

- Добър ден, много се извинявам за закъснението!
- Нает сте!

- Сега ми обяснете как ударихте пешеходеца?
Шофьорът:
- Господин полицай, изобщо не съм го удрял! Аз спрях за да му дам предимство и той припадна от изненада...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Вече ще ги проготвяте само по тази рецепта
Палачинките с кайма в тиган се приготвят много бързо и буквално се топят в устата
Всички приятели и познати ги обожават, а у дома не искат да опитат други!
Нещо църка на печката…
Сдружението За достъпна и качествена храна е получило сигнал за смлени кости в кайма Стара планина
Достатъчно е да вземете прости съставки и леко да промените обичайната концепция
Едно по-различно предложение с традиционни продукти
За да станат кюфтетата възможно най-сочни, си струва да добавите и картофи, настъргани на ренде
Няма висене около печката в продължение на много часове близо до тигана, както е в случая с кюфтетата
Кайма по турски, запечена на фурна