

- Домати, краставици, зеле, лук.
- Да ги варя, или да ги пека?
- Копай!

- Как е главоболието, от което се оплаквахте?
- Замина за няколко дни у майка й.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Хлябът става сочен отвътре, с големи пори и тънка хрупкава коричка
Те са много по-апетитни от „обикновените“
Рецептата е много лесна и проста, а резултатът е месо, което буквално само пада от кокала
Вземам малко извара и приготвям тези пухкави сиренки по френска рецепта
Рецептата без месене е гениално проста – тя разчита на дългото време за ферментация
Тази рецепта ще ви изненада
Стържа всичко и пъхам във фурната
Пoдхoдящo е кaктo зa делничен oбяд, тaкa и зa специaлни пoвoди
Тя съчетава нежния вкус на лапад или спанак с богатството на пухкаво тесто, деликатния аромат на масло и свежестта на пролетната зелева салата
Всичко, от което се нуждаете, е обикновена четка за дрехи и етерично масло