×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Тестват сирените в София на 1 април
  • Откриха труп до детска ясла в Русе
  • Енергийната система на Украйна е разрушена на 50%, според източник от Киев
  • Експлозия в най-голямата румънска рафинерия Петромидия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Извънредно! Има задържани в Турция за убийството на граничния полицай край Елхово


Извънредно! Има задържани в Турция за убийството на граничния полицай край Елхово
Сержант Петър Бъчваров бе убит снощи при престрелка край границата до село Голям Дервент
Тема в развитие
Вижте оградата, където е бил застрелян граничният полицай Бъчваров (ВИДЕО) Според следствен експеримент: Граничният полицай Петър Бъчваров бил убит от осколки Вижте протоколите от разпита на братята, убили граничния полицай Трябва да се навакса: Ваксиналното покритие у нас е под 90% Военният от стрелбата край Елхово бил в шок, стрелял по повиканото от него подкрепление Убиецът на граничния полицай Петър Бъчваров се жалва: Исках само да го сплаша Съдът в Одрин освободи единия от обвинените за стрелбата край Елхово Ще бъдат ли екстрадирани у нас убийците на българския граничен полицай Кадър от ареста на двамата братя, убили граничния полицай Петър Бъчваров - били изпечени крадци в Турция Демерджиев: Задържаните за убийството на полицая не са каналджии, нито трафиканти на дрога Погребват младши инспектор Петър Бъчваров в униформа на "Гранична полиция" Бургаските полицаи отдадоха почит на загиналия си колега Петър Бъчваров Проф. Владимир Чуков: Убийството на границата е терористичен акт Главният секретар на МВР: Не е логично каналджии да стрелят с ловна пушка по полицай Нова версия за убийството на граничаря: Мигрант стрелял по него за отмъщение Валентин Попов: Оръжието на полицаите ни на границата е старо, за музея е Елхово в траур, Петър Бъчваров убит от турци Извънредно! Има задържани в Турция за убийството на граничния полицай край Елхово Борисов "убеден": Президентът трябва незабавно да смени Демерджиев Сарафов за трагедията край Голям Дервент: Иззети са видеозаписи от термокамерите, разпитан е колегата на загиналия БСП иска до 20 години затвор и отнемане на цялото имущество на полицаите, помагащи на каналджии НА ЖИВО: Военният министър с подробности за трагедията край Голям Дервент Елхово скърби за сержант Петър Бъчваров, бил единственият син на образцово семейство В парламента: Минута мълчание за убития на границата полицай, чакат Демерджиев за обяснение Генади Тенев: Отдавна воюваме с мигрантите и даваме жертви Въоръжават граничарите с автомати? Демерджиев иска помощ от Турция срещу каналджиите Разкриха как е убит сержант Петър Бъчваров, 15 изстрела и по военослужещия Сержант Петър Бъчваров от Елхово е убитият на границата полицай Министърът на отбраната: Военнослужещият не се е оттеглил при стрелбата на границата Кой стреля по граничаря? Полк. Велков: Каналите за мигранти се използват и за трафик на терористи Границата охранявана по дилетантски начин? Полицаите не можели да боравят с автомати Убиецът на полицая в Голям Дервент е избягал в Турция, издирват го Извънредно: Престрелка край Елхово, убит е полицай
виж още
скрий
08 Ноември 2022, Вторник, 22:05 ч.
Автор: Флагман.бг

Не е установено тяхното гражданство

В Турция са задържани двама души, заподозрени за убийството на граничния полицай Петър Бъчваров край Елхово. Това съобщи говорителят на Прокуратурата Сийка Милева, предава Нова телевизия. 

Припомняме, че трагедията се разигра снощи около 20:35 часа в района на 242-ра пирамида при село Голям Дервент. Граничен наряд в състав сержант Петър Бъчваров и служител на Министерството на отбраната се натъкват на срез на оградата. Слизайки от служебното МПС, полицаят насочва фенера към въпросния срез, последвал е веднага изстрел от съседната територия на Република Турция, с който служителят на МВР е убит. (ВИЖ НАШАТА ТЕМА В РАЗВИТИЕ)

Сийка Милева изрази благодарности към турските власти, че за по-малко от 12 часа успели да установят и задържат извършителите.

„Турските ни колеги се свързаха с нас и ни увериха, че се провеждат разпити на две лица, които според тях са съпричастни за извършване на тежкото деяние”, подчерта Милева. Не е установено гражданството на задържаните.

Турският вестник „Хюриет” цитира изявление на валията на Одрин, в което той обяви, че инициалите на задържаните са М. Е. и Е. Е. Според изданието са иззети пушка и 23 патрона. 

„Няма да пощадим усилията си да накажем извършителите на това тежко злодеяние”, увери зам.-главният прокурор Борислав Сарафов. По думите му международният отдел на турската прокуратура ги е уведомил, че са задържани две лица. „Единият е извършител, а другият е заподозрян като помагач на извършителя. Едната версия е, че става въпрос за трафик на мигранти, втората ни водеща версия е, че става въпрос за трафик на наркотици”, допълни Сарафов.

Освен това турският посланик е информирал българския вътрешен министър Иван Демерджиев, че има задържан, заподозрян за убийството на българския полицай, научи NOVA.

През изминалата нощ полицай беше застрелян при обход на оградата между България и Турция. Загиналият е на 32 години от Елхово. Огън е открит и срещу втория в патрулната двойка - военнослужещ, който се е прикрил и също е започнал да стреля. Една от версиите е, че нападателите са трафиканти.


В категории: Крими


11
Коментара
11
Коментара по темата
11.
Въпрос
09.11.2022 08:26:01
6
2
Военния насрал ли се е?
10.
родител
09.11.2022 05:51:10
0
16
Жалко за младото момче,а сега и каквито мерки да вземете както казвате след всяка трагедия, полза няма!
Това за мерките го чуваме всеки ден,но не виждаме резултат,а престъпността продължава със страшна сила!
Щом и полицаите не можем да опазим,какво остава за другите хора!!!!
Разграден двор!!!!
Кой ще върне момчето на майка му и баща му КОЙ????????
9.
Паляка военния министър
09.11.2022 04:37:48
2
17
Да каже от къде е кадровака оцелелия е от поделение за химическа защита в горна оряховица казва се Рашков,забранили са му да говори от военна прокуратура,карат ги да носят халиани патрони и втпреки това момчвто е сменило пълнителя и е стреляло 8 пъти срещу нападателите,какво прави химик на границата,Прецедентаааа Радееев наясно си ама мълчиш като цаца алоо усрахте се от масонската ложа в Пловдив поне парашутистите да бяхте пратили на границата
8.
До 6
09.11.2022 00:38:17
0
18
Моля невежите да не се обаждат!!!!
Аман от хора със самочувствие от типа чукча писател - чукча не читател.
Човекът много правилно е поставил въпросите. Обществото се облъчва с полуистини и псевдофакти. Например: (Повечето инфо е такова). Загиналият бил сержант. То МВР е девоенизирано отпреди влизането на БГ в ЕС, ама тая информация е много сложна за да бъде осмислена от някои мозъци.
Добре, че са турците да хванат извършителите, щото ние сме само по разпъването на локуми
7.
опа
09.11.2022 00:20:03
0
5
Значи Резово е в неутрална зона. А оградата е на 2км. от границата и минава покрай последните къщи на онова село.
6.
До 5
08.11.2022 23:21:19
4
14
Грешиш, между двата кльона на двете държави се води неутрална територия. Иначе за останалото си прав.
5.
Трябвят по-крути мерки
08.11.2022 22:58:47
2
58
Слизайки от служебното МПС, полицаят насочва фенера към въпросния срез, последвал е веднага изстрел от съседната територия на Република Турция, с който служителят на МВР е убит.
--------
Защо тиражирате лъжата, че оградата е на самата граница? Ограда е на не по-малко от 50-100м от граничната бразда и се намира на територията на Република България. Който и да е бил от другата страна на оградата вече е бил на наша територия, т.е. вече е преминал границата и е преодолял граничният контрол на Турция.
Насочването на фенерче, показва трагедията на техническото оборудване на нашите граничари. Трябвало е да бъдат оборудвани с уреди за нощно виждане, а на автомобила си да имат мощни прожектори, които да са върху въртяща се основа. В случай като този като ги заслепят със сноп от 20-30000 лумена насочено осветление, на никой няма да му мине мисъл да стреля, а ще легне на земята и ще се моли да се изключи прожектора. Ако не се подчинят, както са осветени им изпразват по 2 пълнителя от АК, защото те вече са на територията на страната и са нарушители
4.
До номер 1 професора
08.11.2022 22:45:44
5
39
Според достоверни източници е стрелял по ма*ка ти. Клавиатурно шимпанзе което ако влезеш в гората и чуеш шум от храстите си готов посран
3.
Трол
08.11.2022 22:42:22
3
20
А какви по националност са трафикантите? Да не се окажат наши?
2.
До 1
08.11.2022 22:41:43
8
40
Такива същества като теб сте толкова жалки и нещастни и съм сигурен, че това е олицетворение на животеца който водиш. Как искам един ден да се окажеш в такава ситуация....
1.
Бургазлия
08.11.2022 22:29:49
52
10
В каква посока е стрелял ? Към трафикантите или просто така по сватбарски , колкото да ги изплаши.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Срочна и добра правораздавателна дейност отчетоха Окръжен съд – Бургас и районните съдилища за 2023 година „Правораздавателната дейност на съдиите от Окръжен съд – Бургас и осемте районни съдилища в региона може с пълно основание да бъде определена като много добра“, отчете Административният ръководител на Окръжен съд – Бургас Росица Темелкова Братя Халваджиян вземат милион от финала на „Като две капки вода“ Братя Халваджиян вземат милион от финала на „Като две капки вода“ 11 хиляди места в "Арена София" с цени между 40 и 150 лева са разпродадени като топъл хляб Лепа Брена с шокиращи подробности за развода на Драгана Миркович Лепа Брена с шокиращи подробности за развода на Драгана Миркович Двете са близки приятелки Първият човек на Гешев в Бургас се представи като президент на чужда фирма, собственикът в шок Първият човек на Гешев в Бургас се представи като президент на чужда фирма, собственикът в шок Не е ли това фалстарт за политическия проект на бившия главен прокурор, с който ще атакува парламента  Няма сърце! 33-годишен мъж открадна кутия за дарения с пари за лечение на онкоболна жена Няма сърце! 33-годишен мъж открадна кутия за дарения с пари за лечение на онкоболна жена В кутията имало 200 лева Кралят на крадците ще помага на Боби Михайлов да открие кой обра къщата му Кралят на крадците ще помага на Боби Михайлов да открие кой обра къщата му Пацо Килията обещал на бившия шеф на БФС да проучи по свои канали кой е извършил удара Започва мащабен ремонт на Младежкия дом в Бургас Започва мащабен ремонт на Младежкия дом в Бургас Очакваният резултат е сградата да хаби с над 75% по-малко ток годишно Купуваме храна за вкъщи в наши съдове Купуваме храна за вкъщи в наши съдове Ще предлагат кутии и бутилки за многократна употреба Парламентът спешно гласува закон за служебните премиери заради проблемите с Конституцията Парламентът спешно гласува закон за служебните премиери заради проблемите с Конституцията Целта е да се елиминират несъвместимостите Възможно ли е да се окажем с 480 депутати с двойни заплати Възможно ли е да се окажем с 480 депутати с двойни заплати ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ се заплашиха едни други с нови временни комисии
Избори в Турция решават дали идва краят на Ердоган Избори в Турция решават дали идва краят на Ердоган Изборите в неделя може да са още по-важни Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Илон Мъск се друса с дрогата на Матю Пери Създателят на „Тесла“ обясни, че понякога има лошо настроение и депресивни епизоди, а кетаминът му помага Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Това е най-важният човек в живота на Мони от Хелс Китчън Баба Шейде е най-близката й Правителството продава хиляди жилища на атрактивни цени Правителството продава хиляди жилища на атрактивни цени Целта е да се реализират възможно най-много стари и необитаеми от дълго време апартаменти Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Атентат ли е довел до срутването на моста в Балтимор? Корабът на Сергей замесен и в друг инцидент Капитанът на кораба, който събори съоръжението, съобщил за неизправности в управлението, за да си осигури „алиби“ Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Голяма победа на Гришо, срази номер 2 в света и за първи път е на полуфиналите в Маями Най-добрият български тенисист ще спори за място на финала с №5 в световната ранглиста Александър Зверев Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Задържаха още един терорист след трагедията в Москва, атентатът финансиран с криптовалута Следите водят към Киев, обявиха от руския Следствен комитет Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Жена се омъжи за трима мъже и избяга с парите им Предполага се, че сватовници и брачни агенции са участвали в престъпната дейност Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 Най-възрастният кандидат на изборите в Турция е на 90 години, най-младият-на 18 С разлика от 72 години помежду си 18-годишната Елиф Нур Батур и 90-годишният Али Калънджа ще се борят за постове в местната власт Голям скандал в Денсинг старс Голям скандал в Денсинг старс Партньорката на Емрах го напуска
Бойко Борисов Бойко Борисов Един път казват "Бойко, помогни ни", после пък съм виновен за всичко Виц на деня Виц на деня - Защо културната жена мълчи по време на с*кс?
- Защото културната жена никога не разговаря с непознати мъже!
Виц на деня Виц на деня - Тате, тате защо редиш тези зелки в бидон?
- Виж сега, детето ми, идва зимата. Сняг, студ, киша - стоим си вкъщи. За да изкарам до пролетта, ми е нужно нещо по-кисело от физиономията на майка ти...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Женените мъже са си най-добре! Имат си сигурна охрана, която ги наблюдава, следи и пази от зли жени.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори