×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Ще върнат ли децата на Габриела Славова след убийството на Пейо Пеев


Ще върнат ли децата на Габриела Славова след убийството на Пейо Пеев
Заповедта за настаняване на децата на Габриела Славова след убийството на Пейо Пеев при неговите родители може да бъде отменена от съда, каза д-р Надя Танева
Тема в развитие
Близките на убития Пейо Пеев се събират на протест, искат Габриела Славова в ареста Калин Стоянов нарече убийците на Пейо - тъщата-удушвач и Габриела - "злобни жени" Криминален психолог разкри защо двете жени, обвинени за убийството в София, си крият лицата Ще върнат ли децата на Габриела Славова след убийството на Пейо Пеев Гл. секретар на МВР: Възможно е и трети лица да бъдат привлечени за убийството на Пейо Пеев Близки си спомнят за покойния Пейо Пеев и разказват за неговата битка И Велико Минков задържан след убийството на Пейо, но бързо го пуснали, разследват дали трети човек е знаел Общински съветник спасил детето на Габриела, оставила го само и едва не го блъснал автомобил Протести в памет на убития Пейо и срещу дискриминацията на мъжете Велико Минков показа страховити съобщения от Красимира Трифонова Прокуратурата обжалва ареста на Габриела Славова - децата ѝ не са при нея 3 минути Пейо Пеев е стискан за врата? Записът не е лицеприятен, уверява главният секретар на МВР Из дипломатическата кариера на тъщата с удушения зет: Арестуват бизнесмен по донос на Красимира и майка й Искал ли е Велико Минков Габриела да абортира? Може и да не види детето си няколко години Пейо давал всичко за детето си, Габриела му изпила душичката, твърди негов приятел Габриела уби бащата на децата си, а сега пък много плачела да се грижи за тях Проговори адвокатката на удушения авиоинженер, дрогирали го, за да му отнемат родителските права Вижте Пейо и жените, обвинени за убийството му! Празнували Коледа щастливи и не са се карали за пеленачето (М)истерия с децата на Габриела, полицаи ли са ги отвлекли след убийството на Пейо? ПП за убийцата Габриела: Бруталното престъпление няма нищо общо с политиката Бащата на убития Пейо го проследил, но не успял да го спаси от смъртоносната сицилианска примка Удушеният Пейо имал шанс за кариера като авиоинженер в Германия, но се върнал в България Вижте лицето на дипломата-екзекутор Красимира Трифонова, докато позира пред българския национален флаг Затворили посолство заради грозен секс скандал с тъщата, удушила Пейо Пеев заедно с дъщеря си Габриела Биологичният баща на детето на Габриела проговори Пейо преживя огромни мъки, за да бъде до детето си, Габриела превърна живота му в кошмар Бивш депутат от ПП претендира пред Бургаския окръжен съд за бащинството на едно от децата на убийцата Габриела Габриела, която уби и запали мъжа си, се оказа добре позната в Бургас Две жени арестувани за убийство, опитали се да запалят трупа
виж още
скрий
29 Януари 2024, Понеделник, 08:53 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

От тази седмица започват срещите с нея и те ще са по няколко в седмицата, каза шефката на Агенцията за социално подпомагане д-р Надя Танева

Децата на Габриела Славова след убийството на съпруга й Пейо Пеев са спокойни и се чувстват добре при неговите родители. Те обаче може да бъдат върнати на майката. От тази седмица ще започнат срещите на децата с нея, като те ще са в присъствието на социални работници. За по няколко часа на ден Габриела ще е с децата си. Постепенно ще увеличаваме времето. Това каза в „Тази сутрин“ по бТВ изпълнителният директор на Агенцията за социално подпомагане д-р Надя Танева.

„Искам да уверя всички, че майката ще има достъп до децата си. Към момента не са й връчени заповедите. Тя знае къде са настанени. Не е прекъсван контакта по телефона с по-голямото дете. Изготвен е план за грижи и за действие, в който ясно са очертани как ще бъдат организирани срещите“, добави тя. 

„Решението децата да бъдат дадени на родителите на Пейо трябваше да се вземе спешно. Тъй като семейният кръг на майката е замесен в това деяние, социалните работници прецениха, че най-добре би било децата да бъдат настанени при родителите на жертвата. Всеки ден се посещават от служители. Това, че са там, не означава, че не се интересуваме какво се случва с тях и как се отглеждат, защото тази мярка може да бъде променена“, заяви д-р Танева. 

„Мярката на Агенцията за закрила на детето е такава, че трябва да бъде потвърдена от съда. В едномесечен срок от издаването на заповедта за настаняване магистратите трябва да преценят дали децата трябва да останат в това семейство“, добави тя. 

„Родителите на Пейо не са имали много контакти на живо с внуците, но са се чували по телефона. Дори и трагично загиналият баща е споделял, че е имал възможност да вижда детето си през почивните дни. Неговите родители са имали възможност за контакт с внуците си“, изтъкна шефката на Агенцията за социално подпомагане.

„Съседът (б.а. Владимир Павлов от Бургас), който е подал сигнал до тел. 112 и оттам до социалните служби, е спомогнал да се работи с майката. За оставеното без надзор дете през 2021 г. е уведомена и Районна прокуратура – Бургас. Образувано е наказателно производство, но то е прекратено през 2022 г. поради липса на престъпление от общ характер. Социалните работници са констатирали риск. Затова са работили с майката“, добави тя. 

„Майката е насочена към социални услуги. Специалисти работят с нея за това как се отглежда дете в тази възраст и какви са неговите нужди. В ония момент тя е получавала подкрепа от своята баба. Пейо Пеев никога не е имал претенции към начина на отглеждане на детето. Той е декларирал, че вижда детето си почти всяка събота и неделя. Не са били възпрепятствани неговите контакти“, заяви д-р Танева. 

След интензивна работа и трите положителни доклада за социалната услуга обаче служителите от Отдел „Закрила на детето“ в Бургас прекратили случая. 

Как реагира по-голямото момче, след като настанихте децата при хора, които не познават, защото не са виждали, попита водещата на „Тази сутрин“ Мария Цънцарова. „Няма как в първия момент да се чувстват изключително добре, но социалните работници всеки ден са там. Спокойни са сега, което за нас е най-важно. Поетапно ще работим с тях и ще се опитаме да преодолеем тази криза“, отговори Надя Танева.

„Майката ще има право да контактува с по-голямото дете по телефона. В присъствието на социални работници децата ще й бъдат водени вкъщи, за да може да се среща с тях. Постепенно ще се увеличава времето на тези срещи“, добави тя. 

На въпрос дали ще бъде позволено на биологичния баща Велико Минков да вижда детето си тя отговори, че това е изключително важно решение и трябва да бъде много добре обмислено, защото всеки може да заяви, че бебето е негово и да иска срещи. Ако се създаде доверителна, емоционална връзка и след това съдът отреди друго, няма да е добре за самото дете, заяви шефката на агенцията. 

„А ако детето живее 4 години без баща, а има такъв, какви ще са щетите върху него?", попита Цънцарова. Не по-малки от това да има човек до него, който се определя за негов баща, а се окаже, че не е такъв“, каза още д-р Танева. 
 


В категории: Крими


Флагман.БГ За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура 27/04/2024, Събота 20:20 0
35
Коментара по темата
35.
На бай Хасан чичото от Сливен
30.01.2024 07:58:08
0
2
Абе аз щото работя у чистотата и да фи каша,чи къто минавъм пукрай сливенския затвор и се обарквам къде съм.То идни дица,идни соцялни сложители пу цял ден ходиат при малките си.Еи на и Хасан племеника ми дету сега е в бургашкия затвор ама тои нивинен не е като тея двети обийци.Тои саму идна баба наби.И дажи жива я оставил кът я иснасилил слет кату я убрал.Тои Хасанчу дубро мумче.Тои башта и маика на 6 деса трябва да хране.Жина му исбяга на гирмания,а те на затвора штели да гу карът,дету саму сигар пушел и гу фърлил,пък къштата сгуря,дету набил бабата.Не кът тея убиици.И аиде в бургашкия.Ама тои башта и маика на 6 диса.Е те у сатвора пак жина са гу напрйли де.И хасанито сига,пу цял ден чавета гледа сига.Първу пу малку,сига пу многу.И пари му дават сасиалнити и сига кмета и жилишти сосиалну ши му дава.И сига и ут сатвора ши гу пуштът,чи тои башта и маика на 6 диса.Ама тои ни е убиец кът тез двети.Той само сигар пушил.
34.
До д-р Танева
30.01.2024 04:21:13
0
5
И в затвора ли ще водите децата всеки ден? Тези двете са за електрически стол, не за деца.. Тази така наречена майка ако е мислила за децата си, нямаше да ги лиши и двете от бащи. Трите заедно с бабата Тина да не са амазонки или богомолки?
33.
Уан куесчън
30.01.2024 00:33:35
0
3
А след като е сключила брак с Пейо и след това с майка и са го ликвидирали, сега наследяват ли му имотите?
32.
Вили
29.01.2024 21:49:11
0
4
Престанете,помислете какво правите !!! На тези психопати изкарайте кой ги е лансирал и продължава да ги подържа това е голям проблем дори и в нац.сигурност ... с такива високопоставени.Не са единствените,знам едни други които унищожиха няколко семейства и ликвидираха хора които " им пречат",пред нищо не се спират,но така че да са недосегаеми.Стога сте говорили само за домашното насилие от мъже към жени! Знам за ликвидирани от жени психопати дори и в бели престилки на много отговорни длъжности съпрузи,съпруги на любовници и още и още. А за Габриела и Красимира не им давайте децата,те просто не ги заслужават !!!
31.
D. Dimitrova
29.01.2024 18:08:17
0
8
Познавам Пейо и семейството му . Прекрасни и интелигентни хора. Потресена съм и още не мога да повярвам, че минават през този ад ! Изумена съм от това, което прочетох и искам само да дам пример с една жена, тук в Гърция, която уби едно след друго 3- те си деца , само и само да отмъсти на мъжа си, защото и изневерявал !
Кой може да гарантира, че майката Габриела, участник в убийството на бащата на едното дете не е развила синдром Медея и няма да посегне и на децата ?! Особено второто детенце е в опасност , защото бащата е жив и предявява претенции за права ! Немислимо е здравомислещ човек, с поне капка мозък в главата да присъди
контакт с децата . Още повече, да и ги върнат . Тя трябва да е в затвора ! Потресена съм просто!
30.
До 27
29.01.2024 17:20:00
0
5
Днк тест от аптеката веднага дори могат да направят.По закон процедурата е тромава.А тази госпожа,ако става въпрос за нейни деца и внуци,друга песен ще пее.
29.
Моля?!
29.01.2024 16:10:46
1
10
Вие сериозно ли? Разследване за убийство (на улицата, по такъв дързък начин!), какви ли не улики за двете за всякакви престъпления, нарушения, нередности и т.н. от много години. И... тази жена е под домашен арест, като даже бебето не е при нея. Някой да обясни защо. Иначе утре всеки ще си разчиства сметките с неудобни за него и после ще си почива на спокойствие. Дано да не изчезне от дома си, без никой да разбере. Този случай вече не е просто домашно насилие, тук където и да разровиш, все нещо гнусно изскача. А двете жени просто бяха уволнени от институциите, където работеха - без коментар, без намек за разследване на дейността им. Защо???
28.
1
29.01.2024 14:09:08
0
15
ОСТАВЕНО БЕЗ НАДЗОР 4ГОДИШНО ДЕТЕ И ЛИПСА НА ПРЕСТЪПЛЕНИЕ??МАСТИИ ДОЛНИ ДЪРЖАТ СЕ ВЗАИМНО
27.
12345
29.01.2024 14:05:31
1
12
А,за ДНК експертиза не са ли чували тези хора??? Тя ще докаже дали детето е негово стига,да не манипулират резултата.
26.
Стоян
29.01.2024 14:01:23
0
20
Не и давайте децата, Габриела е социопат и бидейки отгледана от майка (Красимира) с психопатични отклонения, ще се окаже, че е развила синдрома на Медея и може да нарани децата защото изпитва животинска омраза към бащите им
25.
Стоян
29.01.2024 14:00:39
0
14
Не и давайте децата, Габриела е социопат и бидейки отгледана от майка (Красимира) с психопатични отклонения, ще се окаже, че е развила синдрома на Медея и може да нарани децата защото изпитва животинска омраза към бащите им
24.
До Темида трябва да е сляпа и глуха
29.01.2024 13:47:58
16
3
Не знам за съда, но социалните дадат децата на родителите на убития, дали е най-адекватното? От всички възможности точно това ли е най-доброто? Някой от тълпата, озверяла за линч по форумите, замисля ли се за децата реално?
23.
Темида е глуха е сляпа
29.01.2024 13:09:47
1
37
Съдът трябва да е загубил и капчицата разум, за да връчи децата на една убийца!
А ако посегне и на тях?
Тази жена не трябва да е под домашен арест, а в затвора!
22.
Пиргос
29.01.2024 11:59:58
0
27
Хайде стига с тази Иванчева,един и същи трол .А майката убийца по най бързия начин при нея в Сливенския без да и се дава шанс да манипулира децата...Убила бащата и достъп,ега си!
21.
Чичо
29.01.2024 11:50:07
0
32
Ало общината, четете ли коментарите ! Да бяхте им дали и по една служебна кола с шофьор.
20.
Joro
29.01.2024 11:14:09
0
38
Публичен линч си просят. Народе, още ли спиш, след като се гаврят с невиннните?!
19.
Мая
29.01.2024 11:01:49
0
42
Пейо не е виждал детето си често,но са го принудили тези две вещици да каже "точните неща",за да се прекрати производството.Адвокатката им дори твърдеше,че са едва ли не щастливо женени,а те не живеят под един покрив.
18.
Ужас
29.01.2024 10:59:12
0
48
След кото има кой да се грижи за тях, тази защо е свободна и ще се харчи ресурс за една убийца, тази с нагласения подкуп лежи в зотвора, а тази мърша е убила бащата на детето си и контакт да има, какво ще му разказва как е убила баща му ли..малоумна система
17.
Няма такава държава
29.01.2024 10:58:15
0
48
Баща 2 с години можело да доказва по съдебен път,че е баща,но на майката убийца ще й дадат възможност веднага да контакрува с децата- да ги манипулира в присъствието на социален служител.На нея трябва да й спрат контакта с децата- тези деца ще пораснат и ще рсзберат,че са били лъгани и от майка си и от държавата.Казусът с баща2 също някак служебно трябва да се развие- не може с години да доказваш бащинство.
16.
do 16
29.01.2024 10:53:41
3
37
Министърът на транспорта Ивайло Московски от ГЕРБ уби сина си , карайки шейната пиян - всичко се скри под тезгяха.
15.
До Аааа
29.01.2024 10:35:16
2
41
"Всеки който има деца в България, може да убива спокойно ! В затвора няма да влезе"
Само ако се казва Габриела и майка и е минала през леглата на правилните хора.
Кметицата Десислава да си гние в затвора.
14.
Искра
29.01.2024 10:32:01
0
59
Искате да кажете, че няма да бъде съдена и да лежи в затвора за предумишлено убийство? Тази жена и майка и са психопати и могат да възпитат само психопати. Впрочем, как може една майка Иванчева да лежи ефективно, а тази не? Кой е чадърът над нея в тази скапана държава?
13.
Журналистите
29.01.2024 10:31:32
0
62
Журналистите да се разровят и да разберат, кой е опънал чадър над една хладнокръвна убийца?
На Кметицата Десислава Иванчева майка и може да и гледа детето, тя е в сливнеския затвор по скалъпени обвинения, даже никой не е убила! Двойни стандарти ???
Къде са социалните и съда да защитят Иванчева, сега изпълзяха по поръчка да защитават Габриелчето....
корумпирана държава , повръщане се
12.
*
29.01.2024 10:29:16
0
57
Интересно чие протеже е тази жена? Трябва да е от най-високо място. Вместо да я оставят 'на кучетата да я ядат', те ще и дават да вижда децата си за да ги убие и тях? Ако се разбере кой я покровителства ще се разбере всичко. Най-вероятно и той/тя да е замесен в целия този скандал.
11.
колежка
29.01.2024 10:20:34
0
51
Тези от социалното луди ли са бе, ще дават достъп на убийцата до децата ѝ. Нямам думи! Пак връзките са играли.
Боже, боже...
10.
e
29.01.2024 10:17:16
2
44
щом не е в затвора значи някой в парламента много държи на нея и да си я пляка -а и Иванчева има много по малко дете от това ку р ве ама е в затвора -що така бее
9.
Мая
29.01.2024 10:16:19
2
42
Защо тази убийца т.ябва да бъде с децата си ,а набидената кметица Иванчева да бъде в затвора и да не може да се грижи за сина си .
8.
Тодор Живков
29.01.2024 10:11:36
5
40
Другари ! Скъпи мои сънародници ! При нас убийците си получаваха заслуженото. Смъртното наказание си бе актуално. Всички тези които се опитваха да ви мачкат, тровят, избиват, тормозят народа, ги чакаше Белене. Българския народ бе спокоен, нямаше престъпници. След нас, ги изкараха от Белени, изчистиха им всички престъпления и ги пуснаха да се гаврят с вас. Сложиха ги в управлението, водят ги репресирани престъпниците, направиха ги съдии, политици, посланници , бизнесмени
7.
Холмс
29.01.2024 10:10:59
0
59
Абе Вие луди ли сте, тя може да посегне и на децата след като мрази бащите им
6.
ХХ
29.01.2024 10:06:39
0
57
Значи на кметицата Десислава Иванчева майка и може да и гледа детето , а тя да е в сливнеския затвор .....егати двойните стандарти.
5.
КОМУНИСТ
29.01.2024 10:01:20
1
53
Тези корумпирани долни свине съдиите са косвените масови убийци в тази страна ! Над 30 години пускат какви ли не убийци, изнасилвачи, крадци, престъпници всякакви да избиват бедния народ.
4.
АААААААА
29.01.2024 09:56:04
1
45
Всеки който има деца в България, може да убива спокойно ! В затвора няма да влезе
3.
оффф...
29.01.2024 09:48:29
0
65
Има ли друга държава, в която съдът дава грижите за деца на убиец?
2.
Ало
29.01.2024 09:34:45
0
77
Когато Габриела тормозеше години наред и после отне по жесток начин живота на Пейо дали е мислила за ДЕЦАТА?????
За последствията, за болката на близките му...
Тази е животно, защо сега мислите за неитите чувства???
Този боклук трябва да е в затвора до живот, а горките деца създадени от майката да манипулира, те трябва да са при роднини, които ще им дадат обич и топлина.
Боклука и майка и, в затвора !
1.
1
29.01.2024 09:18:55
1
91
Само в БГ може да те пуснат под домашен арест за предумишлено убийство за да си гледаш децата които не са при теб. Никъде думичка от лизачите на кметЪ и кметЪ относно подареното общинско жилище ремонтирано с държавна пара??
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК аут от ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК аут от ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние Гордост за Бургас! Весела Славева с национално отличие Гордост за Бургас! Весела Славева с национално отличие След приза "Студент на годината 2022" отличничката спечели и първо място за „Ландшафтен архитект на годината 2023“ Шок за „акулите“! Реми с Лудогорец II ги закопава в битката за спасение Шок за „акулите“! Реми с Лудогорец II ги закопава в битката за спасение Със спечелената с голяма мъка точка от мача в Бургас футболистите на „Черноморец“ не успяха да дръпат в битката със Спортист, а им предстои дерби в Своге
Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори