×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Първо във Флагман! Край на живописната борова гора в Арапя! Градят ваканционно селище (ВИДЕО И СНИМКИ)


Първо във Флагман! Край на живописната борова гора в Арапя! Градят ваканционно селище  (ВИДЕО И СНИМКИ)
Изсечени са стотици дървета, положени са основи на къщи, гледката е към залива между Лозенец и Царево
Тема в развитие
Зарков, след като Караянчева му спря микрофона: Плажът на Алепу прилича на Алепо Ивелина Василева: Това, което наблюдаваме на Алепу, е абсолютно безобразие Валери Симеонов за строежа на Алепу: Там няма свлачище, законът е нарушен, очаквам разследване! Това не е хотел – подпорна стена е, а стаите не са стаи, а „обеми“ Строежът на "Алепу" - законен, РДНСК-Бургас не откри нарушения РДНСК-Бургас праща проверка на „брегоукрепването“ с хотел на Алепу Крещящ абсурд: „Брегоукрепват“ с хотел пясъка на Алепу Зелена светлина за строеж на къмпинг „Градина“: Бизнесмен ще прави ресторант като в Монте Карло Тежки машини влязоха във в.с. „Свети Тома”, строежът на Шофьорския плаж продължава ударно Пчелояд спрял строителството на Алепу, машините нарушавали комфорта му Нови сигнали за незаконно строителство на Алепу, РДНСК започва проверка Строителният надзор откри груби нарушения на "Алепу" и "Арапя", спря строежите (ОБНОВЕНА) Проверките по Южното Черноморие: Медийно шоу с предизвестен край или твърдата ръка на държавата? Георги Атанасов: Не сечем гората край Арапя, а само опасните дървета (ВИДЕО) Шефът на ДНСК спря строителството и на Арапя Атанас Семов: Като гледам кадрите от Алепу, имам чувството, че са от Алепо (ВИДЕО) Извънредно! Спират строителството до к-с "Св. Тома" Ще запечатат ли строежа край Св. Тома, шефът на ДНСК идва на спешна проверка Панайот Рейзи: Няма дюни под строежа на къмпинг „Градина“, не разрешаваме да се строи на плажа (ВИДЕО) Кметът на Царево: Гората край Арапя се сече заради природозащитниците (ВИДЕО) Бойко Борисов командирова шефа на ДНСК на спешна инспекция на Южното Черноморие. Ще спират ли строежи? Вижте какво остана от райското в.с. „Св.Тома”, тузарите напускат имотите си (ВИДЕО и СНИМКИ) Проблемът на Арапя е само един – липса на Общ устройствен план! И това е много тежко за местните хора Първо във Флагман! Край на живописната борова гора в Арапя! Градят ваканционно селище (ВИДЕО И СНИМКИ) Строили на Шофьорския плаж край Созопол, за да не падне пътят? (ВИДЕО) Павел Поппандов: Строителите ми отнемат и спомените от Алепу, дано нещо да остане! Еколог: Строежът на ресторант и паркинг на къмпинг „Градина” е върху разрушена дюна РИОСВ извърши проверка на къмпинг "Градина", няма нарушение Нов строеж на брега на морето
виж още
скрий
24 Януари 2019, Четвъртък, 09:00 ч.
Автор: Катя КАСАБОВА, видео и снимки: Катя КАСАБОВА

 „Арапя Билд" е възложител
 

Ако сте слизали на юг по българското Черно море и обичате почивката в палатка, забравете за най-живописната част от залива между къмпинг Арапя и Царево.

В момента върху носа на скалистия полуостров, в боровата гора на местността „Дядо-Ильова бахча”, се вихри огромно по мащаби разкопаване и прокарване на подземни комуникации.  Изливат се бетонови основи на къщи. Строи се ваканционно селище. Изсечени са поне сто дървета, тежка техника е заорала десетки декари. Мястото е заприличало на лунен пейзаж.

Вижте видеото, което заснехме вчера:




Кадърът е заснет от плажа на къмпинг „Арапя” в посока строителния обект. Туристите добре знаят как изглеждаше този полуостров до есента на 2018 г., сега е олисял

Установихме, че работниците и машините са на „Северни води”АД, с адрес в Бургас, жк „Братя Миладинови”, бл.38. Възложител е друга бургаска  фирма „Арапя Билд” ЕООД, регистрирана на бул.”Хр.Ботев” 93.

Екип на Флагман опита да разговаря с управител на фирмата-инвеститор, но се оказа, че на този адрес се намира само счетоводната къща, която обслужва едноличното дружество.


Боровата гора е изсечена по този безобразен начин

Ето какво съобщи директорът на РИОСВ-Бургас инж.Тонка Атанасова пред Флагман, след запитване от наша страна: „Спазена е цялата процедура за извършване на промяна в ПУП-а. Това не е защитена територия или зона по Натура 2000, имат становище от Агенцията по горите, че земята не е гора, а е урбанизирана територия от 2007 г. Издадено е решение-преценка от страна на РИОСВ. Няма нарушение на екологичните норми”.






Възложител на строежа е „Арапя Билд” ЕООД, регистрирана на бул.”Хр.Ботев” 93, но на този адрес се намира само счетоводната къща, обслужваща фирмата (на втория етаж в овала)

Очаквайте след малко интервю с кмета на община Царево Георги Лапчев
 


В категории: Царево


48
Коментара по темата
48.
Горски
26.01.2019 20:01:24
3
3
Тъпите комуняги отнеха насилствено нивите на истинските българи и ги залесиха с бял , черен бор и други боклуци. Посадъчният материал взеха от 600-700 метра надморска височина и хоп -на морето.Нали се сещате,че няма как да се получи. И сега трябва да се чудим какво да правим, на кого да угодим?
47.
Do 35
25.01.2019 00:30:47
2
2
Червен боклук, преди 30 години не ми дадоха да стана летец в Долно Митрополия, защото дядо ми виден капиталист.. който червента власт съсипа. Сега след 30 години ти ми заявяваш "Членивали били преди 40 години, значи са комунисти" .
Боклуци сте и боклуци ще си останете, колкото и пари да крадете! По това се познавате! Ама акъл и съвест няма кой да ви налее... Дано разберете какво съм ви писал боклуци!
46.
До 35
25.01.2019 00:21:46
7
0
Червен боклук, майка ми никога не е членувала в бкп, защото мразеше комунистите, тъй като беше много умна и винаги казваше, че тея комунистите са безродници, без вяра, без съвест, убийци и крадци, и вие комунистите, вече 75 години го доказвате боклук такъв!
Докарахте на България всички злини , откраднахте ни земята, откраднахте ни бъдещето ни, съсипахте ни децата, но най-вече убихте вярата на анрода в Господ! Анатема чевени боклуци! АНАТЕМА!
45.
Norway guy
24.01.2019 20:35:38
1
4
Това, че боровата гора е засадена изкуствено, не я прави по-маловажна. Чудно ми е къмпингуващите ли са навредили повече с това, което е било превърнато в "сметище" или багерите. Там съм прекарвал стрхотно! Беше единственото място останало за свободно лагеруване на този уж къмпинг. Това за съжаление е поредната проява на своеволие в държава, в която липсата на регулации вървят ръка за ръка с корупция и безнаказаност. Тенденцията е да не остане "необлагородено" място на българското черноморие, та и по планинските курорти. Никакъв дългосрочен бизнес план, никаква визия за естетика, никаква планирана инфраструктура. Само мутренизация и приватизация. "Да грабим докато можем пък като съсипем всичко, вече няма да сме тук." Това им е мотото на всички подобни "инвеститори" и "предприемачи". Превръщаме се в туристическа дестинация за най-ниската прослойка на чужденците. Набляга се на количество, а не на качество и добро отношение. Да имаш прекрасни природни дадености и да ги съсипваш така е просто слабоумно. Да изгониш българските туристи, за да намежеш ти самият нещо отгоре... Никаква работа нямат на самия нос тези гниди ненаядени! Жалко за прекрасното място!
44.
Ротшилд
24.01.2019 19:11:38
3
4
До 42
По спомен, боровата гора с черен бор е засадена някъде около 1980г.Последните години мястото лятно време беше обитавано от т. нар незаконно къмпингуващи без разрешение на собственика и превърнато от тях в сметище. Преди 10 - на години много по-голям масив от черен бор край Созопол беше изсечен за да се построй огромния комплекс "Санта Марина" пак на брега на морето и с капацитет над 7000 легла. Явно отново в частни земи и със съответните разрешения.
43.
Бат роско
24.01.2019 18:42:32
4
2
Малоумниците с облагородяването трябва да се разстрелят. Както и всички тия дето са приели такива закони.
42.
Бивш арапеец
24.01.2019 18:32:32
0
5
Не знам дали някой от коментиралите е стъпвал на Арапя, но изсеченото място не е естествена гора, а е изкуствено залесено преди не повече от 40-50 години, за да спира вятъра и за да укрепи почвата. Почти цялата "гора" навътре до стария път е засадена на успоредни редове. Вижте във видеото как се подравняват в един момент. Изсечената част е почти на носа и няма да пречи и на двете причини за засаждането. Същото важи и за настоящия комплекс на запад (вляво на снимката). Не мога да говоря за легалния статут на мястото, но за жалост не съм и учуден от случващото се. Арапя беше последното горе долу запазено място, но май това беше и с нея. Затова българите ходим на море в Гърция.
Поздрави от един опечален къмпингар
41.
До Екотата
24.01.2019 16:17:44
9
5
Тея дето милеят за природата в гората ли живеят,с папур ли се хранят,пеша ли се придвижват,голи ли ходят,месо ли не ядат,що не протестират пред тецовете,Кроношпан или Лукойл или така им отърва,шматки смотани,като ходят по хотели в Турция,Гърция,Италия,се чупят от селфита и снимки,в България лаят по всеки строеж или хотел,СМОТАНЯЦИ
40.
гражданин
24.01.2019 16:00:55
7
6
ГолЕма работа,отсекли са няколко бора за да облагородят мястото ! Все едно докато е било пущиняк някой се е завирал мержду борчетата да им се радва,най-много да е влизал там да се изсере !
39.
Цирк
24.01.2019 14:33:08
2
6
Герб съсипаха всичко :(
38.
Нептун
24.01.2019 14:15:13
2
3
На Арапя стават страхотни наводнения през пролетта. Водата ще изхвърли всичко в морето.
37.
Кметът
24.01.2019 14:13:40
4
7
Ще правим каквото си искаме.балъци марш на работа за 600 лв
36.
dj
24.01.2019 14:04:58
3
7
Мръсните ГРОБари ще унищожат и малкото останало, гласувайте пак за тух. БОКЛУЦИ ненаядени. Няма такава мафия
35.
До 31
24.01.2019 13:56:05
2
1
Тя и майка ти е членувала в БКП бе педал малоумен, защо не я разстреляш? Или я продаде вече. Да е... и пед.. ти наркоманско фашистко. Членивали били преди 40 години, значи са комунисти, малпумно разпорено...
34.
petko g
24.01.2019 12:59:19
4
9
Значи гражданите на Царево и България трябва да са благодарни на Лапчев, че е придумал Джонката (бивш съветник от ГЕРБ и приближен до техния кръг) да си намали показателите на проекта? Това ли излиза между редовете?

Вие взехте хората за мезе...

Бутнахте БСП с едни лозунги, сега ще ви бутнат със същите!!!
33.
9999
24.01.2019 12:53:49
1
4
Георги Атанасов случайно да има нещо общо?
32.
*********
24.01.2019 12:51:14
1
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
31.
Do 18
24.01.2019 12:38:30
2
3
Червен боклук, само ми отговори, тези от България дали са членували в БКП и повече няма да пиша....
30.
nnn
24.01.2019 12:26:24
0
7
Проверете управителя на въпросната фирма Георги Атанасов с коя партия е снврзан.
29.
fakundo montoq
24.01.2019 12:01:25
1
12
Бах ви майката шибана крадлива , педали долни , да ви паднат всичките строежи по морето !
28.
СОНЯ
24.01.2019 11:08:32
1
13
ТОТАЛЕН ПОГРОМ НАД ДЪРЖАВАТА.МАЛОУМНИ,ЕДНОКНИЖНИ ГЕРБЕРИ.
27.
сечкин
24.01.2019 11:02:56
1
7
Лапчев е знаел за това .
26.
do 24
24.01.2019 11:01:45
2
7
айде бееее, синята лампа да дойде да спре строежите аааа хахахахах
синята лампа няма да припари до строежите хахахаха
айде де елате де елате на Арапя ако ви стика аааа хахахаах
25.
до Голтаците
24.01.2019 10:58:50
4
2
Голтаци млъквайте, да не ви срещне Герберска мечка Цацарка
24.
до 19
24.01.2019 10:58:00
0
3
Гледай теб да не те срещне синята лампа.
23.
Богат купувач
24.01.2019 10:56:22
5
3
Еееееее айде стига ревахте,печеля си мангизки и ще се любувам с мацета и котета на пейзажа хахахаха
Голтаците да си затварят плювалниците хахахаха
22.
123
24.01.2019 10:56:18
2
9
Хич не комунистическа,ами е Гербаджийска крадлива сган.Разсипаха България.В цял свят ивицата е запазена и достъпна за хората,само ние тук си заграждаме от граничната зона .
21.
Нали
24.01.2019 10:54:15
2
10
на еди-колко си стотин метра от морския бряг не можеше да се строи!Една партия от "умни и красиви" взе властта, като това беше едно от обещанията й ?!
20.
?!
24.01.2019 10:53:45
1
8
писали в 1 сайт ,че въпросните строежи са на:
Бойко Борисов в съдружие с Ахмед Доган и Цветан Цветанов
19.
Верен Гербер до Троловете от 1до 17
24.01.2019 10:50:29
4
3
Млъквайте да не ви срещне Герберска мечка Цацарка !!!!!!!!!
18.
До 6тия идиот
24.01.2019 10:50:17
7
7
Комунистите са виновни каза олигофрена наркоман, коментар 6 по долу ! Всички шибани крадци, малоумници капиталисти се оплюват на комунисти. Австрийците ЕВН са комунисти, американците Дънди прешън са комунисти, Чехите от ЧЕЗ са комунисти, Била, Карфур, Кауфланд, Макдоналдс, свстрийците от Райфайзен банк, италианците от Булбанк, всички западни банки, Кока кола са комунисти. Бойко който беше прз комунизма пожарникар и дядо му уж го убили комунистите е комунист, Цветанов, обикновен физкултурник в миналото, сега американофил крадец бил комунист, американските ТЕЦове са комунистически ! Всеки частник, бизнесмен, грабител, престъпник бил комунист ! КОМУНИЗЪМ ! КОМУНАЛНА, ОБЩА, ДЪРЖАВНА СОБСТВЕНОСТ КОЯТО СЛУЖИ ЗА БЛАГОТО НА ВСИЧКИ ХОРА, НАРОДОВЛАСТИЕ ! Но наркомана олигофрен каза че капиталиста всъщност е комунист. Така са му промили двете гънки в тъпата му наркоманска американофашистка кратуна на глупака и без да мисли драска ли драска
17.
do 14
24.01.2019 10:49:05
0
7
Точно казано-поздравление..Това е новата религия -да се кланяш на Парите и материалните неща.И в Библията е писано"ще дойде време и хората ще почнат да се кланят на Мамона(на парите-на материалните блага)"
16.
Нотр дам
24.01.2019 10:47:04
9
6
Трябва да се строи. Край на тези пустиняци.Бетона и арм.желязо не са пластмаса.Те са природни материали. Видял ли е някой строителство без разрушаване? Няма такова. Борови иглички ли ще ядем...? Строиш на нива -почвата била важна,строиш в планината- дърветата,строиш в пустинята -пясъка бил важен...ами хората ...те не са ли важни.Дайте да съборим и пирамидите и колизеума.....
15.
Браво бе Касабова !
24.01.2019 10:45:16
0
6
Браво бе Касабова- можела си да пишеш и Хубави статии в защита на България и българската природа-
Ако не се бяхте коалирали с мутрата щеше да стане нещо от вас -ама сега ще изтечете в канализацията заедно с Бойко Борисов
14.
Капитализъм в действие!
24.01.2019 10:45:02
3
9
Богатите ще се любуват на гледка към морето и плажът ще им е на една крачка, а бедните ще гледат морето само на картинка - нищо че живеят на морето! За капиталистите няма нищо свято - нито човешкия живот, нито природата, нито Господ. Най-важното за капиталиста е да прави пари, защото колкото повече печели, толкова повече пр*ститутки ще има покрай него, повече пиене и дрога, повече коли и жилища, повече маркови дрешки и бижута. Капиталистите обръщат духовността в материалност. Когато капиталиста пие алкохол и нагъва тлъсти пържоли си мисли, че изживява нещо духовно. За него това е религията! Поради тази причина капиталистите се опитват да оглозгат планетата и след себе си да оставят купчина миризливи г*вна
13.
agent 007
24.01.2019 10:42:25
1
10
Типичен пример за ежедневието в Мутро-държавата България = заграбване и разграбване на Националните богатства-в случая плажни и крайбрежни зони .
След грабежа ,заграбените терени се застрояват ,продават и акумулират печалби за крадците-Те печелят- губи цялата държава и целия народ.
За съжаление България Днес е една от последните страни в света където има политически режим- позволяващ Тотално разграбване на Националните богатства и тотален Геноцид върху местното население....
Жалко а беше Хубава страна ,с прекрасна природа .............
12.
стар десен пес
24.01.2019 10:39:42
0
8
ГЕРБ усещат,че си отиват и бързат да налапат всичко,като за последно.
11.
ivan
24.01.2019 10:27:14
0
6
оградката, и като на германки, мерманки и тн, достъп вече няма да има
10.
така така
24.01.2019 10:18:15
0
5
И тук ли има свлачище?
9.
Анализата
24.01.2019 10:10:10
2
5
Ама как ще е гора?! Лъжат зелените крадци, там гора няма, има само пущинак и скали.
8.
дядо
24.01.2019 09:59:10
1
4
Седерастки мафиоти
7.
А
24.01.2019 09:52:35
1
4
Зелената мафия гледа планините, а че на черноморието разказаха играта.... майната му.
Интересно ми е, кога ще дойде критичната точка на заливан бетон, за да се отвратят чужденците от българското л@йноморие.
6.
Някой
24.01.2019 09:46:19
6
6
Мафия другари, мафия Комунистическа, от най-гадните!
Клонингите им герб-дпс в едно с дпс разказаха играта на държавата, като едно време.
Дугаря съсипал предприятие, го правиха ресорен министър да съсипе отрасъла....
Вече 75 години комунистическата партия и нейните клонинги герб-дпс съсипват България! Амин!
5.
Георги
24.01.2019 09:41:46
0
12
Ебаха майката на всичко, няма такива изроди
4.
me
24.01.2019 09:41:15
1
9
Ами това е, всичко е законно, тотално унищожение навсякъде. После що не ни се ходи на море в България - ами то места не останаха вече, където да не е строителен погром :/ Насила в Гърция ни бутат.
3.
*********
24.01.2019 09:40:50
2
3
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
2.
Asas
24.01.2019 09:40:23
1
11
Чиста гора си е ! Колко ли рушфет е получил чиновника ,за да напише ,че там е урбанизирана територията . Гора е 100,%
1.
гражданин...
24.01.2019 09:37:54
0
8
Много "спазени са всички изисквания" станаха от товя РИОСВ...Почна да намирисва, ама много. Падишахът не е ли време да излезе и да им резне далаверките?
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Извънредно! Жена полетя от балкона на 3 етаж в жк. „Изгрев“ Извънредно! Жена полетя от балкона на 3 етаж в жк. „Изгрев“ Тя е откарана в реанимация, състоянието й е много тежко Кметът на Несебър подписа първия договор по инвестиционната програма на държавния бюджет Кметът на Несебър подписа първия договор по инвестиционната програма на държавния бюджет Ще бъдат изградени закрит плувен басейн в ж.к. „Черно море“,  подземен паркинг до СУ „Любен Каравелов“, нови улици в с. Равда и др.  И днес кандидатите за служебен премиер отказаха на Радев И днес кандидатите за служебен премиер отказаха на Радев Петър Чобанов заяви, че консултациите са на етап, в който няма директно решение, и намекна за други хипотези Стефка Костадинова за ЧРД на Доган: Историята ще оцени най-вярно ролята му Стефка Костадинова за ЧРД на Доган: Историята ще оцени най-вярно ролята му Председателят на Българския олимпийски комитет с послание за почетния председател на ДПС Изпълнителката на „Лиляно моме“ с 15 шева от зъбите на домашния й любимец Изпълнителката на „Лиляно моме“ с 15 шева от зъбите на домашния й любимец Инцидентът станал малко след празника Благовещение, когато на гости й дошъл бившият й съпруг Венци Мартинов Инж. Димчо Радев: Гората е природен дар, но без грижи не би могла да съществува Инж. Димчо Радев: Гората е природен дар, но без грижи не би могла да съществува Директорът на „Югоизточно държавно предприятие“ ДП гр. Сливен инж. Димчо Радев поздравява всички лесовъди и приятели на българската гора по повод Седмица на гората 2024 г. Срочна и добра правораздавателна дейност отчетоха Окръжен съд – Бургас и районните съдилища за 2023 година Срочна и добра правораздавателна дейност отчетоха Окръжен съд – Бургас и районните съдилища за 2023 година „Правораздавателната дейност на съдиите от Окръжен съд – Бургас и осемте районни съдилища в региона може с пълно основание да бъде определена като много добра“, отчете Административният ръководител на Окръжен съд – Бургас Росица Темелкова Братя Халваджиян вземат милион от финала на „Като две капки вода“ Братя Халваджиян вземат милион от финала на „Като две капки вода“ 11 хиляди места в "Арена София" с цени между 40 и 150 лева са разпродадени като топъл хляб Лепа Брена с шокиращи подробности за развода на Драгана Миркович Лепа Брена с шокиращи подробности за развода на Драгана Миркович Двете са близки приятелки Първият човек на Гешев в Бургас се представи като президент на чужда фирма, собственикът в шок Първият човек на Гешев в Бургас се представи като президент на чужда фирма, собственикът в шок Не е ли това фалстарт за политическия проект на бившия главен прокурор, с който ще атакува парламента 
Посланикът на САЩ: Разочаровани сме, че усилията да се състави правителство бяха неуспешни Посланикът на САЩ: Разочаровани сме, че усилията да се състави правителство бяха неуспешни Не е наша работа да се месим в тези дискусии. Публично окуражихме всички партньори да работят заедно и да намерят добро решение, заяви посланикът на САЩ в България Кенет Мертен Избори в Турция решават дали идва краят на Ердоган Избори в Турция решават дали идва краят на Ердоган Изборите в неделя може да са още по-важни Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Създателят на „Тесла“ обясни, че понякога има лошо настроение и депресивни епизоди, а кетаминът му помага Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Баба Шейде е най-близката й Правителството продава хиляди жилища на атрактивни цени Правителството продава хиляди жилища на атрактивни цени Целта е да се реализират възможно най-много стари и необитаеми от дълго време апартаменти Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори