×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Днес се провеждат редовни сесии в Поморие, Сунгурларе, Айтос и Камено
  • Арести на Острова след смъртта на петима мигранти в Ламанша
  • Съдът пак върна делото срещу собственика на "ТАД Груп" Иван Тодоров за кибертероризъм на прокуратурата
  • Отново ще се обсъжда от Белград и Прищина забраната за използване на сръбския динар в Косово
  • Русия се възпротиви с вето на забраната за ядрени оръжия в космоса
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Главният секретар на МВР: Не е логично каналджии да стрелят с ловна пушка по полицай


Главният секретар на МВР: Не е логично каналджии да стрелят с ловна пушка по полицай
По автомобила на убития граничен полицай има множество пробойни и счупени стъкла, каза главният секретар на МВР гл. комисар Петър Тодоров
Тема в развитие
Вижте оградата, където е бил застрелян граничният полицай Бъчваров (ВИДЕО) Според следствен експеримент: Граничният полицай Петър Бъчваров бил убит от осколки Вижте протоколите от разпита на братята, убили граничния полицай Трябва да се навакса: Ваксиналното покритие у нас е под 90% Военният от стрелбата край Елхово бил в шок, стрелял по повиканото от него подкрепление Убиецът на граничния полицай Петър Бъчваров се жалва: Исках само да го сплаша Съдът в Одрин освободи единия от обвинените за стрелбата край Елхово Ще бъдат ли екстрадирани у нас убийците на българския граничен полицай Кадър от ареста на двамата братя, убили граничния полицай Петър Бъчваров - били изпечени крадци в Турция Демерджиев: Задържаните за убийството на полицая не са каналджии, нито трафиканти на дрога Погребват младши инспектор Петър Бъчваров в униформа на "Гранична полиция" Бургаските полицаи отдадоха почит на загиналия си колега Петър Бъчваров Проф. Владимир Чуков: Убийството на границата е терористичен акт Главният секретар на МВР: Не е логично каналджии да стрелят с ловна пушка по полицай Нова версия за убийството на граничаря: Мигрант стрелял по него за отмъщение Валентин Попов: Оръжието на полицаите ни на границата е старо, за музея е Елхово в траур, Петър Бъчваров убит от турци Извънредно! Има задържани в Турция за убийството на граничния полицай край Елхово Борисов "убеден": Президентът трябва незабавно да смени Демерджиев Сарафов за трагедията край Голям Дервент: Иззети са видеозаписи от термокамерите, разпитан е колегата на загиналия БСП иска до 20 години затвор и отнемане на цялото имущество на полицаите, помагащи на каналджии НА ЖИВО: Военният министър с подробности за трагедията край Голям Дервент Елхово скърби за сержант Петър Бъчваров, бил единственият син на образцово семейство В парламента: Минута мълчание за убития на границата полицай, чакат Демерджиев за обяснение Генади Тенев: Отдавна воюваме с мигрантите и даваме жертви Въоръжават граничарите с автомати? Демерджиев иска помощ от Турция срещу каналджиите Разкриха как е убит сержант Петър Бъчваров, 15 изстрела и по военослужещия Сержант Петър Бъчваров от Елхово е убитият на границата полицай Министърът на отбраната: Военнослужещият не се е оттеглил при стрелбата на границата Кой стреля по граничаря? Полк. Велков: Каналите за мигранти се използват и за трафик на терористи Границата охранявана по дилетантски начин? Полицаите не можели да боравят с автомати Убиецът на полицая в Голям Дервент е избягал в Турция, издирват го Извънредно: Престрелка край Елхово, убит е полицай
виж още
скрий
09 Ноември 2022, Сряда, 08:48 ч.
Автор: Флагман.Бг

Не е толкова трудно от близко разстояние да се произведе смъртоносен изстрел, каза гл. комисар Петър Тодоров

Не е логично каналджии да стрелят с ловна пушка по граничар. Стрелба по нашата граница спрямо униформени служители от десетилетия не е имало. Това каза в „Тази сутрин“ по бТВ главният секретар на МВР гл. комисар Петър Тодоров.

Последните убити граничари от бандити са през 1952 г., добави той.

Тодоров потвърди, че са намерени гилзи от другата страна на оградата. 

По автомобила има множество пробойни, счупени стъкла, поясни той.

Работи се по 3-4 версии след смъртта на младия граничен полицай по границата с Турция и една от тях е за отмъщение на мигрант, заяви главният секретар на МВР. 

Подробности къде са заловени двамата не знаем, но бяхме помолени от турска страна да не огласяваме такива с оглед на воденото на тяхна територия разследване, добави той.

Не е толкова трудно от близко разстояние да се произведе смъртоносен изстрел с такова оръжие, заяви Тодоров.

Той разкри, че по границата има над 6000 души, които дават наряди. Нужни са обаче още 1200 гранични полицаи, тъй като мигрантския натиск се увеличава.

Междувременно бТВ съобщи, че за убийството на Петър Бъчваров са задържани двама братя. 

Преди час е започнала срещата на валията на Одрин екип със следователи и двама от заместник-министри на вътрешните работи. От турска страна присъства комендантът на гарнизона, под чието ръководство е охраната на границата. Там е и част от професионалното ръководство но МВР.


В категории: Крими


11
Коментара по темата
11.
А
09.11.2022 18:22:43
0
1
От тези 6000хил човека 2000 са чантаджии и са си по канцелариите на разни службички,дирекции,отдели,групи и са пенсионери на двойна ясла-и пенсия и заплата,на топло и на сухо до 60год
10.
Га га а гааааа
09.11.2022 12:03:25
0
7
Алоо идиоти.До преди 32 години когато имаше истински граничари по границите ни, вечер дори ,ако застреляха и магаре което пресича браздата, даваха на войниците отпуск за награда за добре свършена работа,защото са елиминирали заплахата, независимо каква е.
Значи тогава е можело, но сега вече толкова години псевдо демокрация само с идиоти и крадци не може да се управлява цяла държава.
9.
До5
09.11.2022 11:04:30
0
5
На всички други граници имаме гранични служители само по митниците, по границите няма патрулиращи и охраняващи !
на митниците има по около 30 човека на пункт, които проверяват паспорти и то само към/от Сърбия и Македония!
Т.е.по другите граници едва ли са заети повече от 100-тина човека!
Виж в управата на "Гранична полиция" колко са, не мога да ти кажа-може и да са 300-400 броя!
8.
Bbb до 6
09.11.2022 10:45:38
1
4
Ами парите от контрабандата на наркотици.
Щом е така, какъв е проблема да се прекара един тон дрога,и то през граница с Турция и ЕС,само от раз.
ХА ха ха хаааааааааааааааааа Вие дето четете и пишете коментари, изобщо мислите ли преди това с тез кратуни.
7.
Холивуд
09.11.2022 10:31:25
0
12
Демагогии и лъкардии докато отмине суматохата около случая.Даже някои ще го използват за да се покажат по телевизиите, да коментират и да трупат активи.
Не може за последните 32 години да сме изпростели до таква степен, че да се превърнем в най големите неудачници в цяла Европа.
Границата ни се пазеше от добре обучени военнослужещи на срочна служба , които не получаваха заплати за това.Това ставаше със ограда,вишки, застави, постове и обходни двойки, които имаха заповед да стрелят по всичко което мърда и преминава браздата.
Не може да се разхождаш с джипа, да видиш дупка в оградата, и най вече да слязат за да осветят дупката с фенери.Без стационарни постове и да се има право да се стреля и то с автомати ,няма как да се охранява качествено границата.
Истината е че всеки ден на границата, парите които се разиграват от емигрантите са милиони долари.
И от там идва въпросът Трябва ли да се пази границата уставно, или не.
6.
Слави
09.11.2022 10:28:45
1
1
Нещо не излизат сметките, защото в момента на един наряд се пада по средно 10км Незнам къде е грешката. Стига сте коментирали без да сте стъпвали на границата последните10години
5.
Гост
09.11.2022 10:18:52
0
4
За цялата граница е бройката,не за югоизточната
4.
Значи
09.11.2022 09:41:58
3
16
7200 граничари, на 150 км граница прави по 48 човека на километър, ако приемем че 8 от тях са началници, то останалите 40 на 4 смени ( 3 по 8 часа и една дава почивките),прави по 10 човека на 1 км или по един човек на всеки 100 метра !
И какво , по-нагъсто ли да ги наслагаме?!
3.
2
09.11.2022 09:11:05
4
26
А версията, че са спорили за комисионните си и каналджиите са се изнервили и застреляли граничаря от упор? Защо премълчавате тази вероятност?
2.
Гербераст
09.11.2022 09:09:52
4
23
6000 от които 5900 насрани жени. Заплатаджийчета. Сега кой ще плаща кредита а колеги?
1.
!!!!!!!!!!!!
09.11.2022 09:05:54
3
29
6000 души и още искате ? Аааах мам..ви некадърна, по мое време имааше средно по 13 войника на застава. На всичките 15 застави нямаше и 200 войника. В отрвда имаше не повече от 300 които ходиха на прекриващия и това бе всичко. Днес имате 6000 далавераджия с ефективност 0% Източвате държавата уроди долни
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Времето остава мрачно и дъждовно в следващата една седмица Прогноза за времето Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Брутално: 20-годишна опита да удуши майка си Обвиняемата се заканила с убийство на майка си с думите „ще те утрепам“ и я стиснала за врата Отложиха с година либерализацията на цената на тока Отложиха с година либерализацията на цената на тока Предложението на БСП либерализацията да се отложи с 3 години, внесено от Корнелия Нинова, не се прие Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Откриха фекални бактерии в минералната вода "Перие" Два милиона бутилки са унищожени заради наличие на ешерихия коли и псевдомонас аеругиноза   Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Пуснаха под гаранция двама от ОПГ-то на Динко Прокуратурата чака изписването от болница на Господин Вълев, за да му иска мярка за неотклонение   Жестока трагедия в семейството на Чирков Жестока трагедия в семейството на Чирков Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Магичната сцена на „Солинария“ в Созопол ще събере даровити музиканти през юли Предстои четвъртото издание на фестивала  Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Стойко и Григор от ОПГ-то на Динко искат свобода, но СРС ги заковават Двамата бяха конвоирани до Апелативния съд в Бургас, където ще се гледа мярката им за неотклонение Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора Ротацията ще има и в СЕМ, Габриела Наплатанова пое регулатора След това, за период от шест месеца – до 28 април 2025 г., същата позиция ще заема Симона Велева Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Шефка на проект получава заплата 8 год. след приключването му Якова е правила възлагания по договори без финансово обезпечение, извършвала е неправомерни плащания, като е изхарчила тригодишен бюджет само за година и половина
Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Гореща блондинка преспа с 500 мъже и посочи основната им грешка в леглото Не съм сигурна кой ги е учил как да правят секс, но не е била жена, признава Ани Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Откъснаха се перките на емблематичното парижко кабаре „Мулен Руж” (ВИДЕО) Това е една от най-посещаваните забележителности в града Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Помните ли тъщата на младия меринджей, днес Георги Игнатов се върна при нея Оказва се, че с днешна дата меринджейката е повече от добронамерена към устатия Жоро Игнатов. Именно пред него тя ще разкаже, че е преживяла много тежки моменти в живота си Почина една от най-красивите жени в света Почина една от най-красивите жени в света Финалистката от конкурса Мис Свят 2005 загуби битката с рака  Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Ужас! Диария натръшка 300 души на фестивал Всички те са посетили една и съща фестивална шатра и след това са се оплакали от повръщане, гадене и диария, а градските власти определиха инцидента като сериозен взрив Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Защо феновете на "Денсинг старс" избухнаха Регламентът е провал, най-слабите двойки са начело, смятат зрителите Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Лоренцо отърва кожата, няма да влиза в затвора за трафик на мигранти Не се събраха достатъчно доказателства срещу него  Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Едва на 6 години той е любимец на Великобритания и един ден ще бъде крал Принц Луис стана на 6 години  Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Тя почти се влюби в него, но й посочиха вратата Киара напусна Ергенът Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори
Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Инж. Стефан Петров, лидер на ОЗБГ Съвършенството си има име и то е ИАРА Виц на деня Виц на деня Между блондинки:
- Мога да повярвам, че щъркела носи бебетата, но паяк да вдигне кола... не!
Виц на деня Виц на деня Ако сте мъж и съседката ви често идва да иска сол, значи в скоро време ще поиска и морков...
Народна мъдрост
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Бог не може да следи за всеки, затова е създал съседите!


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори