×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бивш депутат от ПП претендира пред Бургаския окръжен съд за бащинството на едно от децата на убийцата Габриела


Бивш депутат от ПП претендира пред Бургаския окръжен съд за бащинството на едно от децата на убийцата Габриела
Велико Минков е имал връзка с Габриела, която е прекратил преди година
Тема в развитие
Велико Минков притеснен, че синът му ще е при Габриела, моли социалния министър за ДНК тест Близките на убития Пейо Пеев се събират на протест, искат Габриела Славова в ареста Калин Стоянов нарече убийците на Пейо - тъщата-удушвач и Габриела - "злобни жени" Криминален психолог разкри защо двете жени, обвинени за убийството в София, си крият лицата Ще върнат ли децата на Габриела Славова след убийството на Пейо Пеев Гл. секретар на МВР: Възможно е и трети лица да бъдат привлечени за убийството на Пейо Пеев Близки си спомнят за покойния Пейо Пеев и разказват за неговата битка И Велико Минков задържан след убийството на Пейо, но бързо го пуснали, разследват дали трети човек е знаел Общински съветник спасил детето на Габриела, оставила го само и едва не го блъснал автомобил Протести в памет на убития Пейо и срещу дискриминацията на мъжете Велико Минков показа страховити съобщения от Красимира Трифонова Прокуратурата обжалва ареста на Габриела Славова - децата ѝ не са при нея 3 минути Пейо Пеев е стискан за врата? Записът не е лицеприятен, уверява главният секретар на МВР Из дипломатическата кариера на тъщата с удушения зет: Арестуват бизнесмен по донос на Красимира и майка й Искал ли е Велико Минков Габриела да абортира? Може и да не види детето си няколко години Пейо давал всичко за детето си, Габриела му изпила душичката, твърди негов приятел Габриела уби бащата на децата си, а сега пък много плачела да се грижи за тях Проговори адвокатката на удушения авиоинженер, дрогирали го, за да му отнемат родителските права Вижте Пейо и жените, обвинени за убийството му! Празнували Коледа щастливи и не са се карали за пеленачето (М)истерия с децата на Габриела, полицаи ли са ги отвлекли след убийството на Пейо? ПП за убийцата Габриела: Бруталното престъпление няма нищо общо с политиката Бащата на убития Пейо го проследил, но не успял да го спаси от смъртоносната сицилианска примка Удушеният Пейо имал шанс за кариера като авиоинженер в Германия, но се върнал в България Вижте лицето на дипломата-екзекутор Красимира Трифонова, докато позира пред българския национален флаг Затворили посолство заради грозен секс скандал с тъщата, удушила Пейо Пеев заедно с дъщеря си Габриела Биологичният баща на детето на Габриела проговори Пейо преживя огромни мъки, за да бъде до детето си, Габриела превърна живота му в кошмар Бивш депутат от ПП претендира пред Бургаския окръжен съд за бащинството на едно от децата на убийцата Габриела Габриела, която уби и запали мъжа си, се оказа добре позната в Бургас Две жени арестувани за убийство, опитали се да запалят трупа
виж още
скрий
23 Януари 2024, Вторник, 07:46 ч.
Автор: Флагман.бг

Г-н Велико Минков има основание да вярва и е сигурен, че е биологичен баща на 4-месечния Кристиян

Бившият депутат от "Продължаваме промяната" Велико Минков, който за кратко бе част от 47-ото Народно събрание, но напусна по собствено желание, твърди, че едно от децата на убийцата Габриела Славова-Пеева, която е арестувана за екзекуцията на съпруга си Пейо, е негово.

Още снощи се появи неофициална информация, че той е имал връзка с красивата дама, която е добре позната в Бургас. (ВИЖТЕ ТУК)

Ето какво написа адвокатът му Пламен Борисов.

"Упълномощен съм като адвокат от доверителя си Велико Минков, чието име бе въвлечено в коментарите около убийството на Пейо Пеев, извършено на 18.01.2024, да заявя следното, за да се спре потокът от фалшиви новини:

Г-н Велико Минков има основание да вярва и е сигурен, че е биологичен баща на 4-месечния Кристиян, роден от Габриела Славова, която е обвинена в убийството на съпруга си Пейо Пеев. По силата на презумпцията за бащинство, покойният г-н Пейо Пеев е станал баща на Кристиян, заради качеството си на съпруг на майката г-жа Габриела Славова.

Г-н Велико Минков е завел гражданско дело №1568/2023г. за установяване на произхода на сина си Кристиян пред Бургаския окръжен съд. Исковата молба е предявена още преди детето да се роди, след като г-н Минков, при опита си да припознае детето, разбира, че припознаването не може да бъде признато, защото дни преди подаването на декларацията за припознаване, майката на детето е сключила граждански брак с (вече покойния) г-н Пейо Пеев, от когото има друго по-голямо дете.

За съжаление съдебните процедури по оспорването на произхода на детето от г-н Пеев и признаването на г-н Минков за баща, текат неадекватно бавно, спрямо социалната необходимост.

В резултат от това, г-н Минков не може да поеме грижата за сина си, докато не бъде признат от държавата за негов баща.

Г-н Минков моли медиите да ползват тази информация, за да се избегне разпространяването на фалшиви новини"


В категории: Темида


Стига, бе! Слави се ожени
Стига, бе! Слави се ожени 06/05/2024, Понеделник 17:01 0
Батето се оказа пророк
Батето се оказа пророк 06/05/2024, Понеделник 14:00 0
9
Коментара по темата
9.
Дедо
24.01.2024 12:40:06
0
0
Пълно е ненормални психо кучки. Пълно.
90% от жените в днешно време. Тестостернона е повече от естрогена.
А жената по своето същество е емоционално нестабилно, неадекватно и психически неравномерно същество.
Всичко това облечено в закон и резултата е на лице!

И в двата случая, както и в Бургас, къде е бащата на детето (на Габриела, на Георги)?!?
8.
Бургазлия
23.01.2024 11:58:43
0
3
Не мога да разбера що пред бургаския съд , като тая и семейството ѝ живеят в София?
В Бургас е работил е била назначена по препоръка , но няма общо с града ни?
7.
n
23.01.2024 10:57:11
1
2
От изказванията на адвоката се налага извод, че той, с неадекватното си искане за дело за бащинство на неродено дете, напрактика е предизвикал /по ефекта на пеперудата/ брака на Габриела и Пейо, довела до смъртта на последния. Но същия този адвокат продължава да има претенции към съда, а доскоро и да става съдия в ЕСПЧ.
6.
Тая все по такива ли си е падала?
23.01.2024 10:19:38
2
5
Шт ве! Нали видя какво му се случи на предният, който е твърдял същото?
5.
Красивата дама
23.01.2024 09:42:03
2
24
Де видяхте красота в туй чаве по скоро е шукаритетна
4.
Мда
23.01.2024 09:08:08
2
27
Една с деца от различни мъже не ми я хвали..освен, ако не е вдовица, останалите са батали без изключение
3.
Чалгар
23.01.2024 09:07:16
3
16
Няма мъже,останаха наркомани и пидали,тези двамата,лице на България,както и продажни депутати,без образование и стаж за работа.
2.
Курва
23.01.2024 08:07:24
4
42
Алчна и един глупак путка не видял, и той е в кюпа съучастник
1.
.
23.01.2024 08:03:34
0
32
а ся де
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кирил Петков заведе семейството си на плаж Корал Кирил Петков заведе семейството си на плаж Корал Колко хубаво беше на плажа, точно сега в началото на май, посочва Петков БСП ще се бори за минимум два депутатски мандата от Бургаска област БСП ще се бори за минимум два депутатски мандата от Бургаска област „Ще се движим в скоростната лента и ще изпреварваме“, даде заявка областният лидер Тодор Байчев Може ли да познаете чия сестра е тази красавица Може ли да познаете чия сестра е тази красавица Блондинката побърза да уточни, че не говори за децата си, защото все още не е станала майка и не е раждала Идва краят на Капките, призна продуцентът Идва краят на Капките, призна продуцентът Шоуто все още е лидер в телевизията, но рейтингът му спада с всяка измината година Румен Радев намекна, че може да наложи вето на Закона за хазарта Румен Радев намекна, че може да наложи вето на Закона за хазарта Бързото законодателство не винаги води до желания резултат", лаконичен бе държавният глава  Батето се оказа пророк Батето се оказа пророк Секретарката на Иван Славков проговори 13 години след смъртта му След 2 ракии: Пияната Дебора имала ясновидски способности След 2 ракии: Пияната Дебора имала ясновидски способности В детството си Дебора Иванова била убедена, че по някакъв начин има силата да предизвиква предстоящите събития само с мисълта си и поради тази причина дълго време била измъчвана от непоносимо чувство за вина Вижте как Бургас почете Свети Георги Победоносец Вижте как Бургас почете Свети Георги Победоносец Днес официално бе открит и сезонът на остров „Света Анастасия“ Венцислав Мутафчийски още умува защо за COVID-19 в Китай се действало толкова строго Венцислав Мутафчийски още умува защо за COVID-19 в Китай се действало толкова строго Не намерих отговор, има нещо, което не знаем, сподели генералът „Храбри“ и „Смели“ ще пазят границата, адм. Емил Ефтимов заговори за заплахи в Черно море „Храбри“ и „Смели“ ще пазят границата, адм. Емил Ефтимов заговори за заплахи в Черно море Той уверява, че българската армия не е статична и стои стабилно на югоизточния фланг на НАТО
Цял живот сме чистили фурната грешно Цял живот сме чистили фурната грешно Оказва се, че много от нас от незнание, сме чистили грешно и неефективно фурната в кухнята си Опитаха се да застрелят косовския политик Марко Ябланович Опитаха се да застрелят косовския политик Марко Ябланович Ябланович е част от партията на министъра на общностите и завръщането в правителството на Косово Ненад Рашич – гражданската инициатива „Свобода, справедливост и оцеляване“ (GI SPO) Мъжките цици на Азис се оказаха дефектни Мъжките цици на Азис се оказаха дефектни Имплантите му имат собствено мнение  Вижте в какъв скандал се забърка тази звезда от Ергенът Вижте в какъв скандал се забърка тази звезда от Ергенът Освен че подпитва мъжете за стандартните неща, тя открито отправя намеци към тях, кара ги да лазят по земята, та дори пъшка в нечии ръце Емилия ми се натискаше, твърди този режисьор Емилия ми се натискаше, твърди този режисьор Режисьорът извади някои пикантерии от кухнята на попфолка в подкаста „При Тото“ Зверска гавра с Натали Трифонова в „Денсинг старс” Зверска гавра с Натали Трифонова в „Денсинг старс” Пред очите на цяла България в шоуто на Би Ти Ви синоптичката показа най-добрият танц за вечерта, спечели максималните 40 точки от журито и въпреки това беше изпратена на елиминация и за малко не отпадна Рачков се изпусна, стана ясно колко пари взема Фънки от Капките Рачков се изпусна, стана ясно колко пари взема Фънки от Капките Най-колоритният арбитър в предаването, Димитър Ковачев – Фънки , прибира по 6 бона на лайф Голямата подмяна е факт! Европейските народи капитулираха пред мигрантското нашествие Голямата подмяна е факт! Европейските народи капитулираха пред мигрантското нашествие Никъде по света, освен в Европе, лидерите не се радват на факта, че скоро народите им няма да са мнозинство в собственште си държави САЩ изпраща армия в Украйна, ако падне Киев? САЩ изпраща армия в Украйна, ако падне Киев? Бившият командир на батальона „Айдар“ Евгений Дикий коментира, че битката в Часов Яр е за целия Донбас и призна, че положението на ВСУ е лошо Огромен пожар в Берлин, трети ден гори военен завод Огромен пожар в Берлин, трети ден гори военен завод Бившият анализатор на ЦРУ Лари Джонсън пък прогнозира, че руснаците ще търсят оръжията, дадени на Украйна, докато не ги унищожат
Левон ХАМПАРЦУМЯН Левон ХАМПАРЦУМЯН Нещото, което регулира цените да бъдат пазарни, са конкуренцията и контролът. Това, че цените са по-високи, показва институционална слабост Виц на деня Виц на деня - Скъпи, ако умра ще си вземеш ли друга жена?
- Не, първо ще си почина малко...
Виц на деня Виц на деня Ако една жена не помни къде си е оставила ластика, това въобще не означава, че е забравила какво си и казал преди 6 месеца, в 15:05! Статус във фейсбук Статус във фейсбук Когато я видях си пожелах да остарея с нея! Но нямах предвид за две години...
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори