

– А какво ви казват?
– Че съм луд.
– Ами, слушайте ги – те явно ви познават!

– Дядо, защо си тъжен на снимката?
– Защото съм разбрал, че вече е късно да избягам…

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Тя съчетава нежния вкус на лапад или спанак с богатството на пухкаво тесто, деликатния аромат на масло и свежестта на пролетната зелева салата
Всичко, от което се нуждаете, е обикновена четка за дрехи и етерично масло
Трябва ви извара и около час време
Запретвайте ръкави, тази година на Великден ще си направите домашни козунаци
Тайната се крие в една малка подробност
Тайната на перфектната заливка за мусака се крие в баланса между съставките и правилната техника на приготвяне
Може и да не ви се вярва, но те се получават със страхотна златиста коричка и месото буквално пада от костите
Колкото и да направите, ще изчезнат за секунди от масата
Перфектни за закуска, похапване между основните хранения или просто когато искате да се поглезите с нещо домашно и топло
Това ястие е перфектна комбинация от свежи пролетни зелени листа и хрупкава коричка