×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Невърнат дълг от 300 хил.лв. - конкретната причина за убийството на банкерката


Невърнат дълг от 300 хил.лв. - конкретната причина за убийството на банкерката
Гробари изнасят ковчега с тялото на застреляната 54-годишна шефка на регионалния офис на Булбанк Павлинка Йовчева от дома й
Тема в развитие
Убиецът на банкерката Любомир Симеонов написа писмо от затвора: прочетете го Килърът-билкар се жалвал на президента, прокуратурата и всички институции Препоръчваният от "Булбанк" строител Тодор Атанасов имал общ бизнес с бившия управител на банката в село Бероново Флагман пита: След показния разстрел в Бургас, трябва ли банките да преразгледат политиката си към клиентите? Адвокатът на Симеoнов: Той съжалява, че е убил човек, но не знам дали съжалява, че е убил точно този човек Любомир Симеонов с философско обяснение за убийството на банкерката Убиецът Любомир Симеонов: За да ми даде пари, Булбанк ми натрапи карнобатска фирма Билкарят-убиец имал и втора мишена – бившият шеф на „Булбанк“ в Карнобат Веселин Желев Съпругата на убиеца билкар: Банката го притисна Тъщата на билкаря–убиец: Любо не може да убие никой, не е такъв човек/ВИДЕО/ Билкарят Кольо Цонев: Любо заслужава смъртна присъда, Павлинка беше добър човек! Невърнат дълг от 300 хил.лв. - конкретната причина за убийството на банкерката Погребват убитата банкерка Павлинка Йовчева Билкарят, убил банкерката, бил изнудван? Само във Флагман: Вижте екзекутора на банкерката в Бургас (СНИМКИ) След убийството на Павлинка Йовчева: Бургас "посиня" от полицаи Убиецът на банкерката плачел като малко дете в сливенската полиция Пистолетът Макаров, с който Любомир застреля банковата шефка, е открит в Маздата му Билкарят Любомир Симеонов от сунгурларското с. Черница е задържаният за убийството на банкерката (ОБНОВЕНА) Убиецът е изперкал длъжник на „Булбанк“, загубил дома си, хванат е в Сливен Далеч от Бургас задържаха екзекутора на банковата шефка, стрелял с Макаров (ОБНОВЕНА) Ето шефката в „Булбанк“ Павлинка Йовчева, убита с един куршум в сърцето Първо във Флагман: Застреляната жена - шеф в "Булбанк"-Бургас Убитата жена носела чанта с банкови документи, съседи видели нисък мъж да бяга от мястото Убиха жена в центъра на Бургас (ОБНОВЕНА)
виж още
скрий
24 Септември 2013, Вторник, 12:08 ч.
Автор: Флагман.бг Снимки Катя КАСАБОВА

Делото е срещу „Ветоника“ ЕООД – фирмата на злощастния билкар

Предупреждаваме за пореден път, че този текст и снимките към него са собственост на Флагман.бг и ако някой от бездарните и безхаберни т.нар. медии ги открадне без изрично позоваване към всеки от тези три елемента, ще го дадем под съд!

Образувано на 1 август т.г. в Бургаския районен съд гражданско дело за 300 хиляди лева срещу убиеца на бургаската банкерка Любомир Симеонов е отключило агресията му срещу банковата институция и в частност срещу регионалната й директорка Павлинка Йовчева. Съдът е излязъл с определение веднага, че спорът не му е подсъден и го прехвърлил на по-горната инстанция в Окръжния съд. Заседанието е било насрочено за идната седмица. Това съобщи пред Флагман.бг източник, запознат със започналото разследване. Дългът е на фирмата му „Ветоника“ЕООД, който той е престанал да обслужва през миналата година. Срещу този дълг е било ипотекирано и жилището му. През същия период Симеонов отчаяно е кандидатствал пред бургаския клон на банката за 1,5 млн.лв, с част от които да покрие стария кредит и натрупаните лихви и да съживи търговията с билките. Как са вървели преговорите с Йовчева е загадка, но за Флагман.бг отново бе потвърдено, че две седмици преди показния разстрел Симеонов е подал жалба в сектор Икономическа полиция затова, че върху него се упражнява натиск от страна на банкерката.


 Синът на убитата Йовчева не се отделяше от ковчега й
дори когато тялото бе положено в катафалката

 Скорошен развод със съпругата, заплахата, че ще остане без жилище в София и задълбочаващите се проблеми с бизнеса са причина бившият военен да изперка тотално и да се реши на този краен ход.

Днес в 11 часа беше погребението на Павлинка Йовчева. Ритуалът бе на бургаските гробища. От дома й ковчегът бе изнесен само от най-близките. Жилището на Йовчеви се намира на 100 метра от покушението.

Вече има повдигнато обвинение срещу 57-годишния Любомир Симеонов за убийството на банкерката. Задържаният е привлечен като обвиняем по чл. 116 от Наказателния кодекс, който предвижда лишаване от свобода от 10 до 30 години или доживотен затвор.



В категории: Крими


26
Коментара по темата
26.
Соня
12.10.2013 10:40:23
0
0
Да осъждаш деянието на Любомир Симеонов е като да съдиш теле, вкарано на заколение, че не е стояло безропотно,а е блъснало и убило един от колячите си. Не че е хубаво да го убива, но не му е оставена друга възможност да действа цивилизовано.
25.
*********
25.09.2013 09:29:17
0
0
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше рекламни съобщения или спам.
24.
Aliya
25.09.2013 08:55:12
0
5
Не само, че Банката отнема единственото жилище на многодетна майка; не само че банката междувременно отнема в продължение на година до стотинка детските надбавки, изплащани на майката като социални помощи; но и с перфидна жестокост и подигравка към една българска майка и децата й, банката сезира Държавната агенция за закрила на децата за невъзможност на майката да гледа децата си (?) и да им предостави жилище (?)!!! Така да се каже, с едната ръка крадеш една българска майка и я лишаваш от покрив и социално подпомагане, а с другата викаш: срам и позор, вземете й децата!!!
След което, разбира се, по банкерски услужливата ДАЗД започва тормоз над майката (едва преживяла раково заболяване) с предупреждения за отнемане на 4-те й деца!!!
http://aliya.blog.bg/novini/2013/09/23/voinata-na-bankata-sreshtu-maikata.1151229
23.
xD
24.09.2013 23:43:56
1
2
use6tate li nikoi ne skarbi za Bankerkata
22.
Ti
24.09.2013 20:57:05
1
0
Az, ти като си толкова отворен можеш ли да обясниш какво общо има казармата и изобщо кой ти дава право да даваш квалификации кой от какво е болен? Не е ли достатъчно, че един човешки живот е погубен, от някой, който няма право да се прави на Господ?
21.
До Мартин
24.09.2013 20:55:10
0
2
Мартине, ти явно не живеш в България или просто се правиш на много умен. Ти чувал ли си в моента каква е безработицата в нашата държавичка? Чувал ли си колко фирми фалираха и продължават да фалират?! И си седнал да учиш хората, че трябва да работят и са мързеливи? Нещо не си добре, отиди се прегледай първо преди да преподаваш уроци! Щото утре като те изгонят от там, където си ще разбере и ти колко си работен, вкъщи върху себе си!
20.
До Мартин
24.09.2013 20:55:10
1
3
Мартине, ти явно не живеш в България или просто се правиш на много умен. Ти чувал ли си в моента каква е безработицата в нашата държавичка? Чувал ли си колко фирми фалираха и продължават да фалират?! И си седнал да учиш хората, че трябва да работят и са мързеливи? Нещо не си добре, отиди се прегледай първо преди да преподаваш уроци! Щото утре като те изгонят от там, където си ще разбере и ти колко си работен, вкъщи върху себе си!
19.
Az
24.09.2013 20:21:15
1
2
Мартине,в казарма ако не си ходил да ти кажа че тоя е станал болен след като е изтеглил кредит и после са му вдигнали лихвата.Ти може ли да ми кажеш колко кредита си върнал и по колко часа работиш?
18.
ss
24.09.2013 18:59:36
1
8
Уникредит и мазния ЛЕВОН са убииците него треаше да гръмнат гадни долни лихвари, почерниха семейството . Не е хубаво така да се пише, но това е истината хората изнемогват за да си плащат кредитите с безумните им лихви и таксички ироди
17.
martin
24.09.2013 18:50:56
5
6
Nemoje taka da govorite za jenata s nishto ne e zaslujila tazi uchast. Tozi chovek e bolen mozuk i zaslujava dojivot, nikoi ne mu e dlujen da mu dava pari i da ne gi vrushta toi kakvo poveche ot drugite e bilkar puk nemoje nishto da pravi da ne e ot tezi hora koito si misliat che sa nai-velikite i zaslujavat. Vseki zaslujava no ne vseki moje shtoto ima neshto drugo koeto nemoje da napravi da se primeri s egoto si i da BACHKA kogato pochenete da BACHKATE a ne da pishite samo togava vsichko i vsichki shte mojem da si vrushtame krediti i da vzimame. prez drugoto vreme moje samo da se mrazim no faida nqma. Flagman ti si stranna media 1-vo imeto, posle ... besove beshe po gotino. Vajnoto e da znesh che ti si gi napravila i si purva kakvo ti puka che nqkoi kopira. napravi si saita da nemoje da se kopira ako iskash se svursji s men che KAK nqma da mogat da ti go opraia... Tova e ... BACHKAITEEEE ne se MRAzETE shtoto inache vsichki shte trqbwa da se vurnete v ELHOVO, BANEVO, VETREN, MIROLUBOU i TVURDICA I tn... v grada trqbwa da se raboti ne da se spi Vie i da se vurnete pak nqq da bachkate shtoto ne vi se raboti mrusna rabota... OBshtestvoto nie murzelivo a ne ostarialo...
16.
ceco
24.09.2013 17:15:40
0
8
levon e istinskiq obiec na jenata interesno e che po sa6toto vreme kogato e zastrelqna tq toi s nadsme6ka obqsnqva6e po tv7 4e tezi de nepla6tat kreditite si sa nekadarni i neskopostnici
15.
До 12 от Флагман
24.09.2013 15:39:15
6
1
Ами ето това потвърждава, че дори не можеш да броиш - снимките не са една, а две, плюс текст - това са три елемента, които са под закрилата на авторското право и сме си прави!
14.
aaaa
24.09.2013 15:26:57
1
6
Хората които разрушават света имат вратовръзки, а не татуировки.
13.
aaaa
24.09.2013 14:55:42
2
3
мани е тая е много куха лейка, няма да може да се научи да брои.
12.
Аз
24.09.2013 14:51:56
2
5
Като за начало Касабова, ще трябва да се научиш да броиш, преди да отправяш заплахи към "бездарните и безхаберни т.нар. медии", защото текст и снимка правят два елемента, а не три!
11.
aaaa
24.09.2013 14:41:00
2
9
най доброто което можете да направите в памет на жената е всички банкери да напуснете работа наведнъж още днес. защото както ти каза най големият виновник с шефовете ви, като им вършите работата и вие ставате съпричастни на вината. колко хора се самоубиха, останаха без средства за препитание, жилище, семейство или са прибегнали до извършване на престъпление заради такива като вас - "невинни"?
10.
ааааа
24.09.2013 14:32:21
3
7
Първо никога не съм взимал кредит и никога няма да взема, не защото имам пари а точно обратното - взимането на кредит те вкарва в по дълбока бедност. второ а ти мислиш ли че вкарването в затвора на един най обикновен дилър, крадец или наемен убиец ще реши проблемите с престъпността - не но трябва да има наказание за да си знаят другите. Може да не трябва да се убиват банкерите, но със сигурност трябва да бъдат наказани и не с по малко наказание от убиец. убиеца вреди на отделен човек, а банкерите на цялото общество.
9.
До ааааааа Т-ми
24.09.2013 14:12:01
6
8
Ако ги няма тези като нас, ти на кого ще ходиш да се молиш за кредит?! На заложните къщи и лихварите, защото са по-безопасни ли? И мислиш ли, че убийството на един обикновен служител, от който нищо не зависи ще ти оправи дереджето?
8.
aaaa
24.09.2013 14:04:35
3
7
хахаха мани мани какви думи от защитника на касабова или може би от нея самата. аз по големи комлексари от журналистите не познавам. самата ви работа на вас жълтите журналисти е да си избивате комплексите и да бълвате змии и гущери. ако искаш да решим този спор като видим колко харесвания ще събере този пост. макар че сайта е ваш и можете да го манипулирате. но вие все пак ще си знаете колко сте мразени. и тази омраза скоро ще отежи кармата ви.
7.
ааааа
24.09.2013 13:59:49
5
3
аз нищо не пожелавам, аз казвам кой какво заслужава. до 5 като е била притискана от шефовете си да си намери друга работа. то по твоята логика и мафиотите и килърите не са виновни, защото са притискани от шефовете си.
6.
a
24.09.2013 13:52:19
4
4
до Н4.Не полелавай смърт ,че който пожелава обикновено си я намира ! Като не ви харесва сайта и "евтините" му статии защо влизате тук да четете ми е много интересно? За да си излеете злобата и простотията и да ви олекне ли? ИЛи да си избивате комплексите за малоценност и неудовлетвореност от жалките си животчета ли?
5.
с
24.09.2013 13:49:20
4
14
Потресаваща история за всички нас, които работим и сме на подобни длъжности, макар и не точно в този бранш. Каква е тази злоба?! Тази жена си е вършила работата! Тя също е била притискана от шефовете си за тези пари! Всеки един по веригата го е отнасял! Как не ви е срам да сте толкова злобни и жестоки към един интелигентен човек, който е бил на заплата там?! Тя е представлявала решенията, но не е банката! Сега след смъртта и ще му бъдат ли опростени кредитите на убиеца- не, нали?! Грозна картина! Бог да успокои душата й!
4.
ааааа
24.09.2013 13:39:41
3
5
Ама, Касабова, ти да не мислиш че професията - журналист е много уважавана, че едва ли не се надуваш с тази статия. Мястото на вас журналистите (особено на жълти журналисти като теб свиня) е до тази банкерка.
3.
Ц.Рандева
24.09.2013 13:24:46
2
14
Флагмански бесове изтрещяхте пак.Какви снимки какъв текст?.Писачи . Да не забравите да благодарите на ОД МВР медия за постоянното захранване -убиецът ревял в сливен,сиво пежо паркира,пистолет с изстрити номера и т.н. все инфо от разследването!!! Справка -Виж бюлетина на МВР.
Почивай в мир Павлина !
2.
Бивш колега
24.09.2013 12:35:49
2
20
Да те застрелят по такъв начин заради интересите на една чужда банка...
Нелепо и безкрайно тъжно.
Сбогом Павлина.
Дано Господ успокои душата ти.
1.
Писарушко
24.09.2013 12:29:51
1
7
Ами защо не цитирате конкретните бездарни медии така завоалирано отново... Не че имате много НАДАРЕНИ СТАТИИ ама хайде...
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Обединителна фигура застана начело на БСП в Бургас Обединителна фигура застана начело на БСП в Бургас Паруш Парушев получи подкрепата на днешната общинска конференция  Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачите им в Бургас Кои партии изненадващо могат да станат част от следващото НС, вижте водачите им в Бургас „Левицата“ и „Център“ на Васил Божков са с най-големи шансове да преминат 4-процентовата бариера, убеден е проф. Александър Маринов Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" Тежка катастрофа на "кръстовището на смъртта" От Агенция „Пътна инфраструктура” преди дни представиха проект за евентуално изграждане на кръгово движение в участъка Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Стартира първото издание на „Созопол рън“, дъждът не уплаши спортните ентусиасти Целим чрез спорт да удължим сезона в крилата му – април-май и септември-октомври, каза кметът Тихомир Янакиев Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Това ли е зубърът, който все реве на класната в "Хелс Китчън" Поведението на Чоткин е абсурдно - не е подходящо за възрастен човек Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Готвят големи промени в застраховките на МПС-та, шофьорите ще плащат яко, ако предизвикат ПТП с превишена скорост Предложението е шофьорите да плащат за обезщетенията за увредено имущество и пострадали хора, ако катастрофата е станали след превишаване на разрешената скорост в населено място с повече от 50 км/ч Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Борислав Сандов, "Зелено движение": Бяхме изолирани от ПП-ДБ Нашите политики бяха изключени напълно, подчерта той Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Извънредно! На бул. "Струга" в Бургас почерня от полиция, шест патрула заклещиха джип БМВ на дрогиран шофьор Според непотвърдени данни проверката е за алкохол и наркотици Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Динко пред Флагман.бг: Никой не ме издирва, в „Сърце и мозък“ съм с опасност за живота Ямболският бизнесмен е приет по спешност в болница преди няколко дни Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Без Шенген по земя пазаруваме стоки с до 18% по-скъпо Над 1 милиард лева е загубила българската икономика само за година
Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Консулът ни в Одрин: Има пострадали българи при катастрофата с автобус в Турция Генералният консул допълни, че причините все още се разследват Той още не може да повярва, че е министър Той още не може да повярва, че е министър Не мога да свикна с обръщението "господин министър", призна Евтим Милошев Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Може ли да познаете коя е тази очарователна гимнастичка Оказа се, че Киара е тренирала художествена гимнастика в националния отбор на България Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Усмивката му ще замръзне, експертизата доказа, че е карал със 165 км/ч при убийството на Ферарио Спасов Обвинението срещу Начо е преквалифицирано  Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Службите започват да работят срещу нас, когато идват избори, убеден е Даниел Лорер Според него прокуратурата трябва да си върши работата професионална по случая с Живко Коцев, а не да се окаже, че сега трябва да плащаме на НЕКСО 4 млрд. лв Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Цирк взриви ефира: Бонев и Хекимян побесняха, хванаха се за гушите Обещанията за увеличение на заплатите в градския транспорт и персонала в детските градини и ясли ще остане само на хартия, убеден е общинският съветник от ГЕРБ В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги В Гърция не си поплюват - глобиха с 1,5 млн. евро 11 търговски вериги Стриктното спазване на върховенството на закона от всички не подлежи на обсъждане, заяви министъра на развитието Костас Скрекас Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Мъж се самозапали пред съда, в който се води процесът срещу Тръмп Човекът е горял в продължение на няколко минути Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Пари за Скорпиона, а Рибите да внимават, защото им се дава магическа сила Хороскоп за деня – 28 февруари 2024, сряда Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Служебният премиер се срещна с американския посланик. Какво си казаха? Изграждането на 7-и и 8-и блок на АЕЦ "Козлодуй" е основен приоритет, гарантира Главчев
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Между приятелки:
- Моят мъж толкова се уморява на работа, че не си чувства нито ръцете, нито краката, нито рогата.
Виц на деня Виц на деня Две съседки си говорят:
- Сийке, вече си избрах един семеен лекар!
- Аз пък си избрах един несемеен!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Сега имаме цяло поколение прецакани нарциси, защото мамчетата им са им казвали, че са специални
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори