×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • В 11 часа днес ще има пресконференция на Емил Кундев - финансово-счетоводен консултант към поморийския манастир "Свети Георги", очаквайте подробности
  • В 10:30 часа днес общинските съветници от БСП Чанко Мирчев и Станимир Баев ще дадат извънредна пресконференция, очаквайте подробности
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Убиецът е изперкал длъжник на „Булбанк“, загубил дома си, хванат е в Сливен


Убиецът е изперкал длъжник на „Булбанк“, загубил дома си, хванат е в Сливен
Убиецът виждал в шефката на бургаския клон виновник за това, че жилището му е изнесено на публична продан. Очаквайте пълни подробности за самоличността на задържания убиец, опитал да се укрие далеч от Бургас
Тема в развитие
Убиецът на банкерката Любомир Симеонов написа писмо от затвора: прочетете го Килърът-билкар се жалвал на президента, прокуратурата и всички институции Препоръчваният от "Булбанк" строител Тодор Атанасов имал общ бизнес с бившия управител на банката в село Бероново Флагман пита: След показния разстрел в Бургас, трябва ли банките да преразгледат политиката си към клиентите? Адвокатът на Симеoнов: Той съжалява, че е убил човек, но не знам дали съжалява, че е убил точно този човек Любомир Симеонов с философско обяснение за убийството на банкерката Убиецът Любомир Симеонов: За да ми даде пари, Булбанк ми натрапи карнобатска фирма Билкарят-убиец имал и втора мишена – бившият шеф на „Булбанк“ в Карнобат Веселин Желев Съпругата на убиеца билкар: Банката го притисна Тъщата на билкаря–убиец: Любо не може да убие никой, не е такъв човек/ВИДЕО/ Билкарят Кольо Цонев: Любо заслужава смъртна присъда, Павлинка беше добър човек! Невърнат дълг от 300 хил.лв. - конкретната причина за убийството на банкерката Погребват убитата банкерка Павлинка Йовчева Билкарят, убил банкерката, бил изнудван? Само във Флагман: Вижте екзекутора на банкерката в Бургас (СНИМКИ) След убийството на Павлинка Йовчева: Бургас "посиня" от полицаи Убиецът на банкерката плачел като малко дете в сливенската полиция Пистолетът Макаров, с който Любомир застреля банковата шефка, е открит в Маздата му Билкарят Любомир Симеонов от сунгурларското с. Черница е задържаният за убийството на банкерката (ОБНОВЕНА) Убиецът е изперкал длъжник на „Булбанк“, загубил дома си, хванат е в Сливен Далеч от Бургас задържаха екзекутора на банковата шефка, стрелял с Макаров (ОБНОВЕНА) Ето шефката в „Булбанк“ Павлинка Йовчева, убита с един куршум в сърцето Първо във Флагман: Застреляната жена - шеф в "Булбанк"-Бургас Убитата жена носела чанта с банкови документи, съседи видели нисък мъж да бяга от мястото Убиха жена в центъра на Бургас (ОБНОВЕНА)
виж още
скрий
23 Септември 2013, Понеделник, 13:34 ч.
Автор: Иван КОЛЕВ, снимка: интернет

Виждал в Йовчева единствен виновник за тежкото му положение

Мъжът, който застреля в сърцето шефката на бургаския клон на „Булбанк“ Павлинка Йовчева е бил клиент на финансовата институция. Той е теглил огромен ипотечен кредит, който престанал да плаща и към момента жилището му е обявено за публична продан. Това съобщиха колеги на Йовчева, ексклузивно за Флагман.бг.

Длъжникът се е подготвял за покушението, тъй като пистолетът и заглушителят са незаконни. До такава степен бил психясъл, че виждал в Йовчева единственият виновник за тежкото му състояние. Веднага след убийството той бяга далеч от Бургас. Арестуван е в Сливен.

Очаквайте още подробности във Флагман.бг.

 


В категории: Крими


8
Коментара
Слънце по морето днес
Слънце по морето днес 26/04/2024, Петък 09:27 0
8
Коментара по темата
8.
Ради
14.03.2014 13:38:57
0
0
Да Възмутени трябва да се пише истината и фактите , а те са следните
1.Отваряме имотният регистър
а)Складова база на "Ветоника "ООД ипотекирана пред "Уникредит Булбанк"АД и пред Банка "ДСК извадени изпълнителни листи за продажба .Първи търг на 04.12.13 без копувачи.
б.) Апартаменти в гр.София к-с "Младост -4" бл.415 и 419 2бр. Изпълнителни листи за продажба .Първи търг на 10.01.14г. без куповачи. с тези имоти е трябвало да покрие ВЕЧЕ ПОЛЗВАНИ ,НО НЕВЪРНАТИ КРЕДИТИ на тези две банки.
Същевремено убиецът е поиска нов ипотечен кредит за 1,5 мил. лева . Интересно с какво ли е щял да го обезпечи .
7.
Соня
12.10.2013 10:46:30
0
0
Да осъждаш деянието на Любомир Симеонов е като да съдиш теле, вкарано на заколение, че не е стояло безропотно,а е блъснало и убило един от колячите си. Не че е хубаво да го убива, но не му е оставена друга възможност да действа цивилизовано.
6.
Възмутена от изперкания журналиста
26.09.2013 14:18:02
0
0
Към журналиста- Човекът си е съвсем нормален - а ти *нарочно ти пиша на ти) си изперкания и психясалия. Половината факти от горенаписаното са невени- ЛС сам се е предал, признал всичко и поел отговорност, не е имал намерение въобще да се крие. Омръзна ми от такава жълта преса, поне говори истината- а това че не можеш да видиш и по надълбоко какво послание прави този човек, какво предизвикателство хвърля към банките и институциите, какво желание има да разкрие порочните механизми- това вече е предмет на повече интелект, . Но от теб като журналист се иска да пишеш истината!
5.
ВЪЗМУТЕНА ОТ ПИСАЧИ-ЖУРНАЛЯ
24.09.2013 11:53:03
0
3
"Мъжът, който застреля в сърцето шефката на бургаския клон на „Булбанк“ Павлинка Йовчева е бил клиент на финансовата институция. Той е теглил огромен ипотечен кредит, който престанал да плаща и към момента жилището му е обявено за публична продан. Това съобщиха колеги на Йовчева, ексклузивно за Флагман.бг." - НАЛИ НЕ МУ Е БИЛ ОТПУСНАТ ТОЗИ ОГРОМЕН КРЕДИТ???!!! НАЛИ ИМЕННО ПО ТАЗИ ПРИЧИНА Е ПОДАЛ ЖАЛБА В ОДВР-Бургас, че Йовчева е създавала спънки на този кредитоискател и тя също е давала обяснение по случая към жалбата на Л. Симеонов - тази информация даде вчера Флагман.бг като цитира информация от ОДВР-Бургас.
"Длъжникът се е подготвял за покушението, тъй като пистолетът и заглушителят са незаконни." - Вие г.н Колев откъде имате информацията, че са незаконни?! Как стигнахе до нея? А Вие г-н Колев защо не си представите, че оръжието може и да е награда - човека все пак е бил военен? "До такава степен бил психясъл, че виждал в Йовчева единственият виновник за тежкото му състояние." Г-н Колев много смело раздавате диагнози и според мен няма смисъл да се води дело - Вие сте на път да го решите - надявам се в следващата статия. "Арестуван е в Сливен" в друга информация на Флагман.бг пише, че се е ПРЕДАЛ и е ПРЕДАЛ И ОРЪЖИЕТО - кое е вярното в случая, г-н Колев. Е, г-н Колев, ЗА ДНЕС ЗАРАБОТИХТЕ ХОНОРАРА СИ ! Достатъчно писания.
4.
хфий
24.09.2013 11:21:32
0
1
Ало, флагман.бг! Какъв последно е килъра УТОЧНЕТЕ СЕ помежду си всички писачи-информатори: клиент на банката; бъдещ кредитоискател, на когото е отказан кредит или изпаднал в неплатежоспособност билкар и следствие това длъжник на банковия клон?!!! И драги пишещи ЗА ВАШЕ СВЕДЕНИЕ - НЕ БАНКАТА Е ТАЗИ КОЯТО ЩЕ РЕШИ ДАЛИ ДА ОТПУСНЕ КРЕДИТ ПО ПРОГРАМА - за да работиш по дадена програма ФИНАНСИРАНЕТО Е ЧРЕЗ БАНКА, НО СЕ ОДОБРЯВА ОТ ДРУГ - А ИМЕННО ОТ ДОНОРА. Когато давате информация е добре да се поограмотите малко. А сега на Вас оставям открит въпроса кой е финансиращия орган по програмата, по която е работил билкаря.
3.
Plamen
23.09.2013 18:57:05
1
0
Kolkoto po - malko - tolkova po - dobre.
2.
true
23.09.2013 16:53:41
0
2
Браво, г-н Колев, притежавате страхотен речник! Бихте ли информирали широката общественост къде сте го придобили, за да внимаваме децата ни да не попаднат там?
1.
TruthSpeaker
23.09.2013 15:29:36
1
12
Много жалко за жената.В никакъв случай не защитавам или оправдавам убиеца,но точно в това ни превръщат банките!!!Той просто е стрелял по грешния човек.Трябвало е да застрвля един от истинските виновници- един без висше,дето обясняваше по медиите,че кризата била само в глава на българите и те били мързеливи!
С малко черно чувство за хумор ще добавя,че ако още шефове на банкови клонове дадат фира по същите причини,банките може и да размислят в кожодерската си политика...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Сглобката невъзможна след изборите? Тома Биков се жалва от ядрено оръжие и от гешефт на Асен Василев Сглобката невъзможна след изборите? Тома Биков се жалва от ядрено оръжие и от гешефт на Асен Василев След изборите изобщо не знаем дали ще разговаряме с ПП-ДБ, каза бургазлията Краката предадоха тази велика българка Краката предадоха тази велика българка Актрисата е закъсала сериозно с краката и не можела да пази равновесие без помощ Росен Желязков станал заложник на ГЕРБ и ДПС, Бориславова заговори за далавера за 8 млрд. лева Росен Желязков станал заложник на ГЕРБ и ДПС, Бориславова заговори за далавера за 8 млрд. лева Тя обяви, че лидерът на ГЕРБ и Пеевски и добави, че след изборите нямало да управляват с него, но с партията на Борисов можело, ако поемат ангажимент за реформи Гала отиде в подкаста на дъщеря си и призна, че е правила секс... Гала отиде в подкаста на дъщеря си и призна, че е правила секс... Не става ясно нито къде се е случило то, нито с кого, но подозренията, естествено, падат върху настоящата й половинка Стефан Как шеф Ангелов се завърна в кухнята на Хелс Китчън Как шеф Ангелов се завърна в кухнята на Хелс Китчън "Не ми се работи, не ми се готви, но това не е концерт пожелание. Важните сте вие. Затова продължаваме", заяви шефът Решават за извънредни мерки и обявяване на епидемия срещу коклюш Решават за извънредни мерки и обявяване на епидемия срещу коклюш Пик на заразените с коклюш се очаква в края на май Добра новина за столичани, метрото ще се разшири с още две станции в "Люлин" Добра новина за столичани, метрото ще се разшири с още две станции в "Люлин" "Метрополитен" обяви конкурс за строител на продължението към Околовръстния път Комисията "Митници" праща доклада си в прокуратурата, убедени са, че се доказало участието на Асен Василев Комисията "Митници" праща доклада си в прокуратурата, убедени са, че се доказало участието на Асен Василев Докладът е изпратен на прокуратурата  Красивата украинка Мария и най-голямата интригантка от "Ергенът" Криси останаха без рози Красивата украинка Мария и най-голямата интригантка от "Ергенът" Криси останаха без рози За сметка на това Екатерина получи две рози - една от срещата си с Алек и втора от вечерта на елиминациите Тя е любимка на шеф Ангелов, но снощи приключи с Хелс Китчън Тя е любимка на шеф Ангелов, но снощи приключи с Хелс Китчън За два месеца ти научи много. Симона, ти си детето чудо на Hells Kitchen. Ти изненада абсолютно всички, каза й шефа 
Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Бойко и тигрите от Бистрица като Лудогорец, насочват се към поредна титла Лидерът на ГЕРБ е капитан на отбора  „Розова луна“ над Флорида „Розова луна“ над Флорида Индианците наричали пълнолунието така, защото съвпадало с цъфтежа на първите пролетни цветя Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Пробив в Красногоровка! Руснаците планират щурм към Ню Йорк и Турецк Бившият офицер от US разузнаването Скот Ритер пък заговори за „военен Шенген“ и за нападение на НАТО срещу Русия Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест Венеция от днес въведе такса "вход", избухна голям протест От днес се заплаща такса в размер на 5 евро за посещение в града между 08:30 и 16:00 ч Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Сблъсъци между полиция и протестиращи във Венеция заради туристическата такса за достъп Част от демонстрантите се опитаха да пробият полицейския кордон в района на площад Пиацале Рома и да влязат в историческата част на Венеция Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Прах от Сахара затвори училища в Турция и предизвика гъста мъгла, иде ли към нас Оранжево-кафяви капки се виждат по стъклата на автомобилите в Анкара. В града духа силен топъл вятър Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Защо не обвинят този пудел, има пачки, пита Николай Денков Аз говорих с Живко Коцев и часовникът му е подарък. Трябвало е да го декларира, но не струва 50 хил. лева. Това е проблем, но не доказва, че той прикрива корупция, смята бившият премиер Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си
Доц. Петър ЧОЛАКОВ, политолог Доц. Петър ЧОЛАКОВ, политолог Смяната на министрите, ясно показва, че има борба на различни интереси в остатъка от Сглобката Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори