

- Такива, със слабо зрение.
- Защо?
- Защото и те ме харесват.

- Що бе, Петърчо? Какво стана?
- Ами, днес изписват мама и братчето ми от родилното. Не е ясно още що за човек е...

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Ето как да го приготвите
Не разваляйте хубавата мусака с кайма, а я пригответе с пилешко месо
Приготвя се много лесно
В България традиционно мусаката се готви от кайма и картофи
Храните имат специален етикет за по-лесно разпознаване
Сервирайте кюфтенца с магданозена паста и се насладете на идеалния вкус
Чудесно допълнение за вашата празнична трапеза
Според Евростат 44,6% от българите не могат да си позволят месо, риба и зеленчуци с високо съдържание на протеини през ден
Вкусно и лесно за приготвяне
Вкусно и сочно ястие за тази вечер