×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • След 15 май в Царево и Ахтопол няма да се строи
  • Жълт код за значителни снеговалежи е в сила за 14 окръга на Румъния
  • 64-годишна жена загина при пожар в Сливен
  • Дългът на България за 2023 г. е 23.1% от БВП
  • Започва консервация на постамента на Паметника на съветската армия в София
  • Двама души са ранени при нападение с автомобил в Йерусалим
  • Отбелязваме Международния ден на Земята
  • Разследват смъртта на сърна в Старозагорско
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Билкарят, убил банкерката, бил изнудван?


Билкарят, убил банкерката, бил изнудван?
Симеонов е подал сигнал срещу жертвата в Икономическа полиция.
Тема в развитие
Убиецът на банкерката Любомир Симеонов написа писмо от затвора: прочетете го Килърът-билкар се жалвал на президента, прокуратурата и всички институции Препоръчваният от "Булбанк" строител Тодор Атанасов имал общ бизнес с бившия управител на банката в село Бероново Флагман пита: След показния разстрел в Бургас, трябва ли банките да преразгледат политиката си към клиентите? Адвокатът на Симеoнов: Той съжалява, че е убил човек, но не знам дали съжалява, че е убил точно този човек Любомир Симеонов с философско обяснение за убийството на банкерката Убиецът Любомир Симеонов: За да ми даде пари, Булбанк ми натрапи карнобатска фирма Билкарят-убиец имал и втора мишена – бившият шеф на „Булбанк“ в Карнобат Веселин Желев Съпругата на убиеца билкар: Банката го притисна Тъщата на билкаря–убиец: Любо не може да убие никой, не е такъв човек/ВИДЕО/ Билкарят Кольо Цонев: Любо заслужава смъртна присъда, Павлинка беше добър човек! Невърнат дълг от 300 хил.лв. - конкретната причина за убийството на банкерката Погребват убитата банкерка Павлинка Йовчева Билкарят, убил банкерката, бил изнудван? Само във Флагман: Вижте екзекутора на банкерката в Бургас (СНИМКИ) След убийството на Павлинка Йовчева: Бургас "посиня" от полицаи Убиецът на банкерката плачел като малко дете в сливенската полиция Пистолетът Макаров, с който Любомир застреля банковата шефка, е открит в Маздата му Билкарят Любомир Симеонов от сунгурларското с. Черница е задържаният за убийството на банкерката (ОБНОВЕНА) Убиецът е изперкал длъжник на „Булбанк“, загубил дома си, хванат е в Сливен Далеч от Бургас задържаха екзекутора на банковата шефка, стрелял с Макаров (ОБНОВЕНА) Ето шефката в „Булбанк“ Павлинка Йовчева, убита с един куршум в сърцето Първо във Флагман: Застреляната жена - шеф в "Булбанк"-Бургас Убитата жена носела чанта с банкови документи, съседи видели нисък мъж да бяга от мястото Убиха жена в центъра на Бургас (ОБНОВЕНА)
виж още
скрий
24 Септември 2013, Вторник, 09:28 ч.

Любомир Симеонов искал 1,5 млн. лева кредит, изтича мярката му за задържане
57-годишният Любомир Симеонов, който вчера уби банкерката Павлинка Йовчева в центъра на Бургас, е искал кредит в размер на 1,5 млн. лева. Преди седмица той е подал сигнал срещу жертвата в Икономическа полиция заради отказания му кредит, а според неофициална информация, той е бил изнудван от Йовчева, съобщи Нова телевизия.
Очаква се днес около 11 часа прокуратурата да му повдигне обвинение за убийството и 24-часовата мярка, която изтича, да бъде удължена с прокурорско разпореждане.

В категории: Крими


Флагман.БГ Почина много известна режисьорка Почина много известна режисьорка 23/04/2024, Вторник 12:08 0
6
Коментара по темата
6.
Соня
12.10.2013 10:41:47
0
1
Да осъждаш деянието на Любомир Симеонов е като да съдиш теле, вкарано на заколение, че не е стояло безропотно,а е блъснало и убило един от колячите си. Не че е хубаво да го убива, но не му е оставена друга възможност да действа цивилизовано.
5.
СИС
24.09.2013 21:41:12
2
3
Долни журналя! Как смеете да пишете такива статии за хора, които не познавате! Що за предположения! Нали има следствие, прокуратура! Убиеца е горкия, а убитата е лошата, така ли!?! Как е възможно за публикувате снимки с трупа на горката жена! МЪРШИ СТЕ ВСИЧКИ ГАДНИ ЖЪЛТИ ЖУРНАОЛЯ!!!! ТОВА НЕ Е ЖУРНАЛИСТИКА А МЪРШОЯДСТВО! ХИЕНИ ДОЛНИ!!! А БЕСОВЕ СА НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ОГ МЪРШОЯДЦИТЕ!!!НЕ СМЕЙТЕ ДА ПЕТНИТЕ ИМЕТО НА ГОРКАТА ЖЕНИЦА, ЗАЩОТО ВСИЧКО СЕ ВРЪЩА!!! УТРЕ ВАШИТЕ ТРУПОВЕ ЩЕ СНИМАТ НЯКЪДЕ ДРУГИ МЪРШОЯДИ!!!
4.
KATIA
24.09.2013 10:40:58
2
5
imen me iznudva6 edna Na4eva se kazva6 ako ne se laja v meden rudnik v saveta be6 arxitekt i dokato nei snesoxme ne podpisva6.Posle razbraxme ot drugi xora 4 vzima golemi sumi4ki ama sme podali signal i ve4e j debniat daje ima i o6 xora ,koito gi otkrixme i 6 sadeistvat.
3.
кредитополучател
24.09.2013 10:31:40
5
7
Не ги защитавайте тези банкови СЛУГИ!!! Именно те са лицето на гнусните им, кожодерски и нечовешки политики!!! Много добре знаят на какво ще бъдат подложени хората в последствие, след като подпишат договора за заем - вдигане безпричинно и необосновано на лихвата да небесата....и т.н. и т.н.....НИКАКВА МИЛОСТ , НИКАКВА !!! ДА СЕ ОСЪЗНАВАТ И ОСТАНАЛИТЕ ИМ СЛУЖИТЕЛИ И ДА НАПУСКАТ ТИЯ ДЯВОЛСКИ СТРУКТУРИ!!! НЕ ГИ ЗАЩИТАВАЙТЕ И НЕ ГИ ОНЕВИНЯВАЙТЕ!!!
2.
?
24.09.2013 10:29:55
1
4
Преди години и в ДСК, за да взема кредит ме предупредиха, че трябва да дам 10% от сумата. Тогава работиха - Мария Тихолова, Иванка Славов, Светлана Ковчезлиева, Станко Станков. Отдавна вече не са там, в други банки са . Поведението им беше мазно и безруполно.
1.
Георгиева
24.09.2013 10:23:10
1
9
Никой не подава жалба защото не му отпускат кредит. Това са пълни глупости. Но се сблъсках преди 1 година със следното - мутри се обаждаха на братовчед ми и го заплашваха, че ако не си внесе вноската ще дойдат в селото, ще го намерят и ще го пребият. Тези заплахи направо го психирваха, тъй като има две деца и жена. Незнам защо, но се страхуваше да пусне жалба. Тогава аз лично пуснах от негово име жалба в Полицията, като посочих и номера, от който се обаждаха. Какво мислите стана - ами нищо. Преписката беше прекратена и не намериха мутрите. Е, поне престанаха да се обаждат. Но не знаете най-важното - братовчед ми имаше само едно единсвено задължение - към БУЛБАНК. Вноската му беше 100 лева. А тогава беше нещо закъсал финансово и не беше платил 1 вноска. Ами има си Съд за това, има си съдия-изпълнители, имат си договор, неустойки и т.н. Но явно политиката на банката е друга. Представяте ли си - за 1 вноска, и то от 100 лева, какъв психическо тормоз му упражняваха. Човека беше с изпънати нерви кога и какво може да му се случи. Та си мисля, този човечец, който е имал кредит 300 000 лева и е изпаднал в затруднение - на какво ли е бил подложен, за да му падне пердето и да постъпи по този начин. Защо не се е обърнал към Полицията. О, забравих, всъщност се е обърнал - 2 седмици преди това, но уви. Жалко за човека - така не оправи нито дълга си, нито положението си, нито факта, че Банката наема мутри да й събира вземанията. Отиде си невинна жена, а човечеца ще лежи в Затвора до края на дните си. Казвам невинна, защото тя просто е изпълнявала политиката на Банката, за която работи. Едва ли лично го е изнудвала, но човекът я е възприел като лицето на тази Банка, която го докарва до лудост. Дано поне това се разкрие, а не да ни мажат очите тука, че видите ли пуснал жалба, че не му отпускат кредит и после по същата причина е извършил убийство.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Бургас посреща Лазаровден и Цветница с грандиозна програма Бургас посреща Лазаровден и Цветница с грандиозна програма Над 650 изпълнители ще пеят и танцуват по улиците на морския град, за да го превърнат в истинска цветна столица през уикенда Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ През годините Средна Европейска Класа винаги се е противопоставяла на порочните практики в модела на управление на ГЕРБ и ДПС, се казва в прессъобщение до медиите  Елена Йончева с номинация за евродепутат от ДПС-Благоевград, тя я прие като признание Елена Йончева с номинация за евродепутат от ДПС-Благоевград, тя я прие като признание Благодари на партийната структура Арестуваха журналиста на BIRD Димитър Стоянов за опит за убийство. Насочил пистолет срещу служител на НАП Арестуваха журналиста на BIRD Димитър Стоянов за опит за убийство. Насочил пистолет срещу служител на НАП МВР публикува видеото, в което Стоянов посяга на живота на държавния чиновник Кв. Крайморие ще има свое училище, ще се намира на метри от морето Кв. Крайморие ще има свое училище, ще се намира на метри от морето Днес Общински съвет-Бургас одобри проекта, школото ще е филиал на ОУ „Александър Георгиев – Коджакафалията“   Този певец включи и дъщеря си в майтапчийските си клипове Този певец включи и дъщеря си в майтапчийските си клипове Марияна израсна копие на майка си Щерката на президента показа перфектно тяло в оскъдно облекло Щерката на президента показа перфектно тяло в оскъдно облекло Това е дебютът на Дарина Радева Почина много известна режисьорка Почина много известна режисьорка Опелото ще се състои в събота в храма "Св.Седмочисленици" от 13.30 ч. Левите сили ще се явят раздробени на изборите 2 в 1 Левите сили ще се явят раздробени на изборите 2 в 1 Хитът на последния кметски вот в София Ваня Григорова оглави нова коалиция под името "Солидарна България" Доц. Мирчева оглави Отделението по Кардиология на МБАЛ „Бургасмед“ Доц. Мирчева оглави Отделението по Кардиология на МБАЛ „Бургасмед“ Доц. Мирчева ще осъществява платени консултации към ДКЦ „ Бургасмед ”, а от началото на май ще предоставя и консултации с направление от личен лекар
Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки Осъдиха българин за изнасилване в Лондон Осъдиха българин за изнасилване в Лондон Престъплението било разкрито благодарение на добрата система за видеонаблюдение в британската столица Желанието на Иран да се сдобие с ядрено оръжие било най-голямата заплаха за света Желанието на Иран да се сдобие с ядрено оръжие било най-голямата заплаха за света Израелският президент Ицхак Херцог призова "свободния свят" за общи действия дори и да се бие, ако е нужно
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори