение - за международен бизнес, IT и аутсорсинг компании, които ще наложат нова корпоративна култура


Всичко в категорията
След приема на австрийския посланик в Бургас – вижте още кои области поема почетният консул Радостина Мишинева (СНИМКИ ) Ново 20: "Mтeл" пpoмeня имeтo cи, вече ще се казва... НАП: 1289 фирми държат в касите си над 1 млн. в брой Започна строителството на суперкомплекс за 60 млн.евро в Бургас, ще е готов до три години (СНИМКИ/ВИДЕО) Ето 10-те дестинации с редовни полети от летище Бургас, цените - 14,99 евро Промоция! Намаление! Всички стоки -80%... или не съвсем Пълна подигравка! Сокът за деца в България е със 147 % по-скъп от Германия Няма скрито покрито! Вече е ясно кога и колко ще са дългите почивки през 2018 г. Вижте комплекса на „Central park Burgas”, правят първа копка в сряда Само във Флагман.бг! Три авиокомпании с огромен интерес към Бургас, ще има ежегодни полети до Испания и Германия Скандал! Сладкарници "Неделя" въведоха "такса нож" - 15 лв. за нарязване на торта
Само във Флагман.бг! Страховит бос лъсна в схема на Цар Плъх за контрабанда в Бургаския затвор
Само във Флагман.бг! Страховит бос лъсна в схема на Цар Плъх за контрабанда в Бургаския затвор Надзирателят Валентин Велев получи сериозна присъда, тъй като опитал да вкара забранените вещи зад решетките


Всичко в категорията
Цял клас си смени училището заради учителка по математика
Цял клас си смени училището заради учителка по математика Родители били шокирани, че договорът на учителката няма да бъде подновен
Всичко в категорията
Стряскащи факти за подмяната на нацията ни! Всеки четвърти първолак не знае български Бургас с три номинации в конкурса "Новатори в образованието" Министър Вълчев: Деца от малцинствата са като имигранти, не знаят български 10 % скок в приема тази година в Университет „Проф. д-р Асен Златаров” , новите специалности привличат все по-голям интерес Голямата дилема за Френската гимназия: Да запази ли 80-годишния бял камък на фасадата си? Дават стипендии за успех вече и в 8-и клас: 50 лева Разрешиха огромен проблем на бургаския ж.к.”Меден рудник”, новата забавачница поема 120 деца (ВИДЕО) Държавата върна 3000 деца в класните стаи (ВИДЕО) Песен на Азис в училище взриви обществеността, как се оправда директорът (ВИДЕО) Вижте как бе даден стартът на учебната година в елитното ОУ „Васил Априлов” 63-ма изявени ученици награди Строителния на първия учебен ден
Ирина Репуц роди петото си дете в университетска болница  „Дева Мария“
Ирина Репуц роди петото си дете в университетска болница „Дева Мария“ Председателят на Християндемократическата партия на България избра Бургас за рождено място на най-малката си дъщеря

Всичко в категорията
Вижте емоцията на най-достойната медицинска сестра в Бургас – носителката на приза „Света София” за 2017 година УМБАЛ Бургас поднови сертификата си за качество по системата ISO 9001:2008 Ленено щастие за косата или иначе казано как да спрем косопада сами В УМБАЛ Бургас преглеждат безплатно деца за гръбначни изкривявания и спортни травми Медицинска сестра с над 35-годишен стаж спечели наградата „Света София” (СНИМКИ) Д-р Светла Цолова: Яйцата с фипронил водят до нарушение в равновесието (ВИДЕО) Успешното лечение на исхемични мозъчни инсулти е революционното постижение в неврологията за последните години Д-р Ангел Кунчев: „Мичиган“ може да предизвика епидемия (ВИДЕО) Университетска болница „Дева Мария“ се подготвя за Лешникотрошачката Операционни сестри от над 30 болници са с нова квалификационна степен след иновативно обучение, организирано от „Фаркол“ Известен детски кардиолог идва през октомври в Бургас
Трагедията е пълна! Загиналият след силна възбуда от проститутка е известен бизнесмен, бусът му бил тъпкан с пачки!
Трагедията е пълна! Загиналият след силна възбуда от проститутка е известен бизнесмен, бусът му бил тъпкан с пачки! Мъжът в активна работоспособна възраст е бил едър и физически здрав, не е страдал от сериозни здравословни проблеми


Всичко в категорията
Ревнив полицай превърна живота на бившата си приятелка в истински ад! Красавицата търпя дълго, но накрая реши да му даде урок (СНИМКИ) Медицинска сестра живее след операция с пинсета в корема (ВИДЕО) Кошмарен инцидент в молa съсипа първия учебен ден на руса принцеса - детето се появи посинено пред приятелите си! (СНИМКИ) Изхвърлят на улицата измамена жена, осъдена за обида на кмет (ВИДЕО) Бедстващата Станка се нуждае от лечение, диабетът не позволява на раните й да зарастнат Семейство с две деца живее без ток в дом с падащ таван (ВИДЕО) Кървава трагедия! Известен български учен бе убит по нелеп начин Известен пластичен хирург свалил "безброй жени", преди да застреля красивата актриса Ивана и себе си Огромна драма навръх Съединението: Отчаян мъж се метна от сграда на ул. "Македония" Погребват утре журналистката Петя Петрова Зловеща версия: Детето в Стрелча може да е станало жертва на играта "Син кит"
4 начина да балансирате връзката си, ако сте алфа жена
4 начина да балансирате връзката си, ако сте алфа жена Доминиращите жени са силни, но и трудни за разбиране


Всичко в категорията
Астролог: Не гладувайте и не пазарувайте, денят не е подходящ и за пътуване
Астролог: Не гладувайте и не пазарувайте, денят не е подходящ и за пътуване Не се препоръчва да се бърза и да се започват сексуални връзки, предупреждава Ивелина Пенчева
Всичко в категорията
Обърнат турски ТИР предизвика хаос на пътя (СНИМКИ)
Обърнат турски ТИР предизвика хаос на пътя (СНИМКИ) Заради него се удариха автобус и микробус, пострада един човек
Всичко в категорията
Спомени от соца: Когато ученическите униформи бяха задължителни
Спомени от соца: Когато ученическите униформи бяха задължителни За груби провинения учителите налагаха наказание – прическа нула номер

Всичко в категорията
Дадоха властта в Нафтата на Коце Джамбазов - последният шанс за спасение
Дадоха властта в Нафтата на Коце Джамбазов - последният шанс за спасение Очаква се, заради предстоящото обединение, главният спонсор на „Локомотив“ - американската компания „Съдърланд“, да пренасочи средствата, които отделя за подпомагане на футбола, към „Нефтохимик“

Всичко в категорията
Часове преди мача на Стоичков: Пожар до стадион "Берое" Футболист прави секс с любимата на свой съотборник, докато той е в същото легло (СНИМКИ) Само във Флагман.бг! Най-добрият фитнес треньор в Бургас атакува „Мечката” и републиканското (СНИМКИ/ВИДЕО) Нафтата отпадна от Царско село за Купата Царството на Боби и този над него приключва! Любо и Наско искат трона в БФС! Димитър Бербатов се дипломира и каза: Един ден може да стана министър на спорта Холандец спечели шахматния турнир "Кесаровски-Станчев" в Слънчев бряг Кралят оцеля! Фил Хийт взе 7-ма титла и изравни рекорда на Арнолд Шварценегер Роналдо заведе половинката си на мач на "Спортинг" Лисабон (СНИМКА) Волейболните националки (до 23 години) ще играят на полуфиналите на Световното първенство Бургаски тим представя България на Евро-Африканското първенство по подводен риболов
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Айтос
Родители избират и плащат онлайн детските менютата в училищните столове в Бургас
Родители избират и плащат онлайн детските менютата в училищните столове в Бургас От 1 октомври тази година ще бъде въведена платформата е-stol за избор и заплащане онлайн на обедно меню
Всичко в категорията
В Спешното отделение на УМБАЛ-Бургас започва нова операция - КОК След 3 години в Central Park Burgas ще се живее и работи вдъхновено Бургаският жандармерист Бойчо Петров предложи брак на приятелката си минути, след като положи клетва (СНИМКИ) 16 училища в Бургас, Карнобат, Малко Търново и Поморие получават 28,7 млн. лв. за ремонт Бургас стартира свой фестивал на изкуствата - Порт Прим Арт Фест Удар на митничарите в Бургас: Откриха таен склад с 543 литра нелегален алкохол Зверско задръстване, започващо от Сарафово, заради катастрофата в началото на Бургас Бургас се готви да посрещне 109-та годишнина от обявяването на Независимостта на България, вижте програмата Жестока катастрофа на входа на Бургас, БМВ помляно след сблъсък с варненска кола (СНИМКИ) Светкавична реакция! Светна спортната площадка в „Лазур“, където деца играеха с фенери Министърът на туризма Николина Ангелкова размаха пръст! Развалят 4 плажни концесии заради нарушения
Пожар бушува в ромската махала на бургаския жк. "Меден рудник" (СНИМКИ) Разрешиха огромен проблем на бургаския ж.к.”Меден рудник”, новата забавачница поема 120 деца (ВИДЕО) Откриват супермодерна детска градина в бургаския жк. "Меден рудник" (СНИМКИ) Бургаският жк „Меден рудник” празнува с фолклорна музика, детски игри и народни борби Защо кметът на Бургас Димитър Николов откри учебната година в СУ "Петко Росен" в жк. "Меден рудник" (СНИМКИ) 19-годишен задигна телефон от паркиран Сеат в жк „Меден рудник”, сгащиха го след 6 месеца "Булфарма” иска да купи Медицинския център в бургаския ж.к. „Меден рудник” от Общината Пожар изправи на крак огнеборците в ж.к."Меден рудник" Фейсбук изригна! Пазете децата си от този мъж в ж.к."Меден рудник", краде и заплашва Бургазлии пропищяха от цигански терор в жк "Меден рудник" (СНИМКИ) Паника в „Меден рудник”! Гражданска защита и полиция обсадиха блок, изкараха труп в чувал
Циганинът Атанас поиска свобода с абсурден мотив - имал много деца, прокурор го попиля, а съдът го остави зад решетките (ВИДЕО) Първо във Флагман.БГ! Вижте двамата съпрузи, които млатиха с греда полицай в Айтос (СНИМКИ) Г-жа Генчева, ако сте българка и ви стиска, още не е късно да умиете лицето на айтоското обвинение! Жандармерия и полиция блокираха центъра на Айтос заради протеста в подкрепа на бития от цигани Илиян (СНИМКИ) Кметът на Айтос Васил Едрев: Няма да позволя създаване на етническо напрежение Протест и в Айтос – срещу роми, пребили бургазлия Прокуратурата в Айтос ни взе за глупаци! Накълцаният в с. Мъглен Илиян бил виновен, а озверелите му биячи - жертви! ОЗБГ на бунт пред Районната прокуратура в Айтос заради бития от свирепи цигани бургазлия Вижте с кои номера ще мерят сили кандидатите за креслото на избягалия кмет в Айтоско Нападнатият от циганската хунта Илиян опитал да защити работник, вижте цялата история за жестокия побой Извънредно! Свирепи цигани клаха българи с брадва в с.Мъглен, Айтоско(ШОКИРАЩО ВИДЕО)
518 са безработните през август в Карнобат
518 са безработните през август в Карнобат Равнището на безработицата през този месец е 4,92 %
Всичко в категорията
„Старинен Несебър“ е сред 23-те музея, които ще се борят за наградата „Жива“
„Старинен Несебър“ е сред 23-те музея, които ще се борят за наградата „Жива“ Всички кандидат-музеи ще имат възможността да се представят с кратка презентация или рекламен филм
Всичко в категорията
Несебър и Хожув преподписаха споразумението за сътрудничество помежду си След празния стол - такса 'масло' към пържените картофи в несебърско заведение ЦСКА отнесе Несебър с 4:1 (ВИДЕО) 51 автори взеха участие в националния поетичен конкурс, обявен от община Несебър Втория национален пленер по живопис „Хелиополис“ се проведе в Обзор Над 180 доброволци от Несебър събраха 74.283 тона отпадъци в еко кампания В Стария Несебър ще се изградят две детски площадки, финансирани от „Шел“ Холандец спечели шахматния турнир "Кесаровски-Станчев" в Слънчев бряг Готвач на пико от Слънчев бряг отнесе 4 години затвор, превърнал в нарколаборатория хотелската си стая Отложиха с час мерките на новата група обвиняеми за пласмент на дрога в Слънчев бряг Пуснатият от спецсъда Атанас Петков: Имам ресторант в Несебър, искат да превземат бизнеса ми!
Още 4 златни медала за колекцията на КСТ „Поморие“
Още 4 златни медала за колекцията на КСТ „Поморие“ Давид Абрашев и Гергана Велкова спечелиха първо място в клас 11 D
Всичко в категорията
Поморие отхвърли отчета на „Кабланд”, който щеше да изгражда голф комплекс за милиони Извънредно! Откриха труп на удавен мъж край ресторант "Перла" в Поморие Светлинен мото парад събира стотици рокери в Поморие Малките таланти на Поморие Анелия и Кристиян Налбантови отново с първа награда Кметът Иван Алексиев се срещна с новите златни момичета на България Златните момичета: Щастливи сме в Поморие, за първи път ще ходим на плаж през тази година (ВИДЕО) Поморие отбелязва Съединението с концерт – спектакъла „На тебе, Пирин планино“. Започват записванията за IV Национален фестивал за народни инструменталисти Монтират камера на входа на Поморие (СНИМКА) Кметовете на Аяк и Поморие в готовност за съвместен проект Кметът на Поморие Иван Алексиев на честванията от битката при Ахелой: От това късче земя тръгва величието на България! (ВИДЕО)
Созопол предлага приключенска игра на всички, които обичат древния град
Созопол предлага приключенска игра на всички, които обичат древния град Забавната приключенска игра “Вградената монета“ ще продължи до 16.00 часа на 21 септември
Всичко в категорията
Протестиращите нудисти: Плаж „Делфин“ трябва да е с еко статут (ВИДЕО)
Протестиращите нудисти: Плаж „Делфин“ трябва да е с еко статут (ВИДЕО) Призоваха Ангелкова да посочи кой е дал ивица на концесия, а тя отговори, че служебното правителство е започнало процедурата
Всичко в категорията
Емблемата на БСП в Царево Петко Арнаудов напусна Общинския съвет Петър Кънев изскочи с нестандартни мотиви за ремонт на път в Странджа - Нанков излезе с „глобално решение” Бизнесменът Сава Чоролеев пуснал сигнала срещу къмпингуващите соросоиди на Корал, усъмнил се, че крадат ток Добрата новина! Правят технически проект за ремонт на пътя Бургас-Царево Парламентарен контрол: Депутат изреди куп беззакония в Ахтопол Обсъждат узаконяване и специално обособяване на нудистките плажове Живко Иванов ще покаже новите си платна в Историческия музей на Царево Гол пилон стърчи в Резово, България няма пари за знаме Няма такава държава! Не може да глобят втори път тъста на Йордан Цонев за паркинга в Силистар Екобомба! Незаконна тръба излива 70 л фекални води на секунда в морето край Ахтопол, Лапчев получи акт (допълнена) Ще има ли пречиствателни станции в Ахтопол и Синеморец
Европейския ден без загинали на пътя в Приморско (СНИМКИ)
Европейския ден без загинали на пътя в Приморско (СНИМКИ) Служителите на реда се включиха в инициативата, като проведоха беседи на тема пътна безопасност с децата от първи клас
Всичко в категорията
Извънредно! Огромен пожар бушува край с. Ясна поляна, кметът и доброволци гасят стихията (ОБНОВЕНА) Започна новата учебна година в oбщина Приморско Приморско приема най-голямото офроуд състезание на Балканите (СНИМКИ) Славей Киряков триумфира на кайт сърф състезанието в Приморско Добрата новина: Художници даряват картините си, за да се изгради параклис на „Св.Николай” в Приморско Завърши третото издание на "Приморска Перла`2017", над 800 участници бяха аплодирани Кайт сърф надпревара вдига адреналина край Приморско В Приморско скочиха на бизнесмена Стефан Генчев, високите децибели на дискотеката му подлудиха всички Секат вековни дървета в Китен заради нова улица? (ВИДЕО) Кметът Димитър Германов даде старт на ултра крос триатлона "Лъвско сърце" в Приморско (СНИМКИ) Приморско ще е домакин на уникално състезание – 140 км пробег, за да разбереш дали имаш „Лъвско сърце”
Стягат пътищата в Средецко за зимата, търсят фирма по подръжката
Стягат пътищата в Средецко за зимата, търсят фирма по подръжката Прогнозираната стойност на услугата възлиза на 70 хил. лв.


Всичко в категорията
Средец спечели европроект за 1,5 млн. лева, кметът Жабов получи поздрав от премиера (снимки) Кметът на Средец: Източването на язовира в Момина църква е планирано, няма опасност от режим на водата Искат главата на шефа на „Деултум“, музеят работи на загуба Опасна болест унищожава горите в Странджа, единственото решение – масова сеч Средец посреща градския си празник с богата програма Що за племе сме? Вандали съсипаха всичко ново в Средец (СНИМКИ) Край на режима и калта от чешмите! Приключи първият етап от водния цикъл на Дебелт (СНИМКИ) Само във Флагман.бг! Синът на един от най-богатите българи ще търси злато в селото на Янка Рупкина Община Средец спаси местната болница от фалит, опрости дълг от 130 000 лв. МВР успя да запълни едва 40% от щатовете за граждански „ловци на мигранти“ Николина Ангелкова с отлична идея за развитието на туризма в Странджа, кметът на Средец я подкрепи
Петър Кънев изскочи с нестандартни мотиви за ремонт на път в Странджа - Нанков излезе с „глобално решение”
Петър Кънев изскочи с нестандартни мотиви за ремонт на път в Странджа - Нанков излезе с „глобално решение” Генерална реконструкция на отсечката „Царево – Малко Търново” може да започне през 2018 г., ще струва около 20 млн. лева
Всичко в категорията
Малко Търново заделя над 101 хил. лв. за снегопочистването Депутатът Николай Тишев с приемна за граждани в Малко Търново На Кръстовден представят фотоизложбата "Хората на Странджа" в бургаския Исторически музей Кошмар на ГКПП „Малко Търново”: Десетки коли са блокирани в огромна тапа (СНИМКА) Петър Кънев: Кметът на Малко Търново пое ангажимент – стартира до дни ремонта на отсечката „Близнак - Звездец“ Инж. Петър Кънев посети странджанското село Близнак заради проблема с пътя до там Рускиня пострада при катастрофа на пътя Бургас - Малко Търново МВР успя да запълни едва 40% от щатовете за граждански „ловци на мигранти“ 35 хил. недекларирани лева задържаха на МП Малко Търново Хиляди родолюбци отдадоха чест на загиналите в Илинденско-Преображенското въстание (ВИДЕО) Възторжена тракийка поднесе сантиментален подарък на президента Радев на Петрова нива (ВИДЕО)
Няма и следа от крадците, задигнали 85 000 лева от касата на каменските земеделци Невероятна находка на Русокастро край Камено! Сравнима е с колекциите в Лувъра Блокираха пътя за село Винарско заради каменната кариера (ВИДЕО) Откриха уникална златна монета при разкопки в Русокастро - с Иисус Христос и Св.Богородица Югоизточният регион остана предпоследен в класация за най-оборотни фирми – след него е само Северозападът Биляна Йотовска се включи в кампанията за набиране на средства за лечението на малкия Боби Жителите на Винарско и Вратица излизат на протест срещу каменна кариера, кметът на Камено Жельо Вардунски ги подкрепя (ВИДЕО) Съдов хирург преглежда безплатно жителите на Камено Селата Константиново и Черни връх на сухо по жегите заради липса на вода Танцов ансамбъл „Здравец”-Камено с блестящо представяне на международен фолклорен фестивал Крепостта в Русокастро става топ дестинация за историческия туризъм
След 3 години в Central Park Burgas ще се живее и работи вдъхновено Интервю Всички интервюта Строителният предприемач Янко КЕСАРОВСКИ ексклузивно пред Флагман: След 3 години в Central Park Burgas ще се живее и работи вдъхновено
Това е комплекс от стратегическо значение - за международен бизнес, IT и аутсорсинг компании, които ще наложат нова корпоративна култура


Глас отвътре Всички Божидар БОЖКОВ, журналист, Божидар БОЖКОВ, журналист Пред костницата в Българово, очаквайки войната срещу Русия Защото и уроците ни по история звучат по същия начин*


Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали След алармата на Флагман.бг! Виваком се извини на бургазлията Тодор Нейчев за капана с договорите, обеща да му върне парите На вниманието на ГДБОП! Родна красавица се радикализира, зове за смърт на всички българи Възрастна бургазлийка е в неизвестност! Виждали ли сте я? Сигнал до Флагман.бг! Вижте на какво изглежда градинката до Хепи в ж.к."Лазур" Внимание, шофьори! Отворена шахта в Слънчев бряг създава предпоставка за катастрофи (СНИМКИ)
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любовwww.karm-krag.com
Дневен хороскоп за 22.09.2017на Светлана Тилкова - Алена
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Не е изключено да пропилеете празничния ден ден в разрешаване на семейни проблеми и работата ви да изостане. Разрешете спокойно спорните делови въпроси. Събитията през деня ще окажат сериозно влияние на живота ви. Думата ви ще тежи, ако я кажете със спокоен тон. Подвластни сте  на емоцията. Завършете всички започнати занимания и обмислете новите си задачи. Не се разсейвайте, за да не загубите много пари заради грешки, които се налага да покриете от заплатата си. Работете уверено и спокойно. Не критикувайте. Пазете се от прибързани действия. Избегнете конфликти с ръководството. Ако работите в производствено предприятие, се предпазвайте от травми. Работете активно и ще имате възможност да постигнете материални успехи. Деловите срещи и разговори ще бъдат успешни, ако не се поддавате на емоцията си. Не проявявайте агресия и не показвайте раздразнението си ако сте на вашето работно място. Успявате във всички начинания. Ще се сблъскате с трудности заради семейни проблеми. Не ги пренасяйте и на работното си място. Днес е по-добре да не пътувате. Бъдете внимателни към новите си познати. На работното място се предпазвайте от грешки и пропуски, заради неправилна преценка на вашите действия. Имате шанс за материални успехи. Дори и малката печалба в този ден е във ваша полза, ако не проявявате алчността си. Трудностите ще ви изнервят. Ще се наложи да промените намеренията си на работното място. Разговорите за финансова подкрепа ще бъдат удовлетворени. Известие ще промени коренно живота ви. На всяка цена отложете планираните деловите срещи и разговори. Не се поддавайте на исканията си за промени, които не сте предвидили или са плод на ваше внезапно хрумване. По-добре ги отклонете и обмислете в детайли предложенията за делово сътрудничество.  Без особени усилия ще се справите със служебните си задачи. Успехите са с вас, ако сте внимателни. Рискувате да си създадете конфликти с ръководството, да се стигне до проява на агресия, ако се намесите в спор, който не ви засяга. Не пътувайте. Възможни са големи неприятности свързани с имуществени въпроси, които отказвате да разрешите. Не рискувайте, като ги пренебрегвате, за да не се наложи да плащате скъпо след това. Предстои ви ден на стабилизация. Не се поддавайте на емоцията, ако искате да предприемате промени, които може да се окажат във ваша вреда. Печелите, ако не упреквате и не критикувате вашите колеги. Отложете пътуванията. Ще се ядосате, заради невъзможността да осъществите изцяло плановете си. Тактът и търпението са ви от полза. Не прекалявайте с материалните си стремежи. Решили сте да подредите живота си според вашите разбирания. Завършете започнатата работа. Не отлагайте важните разговори. Трудностите са преодолими, но днес са породени и от вашите действия. Разчитайте изцяло на вашата съобразителност за бързото разрешаване на проблемите, възникнали днес на работното място. Очаквайте финансови успехи. Избягвайте промените и смяната на хора, с които работите. Стремите се към нови запознанства, но ако са в деловата сфера, може да ви провалят. Отнасяйте се внимателно към съвместната работа с вашите колеги, ако се е наложило да я започнете сутринта в празничния ден. Не са изключени сериозни проблеми с хората от обкръжението ви, които завиждат на професионалните ви успехи.
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип