

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Приготвянето му не изисква кой знае какъв майсторлък и начинаещите биха се справили със задачата
Ако я добавите към месото по време на готвене, то ще добие златиста коричка и ще се топи в устата
Тестото се приготвя от разбити със захар и захар и брашно или грис яйца, залети със сладък ароматен сироп
И не отстъпва по вкус
Ако я добавите към месото по време на готвене, то ще добие златиста коричка и ще се топи в устата
Може и да не ви се вярва, но те се получават със страхотна златиста коричка и месото буквално пада от костите
След изпичане баницата е мека като дунапрен, но отвън е с тънка хрупкава коричка
Изяжде с още докато е топъл
Пригответе по-голямо количество тесто и го сложете във фризера
Целият блок ухае невероятно, съседите идват вкъщи за рецептата