×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Столичният общински съвет прие бюджета на София - над 2,5 млрд. лв.
  • Oт 18 ч. днес до 4 ч. утре се затваря кръстовището от ул. „Индустриална“ с улицата, водеща към Пристанище Бургас – между „Шкода Център Бургас“ и „Ламина“ ООД
  • Полицията в тайландска провинция ще преследва маймуни, които създават проблеми
  • Автошествие на миньори и енергетици в областите Стара Загора и Хасково в петък
  • Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Убиецът Любомир Симеонов: За да ми даде пари, Булбанк ми натрапи карнобатска фирма


Убиецът Любомир Симеонов: За да ми даде пари, Булбанк ми натрапи карнобатска фирма
Всеки, който искал голям кредит от бургаския офис на банката, трябвало да има сключен договор с фирмата на карнобатския бизнесмен Тодор Събев(на снимката)
Тема в развитие
Убиецът на банкерката Любомир Симеонов написа писмо от затвора: прочетете го Килърът-билкар се жалвал на президента, прокуратурата и всички институции Препоръчваният от "Булбанк" строител Тодор Атанасов имал общ бизнес с бившия управител на банката в село Бероново Флагман пита: След показния разстрел в Бургас, трябва ли банките да преразгледат политиката си към клиентите? Адвокатът на Симеoнов: Той съжалява, че е убил човек, но не знам дали съжалява, че е убил точно този човек Любомир Симеонов с философско обяснение за убийството на банкерката Убиецът Любомир Симеонов: За да ми даде пари, Булбанк ми натрапи карнобатска фирма Билкарят-убиец имал и втора мишена – бившият шеф на „Булбанк“ в Карнобат Веселин Желев Съпругата на убиеца билкар: Банката го притисна Тъщата на билкаря–убиец: Любо не може да убие никой, не е такъв човек/ВИДЕО/ Билкарят Кольо Цонев: Любо заслужава смъртна присъда, Павлинка беше добър човек! Невърнат дълг от 300 хил.лв. - конкретната причина за убийството на банкерката Погребват убитата банкерка Павлинка Йовчева Билкарят, убил банкерката, бил изнудван? Само във Флагман: Вижте екзекутора на банкерката в Бургас (СНИМКИ) След убийството на Павлинка Йовчева: Бургас "посиня" от полицаи Убиецът на банкерката плачел като малко дете в сливенската полиция Пистолетът Макаров, с който Любомир застреля банковата шефка, е открит в Маздата му Билкарят Любомир Симеонов от сунгурларското с. Черница е задържаният за убийството на банкерката (ОБНОВЕНА) Убиецът е изперкал длъжник на „Булбанк“, загубил дома си, хванат е в Сливен Далеч от Бургас задържаха екзекутора на банковата шефка, стрелял с Макаров (ОБНОВЕНА) Ето шефката в „Булбанк“ Павлинка Йовчева, убита с един куршум в сърцето Първо във Флагман: Застреляната жена - шеф в "Булбанк"-Бургас Убитата жена носела чанта с банкови документи, съседи видели нисък мъж да бяга от мястото Убиха жена в центъра на Бургас (ОБНОВЕНА)
виж още
скрий
25 Септември 2013, Сряда, 11:44 ч.
Автор: Флагман.бг, снимка: архив Флагман

Бизнесменът директно посочва имената на банкерите, които са го изнудвали

Любомир Симеонов, който в понеделник екзекутира банкерката Павлина Йовчева, се оплаква, че дълго време бил изнудват от шефове на различни управленски позиции в „Булбанк“. Той твърди това в сигнал до председателя на Арбитражния съд при БСК Огнян Герджиков. В жалбата си, подадена на 11 март т.г., Симеонов обяснява как му се налагало да тегли кредит, за да финансира европейски проект на стойност 2,2 млн.лв.. В процеса на кандидатстване обаче ръководни фактори във финансовата институция го натискали да избере точно определени фирми за строителство и надзор. Дали му да разбере, че ако не изпълни техните указания, кредит няма да получи, жалва се Симеонов.

„През ноември 2011 г.тогавашният директор на Уникредит Булбанк в Карнобат Веселин Желев на три пъти идва при мен, за да ми оказва натиск да сменя избраната от мен строителна компания с посочена от него - „Партньори-АТ“ ЕООД, регистрирана в Карнобат. На 8 май 2012 и Павлина Йовчева ми казва, че трябва да помисля за смяна на строителната компания и фирмата за строителен надзор. До края на същия месец и следващият директор на УКБ Таня Колева, както и мениджърът на „Бизнес клиенти” Христина Кацарова, ми поставиха същото условие: „Любо, нищо няма да направим, докато не смениш строителя с „Партньори – АТ” ЕООД“. След моя отказ да сменя строителната компания ми бе отказано финансиране на проекта и ми бе заявено от Димитър Пенков, старши мениджър в централата на УКБ, че до две години фирмата ми ще бъде заличена от регистрите”, пише в жалбата си до Герджиков Любомир Симеонов.

Идентични са сигналите, които е изпратил в Икономическа полиция, прокуратурата и БНБ. В тях той изрежда имената на лица, за които твърди, че са свидетели на разговорите му с представители на банката.

Симеонов сам проучва, че голяма част от ремонтите на филиалите на банката в региона се извършват от споменатото дружество„Партньори-АТ“ ЕООД. Убиецът изрежда имената на няколко фирми, получили финансиране от банката. Общото между тях е, че са избрали за строител карнобатската компания. Всички те според него са с много по-малък оборот и „незначителна дейност“.

След като залива институциите с жалби, срещу Симеонов следва нов удар - в началото на тази година обслужващата банка вписва в кредитния регистър дружеството му „Ветоника” като губещо и некоректно. „Целта на това действие на УКБ е да не се финансира дружеството ми от други банки и да се доведе до фалит”, констатира Любомир Симеонов.

Бившият военен директно посочва виновните според него служители – директорът на дребно кредитиране в УКБ-Бургас Павлинка Йовчева, Веселин Желев, бивш шеф на клона в Карнобат, Станка Атанасова, регионален риск-менидкър на банката в Бургас, Таня Колева, настоящ управител на филиала в Карнобат, както и Екатерина Кирилова от централана на финансовата институция.

Споменатата от Симеонов фирма - „Партньори-АТ“ ЕООД е регистрирана в Карнобат, на ул.“Бачо Киро“ 6, показва проверка на „Флагман“. Капиталът й е еднолична собственост на строителния предприемач Тодор Атанасов. Компанията му в последните години печели дузина обществени поръчки в Община Айтос и на социалното министерство.

 Цялата хронология на конфликта вижте в жалбата на Любомир Симеонов - тук


В категории: Крими


Флагман.БГ Парното в Пловдив поскъпва с 13% от 1 юли Парното в Пловдив поскъпва с 13% от 1 юли 28/03/2024, Четвъртък 16:20 0
Сашка Васева прогледна
Сашка Васева прогледна 28/03/2024, Четвъртък 16:06 0
Флагман.БГ Рокада по високите етажи на Митниците Рокада по високите етажи на Митниците 28/03/2024, Четвъртък 15:20 2
28
Коментара по темата
28.
Рам
03.07.2014 15:40:09
0
3
До коментар 18 УЖ КОМПЕТЕНТНИЯ
Не му е трябвало да сменя банката в Договор 02/123/ 0607 на Убиеца Симеонов с Разплащателна агенция на ДФЗ ,като обслужваща и получаваща парите от безвъзмезната помощ е вписана от самия Симеонов БАНКА ДЪРЖАВНА СПЕСТОВНА КАСА. Много ми е интересно как са го изнудвали служителите от УКБ след като са нямали никакво отношение към проекта?
27.
.....
05.03.2014 09:26:54
0
3
Е, радвам се на хора, които четат, учат и разбират - дискусията е интересна, но като че малко хора са вникнали в същността на проблема. И 26 е напълно прав. Ама колко от тия, които коментират тук, са прочели условията по м.123? Като че са малко?......
26.
рам
22.02.2014 22:43:16
0
3
Браво 21
Случая е единтичен.
Убиецът Симеонов по собствените му признания е платил на консултанта фирма "ДСК Булпроджект "ООД ,която е 100% собственост на Банка ДСК 150 хил . лева ,но самата банка му отказва поради някаква причина финансиране. Така Симеонов се отзовава в "Уникредит Булбанк"АД.
Абсолютно прав си , че по мярка 123 на програмата "Добавяне на стойност към земеделски и горски продукти" няма ограничение да не се променят изпълнители , доставчици или банки съгласно т.4.1 и т.4.2 .
Нещо повече , фонда има договори с девет банки за финансиране. Така ,че убиеца Симеонов ни праща за зелен хайвер с твърденията си ,че изпаднал в положение на безизходица и ,че не е можел да смени строителната фирма защото е щял да наруши договора с МЗХ или да изгуби финансирането.
Сега към "Флагман". Проверете какво сте писали самите вие в края на 2010 и началото на 2011год. за любимата строителна фирма на убиеца "Топстрой Декор"ООД и злоупотребите с Еврофондовете. Ако паметта Ви е къса проверете за дело от 24.01.2014 год. срещу лицето Евгени Добрев Петков отново за съмнения за злоупотреби с Еврофондовете.
25.
Един
14.10.2013 17:08:30
1
2
Не може да отнемаш живот, който ти сам не си създал. Никой не ти е дал това право. Но от друга страна, защо Вие от Флагман не "задълбаете" темата. Ако ви стиска разбира се. Много е лесно да сочиш с пръст и да казваш - този е прав, този е виновен. Кой ви е дал това право? И вие за какво сте? За какво е този сайт в такъв случай? Един убил, втори откраднал, оооо голяма новина - ама нали това са нашите бащи, майки, деца. Затова България си е не трети ами пети свят.
24.
Соня
12.10.2013 10:26:31
5
2
Да осъждаш деянието на Любомир Симеонов е като да съдиш теле, вкарано на заколение, че не е стояло безропотно,а е блъснало и убило един от колячите си. Не че е хубаво да го убива, но не му е оставена друга възможност да действа цивилизовано.
23.
друга гледна точка
30.09.2013 19:43:58
0
0
до 22
шеф на борда на директорите, щоооо
ти от кога си в затвора за убийство?
22.
Ohubohu
29.09.2013 23:15:47
0
0
До № 10 - Ти откога работиш в Уникредит? И на каква позиция си?
21.
друга гледна точка
27.09.2013 19:31:10
2
1
До абсолюгно компетентния 18
Извинявайр но тук мога да те поправя, защото знам нещата от да кажем личен опит - Баща ми има одобрен проект по тази мярка. От една година работи по него. Още не си е получил субсидията, макар че проекта е завършен, но до месец това ще стане. Проблема беще първо, че "консултанта" трърдеше , че след като се спечели проекта всяка банка ще се надпреварва да предлага кредити. Да ама не. Той си прибра комисионната рабзирасе при подписване на договора. Баща ми първоначално работеше с ДСК, откъдето бяха обещали, че ще дадат кредит. Но когато опря до одобретние, нещата се промениха - не харесаха годините му и обезпечението, което предложи. Отказаха кредита и предложиха друг, неприемлив вариант. Той се притесни и отиде в Уникредит. Оттам одобриха кредита. Вярно, наложи ксе да се правят промени по договора - чрез анекс за смяна на сметката за получаване на субсидията. И толкова. В момента се бави, защото прави промени по довършителните работи и други подобни. А, между другото, попита дали може да смени един от доставчиците и му бе отговорено от фонда че може. Така че всичко става когато човек е търпелив и с целия си разсъдък. Не казвам че няма далавери - сигурно някъде има - при банкерите консултантите и т.н. Но затова има банки колкото искаш и не е нужно да умират хора. Мир на праха на горката жена!
20.
minko apa6aaaaaaaa
27.09.2013 19:17:17
2
1
Abe bat Lubo drugite gadove za6to gi ostavi da jiveeqt bre ,trqbva6e cqlata grupa da o4isti6. BRAVOOOOO POKLON TI PRAVQ SAMO TAKA NA ZABRAVILITE SE DERIBEI!!!
19.
дзифт
27.09.2013 08:18:20
5
2
До тези които защитават банките и съответно банкови служители!-кон да ви го натресе!!!Гадове и кръвопийци!Това важи за всички банки в Бг.а за тази ще добавя,че Муамар Кадафи имаше акции за около5-10%на Уникредит в Италия.!!!Т.е.бивш голям акционер.Така че внимавайте много,ама много с Уникредит!!!
18.
ДО друга гледна точка
27.09.2013 02:08:18
2
3
ДО АБСОЛЮТНО НЕКОМПЕТЕНТНИЯ НОМЕР 10!!!
Говорим за мярка 123 "Добавяне на стойност към земеделски и горски продукти"
Там финансирането е до 50% от общите допустими разходи.Останалата част,човека е написал че ще осигури с кредит от конкретната банка.След като е спечелил проекта, сам/а си дай обяснение,дали банката не е гарантирала пред ДФЗ (Държавен фонд земеделие),че ще осигури липсващата сума.
А проекта е спечелен и НЕ МОЖЕ ДА СЕ ПРОМЕНЯ,което води до простата,но за теб много сложна логика,че БАНКАТА СИ ОСТАВА ТАЗИ КОЯТО Е НАПИСАНА В ПРОЕКТА.
Мир на праха на жената,жалко за пропиления живот на убиеца,но абсолютно го подкрепям,това е пътя да се изкорени БЮРОКРАЦИЯТА И ШУРОБАДЖАНАЩИНАТА в нашата България.
17.
Realnost
26.09.2013 16:02:57
2
1
Финансови проблеми и задължения към кредитни институции са най-вероятната ...... Прав сте,но мисля,че човекът просто е откачил.Когато хората ограбват банки - отиват в затвора !

Когато банките ограбват хората - получават бонуси, имидж и възможност висшите им чиновници да поучават от медиите ! КАК БАНКИТЕ НИ ОГРАБВАТ И ЗАЩО 5и ДОКОГА НИЕ ЩЕ МЪЛЧИМ? ..
16.
карнобатлия
26.09.2013 11:24:15
3
14
не мисля че е нагласено всичко което се пише. Всеки в Карнобат бе свидетел докато бе управител В.Желев как Партньори всяка сутрин си пиеха кафето в офиса му в банката.Еми време е да се спрат
15.
анонимен
26.09.2013 11:10:36
3
7
Всеки пише и упреква Йовчева! Но не мислите ли, че всичко е прекалено нагласено? Жената си отиде от този свят и никой не може да чуе нейната версия. Как един външен човек знае всички имена и длъжности на тези служители? Това е нагласено. Коя банка ще даде кредит на лице с Съдебни вземания? Защо като, не са го чули не се е обърнал към медиите за гласност? Тя беше прям човек и това доведе до нейния фатален край.
14.
conko
26.09.2013 09:40:02
2
2
az vse pak nevidqh komentar ot levon za slu4aq!4uvstva li se vinoven za slu4iloto se sled kato nare4e klientite si nekadarnici i ne6tastnici po televiziqta v sa6tiq den i 4as na obiistvoto!kade e gospodin 4ere6kata na tortata sega molq flagman za intervio s gospodina vse pak negovi publi4ni izqvleniq podtikvaha horata kam samoobiistvo i to stana obiistvo!na koi gospodin levon razdade krediti i sega 4rez destabilizaciq iska da zalichi sa6tite-o4evidno obieca ne e ot polu4ilite zaem
13.
Гочо
26.09.2013 09:23:36
3
11
Триста хиляди лева не са изобщо някаква крупна сума за един бизнес, а за една банка това са жълти стотинки.
Според представените ни факти (от медии) служители от банката са гледали да си допълнителен кеш чрез насочването му към "определена фирма". Това е България, всеки гледа да изклати другия.
Човекът писал жалби, но реакция нула.
Сега в пандиза трябва да влязнат и служителите които са го рекетирали.
12.
Боби
26.09.2013 09:09:46
2
10
Вчера Уникредит, утре ДСК, следват Райфайзен, Пощенска, БАКБ, Корпоративна и все останали кръвопийци
МАМИЦАТА ИМ
11.
някой друг
26.09.2013 08:58:36
4
7
подкрепям изцяло поста по-долу и другата гледна точка. Познавах г-жа Йовчева и единственото, което мога да кажа е, че си отиде един невероятен човек и най-вече професионалист. За мен тези твърдения на убиеца са плод на болния му мозък и начина по който той приема нещата, а не непременно истината.
Поклон пред паметта на г-жа Йовчева!
10.
друга гледна точка
25.09.2013 23:57:55
12
6
Хора, не мислите ли че това е прекалено нагласено, прекалено добре обмислено и прекалено медийно подкрепено, за да е дело на един човек. За три дни един фалирал бизнесмен си осигури адвокат и медиен комфорт, перфектно изградена защита. Според мен това е една чудовищна манипулация. Къде се пропуква историята? Първо - коя банка ще отпусне кредит на бизнесмен със съдебен кредит за 300000 лева. Който е кандидатствал за кредит знае какво е цкр. второ - това че този има одобрен проект по 123 мярка не му осигурява кредит - нееее, това изобщо не е достатъчно. и трето - ако е толкова добър бизнесмен защо не е отишъл в друга банка - та банките се избиват за клиенти. ѝхора осъзнайте се - кои има изгода от рухването на банковата система в българия. Винаги ще се намери фалирал човек, който срещу пари да извърши всичко. и винаги ще се намери подходящата жертва за да бъде принесена в жертва в полза на плана.
Дано душата на тази жена намери покой! За нас покой няма да има.
9.
аз
25.09.2013 21:42:20
5
10
Само две думи.Жената беше много свястна и почтена.Съболезнования на семейството и мир на праха и.Има хора които я обичат и никога няма да я забравят.
8.
Realnost
25.09.2013 20:04:32
0
19
Финансови проблеми и задължения към кредитни институции са най-вероятната ...... Прав сте,но мисля,че човекът просто е откачил.Когато хората ограбват банки - отиват в затвора !

Когато банките ограбват хората - получават бонуси, имидж и възможност висшите им чиновници да поучават от медиите ! КАК БАНКИТЕ НИ ОГРАБВАТ И ЗАЩО 5и ДОКОГА НИЕ ЩЕ МЪЛЧИМ? ..
7.
Realnost
25.09.2013 20:03:05
4
6
Финансови проблеми и задължения към кредитни институции са най-вероятната ...... Прав сте,но мисля,че човекът просто е откачил.Когато хората ограбват банки - отиват в затвора !
6.
Дедо сЧук
25.09.2013 18:35:12
0
7
Абе крадци недни поне напишете от кой сте крали цялото инфо, а не да го представяте за ваше. Отваряш документа и виждаш знак на сайта който пръв пусна огромен материал още вчера, а вие дори не го цитирате.

http://www.faktor.bg/obshtestvo/petak-13/12772-samo-vav-faktor-bg-razstrelyanata-v-burgas-bankerka-iznudvala-ubietza-si.html
5.
чайка
25.09.2013 18:05:05
8
4
Не изключвам да е имало някакво насочване кой да е изпълнителя. Обаче погледнете от друга ъгъл, банката отпуска милиони тя няма гаранции ,че ще си върне поне парите от главницата. Може би в такива случаи да отпуска големи рискови заеми под условие. Една ли става въпрос за лоби по скоро банката държи да е сигурна в изпълнението и в това, че поне част от парите ще и се върнат.
4.
ASD
25.09.2013 16:44:38
3
5
toi trqbvashe da vleze v bankata i da gi razstrelq vsi4ki mamicata im БУЛБАНК
3.
До Флагман
25.09.2013 14:47:15
0
32
Разбийте ги с едно хубаво журналистическо разследване . Тези служители, фирми, директори всичко е свързано с лични интереси и комисиони ...В, Желев е бивш директор-няма бивши ченгета и Вие знаете . Проверете къде Партньори имат построени къщи за отдих - в двора на Желев , как Павлинка избра Партньори да ремонтират сградата на Александровска, и на други места .
2.
Рейса
25.09.2013 13:43:46
0
26
Държавата се намесва само ако има интерес и то в нейна полза, а иначе да виждаш нещо друго да се случва?
1.
koko
25.09.2013 13:16:53
3
48
Ако наистина е така,в което не се съмнявам,на човека му е писнало да го размотават и да го рекетират и е взел крайни мерки.Но ми се струва че над банката има отворен бая голям чадър за да могат да си правят далаверите.И май крайно време е държавата да се намеси .
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Сашка Васева прогледна Сашка Васева прогледна Тя вече различава хора и цветове Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Горица Кожарева е най-вероятният служебен премиер Тя е зам.-председател на Сметната палата Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Любовните афери на Гонзо – милионерши, силиконки и фолк диви Сред най-известните му завоевания са манекенката Цеци Красимирова и модела на Плейбой Светлана Василева С Фонда за развитие на летището днес Поморие постигна целта „Зимна дестинация Южно Черноморие" С Фонда за развитие на летището днес Поморие постигна целта „Зимна дестинация Южно Черноморие" Благодаря на колегите кметове по общини и на Общинсктие съвети, че подкрепят тази идея и са единни, защото това вече има ефект, каза кметът на Поморие Иван Алексиев Рокада по високите етажи на Митниците Рокада по високите етажи на Митниците „Митница София“ е с нов директор Бургас и Камено пред екопроблем заради стара технология за пиролиза на нефтени утайки Бургас и Камено пред екопроблем заради стара технология за пиролиза на нефтени утайки Предстои обществено обсъждане в двете населени места в началото на април Похвално! Ученичка от музикалното училище в Бургас намери и предаде на полицията голяма сума пари Похвално! Ученичка от музикалното училище в Бургас намери и предаде на полицията голяма сума пари За да получи изгубените средства, собственикът трябва да назове стойността и да каже в какво са носени банкнотите ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против ГЕРБ искат назначения в регулаторите веднага, макар че отиваме на избори - ПП-ДБ са против Кирил Петков настоя президентът да побърза с консултациите за служебното правителство, за да може изборите да са "2 в 1" Той беше най-страховития еничар, а сега едва ходи след смъртта на жена си Той беше най-страховития еничар, а сега едва ходи след смъртта на жена си Йосиф Сърчаджиев не може да се грижи пълноценно за себе си Борисов не дава Желязков и Главчев за служебни премиери, не държи на избори "2 в 1" Борисов не дава Желязков и Главчев за служебни премиери, не държи на избори "2 в 1" В ГЕРБ се страхували МВР да не бъде овладяно от ПП-ДБ, защото те правели незаконни арести
Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) Руският журналист Антон Хардин: От касапницата в „Крокус“ мирише на тайните служби (видео, български субтитри) „Това е видимото начало на криза, каквато Русия все още не е преживявала“, твърди проф. Валерий Салавей Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Спипаният с дрога за 1,5 млн.лева в Бургас мълчи, за да не стане храна на рибите Очевидно е, че Георги Господинов е на ниско ниво в наркоканала Това е новият биткойн Това е новият биткойн Kaĸaoтo зa пъpви път в иcтopиятa нaдxвъpли 10 000 дoлapa зa тoн Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Ден е за преклонение. Поморие почете паметта на тракийските бежанци и на войните, паднали край Одрин Известна още като Ден на Тракия, тази дата не е само част от българския културно-исторически календар, но е и ден за преклонение, почит и памет
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори