×
Вкусно ИЗБОРИ 27.10.2024 г. Бизнес ЮГ София Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Хубавият хляб започва да мухлясва на третия ден, твърди експерт
  • Разбиха печатница за фалшиви банкноти в Шумен, създавани с хартия за дюнери
  • Ремонтират „Дунав мост” от румънска страна
  • Байдън обяви план за разширяване на достъпа до безплатни продукти за контрацепция
  • Директорът на НАСА е на посещение у нас
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

РИОСВ извърши проверка на къмпинг "Градина", няма нарушение


РИОСВ извърши проверка на къмпинг "Градина", няма нарушение
Тема в развитие
Зарков, след като Караянчева му спря микрофона: Плажът на Алепу прилича на Алепо Ивелина Василева: Това, което наблюдаваме на Алепу, е абсолютно безобразие Валери Симеонов за строежа на Алепу: Там няма свлачище, законът е нарушен, очаквам разследване! Това не е хотел – подпорна стена е, а стаите не са стаи, а „обеми“ Строежът на "Алепу" - законен, РДНСК-Бургас не откри нарушения РДНСК-Бургас праща проверка на „брегоукрепването“ с хотел на Алепу Крещящ абсурд: „Брегоукрепват“ с хотел пясъка на Алепу Зелена светлина за строеж на къмпинг „Градина“: Бизнесмен ще прави ресторант като в Монте Карло Тежки машини влязоха във в.с. „Свети Тома”, строежът на Шофьорския плаж продължава ударно Пчелояд спрял строителството на Алепу, машините нарушавали комфорта му Нови сигнали за незаконно строителство на Алепу, РДНСК започва проверка Строителният надзор откри груби нарушения на "Алепу" и "Арапя", спря строежите (ОБНОВЕНА) Проверките по Южното Черноморие: Медийно шоу с предизвестен край или твърдата ръка на държавата? Георги Атанасов: Не сечем гората край Арапя, а само опасните дървета (ВИДЕО) Шефът на ДНСК спря строителството и на Арапя Атанас Семов: Като гледам кадрите от Алепу, имам чувството, че са от Алепо (ВИДЕО) Извънредно! Спират строителството до к-с "Св. Тома" Ще запечатат ли строежа край Св. Тома, шефът на ДНСК идва на спешна проверка Панайот Рейзи: Няма дюни под строежа на къмпинг „Градина“, не разрешаваме да се строи на плажа (ВИДЕО) Кметът на Царево: Гората край Арапя се сече заради природозащитниците (ВИДЕО) Бойко Борисов командирова шефа на ДНСК на спешна инспекция на Южното Черноморие. Ще спират ли строежи? Вижте какво остана от райското в.с. „Св.Тома”, тузарите напускат имотите си (ВИДЕО и СНИМКИ) Проблемът на Арапя е само един – липса на Общ устройствен план! И това е много тежко за местните хора Първо във Флагман! Край на живописната борова гора в Арапя! Градят ваканционно селище (ВИДЕО И СНИМКИ) Строили на Шофьорския плаж край Созопол, за да не падне пътят? (ВИДЕО) Павел Поппандов: Строителите ми отнемат и спомените от Алепу, дано нещо да остане! Еколог: Строежът на ресторант и паркинг на къмпинг „Градина” е върху разрушена дюна РИОСВ извърши проверка на къмпинг "Градина", няма нарушение Нов строеж на брега на морето
виж още
скрий
22 Януари 2019, Вторник, 18:53 ч.
Автор: Флагман.бг

РИОСВ-Бургас извърши проверка на сигнал за строителство на къмпинг „Градина“ в землището на Созопол, получен късно вчера в инспекцията. По време на проверката се установи, че строителството засяга частни имоти с проведени процедури по екологичното законодателство.

Строителният обект не е обозначен, но по местоположението му става ясно, че се касае за съгласувано скоро инвестиционно предложение за изграждане на ресторант, бар, магазини, обслужваща улица и паркинг в частен имот на площ от 5,5 дка.

Имотът попада в границите на защитена зона „Бакърлъка“ – защитена зона за опазване на дивите птици, и граничи със защитена зона „Плаж Градина – Златна рибка“ – за опазване на природните местообитания и на дивата флора и фауна.

РИОСВ-Бургас е провела процедура по реда на чл. 31 от Закона за биологичното разнообразие, чрез изискан доклад за оценка на съвместимостта на инвестиционното предложение с предмета и целите на опазване на защитените зони.

Процедурата е приключила с решение №БС-2-ОС/14.03.2018г., с което инвестиционното предложение е съгласувано.

Решението не е обжалвано в законоустановения срок и е влязло в сила. Имотът, предмет на инвестиционното предложение, попада в устройствена зона за курорт и допълващи дейности съгласно ОУП на Община Созопол, който е преминал през екологична оценка в МОСВ.

По отношение на строителството и спазването на ЗУТ, РИОСВ ще сезира компетентните органи – Община Созопол и РДНСК Бургас.

В категории: Животът


Флагман.БГ Грешки при секса с нов партньор Грешки при секса с нов партньор 21/10/2024, Понеделник 22:00 3
Милиони жени ѝ завиждат
Милиони жени ѝ завиждат 21/10/2024, Понеделник 21:21 1
Флагман.БГ Почина вокалистът на Iron Maiden Пол Ди'Ано Почина вокалистът на Iron Maiden Пол Ди'Ано 21/10/2024, Понеделник 20:04 2
Три години без Владимир Каролев
Три години без Владимир Каролев 21/10/2024, Понеделник 19:00 1
3
Коментара по темата
3.
РИОСВ Бургас
22.01.2019 19:06:21
0
4
В Бургаско всичко е точно.
И лукойл и кроношпан и отпадните води и разораните дюни и...
Докога ще е така
2.
ALF
22.01.2019 16:31:52
0
3
Чудно как му се паднаха на това момче от Перник "Стомана", "Дюни", Градина и т.н.
1.
бургазлия
22.01.2019 16:12:15
0
6
Шефката на РИОСВ - Бургас да си стяга багажа за Хасково и да отиде да докладва на своя комшия - Делян Добрев, дето я прати за Началник в Бургас, че всичко е изпълнено, че всичко е точно....

А може и там да си остане, като великия й предшественик Бойчо Георгиев, който разора дюните на Несебър и сега се крие и бяга от бургазлии като дявол от тамян !!!!

Така тези "велики личности" ще останат в Историята на българското Черноморие като ОРАЧИ НА ДЮНИ за вечен спомен на бъдещите поколения !!!

УРА за другарите от ГЕРБ и гробокопачи на красивото Черноморие !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Грешки при секса с нов партньор Грешки при секса с нов партньор Вижте кои са те  За кого гласуват ромите За кого гласуват ромите По 50 лв. на човек и по две кебапчета - това можеш да го вкусиш и пипнеш Kакво мисли за бургаските мъже украинска инфлуенсъркa Kакво мисли за бургаските мъже украинска инфлуенсъркa Саша живее в Бургас, опитва се да говори български език, не й се получава, но пък дава оценка на нашите мъже Направете си портокалопита, ето как Направете си портокалопита, ето как Традиционен гръцки сладкиш Black Lives Matter смениха името на известна алкохолна марка, напомняло за робството Black Lives Matter смениха името на известна алкохолна марка, напомняло за робството Много от отлежалите и качествени ромове с такъв етикет сега са в ръцете на колекционери, които ще вдигнат рязко цените им България няма време за губене, сега е моментът да сложим край на този хаос! България няма време за губене, сега е моментът да сложим край на този хаос! В ГЕРБ СДС имаме ясна визия за развитието на общините в региона, проектите, които сме заложили, са свързани с инфраструктура, облагородяване и подобряване на живота във всяко населено място 90% от хората за застрашени сериозно, ако си бъркат в носа 90% от хората за застрашени сериозно, ако си бъркат в носа Според статистиките този вреден навик може да бъде опасен Проф. Гранитски и проф. Христов представят „Иронията на историята“ в бургаския театър Проф. Гранитски и проф. Христов представят „Иронията на историята“ в бургаския театър Събитието пред бургаската публика е с вход свободен Мария Бакалова хвърлила 7 бона за рокля, за да събере погледите в Лондон Мария Бакалова хвърлила 7 бона за рокля, за да събере погледите в Лондон Актрисата засенчи всички останали на премиера на филм Щракнаха белезниците на печатари на качествени левове, евро и долари Щракнаха белезниците на печатари на качествени левове, евро и долари Вижте как изглеждат метне банкнотите 
Почина вокалистът на Iron Maiden Пол Ди'Ано Почина вокалистът на Iron Maiden Пол Ди'Ано Той е част от групата през периода 1978-1981 г. Бургаски младежи показаха как жестовете говорят повече от думи Бургаски младежи показаха как жестовете говорят повече от думи "Чуй ме с жест" – картини, които говорят в сърцето на Бургас Лиъм Пейн скочил от балкона на хотела, разказаха за последните му мигове Лиъм Пейн скочил от балкона на хотела, разказаха за последните му мигове Певецът крещял и искал да бъде разпознат Съпругата на Навални иска да стане президент на Русия Съпругата на Навални иска да стане президент на Русия Юлия Навалная ще се кандидатира за държавен глава  Внучката на медиен магнат стана истинска дама Внучката на медиен магнат стана истинска дама Шарлот Фройд заряза мъжа си наркоман и размъкнатите дрехи Почина Фетуллах Гюлен - най-големият враг на Ердоган Почина Фетуллах Гюлен - най-големият враг на Ердоган Издъхнал е на 83-годишна възраст Хелоуинско парти за четириноги преобрази Ню Йорк Хелоуинско парти за четириноги преобрази Ню Йорк Четириногите бяха със специални костюми - на приказни герои Шок за Брюксел! Молдовците казаха „не“ на ЕС, а Мая Санду се оправдава за провала с руска намеса Шок за Брюксел! Молдовците казаха „не“ на ЕС, а Мая Санду се оправдава за провала с руска намеса Референдумът бил опорочен с купени над 300 000 гласа от Москва, твърди президентът Скорпионът да не взема прибързани решения, а Телецът да не се усмихва насила! Скорпионът да не взема прибързани решения, а Телецът да не се усмихва насила! Хороскоп за деня – 21 октомври 2024, понеделник  Почина българската кино легенда Почина българската кино легенда Радослав Спасов почина на 81-годишна възраст, а тъжната вест събощиха от кино "Одеон"
Бойко Борисов Бойко Борисов Въпросът е да победим така, че да направим правителство Виц на деня Виц на деня - Аз спя с мъжа ми три пъти седмично.
- А аз 1 път.
- Но ти нямаш мъж!
- Мислех, че за твоя говорим...
Виц на деня Виц на деня Пешо кара колата. Жена му все мърмори:
- По-бавно!
Тъщата опонира:
- По-бързо!
Накрая Пешо губи търпение:
- Край! Стига! Кой кара колата?! Ти или майката ти?!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Ако внуците ви се скарат не за апартамента, а за казана за ракия, не си живял напразно!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева-Бакалова
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори