×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Биологичният баща на детето на Габриела проговори


Биологичният баща на детето на Габриела проговори
В акта за раждане като баща на детето ми е писан покойния вече Пейо Пеев, каза Велико Минков. Оженили са се три седмици преди раждането на сина ми, добави той
Тема в развитие
Близките на убития Пейо Пеев се събират на протест, искат Габриела Славова в ареста Калин Стоянов нарече убийците на Пейо - тъщата-удушвач и Габриела - "злобни жени" Криминален психолог разкри защо двете жени, обвинени за убийството в София, си крият лицата Ще върнат ли децата на Габриела Славова след убийството на Пейо Пеев Гл. секретар на МВР: Възможно е и трети лица да бъдат привлечени за убийството на Пейо Пеев Близки си спомнят за покойния Пейо Пеев и разказват за неговата битка И Велико Минков задържан след убийството на Пейо, но бързо го пуснали, разследват дали трети човек е знаел Общински съветник спасил детето на Габриела, оставила го само и едва не го блъснал автомобил Протести в памет на убития Пейо и срещу дискриминацията на мъжете Велико Минков показа страховити съобщения от Красимира Трифонова Прокуратурата обжалва ареста на Габриела Славова - децата ѝ не са при нея 3 минути Пейо Пеев е стискан за врата? Записът не е лицеприятен, уверява главният секретар на МВР Из дипломатическата кариера на тъщата с удушения зет: Арестуват бизнесмен по донос на Красимира и майка й Искал ли е Велико Минков Габриела да абортира? Може и да не види детето си няколко години Пейо давал всичко за детето си, Габриела му изпила душичката, твърди негов приятел Габриела уби бащата на децата си, а сега пък много плачела да се грижи за тях Проговори адвокатката на удушения авиоинженер, дрогирали го, за да му отнемат родителските права Вижте Пейо и жените, обвинени за убийството му! Празнували Коледа щастливи и не са се карали за пеленачето (М)истерия с децата на Габриела, полицаи ли са ги отвлекли след убийството на Пейо? ПП за убийцата Габриела: Бруталното престъпление няма нищо общо с политиката Бащата на убития Пейо го проследил, но не успял да го спаси от смъртоносната сицилианска примка Удушеният Пейо имал шанс за кариера като авиоинженер в Германия, но се върнал в България Вижте лицето на дипломата-екзекутор Красимира Трифонова, докато позира пред българския национален флаг Затворили посолство заради грозен секс скандал с тъщата, удушила Пейо Пеев заедно с дъщеря си Габриела Биологичният баща на детето на Габриела проговори Пейо преживя огромни мъки, за да бъде до детето си, Габриела превърна живота му в кошмар Бивш депутат от ПП претендира пред Бургаския окръжен съд за бащинството на едно от децата на убийцата Габриела Габриела, която уби и запали мъжа си, се оказа добре позната в Бургас Две жени арестувани за убийство, опитали се да запалят трупа
виж още
скрий
23 Януари 2024, Вторник, 08:51 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Най-важният въпрос е къде са децата, каза Велико Минков и сподели, че заради поведението й се е срещал с психоложка

Аз съм биологичен баща на четиримесечното бебе, което Габриела Славова-Пеева роди. Уверен съм на 100 процента, но не съм го виждал. Това каза в „Тази сутрин“ по бТВ бившият депутат Велико Минков.

Той сподели, че съдбата му е дала шанс да види бебето, но отдалече. Оказва се, че няколко седмици преди Пейо Пеев да бъде убит, Габриела е заплашиха с полиция Минков.

„Не съм виждал детето на живо. За първи път се видяхме случайно с Габриела на Нова година. Тя реагира със заплахи. Предупреди ме да не ги доближавам, че щяла да вика полиция. Говореше за ограничителни заповеди, което въобще не бе провокирано от моето поведение“, разказва той.

„Срещнахме се на новогодишно тържество. В далечината видях детето. Беше в ръцете на бабата. Държеше го повито“, заяви бившият депутат.

„Пейо се ожени за Габриела, за да вижда първото си дете. Тя ограничаваше достъпа до него и той, за да ги преодолее беше направил много компромиси, включително и сключването на този брак“, добави той.

„Най-важният въпрос е къде са децата. Не знаем това“, добави адвокатът му Пламен Борисов.

„Той е никой за детето си. Казва, че е бащата и иска от държавата да бъде признат за това, но... Когато това стане, може детето вече да е на 4 години“, коментира юристът. 

Той призова за адекватно действие от страна на съда, за да може Минков да се грижи за 4-месечното дете. 

„Бракът на Габриела с Пейо е сключен, за да предотврати препознаването на детето. Това е тормоз“, обясни адвокатът. 

„Искаме от законодателния орган промени, които да предотвратят такива усложнения в отношенията между родителите и децата“, заяви Минков. 

„В акта за раждане като баща е писан Пейо Пеев. Бог да го прости! Не съм имал конфликт с него“, изтъкна той.

Бившият народен представител сподели, че е имал дълги разговори с психоложка, заради поведението на майката на детето си и отражението върху неговата психика. 

Подал съм си исковата молба още преди раждането, но са минали над четири месеца и няма напредък, добавя той. 

Велико Минев сподели, че вече е викан в полицията, за да даде показания. 

„Всичко, каквото трябва е направено, помогнали сме на разследващите органи“, добави адвокатът му. 

На въпросът кои са двамата мъже, помогнали на Габриела и майка й да прикрият следите, юристът отговори с „нямаме представа“. 

След като водещият Златимир Йочев изтъкна, че жените, участвали в убийството и жертвата са имали забележителна биография и изненадващо се стига до крайност, юристът коментира, че най-кратката дума е шок. 

„Опитвам се да си представя едно планирано предумишлено убийство как би разрешило тези семейни проблеми. Аз работя пот толкова много семейни казуси и ако трябва да всеки един да се страхувам от убийство ..., необяснимо е“, добави той.

„Едно убийство никога не е лесно за обяснение. Само убиецът вероятно знае истинския мотив, но в крайна сметка престъплението е факт. Всички сме шокирани“, сподели юристът. 

Велико Минков сподели, че докато са били любовници, майката на Габриела живеела в София. „Тогава ние поддържахме отношения в Бургас и Русе, но тя се намеси в средата на бременността и мисля, че това е допринесло за развитието (б.а. на връзката)“, добави той.

Бившият депутат сподели, че още в първите дни след раждането на детето си, обсъдили с Пеев случилото се. Абсолютно съгласни сме били един с друг за всичко, добави той.

„До средата на бременността имахме прекрасни отношения и изведнъж без причина Габриела реши да ги прекрати и спря комуникацията с мен. Осуетяваше всякакви мои опити да се свържа с нея и да се опитам да възобновя общуването поне“, сподели IT специалистът.

„Когато се обърна г-н Минков към мен, го посъветвах още преди раждането на детето да припознае детето. Започнахме процедурата и в резултат на това, след като общината отказа да я продължи, а изтъкнатата причина бе, че има брак майката с друг мъж и съответно влиза в сила презумпцията за бащинство. Велико така разбра за това, че Габриела се е омъжила“, разказва юристът. 

Минков обясни, че бракът на Габриела с Пейо е бил сключен три седмици преди раждането на сина им. Това прегради възможността аз да бъда вписан в родилния акт, добави той.

„Детето на Пейо е на шест години. Те нямаха отношения освен като родители. Нямаха връзка поне във времето, когато бяхме с Габриела“, каза още бившият депутат. 


В категории: Крими


16
Коментара по темата
16.
Нели
23.01.2024 13:50:58
0
4
Не знам защо оценявате човека по партийна линия.
Първо той се отказва да бъде член на НС. Точно защото вижда, че няма какво да направи и да прави там.
Второ, чуйте в интервютата какво казва. Докато са били във връзка, той е знаел, че има дете от Пейо. Бебето е било искано и желано. Какво се случва после е друг въпрос.

П.п. не е нужно да се летят етикети без да сте запознати напълно със случая!
15.
Едно изречение не можете да съставите!
23.01.2024 10:51:17
1
7
Аз съм биологичен баща на четиримесечното бебе, което Габриела Славова-Пеева роди.
-----
Баси, тая го е родила направо в четвъртият месец?! Пак добре че не го е родила директно на 18, че как щеше да ги изкара
14.
Бреййййй
23.01.2024 10:49:35
0
17
Ами тази ако беше родила 6-7 деца от различни бащи, какво, гражданска война ли щеше да има !?
13.
puertoriko
23.01.2024 10:28:10
1
23
тея психопатки трябва да изгният в затвора, не ме е жал за тоз тъпан щом е депутат и решил да се овърти с няква с дете с неясен семеен статут ама и той от амбиция за власт и връзкарство, се е гмурнал в тази история , разбрал е че майката е била връзкарка и дипломат и айдеее дай дай дай, тука ще станем клан , най ме е жал за децата и за Пейо, човека е станал жертва на някакъв мега коварен план с неясен мотив ,имам усещането че дъртата психопатка пак е задействала връзки преди да подготви убийството с ясното съзнание че ще е съдена но явно ще и дадат някакъв лек режим или вип килия и ще си идва в затвора само вечер за да спи там, през останалото време на вън
12.
Марк Твен
23.01.2024 10:27:21
4
15
Само джипсита в тази партийка...
11.
Габи
23.01.2024 10:26:11
2
22
Този да не е близнак на рогоносеца Миро?Същата миша физиономия, а и поведението им е едно и също. Има ли някой нормален и морален в ПП?Там сигорно ги избират с конкурс по олигофренщина и доказана простотия.
10.
Боци
23.01.2024 10:19:27
0
36
Егати долнопробната история. Убийцата използва децата си за рекет, майка й помага в убийство, а двамата балъци не могат да направят преценка на характера на жената с която спят, а също и не знаят как да използват презервативи. Стана ми смешно, как Флагманите бяха нарекли убийцата "красавица" в предишна статия, а тя има циганска физиономия, хахахахаха.
9.
оффф...
23.01.2024 10:00:12
0
23
ПРЕЗЕРВАТИВ хора, ПРЕЗЕРВАТИВ
8.
Bbb
23.01.2024 09:58:10
1
26
Да не се окаже че и тези двамата не са участвали в разплода,а ?
100 процента има някой ,който е рендосвал и майката и дъщерята........
7.
Брей
23.01.2024 09:43:39
2
37
Голямо м*ндръсане е падало. Да не можеш да оправиш, кой баща на кое дете е. Викнете Жоро Игнатов от Съдебен спор!
6.
Сандо
23.01.2024 09:30:11
0
35
А аз сега почвам да се чудя с какво се занимават в парламента.Единия я тупа по дупара в гърция другия го пипали под шлифера фенките снимки от спалнята на премиера от незнайни активистки,другата както боце сам каза проста кърджалийска гугутка я возят гардовете от нсо,затова пък над всички е кака деса,виж майката на нацията а и класната вече нестават отдавна.Време е да пратим поп в парламента да ги накъди там че току виж хванали правия път
5.
р
23.01.2024 09:28:59
4
26
Който мърсува,сам си е виновен.Тази жена много почтена се оказа и накрая го доказа..за него пък..свършиха свободните жени,та с тази се захванал.
4.
Габриелка
23.01.2024 09:18:56
1
23
побепса хубавото си име.
М.нгалска рапсодия.
Дотук двама татковци, и двама помагачи, Те каква функция имат?!?
3.
gradski
23.01.2024 09:17:43
4
32
Типични ПП...
2.
Хахахах
23.01.2024 09:14:04
9
44
Партия ПП не е никаква партия, а жива ебалница тцтцтцт Кой когото свари него ръга, трепе и духа тцтцтцт Егати малоумните добитъци, дет гласуваха за тези боклуци!
Ма нищо де, той магнитпеевски ш'въ упраи
ХАХАХАХАХ
1.
*********
23.01.2024 09:08:53
4
22
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Лъжливи туроператори с почивки за празниците плъзнаха в нета, не се връзвайте Лъжливи туроператори с почивки за празниците плъзнаха в нета, не се връзвайте От Министерството на туризма са провели за ден 8 автобуса за Турция, 2 от тях не са имали редовни документи за превоз на пътниците Държавата плаща 12 млн. лв. за "златната локва" на границата Държавата плаща 12 млн. лв. за "златната локва" на границата Кабинетът "Главчев" тихомълком е гласувал щедра компенсация на фирмата, спечелила десетки милиони от такса "дезинфекция" Бум на фалшивите банкноти, ето как да ги разпознаем Бум на фалшивите банкноти, ето как да ги разпознаем Един от най-разпространените начини за разпознаване на фалшиви банкноти е водният знак Кристиан Вигенин оглави листата на БСП за Европарламента Кристиан Вигенин оглави листата на БСП за Европарламента Петър Кънев е водач на кандидатите от Бургас за Народното събрание На Велики понеделник задължително трябва да... На Велики понеделник задължително трябва да... По време на Страстната седмица постите навлизат в своя най-строг период ПП-ДБ готови да управляват с ГЕРБ, ако Бойко Борисов счупи „заварката“ с Делян Пеевски ПП-ДБ готови да управляват с ГЕРБ, ако Бойко Борисов счупи „заварката“ с Делян Пеевски  Подготвя се почвата за връщане на Борисовата държава - завладяна съдебна система и имитация на честни избори, предупреди ген. Атанасов Унищожиха невзривен боеприпас, открит в кв. „Възраждане” (СНИМКА) Унищожиха невзривен боеприпас, открит в кв. „Възраждане” (СНИМКА) Специализиран екип от 78-ми батальон за осигуряване – София, разузна, транспортира и унищожи силно корозирала фугасно-осколъчна авиобомба AN-М30А1 Най-големият частен пристанищен оператор в страната БМФ Порт Бургас отвори врати за децата на служителите си Най-големият частен пристанищен оператор в страната БМФ Порт Бургас отвори врати за децата на служителите си Над 70 деца посетиха пристанището и разгледаха терминалите, за да се запознаят с работата на своите родители Внимание! Двама души са в тежко състояние след ухапване от кърлежи Внимание! Двама души са в тежко състояние след ухапване от кърлежи Това са първите случаи за тази година след затоплянето на времето Сезонът на фестивалите в Бургас е открит с първия кемпер фест Сезонът на фестивалите в Бургас е открит с първия кемпер фест Идеята за феста е на общинския съветник Евелина Михалева
Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори