×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Само във Флагман: Вижте екзекутора на банкерката в Бургас (СНИМКИ)


Само във Флагман: Вижте екзекутора на банкерката в Бургас (СНИМКИ)
Това е Любомир Симеонов, бизнесменът, който днес публично разстреля шефката на отдел в "Булбанк" Павлинка Йовчева, чакал финансиране по проект
Тема в развитие
Убиецът на банкерката Любомир Симеонов написа писмо от затвора: прочетете го Килърът-билкар се жалвал на президента, прокуратурата и всички институции Препоръчваният от "Булбанк" строител Тодор Атанасов имал общ бизнес с бившия управител на банката в село Бероново Флагман пита: След показния разстрел в Бургас, трябва ли банките да преразгледат политиката си към клиентите? Адвокатът на Симеoнов: Той съжалява, че е убил човек, но не знам дали съжалява, че е убил точно този човек Любомир Симеонов с философско обяснение за убийството на банкерката Убиецът Любомир Симеонов: За да ми даде пари, Булбанк ми натрапи карнобатска фирма Билкарят-убиец имал и втора мишена – бившият шеф на „Булбанк“ в Карнобат Веселин Желев Съпругата на убиеца билкар: Банката го притисна Тъщата на билкаря–убиец: Любо не може да убие никой, не е такъв човек/ВИДЕО/ Билкарят Кольо Цонев: Любо заслужава смъртна присъда, Павлинка беше добър човек! Невърнат дълг от 300 хил.лв. - конкретната причина за убийството на банкерката Погребват убитата банкерка Павлинка Йовчева Билкарят, убил банкерката, бил изнудван? Само във Флагман: Вижте екзекутора на банкерката в Бургас (СНИМКИ) След убийството на Павлинка Йовчева: Бургас "посиня" от полицаи Убиецът на банкерката плачел като малко дете в сливенската полиция Пистолетът Макаров, с който Любомир застреля банковата шефка, е открит в Маздата му Билкарят Любомир Симеонов от сунгурларското с. Черница е задържаният за убийството на банкерката (ОБНОВЕНА) Убиецът е изперкал длъжник на „Булбанк“, загубил дома си, хванат е в Сливен Далеч от Бургас задържаха екзекутора на банковата шефка, стрелял с Макаров (ОБНОВЕНА) Ето шефката в „Булбанк“ Павлинка Йовчева, убита с един куршум в сърцето Първо във Флагман: Застреляната жена - шеф в "Булбанк"-Бургас Убитата жена носела чанта с банкови документи, съседи видели нисък мъж да бяга от мястото Убиха жена в центъра на Бургас (ОБНОВЕНА)
виж още
скрий
23 Септември 2013, Понеделник, 21:12 ч.
Автор: Боряна ТЕНЧЕВА и Радостина ГЕОРГИЕВА, снимка Флагман.БГ

Съпругата му Соня и двамата му синове не се мяркали в Сунгурларе

Предупреждаваме всички преписвачи, че собственик на текста е Флагман.бг. Не позволяваме неговата кражба без цитирането ни. В противен случай ще си търсим правата


Задържаният за разстрела на банковата шефка  в Бургас Павлинка Йовчева – Любомир Симеонов, е чакал финансиране по проект за развитие на бизнеса си, съобщи източник на Флагман.БГ. Докато траела процедурата обаче, той бил издъхнал тотално финансово, имал амбиции да възвърне бизнеса си, казаха жители на Сунгурларе.
Жена му Соня била от града, но дълги години живеела в София, където били и двамата им синове - Явор и Ясен. Родителите на съпругата, които са от Сунгурларе, починали и тя не се вясвала в родния си град. Бизнесът с билките бил тотално оставен на Любомир и брат му. Той имал офис в центъра на Сунгурларе, в който работела секретарка. Наемът обаче към местната кооперация не бил плащан от няколко месеца, казаха местни жители.
Според нашия източник, Любомир Симеонов е завършил военния университет във Велико Търново. Съпругата му Соня е държавен служител, работи в Министерството на отбраната - към военновъздушните сили. Изглежда изключително интелигентен и човек не би предположил, че може да прибегне до екзекуция. В Сунгурларе са го виждали леко небрежен, но никой не е допускал, че може да разстреля човек.

 
Любомир не бил на себе си, след като банкерката Павлинка Йовчева
му отказала кредит с колосален размер - 1,5 млн. лв.



В категории: Крими


37
Коментара по темата
37.
Соня
12.10.2013 10:42:31
0
0
Да осъждаш деянието на Любомир Симеонов е като да съдиш теле, вкарано на заколение, че не е стояло безропотно,а е блъснало и убило един от колячите си. Не че е хубаво да го убива, но не му е оставена друга възможност да действа цивилизовано.
36.
Гочо
25.09.2013 15:25:07
0
5
Защо се джавкате за лихвите?
Проблема на този човек е че са го изнудвали да сключи договор с "определена фирма". Ето тук е ключа от бараката. Банки и вързани фирми играят заедно, другите да го д*хат.
35.
ТИШИНА
25.09.2013 13:49:11
0
3
Мдаа явно трябва да мълчим и да гърмим.Не е нормално,но каквото повикало такова се обадило
34.
Realnost
25.09.2013 12:57:42
0
2
Финансови проблеми и задължения към кредитни институции са най-вероятната ...... Прав сте,но мисля,че човекът просто е откачил.Когато хората ограбват банки - отиват в затвора !

Когато банките ограбват хората - получават бонуси, имидж и възможност висшите им чиновници да поучават от медиите ! КАК БАНКИТЕ НИ ОГРАБВАТ И ЗАЩО 5и ДОКОГА НИЕ ЩЕ МЪЛЧИМ? ..
33.
kokich
25.09.2013 10:11:43
3
1
ай стига лъга,как от 250 на 600 с 2% увеличена лихва,май за калинки ни взе
32.
Дан /do koko/
25.09.2013 09:55:16
0
3
И според теб какво трябваше направя, след като вноската ми от 250 лв стана 600 лв, и лихвата се увеличи с 2% , при положение, че бях останал БЕЗ РАБОТА? ? ?
Трябваше ли да застрелям банковия служител или трябваше аз да се гръмна ? ? ?
31.
Дан /do koko/
25.09.2013 08:18:47
0
4
Ами "коко", не аз, а банката не е коректна! Не може да си плащам редовно и на 1-та година да ми вдигнат двойно вноската, дами вдигнат и лихвата, понеже съм бил останал БЕЗ РАБОТА и съм ставал рисков и трябвало бързо да си върнат парите/това беше обяснението/!
Естествено, че няма да плащам, и ще търся начин как да ги изклатя!
30.
koko
25.09.2013 00:05:20
1
0
до Дан... браво много си пекан. После коректните що реват, че им вдигат лихвата, ами точно заради такива като Дан, дето теглят 15 000 без покритие и после мятат калпака и си щракат с пръсти. Много ясно Дан, че щи ти променят условията... първо защото имат право и второ, защото не си единствения бай Ганьо дето си мисли, че може и без да плаща. И ние кво сега, да вземем да ти ръкопляскаме или на този дето искал на 57г. да изтегли 1,5 млн. и после да прати банката за гъби. И накрая какво става, сценария от 97г. с падащите банки. И ще плащат всички. Защото ганьоците се кефят на нестабилността и чуждото нещастие, без да се замислят, че тази несигурност пак ще излезе през техния джоб.
29.
xD
24.09.2013 23:47:43
0
1
use6tate li nikoi ne skarbi za Bankerkata
28.
Дан
24.09.2013 21:36:36
0
5
Да си ебат майката банките и съдия-изпълнителите!
Изтеглил съм потребителски кредит/15000 лв без поръчители/! Промениха ми условията на 1-та година!
Нямам нищо на мое име!
Децата ми и всички мои близки, които могат да бъдат тормозени след като умра, са се отказали от наследство /от мен/!
Сумата с лихви и незнам си какво още вече е 30000 лв, но ДА МЕ ХВАНАТ ЗА Х*Я ! ! !
Много поздрави на Банка ДСК ! ! !
27.
До Г - н Николай
24.09.2013 20:39:55
0
3
Да си чувал колко хора се самоубиха заради кредити от 2008 насам.
Да си чувал че банките вкарват лошите кредити/които дават/в тези които се се плащат?
Ти Левон ли си бе майка ти да ...
26.
Do Bs ot Oligofren
24.09.2013 20:34:17
1
2
Няма да ме застигне тъпако
25.
nikos
24.09.2013 18:49:30
1
0
do ljld тапанар остави полицията намира за толкова пари да те ругаят псуват и мачкат си е цяло геройство че изобщо има кандидати за полицаи .....
24.
LJLD
24.09.2013 18:34:32
1
6
когато държавата е оставила банките, полиция и други да си правят каквото искат, това щеше да се случи рано или късно.

жалко за жената, но държавата го прави това. и по точно Бойко Борисов, понеже това е ефект от ГЕРБавото "управление"
23.
bb
24.09.2013 15:02:44
0
8
банките са обявили война на народа, а по време на война има жертви...това много добре са го сметнали тия които дърпат конците и никога не са на светло.
22.
РЕАЛНОСТ
24.09.2013 12:18:38
0
9
Здравият разум може и да го имате,но срещо системата на Банките е неефективен.РЕЗУЛТАТА Е НА ЛИЦЕ.Има убит човек заради тази система и явно трябва да има и още за да ви стане ясно и на Вас със здравите разуми,че докато не се вземат РЕАЛНИ МЕРКИ здравият разум няма да ни помогне,както и не здравия разбира се.Ако здравите разуми си свършат правилно работата,а не както до сега само на думи,така ще се спре епидемията от НЕздравите разуми.Да народа е заболял психически от тази система и не е редно да се избиваме,дорие е плашещо,но си задайте въпроса дали проблема е между мен и Вас и ако проявявате истински здрав разум сам ще намерите отговар,ако ли не жалко за Вас.
21.
Николай
24.09.2013 11:59:06
9
8
Банков служител не съм, нито някога съм бил. Работя във финансова сфера, но нямам общо с кредитиране, просто проявявам здрав разум. Той твърди, че за чуждата липса на психическо здраве, не трябва да плаща никой. Банковата система допринася за самоубийство/убийство точно толкова, колкото допринася скандал на пътя, намръщена касиерка, несимпатична жена вкъщи или тежка болест. Наистина, мислете малко, преди да говорите като психопати. И не забравяйте - никой никога не ви насилва да взимате пари назаем, още по-малко милиони за гъби или 100 хил. евро за апартамент.
20.
още един Лек
24.09.2013 11:34:36
3
10
Г-н "Николай" ,а нима Вие на говорите от вашата гледна точка на Банков служител.Имате правилен изказ с добре подбрани фрази и изрази.Разбирам вашата гледна точка,но тя в никакв случай няма нищо общо с истинската ЧОВЕЧНОСТ,която не робува на писани,измислени закони които работят само и ЕДИНСТВЕНО В ИНЕРЕС НА БАНКАТА.Което за банката е добре,но Вие не сте банката.Само,че има една подробност и тя е в това кой поема негативите.От едната стране е кредито получателя,а от другата е представител на банката който за съжаление не е сред живите по тази причина.Този факт от където и да го погледнеш е НЕнормален и НЕчовечен когато Баковта система допринася за убийството или самоубийството на някой.Така,че щом вашата логика е клиента си знае риска и Веи от тук нататък трябва да знаете ВАШИЯ.Този казус си прилича по това,че в единия случай и старани могат да заплатят с ЖИВОТ,а разликата е,че от старна на Банката негатива с ЖИВОТА е само и единствено за Вас ,а прихода за Банката (СПРАВЕДЛИВО) или по-скоро ЖАЛКО.Така,че замислете следващия път когато решите да пишете.Дано не ви застигне и Вас този негатив,който е застигнал въпросната жена,която е ПРОСТО ЕДИН СЛУЖИТЕЛ,но не и Банката.БОГ ДА Я ПРОСТИ.
19.
Стара планина
24.09.2013 10:53:54
2
10
Да вземат ордена от виолина маринова и да му го дадат на него!!! А помните ли човека от Пловдив, който се застреля двете си деца, жена си и себе си !?!?!!! СТРАХУВАЙТЕ СЕ ВСИЧКИ, КОИТО СМУЧИТЕ НАРОДА И СМЪКВАТЕ ПО ДЕСЕТ КОЖИ!!!
18.
Николай
24.09.2013 10:50:13
3
6
Никой не казва, че е единичен, нито, че това е коректна практика. Решенията са две - законодателни промени, които винаги изкривяват нормалната логика и е донесат повече вреди и силна потребителска реакция срещу банките с цел обвързване на лихвените проценти с действителни измерители на променени условия, т.е. не теглим кредити, докато не разберат, че с този подход няма да могат да правят бизнес.
17.
лекия
24.09.2013 10:46:06
0
13
николай случая не е единичен а е масова практика на банките, клаузата която е във всички договори звучи така "банката има право еднострано да вдига лихвения процент...и т.н." като служителите те уверяват/лъжат че не може да бъде вдигната много високо най много 0.2% , проблема е че че банките не са подвластни на закони и правят каквото си поискат и когато си поискат, оказа се че по коректни са заложните къщи защото процентите им са високи но твърди и не се променят по време на договора
16.
кредитополучател
24.09.2013 10:39:22
0
15
Не ги защитавайте тези банкови СЛУГИ!!! Именно те са лицето на гнусните им, кожодерски и нечовешки политики!!! Много добре знаят на какво ще бъдат подложени хората в последствие, след като подпишат договора за заем - вдигане безпричинно и необосновано на лихвата да небесата....и т.н. и т.н.....НИКАКВА МИЛОСТ , НИКАКВА !!! ДА СЕ ОСЪЗНАВАТ И ОСТАНАЛИТЕ ИМ СЛУЖИТЕЛИ И ДА НАПУСКАТ ТИЯ ДЯВОЛСКИ СТРУКТУРИ!!! НЕ ГИ ЗАЩИТАВАЙТЕ И НЕ ГИ ОНЕВИНЯВАЙТЕ!!!
15.
Николай
24.09.2013 10:27:00
14
6
Г-н "Лек", говорите за собствен случай вероятно. Като подписвахте договора, четохте ли при какви условия банката има право да повиши лихвения процент и дали може да го направи по собствено виждане? Ако го прочетохте, защо го подписахте? Загубата на работа е риск, който не се носи от банката, има застрахователни продукти, които покриват такъв риск, включително има и задължителна осигурителна вноска за риск безработица. Креди за покупка на имот трябва на всеки в нормалния свят. А по въпроса за лихвите - до голяма степен отразяват риска, който носи бизнеса в България. Няма как лихвите в България да са равни на лихвите в Германия, така както в момента лихвите в затруднени страни като Италия са с по 2-3 процента по-високи от тези в Германия. Нормално е диференциалът за България да е още по-голям. Без това да означава, че при лоша икономическа среда 9% лихва по жилищен кредит е малко. Не, не е малко, но това отново е свободно решение.
14.
лекия
24.09.2013 10:20:53
2
13
николай.. а увеличаване на лихвения процет от 6,5% до 8,75% за 2 години как ти се струва, коректно? и в същия момент загуба на работа.... защо банките не въртят парите в българия ами ги изкарват на вънка... затова сме бедни, затова ни трябва кредит за да си купим имот и затова ставаме роби на банките
13.
Николай
24.09.2013 10:10:18
14
11
Хора, осъзнайте се малко. Никой не принуждава някого да взима кредит и да задлъжнява. Всяка фирма и физическо лице следва да направят сметка за това могат или не могат да си позволят да обслужват едно задължение, което подлежи на връщане. Банките отпускат привлечени средства от едни и ги отдават на други. Ако всеки не си върне заемите, големите губещи ще са спестителите, а не толкова самите банки. Кредит се взима, когато направиш верен анализ на риска и възможностите си. Отговорността е на този, който взима парите, не го забравяйте.
12.
РЕАЛНОСТ
24.09.2013 09:28:03
2
21
На истина ЧОВЕК като се загледа в снимката,като види мъртвото тяло,като помисли за близките,за семейството на ЖЕРТВАТА....Нима това ви харесва ,нима това трябва да е така,нима е справедливо ,така ли стоят нещата нещата в нашата държава?...............
За съжаление ДА. Това е реалността.Но я сега се замислете и за хилядите семейства,които са загубили дома си,хляба си както и някой самоубил се заради нашата БАНКОВА система.Нима тази картина е по-малко страшна и грозна.Я си представете,че някой от вашите родители е теглил кредит и е заложил всичко което има "добрата" БАНКА му го вземе и той се самоубие от отчаяние-това по-малко грозно ли е?Къде е лихва 3,5% общо за целия период на кредита и къде е лихва 8-10% пак за целия период ,но всяка година по 8-10%.За да е по ясно в първия случай теглиш 100000 и връщаш 103500 а във втория теглиш 100000 и връщаш приблизително 180000,а може и повече.МАЙ ИМА РАЗЛИКА.Това е реалността.С такава система са такива последствията "УБИЙСТВЕНИ"
11.
СИ БАНК
24.09.2013 09:27:12
1
19
Бог да я прости жената.Тя е първата жертва на банковата система.Жалко за нея и за близките и.Когато си служител на такава нечовешка система,която "има правото да ти вземе всичко" дори и живота ти......съвсем нормално е някой да отнеме и твоя.Да несправедливо е и нечовешко,но нима БАНКОВАТА система е справедлива.Както тя убива невинни така тя жертва и своите невинни служители.ЗАМИСЛЕТЕ СЕ.Променете правилата или си платете цената.
10.
ДСК
24.09.2013 09:25:41
1
14
За съжаление където присъства думата "БАНКА" дали ще е Банка ДСК,СИ Банк,Инвест Банк.........и всички останали без изключение е ясно че им липсва едно и също нещо(ЧОВЕЧНОСТ И КОРЕКТНОСТ) До като не си променят условията и отношението към хората и не престанат да ги оставят на улицата и без пукнат лев ,излагат всички свои служители на същия риск.ОТ ВАС ЗАВИСИ ЖИВОТА НА ВСИЧКИ НИ. ВИЕ НОСИТЕ ЦЯЛАТА ОТГОВОРНОСТ ЗА ТОВА КОЕТО СЕ СЛУЧВА.Семейството на тази жена трябва да търси отговорност от вас.Тя е била оръжието във вашите ръце с което вие сте си вършели работата,но който оръжие вади от оръжие умира.Лошото е че винаги има невинни жертви,както в случая.БОГ ДА Я ПРОСТИ.
9.
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
24.09.2013 08:48:02
1
10
POTARSETE V GOOGLE I PRO4ETETE ZA POLITIKATA NA MONETARNATA SISTEMA I POSLE GOVORETE.SA6TO TAKA I ZA PLANA RANAT.TOGAVA 6TE RAZBERETE ZA KAKVO STAVA VAPROS!
8.
alf
24.09.2013 08:28:26
3
16
Добрия банкер е само мъртвия.
7.
лекия
23.09.2013 23:16:58
3
23
обрат... банка - клиент 0-1
6.
bs
23.09.2013 22:55:40
20
12
krediti - дано и теб те застигне съдбата на банкерката , олигфрен !
5.
Krediti
23.09.2013 22:22:32
10
21
Любо - Президент.

Усещате ли как никой не скърби за банкерката.
4.
sisi
23.09.2013 22:10:30
0
7
vsichko moje, kolko hora jiveqt bez brak
3.
Кредити
23.09.2013 22:09:25
0
11
Поне няма да им връща 4,5 милки
2.
Питащ
23.09.2013 22:06:43
1
5
Как може да са женени от 2010 година , след като имат двама големи сина ?
1.
ани
23.09.2013 22:04:13
11
5
на първата снимка има вид на интелигентен човек, но в погледа има като от психотрилър, надявам се в МВР да имат добри психолози
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори