×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Тъщата на билкаря–убиец: Любо не може да убие никой, не е такъв човек/ВИДЕО/


Тъщата на билкаря–убиец: Любо не може да убие никой, не е такъв човек/ВИДЕО/
Любо не е убиец, твърди тъщата му Мария. Тя разбра от журналисти за убийството, което той е извършил
Тема в развитие
Убиецът на банкерката Любомир Симеонов написа писмо от затвора: прочетете го Килърът-билкар се жалвал на президента, прокуратурата и всички институции Препоръчваният от "Булбанк" строител Тодор Атанасов имал общ бизнес с бившия управител на банката в село Бероново Флагман пита: След показния разстрел в Бургас, трябва ли банките да преразгледат политиката си към клиентите? Адвокатът на Симеoнов: Той съжалява, че е убил човек, но не знам дали съжалява, че е убил точно този човек Любомир Симеонов с философско обяснение за убийството на банкерката Убиецът Любомир Симеонов: За да ми даде пари, Булбанк ми натрапи карнобатска фирма Билкарят-убиец имал и втора мишена – бившият шеф на „Булбанк“ в Карнобат Веселин Желев Съпругата на убиеца билкар: Банката го притисна Тъщата на билкаря–убиец: Любо не може да убие никой, не е такъв човек/ВИДЕО/ Билкарят Кольо Цонев: Любо заслужава смъртна присъда, Павлинка беше добър човек! Невърнат дълг от 300 хил.лв. - конкретната причина за убийството на банкерката Погребват убитата банкерка Павлинка Йовчева Билкарят, убил банкерката, бил изнудван? Само във Флагман: Вижте екзекутора на банкерката в Бургас (СНИМКИ) След убийството на Павлинка Йовчева: Бургас "посиня" от полицаи Убиецът на банкерката плачел като малко дете в сливенската полиция Пистолетът Макаров, с който Любомир застреля банковата шефка, е открит в Маздата му Билкарят Любомир Симеонов от сунгурларското с. Черница е задържаният за убийството на банкерката (ОБНОВЕНА) Убиецът е изперкал длъжник на „Булбанк“, загубил дома си, хванат е в Сливен Далеч от Бургас задържаха екзекутора на банковата шефка, стрелял с Макаров (ОБНОВЕНА) Ето шефката в „Булбанк“ Павлинка Йовчева, убита с един куршум в сърцето Първо във Флагман: Застреляната жена - шеф в "Булбанк"-Бургас Убитата жена носела чанта с банкови документи, съседи видели нисък мъж да бяга от мястото Убиха жена в центъра на Бургас (ОБНОВЕНА)
виж още
скрий
25 Септември 2013, Сряда, 09:12 ч.
Автор: видео: НОВА ТВ

Той беше много мил, весел и любезен, каза собственичката на кафенето в Сунгурларе, в което убиецът е ходел по три пъти на ден

Тъщата на Любомир Симеонов, който гръмна банкерка в центъра на Бургас и ще бъде съден за предумишлено убийство, научи от репортера Цеца Алексова, че зет й е убиец.

В медиите се появиха публикации, че съдия-изпълнител е запечатал част от офисите му и вероятно поради тази причина тъщата му, която живее в Сунгурларе, ни посрещна с недоверие, сподели кореспондентът на Нова телевизия.

“Любо си има работа и не може да се занимава с мен. Не знам откога не съм го виждала”, каза Мария в разговор с Алексова.

На въпроса “учудихте ли се на това, което стана вчера”, тъщата на Симеонов отговаря с “какво стана”. След като научава от репортера за жестокото убийство, Мария споделя, че Любо не може да застреля никой. Той не е такъв човек, повтаря възрастната дама.

“Симеонов беше много мил, весел и любезен. Идвал е на ден по три пъти за кафе. От три години сме на една врата. Не мога да си представя как се е случила тази трагедия. Не знам какво го е изкарало от равновесие. Доколкото съм чувала, в Черница той има цех за билки с 11 работници”, добавя Милена Раданчева, която е собственик на кафене в Сунгурларе.

В категории: Сунгурларе


6
Коментара по темата
6.
Соня
12.10.2013 10:38:23
0
1
Да осъждаш деянието на Любомир Симеонов е като да съдиш теле, вкарано на заколение, че не е стояло безропотно,а е блъснало и убило един от колячите си. Не че е хубаво да го убива, но не му е оставена друга възможност да действа цивилизовано.
5.
Салия - предния ми коментар се отнася за психолога
26.09.2013 19:30:28
0
3
Мъчат се да го изкарат че е превъртял и че е убил заради неполучен кредит, а това че банката го е рекетирала и съзнателно му е съсипала проекта, че му е поставяла условие да приеме тяхна фирма подизпялнител на проекта...къде то има това.
4.
Сали
26.09.2013 19:22:49
0
1
Какъв психолог сте вие? Много сте повърхностен за тази професия, по скоро вие ми се сгромолясвате като психолог. ЛС (за разлика от вас го познавам) е човек който би жертвал първо себе си в безисходица. Колко хора в неговото положение са посегнали към самоубийство, а после всичко се е потуляло и изабравяло. Той иска в състоянието си на безизходица до която несъмнено е докаран, да посочи истината как функционира банковата администрация, за съжаление с цената на едно убийство. Ама нима е имал друг изход! Човекът си е съвсемен нормален и уравновесен, и е предумислил този ход, за който поема цялата отговорност. Каква държава сме ние - всичко е наопъки- онези които протестират против олигархията и за морал в политиката, ги наричат лумпени и хулигани, докато мафиотите са на власт. Един нормален човек се превръща на убиец, а истинските вина лежи в подмолните манипулации на банките.....зад тази саморазправа има едно дълбоко послание...не го оправдавам, но вие си Отворете очите......
3.
гражданин
26.09.2013 13:59:34
0
3
Хора, настоявайте, да се разследват всички упоменати лица, фирми и факти, споменати в жалбите и документите от Любомир Симеонов!!! Това не е просто едно убийство! Всичко е започнало още преди години и до последно отношенията и средата там /в района на Сунгурларе/ са били манипулирани! Не може един да се скъсва от работа и все да не му върви, а друг да си купува джипове и да си врътка с тях напред назад, симулирайки работа. Всички взаимоотношения в този хубав район отдавна са омърсени ... от години. Вижте и цитирания В.Желев, че е бил и шеф на РПУ Сунгурларе преди да стане банкер!!! Нещата в България не започват от вчера и са много отдалеч! Печели винаги този, който изповядва по-добре изказа "мой човек". Това е една от причините, и от там да са избягали достатъчно много хора, които просто не са искали да си трошат главите!!! И май по-добре са направили!!! За това бягат и от България!!!
2.
jjjj
25.09.2013 13:14:31
1
9
АБЕ ТЪПАНАРИ,ЗАЩО ПИШЕТЕ,УБИЙСТВО ЗАРАДИ ОТКАЗАН КРЕДИТ,АМИ МАЛОУМНИЦИ,НАПИШЕТЕ КАКТО СИ Е,ЧЕ Е УБИЛ ЗАРАДИ НАТИСК ОТ СТРАНА НА БАНКАТА,КОЕТО Е И ВСЪЩНОСТ.И Е ПРАВ,БЕЗ РАЗСТРЕЛ И ЗАТВОР ЗА ДЕПУТАТИ,МИНИСТРИ И РАЗНИ БАНКЕРКИ/И,НЯМА ДА СТАНЕ.
1.
а
25.09.2013 11:33:14
7
4
циганите са били отидете да хванете един циганин и него вкарайте в затвора честния българин любо не може да убие човек.той е българин а ние бъгларите трябва да се защитаваме а не да се вкарваме в затворите .освободете моля ви се бедния българин любо и му се извинете.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Тази популярна българка се разведе, но е с милиони в банковата сметка и две имения Тази популярна българка се разведе, но е с милиони в банковата сметка и две имения Биг Майк като истински джентълмен сам предложил да й остави любимата й вила на Карибите, където двамата често се усамотяваха Изгониха считана за вещица от Ергенът Изгониха считана за вещица от Ергенът Тя заплаши, че ще разбие главата на друга участничка Тази целувка в "Денсинг старс" не бе по сценарий, ще забие ли фолкпевец най-желаната синоптичка Тази целувка в "Денсинг старс" не бе по сценарий, ще забие ли фолкпевец най-желаната синоптичка Освен отпадането на партньора на Емануела Иван се заформя още един скандал в танцувалното шоу Бомба на автогара "Запад", вдигнаха на крак бургаските полицаи, оказа се... Бомба на автогара "Запад", вдигнаха на крак бургаските полицаи, оказа се... Целта на обучението - повишаване на готовността и времето за реакция на полицейските служители при подобни сигнали бе постигната, каза комисар Емил Павлов Очертава се изненадващ избор за служебен премиер Очертава се изненадващ избор за служебен премиер Шорт листата се скъси до двамата зам.-председатели на Сметната палата, Горица Грънчарова-Козарева – фаворит Тази турбо звезда натири мъжа си, след като разбра, че й изневерява Тази турбо звезда натири мъжа си, след като разбра, че й изневерява Драгана Миркович сложи край на брака си след 24 години Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци Паднаха доста маски, ПП-ДБ и ГЕРБ се сбиха за овладяването на паричните потоци БСП ще вдигне резултата си на предстоящите парламентарни избори, ще ни подкрепят и разочаровани гласоподаватели на ПП-ДБ Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Идва горещ уикенд - чакат ни температури до 29 градуса Още в днешния ден времето даде заявка за предстоящото затопляне ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса ГЕРБ, ДПС и БСП провалят изслушване на Сарафов, Цацаров и Гешев за Нотариуса Бойкотират съответната парламентарна комисия Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Съгласни ли сте? МОН предлага повторното явяване на матура да се заплаща Предложението е цената да бъде съгласно Тарифата за таксите, които се събират в системата на предучилищното и училищното образование
Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута? Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута? Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Водолази извадиха две тела от реката след срутването на моста в Балтимор Труповете са на двама мъже, намерени в камион, паднал в Патапско Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Заплаха на Путин към Европа, летища може да станат военна цел на Русия Владимир Путин предупреди, че аеропортовете в трети страни, от които излитат F-16 и се използват срещу руски военнослужещи, ще бъдат атакувани Хю Грант обмислял политическа кариера Хю Грант обмислял политическа кариера Звездният актьор сподели, че обсъждал това с майката на съпругата си, която е бивш член на шведския парламент Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели Украинска следа при събарянето на моста в Балтимор? Прекратиха издирването на оцелели 52-годишният Серьожа бил капитан на кораба, който събори съоръжението Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Светът ще забрави скоро за терора в Москва? Зловещо пророчество за още по-кървав атентат през април Хората ще мечтаят как да оцелеят, предсказал Владимир Жириновски, на чиито прогнози руснаците вярват повече и от тези на Ванга
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Отче, съгреших...
- Ама как си ми омръзнала! Всяка неделя едно и също...
Виц на деня Виц на деня - Влизай спокойно, кучето ми е кастрирано.
- Мен повече ме е страх да не ме ухапе!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Като дете Чък Норис направил снежен човек... от пясък в пустинята!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори