×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Препоръчваният от "Булбанк" строител Тодор Атанасов имал общ бизнес с бившия управител на банката в село Бероново


Препоръчваният от "Булбанк" строител Тодор Атанасов имал общ бизнес с бившия управител на банката в село Бероново
Мастита и солидна фирма, рекомендирана от Булбанк за партньор на европроекта на Симеонов, се намира в окаяно тоталитарно блокче в Карнобат
Тема в развитие
Убиецът на банкерката Любомир Симеонов написа писмо от затвора: прочетете го Килърът-билкар се жалвал на президента, прокуратурата и всички институции Препоръчваният от "Булбанк" строител Тодор Атанасов имал общ бизнес с бившия управител на банката в село Бероново Флагман пита: След показния разстрел в Бургас, трябва ли банките да преразгледат политиката си към клиентите? Адвокатът на Симеoнов: Той съжалява, че е убил човек, но не знам дали съжалява, че е убил точно този човек Любомир Симеонов с философско обяснение за убийството на банкерката Убиецът Любомир Симеонов: За да ми даде пари, Булбанк ми натрапи карнобатска фирма Билкарят-убиец имал и втора мишена – бившият шеф на „Булбанк“ в Карнобат Веселин Желев Съпругата на убиеца билкар: Банката го притисна Тъщата на билкаря–убиец: Любо не може да убие никой, не е такъв човек/ВИДЕО/ Билкарят Кольо Цонев: Любо заслужава смъртна присъда, Павлинка беше добър човек! Невърнат дълг от 300 хил.лв. - конкретната причина за убийството на банкерката Погребват убитата банкерка Павлинка Йовчева Билкарят, убил банкерката, бил изнудван? Само във Флагман: Вижте екзекутора на банкерката в Бургас (СНИМКИ) След убийството на Павлинка Йовчева: Бургас "посиня" от полицаи Убиецът на банкерката плачел като малко дете в сливенската полиция Пистолетът Макаров, с който Любомир застреля банковата шефка, е открит в Маздата му Билкарят Любомир Симеонов от сунгурларското с. Черница е задържаният за убийството на банкерката (ОБНОВЕНА) Убиецът е изперкал длъжник на „Булбанк“, загубил дома си, хванат е в Сливен Далеч от Бургас задържаха екзекутора на банковата шефка, стрелял с Макаров (ОБНОВЕНА) Ето шефката в „Булбанк“ Павлинка Йовчева, убита с един куршум в сърцето Първо във Флагман: Застреляната жена - шеф в "Булбанк"-Бургас Убитата жена носела чанта с банкови документи, съседи видели нисък мъж да бяга от мястото Убиха жена в центъра на Бургас (ОБНОВЕНА)
виж още
скрий
26 Септември 2013, Четвъртък, 13:28 ч.
Автор: Флагман.бг, снимки Катя КАСАБОВА

Изчезнаха карнобатските мишени на екзекутора Любомир Симеонов

Репортер на Флагман.бг се опита днес да открие трите мишени на арестувания бизнесмен Любомир Симеонов, които той смятал да отстреля в деня след екзекуцията на регионалната шефка на Булбанк АД Павлинка Йовчева. Това са управителката на карнобатския клон на банката Таня Колева, бившият управител на клона Веселин Желев – сега пенсионер, както и управителят на пробутваната от финансовата институция фирма за партньор в европроекта на Симеонов – „Партньори ТА” ЕООД.

Маститата и солидна строителна фирма, за която стана ясно от документите на Симеонов, разпространени до компетентните органи преди фаталния понеделник, се оказа на твърде странно място. Наш репортер я откри на 3-тия етаж в малко жилищно блокче от тоталитарно време. Във входа на това блокче може да се проникне само през заден двор на ул. „Карнобатска комуна” 1А. Вратата на апартамента отвори непознат мъж, който заяви, че Атанасов днес не е идвал на работното си място и не знаел къде се намира.


Управителката на карнобатския клон Таня Колева днес се врътнала за кратко сутринта и изчезнала, прави впечатление луксът в офиса, намиращ се до самото кметство


Същата е съдбата и на управителката на карнобатския клон на „Булбанк” Таня Колева. Нея също я няма на работното й място. Служителите твърдяха, че сутринта се мярнала за малко, след което никой повече не я е виждал. Клонът на финансовата институция в Карнобат се намира до самото кметство и е много луксозно изпълнение. Според разкритията на Симеонов офисите в Карнобат и в Бургас на главната улица „Александровска” били ремонтирани и обзаведени именно от фирмата „Партньори Та” на Тодор Атанасов. Топлата му връзка с банката прозира и от още едно странно партньорство – между бившия управител Веселин Желев и Тодор Атанасов. Атанасов бил изпълнител на няколко луксозни туристически къщи върху дворното място на Желев в родното му село Бероново.

Наш репортер видя още, че две коли от централата на „Булбанк” от снощи се намират на служебния паркинг в Бургас, четирима столични експерти са започнали ревизия на регионалния клон.


В категории: Разследване


18
Коментара
18
Коментара по темата
18.
mafiq
01.12.2013 20:00:00
3
0
partnori firma na mangal podloga na besko jelev karnobatska mafiq nqma darjava koi da gi sadi elate ot dans da vidite tova grad4e kakvo stava
17.
Соня
12.10.2013 10:34:03
0
2
Да осъждаш деянието на Любомир Симеонов е като да съдиш теле, вкарано на заколение, че не е стояло безропотно,а е блъснало и убило един от колячите си. Не че е хубаво да го убива, но не му е оставена друга възможност да действа цивилизовано.
16.
ХХ
30.09.2013 21:02:39
1
6
Смъртта чрез разстрел стана най-евтиното шоу в България .Да се застреля човек на улицата вече е нещо като да участваш в риалити . Но тука нещата стоят по друг начин .Йовчева е институцията Булбанк . Симеонов е един от многото прецакани от системата . Затова хората са на страната на Симеонов. Зад Булбанк стоят все отрицателни герои от новото време ,компрометирани и антипопулярни. След подаръка който направи Костов на жабарите , парашутиста Хампарцумян, сложените от държавна сигурност "капацитети"и техните протежета Булбанк се превърна в гише за обслужване на италианската икономика.За българския клиент-гражданин или бизнес , на банката не и пука. Стига да се извличат максимални лихви ,вече прикрити в ГРР-та които да се инвестират в спасяването на чужда икономика. Симеонов е сгрешил банката . Просто човека е бил хванат в капана на Желев в Карнобат, респективно промотиран към Йовчева в Бургас, обслужван в Сунгурларе, вероятно там му е било предложено да му се води счетоводство от счетоводителката управител в офиса . Предложен му е целия комфортен капан на обслужване , толкова ,колкото е дължината на полата на протежето на Йовчева в Карнобат -Таня Колева. И капана е задействан .Всичко останало е фон на картината - връзките Партньори и общия им бизнес с Желев, с кмета на Общината, Живка Колева, Таня Колева и други кифли , .. За 10 години в бизнеса вероятно Симеонов е внесъл толкова лихви и такси,с които са покрити годишните тиймбилдинги на офис Карнобат и Сунгурларе . И като човек на честта и пагона не е очаквал , че насреща ще получи обещания все едно казани от лека жена. Това е логичен завършек на нечистите отношения на Булбанк към клиента . И затова хора като Симеонов и постъпките им ще срещат симпатия и одобрение в социалните мрежи. Това е образа на съвременния Робин Худ Сещам се и за Жоро Милионера .... В човешки план жалко за жертвата ,жалко и за екзекутора. Все пропилени животи. Но какво струва в днешно време един живот ? Нищо, Симеонов е гръмнал в системата.
15.
revizor
28.09.2013 12:05:37
4
5
http://www.bgdnes.bg/Article.asp?Id=2318754
Я ПРОЧЕТЕТЕ НА ТОЗИ САЙТ КАКВО ПИШЕ ЗА ЧОВЕКА "ОТ И ЗА НАРОДА!!!!"
УБИ ЧОВЕКА И СЕ СКРИ ДА ГО ПАЗЯТ В АРЕСТА БЕЗПЛАТНО!
ПАРИТЕ И ЛУКСОЗНИЯ ЖИВОТ НА КРЕДИТ СВЪРШИХА И УБИТАТА СТАНА ВИНОВНА ЗА ВСИЧКИТЕ МУ НЕСГОДИ. ЖАЛКО ЗА НЕВИННАТА ЖЕНА,НЕКА ТОЗИ ТЪПАК ИЗГНИЕ В ЗАТВОРА. ПРОЧЕТЕТЕ И ТУК ИНТЕРЕСНИТЕ НЕЩА ЗА ТОЗИ ГЕРОЙ НА НАШЕТО ВРЕМЕ.BGNEWS
14.
карнобатлия
27.09.2013 17:35:12
1
5
Естествено ,че Игнатов цоца пари от фирмата Партньдри през работно време ТЕ ВСИЧКИ КОИТО РАБОТЯТ В ОБЩИНАТА ГО ПРАВЯТ ,ЗАЩОТО РИБАТА МИРИШИ ОТ ГЛАВАТА НА "КМЕТА".Това е съвсем началото.
13.
www
27.09.2013 17:31:37
0
6
Еба се какви офиси има Булбанк в тези смърдящи "села"та такива няма в останалите части на страната,явно всичко е навързано.
12.
bivsh karnobatliq
27.09.2013 16:23:55
2
3
До 6:Възможно е фирмата да е на Общината, защото гледам общинския Игнатов е технически р-л на "Партньори ТА" и то в работно време.
11.
bivsh karnobatliq
27.09.2013 16:23:54
1
5
До 6:Възможно е фирмата да е на Общината, защото гледам общинския Игнатов е технически р-л на "Партньори ТА" и то в работно време.
10.
izi
27.09.2013 15:11:39
1
8
А какво да кажем за шефката на Булбанк Сунгурларе като е превърнала офиса на банката в частна счетоводна кантора.
9.
Мунчо
27.09.2013 13:03:37
0
3
Хърмърпръцумян е глътнал стръвта. Проява на глупост от негова страна, но това е нивото му. Макар че уж е инженер-химик. Проблемът е много сериозен.
Първо – приватизацията при Костов е най-големият грабеж в историята на България – от 1300 години, та и преди това. Никога няма да има давност.
Второ – Хъмпи е дясната ръка на Костов, американски агент, водещ антируска политика. Това е много по-страшно от първото в краткосрочен план. Преди години бях в Москва, когато Костов забрани руски самолети да летят над България. Руснаците бяха шокирани и хора от Думата изказваха възмущението си пред мен – обясниха ми, че тази политическа каста влиза в червения компютър и започват да вземат мерки срещу България. Почна се газовата война…Москва не прощава такива безмислени обиди, особено ако са от страната на напълно изолирани и мразени от народа си креатури – като Хъмпи например.
Обратно, те уважават истинските политици , защитаващи интересите на страната си – както Манерхайм и финландците. Независимо, че са воювали срещу СССР, Сталин ги разбира и не предприема нищо срещу тях след Втората светона война…
8.
user
27.09.2013 00:32:42
12
14
Какво ви става, бе хора?! Този уби от упор жена нечия майка, съпруга, дъщеря... Този е убиец по дяволите, Утре може да реши, че и някой друг заслужава да умре, ами ако е ваш близък?!
Извратихме се тотално - един убиец приемате за герой, един побъркан садист, който застреля беззащитна жена на улицата...
7.
Фирма Булбанк
26.09.2013 19:25:22
2
25
Човека е подавал жалби до полиция и прокуратура. Къде са били скрити жалбите му и от кого???

Къде е онова лайно, шефа на полицията в Бургас, Милен Димитров, да даде обяснение с кой прокурор е крил жалбите пак.

Бургаската полиция освен по нареждане от София или от Валентин Златев (ЛукОйл) нищо не правят за хората. Разни ПР акции и натискане на хора които не си плащат.

лайнари.
6.
карнобатлия
26.09.2013 17:03:13
4
17
Фирма Партньори-карнобат е "общинската "фирма на кмета на карнобат,поръчките и процентите са едно цяло ПОПИТАЙТЕ ГОШКО-КМЕТА???????
5.
revizor
26.09.2013 16:39:30
9
5
tozi kakto e tragnal da ubiva 6e da e nqkoi nezaloven ot bandata na kilarite-6o ne kaje vsi4ko pri nego dali e bilo 4estno i prozra4no,koi znae kolko du6i e izgoril , i kolko li e mamil darjavata s skriti oboroti ,osigorovki i zaplati pod masata
4.
revizor
26.09.2013 16:23:39
8
9
pusnete 4ovek koito iska da ubiva i spete spokoini,6o ne iz4akate vsi4ko da se dokaje i togava gi opravete horata .kato e tolkova 4esten za6o ubiva zaradi pari-svar6il e kreditniqt jivot moje bi
3.
ревизор
26.09.2013 15:44:53
1
20
Корупционни схеми в банки се откриват лесно. Друг е въпроса, че даже и да се установят такива, самите банки ги потулват заради репутацията си.
Каквото било-било.
2.
бургазлия
26.09.2013 15:20:31
3
28
Да му мислят банките,които превръщат хората в роби и балами и играят игрички с прииближени фирми.винаги лудите решават в такова смутно време-те правят и революциите
1.
eeeee
26.09.2013 14:51:16
24
11
Стига де, то сега какво стана убиецът ще го изкарат герой и абсолютно невинен. ЗАСТРЕЛЯЛ Е ЖИВО ЧОВЕШКО СЪЩЕСТВО, колкото и долно и прочие да е то (недоказано, но възможно). Повече от 12 години няма да получи, но жив ли си е жив е, а жената я няма.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Обединителна фигура застана начело на БСП в Бургас Обединителна фигура застана начело на БСП в Бургас Паруш Парушев получи подкрепата на днешната общинска конференция  Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачите им в Бургас Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачите им в Бургас „Левицата“ и „Център“ на Васил Божков са с най-големи шансове да преминат 4-процентовата бариера, убеден е проф. Александър Маринов Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" От Агенция „Пътна инфраструктура” преди дни представиха проект за евентуално изграждане на кръгово движение в участъка Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Целим чрез спорт да удължим сезона в крилата му – април-май и септември-октомври, каза кметът Тихомир Янакиев Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Поведението на Чоткин е абсурдно - не е подходящо за възрастен човек Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Предложението е шофьорите да плащат за обезщетенията за увредено имущество и пострадали хора, ако катастрофата е станали след превишаване на разрешената скорост в населено място с повече от 50 км/ч Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Нашите политики бяха изключени напълно, подчерта той Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Според непотвърдени данни проверката е за алкохол и наркотици Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Ямболският бизнесмен е приет по спешност в болница преди няколко дни Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Над 1 милиард лева е загубила българската икономика само за година
Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Генералният консул допълни, че причините все още се разследват Той още не може да повярва, че е министър Той още не може да повярва, че е министър Не мога да свикна с обръщението "господин министър", призна Евтим Милошев Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Оказа се, че Киара е тренирала художествена гимнастика в националния отбор на България Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Обвинението срещу Начо е преквалифицирано  Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Според него прокуратурата трябва да си върши работата професионална по случая с Живко Коцев, а не да се окаже, че сега трябва да плащаме на НЕКСО 4 млрд. лв Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Обещанията за увеличение на заплатите в градския транспорт и персонала в детските градини и ясли ще остане само на хартия, убеден е общинският съветник от ГЕРБ В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги Стриктното спазване на върховенството на закона от всички не подлежи на обсъждане, заяви министъра на развитието Костас Скрекас Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Хороскоп за деня – 28 февруари 2024, сряда Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори