×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Пейо давал всичко за детето си, Габриела му изпила душичката, твърди негов приятел


Пейо давал всичко за детето си, Габриела му изпила душичката, твърди негов приятел
Ключови думи: пейо пеев, дете, тъща, убийство
Тема в развитие
Близките на убития Пейо Пеев се събират на протест, искат Габриела Славова в ареста Калин Стоянов нарече убийците на Пейо - тъщата-удушвач и Габриела - "злобни жени" Криминален психолог разкри защо двете жени, обвинени за убийството в София, си крият лицата Ще върнат ли децата на Габриела Славова след убийството на Пейо Пеев Гл. секретар на МВР: Възможно е и трети лица да бъдат привлечени за убийството на Пейо Пеев Близки си спомнят за покойния Пейо Пеев и разказват за неговата битка И Велико Минков задържан след убийството на Пейо, но бързо го пуснали, разследват дали трети човек е знаел Общински съветник спасил детето на Габриела, оставила го само и едва не го блъснал автомобил Протести в памет на убития Пейо и срещу дискриминацията на мъжете Велико Минков показа страховити съобщения от Красимира Трифонова Прокуратурата обжалва ареста на Габриела Славова - децата ѝ не са при нея 3 минути Пейо Пеев е стискан за врата? Записът не е лицеприятен, уверява главният секретар на МВР Из дипломатическата кариера на тъщата с удушения зет: Арестуват бизнесмен по донос на Красимира и майка й Искал ли е Велико Минков Габриела да абортира? Може и да не види детето си няколко години Пейо давал всичко за детето си, Габриела му изпила душичката, твърди негов приятел Габриела уби бащата на децата си, а сега пък много плачела да се грижи за тях Проговори адвокатката на удушения авиоинженер, дрогирали го, за да му отнемат родителските права Вижте Пейо и жените, обвинени за убийството му! Празнували Коледа щастливи и не са се карали за пеленачето (М)истерия с децата на Габриела, полицаи ли са ги отвлекли след убийството на Пейо? ПП за убийцата Габриела: Бруталното престъпление няма нищо общо с политиката Бащата на убития Пейо го проследил, но не успял да го спаси от смъртоносната сицилианска примка Удушеният Пейо имал шанс за кариера като авиоинженер в Германия, но се върнал в България Вижте лицето на дипломата-екзекутор Красимира Трифонова, докато позира пред българския национален флаг Затворили посолство заради грозен секс скандал с тъщата, удушила Пейо Пеев заедно с дъщеря си Габриела Биологичният баща на детето на Габриела проговори Пейо преживя огромни мъки, за да бъде до детето си, Габриела превърна живота му в кошмар Бивш депутат от ПП претендира пред Бургаския окръжен съд за бащинството на едно от децата на убийцата Габриела Габриела, която уби и запали мъжа си, се оказа добре позната в Бургас Две жени арестувани за убийство, опитали се да запалят трупа
виж още
скрий
24 Януари 2024, Сряда, 16:56 ч.
Автор: Флагман.бг

Убитият Пейо Пеев станал 50 кг. заради проблемите, които му създавали жена ми и тъщата 

Познати на погубения Пейо Пеев не приемат публичния дебат с участието на криминалисти, които поставят под въпрос как двете жени са успели да преборят здрав млад мъж. „Аз, както и много други хора, не си обясняваме как две жени ще съумеят да преборят съпротивата на един мъж. Трудно е да се правят изводи на този етап, тъй като все още всичко е в самото начало на разследването. Най-важното е как това ще се отрази на отглеждането на тези две деца“, заяви пред БНТ криминалистът Ботьо Ботев.

„Пейо по-принцип е/беше доста слаб и дребничък. Сега, когато за последно го видях на 5 януари, просто беше един призрак. Макс 50 кила с мокри дрехи. Изпиха му душичката му изпиха. Супер отслабнал, премалял и изпит. Като го изпращах на тръгване имах чувството че до мен стои художническа папка с два три чертежа вътре. Лист. Всяка една от тия две изродки е по тежка от него по отделно“, пише познат на жертвата, който се подвизава във Фейсбук с псевдонима „Момо Де“.

Той разказва за „техника за удушаване от задна седалка с ключ, дето разни хора ги учат на тия неща как точно се правят бързо и ефективно през облегалката на седалката, които са приложими дори и срещу превъзхождащи те по тегло. Особено ако едната се грижи за ръцете ти и лежи върху тебе - нито можеш да запалиш колата и да включиш на скорост и да се изтресеш някъде, нито да имаш ръце да се противопоставяш. Габриелчето може и да се е погрижила да извади ключа, за да не хване Пейо да запали и да ги разбие и двете в някой стълб докато го морят“. „От бързината, хладнокръвието и убедеността в крайния резултат съм склонен да допусна, че тази е убивала и преди.

Защо е била сигурна ли? Ами ако Пейо се беше отскубнал? Очевидно е била сигурна, че веднъж стисне ли го няма мърдане. Нали, така е думата, по външно е пълно със слушалки и агентура. Дали за това не е цялата тази секретност – закрити врати, покрити лица. Една обществено значима секс скандал личност уби обществено незначим инженер и хоп затворен достъп. Че то в правото – искане за дело при затворени врати е възможно само при положение, че делото може да навреди повече на жертвата от колкото на обвинявания. Пейо е мъртъв, така че няма как повече да му се навреди, така че това е чудовищно нарушение на правата на жертвата в случая пред очите на всички ни!“, допълва фейсбук потребителят.

Той пита как така Габриела е под домашен арест уж да се грижи за децата, при положение, че те не са при нея. „Тя трие фейсбуци, върти телефони сега, организира зли сили, може би дори заличава някакви доказателства. И това става пред очите на всички ни и не чух нито една медия да задава тези въпроси. Какви журналисти сте бе? Стегнете се! Ами ако пострада сега другия младеж или някой от роднините? Кой ще е отговорен? Няма ни го Пейчо вече! Отнеха ни го! Пейо Пеев оставяше светлина и доброта във всичко до което се докоснеше и във всичко, с което се заемеше. Освен бизнесите, с които се занимаваше „простия инженер“, обичаше фотографията. Много обичаше да снима залезите, а изгревите както обичаше да казва „…са да си ги изживееш на живо…“. Според познатия, Габриела и майка ѝ 6 години правили опити да го убият психически.

„Той се бори за бащинството. Този изрод наречен Габриела Славова (кандидат за депутат от листата на ПП в Бургас) под влияние на майка си великата секс скандалка дипломатка Красимира Трифонова, около раждането изчезна за месеци. Той не знаеше живо ли е детето, тя жива ли е, родила ли е, не е ли. В един момент ги издири, натисна ги, заплаши, че ще заведе иск. Детето вписано като баща неизвестен. Пребори се, въпреки че му казвах да не се натиска там където не е желан, но той се пребори! Не му беше все едно – пък и Пейо я обичаше тази жена, виждаше в нея нещо и аз не знам какво, ама аз съм стандартен грешник. Той не беше! От години сновеше София - Пловдив - Бургас и обратно. Всичко си даваше за детето и трепереше дали тази ще благоволи да му даде да го види, защото и това се е случвало - ще го видиш, той пътува 400 км и изведнъж - няма да го видиш, защото реших друго. В периоди, когато му беше трудно със средствата, за да не харчи пари по хотели и спеше в колата в Бургас, само и само да може да го заведе на ясла или на детска. През това време той не е имал отношения с нея – интимни или съжителство. Тя обаче през това време не си е губила времето и явно е оплела още един човек, омагьосан от привидната ѝ благина и невинност и се е изтресло още едно бебе“, пише „Момо Де“.

Според него, случаят на Велико Минков е „абсолютна аналогия на случая Пейо“. „Пък и как ще изглежда политическата кариера на щерка ѝ, която има деца ту от тоя, ту от ония, че и няма семейство. Под натиск, че няма да вижда и неговото дете и незнайно още какви заплахи Пейо сглупява и склонява да припознае чуждото и да сключат брак миналото лято преди да се роди новия брой. Но така и не заживяват заедно. Има данни, че са му сипвали и психотропни вещества, когато е бил на гости и той самият казваше, че няма спомен за някои събития, пък и – както казах, по негов си начин, той я обичаше или поне приемаше. Да, ама и другото момче, бивш депутат от ПП, му е било болно за неговото дете, защото тя го е изпъдила като куче - какво дете искал, тя си имала мъж и било от него. Ама човека завежда иск последната есен, чува се с Пейо и под влиянието и на родители и приятели, Пейо споделя всичко и решава да каже БАСТА! и да помогне и другото момче да си получи бащинството, а Пейо да си официализира достъпа до малкия. И Пейо, и другото момче искаха просто да бъдат вписани като бащи, не да ѝ вземат децата или нещо подобно. Само че тази структура не допада на майка ѝ секс скандал дипломатката и откачат и предприемат това, от което всички ние неговите близки трябваше да го опазим и защитим, пък може и някакви институции знам ли. Не успяхме!“, пише още мъжът.

По думите му, майка и дъщеря обработвали Пейо и заплашвали, че няма да си вижда детето, а той се дистанцирал от всички за някакъв период от време и приятелите му разбрали много неща много късно. „Всичко това, което пиша тук, е само върха на айсберга, за да успее някой, който чете статия за просто поредното убийство, да си представи измерението на изродщината и чудовищното изстъпление, което беше упражнено върху Пейчо. Наивно отива на среща с тях в четвъртък вечерта посред нощите уж нещо да се разберели по исковете и уж нещо за малкия. Там го удушават в колата и после го закарват на Витоша в посока Алеко в едно черно пътче и пробват да запалят колата, за да замаскират творбата си. Е, да де, ама тя е дизел не гърми като бензиновите - гледали са доста филми.

Имало е и помагачи с тях, не знаем нищо още, но не е имало баща на Габриела, а някакъв друг – може би нает. Баща ѝ на Габриела е разкаран отдавна като недостоен. Следствието държи детайлите и никой не знае нищо още, може да има и други замесени, ще кажат, когато са събрали цялата картина – брилянтна работа на следователи, полиция, дежурни – шапка им свалям. Та убийките са опознали нашето момче – обичаше да се качва към Алеко, като го стегне шапката - я да си поснима някое дръвче, залезче, небето или просто да подиша малко планината, както обичаше да казва. Та те решиха да го подпалят на любимото му място, та и всички ние, за които той беше светлина, да не можем да си го изпратим, а ще гледаме затворен ковчег.

Седмица по-рано преди злополучната вечер, на Ивановден, при подобна среща уж спешна Габриелчето му носи топъл шоколад в колата да се сгреел, защото той не се качваше в апартамента им, нашето момче усеща неразположение тръгва си сам с колата и се прибира на късмет, а вкъщи вече залита и на следващия ден е бил дроб и обездвижен. Това за мен си е първи опит за убийство. Не знам какво са му дали, приспивателно или нещо. Е, на втория път вече са бързали и не са се шегували. Убиха го, защото беше добър и доверчив, и не знам как всички ние неговите близки ще живеем с вината, че не сме били до него, за да му помогнем и да предотвратим всичко това. Но всички ние неговите близки ще направим всичко възможно всички детайли за изстъпленията през всичките тия години да излязат на бял свят, медии, вестници, интернет сайтове на всякъде ще излязат нещата това тук е само върха на айсберга. Нямам сили да пиша повече – много хора край него са запознати с много повече детайли и подробности от мен и всичко ще се разбере! Сбогом Пейче! Пак ще се видим и отскачай да ни наглеждаш! Обичаме те брат! А аз ти обещавам, че ще снимам всички залези вместо теб, ама ще добавя и изгреви! Никога няма да залезеш в душите ни!“, завършва публикацията на приятеля.


В категории: Животът


Флагман.БГ За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура 27/04/2024, Събота 20:20 3
1
Коментара по темата
1.
Една обществено незначителна личност
24.01.2024 18:35:24
0
11
Приятелю/приятели, не сте успели да спасите Пейо, Бог да го прости, но не оставяйте убийците да дишат спокойно и да кроят нови пъклени планове! Вие въздайте за истината!!!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си 10 неща, които всяка жена заслужава от мъжа до себе си Връзките са вълнуващи и не могат да са изцяло безоблачни, но могат да ни карат да си казваме, че има смисъл да продължаваме с партньора, когато... Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК напуснали ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние
Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори