×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Бащата на убития Пейо го проследил, но не успял да го спаси от смъртоносната сицилианска примка


Бащата на убития Пейо го проследил, но не успял да го спаси от смъртоносната сицилианска примка
Габриела бе пусната под домашен арест за убийството на Пейо, тъй като има две деца и нямало кой да ги гледа
Тема в развитие
Близките на убития Пейо Пеев се събират на протест, искат Габриела Славова в ареста Калин Стоянов нарече убийците на Пейо - тъщата-удушвач и Габриела - "злобни жени" Криминален психолог разкри защо двете жени, обвинени за убийството в София, си крият лицата Ще върнат ли децата на Габриела Славова след убийството на Пейо Пеев Гл. секретар на МВР: Възможно е и трети лица да бъдат привлечени за убийството на Пейо Пеев Близки си спомнят за покойния Пейо Пеев и разказват за неговата битка И Велико Минков задържан след убийството на Пейо, но бързо го пуснали, разследват дали трети човек е знаел Общински съветник спасил детето на Габриела, оставила го само и едва не го блъснал автомобил Протести в памет на убития Пейо и срещу дискриминацията на мъжете Велико Минков показа страховити съобщения от Красимира Трифонова Прокуратурата обжалва ареста на Габриела Славова - децата ѝ не са при нея 3 минути Пейо Пеев е стискан за врата? Записът не е лицеприятен, уверява главният секретар на МВР Из дипломатическата кариера на тъщата с удушения зет: Арестуват бизнесмен по донос на Красимира и майка й Искал ли е Велико Минков Габриела да абортира? Може и да не види детето си няколко години Пейо давал всичко за детето си, Габриела му изпила душичката, твърди негов приятел Габриела уби бащата на децата си, а сега пък много плачела да се грижи за тях Проговори адвокатката на удушения авиоинженер, дрогирали го, за да му отнемат родителските права Вижте Пейо и жените, обвинени за убийството му! Празнували Коледа щастливи и не са се карали за пеленачето (М)истерия с децата на Габриела, полицаи ли са ги отвлекли след убийството на Пейо? ПП за убийцата Габриела: Бруталното престъпление няма нищо общо с политиката Бащата на убития Пейо го проследил, но не успял да го спаси от смъртоносната сицилианска примка Удушеният Пейо имал шанс за кариера като авиоинженер в Германия, но се върнал в България Вижте лицето на дипломата-екзекутор Красимира Трифонова, докато позира пред българския национален флаг Затворили посолство заради грозен секс скандал с тъщата, удушила Пейо Пеев заедно с дъщеря си Габриела Биологичният баща на детето на Габриела проговори Пейо преживя огромни мъки, за да бъде до детето си, Габриела превърна живота му в кошмар Бивш депутат от ПП претендира пред Бургаския окръжен съд за бащинството на едно от децата на убийцата Габриела Габриела, която уби и запали мъжа си, се оказа добре позната в Бургас Две жени арестувани за убийство, опитали се да запалят трупа
виж още
скрий
23 Януари 2024, Вторник, 16:14 ч.
Автор: Флагман.БГ

В показанията си Орлин Пеев заявява, че синът му и 33-годишната му съпруга Габриела не са били в добри отношения

Бащата на 44-годишния Пейо Пеев, който бе удушен в лекия си автомобил от тъщата и съпругата си, е проследил сина си до блока, в който живеят двете жени във фаталната вечер на 18 януари. Това става ясно от протокола от заседанието на Софийския градски съд снощи, на което бяха определени мерките за неотклонение на 54-годишната Красимира Трифонова и 33-годишната й дъщеря Габриела Славова-Пеева, пише Дир.бг.

Заседанието на градските магистрати протече при закрити врата по искане на адвокатите на двете жени, задържани и обвинени в умишленото убийство на Пейо Пеев. То бе отправено, тъй като тъщата на жертвата е обществено известна личност - дипломат от кариерата и бивш консул на България в Тайланд. 

В съдебното определение е записано, че от показанията на бащата на жертвата - Орлин Пеев, се установява, че взаимоотношенията между сина му и съпругата му Габриела не са били добри. Двамата са биологични родители на 6-годишно момченце, а през лятото на 2023 г. са сключили граждански брак, като по време на брака - на 11.09.2023 г. е родено второ дете, за което свидетелят по делото и бивш депутат от "Продължаваме промяната" Велико Минков твърди, че е негов биологичен баща. 

Именно с цел уреждане на взаимоотношенията помежду съпрузите, свързани с контактите с децата, на 18 януари Пейо имал уговорена среща с Габриела пред нейния дом, който е в блок 308 на улица "Елемаг" в столичния квартал "Изгрев". 

Орлин Пеев твърди, че поради съмнения и опасения за безопасността на сина си, е последвал управлявания от него лек автомобил "Пежо" до блока на снаха си и майка й. През сградата Пеев-старши е видял колата на сина си и е видял как в нея се качва 33-годишната Габриела.

"На следващо място от показанията на свидетеля Орлин Пеев се установява, че същият е загубил връзка със сина си на инкриминираната по делото дата, което го е мотивирало да подаде сигнал до органите на полицията", пишат още магистратите. 

Орлин Пеев твърди, че поради съмнения и опасения за безопасността на сина си, е последвал управлявания от него лек автомобил "Пежо" до блока на снаха си и майка й, снимка: Дир.бг

От определението им не става ясно дали бащата е станал свидетел на убийството на сина си. Жестокото престъпление обаче е било заснето от охранителни камери в района.

От кадрите се вижда как Габриела се качва на предна дясна седалка на пежото, а за задната седалка сяда майка й Красимира. Камерите са заснели, че в лекия автомобил се вижда борба, след което съпругата на Пейо излиза от автомобила, а майка й се качва на шофьорското място и потегля с автомобила. На следващия ден пежото е открито в парк "Витоша", а в купето се е намирало и тялото на 44-годишния мъж.

Градските магистрати уточняват, че видеозаписите са иззети, а към веществените доказателства по делото има и множество биологични следи. Извършени са множество обиски, претърсвания и изземвания от дома на двете обвиняеми, от леки автомобили, включително на жертвата и на свидетели по делото. Предстои назначаване на множество експертизи.

Красимира Трифонова и Габриела Славова-Пеева са освидетелствани, взет им е биологичен материал, който също ще подлежи на съответно научно интерпретиране. 

При извършената в Съдебна медицина аутопсия на 44-годишния Пейо Пеев е установено, че причина за смъртта му е "остра сърдечно съдова и дихателна недостатъчност" и съответно "механична асфиксия" от притискане на шията, т.е. мъжът е бил удушен. 

Софийският градски съд постанови, че 54-годишната тъща на жертвата трябва да остане за постоянно в ареста. По отношение на съпругата му Габриела, тъй като е майка на 2 деца в невръстна възраст - едното на 6 години, а другото на 4 месечна кърмаческа възраст, бе наложена мярка за неотклонение "домашен арест". Изпълнението й ще бъде контролирано с електронна гривна. 

Решението не е окончателно. В случай на жалба или протест Софийският апелативен съд ще се произнесе по мерките за неотклонение на 30 януари.

На 18 януари Пейо имал уговорена среща с Габриела пред нейния дом, който е в блок 308 на улица "Елемаг" в столичния квартал "Изгрев"

 




От какво е болен този певец
От какво е болен този певец 28/04/2024, Неделя 20:00 1
37
Коментара по темата
37.
Анонимен
30.01.2024 12:51:11
0
0
Родната милиция е гола вода, как няма други съучастници, как се удушва така човек в такава тясно кола и най-вече как се мести труп в тази тясна кола, понеже се вижда как майката се качва на шофьорското място и още нещо с какво е запалила колата при Алеко, може би се е качила с туба или тайно е сложила такава в багажника на колата или си е помогнала със съчки от гората, нямам думи. Затова сме но това дередже по разкриваемост. Ще ми разправя Ботьо Ботев, че това било непредумишлено убийство понеже станало пред камера, сякаш всички знаем къде има камери
36.
Марк
26.01.2024 23:34:20
0
1
Каква публична личност, кой я е чувал. Изкукутугала дърта к.....ва. Да гние в затвора. Това са прости и надменни хора.
35.
винаги е било така
25.01.2024 23:36:20
1
2
от жена, човек не става
34.
Срам
24.01.2024 15:59:04
1
4
Какво значение има, че убийцата била публична личност и затова не трябва да бъде показвана?Точно обратно. Нека народа види какви изроди представляват милата ни татковина пред света. Колко по-долни от тях трябва да са тези, които са ги назначавали и лансирали.
33.
Габи
24.01.2024 15:54:42
0
5
Детето на Иванчева също беше много малко при задържането и настаняването в затвора.Убйството по-малко престъпление ли е от изнудването?Какво доверие може да се има на убийца при отглеждането на малките?Ако и този случай се замете под килима, значи, че правосъдието ни е за боклука.
32.
6matarok
24.01.2024 09:55:06
0
2
6tom ba6ta mu e imal samneniq zna4i dobre e poznaval haraktera na tezi jeni i na kakvo sa sposobni , ili e spodelql 4e ve4e e bil zapla6van s ubiistvo ili prosto ba6ta mu kato po vazrasten e razpoznal specifi4en psihologi4eski profil .
Mnogo stranno kak ba6ta mu go e prosledil no e izpusnal momenta , qvno ne e o4akval 4e jenite 6te go ubiqt a 4e po skoro 6te naemat nqkoi maj , qvno i za nego e 6ok , kakto se vijda , 6ok e i za ob6testvoto, tova si e ebah mu maikata i istoriq, brutalni psihopatki s totalno izvrateni mozaci
31.
To
23.01.2024 23:41:14
0
8
То става ясно.чее умишлено убойство планирано.Тоз баща му явно е бил далече щом нее видял че се бият в колата.Те са се наговорили майката и дъщерята и са му скочили изненадващо.Той изобщо нее могъл да реагира явно.Те може да не казват.Може с въже да го е душила
30.
ТБС
23.01.2024 23:14:24
0
11
Ебаси шибания съд, което не е новина е изненада. Този урод сега може и децата да убие от злоба. Е двете деца имат живи роднини, дядото може да гледа едното, а бащата другото. Това не е ядрена физика тъпаци, излагате децата на риск, като ги оставяте с психопат, който е убил бащата на едното без основателни причини, на и майка си повлякло.
29.
до 24
23.01.2024 21:13:21
0
12
А май забравехте за оня бургаски депутат от ГЕРБ дето застреля приятелката си работеща в Interpol
28.
Според мен
23.01.2024 19:46:46
14
8
Това че тез двете са удушили момчето са пълни измишльотини имало е и други
27.
Е как..
23.01.2024 18:56:40
0
41
на това може да му се казва 'право'съдие?? Как ще си отсъдил право като си пуснал доказана хладнокръвна убийца за която кариерата е всичко на този свят, а сега осъзнавайки че отива в затвора и с нейната кариера е тотално свършено, ще е пуснеш да отиде при две малки дечица които може да бъдат следващите жертви тъй като на тази убийца не и е останало нищо за каквото да живее повече и като нищо може да убие и децата си за да е изкарат невминяема с психични проблеми. Ние сме комедийна дэржавичка управлявана от клоуни които слагат други клоуни на високи и отговорни постове. Това е жалката ни дэржавичка за жалост...
26.
Лидка
23.01.2024 18:44:36
1
59
Сега ми се навърза. Значи ,дъщерята два пъти ражда от "несъстоятелни" по визията на майка ѝ мъже /нищо че единият е авиоинженер а другият е програмист ,пък тази не я знаем какво е учила дори, ма била в Харвард ходила окккк/. И двата пъти се отчуждава от бащите рязко под давлението на майка си. С каква цел обаче се жени за Пейо?! Клетото момче години наред не си е намерило партньорка ,та се занимава с ненормалната си бивша и накрая тя го приключва ,барабар с майка си. Това е по-зле от филм на ужасите!!!
25.
Хм...
23.01.2024 18:36:33
8
26
Ей това са хората на ПП... пълни пед..и.
24.
Ааааааа
23.01.2024 18:32:17
5
32
Вземете мерки и за Киро харвардския, или поне го предупредете да не се качва в една кола с Ленчето. Тези от ПП са болни всичките
23.
Дааааа
23.01.2024 18:23:25
2
67
Тази жена е убила за да не и вземат децата. Мъжете и са искали и те също да се грижат за децата си но тя ги е манипулирала докато не е убила единия. Сега когато знае, че ще влезе в затвора, може да каже " няма да дам на никой децата си " и да ги избие бе уроди. Как така дадохте тези деца на убийца
22.
Рррр
23.01.2024 18:16:40
0
69
Наистина ли са я пуснали под домашен арест, за да се грижи за децата си???
Жена, която е планирала убийството на съпруга си, присъставала е и е помогнала да го убият... Това е абсурдно! Тя е опасна за децата... Не искам да съм лош пророк, но е напълно възможно да посегне и на тях! Тогава какви ще са оправданията??? Децата трябва да се отнемат и да са под грижите и защитата на социалните!
21.
Лидка
23.01.2024 18:09:09
0
52
Вие представяте ли си какви изроди са тия двете?! Пейо, Бог да го прости, се е оженил за това кюфте за да бъде баща на детето си, а тя го убива, хорааааа!!!!!!! ТЕя повярвали си скочубри утре ще ви направят скандал за паркомясто и могат да ви убият!!!! ЛИНЧ!!!

Глупакът пък който е направил другото дете изобщо не искам да го коментирам. Да не дава Господ.
20.
*********
23.01.2024 18:04:34
0
15
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържаше вулгарни, нецензурни или обидни квалификации, обиди на расова, сексуална, етническа или верска основа или призиви към насилие по адрес на конкретни лица.
19.
До 7887
23.01.2024 17:55:09
2
13
Другите двама са привлечени като свидетели, вероятно и затова няма да им повдигнат обвинения. Поне на този етап.
18.
оффф...
23.01.2024 17:48:01
1
52
Горкият баща - проследил сина си, наблюдавал колата му в готовност, но така и не разбрал, че в колата, която наблюдава, синът му умира. Това е толкова тъжно
17.
Анонимен до 9
23.01.2024 17:43:39
0
36
Напълно подкрепям мнението ти и при това това са убийства предумишлени и утре ще удуши децата и ще се самоубие какво правим???????
НЯМА СЪДЕБНА СИСТЕМА ТОВА Е права на човека ала бала ?!?!! И това са умни хора начетени и с кариери и пари. Една съдебна система работи когато има адекватно законодателство а то е писано през коя година ( много не сме били родени).Неизбежна самоотбрана е когато те нападнат с нож и ти се отбраняваш с нож ако си с брадва сатър или пистолет превишаваш правата и теб ще осъдят на убийство.
16.
Лили
23.01.2024 17:42:55
0
66
Чудно, така наречената майка на две невръстни деца, а всъщност убийца, не е ли опасна за децата, тези деца не трябва ли да бъдат поставени под опеката на социалните.
15.
7887
23.01.2024 17:41:03
1
32
Нали имаше двама помагачи? Какво стана с тях,че вече не се споменават? Мамчето вътре,ще казва каквото трябва,щерката навън за гаранция,че мамчето ще бъде разумна,ония двамата никакви не ги търсят и те така..... хаха
14.
Чичо
23.01.2024 17:40:31
0
31
Сега ще отнесат по една 30 годишна присъда. Ще излязат след 20 и ще излязат запазени, както казваше великия Тодор Колев.
13.
Пусть всегда будет Солнце
23.01.2024 17:39:56
0
35
Местопрестъплението ул.Елемаг кв.Изток
Ведомствен блок на певсеорини служители ДС,ПГУ ДС,ВТУ ДС ВКР,соц дипломати ,пенсионирани генеряли и палоковници от ДС
Блоковете в кв.Игрев и кв.Изтжк София са сред НАЙ-скъпите в София и се движат от 2200 € м2 в кв.Изтак до 3500 € за м2 в кв.Изгрев
В същия блок живее сестрятя на Христо Иванов от ДБ наследство от баща им служител в БГ пасалство в Москва
На съсдната улица Латенка е живял Андрей Луканов по надолу са 6-ап на Цвъ,Цвъ от ГЕРБ и сградата на РУСКОТО посолство
12.
Светльо
23.01.2024 17:37:21
1
49
Егати шашавата история. Никой не знае какво точно се е случило, ама се иска бая сила да удушиш човек с голи ръце. Това дето го показват по филмите си е жив майтап. Иска си хем време, хем майсторлък, не е просто да го "стиснеш за гушата".

Не бих искал да си имам с тази тъща - или много я е ударил адреналинът или е егати и професионалистката. И в двата случая бих стоял колкото се може по-далече от нея.

Абе - сред нас е пълно с психопати, които изглеждат като съвсем нормални хора, докато не изпляскат някой ден.

При всички положения - жалко за момчето - изглежда е бил свестен.
11.
бай-бай
23.01.2024 17:35:34
7
23
Това е проявлението на Истанбулската конвенция и неограничените права дадени на жените с т.н. домашно насилие. В повечето случаи домашното насилие се предизвиква от жените.
10.
До 8
23.01.2024 17:35:12
0
33
Апсолютно си прав тъщата и тъща и наглите баби далеч колкото си може по надалеч за всеки разпаднал си брак те са виновни и много жени биват бити и дори някой убивани точно заради тях. Тъщата винаги ще научи щерка си на някой мурафет и на някой други неща за да кривне от правия път.
9.
валци
23.01.2024 17:15:21
1
47
Каква наивна усмивка и какъв благ поглед на една прикрита убийца ! Как може да е пуснат под домашен арест , да удуши и децата си ли ? Рагевски няма присъда вече 4 години за 2 брутални екзекуции , а го осъдиха по друго дело кражба на кола за 7 г.
8.
Да
23.01.2024 17:00:56
4
56
Най големите бъркачки във една връзка са тъщите,бабите и дядовците. До младите семейства се обръщам колкото по бързо разкарате тъщата,дядото и бабите от вас и ги игнорирате по далеч от вас толкова по щастлив ще ви бъде семейния живот почти всички разводи на млади те 95 процента заради тъщите другите 5 са заради изневери но пак са намесени тъщите да се знае затова ги дръще колкото се може по надалеч и ги избягвайте колкото си може повече.
7.
ХХ
23.01.2024 16:50:28
2
48
Къв домашен арест, кви пет лева ? Направо я наградете въпросната.
6.
Сандо
23.01.2024 16:43:56
0
34
И това ми било нежния пол-онеправданите те.Но както казва батко в герб е пълно с жени имаме един мъж и той кат жена-думи на бащицата смятай за кво иде реч в политическия ни живот
5.
съдия
23.01.2024 16:31:26
2
94
Тея двете коври трябва да лежат доживот без право на замяна.
4.
Бургазлия
23.01.2024 16:25:15
1
61
Тука пак някакви съчинения.
Бащата проследил сина , едва ли не е станал свидетел как убиват сина му , обаче той загубил връзка и се обадил на милицията?
Има ли в Флагман един журналист дето да е адекватен?
3.
ГРАЖДАНИН
23.01.2024 16:24:43
0
20
тая леля явно е жилка да се справи с човеко....
2.
Bobs
23.01.2024 16:22:19
1
39
Страшни женоря са тези щом се е стигнало дотам!
1.
Котилото
23.01.2024 16:20:55
1
45
На Елемаг случайни хора не живеят!
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Кирил Петков пред пълна зала в Бургас: Видяха, че не могат да ни купят и започнаха да заливат с помия Кирил Петков пред пълна зала в Бургас: Видяха, че не могат да ни купят и започнаха да заливат с помия „Ако имахме една забежка с публичен ресурс – щяхме да сме в затвора, чакат ни отдавна, нямаше да ни го простят“, категоричен е съпредседателят на „Продължаваме промяната“ Новите изисквания за спасителите може да блокират летния сезон Новите изисквания за спасителите може да блокират летния сезон Най-сериозната промяна в Наредбата е свързана с двойно увеличаване на броя на медицинските специалисти, които трябва да се осигурят на всяка една такава водна площ Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Бойко Борисов не е в положение да поставя условия, каза Асен Василев в Бургас Ако се освободи от зависимостите бихме седнали да преговаряме с него, обяви съпредседателят на Промяната Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса Пролет ли? През май ни очакват температури до 35 градуса За съжаление обаче най-студено се очаква да е именно по празниците От какво е болен този певец От какво е болен този певец Мистериозно заболяване мъчи Галин Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Първият ми съпруг ме подари на втория, призна тази певица Двамата баджанаци и до днес били близки приятели  Това е най-големият стратег в "Един за друг" Това е най-големият стратег в "Един за друг" Сияна играе умно  Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Каква е цената на агнешкото от ферма до магазина Kъм мoмeнтa пpи пoĸyпĸи oт фepмитe цeнитe "нa eдpo" ca 8-9 лв/ĸг живo тeглo, a "нa дpeбнo" (1-2 aгнeтa) ca 10-12 лв/ĸг живo тeглo Нещо невероятно се случва с планетите Нещо невероятно се случва с планетите В личен план съвпадът на двете планети ще се отрази най-много на родените в трета декада Телци, Раци, Деви, Козирози и Риби Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Комунистически диктатор твърдял, че видял извънземни в България Бившият Първи притежавал строго секретни записи и снимки на НЛО
Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Тя танцува с рокля с 3 000 камъка в Денсинг старс Ефектните сценични тоалети са проектирани специално за всеки състезател, създадени са за конкретната хореография и осигуряват пълна свобода на движението, каза стилистката на предаването Августина Маркова-Тути Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Пиърс Броснан вече е на 70 години  Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Клетите гости на предаването, което се излъчва на живо всеки вторник, съжалиха многократно, че са се паднали именно до тях Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори