×
Бизнес ЮГ Войната в Ивицата Газа София Парламентарни избори 2023 Войната в Украйна Политика Общество Общини Спорт Разследване

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]

Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]

Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!

Категории
Вашият сигнал Връзка с Флагман Flagman в Telegram
Накратко
НА ЖИВО
Най-нови Най-четени Най-коментирани

(М)истерия с децата на Габриела, полицаи ли са ги отвлекли след убийството на Пейо?


(М)истерия с децата на Габриела, полицаи ли са ги отвлекли след убийството на Пейо?
Децата ги няма, което означава, че трябва да върнат обратно Габриела в ареста, каза адвокат Велика Андонова
Тема в развитие
Близките на убития Пейо Пеев се събират на протест, искат Габриела Славова в ареста Калин Стоянов нарече убийците на Пейо - тъщата-удушвач и Габриела - "злобни жени" Криминален психолог разкри защо двете жени, обвинени за убийството в София, си крият лицата Ще върнат ли децата на Габриела Славова след убийството на Пейо Пеев Гл. секретар на МВР: Възможно е и трети лица да бъдат привлечени за убийството на Пейо Пеев Близки си спомнят за покойния Пейо Пеев и разказват за неговата битка И Велико Минков задържан след убийството на Пейо, но бързо го пуснали, разследват дали трети човек е знаел Общински съветник спасил детето на Габриела, оставила го само и едва не го блъснал автомобил Протести в памет на убития Пейо и срещу дискриминацията на мъжете Велико Минков показа страховити съобщения от Красимира Трифонова Прокуратурата обжалва ареста на Габриела Славова - децата ѝ не са при нея 3 минути Пейо Пеев е стискан за врата? Записът не е лицеприятен, уверява главният секретар на МВР Из дипломатическата кариера на тъщата с удушения зет: Арестуват бизнесмен по донос на Красимира и майка й Искал ли е Велико Минков Габриела да абортира? Може и да не види детето си няколко години Пейо давал всичко за детето си, Габриела му изпила душичката, твърди негов приятел Габриела уби бащата на децата си, а сега пък много плачела да се грижи за тях Проговори адвокатката на удушения авиоинженер, дрогирали го, за да му отнемат родителските права Вижте Пейо и жените, обвинени за убийството му! Празнували Коледа щастливи и не са се карали за пеленачето (М)истерия с децата на Габриела, полицаи ли са ги отвлекли след убийството на Пейо? ПП за убийцата Габриела: Бруталното престъпление няма нищо общо с политиката Бащата на убития Пейо го проследил, но не успял да го спаси от смъртоносната сицилианска примка Удушеният Пейо имал шанс за кариера като авиоинженер в Германия, но се върнал в България Вижте лицето на дипломата-екзекутор Красимира Трифонова, докато позира пред българския национален флаг Затворили посолство заради грозен секс скандал с тъщата, удушила Пейо Пеев заедно с дъщеря си Габриела Биологичният баща на детето на Габриела проговори Пейо преживя огромни мъки, за да бъде до детето си, Габриела превърна живота му в кошмар Бивш депутат от ПП претендира пред Бургаския окръжен съд за бащинството на едно от децата на убийцата Габриела Габриела, която уби и запали мъжа си, се оказа добре позната в Бургас Две жени арестувани за убийство, опитали се да запалят трупа
виж още
скрий
24 Януари 2024, Сряда, 09:01 ч.
Автор: Михаил ДИМИТРОВ

Адвокатката на Красимира Трифонова - Велика Андонова разкри, че Велико Минков и младата жена се разделили, защото я карал да абортира 

Мярката на Габриела Славова-Пеева е изменена на домашен арест след убийството на Пейо Пеев само, за да полага грижи за пеленачето и за 6-годишното дете. Тях обаче ги няма. Иззети са с една малка служебна бележка, прикрепена към делото. Това става от четирима полицаи в абсолютно нарушение на Закона за защита на детето без да сигнализират службите. Това разкри адвокатът на Красимира Трифонова - Велика Андонова.

„Не е известно къде са дадени децата. Няма ги в полицията. Служителите на реда вдигат рамене и казват, че не знаят нищо. Сигнализирахме Отдела за закрила на детето“, каза тя в „Тази сутрин“ по бТВ. 

Децата ги няма, което означава, че трябва да върнат обратно Габриела в ареста, обясни юристът. 

Красимира Трифонова остава задържана за убийството на мъжа.

На въпроса на водещата Златимир Йочев дали Габриела потвърждава в разговорите с нея дали Минков е баща на детето й, адвокатката разкри, че когато говори на тази тема, младата жена плаче. Аз бях вчера в контакт с нейния адвокат и с нея. За мен бе по-важно да установим къде са децата. 

„Този човек твърди, че иска да гледа детето. Основателно е това, но биологичния баща трябва ли да иска аборт на детето си?“, пита адвокат Андонова. 

Не съм разпитвала Габриела за детайли, добави тя. 

„Въпросът, който много ме озадачава е как може Велико Минков да обикаля всички студия на ден, да прокарва идеята за бащинството си при условие, че когато е била в напреднала бременност, й предлага да направят аборт. Това е била причината да се разделят. Тя му е поставила въпроса за обзавеждане на детската стая, а той й е казал да си плаща сама с бонусите, които получава“, заяви юристката. 

„Родена съм в Бургас. Двете жени са мои съгражданки и ги познавам от много години. От моят богат професионален опит знам, че в един казус в крайна сметка истината се открива някъде по средата. Това е така, защото животът не е едностранчев и дяволът не е чак толкова черен, а дълбините на човешката душа са непознаваеми. Случаят обаче пряко засяга две невръстни деца“, добави тя. 

Разследването по делото е на твърде ранен етап, за да бъдат правени заключения, подчерта адвокатката на Красимира Трифонова.

„Не мога да ви кажа какви са мотивите, защото делото е само на шест дни. Привлечени са като обвиняеми на 20 януари. Разпити не са извършвани. Заявили са, че се възползват от законовата възможност, която им дава право да дадат обяснения на по-късен етап“, добави тя. 

„Красимир Трифонова е дипломатически служител при един и същи работодател в продължение на 30 години, т.е. в Министерството на външните работи е заемала различни длъжности. Дори и при преекспонираните секс скандали е заемала още няколко пъти дипломатическа длъжност в продължение на години“, изтъкна адвокатката. 

„Дъщеря й е завършила в Харвард. Красимира говори 7 езика, сред които тайландски и японски. Два пъти е била на специализация в страната на изгряващото слънце. Габриела също е учила в Тайланд по време на дипломатическата мисия, която е изпълнявала майка й“, добави тя. 

„Имах контакт от 2 минути и половина с Красимира, разрешени от съдията в залата непосредствено преди делото. По право трябваше да имам на разположение 9 часа, но никой не ми даде. Не се обосноваха защо“, заяви юристът. 

Никой не ми е дал видеозаписите, сподели тя. 

„Едната камера е пред блока, в който живеят Габриела и Красимира, а другите са по пътя, по който е минал автомобила и е намерен в подножието на Витоша. Има становището на полицая от Четвърто РПУ, който е гледал записите. То е написано на хартия“, поясни Велика Андонова.

„Тепърва предстоят експертизите, които ще докажат какво се е случило в колата и как са се развили действията. Това дали е имало борба в автомобила го подлагаме на много сериозно съмнение, защото не е доказателство, което е в съществено значение по делото“, коментира тя. 


В категории: Крими


16
Коментара по темата
16.
КунПа
26.01.2024 13:13:55
0
0
Тази адвокатка е голям мошеник и се занимава много с неверни сигнали до прокуратурата!Лъже като дърта циганка!
15.
John
25.01.2024 00:04:56
0
2
Каква пародия на адвокат е тая.
14.
Анатема!
24.01.2024 13:53:38
0
10
дяволът не е чак толкова черен
----
Малииии! Адвокати сър!
13.
Ami
24.01.2024 11:47:46
1
15
Адвокатката ако е човек и нее толкова алчна ще се откаже от делото.Тя не може да го спечели Нещо са и обещали за по лека присъда затова говори глупости.Тя изобщо мисля тез двете никога не ги е виждала.Много пари или имот и е обещан.Егати държавата
12.
Габи
24.01.2024 11:38:23
0
11
За тази адвокатка нарушение на закона е положената грижа за закрила на децата, а убийството на един от евентуалните бащи е в пълно съблюдаване на закона. За съжаление последните години адвокати се правят министри на МВР и те опорочават всички нормални дейности на тази институция.
11.
Мхм
24.01.2024 10:22:45
0
22
Харвард била завършила ама този на червените фенери..
10.
Чичо Сам от Тексас
24.01.2024 09:58:57
0
22
Една приятелка така слага всякакви принтирани дипломи в рамка, а е със средно образование. После ги кичи по стените зад бюрото й и хората се впечатляват. Нито клиенти нито работодателя й си направи труда да провери някоя от тия дипломи дали е истинска и какво всъщност знае.
9.
23е
24.01.2024 09:49:06
0
29
Така като гледам и сред адвокатите доста мисирки има, баси помията и дебилизма по тея телевизии.
8.
Въхх
24.01.2024 09:40:05
2
30
Тва бабе кви хитри очички има. А на тези убийци не им вярвам изобщо, между другото и нашите мангали знаят по 3, 4 езика от зор , да де чат пат ги знаят ама не е нещо космическо да знаеш езици в тоя свят
7.
555
24.01.2024 09:40:04
1
43
Бургас се напълни с луди хора. А тази адвокатка толкова им лъска имиджа на двете убийци, че още малко ще изкара, че момчето само се е удушило.
6.
Бургас
24.01.2024 09:37:04
1
44
И трите сте боклуци.Искам адвокадката на тези миндили да застане лице в лице с майката на убитият и да и обясни,че убийците на синът и не са толкова лоши.Искам да се постави на мястото на близките на Пейо тогава друга песен ще запее.Жените трябва да дават живот не да го отнемат.Трябва да изгният в затвора.И да знаете,че сме виждали коркодилски сълзи.
5.
топ идиоти бургас
24.01.2024 09:33:10
0
54
Адвокатката и тя била от Бургас както двете килърки. Всички били високо образовани, с кариери и тем подобни щуротии. Тъщата искала делото да се води при закрити врати щото била обществена личност. Като влезе в сливенския, там ще я оправят и също ще е обществена личност. Баси шматките.
4.
ХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА!!!!!!!!!!!!!!!!!
24.01.2024 09:28:45
0
40
Убийките според думите на адвокатката са Бургазлийки ? А тук някой излъга че нямат нищо с Бургас !Адвокатката ""родена съм в Бургас двете жени са мои съгражданки и ги познавам от много години"!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
3.
дебили бургас
24.01.2024 09:28:00
1
55
Дъщерята не е завършила Харвард, а е карала курсовете в СУ на Киртака лъжеца!!!
Ходили 8 вторника от 17 до 21 ч на сладки приказки и хоп- диплом за Харвардски курсове!!!
2.
Лидка
24.01.2024 09:26:50
2
55
Вървете по дяволите барабар трите с адвокатката си! Селски миндили!
1.
Хохо
24.01.2024 09:24:31
1
63
Тая шматка адвокатката върти, суче, за да отклони темата защо двете коври са убили човека. Няма как да оставят децата при майката, явно е психично нестабилна, за да извърши брутално предумишлено убийство.
 
Добавете коментар
Моля, въведете Вашето име
Моля, въведете Вашият коментар
Въведете защитния код:
Моля, въведете защитния код
 
България Всички новини
„Възраждане“ – Бургас регистрира листата за парламентарните избори „Възраждане“ – Бургас регистрира листата за парламентарните избори Водач в нея отново е заместник-председателят на Народното събрание и заместник-председател на „Възраждане“ Цончо Ганев Тази кола се размаза при тежка катастрофа Тази кола се размаза при тежка катастрофа Инцидентът е на околовръстното в София  Ще поскъпнат ли горивата преди празниците Ще поскъпнат ли горивата преди празниците В краткосрочен план са възможни леки колебания в стойностите на колонките, може би ще са 2-3 стотинки нагоре или 2-3 стотинки надолу Той се провали като тв водещ в бТВ, но сега е на път да се провали и като мъж Той се провали като тв водещ в бТВ, но сега е на път да се провали и като мъж Дали ще приеме сериозно обвързване с гаджето си Боряна Братоева, която иска дете  Две жени-шофьорки се блъснаха на кръговото в Поморие Две жени-шофьорки се блъснаха на кръговото в Поморие Щетите са изцяло материални, няма пострадали  С ПП-ДБ ще работя, но не с тяхната, а с доминиращата сила на ГЕРБ, обяви Бойко Борисов С ПП-ДБ ще работя, но не с тяхната, а с доминиращата сила на ГЕРБ, обяви Бойко Борисов Всичко се праща на Лена за одобрение, твърди лидерът на ГЕРБ Страшна статистика: Всеки пети е под линията на бедност Страшна статистика: Всеки пети е под линията на бедност Тя е била 637,92 лева миналата година Пълен обрат с отвлечения син на полицейския шеф Пълен обрат с отвлечения син на полицейския шеф 22-годишният младеж сам загубил средствата и излъгал за посегателството 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите 9 качества на мъжа, в който си струва да се влюбите Ето кои са те, запомнете ги, дами Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Полицията на крак, отвлечен е синът на полицейски началник Под тревога се вдигна Главна дирекция Национална полиция, СДВР и областна дирекция на МВР-Кюстендил
Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Стена рухна върху АМ "Струма" и затрудни прибирането към София Движението се отклонява през Владая и се е образувала колона от автомобили "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка "Денсинг старс" заприлича на Море от любов, тези двамата май ще станат двойка Това обаче очевидно няма да се случи точно сега Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Това не е дядката от квартала, а легендарният Агент 007 Пиърс Броснан вече е на 70 години  Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Три от кифлите на "Ергенът" цъфнаха в "Денсинг старс" и едва не провалиха всичко Клетите гости на предаването, което се излъчва на живо всеки вторник, съжалиха многократно, че са се паднали именно до тях Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Байдън уж на шега: Аз съм възрастен мъж и се кандидатирам срещу 6-годишен Протест посрещна президента на САЩ преди вечерята с кореспондентите   Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени Злато и сребро за България от Европейското по бокс за жени  Светлана Каменова стана шампион, а Златислава Чуканова - вицешампион Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Втори шанс: Известна порно актриса прескочи трапа, засега Лекарите не са обнадеждени за състоянието й, нямат надежда за подобрение Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия Откриха над 200 кг кокаин в щайги с банани в супермаркети в Германия По цени на улицата стойността на разкритата пратка е повече от 10-15 милиона евро Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Съобщиха извънредна новина за Чарлз Трети Публичната програма ще започне във вторник с посещение на център за лечение на болни от рак, където Чарлз и Камила ще се разговарят с пациенти и медици В коя страна официално забраниха домашните работи В коя страна официално забраниха домашните работи Правителството на министър-председателя Доналд Туск иска модернизация на образователната система
Делян Пеевски Делян Пеевски Кирил Петков е пудел, който драска на вратата на Борисов Виц на деня Виц на деня - Сащо, ти защо не ме взимаш никъде със себе си?
- Вземам те!
- Къде... Нито на кафе, нито на кино, нито на гости?
- Мими, аз винаги те нося в сърцето си!
Виц на деня Виц на деня - Здравей красавице, имаш ли си гадже?
- Ние с теб сме женени от две година бе!
- Опаа, обърках чата.
Статус във фейсбук Статус във фейсбук За да върви семейния живот, трябва не да се редят мебелите по фен-шуй, а да се спи по Камасутра!
Автори Флагмани
Маркетинг Екип
Анна Добрева
Специалист Маркетинг и реклама, Copywriter
Затвори