

- Домати, краставици, зеле, лук.
- Да ги варя, или да ги пека?
- Копай!

- Как е главоболието, от което се оплаквахте?
- Замина за няколко дни у майка й.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Трябва ви извара и около час време
Запретвайте ръкави, тази година на Великден ще си направите домашни козунаци
Тайната се крие в една малка подробност
Тайната на перфектната заливка за мусака се крие в баланса между съставките и правилната техника на приготвяне
Може и да не ви се вярва, но те се получават със страхотна златиста коричка и месото буквално пада от костите
Колкото и да направите, ще изчезнат за секунди от масата
Перфектни за закуска, похапване между основните хранения или просто когато искате да се поглезите с нещо домашно и топло
Това ястие е перфектна комбинация от свежи пролетни зелени листа и хрупкава коричка
За по-малко от два часа и шепа елементарни продукти може да си приготвите ястието, което определено ще се хареса на всички
Този вариант на традиционния родопски пататник комбинира ароматната, пухкава картофена смес с крехките кори за баница