

– А какво ви казват?
– Че съм луд.
– Ами, слушайте ги – те явно ви познават!

– Дядо, защо си тъжен на снимката?
– Защото съм разбрал, че вече е късно да избягам…

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Днес ви предлагаме един специален вариант на бюрек, който се приготвя в района на оживения южен турски град Адана
Вместо да оформям кюфтета, слагам всичко във форма
Въпреки че е просто ястие, правилното му приготвяне изисква известна доза чувствителност
Пoдхoдящo е кaктo зa делничен oбяд, тaкa и зa специaлни пoвoди
Винаги, когато я приготвям, вкъщи ухае на уют, а спомените от детството нахлуват
Не е нужно да сте професионален готвач, за да приготвите тази вкусотия
Пригответе ги за обяд или вечеря
Стават невероятни, много по-вкусни и здравословни
Този ароматен и сочен сладкиш се приготвя от „напоени“ кори за баница и портокали и е с много по-приятен и освежаващ вкус от класическата гръцка баклава
Ресторантьорските тайни са разкрити