×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Убиецът на банкерката от „Булбанк” купил пистолета „Макаров” от Павел Баня два месеца преди покушението


Убиецът на банкерката от „Булбанк” купил пистолета „Макаров” от Павел Баня два месеца преди покушението
Неколкократно билкарят искаше от съда да му бъде променена мярката за неотклонение – задържане под стража, тъй като трябвало да се подготви за бъдещите административни дела с „Булбанк”. Той за миг не изрази покаяние за извършената екзекуция на 23.09 м.г.
Тема в развитие
Убиецът на банкерката Любомир Симеонов написа писмо от затвора: прочетете го Килърът-билкар се жалвал на президента, прокуратурата и всички институции Препоръчваният от "Булбанк" строител Тодор Атанасов имал общ бизнес с бившия управител на банката в село Бероново Флагман пита: След показния разстрел в Бургас, трябва ли банките да преразгледат политиката си към клиентите? Адвокатът на Симеoнов: Той съжалява, че е убил човек, но не знам дали съжалява, че е убил точно този човек Любомир Симеонов с философско обяснение за убийството на банкерката Убиецът Любомир Симеонов: За да ми даде пари, Булбанк ми натрапи карнобатска фирма Билкарят-убиец имал и втора мишена – бившият шеф на „Булбанк“ в Карнобат Веселин Желев Съпругата на убиеца билкар: Банката го притисна Тъщата на билкаря–убиец: Любо не може да убие никой, не е такъв човек/ВИДЕО/ Билкарят Кольо Цонев: Любо заслужава смъртна присъда, Павлинка беше добър човек! Невърнат дълг от 300 хил.лв. - конкретната причина за убийството на банкерката Погребват убитата банкерка Павлинка Йовчева Билкарят, убил банкерката, бил изнудван? Само във Флагман: Вижте екзекутора на банкерката в Бургас (СНИМКИ) След убийството на Павлинка Йовчева: Бургас "посиня" от полицаи Убиецът на банкерката плачел като малко дете в сливенската полиция Пистолетът Макаров, с който Любомир застреля банковата шефка, е открит в Маздата му Билкарят Любомир Симеонов от сунгурларското с. Черница е задържаният за убийството на банкерката (ОБНОВЕНА) Убиецът е изперкал длъжник на „Булбанк“, загубил дома си, хванат е в Сливен Далеч от Бургас задържаха екзекутора на банковата шефка, стрелял с Макаров (ОБНОВЕНА) Ето шефката в „Булбанк“ Павлинка Йовчева, убита с един куршум в сърцето Първо във Флагман: Застреляната жена - шеф в "Булбанк"-Бургас Убитата жена носела чанта с банкови документи, съседи видели нисък мъж да бяга от мястото Убиха жена в центъра на Бургас (ОБНОВЕНА)
виж още
скрий
28 Април 2014, Понеделник, 08:45 ч.
Автор: Женя ГАЙТАНДЖИЕВА снимка Архив Флагман

Обвинителният акт на Бургаската окръжна прокуратура вече е готов, очаква се старта на процеса срещу билкаря

Убиецът Любомир Симеонов, който застреля най-хладнокръвно посред бял ден в центъра на Бургас през септември м.г. шефката на местния клон на „Булбанк” – Павлинка Йовчева, закупил два месеца по-рано пистолета “Макаров” от неизвестни до този момент търговци от Павел Баня. Той държал смъртоносното оръжие със заличени фабрични номера в Сливен до деня на екзекуцията – 23.09. Пистолетът е българско производство на фирма “Арсенал”, стана ясно днес по повод изнесеното пред медиите обвинение на Бургаска окръжна прокуратура. Фалиралият билкар притежавал също така 11 патрони калибър 9х18, руско производство, без да има за това надлежно разрешение. Симеонов го грози затвор от петнадесет до двадесет години, доживотен затвор или доживотен без замяна.
Неколкократно бизнесменът искаше от съда да му промени мярката за неотклонение – задържане под стража, тъй като трябвало да се подготви за бъдещите административни дела с „Булбанк”.
Половин година след покушението в поведението на Симеонов не личеше грам покаяние и съжаление за стореното.
"В България има много хора като мен. Одобряват им проектите, отпускат им финансиране, но банковите чиновници им отказват кредит", обясняваше повелителен тон Симеонов пред магистратите и с това оправдаваше действията си.
Срещу убиеца има заведени две граждански дела и едно изпълнително, и трите са от „Булбанк”.
Междувременно частен съдебен изпълнител организира търг за промишлените имоти на бизнесмена заради спрените плащания по кредитите му.


В категории: Темида


Флагман.БГ Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" 19/04/2024, Петък 19:41 1
10
Коментара по темата
10.
((
06.05.2014 07:27:10
0
3
А ти откъде си сигурен, че го е изнудвала? Но пък това, което е безспорно, е че тоя плъх на снимката е убиец? Ти си емигрирал и, дай боже, си намерил решение, но не си станал убиец като тоя. Има много хора, неполучили кредити, но никой друг не е станал убиец освен тоя.
9.
anonimen
03.05.2014 09:34:47
5
1
Банкерката си е получила това ,което е заслужила.Не може всеки администратор да изнудва безнаказано обикновените хора.А такива като тази банкерка са много и трябва някои да ги изправи до стената всичките. Докарват хората до безумни деиствия, за да се отърват от такива търтеи като тази банкерка.Аз лично бих постъпила по същият начин,защото преди години ето такива съсипаха семеиният ни бизнес.Е, ние емигрирахме,за да не утрепм някои.
8.
пенсионер
30.04.2014 10:20:08
2
6
Аз съм пемсионер с 280лв.пенсия . Преди три години бракувах старата си лада и сега няман кола. Да отида на хотел даже и за един ден не мога и да си помисля,но никога не съм бил в безисходица,още по-малко да си помисля да убия някого .
Убиецът според някои писания бил в безисходица и отчаян ,аз бих казал "дай боже на всеки пенсионе или млад човек току що започващ работа ,да бъде в такава безисходица". Да има пенсия или чиста сума от заплата 800лв.Да кара джип послесен модел струваш 100хил.лв.Да прекарва три дни в СПА хотел в Павел баня.Да има 500лв.за покупка на играчка за защита.Да прекарва 10дни в хотел в гр.Бургас,като плаща за това хиляда левав.Да играе по цял ден бридж и се разхожда вместо да работи .
Затова още веднъж пожелавам на един милион и половин Български граждани които са с доходи под 300/триста / лева ,да са в безисходицата в която е изпаднал Убиеца Л.Симеонов
7.
чочко
28.04.2014 16:56:17
3
5
всеки някой изнудва в рози живот, и всеки има проблеми, но този малоумник избрал най-лесния път да вземе да гърми хора наред. Дано си заслужило това, което е причинил на близките на тази жена. Убиец! И как въобще кой болен мозък може да го защитава този!
6.
ххх
28.04.2014 14:24:59
5
9
Като му е слаба психиката, да ходи да се лекува, а не да си ползва професионалните умения за да причинява смърт. И защо я е причинил? Щото не си е направил сметката. А това с изнудването е много плоско - в предните писания имаше достатъчно материал и за неговата фирма, и за тази, с която той ИСКА да работи. То не е концерт по желания. Абсолютен психопат!
5.
?
28.04.2014 14:10:04
6
6
Погледнах в лицето на този човек ,ей не мога да допусна, че е убил човек!Виждам само огромна отчаяност и безизходица в очите му.Когато на човек му е слаба психиката вариантите не са кой знае колко много.....
4.
user
28.04.2014 13:09:23
12
6
Безумно е, че има хора, които го защитават, потресена съм от бездушието, откровената злоба и завистта. Погледнете го в очите този психопат и кажете искате ли да ви е съсед, децата ви да играят в обсега му, да ви бъде колега... Искате ли го утре свободен с пистолет в ръка част от обществото на вашите деца и близки хора?!
3.
Kirdistan
28.04.2014 13:00:11
12
7
Леле, тоя е тотално психо, честно все съм вярвал че има балъци на тоя свят ама като тоя не бех виждал скоро, кво постигна накрая - доживотен затвор еми полага му се!
2.
хй
28.04.2014 11:27:50
7
9
geroi
1.
fff
28.04.2014 11:22:19
11
18
АМИ БАНКЕРКАТА КОЙ ЩЕ Я СЪДИ ЗАТОВА ЧЕ Е ИЗНУДВАЛА С КОМИСИОННИ ЧОВЕЧЕЦА И ГО Е ДОКАРАЛА ДО ЛУДОСТ ТАЯ БЪЛГАРИЯ Е НА ТОВА ПОЛОЖЕНИЕ ТОЧНО ЗАРАДИ ТАЯ КОРУПЦИЯ
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори 6 неща, за които една истинска дама никога НЕ говори Дамите не разкриват подробности от интимния си живот Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Навиците, от които трябва да се отървете, според зодията Пролетта е най-подходящото време да изчистите вибрациите си от всички лоши навици Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Възстановяват оригиналния паметник на Бащата на Бургас, всички пречки паднаха Единственото останало от гроба на Александър Георгиев Коджакафалията е постаментът, върху който после безсрамно комунистите слагат бюст на Георги Димитров Рецепта за класически броколи пане Рецепта за класически броколи пане Може да ползвате и замразени броколи, като го размразите, отцедите и подсушите от водата и директно панирате, без да е необходимо да варите и бланширате ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста ГЕРБ за "Боташ": 10 месеца ПП-ДБ са знаели, че плащаме милиони и не са си мръднали пръста Договорът с „Боташ“ се променя не от парламента, а от правителството. Направиха всичко възможно да фалира „Булгаргаз“, за да може техният спонсор Сашо Дончев да вземе този бизнес, посочи Делян Добрев Два тира се удариха на АМ "Тракия" Два тира се удариха на АМ "Тракия" "Вероятно е заспал зад волана, или му е прилошало", "Пак е имало изпреварвания между тирове", гласят коментари във Фейсбук Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Ето как бързо и лесно да изчислите с наднормено тегло ли сте Огледалото и външният вид определено не са показател Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Гвоздейков пред Главчев: Пощите са почти пред фалит Натрупани са 90 млн. лв. загуби Парламентът е цирк – обиждат се на „Копейка“ и "Сороса", а отвън бургаска депутатка вдигна протест с 6 души Парламентът е цирк – обиждат се на „Копейка“ и "Сороса", а отвън бургаска депутатка вдигна протест с 6 души Добрата новина е, че 49-ото НС ще излезе в почивка до няколко дни и доколкото е възможно авторитетът на парламентаризмът ще бъде запазен При 20% от случаите на домашно насилие у нас насилници са жени При 20% от случаите на домашно насилие у нас насилници са жени
Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев Назначени са шестима заместник-министри Назначени са шестима заместник-министри Продължава смяната на висшия ешалон на властта  Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Обсъждат Меглена Плугчиева за външен министър Меглена Плугчиева бе депутат в три парламента, вицепремиер в правителството на Сергей Станишев, била е посланик на България в Германия, Швейцария, Княжество Лихтенщайн Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Ето това е истинска миска. Вижте Мис Вселена 1965 г., която вече е на 76, но изглежда на 30 Апасра Хонгсакула има голямата чест да бъде първата победителка в Мис Вселена от Тайланд Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт Турист умря след нелеп инцидент на прочут курорт 54-годишният мъж е паднал върху паркиран на улицата автомобил Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Шефът на ЦРУ: Украйна губи войната до края на годината Според Уилям Бърнс Киев „сега е изправен пред труден момент на бойното поле“ Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Кирил Петков не е чупил само чаши, но и цели маси Разкритието дойде от бившия премиер акад. Николай Денков Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Това е най-дългият плаж в Европа, почти няма хора и е близо до нас Мекият чакълест бряг на плажа, топлото време и дългата водна ивица го правят идеална дестинация за слънчеви бани, плуване и различни водни спортове Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Цветелина Грахич към Слави публично: Кой си ти, бе?! Ай, сиктир, помия такава Певицата се разяри буквално и написа коментар под поста на бившия си шеф, в който директно го пита кой е той, за какъв се взима и какво изобщо разбира от война Принц Хари заби як шамар на семейството си Принц Хари заби як шамар на семейството си В документ, който се разпространява от световни медии се вижда, че „принц Чарлз се е записал като гражданин на САЩ
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори