×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
  • Лазаровден е - обичаи и традиции
  • Правителството смени шестима областни управители
  • Седем доживотни присъди и 1794 години затвор за терористката от Истанбул
  • Май идва с ниски температури
  • Закрити са всички стари общински депа за отпадъци у нас, ЕК прекрати наказателната процедура
  • В Пловдивско задържаха участници в измамна схема в размер на 173 хил. лв.
  • Тестват първата в света персонализирана иРНК инжекция срещу меланом
  • Земеделците трябва да сезират за засегнатите от градушките площи в 10-дневен срок
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

Габриела уби бащата на децата си, а сега пък много плачела да се грижи за тях


Габриела уби бащата на децата си, а сега пък много плачела да се грижи за тях
Не зная къде са децата ми и ги издирвам. Най-добре е да са при майка си, говорила тя с журналист иззад заключената врата, където е под домашен арест заради децата
Тема в развитие
Близките на убития Пейо Пеев се събират на протест, искат Габриела Славова в ареста Калин Стоянов нарече убийците на Пейо - тъщата-удушвач и Габриела - "злобни жени" Криминален психолог разкри защо двете жени, обвинени за убийството в София, си крият лицата Ще върнат ли децата на Габриела Славова след убийството на Пейо Пеев Гл. секретар на МВР: Възможно е и трети лица да бъдат привлечени за убийството на Пейо Пеев Близки си спомнят за покойния Пейо Пеев и разказват за неговата битка И Велико Минков задържан след убийството на Пейо, но бързо го пуснали, разследват дали трети човек е знаел Общински съветник спасил детето на Габриела, оставила го само и едва не го блъснал автомобил Протести в памет на убития Пейо и срещу дискриминацията на мъжете Велико Минков показа страховити съобщения от Красимира Трифонова Прокуратурата обжалва ареста на Габриела Славова - децата ѝ не са при нея 3 минути Пейо Пеев е стискан за врата? Записът не е лицеприятен, уверява главният секретар на МВР Из дипломатическата кариера на тъщата с удушения зет: Арестуват бизнесмен по донос на Красимира и майка й Искал ли е Велико Минков Габриела да абортира? Може и да не види детето си няколко години Пейо давал всичко за детето си, Габриела му изпила душичката, твърди негов приятел Габриела уби бащата на децата си, а сега пък много плачела да се грижи за тях Проговори адвокатката на удушения авиоинженер, дрогирали го, за да му отнемат родителските права Вижте Пейо и жените, обвинени за убийството му! Празнували Коледа щастливи и не са се карали за пеленачето (М)истерия с децата на Габриела, полицаи ли са ги отвлекли след убийството на Пейо? ПП за убийцата Габриела: Бруталното престъпление няма нищо общо с политиката Бащата на убития Пейо го проследил, но не успял да го спаси от смъртоносната сицилианска примка Удушеният Пейо имал шанс за кариера като авиоинженер в Германия, но се върнал в България Вижте лицето на дипломата-екзекутор Красимира Трифонова, докато позира пред българския национален флаг Затворили посолство заради грозен секс скандал с тъщата, удушила Пейо Пеев заедно с дъщеря си Габриела Биологичният баща на детето на Габриела проговори Пейо преживя огромни мъки, за да бъде до детето си, Габриела превърна живота му в кошмар Бивш депутат от ПП претендира пред Бургаския окръжен съд за бащинството на едно от децата на убийцата Габриела Габриела, която уби и запали мъжа си, се оказа добре позната в Бургас Две жени арестувани за убийство, опитали се да запалят трупа
виж още
скрий
24 Януари 2024, Сряда, 15:56 ч.
Автор: Флагман.БГ

33-годишната жена изтъкнала, че ще се бори за децата си, защото не е осъдена

Не зная къде са децата ми и ги издирвам. Най-добре е да са при майка си. По този начин се ожалила пред "24 часа" Габриела Славова, обвинена, че заедно с майка си е убила мъжа си Пейо Пеев. Тя говорила с журналиста през заключената врата на апартамента си, тъй като е под домашен арест. Жената не коментирала убийството, но запитана дали ще бъде осъдена, след като я пуснаха от ареста, каза, че в момента няма присъда и ще се бори децата ѝ да бъдат при нея. Именно малчуганите били повод за престъплението. Пейо твърдял, че и двете са от него, а Габриела – само първото. Тя не знаеше, че майка ѝ е уволнена. Изрази и изненада и добави, че тя също не е осъдена.

Пред Нова тв адвокат Миглена Балджиева, която представлява Пейо Пеев по делото за бащинство разкри, че децата на Габриела са при майката на Пейо Пеев. Те ѝ били предадени от полицаите веднага след задържането на двете жени.

Днес Велика Андонова, която е адвокат на Красимира Трифонова, разкри, че Габриела Славова не знаела къде са децата ѝ сега и много била плачела. А претендиращият за бащинство на 4-месечното бебе Велико Минков уж ѝ бил предлагал да направи аборт.

"Съгласно определението на СГС мярката на Габриела е изменена единствено и само, за да полага грижи за пеленачето и за 6-годишното си дете. А децата не са при нея. Децата са взети с една малка служебна бележка, една трета от лист А4, прикрепен към делото. След това от двама полицаи от 4-о районно, в абсолютно нарушение на Закона за закрила на детето, без да се сигнализират службите. И е неизвестно къде са дадени. Няма ги в полицията, полицаите вдигат рамене и казват – не знаем. Сигнализирахме отдела за закрила на детето", каза още Велика Андонова.

По-рано днес от Министерството на външните работи обясниха, че 54-годишната Красимира Трифонова, обвинена, че е удушила зетя си Пейо Пеев в София, ще бъде отстранена от работа в МВнР.

Магистратите прецениха, че по отношение на Габриела е "налично изключително обстоятелство от семейно естество, което предпоставя смекчаване на нейната процесуална обвързаност. Съдът приема, че същата е майка на 2 деца в невръстна възраст – едното на 6 години, а другото – на 4-месечна кърмаческа възраст, което предпоставя, че за да изпълнява родителските си функции и грижи към децата си, тя следва да бъде с мярка „домашен арест".

Ситуацията става още по-заплетена, защото голямото дете е от връзката на Габриела и Пейо, а за малкото, което още е кърмаче, претендира бившият депутат Велико Минков. Пейо Пеев също бил категоричен, че детето не е негово. Била му взета и ДНК проба. Велико Минков води дело за бащинство, на което е даден ход, но на практика засега има само размяна на документи. Не е известно засега Габриела да е дала ДНК проба, както и да е взета такава от бебето. Това, че е обвиняема по дело за тежко криминално престъпление, не е пречка пред делото за бащинство. Дори и под домашен арест, тя има право да се явява или не на този процес, да оспорва доказателствата на другата страна, или да иска събиране на нови.

Делото за бащинството е от т. нар. дела за произход и за това се гледа на три инстанции - окръжен, апелативен и върховен съд. За това адвокатът на Велико Минков Пламен Борисов прогнозира, че това дело може да отнеме години и детето да стане на 3-4, докато се разреши въпросът с бащинството.

Тялото на 44-годишния Пейо Пеев беше намерено на 19 януари в кола на Витоша. Имало е опит да бъде запален, за да се заличат следите. Убит е в София, пред дома на Габриела. Според разследването е удушен от тъща си Красимира, която е бивш дипломат. Тя била на задната седалка в колата, а Пейо - на шофьорското място. Дъщерята Габриела е затискала вратата на автомобила, за да не избяга. Тя също е имала политическа кариера. Мотивът за престъплението е спор дали едно от децата на двойката е от убития мъж. По случая са се водили и съдебни дела.

 

 


В категории: Темида


Флагман.БГ За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура 27/04/2024, Събота 20:20 0
25
Коментара по темата
25.
Тя е луда
24.01.2024 22:29:20
0
8
Тази жена душила мъжа си с голи ръце, мислила кой знае от кога как да го ликвидира ще гледа 2 деца..... как е възможно да се допусне това. Известно е на много хора как тя оставяше първородното дете само вкъщи и излизаше. Това не е майка ....
24.
:d,rk
24.01.2024 21:51:45
0
7
Изроди!!Болни мозъци..и двете!!Яко в пангото и ..краставицата ..нарязана,изроди мръсни!!
23.
странни "съдебни" процедури
24.01.2024 20:37:02
2
8
И тъщата и Габриела Парапета са от службите на ДС, такива са и всички "политици" от ПП. Затова ще бъдем свидетели на ОПГ от МВР, съдебни лекари, Прокуратура и няма да видим техни ефективни присъди. Доказателство е, че заседанията на съда са в момента "закрити" (т.е. тайни).
Няма причина за поставяне под "домашен арест" на убийцата, децата са иззети от службите и предадени на роднини:
https://trud.bg/иванка-шалапатова-за-убийството-в-драгалевци-децата-са-в-сигурна-семейна-среда/
Габриела Парапета дори не знае кой е баща на децата и затова е отричала бащинство на Пейо и на депутата от ПП. Бракът, сключен с Пейо е бил фиктивен, защото е било условие за кандидатстване за работа в чужбина, вероятно дипломатическа. За да изведе децата в чужбина е трябвало разрешение на бащата, затова са го убили.
22.
Уви
24.01.2024 18:46:42
1
7
Ще стане така, че тъщата ще лежи в затвора, а тази "майка" ще бъде призната за неадекватна заради следродилна депресия и даже може да не я накажат.
Но тя сама вече се е наказала достатъчно.
21.
Иванова
24.01.2024 18:27:06
1
23
И майката и дъщерята са боклуци и не трябва да имат допир с децата та те нямат морал.
20.
Еххх
24.01.2024 18:11:45
1
22
Габриела и майка и са от хората, които не бива да се размножават.
За съжаление вече е късно.
Тази като иска да си гледа децата замисля ли се, какво ще им каже, някой ден, когато я попитат къде е баща им...
Да е мислила. То не става само с дипломи, четене и езици иска и акъл.
19.
до двойния ХаХовец (XX)
24.01.2024 17:27:02
0
7
Да си прост е като да си умрял. Ти не го осъзнаваш, но хората около теб страдат.
18.
ти сега нали разбираш колко си прост
24.01.2024 17:22:58
13
8
На следващите избори да изберем Костадин Костадинов за премиер и убийствата ще спрат. Гаранция.
17.
до 14
24.01.2024 17:20:38
2
7
Хахаха, ти не осъзнаваш дори колко си прост.
16.
XX
24.01.2024 17:17:57
6
7
До 11

"Не заслужават да дишат въздуха..." - ако на 2 Април НЕ СИ гласувал срешу ЕС, какво ревеш сега тука?
15.
XX
24.01.2024 17:16:23
7
4
ДО 13

"... на този човек законодателя е отредил един среден пръст. Нещо промени няма ли да има?" - нали искате ЕС? Какво ревеш?!
14.
XX
24.01.2024 17:15:29
8
13
Евродемокрцията е рай за психопатите!
13.
Хорска мисъл
24.01.2024 16:51:15
0
14
Един господин претендира за бащинство на едно дечицата, на този човек законодателя е отредил един среден пръст. Нещо промени няма ли да има?
12.
Кочо
24.01.2024 16:35:47
0
29
Доказали са че извършеното убийство от майката и дъщерята е заради децата. Значи сега като и двете са обвиняеми в тежко престъпление и задължително и двете ще отидат за дълго в затвора, това ни им ли подсказва че може да отнеме живота и на децата. Щом тя няма да ги има то в такъв случай и друг няма да им се радва докато е в затвора.... Каква е тая 'правосъдна' система в Бг
11.
Месар
24.01.2024 16:30:28
2
32
Ефтаназия и на двете ! Не заслужават да дишат въздуха на другите хора.
10.
555
24.01.2024 16:29:18
1
39
Децата не трябва да са при нея. Тя е опасна за тях.
9.
*********
24.01.2024 16:28:15
0
2
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото съдържа недоказуеми твърдения, касаещи конкретни личности.
8.
А дали не е опасна за децата си?
24.01.2024 16:25:10
0
38
Най-добре е да са при майка си
----
Така е, но когато майката е участвала в убийство би трябвало да и се отнемат родителските права
7.
*********
24.01.2024 16:23:53
1
32
Коментарът беше изтрит от модераторите, защото не беше по темата на материала, за който се отнася.
6.
☠️☠️ М.Р. SKULLS☠️☠️
24.01.2024 16:19:45
5
1
slagame za posleden pat maskata i otivame za ubiistva i jertvoprinosheniq tam tam dolu te ni chakat vavilon oooooo opoznai se

!!


opoznai vavilon i suzdaniqta ot pepel i soda dolu gore ot zatvora nikoi ne izliza normalen i te go ubivaha s tok 17 godini!!! ne e luje kato vi go kazvam no nikoi ne vqrva

!!!

flagman spodelete statia da se znae tazi informaciq za demonskata formaciq gore tam na shadrafana sedqt i chakat!!!!
5.
До 1
24.01.2024 16:17:42
2
32
Не, тя може да плаче може и да стене, въпроса е, че е пълен психопат да си запали мъжа и да го утрепе с майка си. Сега мамчето ще поеме вина на главен изпълнител и ще лежи за щерката докато оная, ще я пуснат с условна и парично наказание. Така ще се размине безнаказано.
4.
Ало, Враца?
24.01.2024 16:16:08
0
13
Да я направим детска учителка за да може и другите деца да попият опита ѝ. Като тръгне да ги трепе да не се чудим с: -Ко стана уа?
3.
Ттъ
24.01.2024 16:14:49
1
39
Въпросната Габриела била изтрита от сайта на Общината. Защо? Тя е в майчинство и никой не може “да я изтрие”. А от ведомостите изтриха ли я?
2.
Аааа
24.01.2024 16:09:32
0
46
Не се знае за второто. Второто е от друг. Калпава работа. Щерката не си знае, кое дете от кой мъж е. Сутринта в сутрешния блок казаха, че щерката не знаела кой е нейният баща. Явно майката на щерката не знае от кой мъж е нейната щерка. Въобще от толкова много м*ндръсане н двете, майка и щерка не могат да оправят бащите. Звучи, като някой латиноамерикански сериал, ама е реалност.
1.
А
24.01.2024 16:07:03
37
6
Защо да не плаче. Това са човешки чувства. Изпитвала е разочарование и гняв. Сега й е тъжно.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Според зодията: Как да се преборите с пролетната умора? Начини да се измъкнете от летаргията най-бързо Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Рецепта за козунак със сушени плодове по стара бабина рецепта Страшно вкусен  Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Социален център – Бургас с благотворителен щанд на Флората Там може да намерите сувенири - картини с декупаж и батик, книгоразделители, поставки за чаши, предмети от глина и др. Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Партньорът ви ще е доволен: За да подобрите сексуалния си живот, трябва да подобрите храненето си Водещи диетолози споделят какво трябва да купите и ядете в навечерието на важна среща или гостуване СЕК аут от ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни СЕК аут от ПП-ДБ заради ГЕРБ, но Бачийски се отказа от вота на 9 юни Започваме създаването на ново надпартийно обединение, което да бъде базирано на ценности, каза той За втори шанс: Слагат такса матура За втори шанс: Слагат такса матура Таксата ще се плаща за всеки изпит, на който зрелостникът реши да се яви повторно Как да засилим метаболизма си преди лятото Как да засилим метаболизма си преди лятото Може да ви помогне за отслабване, подобряване на енергията и общото здравословно състояние Гордост за Бургас! Весела Славева с национално отличие Гордост за Бургас! Весела Славева с национално отличие След приза "Студент на годината 2022" отличничката спечели и първо място за „Ландшафтен архитект на годината 2023“ Шок за „акулите“! Реми с Лудогорец II ги закопава в битката за спасение Шок за „акулите“! Реми с Лудогорец II ги закопава в битката за спасение Със спечелената с голяма мъка точка от мача в Бургас футболистите на „Черноморец“ не успяха да дръпат в битката със Спортист, а им предстои дерби в Своге Дезинформационна кампания внушава, че учебник по български рекламира еднополовите бракове Дезинформационна кампания внушава, че учебник по български рекламира еднополовите бракове Фалшивата новина е споделена близо 300 пъти за няколко часа, придружена е от злостни коментари
Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система Путин отива на визита в Китай през май Путин отива на визита в Китай през май Носи на Си книга на руски революционер Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Часовникът на най-богатия пасажер, загинал на „Титаник“, се продава на търг Бизнесменът Джон Джейкъб Астор загива на 47 годишна възраст, когато „Титаник“ потъва през 1912 г. Съпругата му се спасява Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Трус разлюля Гърция - на 30 км от България Епицентърът е до Петрич Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Макрон предупреди, че Европа не е безсмъртна Европейският континент не инвестира достатъчно в иновации, не успява да защити промишлеността си и да засили военните и отбранителните си способности, каза френският президент Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Кой каза, че ергенът Алек е беден? Часовникът му струва 7 бона Скъпата швейцарска марка „Baume et Mercier” блести на ръката му Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Паника в Бъкингам! Преразглеждат протокола за смъртта на Краля Кралят предизвика голямо безпокойство сред членовете на семейството и приятелите си, тъй като продължава да се бори с неразкрит вид онкологично заболяване
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори