

- Стига бе Митко, 37.2 градуса са само!

- Тате, сватбата ми е утре!
- Именмо! Точно това имам предвид!

Управител:
Веселин Василев, email: [email protected]
Главен редактор:
Катя Касабова, email: [email protected]
Коментарите под статиите се въвеждат от читателите и редакцията не носи отговорност за тях! Ако откриете обиден за вас коментар, моля сигнализирайте ни!
Ще ви стане любимата рецепта
Просто, бързо и много удобно!
Характерното в тази рецепта е, че питката се приготвя от течно тесто
Здравословен сладкиш
Българите купуват не само плодове и зеленчуци, но и млечни продукти
Вкусно предложение от японската кухня
Можeтe да го използватe и като основа за торта в комбинация с лeк, освeжаващ крeм или просто да поръситe кокос отгорe и да сeрвиратe с кафeто
Елементарна за приготвяне, тази бисквитена торта е чудесно съчетание на вкусове
Грехота е да не я опитате
Приготвянето му е много лесно, така че можете да го имате на масата, когато пожелаете