Идеалният подсъдим: малоумният


Идеалният подсъдим: малоумният
Случаят с 15-годишния Иван и 11-годишната Никол напомня стар, познат сценарий
29 Август 2017, Вторник
Автор: Божидар БОЖКОВ

И къде все пак е открит ножът, с който е убита Никол, личните й вещи и телефонът?


Тежко престъпление в голям български град. Обществеността е настръхнала. Медиите неспирно нагнетяват обстановката. Всички чакат бързи резултати – властта още повече, понеже е свикнала да управлява в спокойна социална среда. Криминалните полицаи и поелите случая дознател и прокурор са под огромен натиск отгоре, защото структурите и на МВР, и на прокуратурата са пирамидални – като диктаторска държава. Но те не искат или не могат да разкрият истинския извършител – нямат достатъчен опит в разследванията, мързи ги или пък става дума за лице от платежоспособните високи полицейски / политически / бизнес етажи, което на всяка цена трябва да бъде покрито.
Има ли при това положение изход, с който хем да се хвърли успокоителен прах в очите на населението, хем репресивната машина да си измие ръцете с най-малко или дори никакви щети?


Има такъв изход! Толкова идеален, така ефективен, че репресивната машина отдавна го е открила. Той е като зайчето, което фокусникът винаги вади от ръкава си, за да разсее публиката, щом сеансът му е започнал да става скучен. Или като фалшива новина, която целенасочено се пуска по медиите, за да се отклони вниманието на зрителите от истински проблем.

Паролата е: търсете дебила.

Тя е универсална и върши работа винаги – при умъртвено двегодишно дете в Хасково или заклана зъболекарка в Бургас, при запалени тютюневи складове в Пловдив, при убито момиче в Борисовата градина в София или дете с прерязано гърло в асансьор…

Дебилът (той е малоумен, умствено изостанал) не е луд, но колцина от оскотялото българско население прават разликата… Репресивната машина прекрасно осъзнава това и целенасочено смесва  понятията, за да не вземе някой от народните маси да се усъмни и да поиска обяснение.


Малоумният Станимир от село Орлово: Много ме биха, ама после ми дадоха сладолед и аз признах

А разликата е голяма – лудият не може да носи наказателна отговорност и да лежи в затвор – той е болен човек. А малоумният може да бъде обвиняван, съден, осъден и пратен зад решетките. Медицината не третира малоумните като болни. Защото те не са такива. Това са хора, чието развитие е приключило на 7-8 годишна възраст. Това са деца, затворени в тялото на възрастен човек. Те са като транссексуалните, които са заключени в обвивката на противоположния пол. Но с малкото уточнение, че за разлика от транссексуалните, дебилите си нямат Хелзинкски комитет зад гърба. Те си нямат никой. И никой няма да се застъпи за тях. Арестуват ли ги, няма да има протести, няма да има гневни дописки по медиите, най-много някой от оскотелите да изпсува в социалните мрежи. Но не срещу репресивната машина, а по адрес на арестувания дебил. Единствените защитници на малоумния ще са неговите родители, ако са живи, но воплите им няма кой да чуе. Защото дебилът е заклеймен по дефиниция от обществото, което е въздъхнало с облекчение при ареста му.

За обществото малоумният е луд и точка!

Репресивната машина се е отчела, властниците отгоре са много доволни – спокойствието им е осигурено.

Може ли едно дете на 7-8 години да е убиец? Кой го интересува… Стига да дадеш на детето, заключено в пораснало тяло, това, което то най-много обича – бонбонки, дъвки, сладолед, ще повтори всичко, което му кажеш. А ако не слушка и не „признава“ от първия път това, което репресивната машина иска от него, може и малко шамари. Репресивната машина се е шлифовала и всичко това отдавна го е оттренирала. Дебилът е идеалният заподозрян, който след тази обработка се превръща в идеалния подсъдим. Дали дебилът ще е и идеалният затворник вече няма значение – дотогава случаят ще е забравен от всички.

Понякога се получават бъгове в системата – истинският престъпник вземе, че се издаде. Но какво пък толкова – и тук дебилът е идеалният сгрешен убиец. Пуснат на свобода, той е щастлив, че е отново при мама и тате. А ако тях вече ги няма – че е поне в родната къща – единственият обозрим кръгозор за детското му съзнание. Дебилът няма да тръгне да съди системата, която преди това го е смачкала. Няма да води дела в Страсбург, понеже си няма Хелзинкски комитет, а и не разбира нищо от обществото, в което живее. Той просто ще е щастлив.

Докато един ден репресивната система не се сети за него отново – при някое друго убийство, което я мързи или ѝ е заповядано да не разкрива.

2002 година. В кабинета си в Бургас буквално е заклана зъболекарката Ванина Русинова.

Всичките ѝ познати са убедени кой би могъл да го стори. Че убийството е предварително подготвяно, говорят фактите – намушкана е с ножица, забодена с хирургическа точност в гърлото, която е разкъсала сънната артерия. От кабинета ѝ не е пипнато нищо – нито парите, нито медикаментите.

„Аз смятам, че това убийство не е случайно. То е замислено. За това говори инструментът на престъплението. Човек, който действа в последния момент, не би прибягнал точно към ножица, скрита в чекмедже", обяснява тогава пред в. „Сега“ шефът на РДВР-Бургас по онова време полк. (вече е генерал) Красимир Петров.


Малоумният Христо Атанасов – осъден за смъртта на зъболекарката Ванина Русинова в Бургас. Той е отдавна в затвора и ще лежи там до края на живота си. Или докато истинският убиец не се издаде

Но репресивната машина намира идеалния заподозрян - 47-годишният малоумен Христо Атанасов. Обвиняват го, той признава всичко, осъждат го, отива в затвора, обществото е успокоено, случаят е забравен. Голяма работа, че там, където Христо живеел, хората му доверявали дори децата си, за да ги гледа, защото самият той е като дете. Кой ти обръща внимание на такива подробности…

2004 година. В парк в Хасково е открито обезобразеното тяло на двегодишната Кичка.

Главата ѝ е премазана с тежък предмет. Репресивната машина бързо удовлетворява глада на публиката и намира идеалния „убиец“ – малоумният Станимир от близкото село Орлово. В тялото на 37-годишния мъж е заключен мозъкът на 8-годишно дете. Едва ли тогавашният главен секретар на МВР ген. Бойко Борисов не е знаел какъв е арестуваният. Но в телевизионен ефир го нарича „сериен престъпник“ и „психично болен“ – в главата на оскотялото население понятията трябва да бъдат хубаво омешани. Станимир е бит в продължение на две седмици – с палки, с електрически кабели. Накрая някой от полицаите се сеща, че могат по-лесно да го придумат да „признае“ – ако му дадат това, за което детското му съзнание копнее най-много – порция сладолед.

И Станимир след това вече послушно повтаря всичко, което са му издиктували и пред полицаите, и пред съдията. Ако му бяха издиктували убийството на Кенеди, сигурно щеше да повтори и него. Осъден е, вкаран е в затвора. Две години по-късно е убито ново дете, за което репресивната машина вече няма под ръка друг малоумен. Така е разкрит истинският престъпник – циганинът и сериен убиец Асен Андреев. Станимир е освободен и е щастлив, че е отново с мама. Той не търси отмъщение, защото малките деца не познават това чувство. Пред Нова телевизия, попитан дали съжалява за всичко, което са сторили на Станимир, началникът на „Криминална полиция“ в Хасково Васил Матвеев отговаря: Не.

2011 година. В Борисовата градина в София е убита студентката Яна Кръстева.

Арестуван е клошарят Пламен Трифонов. Несретникът, който не е с всичкия си отрича, но кой ли го слуша. Той стои в ареста с етикет „убиец“, докато по случайност не се появява истинският извършител - Николай Русинов - Чеци.


Пламен Трифонов нямаше „късмета“ да се превърне в идеалния „убиец“ на студентката Яна Кръстева


2017 година. Бизнесмен от Дупница е намерен мъртъв в парк в Пловдив.

Репресивната машина експресно успокоява обществените страхове – не е убит, самоубил се е. Само че има дребен детайл – самоубилият се след това е скрил някъде оръжието и от него няма и следа. Минава доста време и полицията подхвърля някакъв пистолет – ето го, намерихме го. Къде? В дома на старец, по случайност страдащ от Алцхаймер - коварна и необратима болест, която убива мозъка и води до тотална загуба на памет. Хората с Алцхаймер не помнят нищо и живеят със спомените на другите или с това, което те им разказват, че се е случило…


Какво се случи в Бургас? Пусната ли е в ход любимата на репресивната машина парола „Търсете дебила“?

Полицаи, следователи, прокурори действат така смазано, че откриха Иван само часове, след като в асансьор бе намерено заклано дете. А обществото с овчи ентусиазъм прие новината за задържания слабоумен „убиец“. Прокурорката Йовита Григорова съобщи на втория ден, че малоумният Иван заклал момичето заради спор къде да пушат наргиле. Разказите на негови съседи, че в часа на убийството Иван си е играл пред блока с децата, бяха оставени встрани.


Прокурор Йовита Григорова разказва историята с наргилетата

Ден след убийството директорът на ОД на МВР-Бургас старши комисар Калоян Калоянов обяви, че в дома на Иван са открити вещите на убитото момиче и ножа, с който е заклана. Седмица по-късно обаче апелативният прокурор Георги Ханджиев заявяви, че ножът всъщност е открит съвсем другаде - на междуетажната площадка в блока на убийството, а телефонът на момичето е изхвърлен в контейнер за смет.

По дрехите на „убиеца“ Иван няма и капка кръв, но пък задържаният слабоумен бил направил частични самопризнания – нещо като да си малко бременна или да си убил някого наполовина.

Но нищо от тези объркани в превода изявления няма значение. Хелзинкският комитет го няма, единствените защитници отново са само татко и мама. „Акълът на сина ми е като на малко дете. Той не може да е убиец”, казва майката Донка. Тя отсега трябва да си знае, че Иван е идеалният заподозрян, който също е идеалният обвиняем и скоро ще стане идеалният подсъдим. Малко бонбонки, два три шамара, шоколад и ще си признае и останалата половина.

А с един сладолед ще си каже и за Андрей Луканов. И без друго всички вече дружно го заклеймиха в социалните мрежи и по новинарските форуми.

За населението малоумен и луд е едно и също нещо. Нали самият Бойко Борисов го съобщи отгоре.

В категории: Разследване


48
Коментара по темата

Добавете коментар

Вашето име:
Моля, въведете Вашето име
Коментар:
Моля, въведете Вашият коментар
Защитен код:
Моля, въведете защитния код
 
48.
До МВР
01.09.2017 10:17:34
3
2
Малоумният и нестабилен психически човек е ИДЕАЛНИЯ УБИЕЦ колега,а не жертва!Знам,че страшно ви се иска да е някой студент по право,но уви!!!Тя,процедурата е към финала всъщност,а вие си чешете езиците тук,лошо няма!
47.
до МВР
01.09.2017 07:22:09
5
2
А кой е истинския убиец, някой професионален килър от Ислямска държава ли? Или нинджа изпратен за морката поръчка от китайските триади, който е висял преди това 4 часа по въжетата на асансьора за да отнеме живота на 11 годишно момиченце в най-голямото бургаско гето Меден Курник?
46.
МВР
01.09.2017 00:26:27
2
4
трябва бързо заподозрян и обвиняем.. иначе много ще се мрънка.. малоумен или нестабилен психически човек, от бедно семейство.. идеалната жертва на системата..
45.
Спрете с филмите
31.08.2017 20:53:45
6
1
Нещата са ясни ....малкия комплексиран мухльо е убиеца. И престанете с тези холивудски филми, че убиеца е някой друг- някоя барета снайперист, нинджа или сериен убиец пристигнал от тъмните квартали на Ню Йорк за да дебне 11 годишни момиченца с нож по асансьорите в Бургас.
44.
Поаро
31.08.2017 19:30:20
4
2
Да разбрахме,че статията е смисленна,брилянтна и написана с хъс.Една дреболийка само леко ме човърка-основата на статията е,че обвиняемият е малоумен!!!Ок,но това твърдят близките и заинтересованите от това.А има ли медицински обоснован документ,който да потвърждава това.Не издаден сега,а такъв преди извършеното деяние.То всъщност и настоящ такъв документ не е факт!И какво излиза,че брилянтната статия за "набедения " малоумник се крепи единствено на думите на майка му,която в момента 100% иска синът и да е приеман за най-лудият на Балкалните.
43.
Смис_лено
31.08.2017 13:10:13
4
4
За първи път в този сайт да има нещо смислено, не може да се каже дали твърденията в статията са истина или не, но поне не са обичайните бози, които като част от репресивната машина затъпяват съзнанието на хората....
42.
Хахаха
30.08.2017 17:24:22
4
1
Прокурор Ангел Георгиев ги оправя. За пари може да прехвърли вината на които си реши и да ги държи по арестите няколко години както по делото Гранити.
41.
до 40 глупава нагла жено
30.08.2017 16:21:51
6
5
твоята "истина"одобрена от глупавата ти групичка не е моята и на други истина /за автора поздравления силна статия –според гледната точка/но многото и различни гледни точки водят към истината НО ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА ЗА МОМЕНТА Е ЧЕ ИМА ЖЕРТВА НА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ–ИМА ЗАПОДОЗРЯН /има следствие и улики/НА ТЯХНО ОСНОВАНИЕ ПОЧИТАЕМИЯ СЪД ЩЕ ОТСЪДИ –ВСИЧКО ДРУГО КОЕТО СЕ ВИХРИ Е"ВРЯВА И БЕЗУМСТВО"ПО УЙЛЯМ ФОКНАР
40.
в.г.
30.08.2017 12:38:20
22
12
Поздпавления на автора за брилянтната статия ,която за съжаление е истина от първата до последната дума :х
39.
до38–ПРОСТО Е
30.08.2017 10:55:23
7
1
БОЖКОВ СИ ГЛЕДА ХЛЯБА /И ТОЙ СЕ ХРАНИ ДА ОЦЕЛЕЕ/ОТ ТАЗИ ГЛЕДНА ТОЧКА СТАТИЯТА Е СИЛНА /ПРЕДИЗВИКВА/ А КОМЕНТАР №37 Е ОТ ЛИЦЕ НАПИСАЛО НАД 120 КОМЕНТАРА /МАНИПУЛАТИВНИ /В ЗАЩИТА НА ЗАПОДОЗРЕНИЯ–С ГЛУПАВОТО ОЧАКВАНЕ ЧЕ ЩЕ ПОВЛИЯЕ НА СЪДЪТ/който ще ОТСЪДИ според НЕОПРОВЕРЖИМИ ДОКАЗАТЕЛСТВА–РАЗКРИВАЩИ ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА/
38.
Поаро до 37
30.08.2017 09:18:59
8
2
https://m.flagman.bg/article/135875/Полицаи-разнищиха-стъпка-по-стъпка-пътя-на-Никол-към-смъртта-в-бл-108-в-жк-Меден-рудник Ето ти още една статия от същото издание.Айде сега ти наблюдателният, безстрашният писател Божков, колежката му Махмуд и бабите дето са видяли убиеца в по време на деянието пред блока,да седнете да се разберете кой какво и защо. И да спрете да ни занимавате с глупости и изблици на гениалност докато тече следствието.
37.
наблюдател
30.08.2017 07:47:05
7
8
От тази статия разбираме, че в България все още има МИСЛЕЩИ ХОРА! Поздравления, г-н Божков! Не Ви е страх да напишете каквото мислите! Истинският убиец на Никол рано или късно пак ще изпълзи от дупката си, за да убива. Жалко за Иван. Мислещите хора в тази страна рядко ядат суджуци.
36.
до 33 НАД ПОЛОВИНАТА ОТ КОМЕНТАРИТЕ
29.08.2017 21:52:45
8
5
СА ПИСАНИ ОТ ЕДИН АДРЕС ЖЕНА ИМАЩА ОТНОШЕНИЕ КЪМ ЗАПОДОЗРЕНИЯ И ПИШЕ КАТО ЛУДА В НЕГОВА ЗАЩИТА ПРИГЛАСЯИКИ И ГРУПА ОТ 5–6 КЛАКЬОРА/одобряват написаното/НАДЯВАЙКИ СЕ ДА МАНИПУЛИРАТ ОБЩЕСТВЕНОТО МНЕНИЕ –ПЪЛНА ГЛУПОСТ Е ЧЕ МОГАТ ДА ПОВЛИЯЯТ НА СПРАВЕДЛИВОТО РЕШЕНИЕ НА СЪДЪТ/КОЙТО ЩЕ ОТСЪДИ/според неопровержими доказателства/РАЗКРИВАЩИ ОБЕКТИВНАТА ИСТИНА ДАВАЙ ФЛАГМАН ПУСКАЙ ИМ ФИТИЛИ–ПРАВИ ПАЧКА
35.
До № 15 Ted
29.08.2017 20:52:57
10
5
Ти наистина ли твърдиш, че ще вдигнеш нивото на разговора? :D С юридически доводи ще говориш? Още по-голям смях! Само едно нещо ще кажа във връзка с изказването ти за да разберат читателите точното ти ниво на компетентност и характера на юридическите ти доводи. Може ли да се гледа мярка за неотклонение без повдигнато обвинение? За справка отвори и прочети един закон, който се нарича НПК ( Наказателно-процесуален кодекс означава тази абревиатура. Реших да ти го напиша и това, че като ти видях нивото...)
34.
Atlas
29.08.2017 20:47:36
12
10
От тази "статия" разбрах само, че авторът й е малоумник. Излиза, че хора с психични проблеми не могат да извършат убийство. Що тогава не искате да живеете с тях!?! А колко убийства бяха извършени в Бургас от нормални хора, които получиха присъди и на последна инстанция!?! Ако авторчето си направи труда да провери, ще разбере, че няма нищо ненормално. Но по-лесно е да изсипеш кофата с л*йна и да гледаш сеир как непосветените се дървят... Типично за жълт сайт като Бесовете. Прост народ - слаба държава.
33.
До 25
29.08.2017 20:17:27
8
3
Очаквах такава реакция по-рано днес!Но и сега е добър резултат!Честно ли ми казваш,че популистка статийка в жълто сайтче те убеди да защитаваш човек,изправен пред съда за жестоко убийство???!Щял да се обединява.Защо не се обедини,когато овцете гласуваха и избраха на власт да бъде партия,чийто лидер бе записан да поставя чадър над определена фирма пред митниците.И след това главният свидетел удобно почина!Ето ти теория на конспирацията в действие.Ти си седнал тук да се правиш на ощипана мома заради една дълбоко проницателно написана статийка в медия,която за 5 път си сменя позицията по този случай.Недоказани твърдения и голи обвинения може всеки да хвърля,когато си поиска.Като не вярваш в системата се обедини и излез срещу нея,но да говориш и пишеш празни като огромен балон думи базирани на НЕДОКАЗАНИ твърдения е просто жалко и губене на време.Ако запълваш времето докато ти уври боба е друга работа.Аз лично не знам виновен ли е въпросният за убийството и не мога да преценя от подхвърляните протеворечиви факти.Но да защитавам човек,който наистина може да се окаже убиец,и то на базата на голи твърдения,Мерси! Това се нарича ЛИЦЕ МЕРИЕ!
32.
бургас
29.08.2017 20:09:40
18
0
Абе как така едно убийство го разкриват за една седмица а от показните убийства нито едно ,само догадки.
31.
Нямам роднина полицай
29.08.2017 20:00:55
16
4
Абе,хора ,вразумете се бе,непрекъснато хулите ви са по полицаите...ЗАЩО?????Та те хората ги хващат и предават където трябва и оттам нататък всичко почва да боксува...в правосъдието ,цялата съдебна система..там е проблема???Спрете се вече ,все полицаите са ви трън в очите и те обират хорския пешкир за всичко!
30.
no name
29.08.2017 20:00:52
10
5
Абе големи разбирачи и Божидар и той барабар Петко с мъжете. Само ще ви кажа че телефон в джоба е равнозначно на проследяваща гривна на ръката. Пътя на откачалника е проследен по минути но ако някой е искал да скрие нещо е друга тема. Въпросът обаче е ЗАЩО ?
29.
123
29.08.2017 19:30:40
10
7
Какви полицаи какви криминалисти.....само келеши чиито бащи и преди тях дядовци са били милиционери....който е от по малък град знае кой и как става полицай....по наследство.....
28.
Майка
29.08.2017 19:29:36
7
7
Ще набедят детето ми ама друг път!Полиция ли имаме,криминалисти ли,следователи ли,прокурори,съдии ли?
Защо не работите честно и достойно?Задавате ли СУ въпроса как се чувстват родителите на Никол,идва ми да ви избода очите на всички престъпници в това деяние!Хора дайте да се обединим и да защитим децата си!След няколко дни започва учебната година,незнам какво ще се случи с децата ни,но ако не се вземем в ръце тия гадове корумпирани ще убиват децата ни и ще ни п заплашват,както направиха с Валя от Лозово Бургас!Всичко прикриха и мислят,че хората са забравили случая!
Искат големи заплати ,да ви пресекнат дано и пожелавам на участниците в убийството на деца да изпитат най голямата болка в живота,те да се сетят каква е!!!!!
Убийци на деца,чакайте някой балама да ви гласува доверие ,никога няма да стъпя да гласувам за никой!Призовавам младите хора да не губят време,а да заминават в други държави където има ред и дисциплина,да живеят и работят спокойно и децата им да получат образование,а не да плащаш на помиярите за всеки изпит,те те принуждават и да си умен тук в България те ще те съсипят!!!!!Съжелявам милион пъти,че не махнах от България!Жалко за децата ни!!!!!!!
27.
Трезвомислещ
29.08.2017 18:40:51
14
4
Прекалено бързо всичко се случва!
26.
Х1
29.08.2017 18:39:52
6
2
Хрантутници!
25.
Обективен
29.08.2017 18:18:19
21
7
Браво на автора! Трябва да се обединим и защитим момчето!Утре може да бъде набедено твоето дете!
24.
НЕ СЪДЕТЕ ЗА ДА НЕ БЪДЕТЕ СЪДЕНИ
29.08.2017 16:30:17
10
6
САМО ГОСПОД/неведоми са пътищата божии/И ПОЧИТАЕМИЯ СЪД/на земята/ИМАТ ПРАВОТО /компетентноста/да СЪДЯТ
23.
НЕ СЪДЕТЕ ЗА ДА НЕ БЪДЕТЕ СЪДЕНИ
29.08.2017 16:22:36
10
7
ЕВАНГЕЛИЕ НА МАТЕЙ!!!!!!!НЕ СЪДЕТЕ ВИЕ СТЕ ДОЛНИ СЕИРДЖИИ!!!!!!!
22.
До 13
29.08.2017 16:20:25
18
5
Началника на криминална се интересува само от показни акции, всичко останало му е през оназ работа.
21.
Toi
29.08.2017 16:16:48
22
4
ФЛАГМАН САМО ПИШЕТЕ БЕЗ ПОКРИТИЕ ПРАТЕТЕ СЕГА В МОМЕНТА ВАШ ЧОВЕК ТУК В КАФЕ СПОТ ЗАД ТОХА И РАЗКАЖЕТЕ ТОГАВА НА БУРГАСКИТЕ РОДИТЕЛИ КАКВО ПРАВЯТ ТЕХНИТЕ ДЕЦА ВЪТРЕ НАРКОТИЦИ НАРГИЛЕТА КАКВОТО СИ ПОЖЕЛАЕШ КЪДЕ Е ПОЛИЦИЯТА ТЯ ЗНАЕ НО ЗАЩО НЕ РЕАГИРА. .....
20.
Флагман прави ПАЧКА –няма лошо
29.08.2017 16:08:04
17
9
начинаещи "КРИМИНАЛИСТИ"си правят ГИМНАСТИКА НА МОЗЪКА–ГАВРЕЙКИ СЕ С ПАМЕТТА НА ЖЕРТВАТА И СЪДБАТА НА ЗАПОДОЗРЕНИЯ–ГОСПОД ЩЕ ГИ НАКАЖЕ !!!!!!!!!!
19.
бургазлия
29.08.2017 16:03:54
24
3
Придържам се към коментара на КРИМИ че дори да заколиш кокошка се облива наоколо с кръв да не говорим че колкото да си професионален убиец пак ще останат следи от кръв.Какъвто е шефа такъв е и криминалния състав при ОДПИнтересно при доказано че бургаския регион е с най голяма пристъпност а Калоянов е непоклатим Взема и пенсия и заплата .
18.
O
29.08.2017 16:02:28
12
4
Един, двама дават минуси на всеки, може и да имат връзка ....
17.
Бургас
29.08.2017 15:59:38
18
3
Намерете убийците на децата ни!
Всичко друго е лъжа!
16.
ДПС, ГЕРБ, БСП и патрЕЕЕооотите
29.08.2017 15:57:36
10
2
Молим за спокойствие, всичко е наред и има държава! На изборите ви чакаме, МВР ще вземат още повече Power, обещаваме.
15.
Ted
29.08.2017 15:54:35
21
9
Сега, бих искал да вдигна нивото на разговора като използвам конкретни юридически доводи.всичко,които прочетох до сега е в сверата на спекулациите. Първо-нямаме съдебно медицинска експертиза за дата и точен час на извършеното престъпление в случая -убийство.второ -нямаме повдигнато обвинение-предумишлено убийство, убийство по хулигански подбуди, убийство по непредпазливост,злополука. Трето-нямаме самопризнание, само частично,в правото частичното самопризнание не съществува като понятие,защото е точна наука.частичното самопризнание се тълкува като признание или не признаване на вина.това го решава съдът, но зависи от предявеното обвинение на прокуратурата, но още няма такова.пълна мъгла.и сега да поръсъждаваме логически.прокуратурата не е сигурна какво точно обвинение да повдигне,защотото работата мирише.днк експертиза се хвърля в оществото като неуспоримо доказателство,но ако часът на убийството не съвпада ?има свидетели за местонахождението на ЗАДЪРЖАНИЯ в определен час,който не съответства с предполагаемия час на извършеното престъпление. Ако е бил натопен това може да стане много лесно , защото това е непълнолетно лиц е с забавено развитие-перфектната жертва.друг вариант е да прикрива съучастник доброволно или пък под страх или пък да прикрива под страх и неразбиране извършителят,не като съучастник а като свидетел или в последствие избран свидетел определен от извършителя .ps мислете повече преди да пишете спекулативни слова!!!
14.
Koi
29.08.2017 15:43:27
29
3
ЗА КАКВИ ПОЛИЦАЙ И КРИМИНАЛИСТИ ГОВОРИТЕ ВСИЧКО Е КОРУМПИРАНО В МОМЕНТА ДЕЦАТА ВИ ПУШАТ НАРГИЛЕТА В КАФЕ СПОТ ЗАД ТОХА А ПОЛИЦАЙТЕ СТОЯТ С ПАТРУЛКАТА И ГИ ПАЗЯТ ПРИ ПОЛОЖЕНИЕ ЧЕ ИМА НАД 100 СИГНАЛА ЗА ТОВА КАФЕ
13.
ММ
29.08.2017 15:43:16
25
6
Алооо началника на криминална защо се криеш като мишка? Ти трябва да отговаряш на тези въпроси. Май покривате сина на някой местен бизнесмен.
12.
A
29.08.2017 15:18:58
15
4
Какви са тези "Криминални полицаи" и ако са такива наистина защо работят в МВР? Не се ли пише "криминалисти"примерно? Иначе статията горе долу добре. Божков, наблегнете на значението на думите.Успех!!!
11.
Поздравления за автора
29.08.2017 15:13:17
36
6
Разкошна статия ! Странно обаче защо е пропуснат КРЕЩЯЩИЯТ ПРИМЕР със случая "Белнейски" , където за общо СЕДЕМ ТРУПА , бе вкаран в затвора някакъв дребен крадец на джиесеми...
10.
Коки
29.08.2017 14:58:39
32
7
Има трети човек 100% ,това е сигурно и този сега го крие от страх затова мълчи .
9.
Цацата
29.08.2017 14:58:21
24
8
Интересна статия ... дава отг на много неща ... цялото следствие е мазало ... няма желание да се свърши качествено работата,няма кадърни и компетентни професионалисти,толкова много пропуски има ,дано защитата на момчето да е добра поне, МВР криминалистите свършете си качествено работата намерете истината ...... !!!
8.
11
29.08.2017 14:56:31
11
3
Така е...
7.
ГРАЖДАНИН
29.08.2017 14:48:49
32
11
ПОЗДРАВЛЕНИЯ ЗА АВТОРА НА СТАТИЯТА!
6.
Аз
29.08.2017 14:44:32
23
7
Обществото настръхна и вие много помогнахте за това. Сега обръщате палачинката..това за съжаление доказва само какви овце сме. А колко ще спечелят медии като вас от раздуханата история е друг въпрос..
5.
Голям КЕФ!!
29.08.2017 14:43:15
16
12
Полуистини,полулъжи, полупубликации,полупозиции,полукомпетентно мнение!Ама голям кеф е да си жълта медийка,нали ФЛАГМАН!Отричаме всичко,ама не доказваме и противното.То като се замислиш и кефа ви е полукеф!
4.
изненадан
29.08.2017 14:42:09
41
4
КАКВО СТАВА ? Обективна статия във флагман ? И дори критична към недосегаемият Б.Б. ? Да не е задухал вятърът на промяната ?
3.
Крими
29.08.2017 14:40:13
36
7
Ако човек пререже гърлото на някой то той щеше да е целия в кръв и най-малко поне един човек в раьона щеше да го забележи.
2.
Има
29.08.2017 14:38:15
39
8
Има нещо вярно неможе да кажеш ,че телефона е намерен в тях а после ,че е бил в казана поне се наговотете какво ще лъжите .И незнам какъв човек трябва да си че да натупиш и вкараш невинен човек в затвора бил той и малоумен човек .Нека съда отвори заседанията да видят хората каква е истината ако е виновен смърт ако не къде е убиеца сега .
1.
с66
29.08.2017 14:29:56
25
17
Флагман, повторихте 20 пъти че малоумен и луд не било едно и също. Явно вие ни вземате за малоумни или луди де, не разбрах има ли разлика?
Божидар БОЖКОВ, журналист Автор
Божидар БОЖКОВ, журналист


Тема в развитие
» Потресаващо! Екзекуцията на 11-годишната Никол е от ревност, планирана и извършена хладнокръвно с 20,5 см острие » Нови разкрития: 15-годишният Иван обичал да ходи с нож на срещи с момичета » Вътрешният министър: Има доказателства, че Иван е убиецът на Никол. За нас работата е свършена и виновникът е намерен (ВИДЕО) » Последната реплика на Никол преди смъртта й: Ще ме водят на ресторант, после ще разказвам » Бащата на Никол: Отпадна версията за убийство заради наргилето (ВИДЕО) » Защо бургаският съд подхранва теориите на конспирацията за убийството на 11-годишната Никол? » Идеалният подсъдим: малоумният » Братовчедът на Иван пред Флагман: Той не е убиец, много е страхлив, през живота си не е пипал нож! » Нови разкрития! ДНК по оръжието и телефона на Никол заковават Иван за бруталното убийство (ОБНОВЕНА) » Родителите на 15-годишния Иван, обвинен в жестокото убийство на Никол, го бранят в съда » Бащата на 11-годишната Никол: Убийството е планирано, целта е била да я намушка, да й вземе раницата и телефона (ВИДЕО) » Криминален психолог с нова жестока версия за бруталното убийство на 11-годишната Никол » Обвиненият за зверското убийство на Никол иска у дома, в понеделник отново се изправя пред съда » Полицаи разнищиха стъпка по стъпка пътя на Никол към смъртта в бл. 108 в жк „Меден рудник” » Бащата на убитата Никол: Не се сбогувах, не мога да я пусна » Деца на опасно тъпи родители масово пушат отровно наргиле » Съученици изпратиха убитата Никол, погребаха я в бял ковчег (СНИМКИ) » Дни преди ужаса в Бургас двама тийнейджъри се карат за Никол във фейсбук, заплашват с убийство (СНИМКИ) » Сбъркана работа! Майката на заподозрения Иван подала сигнал, че е заплашвана с убийство! (ОБНОВЕНА) » Второ училище отрича убиецът Иван да е техен ученик, лъснаха интриги » Съседите на Иван, обвинен в убийството на 11-годишната Никол: Да намерят истинския престъпник, той е невинен! (ВИДЕО) » Съдия Светлин Иванов скри от обществеността обвиняемия за зверското убийство на малката Никол (СНИМКИ) » Само във Флагман.бг: Никол е заклана в асансьора на 5-ия етаж, петна от кръв напомнят за ужаса (СНИМКИ) » Майката на 15-годишния Иван ридае: Детето ми не е убиец, натопен е! (ВИДЕО) » Убиецът Иван побърка МВР – крие къде учи, цяла нощ шерва новини на Флагман за екзекуцията на Никол » Ексклузивно! Флагман разкри жестока двойна лична драма за майката на Никол » Брутално! Иван не искал да убие Никол, а само „да я сплаши – да я боцне” (ОБНОВЕНА) » Луд ли е убиецът на малката Никол? Може да излезе сух – на свобода » Първо във Флагман.бг! Това ли е 15-годишният Иван, обвинен в хладнокръвното убийство на Никол » Нови разкрития за убийството на малката Никол: Раната е дълбока 3 см, наръгана е силно и целенасочено (ВИДЕО) » Трагедията е неописуема: Никол била едно дете в семейството, навършила 11 г. преди дни » Първо във Флагман.бг! Арестуваха млад бургазлия за бруталното убийство в „Меден рудник” » Жесток мотив за убийството в жк „Меден рудник”: Малолетните бургазлии се скарали къде да пушат наргиле » Първо във Флагман.бг! 11-годишната Никол е зверски убитата в жк „Меден рудник” » Кърваво убийство в "Меден рудник": Разбиха до смърт главата на млада жена » Извънредно! Момиче е открито окървавено в асансьор в ж.к. „Меден рудник”
Виж всички Скрий повечето
Новините
EU2018BG
Вашият сигнал до ФЛАГМАН
Животът
Политика
Крими
Темида
Бизнес
Разследване
Просвета
Здраве
Лична драма
Лайфстайл
Астро
Пътна обстановка
Ретро Флагман
Спорт
Спорт
Добрият пример: Камион изсипа товара си на възлов булевард в Бургас, но този човек се притече и… Това не може да се види всеки ден в България! Смели катаджии спряха Ферари, глобиха шофьора, че кара без преглед (СНИМКИ) Бургазлии алармират: Превърнаха центъра в битак, кюлоти и гащи виснаха от терасите! (СНИМКИ) Страховита находка шокира бургазлии на Северния плаж! (СНИМКИ) Познавате ли този човек? Зареди на бензиностанция в Бургас и духна с Аудито си (ВИДЕО) Кална вода потече от чешмите в бургаския жк. „Братя Миладинови”. Каква е причината? (ВИДЕО) Нов бизнес във „Възраждане” и „Братята”: Крадат емблеми на „Мерцедес”, продават ги на черно (СНИМКИ) Внимание! Вятърът събори огромно дърво на бул. "Демокрация" (СНИМКИ) Цигани подлудиха карнобатски квартал, полицията не може да ги спре (ВИДЕО) Сигнал до Флагман.бг: Наперена дама с този джип гази закона в Бургас Върховна наглост: Ето как паркират истинските джигити на Меден рудник (СНИМКИ)
170 турци може да изберат наследника на Ценко Чоков в нарушение на закона?
170 турци може да изберат наследника на Ценко Чоков в нарушение на закона? Те не отговарят на критериите за уседналост, разкри Миролюба Бенатова
Всичко в категорията
Менте общинари крадат жилища на стари хора Пребиха зверски абитуриент в парка, той отишъл на матура и припаднал Безскрупулен катаджия си иска подкуп от шофьор, за да не го глоби (ВИДЕО) Крими загадка: Зорка изтегли 5 бона кредит, излезе от дома си и изчезна мистериозно Следователи обявиха в Хага: Полет MH17 над Донбас е свален с ракета, дошла от руска военна част! Крадла си тръгна с пръстен за 800 лева от златарски магазин Ужас! Зверско меле в градинката до църквата Св. „Иван Рилски” в Бургас, мъж е с разбита глава (СНИМКИ) Само във Флагман.бг! Маскиран с пистолет атакувал казиното в жк „Зорница“, нахвърлил се върху крупието Извънредно! Гръмнаха в главата мъж в игрална зала в жк "Зорница" (СНИМКИ) Първо във Флагман.бг! Освободиха всички арестувани при спецакцията в Сарафово, ключова експертиза ще определи съдбата им Гореща информация за турчина, предизвикал жестокото меле с много ранени на "Тракия"
Повдигнаха обвинение срещу шофьора на тира, ударил автобус
Повдигнаха обвинение срещу шофьора на тира, ударил автобус Бил заспал зад волана, ще отговаря за средна телесна повреда, причинена на повече от едно лица
Всичко в категорията
Осъдиха 8 души за мелето между агитките на ЦСКА и Локо (Пд) в зала "Колодрума" Съдът отстрани от длъжност кмета на „Младост” Десислава Иванчева и зам.-кметицата Петрова На закрито заседание: Апелативните магистрати обявиха за незаконно решението на съдия Захариев да освободи обвинен в опит за убийство Чрез майка си: Десислава Иванчева кадрува от ареста – назначи пиара си за зам.-кмет на „Младост” Хванаха Иванчева да движи преписки от ареста, отстраняват я от длъжност Елена Йончева: Съдът реши, че Бойко Борисов е клеветник и лъжец (ВИДЕО) 104 доживотни присъди за преврата в Турция Делото Нинова-Борисов урок за политиците! Да извадят обидите от речта си Пенсионер извади 100 бона за Майбах, но схемата се оказа много по-сложна Георги Чинев встъпи в длъжност като окръжен прокурор на Бургас Адвокатът на мъжа, блудствал с първокласнички: Това е нелепо стечение на обстоятелствата
Гаджето на Преслава я затвори в златна клетка от ревност! Искал да съсипе най-големия успех в кариерата й Разследване на Флагман.бг: Как се придобива учителска квалификация от Софийския университет - без изпит, срещу 200 лв. на ръка Мистерията се заплита! Огнената вендета в Карнобатско била за друг бизнесмен, тракторите на офшорка пламнали по погрешка? Проверяват шефка в МОН, опитала да уреди сина си Помните ли скандала с кардиолога д-р Михаил Читаков? Ето каква е развръзката БЧК приютява оръжейна фирма в централата си (ВИДЕО) Шест вида поведение, които разрушават връзката Собствениците и наемателят на "Ред Корнер" с ексклузивни разкрития пред Флагман Банка притиска хотел в Приморско - иска му парите от клиент, платил с чужда кредитна карта Само във Флагман.бг! Вижте как експолицай овладя бизнеса с трупове в Бургаско Траурни агенти или злодеи? Вижте как 16-годишният мъртвец Костадин сам поръча погребението си
Културно-просветен Бургас: На трето място е в страната по брой читалища, бележи значим ръст на членовете
Културно-просветен Бургас: На трето място е в страната по брой читалища, бележи значим ръст на членовете 35% от клубовете в областта имат компютри с интернет, а 94% разполагат с функциониращи библиотеки
Всичко в категорията
Мрачна прогноза: Ставаме все по-дебели и по-болни
Мрачна прогноза: Ставаме все по-дебели и по-болни През 2045-та населението в света ще е много затлъстяло
Всичко в категорията
Сириец тероризира цял блок в ж.к. "Меден рудник" заради бившата си жена (ВИДЕО)
Сириец тероризира цял блок в ж.к. "Меден рудник" заради бившата си жена (ВИДЕО) „Настанете човека в дом и му помогнете, докато не е станало късно“, апелира към институциите бившата му съпруга Тодорка, която вече е отчаяна от набезите


Всичко в категорията
Трагедията е огромна! Не могат да докарат в България трупа на загиналия бургазлия Христо 16-годишният Иво Христов, който се бори за живота си, издаде книга за безмилостен убиец (ВИДЕО) Сестрата на Боян Петров: Не мога да го дам още! Нужен е на всички Екшън на летище! Разярена съпруга извлече за косата любовницата на мъжа си докато... (ВИДЕО) Жестока драма! Близките на възрастната Димка я зарязаха в болницата след операция, плашат лекарите с адвокат (СНИМКИ) Дъщерята на Боян Петров разтърси България с тези думи: Той е там, където винаги е искал да бъде... Приятелката на Боян Петров: От лагер 3 нагоре няма да го намерим жив! Мистерия! Бургазлията Димитър се хвърлил от моста, близките му са в шок Братът на красивата Мила, загинала в автобуса-ковчег на "Тракия", направи нещо сърцераздирателно! (СНИМКИ/ВИДЕО) Ще се изненадате каква е съдбата на Дивна след катастрофата с красивата моделка Кристин Известна джаз певица изчезна мистериозно от скъпарски хотел, два дни по-късно откриха трупа й край скалите (СНИМКИ)
Абитуриент изби рибата: Отиде на бала си с... ГАЗ-ка (СНИМКА)
Абитуриент изби рибата: Отиде на бала си с... ГАЗ-ка (СНИМКА) Това е 300 пъти по-яко и запомнящо се, отколкото, която и да е кола за 100к+, коментират зрелостници


Всичко в категорията
Гери-Никол отново доказа, че е №1! С ролята си във филма "Революция Х“ направо ги разби Гръмна чутовен скандал около кралската сватба на принц Хари и Маркъл Никол с друг мъж под носа на Гришо (СНИМКИ) Балове 2018: Кючекчийка изпрати абитуриент, факли от БМВ опушиха популярен хотел (СНИМКИ/ВИДЕО) Световна футболна звезда полудя! Вдига сватба с... две булки, грози го затвор! Николета изхранва Алисия, певицата потъпка принципите си Кейт Мидълтън направи трик с тоалета си на кралската сватба, заради който на Острова полудяха по нея (СНИМКИ) Това е дъщерята на Тони Димитрова - невероятна чаровница и бъдеща звезда (СНИМКА) Само във Флагман.бг! Ето го Стамен Стоев - бъдещия Филип Плейн, изуми с уникален авторски костюм (СНИМКИ) Балове 2018 започнаха! Антъни и съучениците му си наеха тузарска лимузина (СНИМКИ) Плеймейтката иска да стане първата БГ космонавтка
Истинската история на празника на светите братя Кирил и Методий
Истинската история на празника на светите братя Кирил и Методий Първото честване на празника в българските земи се е случило през 1813 г. в град Шумен, близо 40 г. преди признатото (и познатото) в Пловдив

Всичко в категорията
Спомени от соца: Майка убийца – последната българка със смъртна присъда Спомени от соца: Как изглеждаше домът от нашето детство Спомени от соца: Вижте еквивалента на "Плейбой" по времето на Тодор Живков Помните ли кмета преди ерата на Димитър Николов? Вижте какво свърши през последния си мандат в уникално интервю Спомени от соца: На морето спях в колата за по-евтино Бургас възвръща традициите: Възстановяват Гергьовденското шествие от началото на миналия век Спомени от соца: Созопол - градът на спасението (УНИКАЛНИ СНИМКИ) 27 април 1881 г.: Руски генерал става премиер на България Само във Флагман! Краят и началото на една от най-известните бургаски фамилии Спомени от соца: Ако „Москвичът“ беше оцелял, днес щеше да сложи в малкия си джоб половината западни коли Като беше толкова хубав социализмът, защо го свалихте, бе, другарки и другари?!
http://www.AVTOCHASTIonline24.Bg
Общините
Бургас Бургас
Меден Рудник Меден Рудник
Айтос Айтос
Карнобат Карнобат
Несебър Несебър
Поморие Поморие
Созопол Созопол
Царево Царево
Приморско Приморско
Средец Средец
Малко Търново Малко Търново
Камено Камено
Сунгурларе Сунгурларе
Руен Руен
Бургас
Момчета, засрамете се! Най-умната и красивата абитуриентка в Бургас остана без кавалер за бала (ВИДЕО) Луна си намери майстора! Това е Беатрис от Руската гимназия, която обяви на бала си: Кандидатирам се за президент! (ВИДЕО) Депутати от НФСБ поднесоха венци пред паметника на Св.св.Кирил и Методий в Бургас и представиха блестяща идея (СНИМКИ) Балове 2018 в Бургас! Момчетата като екшън герои, момичетата заложиха на червени рокли, вижте най-атрактивните (ВИДЕО) Загърбиха ли бургаските абитуриенти от Випуск 2018 пошлостта и кича, уверете се сами (ВИДЕО) Уникално! Кукери изпратиха абитуриентката Памела на бала ѝ (СНИМКИ) Владимир Палев е тазгодишният "Млад художник на годината" Получи ли се новият политически образ на бургаския актьор Стефан Рядков (снимки) Балове 2018 започнаха! Антъни и съучениците му си наеха тузарска лимузина (СНИМКИ) Културно-просветен Бургас: На трето място е в страната по брой читалища, бележи значим ръст на членовете Димитър Николов: Честит празник на буквите, бургазлии!
Сириец тероризира цял блок в ж.к. "Меден рудник" заради бившата си жена (ВИДЕО) Меденруднишкият тарикат Павел проигра заплата в казино, лъже полицията, че е ограбен Жителка на „Меден Рудник” проплака: Докога всеки дъжд ще ни наводнява, помогнете ни! Наглеци: Две подли измамнички задигнаха пенсията на възрастен мъж в бургаския жк. „Меден рудник” Гимназията по компютърно програмиране и иновации търси учители За удобство на жителите от „Меден рудник”: „ЛИНА” вече има две дежурни лаборатории в съботните дни Ямболия спретна див екшън с БМВ си в Бургас, заби юмрук на ченге и за малко да прегази друго Храмът в ж.к.”Меден рудник” посреща мощите на Свети Николай – покровителят на Бургас Пежо помете бургазлийка на зебра в жк "Меден рудник" Само във Флагман.бг: Вижте снимки от огнения кошмар в жк "Меден рудник" Първо във Флагман.бг! Паника в жк "Меден рудник": Взривове и пламъци събудиха хората (СНИМКА)
Вижте как Айтос отбеляза 24 май, стотици се включиха в празничното шествие (СНИМКИ) Адидас узна, че има магазини в Айтос, прати полиция да ги затвори БСП почете паметта на сем. Ченгелиеви и поета Атанас Манчев в Айтос (СНИМКИ) Грандиозен юбилей! Училището в Айтос отебеляза сто и петдесет години Николай Тишев и Веска Ненчева присъстваха на 150-годишния юбилей на СУ „Христо Ботев” в Айтос (СНИМКИ) Само във Флагман.бг! Зоопаркът в Айтос става модерен, по-зелен и естествен, вижте проекта за пълната промяна Ето кой е загиналият мъж от Айтос Кой е този смел мъж? Втурна се да спасява пострадалите секунди след жестокото ПТП край Айтос Кошмар край Айтос! Мъж загина при тежката катастрофа, жена бере душа в болница Новият шеф на „Генгер“ иска основен ремонт на Етнографския комплекс, ще възстанови старата фурна Ето кой поема управлението на Генгера в Айтос (СНИМКА)
Посрещнахме световните лидери с уникален вкус от Карнобат
Посрещнахме световните лидери с уникален вкус от Карнобат Позлатената от Брюксел ракия „Кехлибар” стана посланик на българския дух

Всичко в категорията
Кметът на Карнобат за градушката: Беше нещо страшно, няма как да се предвиди подобен ужас (СНИМКИ) Невиждано! Градушка удари Карнобат, лед като маслини се изсипа над града (СНИМКИ) Карнобатска раздава награди като за Световно Емблемата на образованието в Карнобат СУ "Св.св.Кирил и Методий" празнува 154 години, вижте Випуск 2018 Аз съм кмет, а Минчо Гроздев е сериозен данъкоплатец и не бих стопирал инвестиционните му намерения Парадокс! МБАЛ-Карнобат е на печалба, но няма лекари и загива Трогателен жест! Вижте как абитуриенти от Карнобат поканиха класните си ръководителки на бал (ВИДЕО) "Карнобат“ пропусна да вземе 3 точки при визитата си на „Гигант“ Мистерията се заплита! Огнената вендета в Карнобатско била за друг бизнесмен, тракторите на офшорка пламнали по погрешка? Пожар унищожи колата на ексдепутата Стефан Кенов в Карнобат, умишлен палеж ли е? Сърнево се размина с евакуацията, нивото на Русокастренска река спада (ВИДЕО)
Диана Колчева: Намаления на цените до 40% предлагат хотелиери в Слънчев бряг (ВИДЕО)
Диана Колчева: Намаления на цените до 40% предлагат хотелиери в Слънчев бряг (ВИДЕО) Колегите искат да променят имиджа на курорта, каза представителят на „Клуба на хотелиера“ Диана Колчева
Всичко в категорията
Несебър отбеляза 24 май с фанфарна музика, тържествено награждаване на учители, културни дейци и ученици и концерт Ексклузивно! Дъщерята на Митьо Очите като богиня на бала – със златна рокля и ореол (СНИМКИ) Откриха обществена сграда в несебърското с. Паницово Само във Флагман.бг: Димо Флорината предизвика невиждан екшън в Слънчака Хотелът на пясъка в Слънчев бряг бил законен (ВИДЕО) Снимат нов тв сериал на Северния плаж в Слънчев бряг (СНИМКИ) Готов ли е Слънчев бряг за Лято 2018? Ето какво ще се извърши в курорта до края на месеца Екшън в Несебър! 23-годишен шофьор от Ямбол се качи дрогиран зад волана, спретна гонка с ченгетата Мотоциклетист едва не уби приятел след зрелищна каскада до дискотека Вижън в Свети Влас СУ "Любен Каравелов" в Несебър изпрати абитуриентите от Випуск 2018 (СНИМКИ) Как братята Колеви от Ямбол случайно видяха стрелбата по Митьо Очите (снимка)
Вижте как ще изглежда първият общински къмпинг в България, проектът на Поморие е уникален
Вижте как ще изглежда първият общински къмпинг в България, проектът на Поморие е уникален Общинският къмпинг ще разполага с 33 места за кемпери, като на всеки четири кемпера ще има по една колонка за захранване с ток и вода

Всичко в категорията
Отлична новина: Община Поморие създава страхотни условия за спорт, обновява площадки за 633 хил. лв. Ще прекрати ли Община Поморие членството си в Асоциация на българските черноморски общини ? Европейската комисия оцени високо проектите на Община Поморие Екшън! Помориец се сби с двама братя в Шумен, наръга единия с нож Чакат премиера Бойко Борисов идва в Бургас да отреже лентата на спортното бижу Парк "Арена” На косъм от трагедия! Шофьор кара в насрещното на пътя Бургас-Поморие, едва не катастрофира (ВИДЕО) Кметът на Поморие Иван Алексиев на празника: Свети Георги ни закриля, градът ни е благословен, а хората - гостоприемни Кметът на Поморие Иван Алексиев откри юбилейното издание на Националния тракийски фолклорен събор „Гергьовден” Поморие отбеляза тържествено 140-годишнината от създаването на Българската армия (СНИМКИ) Правят подлези за костенурки на Поморие-Ахелой, изолират със шумозащитна стена къмпинга Ротари Клуб Бургас-Приморие чества 14 години
Николина Ангелкова: Къмпингарите на плаж Корал не са над закона (ВИДЕО)
Николина Ангелкова: Къмпингарите на плаж Корал не са над закона (ВИДЕО) Свободно къмпингуващите си мислят, че никой не трябва да ги безпокои, но ще има проверки, предупреди министърът
Всичко в категорията
Удар! Закопчаха престъпници тарашили магазини в Созопол и Царево Изследователи от цялата страна се събраха на форум в Ахтопол Извънредно! Погват циганите в Царево, разчистват гетото им до лятото Мистерия в Бургаско: От гробовете масово изчезват цветята, кой посяга? Георги Лапчев предупреди къмпингуващите: Цяло лято ще правим проверки, законите трябва да се спазват (ВИДЕО) Ужас край Царево: Кола се размаза след зверска катастрофа, 27-годишен се бори за живот Кризата в прокуратурата на Царево се задълбочава – Цацаров удари спирачка на Райко Стоянов Природозащитници окупират моста на река Велека заради устройствения план на Царево Нудисти заплашили да запалят оградата на плаж Делфин, глобяват концесионера (ВИДЕО) Научна среща, посветена на християнството в Странджа и Одринска Тракия, ще се проведе в Ахтопол Районният прокурор на Малко Търново се мести в Царево
С концерт на вечния дует Орлин Горанов-Кристина Димитрова приключиха тържествата по случай празника на Приморско (СНИМКИ) Димитър Германов: Нека както словото ни обединява и вдъхновява, така ни стимулира и обичта към родния град Приморско подари театрално представление за празника си (СНИМКИ) Ансамбъл „Приморско“ представи красотата на българския фолклор в самостоятелен концерт Защо морският вълк Здравко смени красивата Христина със свръхамбициозната Теодора Савова, вижте тук Вандалска проява в Приморско, разбиха чешмичката в центъра Концерти, спортни прояви и турнири, вижте пълната програма на Приморско за празника 24 май Приморско отбеляза Деня на българския спорт с масов крос Нов успех за Приморско! Сияна Стратиева стана трета на европейското по карате Приморско се присъедини към инициативата „Розите на България“ Масов крос за Деня на българския спорт в Приморско
Трима патриоти и кмет на ГЕРБ пристигнаха за празника на странджанското село Дебелт
Трима патриоти и кмет на ГЕРБ пристигнаха за празника на странджанското село Дебелт Тази вечер започва празникът на най-голямото село в община Средец, вече стотици са на площада

Всичко в категорията
Пълна промяна! Превърнаха знакова сграда в центъра на Средец в бижу по проект за близо 1 млн. лв. (СНИМКИ) Всички язовири в Община Средец с концесионери, кметът: Пресният пример в Камено още ни е пред очите! Създават нови общински предприятия по проекти за около 1 млн. лв. в Средец Екшън до училище! Арестуваха 15-годишен зад волана на краден „Фиат” Потресаващо! Опънаха сергия за козунаци на улицата в Средец (СНИМКИ) Дебелт ще грейне за Великден със супермодерно LED осветление и видеокамери за близо 100 000 лв. (СНИМКИ) След алармата на Флагман.бг! ДАИ и КАТ погнаха грудовските копърки Има ли злато в Странджа? След Богданово, „Асарел“ ще търси богатства край Дебелт и Драчево След алармата на Флагман: Изпратиха униформени в завода за пластмаса Ексклузивно във Флагман! Вижте как циганите обезкостяват цех за пластмаса в Средец (СНИМКИ) Извънредно! Цигани атакуваха завод в Средец
Светилището Индипасха в Странджа най-лековито в неделята след Великден, хиляди го посетиха (СНИМКИ)
Светилището Индипасха в Странджа най-лековито в неделята след Великден, хиляди го посетиха (СНИМКИ) Силата на водата, извираща от скалата, е най-голяма именно в неделя след Възкресение


Всичко в категорията
Подигравка! Оставиха стотици възрастни без пенсии за Великден Рекултивират старо депо край Малко Търново за 736 хил.лева Отглеждат есетрови риби и японска пъстърва в бетонни басейни край Малко Търново (ВИДЕО) Затвориха пътя Малко Търново-Царево заради свлачище От април започват да „изкърпват” пътя „Царево – Малко Търново” , догодина – голям ремонт за 20 млн. лева Изграждат паметник на генерал-майор Алекси Попов в Малко Търново, министерството отпусна част от парите Кметът на М.Търново със силни думи заради бедствието: Виновни ли сме, че избрахме да останем тук – в нашата Странджа?! Николай Тишев организира приемна за жители на Малко Търново Райони в община Малко Търново и Поморие останаха без ток Отпускат средства за ремонт на социалните центрове в Малко Търново Обновяват държавните сгради в 28 общини, в Бургаско - само в три
Кметът на Камено Жельо Вардунски: 24 май е денят на духовно единение на нацията ни! Любимите книги оживяват пред децата на Камено Нафиркан бургазлия си спретна луда гонка с ченгетата, заби се бетонен блок Докато държавата ни събира парите за винетка, пътят между две села в Община Камено е като след бомбардировка Вергиния Цанова: Починалата в Камено жена е разбрала късно, че е ухапана от заразен кърлеж (ВИДЕО) Кметът на Камено Жельо Вардунски си постави две важни цели навръх празника на града (ВИДЕО) Камено не помни подобен празник – уникално шоу и ретро парад за Гергьовден (СНИМКИ) Четири села в община Камено върнати в миналия век заради режим на водата, ще останат ли на сухо и това лято Гигантски пеперуди, парад на ретро автомобили и Фестивал на гозбата за празника на град Камено Жители на Камено поднесоха венци и цветя на паметната плоча на хан Тервел От последните минути: Култова сграда в Камено на косъм от голям пожар (СНИМКА)
Пролетното почистване в Сунгурларе е в разгара си, общината с призив към гражданите Мъж подхвърли стотачка на катаджии в Бургаско, но вижте какво му се случи Екшън в Сунгурларе! Щерю убил своя приятел Панайот, ударил го с вила в главата Маратонецът Шабан Мустафа организира състезание за планинско бягане в Сунгурларе Истина ли е? Контролен „орган” помлял пиян личното си БМВ, бракува го набързо Жители на сунгурларски села: Тук е снежен капан, не пътувайте! Измамник метна баба, че й дава златен пендар, взе й 2400 лева Бургаският депутат Петър Кънев се срещна с кмета на Сунгурларе: Умуват как да намалят безработицата в района Ако някой иска да добие най-голямата сила - нека дари камбана на храма в с. Есен Община Сунгурларе налива близо 100 хил. лв. в три села: Чубра се сдобива с нов площад, ремонти в Садово и Манолич Брутално зверство в Сунгурларе: Циганин-рецидивист изнасили 70-годишна баба
„Турската“ община Руен е с най-добри демографски данни в Бургаска област, Малко Търново е най-зле (таблица) След 13-годишна сага: Осъдиха петима от Руен за зверско изнасилване на малолетно момиче Прокоба над семейството на Хатче: Дошла в България, за да почете сестра си, загинала в катастрофа Цяло село се събра, за да изпрати гурбетчията Юмер, който намери смъртта си в катастрофата на АМ "Тракия" Нов удар за Руен: Майка на три деца от с. Вресово сред тежко пострадалите при мелето на АМ "Тракия" (СНИМКИ) Трагедията е огромна: 46-годишният Юмер от Руенско оставя 2 деца сираци и вдовица след ада на АМ „Тракия” Ужас! Жена пострада при взрив на газова бутилка в дома си в Бургаско Тежка катастрофа: Бургазлия с Опел отне предимството на влекач, едва не загина Пожар изпепели две къщи и почивна станция в Бургаско Учениците в Руен във ваканция заради снега, в Тополица – заради паднал комин Защо Руен се военизира и за какво използват този бронетранспортьор (ВИДЕО)
Гражданското общество трябва да стане достатъчно силно, за да накара властта да работи Интервю Всички интервюта Димитър ДЕЛЧЕВ, председател на Движение България на гражданите: Гражданското общество трябва да стане достатъчно силно, за да накара властта да работи
Бургас заслужава по-чист въздух, по-силно развита икономика, повече работни места и качествен туризъм. Хора като Живко Табаков и други от спектър център-дясно могат да постигнат тази промяна

Глас отвътре Всички Митко ИВАНОВ, председател на Съюза на художниците, Митко ИВАНОВ, председател на Съюза на художниците Истинската история на празника на светите братя Кирил и Методий Първото честване на празника в българските земи се е случило през 1813 г. в град Шумен, близо 40 г. преди признатото (и познатото) в Пловдив

Вашият сигнал до Флагман Всички сигнали Този мъртвопиян несретник спи в парк под носа на МВР в Бургас, шокира майки и деца Добрият пример: Камион изсипа товара си на възлов булевард в Бургас, но този човек се притече и… Това не може да се види всеки ден в България! Смели катаджии спряха Ферари, глобиха шофьора, че кара без преглед (СНИМКИ) Бургазлии алармират: Превърнаха центъра в битак, кюлоти и гащи виснаха от терасите! (СНИМКИ) Страховита находка шокира бургазлии на Северния плаж! (СНИМКИ)
Вижте какво Ви очаква днес - здраве, работа, учение, пари, любов
Дневен хороскоп за 25.05.2018на Стефка Добрева - астролог, нумеролог и лечител
Овен Телец Близнаци Рак Лъв Дева
Това, с което се захванете на работното място, ще върви по план, ще има добра организация и инициативност. Някой от колегите ви обаче може да се опита да ви прехвърли своите задължения. Не поемайте нови ангажименти! Мъже, не пестете парите, а жените – комплиментите! Важни решения, свързани с деца или със събития в техния живот, може ще доведат до разправии. Трудно ще намерите общ език заради различните разбирания, но трябва да приемете тяхната гледна точка и да направите компромис. Възможни са проблеми с кожни заболявания. Това е ден, в който страстите затихват, напрежението намалява, но се пазете от инертност! Не се претоварвайте с работа или с физически упражнения! Обърнете внимание на здравословното си състояние, възможни са проблеми с нервната система! Бъдете достатъчно толерантни, но пък настоятелни! Отстоявайте своите принципи, но се съобразявайте с потребностите на околните! Не очаквайте те да ви разбират! Обърнете внимание на своето здраве! Намерете време за алтернативни методи и творчески способи! Можете да постигнете нещо значимо, ако умело и търпеливо планувате своите действия. Задълбочете своите познания и бъдете отворени! Това ще ви помогне да се справите с бъдещите ангажименти. Конфликти в дома ще извадят на светло стари неразрешени проблеми. Приемате доста неща на доверие и може да се разочаровате. Не очаквайте другите да свършат вашата работа! Търсете близост с хората, които ви подкрепят морално и ви ценят! В тяхната компания ще се чувствате изпълнени с надежда и може би ще преоткриете заедно любовта. Възможно е да се разклати доверието ви към партньора, но ако се опитате да го разкарате от живота си, ще съжалявате. Опитайте се да му простите, ако го хванете в издънка! Дайте му нов шанс и той ще си поправи грешката! Започнете диета за премахване на токсините от тялото! Изострят се възприятията ви. Може да разчитате повече на интуицията си. Време е за решителните постъпки. Различни събития обаче може да ви накарат да си спомните за хора, преминали в отвъдния свят. Ако спомените ви завладеят, запалете свещичка и се помолете за душите им! Денят е благоприятен за научна работа, за пътувания, за командировки и за лечение. Фини енергии изпълват телата на родените под този знак и спомагат за подобряване на здравословното ви състояние. Неочаквани събития, свързани с пари, ще ви зарадват. Първата половина от деня е благоприятна за вас, но после започват тревогите. Каквото можете, свършете го до обяд, а след това не се захващайте с отговорни задачи, защото едва ли ще се справите! Довършете това, което сте започнали и гледайте да не се набивате на очи! Това е звездният ден за авантюриста от знак Водолей. Ще им върви на смелите, които са готови да пожертват всичко. Добре е в този ден да избягвате конфликтите и да простите на тези, които са ви засегнали по някакъв начин, а на любимия човек отделете повече внимание! Подгответе се емоционално за известни пречки или забавяне! Може да сте направили услуга на някого, която ще ви се върне в точен момент. Някои от дамите вероятно ще се притеснят прибързано. Тревогата им може да е свързана с бременност или неразположение.
Везни Скорпион Стрелец Козирог Водолей Риби
Автори Флагмани
Маркетинг Екип