×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • САЩ обявяват днес нови поръчки на оръжия за Украйна за 6 млрд. долара
  • Вдигат заплатите на военните с 30%
  • Възстановяват движението по АМ "Тракия" в платното за Бургас между 20 и 21 километър
  • Петима служебни министри се явяват на последния парламентарен контрол
  • Путин отива в Китай през май
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Билкарят-убиец имал и втора мишена – бившият шеф на „Булбанк“ в Карнобат Веселин Желев


Билкарят-убиец имал и втора мишена – бившият шеф на „Булбанк“ в Карнобат Веселин Желев
Любомир Симеонов споменава името на Желев в разпита след задържането му, твърди адвокат Ваня Радиева, която е поела защитата на бившия военен
Тема в развитие
Убиецът на банкерката Любомир Симеонов написа писмо от затвора: прочетете го Килърът-билкар се жалвал на президента, прокуратурата и всички институции Препоръчваният от "Булбанк" строител Тодор Атанасов имал общ бизнес с бившия управител на банката в село Бероново Флагман пита: След показния разстрел в Бургас, трябва ли банките да преразгледат политиката си към клиентите? Адвокатът на Симеoнов: Той съжалява, че е убил човек, но не знам дали съжалява, че е убил точно този човек Любомир Симеонов с философско обяснение за убийството на банкерката Убиецът Любомир Симеонов: За да ми даде пари, Булбанк ми натрапи карнобатска фирма Билкарят-убиец имал и втора мишена – бившият шеф на „Булбанк“ в Карнобат Веселин Желев Съпругата на убиеца билкар: Банката го притисна Тъщата на билкаря–убиец: Любо не може да убие никой, не е такъв човек/ВИДЕО/ Билкарят Кольо Цонев: Любо заслужава смъртна присъда, Павлинка беше добър човек! Невърнат дълг от 300 хил.лв. - конкретната причина за убийството на банкерката Погребват убитата банкерка Павлинка Йовчева Билкарят, убил банкерката, бил изнудван? Само във Флагман: Вижте екзекутора на банкерката в Бургас (СНИМКИ) След убийството на Павлинка Йовчева: Бургас "посиня" от полицаи Убиецът на банкерката плачел като малко дете в сливенската полиция Пистолетът Макаров, с който Любомир застреля банковата шефка, е открит в Маздата му Билкарят Любомир Симеонов от сунгурларското с. Черница е задържаният за убийството на банкерката (ОБНОВЕНА) Убиецът е изперкал длъжник на „Булбанк“, загубил дома си, хванат е в Сливен Далеч от Бургас задържаха екзекутора на банковата шефка, стрелял с Макаров (ОБНОВЕНА) Ето шефката в „Булбанк“ Павлинка Йовчева, убита с един куршум в сърцето Първо във Флагман: Застреляната жена - шеф в "Булбанк"-Бургас Убитата жена носела чанта с банкови документи, съседи видели нисък мъж да бяга от мястото Убиха жена в центъра на Бургас (ОБНОВЕНА)
виж още
скрий
25 Септември 2013, Сряда, 11:23 ч.
Автор: Флагман

На разпитите станало ясно, че той дебнел Павлинка Йовчева отдавна

57-годишният убиец Любомир Симеонов, който застреля показно шефката на отдел „Дребно кредитиране“ в „Булбанк“ - Бургас Павлинка Йовчева, е набелязал за екзекуция още една мишена - бившия шеф на клона на Булбанк в Карнобат Веселин Желев, съобщава „24 часа“. Според вестника,  заслепеният от гняв Симеонов се е насочил след убийството към Карнобат, за да си разчисти докрай сметките. Именно по тази причина бившият военен се е предал не в бургаската полиция, а в Сливен.

Симеонов се познавал добре с Желев, бивш служител на МВР, по-конкретно на службите за сигурност, който след напускането на системата е оглавил клона на Булбанк в Карнобат.

Билкарят-убиец споменава името на Желев  в разпита след задържането му, твърди пред вестника адвокат Ваня Радиева, която е поела защитата на бившия военен. Според нея обаче Любомир Симеонов не е тръгнал от Бургас към Карнобат, а към София с намерението да се свърже с една от националните телевизии и да представи своята версия, преди да го задържат.

По пътя обаче преценил, че изявлението му може да не бъде излъчено и се предал на полицаите в Сливен. Той си носел всички необходими принадлежности за ареста, включително заявил, че е наясно с правата си - иска да бъде задържан и ако го пуснат, ще убие втори човек, за да го приберат отново.

Трагедията от 23 септември е предшествана от многобройни опити на Любомир Симеонов да привлече вниманието към себе си. Още през април т.г. търговецът на билки, който има цех за преработка в сунгурларското с. Черница и складове в Сунгурларе и Горово, е пуснал жалба до главния прокурор, в която се оплаква от служители на клона на банката в Карнобат.

Бившият военен се е срещал два пъти и с народния представител от Коалиция за България Атанас Зафиров. “Първата ни среща беше в София още в самото начало на мандата. Разказа, че има идеи за бизнес, който ще осигури 50 работни места в община Руен. Видя ми се улегнал и сериозен човек”, спомня си Зафиров.

Освен че е имал набелязани и други жертви, Любомир Симеонов е разкрил, че е стрелял по Йовчева при третия си опит. Първия път се отказал, тъй като имало доста хора, втория път не  натиснал спусъка заради присъствието на деца. На 23-и около 8 ч отсечката на ул. “Поп Грую” е била пуста. Имало е само един свидетел. Жената не е влизала в магазина, само е минавала край него по обичайния си маршрут. Носела е в чантата си кутия с храна, вероятно за майка си.




6
Коментара по темата
6.
anonimen
03.05.2014 10:07:49
0
1
Абе защо не утрепа и другата пръдла.И без това сте те съдят , поне да има защо.
5.
Соня
12.10.2013 10:37:19
2
1
Да осъждаш деянието на Любомир Симеонов е като да съдиш теле, вкарано на заколение, че не е стояло безропотно,а е блъснало и убило един от колячите си. Не че е хубаво да го убива, но не му е оставена друга възможност да действа цивилизовано.
4.
Realnost
26.09.2013 12:17:30
0
1
Финансови проблеми и задължения към кредитни институции са най-вероятната ...... Прав сте,но мисля,че човекът просто е откачил.Когато хората ограбват банки - отиват в затвора !

Когато банките ограбват хората - получават бонуси, имидж и възможност висшите им чиновници да поучават от медиите ! КАК БАНКИТЕ НИ ОГРАБВАТ И ЗАЩО 5и ДОКОГА НИЕ ЩЕ МЪЛЧИМ? ..
3.
Peter Ponamarev
26.09.2013 05:53:24
0
1
cheveka e mnogo dobre,no bankovite izednizi sa mnogo,za tova sega toi e edinstvenniyat geroi. znayat li Burgazlii kolko apatamenta ima tazi bankrka ; smo v Burgas sa 4/cheteri/ v Aitos-2 /dva/ v Silistra-3/tri/ I loi znae kolko oshte ne znaem. Kade sa I imotnite deklarazii? Tyax tryabva da vidya chinovnizite I da gi pokajat na nas dobrite grajdani! Tya e potanala v bogatstva I za tova ne I puka , no vseki si namira maistora!!!!!!!!!!
2.
jj
25.09.2013 15:21:21
5
3
napravo mnogo dobur chovek.
1.
....
25.09.2013 13:26:50
2
19
Добър и честен човек, искащ да работи и с честен труд да си изкарва парите, но в загубената държава това е невъзможно...живеем в невероятен абсурд.... кой ще направи нещо?!? кой? Ако беше гнусен мангал стотици щяха да са пред съда и да го защитават , а за този добър и работлив човек, изперкал от безизходицата никой българин (паплач долна сме) не си мърда пръста.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Трескава подготовка за откриването на "Флора 2024" Не пропускайте да направите цветна обиколка на Лазаровден в Морската градина, официалното начало е от 11 в събота 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си 4 знака, че имате нужда от спешна промяна в живота си Понякога всичко, от което се нуждаем, за да се почувстваме пълноценни, е промяна на средата Имаше ли секс в „Ергенът“ Имаше ли секс в „Ергенът“ Ако нещо се е случило, то е станало, докато Валерия и Алек са били в морето 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла 4 златни съвета как да запазите достойнството си при раздяла Независимо дали раздялата ви е била приятелска или изпълнена с нараняване и предателство, прошката е от ключово значение, за да продължите напред с достойнство Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях Зодиите, които са най-големите манипулатори, бягайте от тях За една от тях никога не бихте предположили Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Рецепта за печено халуми с боровинково сладко Изключително лесна, но толкова вкусна и ефектна рецепта Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Изхвърлете веднага тези неща от дома си - носят безпаричие Ето как да привлечете благополучие в живота си с помощта на фън шуй Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Тя беше хищната хиена на поп фолка, отказвала е 17 предложения за брак Изпълнителката Петра твърди, че 60 са новите 30 Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Търси се начин да омаскарят Йеротей, за да не стане митрополит, гневни са миряни Назначена е ревизия, която вероятно няма да установи нищо, но ще сложи петно върху службата му в поморийския манастир Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Вижте какви празници предстоят в селата около Бургас Ще се провеждат великденски концерти и събори 
Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване Служебното правителство назначи шест нови областни управители Служебното правителство назначи шест нови областни управители Повечето от тях са свързани с ГЕРБ Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Кевин Костнър гледа децата, докато жена му я спукват от секс Бившата му изобщо не ги поглежда, а Танцуващият с вълци плаща на хлапе по 160 000 щ.д. В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си В този ресторант подаряват бутилка вино, ако не докосвате телефона си Заведението се намира във Верона Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Забравете за банани, ябълки и други подобни на Евро 2024 Няма да може да вкарвате плодове по време на първенството Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Ето защо Алек гледаше Мария с такова презрение Алек Младенов изправи на нокти Мария Чекмарьова Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Хотели по морето може да не отворят през лятото, никой не иска да им работи за малко пари Приетите от вчера от парламента промени в Закона за чужденците в България няма да спасят сезона Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ Открита бе въздействащата фотоизложба „Лазари в Еркеч“ На събитието присъства кметът на община Поморие Иван Алексиев
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сине, тъп си като тази маса! - казва бащата и чука по масата.
- Тате, някой чука, да отворя ли?
- Остави, аз ще отворя.
Виц на деня Виц на деня В кабинета на психолога:
- Имате ли в рода си хора с психични отклонения?
- Имам един братовчед, той разрежда виното с лимонада...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори