×
Бизнес ЮГ София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Убийцата на Пейо твърди, че получила инсулт зад решетките, пуснаха я под домашен арест


Убийцата на Пейо твърди, че получила инсулт зад решетките, пуснаха я под домашен арест
Според прокуратурата обаче нямало данни за влошеното здраве и инфаркта на Габриела, въпреки това съдът я освободи
Тема в развитие
Велико Минков притеснен, че синът му ще е при Габриела, моли социалния министър за ДНК тест Близките на убития Пейо Пеев се събират на протест, искат Габриела Славова в ареста Калин Стоянов нарече убийците на Пейо - тъщата-удушвач и Габриела - "злобни жени" Криминален психолог разкри защо двете жени, обвинени за убийството в София, си крият лицата Ще върнат ли децата на Габриела Славова след убийството на Пейо Пеев Гл. секретар на МВР: Възможно е и трети лица да бъдат привлечени за убийството на Пейо Пеев Близки си спомнят за покойния Пейо Пеев и разказват за неговата битка И Велико Минков задържан след убийството на Пейо, но бързо го пуснали, разследват дали трети човек е знаел Общински съветник спасил детето на Габриела, оставила го само и едва не го блъснал автомобил Протести в памет на убития Пейо и срещу дискриминацията на мъжете Велико Минков показа страховити съобщения от Красимира Трифонова Прокуратурата обжалва ареста на Габриела Славова - децата ѝ не са при нея 3 минути Пейо Пеев е стискан за врата? Записът не е лицеприятен, уверява главният секретар на МВР Из дипломатическата кариера на тъщата с удушения зет: Арестуват бизнесмен по донос на Красимира и майка й Искал ли е Велико Минков Габриела да абортира? Може и да не види детето си няколко години Пейо давал всичко за детето си, Габриела му изпила душичката, твърди негов приятел Габриела уби бащата на децата си, а сега пък много плачела да се грижи за тях Проговори адвокатката на удушения авиоинженер, дрогирали го, за да му отнемат родителските права Вижте Пейо и жените, обвинени за убийството му! Празнували Коледа щастливи и не са се карали за пеленачето (М)истерия с децата на Габриела, полицаи ли са ги отвлекли след убийството на Пейо? ПП за убийцата Габриела: Бруталното престъпление няма нищо общо с политиката Бащата на убития Пейо го проследил, но не успял да го спаси от смъртоносната сицилианска примка Удушеният Пейо имал шанс за кариера като авиоинженер в Германия, но се върнал в България Вижте лицето на дипломата-екзекутор Красимира Трифонова, докато позира пред българския национален флаг Затворили посолство заради грозен секс скандал с тъщата, удушила Пейо Пеев заедно с дъщеря си Габриела Биологичният баща на детето на Габриела проговори Пейо преживя огромни мъки, за да бъде до детето си, Габриела превърна живота му в кошмар Бивш депутат от ПП претендира пред Бургаския окръжен съд за бащинството на едно от децата на убийцата Габриела Габриела, която уби и запали мъжа си, се оказа добре позната в Бургас Две жени арестувани за убийство, опитали се да запалят трупа
виж още
скрий
30 Април 2024, Вторник, 11:34 ч.
Автор: Флагман.бг

Според адвокатите й се наблюдавало изтръпване на крайниците и затваряне на очите

Софийският апелативен съд пусна под домашен арест Габриела Славова-Пеева, обвинена в убийството на Пейо Пеев на 21 януари. Днес обвинената се яви в съдебната зала с адвокатите си Димитър Вълков и Елена Николова, съобщава Дарикнюз.бг.

Габриела Славова-Пеева бе отправила иск за изменение на мярката ѝ от "задържане под стража" на по-лека. Защитниците ѝ посочиха, че клиентът им е с влошено здравословно състояние и е претърпяла инсулт, след който се наблюдава изтръпване на крайниците и затваряне на очите. Защитата помоли да бъде назначена съдебномедицинска експертиза и добави, че и едно от децата на Пеева има дихателни проблеми, а другото сърдечни. Според адвокат Вълков определението на Софийския градски съд е неоснователно. По думите му  единствените предположения на прокуратурата са от видеозапис и първите показания на Габриела в полицията, на които не е присъствал адвокат. 

Прокуратурата посочи, че след медицински преглед няма данни за прекаран инфаркт. Съдът заяви, че искането за назначаване на съдебно-медицинска експертиза не е основателно и не го уважи. Съдебният състав счита, че по настоящем не е отпаднало обоснованото предположение, че Пеева е съпричастна към извършеното престъпление. Според съда при определянето на по-лека мярка за неотклонение не е налице възможност обвиняемата да се укрие. Опасността от извършване на престъпление е с намалял интензитет, но и не се констатира обвиняемата да е с тежко здравословно състояние. Съдът посочи още, че не може да се приеме, че при по-лека мярка обвиняемата може да повлияе на свидетели. 

Габриела Славова-Пеева също говори в съдебната зала и каза, че с Пейо Пеев са имали динамична и приключенска връзка, често придружена с нехармония. Тя обясни, че са се справяли с проблемите и не са си повишавали тон.Не съм участвала в отнемането на живота му и се считам за абсолютно невинна, зави Пеева и посочи, че показанията дадени от нея пред полицията са били „изтръгнати от  нея“ със сила и страх. Всичко ми беше диктувано от две служителки на полицията, каза още тя. 

Припомняме, че на 21 януари бе убит 44-годишният Пейо Пеев. За престъплението бяха задържани две жени - съпругата на убития и нейната майка. Разследването установи, че мъжът е седял на шофьорското място в лек автомобил. Причината за смъртта е удушаване, посочват разследващите. Автомобилът с тялото на убития бе открит леко опожарен в гориста местност, в района на Витоша, по пътя за хижа „Алеко“. На 30 януари Апелативният съд реши да остави в ареста двете жени.


В категории: Темида


Флагман.БГ Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов 17/05/2024, Петък 16:25 1
26
Коментара по темата
26.
Пело
01.05.2024 14:18:15
0
4
Сега тая ковра ще се скъса да дава интервюта за пари и влияние. Нямало опасност да избяга, но има опасност с тези интервюта да действа на свидетели, общественото мнение, съдебни заседатели и "безпристрастни" съд и прокуратура.
25.
И тогава...
30.04.2024 23:21:44
0
5
Защо и смениха мярката?
Не е невинна...
Няма здравословен проблем...
Децата не трябва да са при нея...
Смотания адвокат в никакъв случай не ги е убедил...
Какво остава?
Това, което някой е предположил в предшестващ коментар - ползван е посредник от типа на Нотариуса...
24.
до 23:
30.04.2024 22:56:07
0
9
Като гледам, май си единствения, на който му се ще, ДА ИМ СЕ РАЗМИНЕ, на двете коври!... Или пък, си едната от тях, и пишеш в своя защита, нали вече си у дома, ха, ха....
Няма да е за дълго, твоята "невинност", няма как да произлезе от собсъвените ти твърдения!...
А това решение на съда е изключително малоумно и злепоставящо, защото препотвърждавайки, че не са отпаднали основателните съмнения за вина, НЕГЛИЖИРА преценката на социалните, че безопасността на децата изисква те да не бъдат в обкръжението на убийците!...
23.
До гражданин
30.04.2024 20:57:35
3
2
Селянино, не четеш. Съдът не е постановил експертиза, защото е прел, че няма инсулт и влошено здравословно състояние. Демек взима тезата на прокуратурата. Основанието за домашния арест е съвсем друго.
22.
6matarok
30.04.2024 18:33:42
1
2
kapitalizam sar
21.
гражданин
30.04.2024 18:10:41
0
12
Адвокатите казали, че имала инсулт...
Прокуратурата логично иска това да бъде удостоверено официално от легитимни за целта структури, НО СЪДЪТ НЕ УВАЖИЛ това искане на прокурора!
И така, "СЪДЪТ"взема решение на основание на голо твърдение на някакъв адвокат, на който му плащат двете убийци!...
На какво ви прилича това?!...
На мен ми прилича на КУПЕН СЪД!...
20.
ТБС
30.04.2024 17:13:42
0
14
Гнусния бацил не получи инсулт, докато душеше мъжа си. Абе да ви се стовари собствената съдебна система на главите уроди долни. Точно този урод пуснахте, а други се правите, че не виждате. Пожелавам ви го от сърце.
19.
1
30.04.2024 16:29:38
0
18
Големия въпрос е имаме ли нужда от съд и съдии след като се изживяват като някакви божества и решават съдбата на хората както им скимне или както им платят или наредят
18.
bai kosta
30.04.2024 15:01:31
0
23
Ако убитият беше близък роднина или приятел на съдиите(мъдиите)взели това ХУМАННО решение дали щеше да се процедира по същия начин?Заради един приятел питам.
17.
Бургас
30.04.2024 13:55:50
0
36
НЯМА ТАКАВА ДЪРЖАВА, НЯМА ТАКЪВ СЪД!!!
16.
Въпрос
30.04.2024 13:41:00
0
36
Как така съдът пуска обвинен в убийство според диагноза на адвокатите ,която лекарите отхвърлят?! Само в нашата мила Родина всеки разбира от всичко.Тези адвокати ,кога ще преглеждат ,за баба Вуна питам?
15.
И т. н.
30.04.2024 13:23:21
0
31
В страната на неограничените възможности всичко е възможно.
Като в приказката едните ги хващат престъпниците крадци, а други ги пускат, получили съответното възнаграждение под масата.
14.
:(
30.04.2024 13:20:38
4
24
по лошото е че всички жени слет 79 набор нагоре са такива уроди като тая без изключение
13.
човек от народа
30.04.2024 13:19:34
0
52
Следваща стъпка е на свобода и пак стигаме до баналния извод-умрелия си е умрял ,живия си е жив .Всеки убиец знае ,че и да убие човек ,пак ще е жив и може и минимална присъда да му дадат ,затова е това своеволие на убийства.Аз като гражданин ,протестирам против освобождаването на тази убийца по домашен арест.Мястото и е в затвора!
12.
*********
30.04.2024 12:55:47
0
13
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
11.
валци
30.04.2024 12:51:25
0
60
майка България ... срам и позор ! Да убиеш умишлено човек по изключително жесток и мъчителен начин и после на свобода ... Няма такава наглост и от извършителите и от съда!
10.
въпрос
30.04.2024 12:33:16
0
54
А съдът кога ще пусне убития Пейо от гроба? И няма смисъл да се питате защо съдиите са толкова милостиви, вижте им имуществените декларации и веднага ще ви стане ясно. Мисля, че е време да се създаде специална полиция, която да разследва магистратите, а не само да ги охранява.
9.
Младежки глас
30.04.2024 12:31:14
0
27
По социална програма "Топла храна за младежи в нужда и неравностойно положение "на стойност 3000 лв Веднага кмета да и отиди на свиждане да и занесе 2кг портокали 2 кг банани ,черен хайвур от буга,новозеландси миди с трюфели и бутилка Шато Пиво Гриджо 1923 год и чесново хлебче със скрита титаниева пила за решетките
Флакони с райски газ за упояване на надзирателките маскирани в кутия от сок Ананас
8.
Габриела
30.04.2024 12:25:25
1
29
каза, че с Пейо Пеев имали динамична и приключенска връзка, често придружена с нехармония. Във "Флагман" трябва да намалите злобарките и ракията.
7.
Петьо
30.04.2024 12:25:16
2
33
Нали е кадър на Бургас, хората се вълнуват. Има имот града, така , че я чакаме лятото за плажа.
6.
Ужас
30.04.2024 12:21:54
0
61
Корупцията в съдебната система е потресаваща.
5.
хахахха
30.04.2024 12:09:19
0
73
После и бабата навън и с тва ще се приключи.
Как спите изобщо?
4.
3
30.04.2024 12:04:47
2
70
община Бургас кога дава обяснение как милионерка получава 3ст Лазур като нуждаещи социална и бонус ремонт 30 бона
3.
ГРАЖДАНИН
30.04.2024 12:02:23
0
66
какви измислени диагнози слагат само да се спасят.....
2.
2
30.04.2024 12:01:55
0
49
50 бона цена убиец умишлен да бъде домашен арест
1.
медик
30.04.2024 11:45:02
0
86
Навън млади, здрави, способни на всякакви щуротии, а като влязат в ареста и затвора всички се "разболяват" ! Странни неща стават в България !
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите Добата от жк. "Изгрев" крещя на ченгета от Пето РУ: Ще ви изкормя, ще ви отрежа главите 40-годишният агресор си изпати жестоко за заплахите към служителите Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Президентът Румен Радев даде старт на Лято 2024 от Несебър Кметът и екипът му са свършили тук страхотна работа, дано повече български общини изглеждат така, каза държавният глава Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси Синдикалист: Лъжа е твърдението, че ще отпаднат студентските такси След проведената среща между синдикатите и кабинета е подписано постановление за 39 милиона лева Почина майката на Веско Маринов Почина майката на Веско Маринов Прочутият музикант отложи концертите си, потъна в скръб Той загуби най-близкия си човек, спира всички концерти Той загуби най-близкия си човек, спира всички концерти Почина майката на Веселин Маринов Румен Радев: Никога не казвам на моите шофьори да карат по-бързо Румен Радев: Никога не казвам на моите шофьори да карат по-бързо "Кой и как е виновен, при какви обстоятелства - това следва да изяснят компетентните органи", коментира държавният глава за катастрофата с кортежа на Кирил Петков  Гриша Ганчев окончателно излиза от футбола, дари "Литекс" на Общината Гриша Ганчев окончателно излиза от футбола, дари "Литекс" на Общината Бизнесменът подари цялата спортна база, която изгради в северния град на кметството  Експерти на WWF представиха анализ за потенциала на ВЕИ у нас Експерти на WWF представиха анализ за потенциала на ВЕИ у нас В проучването е използвана публично достъпна информация Разискваха развитието на образованието на сбирка на Ротари клуб "Бургас" Разискваха развитието на образованието на сбирка на Ротари клуб "Бургас" Присъстваха Михаил Ненов, Динко Раднев, Янко Стойчев и проф. Милен Балтов Освободиха от длъжност съдебният инспектор, налетял на камериерка Освободиха от длъжност съдебният инспектор, налетял на камериерка Мумджиев бе задържан в сряда вечерта заради сексуални намеци към служителките в хотел във Враца
Роберт Фицо е бил опериран за втори път Роберт Фицо е бил опериран за втори път По-рано днес полицията претърси дома на заподозрения за атаката срещу словашкия премиер Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Путин заяви, че Русия няма да превзема Харков Руските въоръжени сили постигат напредък всеки ден   Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Катастрофа с участието на бившия сръбски президент Няма пострадали САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? САЩ готови да наложат санкции на Китай заради визитата на Путин? Не може едновременно да сте и със Запада, и с Москва, обявиха от Държавния департамент Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Пекин и Москва укрепват връзките си на фона на засиленото руско настъпление в Украйна Двудневното държавно посещение на Путин в страната, която е сред най-големите съюзници на Русия, идва в момент, когато въоръжените сили на Москва засилват настъплението си в Харковска област в Североизточна Украйна Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Заради Олимпиадата нощувка в хотел в Париж струва около 411 евро Тази цена е ниска, по-рано нощувките струваха до 699 евро средно Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Байдън срещу Тръмп в директен дебат на 27 юни Готов за мошеника Джо, коментира бившият президент Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Той бе най-привлекателният илюзионист, но днес го обвиняват в сексуално насилие над непълнолетни Дейвид Копърфийлд в продължение на десетилетия тормозил 16 жени, които тогава били непълнолетни, се казва в обвинението Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Това се случва на почти всеки тийнейджър, а може да говори за страшна болест Тя мина през Ада, докато майка й подозираше, че всичко се дължи на възрастта й Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Гардовете на Фицо действали като аматьори? Ген. Коджейков с мрачна прогноза за Европа заради мигрантите Ако има втора атака някъде отзад, премиерът на Словакия щеше да бъде доубит, коментира бившият началник на българската национална служба за охрана 
Доц. Наталия КИСЕЛОВА Доц. Наталия КИСЕЛОВА Промените в Закона за хазарта не бяха приети по правилата на Конституцията Виц на деня Виц на деня - Имам чувства към теб!
- Наистина ли? Какви?
- Чувствам че ми лазиш по нервите!
Виц на деня Виц на деня - Геле, чух оти у вазе ти миеш прозорците.
- Ааа, я мием и подо.
- А жена ти?
- Е па она е голема, она сама си са мие...
Статус във фейсбук Статус във фейсбук Щастието е като пръднята... ако е твое, притеснява другите.
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори