×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • 3 компании инвестират над 100 млн. лева в Бургас, заявяват разкриване на 370 работни места
  • Главчев и Гвоздейков обсъдиха как протича подготовката за изборите
  • „Зелената зона“ в Бургас става целогодишна
  • На 30 април изтича срокът за данъчните декларации
  • Пожар избухна близо до военноморска база на остров Крит
  • Започна проверка по случая с арестанта, който скочи от етаж на Районното управление в Казанлък
  • 43% недостиг на офицери в румънската армия
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Разкриха как е убит сержант Петър Бъчваров, 15 изстрела и по военослужещия


Разкриха как е убит сержант Петър Бъчваров, 15 изстрела и по военослужещия
Сержант Петър Бъчваров е насочил фенера си към оградата и са го убили с първия изстрел, каза главният секретар на МВР Петър Тодоров
Тема в развитие
Вижте оградата, където е бил застрелян граничният полицай Бъчваров (ВИДЕО) Според следствен експеримент: Граничният полицай Петър Бъчваров бил убит от осколки Вижте протоколите от разпита на братята, убили граничния полицай Трябва да се навакса: Ваксиналното покритие у нас е под 90% Военният от стрелбата край Елхово бил в шок, стрелял по повиканото от него подкрепление Убиецът на граничния полицай Петър Бъчваров се жалва: Исках само да го сплаша Съдът в Одрин освободи единия от обвинените за стрелбата край Елхово Ще бъдат ли екстрадирани у нас убийците на българския граничен полицай Кадър от ареста на двамата братя, убили граничния полицай Петър Бъчваров - били изпечени крадци в Турция Демерджиев: Задържаните за убийството на полицая не са каналджии, нито трафиканти на дрога Погребват младши инспектор Петър Бъчваров в униформа на "Гранична полиция" Бургаските полицаи отдадоха почит на загиналия си колега Петър Бъчваров Проф. Владимир Чуков: Убийството на границата е терористичен акт Главният секретар на МВР: Не е логично каналджии да стрелят с ловна пушка по полицай Нова версия за убийството на граничаря: Мигрант стрелял по него за отмъщение Валентин Попов: Оръжието на полицаите ни на границата е старо, за музея е Елхово в траур, Петър Бъчваров убит от турци Извънредно! Има задържани в Турция за убийството на граничния полицай край Елхово Борисов "убеден": Президентът трябва незабавно да смени Демерджиев Сарафов за трагедията край Голям Дервент: Иззети са видеозаписи от термокамерите, разпитан е колегата на загиналия БСП иска до 20 години затвор и отнемане на цялото имущество на полицаите, помагащи на каналджии НА ЖИВО: Военният министър с подробности за трагедията край Голям Дервент Елхово скърби за сержант Петър Бъчваров, бил единственият син на образцово семейство В парламента: Минута мълчание за убития на границата полицай, чакат Демерджиев за обяснение Генади Тенев: Отдавна воюваме с мигрантите и даваме жертви Въоръжават граничарите с автомати? Демерджиев иска помощ от Турция срещу каналджиите Разкриха как е убит сержант Петър Бъчваров, 15 изстрела и по военослужещия Сержант Петър Бъчваров от Елхово е убитият на границата полицай Министърът на отбраната: Военнослужещият не се е оттеглил при стрелбата на границата Кой стреля по граничаря? Полк. Велков: Каналите за мигранти се използват и за трафик на терористи Границата охранявана по дилетантски начин? Полицаите не можели да боравят с автомати Убиецът на полицая в Голям Дервент е избягал в Турция, издирват го Извънредно: Престрелка край Елхово, убит е полицай
виж още
скрий
08 Ноември 2022, Вторник, 09:17 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Главният секретар на МВР разказа как е загинал граничарят

Сержант Петър Бъчваров е убит при престрелка на границата, каза на брифинг главният секретар на МВР Петър Тодоров.

„Снощи в района на 242 пирамида около село Голям Дервент граничен състав в състав Сержант Петър Бъчваров и служител на Министерство на отбраната се натъкват на срез на оградата. Слизайки от колата, нашият служител насочва фенера към граничното съоръжение, но веднага последвал изстрел от съседната територия на Република Турция. С първият изтрел полицаят е убит“, добави той.

„Служители на МО успява да се прикрие зад колата. По него започва стрелба. Той отвръща със служебното си оръжие в посока на изстрелите. По негови думи по него са произведени 10-15 изстрела. Той остава невредим. Групата, произвела изстрелите, се оттегля към вътрешността на Турция. Осъществен е контакт с турските власти. Предприети са действия по установяване на извършителите“, заяви Тодоров. 

„Ние ще вземем всички необходими мерки за сигурността на нашите служители. Разпоредил съм всеки наряд да има дълго оръжие за безопасност на служителите“, добави той.

„Нека се пристъпи веднага към законодателни промени. Не може от хиляди произнесени присъди да има само стотина, които са ефективни. Всичко това води до чувство на безнаказаност“, подчерта главният секретар на МВР. 


 


В категории: Крими


23
Коментара по темата
23.
Понко
08.11.2022 15:33:08
0
13
Всяко чудо за три дни. Материал за тъпите журналя търсещи сензации и да си чешат езиците. Нищо няма да се промени, жалко за момчето и семейството му. Няма оправя тука и нищо няма да се промени, това е истината, всичко останало е плява.
22.
Коко
08.11.2022 14:27:21
0
9
Ама каква престрелка ве на войник дават по 5 патрона стига смях
21.
Голата истина
08.11.2022 13:49:18
0
18
Който го е страх от мечки ,гората не е за него. Отдавна през браздата не минават само мигранти но и диверсанти и откровени терористи. Пак във връзка с едно скорошно решение на властта започнаха да гърмят военни складове и заводи. У нас се води война а там има жертви от двете страни.
20.
Е на тва е
08.11.2022 13:36:41
0
18
Не телена ограда а бетонна стена като по границата на САЩ и Мексико или Израел и Палестина. Висока поне 6 метра. Може да е скъпа но ще е по дълговечна. На стената камери свързани с автоматично стрелково оръжие. По нататък ви е ясно.
19.
Бургия
08.11.2022 13:06:10
0
7
Бургия го е убил. Това е ясно но няма да бъде оповестено.. Кажете с Величко където уби дебелия пиян с бялото чероки какво стана май ви бутна левел и забравихте?? Много сте продажни и страхливи най вече
18.
Мъка
08.11.2022 13:01:08
0
16
А военният, който е патрулирал с полицая къде го скриха да си мълчи? Защо не разкаже какво е станало, или сега ще оправят версията всички задружно и после пред медиите.
17.
...
08.11.2022 12:49:16
1
3
Те като на бракониерски лов за нерези. Снощи се натъкнали на срез на оградата.
И какво означава "изтрел"?????Музикалното сменяне на тонове с по-горни ли?
16.
Ani do 4
08.11.2022 12:47:29
0
17
Следовото куче го убиха много жестоко,още преди месеци!
15.
Баладински
08.11.2022 12:46:13
1
19
Рещението е просто: прибори за нощно виждане и MG 42-1200 изстрела в минута
14.
българин
08.11.2022 12:39:30
1
19
И да вземете мерки файда няма!
Колко на брой станаха убитите полицаи,нали вземате мерки постоянно къде са и какви са????
Цял ден стоите в тоя парламент и какви мерки взехте,отивайте вие да пазите границата,а не полицаите които нямат защита от никъде,какво остава до обикновенния човек кой ще го защити уважаеми политици?????????
13.
Е
08.11.2022 12:09:10
0
26
поне сега нашата гранична охрана може и да вдене, че мигрантите не са само лесен източник на доходи, на пари и скъпоценности...
Нашите гранични служители са свикнали като спрат някъде кола с мигранти да измъкнат отвътре няколко свити, прегърбени, опикани и вмирисани дребни афганистанчета или сирийчета...
Разбира се, никой не заслужава да умре така, с изстрел от засада, от тъмното, но дано смъртта на младия човек доведе до някакви поуки за началниците му !?
Но едва ли, като първото разпореждане беше да ги накичат с автомати, с които те не могат да боравят!
А може би първото трябваше да бъде доставката на 200-300 прибора за нощно виждане или пък още по-добре термокамери?
12.
Мъка
08.11.2022 11:31:04
4
35
На малкото останали нормални хора в тази страна е ясно, че човека е застрелян от мигранти и то в територията на нашата държава! Какви каналджии ще борим, какви граници, какви турци?! Поредните лъжи на гърба на починало момче!
11.
Боже!!
08.11.2022 10:52:43
1
72
Всичко е сбъркано! България вече е приключила… Децата ни растат в ужас,родителите ни умират в ужас,жените не раждат, мъжете ни ги избиват от глупост…Полицаи,граничари и още много други ,трябва да са машини,обучени да бранят страната и народа,а те?-Нямат право да ползват оръжие,то пък и едни оръжия… Българския мъж е скала! Играе хоро във вода с минусуви темп- ей така,за здраве… Но вече нямат самочувствие ,наглите прасета ,управляващи смазват духа им… Тежко е да гледаме това… Змбого тежко… Господ да пази България!
10.
123ас
08.11.2022 10:40:56
1
54
миниране на границата, поставяне на обозначителни табели и толкова! минаване само през пунковете! Милиони изкрадаха за измислени огради и охрана и пак е като разграден двор... Колко хора трябва да загинат още??
9.
До 4
08.11.2022 10:28:10
7
11
Акъл дават,тия дето го нямат...
8.
Глупости
08.11.2022 10:09:55
1
57
Какви присъди? Това е границата ни, а не бардак. Да се въоръжат с оръжие за война не с пистолетчета. По границата се стреля на месо! Който е бежанец да минава през пунктовете.
7.
Бургазлия
08.11.2022 09:57:35
4
44
Стрелковата подготовка на полицията е трагична, защото просто няма такава. Ума ми не го побира-как може да носиш оръжие, а да не можеш да стреляш. Цялата политика за текущото обучение трябва да се промени. Колко ще спестите от икономии на патрони? Като стане белята се сещат, че нещо куца. Не сме от вчера в напрегната гранична обстановка. Срамота ! Сега на кой ще искате оставката ?
6.
До 4
08.11.2022 09:57:33
13
9
По-добре се качи на високо място и се мятай
5.
ХХ
08.11.2022 09:56:21
10
14
Аз съм дете идиотче от много ракия и всекидневни злобарки. Мога само да пия, да плюскам и да изпускам големи фекалии. Аз съм машина за изпражнения. Искам всички европеиди про'с'теци да пукнете.
4.
Кой
08.11.2022 09:53:38
11
49
Кой им каза на граничарите, че трябва да се превръщат в цел като издават местоположението си в мрака?????
Къде е следовото куче? То щеше веднага да надуши нарушителите и да спаси човешки живот!!!
Какво като имат дълго оръжие граничарите - ще почнат да стрелят напосоки в мрака????
Как може да се твърди, че е стреляно от територията на Турция като оградата не е на границата, а навътре в българска територия
3.
ХХ
08.11.2022 09:48:55
32
46
ЕС и НАТО ни казаха да махнем охраната по границата. Какво ревете европеиди про'с'ти?
2.
ГДБОББ
08.11.2022 09:41:17
4
41
паметна плоча ще правим ли? Никой нищо не казва. Герой след герой в тЪз България. Министърът ще обяви ли нова война или продължаваме със старата от август?
Патриотите къде са? Слаба активност. Няма ли да връщаме кльона?
1.
satiricon
08.11.2022 09:40:53
5
52
полицаят мрънка ние ги хващаме съда ги пуска , съдията мрънка че прокуратурата не си върши работата , прукорора че процесуално се омазани нещата от дознателя и не може да скалъпи обвинение което да издържи , дознателя пък не може да подреди щото полицаят си бъркал в носа о почваме обратно
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Скандал в комисията за Агенция „Митници“, Рашков отказа да отговаря на въпроси (НА ЖИВО) Скандал в комисията за Агенция „Митници“, Рашков отказа да отговаря на въпроси (НА ЖИВО) Близо 30% от българите заменят животинските продукти с веган опции Близо 30% от българите заменят животинските продукти с веган опции Все повече млади хора предпочитат напитките на растителна основа пред кравето мляко Бургазлия си отцепи задълго две паркоместа в центъра, чакал доставка на дограма Бургазлия си отцепи задълго две паркоместа в центъра, чакал доставка на дограма Почнаха разпити – установява се кой за малко не предизвика снощи инцидент с фатален изход Община Несебър организира "Цветни дни за Марти" Община Несебър организира "Цветни дни за Марти" От администрацията призовават гражданите, гостите и приятелите на града да се присъединят към благотворителната акция За пример: Наградиха първокласници от Тервел, намерили и върнали голяма сума пари За пример: Наградиха първокласници от Тервел, намерили и върнали голяма сума пари Доброто стои в основата на човешките отношения, заяви министърът на образованието Млад мъж се хвърли от Аспаруховия мост, в болница е с множество фрактури Млад мъж се хвърли от Аспаруховия мост, в болница е с множество фрактури Не е ясна причината да посегне на живота си Бургас посреща Лазаровден и Цветница с грандиозна програма Бургас посреща Лазаровден и Цветница с грандиозна програма Над 650 изпълнители ще пеят и танцуват по улиците на морския град, за да го превърнат в истинска цветна столица през уикенда Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ Средна Европейска Класа прекратява участието си в коалицията ПП-ДБ През годините Средна Европейска Класа винаги се е противопоставяла на порочните практики в модела на управление на ГЕРБ и ДПС, се казва в прессъобщение до медиите  Елена Йончева с номинация за евродепутат от ДПС-Благоевград, тя я прие като признание Елена Йончева с номинация за евродепутат от ДПС-Благоевград, тя я прие като признание Благодари на партийната структура Арестуваха журналиста на BIRD Димитър Стоянов за опит за убийство. Насочил пистолет срещу служител на НАП Арестуваха журналиста на BIRD Димитър Стоянов за опит за убийство. Насочил пистолет срещу служител на НАП МВР публикува видеото, в което Стоянов посяга на живота на държавния чиновник
Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Два военни хеликоптера се сблъскаха във въздуха, 10 човека са загинали Едната летателна машина е захванала ротора на другата, преди и двете да паднат на земята и да се разбият Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Защо Джъстин Бийбър целуна сина на Уил Смит Двамата са в топли отношения от години Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Падна и Очеретина, САЩ се опитват да спасят армията на Украйна от разгром Военният анализатор на германския вестник BILD Юлиан Рьопке коментира, че всичко ще е напразно, ако не се мобилизират отще 250 000 войници  Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подаваме електронно заявление за гласуване зад граница Подготовката за изборите 2 в 1 започна Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Ново земетресение с магнитуд 6,3 разтърси Тайван Трусът е усетен и в столицата Тайпе (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно (М)истерия с координатора на атаките срещу "Северен поток", изчезна безследно Полковник Роман Червински бе цяла година в ареста заради злоупотреба с власт след провала на операция за задържане на руски пилот Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Водолеят може да бъде завладян от фантазии и мечти, а Телецът да внимават с авантюрите Хороскоп за деня – 23 април 2024, вторник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник Рамзан Кадиров е тежко болен, Кремъл му търси приемник В материала се подчертава, че през 2019 година лекарите за първи път са диагностицирали Кадиров с панкреатична некроза Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Болният от рак Чарлз III с крайно решение за снаха си Въпреки че херцогът на Съсекс наскоро прекъсна всички връзки с Великобритания, шансовете за помирение с роднините му остават Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Какво стои зад големия бум на китайските сайтове за електронна търговия Доста е пристрастяващо пазаруването в приложението, където постоянно получавате предложения за сделки
Антон КУТЕВ, съветник на президента Антон КУТЕВ, съветник на президента "Симпатичният" Даниел Митов може да повлияе на вота в чужбина Виц на деня Виц на деня Интервю за хигиенистка в Слънчев бряг.
- Име?
- Станка.
- Националност?
- Казахстанка.
- Добре, бе. Чух те и първия път! Питам те за националност!
Виц на деня Виц на деня Между приятели:
- Мисля, че жена ми ми изневерява. Да я заведа ли на гинеколог?
- И какво ще види гинекологът - списък на посетителите ли?
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Нищо не краси жената повече от чаша водка в стомаха на мъжа.

Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори