×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Убиецът на банкерката Любомир Симеонов написа писмо от затвора: прочетете го


Убиецът на банкерката Любомир Симеонов написа писмо от затвора: прочетете го
Жертва съм на шепа високопоставени банкови чиновници, които са разработили отлична схема за изнудване на хора с добър бизнес, пише Симеонов
Тема в развитие
Убиецът на банкерката Любомир Симеонов написа писмо от затвора: прочетете го Килърът-билкар се жалвал на президента, прокуратурата и всички институции Препоръчваният от "Булбанк" строител Тодор Атанасов имал общ бизнес с бившия управител на банката в село Бероново Флагман пита: След показния разстрел в Бургас, трябва ли банките да преразгледат политиката си към клиентите? Адвокатът на Симеoнов: Той съжалява, че е убил човек, но не знам дали съжалява, че е убил точно този човек Любомир Симеонов с философско обяснение за убийството на банкерката Убиецът Любомир Симеонов: За да ми даде пари, Булбанк ми натрапи карнобатска фирма Билкарят-убиец имал и втора мишена – бившият шеф на „Булбанк“ в Карнобат Веселин Желев Съпругата на убиеца билкар: Банката го притисна Тъщата на билкаря–убиец: Любо не може да убие никой, не е такъв човек/ВИДЕО/ Билкарят Кольо Цонев: Любо заслужава смъртна присъда, Павлинка беше добър човек! Невърнат дълг от 300 хил.лв. - конкретната причина за убийството на банкерката Погребват убитата банкерка Павлинка Йовчева Билкарят, убил банкерката, бил изнудван? Само във Флагман: Вижте екзекутора на банкерката в Бургас (СНИМКИ) След убийството на Павлинка Йовчева: Бургас "посиня" от полицаи Убиецът на банкерката плачел като малко дете в сливенската полиция Пистолетът Макаров, с който Любомир застреля банковата шефка, е открит в Маздата му Билкарят Любомир Симеонов от сунгурларското с. Черница е задържаният за убийството на банкерката (ОБНОВЕНА) Убиецът е изперкал длъжник на „Булбанк“, загубил дома си, хванат е в Сливен Далеч от Бургас задържаха екзекутора на банковата шефка, стрелял с Макаров (ОБНОВЕНА) Ето шефката в „Булбанк“ Павлинка Йовчева, убита с един куршум в сърцето Първо във Флагман: Застреляната жена - шеф в "Булбанк"-Бургас Убитата жена носела чанта с банкови документи, съседи видели нисък мъж да бяга от мястото Убиха жена в центъра на Бургас (ОБНОВЕНА)
виж още
скрий
30 Септември 2013, Понеделник, 09:33 ч.
Автор: Флагман.БГ

Пълният текст е писан в затворническата килия
Любомир Симеонов, станал известен като убиеца на банкерката Павлинка Йовчева от Бургас, отговори писмено и ръкописно на въпросите на Предаването на Карбовски, излъчено късно снощи. Публикуваме цялото му писмо, писано в затворническата килия.

- Искате обществен отзвук по случая. За това, че убихте човек. Защо? 

- Хората са се вторачили в управлението на страната, а не виждат реалните пречки. В едно интервю Левон Хапарцумян беше казал: ,,За съжаление злоупотребата със служебно положение в България е национален спорт." Когато в нашата държава има високо платени, алчни "бели якички”, които не спазват собствените си правила, а променят правилата на другите с цел лично облагодетелстване. Държавата ни няма да върви напред, икономиката ни ще продължава да се руши, а хората в България ще стават по-бедни.

- Представяте се като жертва на банковата система. Обяснете ни какво се случи, за да стигнете до планиране на убийство?

- В никакъв случай не съм жертва на банковата система. Жертва съм на шепа високопоставени банкови чиновници, които са разработили отлична схема за изнудване на хора с добър бизнес. Тези “бели якички” не са банковата система. След Ротшийлд хората не са измислили по-добро от банките.....

Това, което се случи е голяма материя и е цял роман. Има преписки до: Президентство, Министерство на икономиката, Комисия за защита на конкуренцията, Върховна прокуратура, Икономическа полиция, Парламент. Но с две думи: Сключих договор с ДФЗ за изпълнение на инвестиционен проект по мярка 123 за развитие на селските райони на стойност 2 200 000 лева, одобрени разходи 1 800 000 лева, и субсидия от 900 хиляди лева, с разкриване на 27 работни места до първата година и общо 44 работни места до 2018 година. Сезонни работници от 250 към момента, до 1000 през 2018 г.

От 2010 г. ме мамиха и когато подписах договора ми поставиха условие да сменя строителната компания, с която имах подписан договор и бе утвърдена от ОФЗ. Отказах им и всичко се промени. Няма наша фирма, няма проект. Четирима високо поставени служители от юли-септември 2012 година ми заявиха : “Ще те фалираме!” пред свидетели.

Ще се опитам в скоро време чрез адвокатите си да ви изпратя цялата преписка, както и вътрешна банкова информация от тяхната система, за да видите за каква фирма става дума. 10- 15 дни преди да подпиша договора с ДФЗ ме молят да отида в Карнобат да ме представят на Паскуале Джамбои, директор банкиране на дребно на УКБ, като най- голямата им фирма в категорията им “малки и средни предприятия”, който ме поздравява и казва: “Г-н Симеонов, нека да продължим да бъдем добри партньори”.

- Разкажете за целия процес на искане на кредити, теглене на кредити, за бизнеса ви и защо не вие, а банката е виновна за неблагополучието ви?

- До момента на моя отказ да сменя строителната компания, юни 2012 “Ветоника” ЕООД не е имало отказ за кредит, потрябват ли ни пари искаме и получаваме, връщаме и пак искаме –получаваме. EBIDATA /финансов показател, който показва платежоспособността на дружеството/ - изчислен 2010,2011, 2012 година (на ниво филиал, регион и централа) показва, че фирмата може да обслужва кредитна експозиция над 4 000 000 лева, но когато те лъжат и сменят правилата, паричните потоци се “счупват”, рухват. Разходите на проекта август 2011 – февруари 2012 са 100 хиляди лева, а общо надминават 150 хиляди лева. Това нямаше да е проблем, ако не бяха предприели действие да ме водят към фалит.

- Какво се случва, когато се спре финансирането на фирма, община, държава?

- Как се спира бърз влак с внезапна спирачка.

- Защо убихте директорката на клона на банката, от която сте искали кредит? Тя ли е виновникът за вашето неблагополучие? В кой момент решихте, че трябва да извършите убийство? Как го решихте?

- Има недоразумение. Аз не съм стрелял по директора, който обслужва фирмата. Фирмата се обслужва от клона в Карнобат, но директора Таня Колева е подставено лице на играчите от схемата.Основните играчи, които аз съм установил: Павлинка Йовчева – регионален директор, Бургас, Веселин Желев – бивш директор на Карнобат, Екатерина Кирилова – Директор маркетинг в централата на УКБ. Техни изпълнители са: Христина Кацарова – Уникредит Карнобат, Станка Атанасова – Уникредит Бургас, Димитър Пенев – от централата на банката. Павлинка Йовчева е с голяма власт без да носи отговорност. Тази жена е разплакала много хора заедно с Веселин Желев

- В кой момент решихте,че трябва да извършите убийство? Как го решихте?

- Много трудно се взема такова решение. Борил съм се със себе си да не го правя, но за съжаление, не успях. Такива хора нанасят сериозни вреди на обществото и държавата.

- Откъде намерихте оръжие?

- Стана случайно. Бях за 2 дни на Павел баня. Двама роми ми предложиха ножове и аз се пошегувах, че ако продават автомат, ще го купя. Те казаха, че автомат не могат, но пистолет - могат. Единият остана при мен, а другият след няколко минути го донесе.

- В момента общественото мнение се обръща в необичайна посока - като от убиец Ви превръща едва ли не в герой. Вие като какъв се представяте?

- В никакъв случай не се приемам като герой. Това е абсурдно. Имам самочувствието на човек, който умее и знае как да работи. От 2005 до 2011 година доведох фирмата до положение да доставям стоката си в 8 европейските държави, и в Швейцария и Турция. В условията на криза всяка година вдигах нетните приходи от продажба. Не съм допускал съкращението на нито едно работно място / не коментирам 2012 година, когато започнах да воювам с “белите якички”/. С кризата се справях много добре, но на два фронта е трудно и пак не съкратих човек, но падна оборота. От 2007 до 2011 съм инвестирал 600 хил. лева в бизнеса. Имам социална политика: Почивка и рехабилитация на служителите, плащам обучението на служителите, застраховки на служителите – 20 хил. лв., застраховка живот - 500 лв., оперативно лечение, 50 лв. на ден болнично лечение, благотворителност. Не съм длъжен да го правя, но са ми такива разбиранията.

- Каква присъда искате и каква присъда очаквате?

- Не съм мислил по въпроса. Аз съм на 57 години. За такова деяние наказанието е голямо.

- Какво казвате на семейството и на децата на убитата? Помислихте ли за тях преди да я убиете?

- Мислил съм за много неща, както за нейните деца, както и за децата, които са пострадали от нейната злоупотреба с власт. Нека бъдат силни.

- Кой е виновен за да се стигне до това?

- Сезирах централата на банката, институциите, които вече казах. Изпратих нотариална покана до изпълнителния директор Левон Хампарцумян за сгрешените и порочни договори , които имам с тях и конфликта на интереси с точна информация. „Клиентска удовлетвореност” на банката връща отговор: “Вие сте важен клиент за нас, нека бъдем добри партньори! ” и в същото време ми вадят изпълнителен лист в нарушение на БНБ. Наех юридическа компания, ангажира се БСК /българска стопанска камара/ да водят преговори за изграждане на недоразумението. Липсата на комуникация и преговори доведе до този край.

- Опитвате се да представите убийството като убийство с кауза и едва ли не обръщение към нацията - каква точно е каузата ви? 

- Повтарям се. Докато има платени, алчни бели якички, които умишлено с цел лично облагодетелстване закопават злонамерено бизнес, държава и икономика, няма да се оправят и хората ще страдат. БОРБАТА С ТЯХ Е ТРУДНА.

- А на Вашите близки и семейство какво казвате?

- Моите синове са силни. Нека подкрепят майка си.

- А ако всеки, който не може да си изплаща кредита действа като Вас?

- Кой е казал, че не могат да плащам. Не искаха да ми дадат възможност. Хипотетично казано - ако днес почна да работя, до 5-6 месеца дружеството ще стане каквото беше. Войната е голяма. Имам да давам пари, но имам да вземам повече. Това, дето го пишат, не отговаря на истината. Не е точен въпросът. Банкерите ме лъжеха и подвеждаха, нарушиха собствените си правила – финансовите правила.

- Какво казвате на големите банкови директори, на собствениците на банката?

- Много неща бих им казал, но първото нещо е кадровата политика. Вземете пример от въоръжените сили. Ротация на 5 години на възловите длъжности, за да не се допуска да се корумпират, да не се допуска да стават зависими.

- А на обикновените хора, които се чудят дали да не теглят кредит тия дни?

- Кредитите не са лошо нещо, ако можете да си го позволите. Но много внимавайте с договорите. Ако подпишете грешен договор, го отнасяте. Ако подпишете договор, който е във вреда на банката и ако няма комуникация - пак вие го отнасяте, както в моя случай.

П.П. По всичките ви въпроси имам много какво да кажа....

В категории: Крими


Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
13
Коментара по темата
13.
anonimen
03.05.2014 10:05:20
0
2
Човекът е посъпил много правилно като е утрепал банкерката, но защо е спрял то тук.Трябвало е да ликвидира всички банкови мутри по веригата.И без това сега ще лежи в затвора, ама поне да беше ги изчистил тия скапани чиновници.
12.
Соня
12.10.2013 10:31:29
1
6
Да осъждаш деянието на Любомир Симеонов е като да съдиш теле, вкарано на заколение, че не е стояло безропотно,а е блъснало и убило един от колячите си. Не че е хубаво да го убива, но не му е оставена друга възможност да действа цивилизовано.
11.
Соня
12.10.2013 10:31:28
1
2
Да осъждаш деянието на Любомир Симеонов е като да съдиш теле, вкарано на заколение, че не е стояло безропотно,а е блъснало и убило един от колячите си. Не че е хубаво да го убива, но не му е оставена друга възможност да действа цивилизовано.
10.
хх
30.09.2013 21:11:22
1
17
Смъртта чрез разстрел стана най-евтиното шоу в България .Да се застреля човек на улицата вече е нещо като да участваш в риалити . Но тука нещата стоят по друг начин .Йовчева е институцията Булбанк . Симеонов е един от многото прецакани от системата . Затова хората са на страната на Симеонов. Зад Булбанк стоят все отрицателни герои от новото време ,компрометирани и антипопулярни. След подаръка който направи Костов на жабарите , парашутиста Хампарцумян, сложените от държавна сигурност "капацитети"и техните протежета Булбанк се превърна в гише за обслужване на италианската икономика.За българския клиент-гражданин или бизнес , на банката не и пука. Стига да се извличат максимални лихви ,вече прикрити в ГРР-та които да се инвестират в спасяването на чужда икономика. Симеонов е сгрешил банката . Просто човека е бил хванат в капана на Желев в Карнобат, респективно промотиран към Йовчева в Бургас, обслужван в Сунгурларе, вероятно там му е било предложено да му се води счетоводство от счетоводителката управител в офиса . Предложен му е целия комфортен капан на обслужване , толкова ,колкото е дължината на полата на протежето на Йовчева в Карнобат -Таня Колева. И капана е задействан .Всичко останало е фон на картината - връзките Партньори и общия им бизнес с Желев, с кмета на Общината, Живка Колева, Таня Колева и други кифли , .. За 10 години в бизнеса вероятно Симеонов е внесъл толкова лихви и такси,с които са покрити годишните тиймбилдинги на офис Карнобат и Сунгурларе . И като човек на честта и пагона не е очаквал , че насреща ще получи обещания все едно казани от лека жена. Това е логичен завършек на нечистите отношения на Булбанк към клиента . И затова хора като Симеонов и постъпките им ще срещат симпатия и одобрение в социалните мрежи. Това е образа на съвременния Робин Худ Сещам се и за Жоро Милионера .... В човешки план жалко за жертвата ,жалко и за екзекутора. Все пропилени животи. Но какво струва в днешно време един живот ? Нищо, Симеонов е гръмнал в системата...
9.
СОКРАТ
30.09.2013 21:05:11
4
8
Подкрепям мнението на коментар 8.Ако човек вникне по-надълбоко и проследи логиката му ще види,че това в същност е решението на проблема с Банкерите.Схемата е следната.Банкера съсипва някой,после този някой убива Банкера,после някой от семейството на Банкера убива някой от семейството на съсипания и така докато двете семейства се избият.До тук добре,но това не е краят.След това е следващия Банкер и ситуацията пак се повтаря.Хубавото на цялата работа е ,че Банкерите са мооооого по-малко от хората които са съсипали.И така с тази прогресия ще се сложи край на този геноцид и на тази идиотщина.Браво на "ПРАВО НА ОТГОВОР".Намерил е тайната на успеха.
8.
pravo na otgovor
30.09.2013 19:10:26
16
3
pogelavam na ubieza i saprugata mu sastata sadba- niakoi da sastrelia edin ot sinovete im ,pak togava nie ste mu sa4ustvame
7.
ВЪЗМЕЗДИЕ
30.09.2013 12:27:27
2
32
Ама вие само пишете без да вниквате в това което човека казва.Той не казва,че е невинен и че е направил хубаво като е убил жената,а точно обратното.Знае какво е направил и иска да си понесе наказанието,НО .Има едно голямо НО.Както той ще си понесе наказанието за деянието,така и всички по веригата Банкови СЛУЖИТЕЛИ също.С присъдата която би трябвало да получи,той все едно е осъден на смърт и това си го знае и си го очаква човека.НО кога Вие господа ще си получите наказанията.НИКОГА според вашите думи.ДА АМА НЕ.И вашия ред дойде да застанете пред СТРАШНИЯ СЪД.И делото вече е в ход.Така,че или се осъзнайте какво ви се говори или се пригответе като Любо за най-страшното.Да оставите семейство и сираци.Грозно е и е брутално,но то с вас така трябва,че иначе все ви е от глухата страна.
6.
лекия
30.09.2013 11:46:17
1
25
може би само това е подхода който ще оправи българия...
5.
До 777a
30.09.2013 11:22:48
1
10
Бейрут за Вас нарицателно за какво е, че нещо вързахте кънките, май??
Цялата държава не може да стъпи на малкото пръстче на Бейрут, в качеството си на световен икономически център. Неука работа, ей....
4.
gb do 2
30.09.2013 10:53:31
1
15
Поздравления за ПР отдела на Уникредит Булбанк ... добре свършена работа. Мега банкера-калинка с образование на инженер-химик Хампарцунян ще ви потупа пред строя.
3.
xah
30.09.2013 10:48:54
3
8
dobre che gi ubivat takia deto prechat na realizaciata na naroda nqma da e cql jivot za tqh blagata za nas lainata
2.
777a
30.09.2013 10:29:58
29
10
Медиите и обществото напоследък защитават хора, които убиват, крадат, като им слагат ореол на герои, защото били те самите жертви на СИСТЕМАТА.
Всъщност истината е, че всички са сбъркани и лоши, за това защитават и хора като себе си.
Каквито и да са му мотивите, ако той беше със съзнание на нормален човек, нямаше да убие. Все пак живее в държава, в която не е прието проблемите да се решават с пистолет. Ако медиите искат това да се случва, да ходят всички да живеят в Бейрут.
Нали уж бягаме от бежанците, от кризите на изтока, ние самите се превръщаме в примитивно мислещи, подстрекавани от журналистите.

Убиецът си е убиец, той ще получи максимална присъда, щом се пъчи толкова пред медиите, че с умисъл за обществото го е правил.

Първо защитаваха Чеци, който изнасили и уби Яна, после защитаваха кой ли не, сега и убиец на жена-банкер.
Ами че утре може да последват стотици такива случаи, защото има много недоволни хора от работата на администрацията и институциите.
Ако утре убият някой в община, щото върнал документите на някой, пак ли ще оправдавате убиеца ????

Загубихте си акъла всички. Разбирам болката на жената на билкара, но Хемпарцунян е прав - взел 800 000 лв кредит, за нерентабилен бизнес, не ги връщал, искал още и се провалил. Банката ли му е виновна ?
И сега в писмото пипе - ако имал още пари в заем, щял да се справи. Ама я стига с пари на заем. Никой не е длъжен.
1.
A
30.09.2013 10:20:31
31
7
Лъжец!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Това лекарство премахва петна по дрехите, избелва спалното бельо и ефективно премахва мръсотията от прозорците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Депутатите с амбиции да ги гласуват на две четения на ръба на правилата ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията ПП-ДБ се явява в стеснен формат за изборите на 9 юни, „Волт“ остава в коалицията Остават четири партии, не са включени нови субекти след отцепването на "Зелено движение" и СЕК Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Помните ли как Черната Златка си проправи път към славата Малцина помнят участието й в риалити формат преди 15 години
Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори