

Тате рече, че такъв шанс рядко се пада и се татуира.

- Сервитьор, къде ми е пържолата?
- Под лимончето, господине.

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Тази рецепта ще ви изненада
Стържа всичко и пъхам във фурната
Пoдхoдящo е кaктo зa делничен oбяд, тaкa и зa специaлни пoвoди
Тя съчетава нежния вкус на лапад или спанак с богатството на пухкаво тесто, деликатния аромат на масло и свежестта на пролетната зелева салата
Всичко, от което се нуждаете, е обикновена четка за дрехи и етерично масло
Трябва ви извара и около час време
Запретвайте ръкави, тази година на Великден ще си направите домашни козунаци
Тайната се крие в една малка подробност
Тайната на перфектната заливка за мусака се крие в баланса между съставките и правилната техника на приготвяне
Може и да не ви се вярва, но те се получават със страхотна златиста коричка и месото буквално пада от костите