×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Честваме паметта на свети Сава Стратилат
  • Пикът на коклюша у нас се очаква до края на май
  • Свещеникът, отслужил панихида в памет на Навални, е отстранен за три години
  • "Сиела Норма" е единственият кандидат по обявената обществена поръчка за осигуряване на машините за предстоящите избори 2 в 1 на 9 юни
  • Увеличава се с 30% заплащането в детското и училищно здравеопазване
  • Нова руска атака срещу Харков, шестима души са ранени
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Съдът в Одрин освободи единия от обвинените за стрелбата край Елхово


Съдът в Одрин освободи единия от обвинените за стрелбата край Елхово
Пред съда днес двамата са заявили, че са стреляли срещу фаровете на автомобила и не са разбрали, че са убили българския служител на МВР
Тема в развитие
Вижте оградата, където е бил застрелян граничният полицай Бъчваров (ВИДЕО) Според следствен експеримент: Граничният полицай Петър Бъчваров бил убит от осколки Вижте протоколите от разпита на братята, убили граничния полицай Трябва да се навакса: Ваксиналното покритие у нас е под 90% Военният от стрелбата край Елхово бил в шок, стрелял по повиканото от него подкрепление Убиецът на граничния полицай Петър Бъчваров се жалва: Исках само да го сплаша Съдът в Одрин освободи единия от обвинените за стрелбата край Елхово Ще бъдат ли екстрадирани у нас убийците на българския граничен полицай Кадър от ареста на двамата братя, убили граничния полицай Петър Бъчваров - били изпечени крадци в Турция Демерджиев: Задържаните за убийството на полицая не са каналджии, нито трафиканти на дрога Погребват младши инспектор Петър Бъчваров в униформа на "Гранична полиция" Бургаските полицаи отдадоха почит на загиналия си колега Петър Бъчваров Проф. Владимир Чуков: Убийството на границата е терористичен акт Главният секретар на МВР: Не е логично каналджии да стрелят с ловна пушка по полицай Нова версия за убийството на граничаря: Мигрант стрелял по него за отмъщение Валентин Попов: Оръжието на полицаите ни на границата е старо, за музея е Елхово в траур, Петър Бъчваров убит от турци Извънредно! Има задържани в Турция за убийството на граничния полицай край Елхово Борисов "убеден": Президентът трябва незабавно да смени Демерджиев Сарафов за трагедията край Голям Дервент: Иззети са видеозаписи от термокамерите, разпитан е колегата на загиналия БСП иска до 20 години затвор и отнемане на цялото имущество на полицаите, помагащи на каналджии НА ЖИВО: Военният министър с подробности за трагедията край Голям Дервент Елхово скърби за сержант Петър Бъчваров, бил единственият син на образцово семейство В парламента: Минута мълчание за убития на границата полицай, чакат Демерджиев за обяснение Генади Тенев: Отдавна воюваме с мигрантите и даваме жертви Въоръжават граничарите с автомати? Демерджиев иска помощ от Турция срещу каналджиите Разкриха как е убит сержант Петър Бъчваров, 15 изстрела и по военослужещия Сержант Петър Бъчваров от Елхово е убитият на границата полицай Министърът на отбраната: Военнослужещият не се е оттеглил при стрелбата на границата Кой стреля по граничаря? Полк. Велков: Каналите за мигранти се използват и за трафик на терористи Границата охранявана по дилетантски начин? Полицаите не можели да боравят с автомати Убиецът на полицая в Голям Дервент е избягал в Турция, издирват го Извънредно: Престрелка край Елхово, убит е полицай
виж още
скрий
09 Ноември 2022, Сряда, 20:05 ч.
Автор: Флагман.БГ

Преди трагичния инцидент двамата са прекарали четири дни в гората

Съдът в Одрин остави за постоянно в ареста 28-годишният Енгин Ергуван, обвинен в убийството на българския граничен полицай Петър Бъчваров.

Брат му - Мустафа излиза на свобода.

Пред съда днес двамата са заявили, че са стреляли срещу фаровете на автомобила и не са разбрали, че са убили българския служител на МВР.

Граничният полицай бе убит вчера, докато патрулира на турската граница. Той бе застрелян в главата. 

Преди трагичния инцидент двамата са прекарали четири дни в гората. 

В нощта на стрелбата братята отново са чакали нелегални имигранти. Те са забелязани от българските гранични полицаи, които са включили фаровете на автомобила си, а след това са помолили братята да се отдалечат от граничната ограда. 

Мустафа Е. и Енгин Е. са били само на 10 метра от оградата, когато са открили огън по българските полицаи. След това са избягали.


В категории: Ямбол


Флагман.БГ Кои храни ни причиняват кариеси Кои храни ни причиняват кариеси 24/04/2024, Сряда 20:00 0
15
Коментара по темата
15.
Свободно съчинение
10.11.2022 05:41:21
1
7
По минцифайски измишльотини,алооо Радев махни ги бе или вътрешния министър е с по висока степен в масонската ложа на Гергов . Афера ви изкара говнените гащи,паляцииии.За пари ли се скараха пандурите или го гръмнаха без да искат. Карай простия човек за мъки е роден.
14.
Абе
10.11.2022 02:07:12
0
1
Прости смуфжи!
13.
Коз
09.11.2022 23:25:25
0
24
Има нещо гнило в Дания! Братята нямат мотив да стрелят по някакви фарове, особено, в посока обратна на движението на мигрантите (които чакали за да обират). По-скоро прилича на убийство от засада за отмъщение. Ако са си били на турска територия, какво ги бърка, че полицаят на българската територия проверява оградата? И да ги види нищо не може да им направи - те са си на тяхна територия. Защо трябва да стрелят по него?
12.
Холивуд
09.11.2022 22:59:48
1
21
Ха ха ха ха а а Как за 24 часа се разкриха замесените в случая лица и виновните даже са подведени под отговорност, а случаят със Семерджиев който уби двама човека с автомобила си под въздействието на алкохол и наркотици вече една година се притака в съда.
Нали не смятате хората за идиоти, или ако наистина са такива, значи сме стигнали дъното на простотията.
ХА ха хаааа Голям джумбиш настава с това правосъдие.
11.
Nikito
09.11.2022 22:58:53
3
24
Що за идиотско написана статия? Братята били помолени...абе вие там на границата на какво си играете не знам аз? Че нямате М4 с колматорни прицели, жилетки, каски и очила за нощно вижда и по десет пълнителя с калибър 5,56x45mm ми е пределно ясно иначе вашите началници днес гласуваха оръжия за Украйна. Вие там гранична на стражари и апаши ли си играете или кой ще вземе пръв мангизите? Не знам изобщо за какво ви се плащат тия заплати и превилегии, 100 души от френския легион ще свършат повече работа от всички хрантутници там дето сте в гранична!
10.
...
09.11.2022 22:48:09
1
3
А сестрите хиени от хигиени? Братята чакали нелегални имигранти на българската граница до пирамида! Значи имаме и казус с нелегални емигранти, чакащи братята чакали, помолени да се отдалечат от граничната ограда, защото няма ток по оградата и се молят да дойде някой engineer да оправи ел.инсталацията по граничната ограда. 28- годишния Енгин като продължим и ще излезе engineer от ареста в Одрин.
9.
Нещо смърди
09.11.2022 22:43:47
0
8
Тоз пуснатия ако ритне камбаната до 3 дни, значи има нещо тъмно в разказаната приказка
8.
Studio X
09.11.2022 22:41:31
0
5
По информация от "сериозни флагмански източници"! Било осветено с прожектор. Били фарове на патрулната кола.Тези фарове са светили от минимум няколко стотин метрадо мястото на стрелба ! Мустафа излиза на свобода щото е бил случайно преминаващ гражданин подаващ на брат си боеприпаси! Просто се е разхождал!
7.
Минчо
09.11.2022 22:29:19
0
25
Четири дни чакали мигранти на дупката - и накрая застреляли нашия граничар! Ако са чакали мигранти и като се знае че там минават група след група значи са напълнили раниците с пари! Това е толкова смешна версия, и тъпо измислена!
Ще стоят толкова време на дупката и ще се решат да застрелят чужд граничар! Пълна измислица!
Овчари чакали мигранти и застреляли на чужда територия чужд граничар! Тъпо измислена версия!
6.
Той
09.11.2022 22:18:46
0
20
Нещо,не е наред,и нашите и. Др. Крият истината,но на по късен етап ще блесне,,и ще се потули,,както винаги.....три дена бла.бла и ........
5.
Бургазлия
09.11.2022 22:17:11
0
18
Всички ръководители в системата на МВР през последните 20 години трябва да са подсъдими за несвършена работа. Тази трагедия в системата не е от вчера. Системното трениране и обучение не става с разтягане на лакърдии по телевизиите. Става с планове и надзор дали се изпълняват правилно. Резил ! Пълен резил !
4.
Тгост
09.11.2022 21:54:16
0
9
Тази трагедия за себя размирише. Мистерия
3.
Khg
09.11.2022 20:40:18
1
15
Не разбрах какви са били тези братя
2.
Ciganite na Gerb
09.11.2022 20:23:16
1
27
Братята чакали мигранти изобщо тва кой го е писал непълна версия на някаква случка какви са тея братя че чакали мигранти с оръжие на границата граничари ли са Банда чакаща от засада ли ловджии нощни ли Бракониери ли
1.
Манолев
09.11.2022 20:15:45
2
53
„Помолили братята”.
В едно друго време там нямаше да има вече брятя.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Протест пред Съдебната палата в София, близките на загиналия Филип настояват за справедливост Протест пред Съдебната палата в София, близките на загиналия Филип настояват за справедливост Организирано е и шествие до пешеходната пътека, където беше прегазено момчето Народното събрание остава без председател? Бият дузпата на Росен Желязков в последния работен ден Народното събрание остава без председател? Бият дузпата на Росен Желязков в последния работен ден ПП-ДБ и БСП му показаха "червен картон" Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Шеф Ангелов напусна Хелс китчън Топ готвачът бе доведен до отчаяние от безсилието на двата отбора 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените 8 фрази, които показват, че мъжът не уважава жените Да кажеш на една жена, че говори глупости или да я репликираш с: „Това, което казваш, няма смисъл“, е като да хвърлиш граната в разговор – тя непременно ще избухне Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Тези 7 съвета ще върнат щастието в живота ви Помогнете на другите, когато можете Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Три зодии отварят нова страница в живота си, вижте кои са те Водолеят трябва да теглите черта в отношенията си с близък човек Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Скандално военно учение на САЩ още преди 20 години показа, че война с Иран ще доведе до катастрофа Асиметричната война е вид конфликт, който Щатите доказано не са способни да водят Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Такива пържени филийки не сте яли, рецептата е испанска Стават много вкусни Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Само опитните домакини слагат това във водата за миене на прозорците Това лекарство премахва петна по дрехите, избелва спалното бельо и ефективно премахва мръсотията от прозорците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Парламентът спасява летния сезон със спешни промени в закона за чужденците Депутатите с амбиции да ги гласуват на две четения на ръба на правилата
Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Силяновска срази Пендаровски, но президент на Северна Македония не бе избран на първия тур Балотажът съвпада с парламентарните избори Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Скандал в ООН заради нов руски сателит, който носи ядрено устройство Москва наложи вето в Съвета за сигурност срещу резолюция на САЩ и Япония срещу надпреварата във въоръжаването в Космоса Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Президентът на РСМ Пендаровски – ЕС отряза всички искания на българите, освен едно незначително Вписването на българите в Конституцията с още 12 народи не е никаква опасност за нас, каза той Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Без жена съдия на Евро 2024, шеф: Това е лош сигнал Ръководителят на френските съдии бесен от липсата на Стефани Фрапар Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Тръмп нарече американската икономика безполезна, а САЩ - бунище Настоящият американски лидер Джо Байдън, е най-лошият президент в нашата история, казва още Доналд Тръмп Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция Задържаха руски заместник-министър на отбраната, разследват го за корупция "Днес е хубав ден", заяви Мария Печих, която е правела разследвания от името на Фонда за борба с корупцията ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци ФБР бие тревога заради "ТикТок", чрез мрежата Китай щял да шпионира 170 млн. американци Приложението принадлежи на компанията "БайтДенс", която има задължения към китайското правителство, каза Кристофър Рей САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица САЩ ще започнат да изпращат нови оръжия на Украйна още тази седмица Помощният пакет на стойност 95 милиарда долара бе подкрепен от 79 сенатори, а 18 гласуваха "против" Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна Зеленски благодари на американския Сенат за помощта за Украйна За Киев са предвидени 60,84 от 95-те милиарда долара помощ, за да може украинските сили да продължат борбата си с Русия Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Одобриха помощта за Украйна, Израел и Тайван, но Карлсън очаква парите за Киев да бъдат откраднати Правителството на САЩ току-що открадна от руски граждани без съдебен процес 8 млрд. долара, коментира скандалният US журналист
Бойко Борисов Бойко Борисов Осъждам и не подкрепям поведението на журналисти или хора, които влизат в НС да се държат по подобен начин с който и да я депутат Виц на деня Виц на деня За Великден ще ходите ли някъде?
- Моя е резервирал нощувки в Париж...
- Ние пък ще ходим във Велинград! Защо да бием толкова път за същите пари...?
Виц на деня Виц на деня - Скъпа, трябва да ти призная нещо. Аз съм далтонист.
- Скъпи, и аз трябва да ти призная нещо. Не съм от Перник, а от Нигерия!
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Пазете Земята! У целийо Космос само тук вариме рикия...


Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори